PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوپرایزی دیگر آموزش اضافه کردن زبان به رام گوشی های سیمبیان



ehsan2004
21-02-2010, 20:00
با سلام خدمته دوستان بالاخره امروز قولی که بهتون دامد رو اجرا کردم و این
آموزش را برای شما قرار دادم قبل از آموزش ذکر چند نکته مهم و ضروری
هست
:atten::atten:

1.این آموزش مخصوصه گوشی هایی هست که رام اونها توسط یکی از برنامه های
Nokia Editor یا برنامه Rofs vewer که بنده آموزش اونو گذاشتم باز میشه و
بدیهی هست که گوشی هایی که چنین قابلیتی ندارن نمیتونن استفاده کنن چون ما
باید در رام گوشی عملیات دستکاری رو انجام بدیم.:003:

2.این آموزش هیچ گونه دانش برنامه نویسی احتیاج نداره فقط باید یه کم
حوصله به خرج بدین و کار رو مطابق دستور عمل انجام بدین (البته که اگه
دانش برنامه نویسی داشته باشین توی این آموزش به نکاته خیلی جالبی دست
پیدا میکنین که به درد دستکاری قسمت های مختلف رام میخوره:4:)

لوازم مورد نیاز:

1. برنامه ادیتور هگز که من یه برنامه که خودم ضمیمه کردمو استفاده میکنم.

2.یه رامی که زبون موردن نظر ما روش باشه مثلا اگه میخواین فارسی باشه
باید یه رامی که کاملا فارسی واصلی باشه را داشته باشین که فکر کنم تنها
رام موجود JVIF2 هست که لینکشو براتون ضمیمه کردم و میتونین دانلود کنین

3.یک عدد کامپیوتر یک عدد ماوس یک ویندوزی که روش net frame work 3.5 نصب باشه حتما تاکید میکنم که از این ورژن به بالاتر باشه چون مثلاRofs viewer که آموزششو دادم تنها با این ورژن و بالاتر از این ورژن کار میکنه

4.باز کردنه فایلهای رام هم که همتون بلدین و باید بلد باشین که تویه قسمت رامهای کوک شده میتونین هر دو آموزش باز کردنه رام های نوکیا و سامسونگ رو هم پیدا کنین

اما حالا بریم سراغه آموزش:


خوب میدونیم که هر زبان یه کد مخصوص به خودش داره که من چند تا از اونها رو در زیر آوردم و هر توی رام به این نام شناخته میشن:
Language LanguageID
AUTOMATIC lang_0
ENGLISH lang_1
SPANISH lang_4
GERMAN lang_3
FRENCH lang_2
PORTUGUESE lang_13
POLISH lang_27
TURKISH lang_14
RUSSIAN lang_16
ITALIAN lang_5
DUTCH lang_18
THAI lang_33
APACENGLISH lang_129
INDONESIAN lang_59
UKRAINIAN lang_93
VIETNAMESE lang_96
SERBIAN lang_79
SLOVENIAN lang_28
HUNGARIAN lang_17
SWEDISH lang_6
DANISH lang_7
NORWEGIAN lang_8
FINNISH lang_9
AMERICANENGLISH lang_10
ICELANDIC lang_15
CZECH lang_25
SLOVACK lang_26
ARABIC lang_37
TAGALOG lang_39
BULGARIAN lang_42
CATALAN lang_44
CROATIAN lang_45
ESTONIAN lang_49
FARSI lang_50
CANADIANFRENCH lang_51
GREEK lang_54
HEBREW lang_57
LITHUANIAN lang_68
MALAY lang_70
BRAZILIANPORTUGUESE lang_76
ROMANIAN lang_78
LATINAMERICANSPANISH lang_83
URDU lang_94
THAIENGLISH lang_161
BASQUE lang_102
GALICIAN lang_103
TAIWANCHINESE lang_29
HONGKONGCHINESE lang_30
PRCCHINESE lang_31
TAIWANENGLISH lang_157
HONGKONGENGLISH lang_158
BAHASAMALAYSIAN lang_326
BAHASAINDONESIAN lang_327
JAPANESE lang_32
JAPANESEENGLISH lang_160

که کل این کدها رو تویه Z:\PreConfiguration میتونین ببینین اما حالا این کدها به آخر تمامه فایلهای رجیستری(.roX)و فایلهای HELP یا کمکی (.h01)میچسبد مثلا *.r01, *.r02, *.r03, and و فایلهای کمکی *.h01.و همیچنین فایلهای system resource files *.o0001, *.o0002, etc
اما کاری که ما باید بکنیم در آموزش دومی این است که تمامه این فایلها رو از رام فارسی شده به رامی که میخواهیم کوک کنیم انتقال بدهیم.

ذکره این نکته مهم و ضروری هست که تمامه مسیر ها و فایلهایی که در آخر اون ستاره(*)هست منظور کد زبان یا اسم زبان هست که ممکنه به جای کد اسم زبان هم باشد

:atten:دقت کنین که ممکنه در رام نوکیا این مسیر در ROFS2 نباشه ولی در رام نوکیا مسیر گفته شده را برین پیدا میکین


اما روش کار :

1.در ابتدا هر دو رام را باز میکنیم (برای ساموسنگ I8910 نیازی به آنپک کردن نیست بلکه با آموزشی که من دادم تنها با باز کردن توسط برنامه آموزش داده شده میتونین مراحل رو انجام بدین و بعد ذخیره کنین:003::003:)

2. فایل ROFS2 راباز کرده و به مسیر روبرو برین \resource\fep و کل فایلهارو کپی کنین تویه رام کوک شده دقت کنین که هیچ فایلی رو جاگزین نکنین.

3.در فایل ROFS2 همچنین به مسیر rofs2 \resource\multitap رفته و بازم کله فایلهارو تویه همین مسیر در رام کوک شده انتقال بدین بازم یادتون باشه که هیچ فایلی رو جاگزین نکنین.

4.در فایل ROFS2 به مسیر rofs2 \resource\qwerty رفته و رفته و بازم کله فایلهارو تویه همین مسیر در رام کوک شده انتقال بدین بازم یادتون باشه که هیچ فایلی رو جاگزین نکنین.

5.فایلهای peninputhwrwindowconfiginfo_r*.RSC را از مسیر rofs2 \resource\plugins به همین مسیر در رام کوک شده انتقال بدین بازم دقت کنین که هیچ فایلی رو جاگزین نکنین دقت کنین که تعداد این فایلها زیاد هست و یکی نیست!!!؟؟؟؟

6.فایلهای peninputvkbwindowconfiginfo_r*.RSC را از مسیر rofs2 \resource\plugins به همین مسیر در رام کوک شده انتقال بدین بازم دقت کنین که هیچ فایلی رو جاگزین نکنین دقت کنین که تعداد این فایلها زیاد هست و یکی نیست!!!؟؟؟؟

7.فایل T9*.dll از مسیر rofs2 \sys\bin را از رام اصلی به رام کوک شده انتقال بدین دقت کنین که بازم نباید فایلی رو جایگزین کنین.

8..فایل Elocl.* از مسیر rofs2 \sys\bin را از رام اصلی به رام کوک شده انتقال بدین دقت کنین که بازم نباید فایلی رو جایگزین کنین.

9.تا اینجا کار سخت نبود و کاری جز کپی کردن نبود ولی در این مرحله باید یه کم حواستونو جمع کنین و طبق دستور العمل کاری که میگم انجام بدین به مسیر private\10009d8f رفته و فایل ecom-2-0.spi را با برنامه xvi32 که ضمیمه کردم باز کنین صفحه ای مطابق با ضمیمه 1 را مشاهده میکنین خوب در سمت راست یک سری کاراکتر میبینین که شما باید بگردین دنباله اولین کلمه به نام T9 language که به جای LANGUAGE هر زبانی ممکنه باشه مثلا برای i8910 اولین به این صورت هست T9French هست خوب بعد از پیدا کردنه اون به 4 کاراکتر قبل برگشته یک سمی کولن(semicolon) میبینین خوب از همین جا بلوک رو انتخاب کرده و اونو مارک میکنین (دو مرتبه دکمه کپی رام یزنین تا رنگی بشه)و پایان این عملیات در کاراکتر اسکی 6 قبل از کلمه avkonfepkJ هست (ضمیمه1و2و3و4)

خوب بعد از اینکه این کارو از رام اصلی انجام دادین و اون قسمت را کپی کردین(دقت کنین که زمانی کپی میشه که قرمز شده باشه) دقیقا همین قسمتو به همین فایل و در همین مسیر برای رام کوک شده انجام میدین و این قسمت از رام اصلی رو به همین قسمت از رام کوک شده انتقال میدین.خوب فکر کنم سخت ترین قسمتش همین باشه که اگه برنامه نویس باشین این قسمتم براتون راحت هست:003:
از این قسمت که انجام دادین فایل رو در رام کوک شده ذخیره میکنین و به جای خودش انتقال میدین سخت بود نه.....:40::40:

خوب تا اینجا تقریبا کار تمومه و برای کسانی که نمیخوان MENU LANGUAGE اونا تغییر بدن تا همین جا کافی هست اما برای کسانی که میخوان کاملا قسمت MENU LANGUAGE رو هم تغییر بدن بقیه ماجرا هم دنبال کنن:

10.در این قسمت شما باید تمامه فایلهای ترانسپنت(transplant the resource files) رو از رام اصلی که زبون مورده نظرتونو داره به رام کوک شده انتقال بدین که این فایلها شامل فایلهای زیر میشه که در قسمتهای مختلف رام این فایلها وجود داره فقط کاملا دقت کنین که مسیر فایلها رو درست انتخاب کنین و یه وقت فایلها رو اشتباهی کپی نکنین فایلهای ترانسپرنت شامل فایلهای زیر هست:

*.rXX
*.hXX
*.o00XX

11. در آخرین مرحله شما باید به مسیر rofs2 \resource\Bootdata\languages.txt رفته و فایلهای زبون خودتونو ادیت کنین که منظور این هست که اون زبون هایی که اضافه کردین رو به این فایل تکست اضافه کنین دقت کنین که حتما این کارو انجام بدین چون این فایل اول روشن شدن گوشی خونده میشه

خوب کار تموم شده اما ذکر چند نکته مهم هست:

1.این روش کاملا تست شده هست و اگر شما دستورالعمل را به خوبی انجام بدین(بخصوص مرحله 9) هیچ مشکلی ندارین و راحت فارسی میشه الان من خودم XXII2 ایتالیایی رو کوک کردم وفارسی شده بدونه مشکل هم داره کار میکنه اما اگه مراحل رو با دقت انجام ندین مسئولیت هر نوع باگ روی گوشی با خودتون هست البته نترسینا چون بوته گوشی مشکلی پیدا نمیکنه منظورم اینه که مثلا اگه یه فایل رو اشتباهی کپی کنین وقتی دارین با گوشی کار میکنین و اگه گوشی به اون فایل احتیاج داشت واون نبودش گوشیتون ریست میشه در همین حد.:4::4:

خوب این آموزش هم تموم شده تقریبا میشه گفت 5 ساعت روی این آموزش وقت گذاشتم ولی از اونجایی که دوستان و کاربران عزیز کم لطفی میکنن و دمه تشکر رو فشار نمیدن من هم دیگه اینو نمیگم این آموزش رو به این خاطر گذاشتم که (زکات علم آموزش به دیگران هست) رو هدفه کارم قرار دادم در هر صورت سعی میکنم تا عید یع عیدی دیگه هم به موبایلستان بدم تا ببینیم کی موبایلستان به ما عیدی میده:4::4::4::4::4::4:

MaKenZi
22-02-2010, 05:41
لیست کامل کد زبانها از سایت نوکیا

http://library.forum.nokia.com/index.jsp?topic=/S60_5th_Edition_Cpp_Developers_Library/GUID-35228542-8C95-4849-A73F-2B4F082F0C44/sdk/doc_source/ToolsAndUtilities94/Installing-ref/PKG_format/PKG_languages_table.html

mohsen20000
22-02-2010, 10:30
اقا احسان ایول
گل کاشتی
حالا دیگه همه ی غممون شد گذاشتن یک تم افکت درست و حسابی روی فریم ور

ehsan2004
22-02-2010, 14:53
اقا احسان ایول
گل کاشتی
حالا دیگه همه ی غممون شد گذاشتن یک تم افکت درست و حسابی روی فریم ور

خواهش میکنم دوست عزیز سعی میکنم بقیه آموزشها رو هم تا عید بزارم پس منتظر باشین راستی بهترین تم افکتی که من بهتون پیشنهاد میکنم kastor effect هست که قشنگترین و جالبترین تم افکت هست:003::003::003:

Dr.Willy
22-02-2010, 15:15
سلام
ببخشید من تو قسمت 7 گیر کردم . این فایل رو پیدا نمی کنم ؟ :43:
T9*.dll


در ضمن روی 5800 کار می کنه یا فقط برای I8910 عملیه ؟

Dr.Willy
23-02-2010, 11:41
سلام
ببخشید من تو قسمت 7 گیر کردم . این فایل رو پیدا نمی کنم ؟ :43:
T9*.dll


در ضمن روی 5800 کار می کنه یا فقط برای I8910 عملیه ؟

بازم سلام

کسی نیست جواب بده ؟ :028:

من هرچی می گردم T9Farsi.dll رو توی Sys/bin پیدا نمی کنم !
توی فریمور های خارجی پیدا میشه ها ( مثلا T9Spanish.dll یا T9English.dll ) ولی تو فارسی نیست !
در ضمن توی ecom-2-0.spi هم نبود !

کسی با این روش فریمور فارسی کرده ؟
آیا میشه T9Farsi.dll رو از جایی گرفت ؟

متشکر :26:

ehsan2004
23-02-2010, 15:20
سلام
ببخشید من تو قسمت 7 گیر کردم . این فایل رو پیدا نمی کنم ؟ :43:
T9*.dll


در ضمن روی 5800 کار می کنه یا فقط برای I8910 عملیه ؟


بازم سلام

کسی نیست جواب بده ؟ :028:

من هرچی می گردم T9Farsi.dll رو توی Sys/bin پیدا نمی کنم !
توی فریمور های خارجی پیدا میشه ها ( مثلا T9Spanish.dll یا T9English.dll ) ولی تو فارسی نیست !
در ضمن توی ecom-2-0.spi هم نبود !

کسی با این روش فریمور فارسی کرده ؟
آیا میشه T9Farsi.dll رو از جایی گرفت ؟

متشکر :26:

دوست عزیز اون این برای دریافت پاسختون باید حداقل یه روز صبر کنین پس لطفا از زدن پست های اضافه خودداری کنین:027::027:

:atten::atten:

در مورده سوال شما این فایل در گوشیهای نوکیا به اسمه Zi8*.dll هست که جای ستاره زبان مورده نظر میباشد


موفق باشین:003::003::003:

Dr.Willy
23-02-2010, 17:56
سلام

متشکر فایل ها پیدا شد !
ولی بازم یه سوال :55:

این طور که گفتین پس
توی قسمت 9 فایل داخل ecom-2-0.spi کارکتر T9 نیست و Z8 هست .
در ضمن 4 کارکتر قبلش ; نیست بلکه @ است !

خب ، حالا سوالم اینجاست !
بعد از مارک کردن و قرمز کردن @ ، چی کار کنم ؟
شما نوشتین :"پایان این عملیات در کاراکتر اسکی 6 قبل از کلمه avkonfepkJ هست"

میشه قسمت 9 رو یه کم مبتدی تر توضیح بدین !
متشکرم

ehsan2004
24-02-2010, 00:24
سلام

متشکر فایل ها پیدا شد !
ولی بازم یه سوال :55:

این طور که گفتین پس
توی قسمت 9 فایل داخل ecom-2-0.spi کارکتر T9 نیست و Z8 هست .
در ضمن 4 کارکتر قبلش ; نیست بلکه @ است !

خب ، حالا سوالم اینجاست !
بعد از مارک کردن و قرمز کردن @ ، چی کار کنم ؟
شما نوشتین :"پایان این عملیات در کاراکتر اسکی 6 قبل از کلمه avkonfepkJ هست"

میشه قسمت 9 رو یه کم مبتدی تر توضیح بدین !
متشکرم

نه چهار کاراکتر قبلی اولین زبان همون سمی کولن هست دقت کنین متوجه میشین من اولین زبون رو گفتم درسته فکر کنم قچند تا بعدیش @ هست یه بررسی کن متوجه میشی در مورده سواله دومتون هم بعد از اتخاب کردن کل این قسمت که باید کله قسمته مارک شده قرمز بشه در حدوده 5 سط از بالا گزینه Edit و بعد Block copy رو میزنی بعد تویه رام کوک شده هم همون قسمتون دوباره انتخاب میکنی و بازم از منو edit و clip board و بعدم گزینه paste رو میزنی اگه این قسمتو درست انجام بدی مشکلی نداری و بقیش راحته:028::028::028:

راستی یه مطلب به دوستان سامسونگی بگم که با این روش نمیشه فریمورهای kientic scroll دار مثله فریمور نهایی رو فارسی کرد ولی میشه باهاش مثلاxxii2 رو به راحتی فارسی کرد علت هم در متفاوت بودن فایلهای resource این دو نوع فریمور هست که باید از لحاظ ظاهری مثله هم باشند:003::003::003::003:

Milo.Metallboy
24-02-2010, 00:48
روش بسیار جالبی بود
این روش های جدید برای کوک فریمور واقعا عالی هستند و ما رو از شر بک آپ گرفتن از همه جای گوشی و ریست کردن و دوباره با مکافات هک کردن و دوباره برنامه ها رو نصب کردن و... راحت کرده

mosee
24-02-2010, 00:51
سلام
میشه لینک Rofs viewer رو بدی
گوشی نوکیا 6263 که جاوا است حتی SMS فارسی هم نمیگیره ایا راهی واسه ادیت فریمورش هست
مخلصیم

ehsan2004
24-02-2010, 01:41
روش بسیار جالبی بود
این روش های جدید برای کوک فریمور واقعا عالی هستند و ما رو از شر بک آپ گرفتن از همه جای گوشی و ریست کردن و دوباره با مکافات هک کردن و دوباره برنامه ها رو نصب کردن و... راحت کرده

اگه به مطلب دقت کرده باشین این آموزش مربوط به تغییر زبان هست و چیزی که شما میخواین مربوط به پس دیگه هست که هم من و هم دوستان دیگه در موردش تاپیک زدند پس لطفا به اسم تاپیک و مطالب اون دقت کنین:023::023::023::023::023:


سلام
میشه لینک rofs viewer رو بدی
گوشی نوکیا 6263 که جاوا است حتی sms فارسی هم نمیگیره ایا راهی واسه ادیت فریمورش هست
مخلصیم

دوست عزیز این برنامه مخصوصه گوشی سامسونگ هست و در مورده نوکیا هم به جز چند تا گوشی خاص بقیه گوشیها از جمله گوشیهای جاوا نمیشه چنین کاری کرد:003::003::003:

Ramzdar
24-02-2010, 13:41
من سامسونگ i8510 دارم و میخوام فارسی رو بهش اضافه کنم ولی برنامه rofs viewer رو گیر نمیارم

Ramzdar
24-02-2010, 13:47
خب خدارو شکر پیدا شد. بریم ببینیم چی میشه

18372
24-02-2010, 19:09
ممنون از آموزشت

Pooryia_khan
24-02-2010, 20:16
با سلام

آقا احسان ممنون از آموزشتون . من تو قسمت ويرايش فايل با برنامه اديتور مشكل دارم اگر منو راهنمايي كنيد ممنون مي شم :

اون قسمت كه شما گفتيد فايل رو مارك كنم من از منوي Edit گزينه boot mark را انتخاب مي كنم . وقتي مي خوام به فايل جديد انتقال بدم بعد از سيميكالون اضافه مي شه من اون قسمتم مارك دار مي كنم قرمز مي شه اما حذف نمي شه اضافه مي شه . آيا درسته بايد جايگزين بشه يا به اون قسمت اضافه يشه ؟
البته من اين كارارو براي I8510 انجام مي دم . ممكنه يه توضيحي بديد كه فرقي مي كنه يا نه ؟

mohsen20000
24-02-2010, 21:41
خواهش میکنم دوست عزیز سعی میکنم بقیه آموزشها رو هم تا عید بزارم پس منتظر باشین راستی بهترین تم افکتی که من بهتون پیشنهاد میکنم kastor effect هست که قشنگترین و جالبترین تم افکت هست:003::003::003:

اقا احسان یه لطفی میکنی این تم افکت رو برام بزاری:8::8:

ehsan2004
25-02-2010, 00:10
ممنون از آموزشت

خواهش میکنم ولی دوست عزیز لطف کنین قوانین سایتو رعایت کنین زدن کلید تشکر کافی هست و باعث دلگرمی من میشه:003::003::003:


با سلام

آقا احسان ممنون از آموزشتون . من تو قسمت ويرايش فايل با برنامه اديتور مشكل دارم اگر منو راهنمايي كنيد ممنون مي شم :

اون قسمت كه شما گفتيد فايل رو مارك كنم من از منوي Edit گزينه boot mark را انتخاب مي كنم . وقتي مي خوام به فايل جديد انتقال بدم بعد از سيميكالون اضافه مي شه من اون قسمتم مارك دار مي كنم قرمز مي شه اما حذف نمي شه اضافه مي شه . آيا درسته بايد جايگزين بشه يا به اون قسمت اضافه يشه ؟
البته من اين كارارو براي I8510 انجام مي دم . ممكنه يه توضيحي بديد كه فرقي مي كنه يا نه ؟

دقیقا منظورتونو متوجه نشدم ولی روش کار بسیار سادس اول بلوک سمی کولن رو انتخاب کنین بعد برین از تویه منوی ادیت گزینه مارک رو بزنین بعد به دنبال همون کاراکتر 6 قبل از اون عبارت بگردین و بازم از منوی ادیت گزینه مارک رو بزنین بعد میبینین بین این قسمت قرمز میشه خوب حالا از منوی ادیت بعد clipboard و بعد گزینه کپی رو بزنین بعد دوباره همین کارو روی رام کوک شده ادامه بدین منتها بعد از انتخاب و قرمز شده اون قسمت اون قسمتو پاک کنین و بعد از clipboard گزینه paste رو انتخاب کنین تا همون قسمت جایگزین بشه
امیدوارم که توضیحاتم قابل فهم باشه کلا این قسمت سخت ترین قسمتش هست که با چند بار کار متوجه میشین:001::001::001::001::001::001:


اقا احسان یه لطفی میکنی این تم افکت رو برام بزاری:8::8:

اینجا که جاش نیست ولی شما میتونی کلی تم افکت رو تویه بخش نرمافزارهای s60v3 پیدا کنی اوناج این تم کستور هم هست

موفق باشین:003::003::003::003::003:

Dr.Willy
26-02-2010, 11:06
سلام

یه راهنمایی می خواستم !
بگم درباره 5800 حرف می زنم

اولا کارکتر ; پیدا نمیشه !
همونجور که توی عکس می بینید ; نیست و همش @ است !


http://ma-bluedream.persiangig.com/Image%203/Clip.jpg



چی کار کنم ؟

بعدش اگر بخوام از @ کپی کنم و در ; پیست کنم یه اتفاقی می افته که نمی دونم چیکار کنم !

توی نسخه اصلی @ پایین تر از 6 است ولی در نسخه ی فریمور خارجی ; بالاتر از 6 است !
یعنی اگه بخوام پیست کنم همه چیز به هم میریزه !

لطفا راهنمایی کنید ! :merci:

ehsan2004
26-02-2010, 15:10
سلام

یه راهنمایی می خواستم !
بگم درباره 5800 حرف می زنم

اولا کارکتر ; پیدا نمیشه !
همونجور که توی عکس می بینید ; نیست و همش @ است !


http://ma-bluedream.persiangig.com/Image%203/Clip.jpg



چی کار کنم ؟

بعدش اگر بخوام از @ کپی کنم و در ; پیست کنم یه اتفاقی می افته که نمی دونم چیکار کنم !

توی نسخه اصلی @ پایین تر از 6 است ولی در نسخه ی فریمور خارجی ; بالاتر از 6 است !
یعنی اگه بخوام پیست کنم همه چیز به هم میریزه !

لطفا راهنمایی کنید ! :merci:

دوست عزیز شما میخواین چه زبونی رو اضافه کنین بگین تا براتون فایل مربوطرو بزارم این مرحله توی 5800 و97 یه کم سخته اگه فارسی میخواین فایل ضمیمرو تویه فولدر private کپی کنین مشکلی بود در خدمتم:003::003::003::003:

Ramzdar
27-02-2010, 15:07
من اینکارا رو میکنم ولی وقتی Build رو میزنم ارور میده و کاری نمیکنه.
در ضمن من میخوام زبان ایتالیایی و فرانسوی رو پاک کنم و بجاشون فارسی و عربی رو بذارم. باید چکار کنم؟
اگه میشه تمام مراحل رو بصورت فیلم آموزشی بذار ممنون میشم.

ehsan2004
28-02-2010, 01:52
من اینکارا رو میکنم ولی وقتی Build رو میزنم ارور میده و کاری نمیکنه.
در ضمن من میخوام زبان ایتالیایی و فرانسوی رو پاک کنم و بجاشون فارسی و عربی رو بذارم. باید چکار کنم؟
اگه میشه تمام مراحل رو بصورت فیلم آموزشی بذار ممنون میشم.

شما از چه برنامه ای برای تبدیل استفاده میکنی؟اگه از برنامه که من تویه یه تاپیک دیگه گذاشتم استفاده میکنی و چنین مشکلی داری به اینپست 23 صفحه ای که لینکشو قرار دادم مراجعه کن مشکلت برطرف میشه:003::003::003:

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?p=1273843#post1273843

:001::001::001::001::001::001:

hamid gol
28-02-2010, 06:24
سلام
با این روش میشه روی گوشی هایی که الان فارسی ندارند و نمی شوند(مثلn70)فارسی کرد؟
مرسی.

ehsan2004
03-03-2010, 11:16
سلام
با این روش میشه روی گوشی هایی که الان فارسی ندارند و نمی شوند(مثلn70)فارسی کرد؟
مرسی.

نه خیر دوست عزیز نه تنها با این نرم افزار بلکه با nokia editor هم نمیشه چنین کاری کرد پس بخیالش بشو البته در مورده n70 شما:003::003::003:

Pooryia_khan
03-03-2010, 15:14
با سلام

احسان جان در مورد فایلهای هدست من توی فایل rofs3 در گوشی I8510 یه سری فایل txt در رابطه با هدست پیدا کردم . متاسفانه پوشه دقیقا یادم نیست . اما شما تو همین فایل بگردی پیدا می کنی .

ehsan2004
03-03-2010, 23:26
با سلام

احسان جان در مورد فایلهای هدست من توی فایل rofs3 در گوشی I8510 یه سری فایل txt در رابطه با هدست پیدا کردم . متاسفانه پوشه دقیقا یادم نیست . اما شما تو همین فایل بگردی پیدا می کنی .

نه دوست عزیز اونها نیستند منظورتون تویه پوشه system هست نه؟ اونها بدرد نمیخورن فکر کنم تویه پوشه private باید جاییی برای دستکاری باشه بهتره که از hyperx بپرسیم هر چی باشه او برنامه نویسه ماهری هست:003::003::003::003:

میتونی بااهش مذاکراتی بکنی:merci::merci:

Pooryia_khan
06-03-2010, 15:40
با سلام

آقا احسان در مورد فارسی کردن یه سئوالی داشتم . من تمام فایلهای فریمور فارسی رو ریختم تو یه فریمور دیگه . هیچ مشکلی هم نداره اما فقط چند تا از پوشه ها مثل setting و office و appliction رو اسم پوشه رو عجیب قریب می نویسه . به نظر شما مشکل از کجاست .

در مورد هندزفری هم من فعلا چون نزدیک آخر ساله یکم سرم شلوغه . شما آدرسی اگه دارید بهم بدید تا من ازشون سئوال کنم .

hamid gol
08-03-2010, 15:07
احسان جان سلام
من می خواستم ii2 را فارسی کنم(فقط واسه نوشتن)
اما یادم رفت فایل های مورد نیازم را از If6 بردارم
لطفآ این فایل ها را برایم آپ کنم.
مرسی.

ehsan2004
11-03-2010, 16:13
با سلام

آقا احسان در مورد فارسی کردن یه سئوالی داشتم . من تمام فایلهای فریمور فارسی رو ریختم تو یه فریمور دیگه . هیچ مشکلی هم نداره اما فقط چند تا از پوشه ها مثل setting و office و appliction رو اسم پوشه رو عجیب قریب می نویسه . به نظر شما مشکل از کجاست .

در مورد هندزفری هم من فعلا چون نزدیک آخر ساله یکم سرم شلوغه . شما آدرسی اگه دارید بهم بدید تا من ازشون سئوال کنم .

مشکلی نباید باشه احتمالا مشکل از اون فایل resource مربوط به این دو قسمت هست دوباره امتحان کن ببین درست میشه آخه نباید مشکلی باشه منم خودم کاملا اینو تست کردم


احسان جان سلام
من می خواستم ii2 را فارسی کنم(فقط واسه نوشتن)
اما یادم رفت فایل های مورد نیازم را از If6 بردارم
لطفآ این فایل ها را برایم آپ کنم.
مرسی.

خوب عزیزم دوباره دانلود کن علته اینکه من فایلهارو اپ نمیکنم اینه که دو تا فایل epoc اگه اشتباه نکنم باید خودتون بکشینش بیرون و در آپ کردن ممکنه مشکل به هم بزنه و به نظره من خودتون اون فریمور رو دانلود کنین و مراحل رو انجام بدین اینطوری هر زمانی که خواستین فارسی داشته باشین این فریمورو دارین اینو محضه تجربه میگم :003::003::003::003::003:

Ramzdar
02-04-2010, 14:10
سلام آقا احسان و پوریا خان عزیز:
من میخوام این فریمور i8510 رو فارسی کنم البته فقط زبان نوشتاری رو ولی نمیتونم آخه وقتی به آخر کار میرسم و میخوام build کنم نمیشه.
build image رو میزنم بعد یه جایی مثل درایو e برای ذخیره کردنش قرار میدم بعد که میزنم رو build تا آخر پر میکنه بعد که به آخرش میرسه ارور میده. الآن یادم نیست چی بود ولی مضمونش این بود که "فایلی که میخواستید باز کنید پیدا نشد"
بعدشم که هرچی میگردم پیداش نمیکنم انگار بعد از این ارور پاکش میکنه.
حالا من چکار کنم؟؟؟ خیلی به این کار نیاز دارم.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ببخشید من منظورتونو اصلاً متوجه نشدم؟؟؟!!! منضورم همون توضیحیه که تو پست 23 اون آدرس گذاشتی و گفتی بخونش.
اگه میشه واضحتر توضیح بدین آخه من مبتدیم و انشاالله این اولین کارمه.
در ضمن من از rofs viewer 0.7.6 استفاده میکنم. البته ورژن 0.6.3 هم دارم با اونم همون ارور رو میداد.
اگه میشه همراه با فیلم یا عکس توضیح بده.
خیلی ممنون

ehsan2004
03-04-2010, 10:19
سلام آقا احسان و پوریا خان عزیز:
من میخوام این فریمور i8510 رو فارسی کنم البته فقط زبان نوشتاری رو ولی نمیتونم آخه وقتی به آخر کار میرسم و میخوام build کنم نمیشه.
build image رو میزنم بعد یه جایی مثل درایو e برای ذخیره کردنش قرار میدم بعد که میزنم رو build تا آخر پر میکنه بعد که به آخرش میرسه ارور میده. الآن یادم نیست چی بود ولی مضمونش این بود که "فایلی که میخواستید باز کنید پیدا نشد"
بعدشم که هرچی میگردم پیداش نمیکنم انگار بعد از این ارور پاکش میکنه.
حالا من چکار کنم؟؟؟ خیلی به این کار نیاز دارم.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ببخشید من منظورتونو اصلاً متوجه نشدم؟؟؟!!! منضورم همون توضیحیه که تو پست 23 اون آدرس گذاشتی و گفتی بخونش.
اگه میشه واضحتر توضیح بدین آخه من مبتدیم و انشاالله این اولین کارمه.
در ضمن من از rofs viewer 0.7.6 استفاده میکنم. البته ورژن 0.6.3 هم دارم با اونم همون ارور رو میداد.
اگه میشه همراه با فیلم یا عکس توضیح بده.
خیلی ممنون


ببین دوست عزیز این مشکل مربوط به net frame work ویندوز هست طبق گفته سازندش
اما راه حل:شما باید فایلی که میخواین ویرایش کنین و فایلی که دوباره میسارینو توی روت درایو باشه منظورم اینه که مثلا فایلی که میخواین ویرایش کنین بزاری توی درایوِD و بعد از تغییرات بازم تویD ذخیره کنین اینطوری اصلا مکشلی پیش نمیات:003::003::003:

Ramzdar
04-04-2010, 00:11
من همشو انجام دادم ولی بازم همون پیغام قبلی رو میده.
من فایل رو با یه اسم دیگه ذخیره میکنم نمیشه ولی وقتی اسم همون فایل رو بهش میدم و replace میکنه کامل میشه ولی وقتیکه دوباره با rofs viewer بازش میکنم فایلها هیچ تغییری نمیکنن.
حالا چیکار کنم؟؟؟ در ضمن من زبون ایتالیایی رو نمیخوام و میخوام پاکش کنم و بجاش فارسی رو بذارم.

ehsan2004
04-04-2010, 15:25
من همشو انجام دادم ولی بازم همون پیغام قبلی رو میده.
من فایل رو با یه اسم دیگه ذخیره میکنم نمیشه ولی وقتی اسم همون فایل رو بهش میدم و replace میکنه کامل میشه ولی وقتیکه دوباره با rofs viewer بازش میکنم فایلها هیچ تغییری نمیکنن.
حالا چیکار کنم؟؟؟ در ضمن من زبون ایتالیایی رو نمیخوام و میخوام پاکش کنم و بجاش فارسی رو بذارم.

خیلی برام عجیبه میشه مدل کامپیوتر و اروری که میدرو بگی بررسیش کنم ممکنه مشکل از کتمپیوترت باشه حتما باید net frame work3.5 به بالا باشه اینو دقت کن و توی روت درایوت باید باشه ....:39::39::39:

farzad_sh_2020
04-04-2010, 16:29
سلام
ببخشید من فقط یک فایل ضمیمه دیدم . نه فریمور بود و نه ....
ممنون میشم قرار بدین

ehsan2004
05-04-2010, 11:58
سلام
ببخشید من فقط یک فایل ضمیمه دیدم . نه فریمور بود و نه ....
ممنون میشم قرار بدین

مثله اینکه شما اسم تاپیک رو اشتباهی خوندی این فریمور نیست روش فارسی کردن فریمور هست...:39::39::39:

farzad_sh_2020
05-04-2010, 12:15
دوست عزیز توی توضیحات پست اول نوشتید که براتون ضمیمه کردم ولی من ضمیمه خاصی نمیبینم . موفق باشی

moh22
05-04-2010, 22:53
ایا ساتیو رو هم به همین روش میشه فارسی کرد؟

Pooryia_khan
06-04-2010, 08:29
من همشو انجام دادم ولی بازم همون پیغام قبلی رو میده.
من فایل رو با یه اسم دیگه ذخیره میکنم نمیشه ولی وقتی اسم همون فایل رو بهش میدم و replace میکنه کامل میشه ولی وقتیکه دوباره با rofs viewer بازش میکنم فایلها هیچ تغییری نمیکنن.
حالا چیکار کنم؟؟؟ در ضمن من زبون ایتالیایی رو نمیخوام و میخوام پاکش کنم و بجاش فارسی رو بذارم.

با سلام

دوست عزیز شما می تونید برنامه Rofs viewer رو توی درایو C کپی کنید . سرویس پک 3 رو هم نصب کنید . احتمالا درست میشه . اگر نشد می تونی با برنامه Nokia edior v4 هم مشکلتو حل کنی .
برای حذف زبان هم شما باید از صفحه اول همین تایپیک کد زبانی که می خوای حذف کنی پیدا کنی . بعد فایلهای مربوط به اون زبان رو پاک کنی . مثلا برای زبان فارسی کد 50 است . باید فایلهای r50.* و h50.* و oo050.* رو حذف کنی . البته آخری رو درست یادم نیست از صفحه اول می تونی دقیق فایلها رو ببینی .

ehsan2004
06-04-2010, 10:01
با سلام

دوست عزیز شما می تونید برنامه Rofs viewer رو توی درایو C کپی کنید . سرویس پک 3 رو هم نصب کنید . احتمالا درست میشه . اگر نشد می تونی با برنامه Nokia edior v4 هم مشکلتو حل کنی .
برای حذف زبان هم شما باید از صفحه اول همین تایپیک کد زبانی که می خوای حذف کنی پیدا کنی . بعد فایلهای مربوط به اون زبان رو پاک کنی . مثلا برای زبان فارسی کد 50 است . باید فایلهای r50.* و h50.* و oo050.* رو حذف کنی . البته آخری رو درست یادم نیست از صفحه اول می تونی دقیق فایلها رو ببینی .

دوست عزیز شما که گوشیتون I8910 نیست چرا به دوستان اشتباهی راهنمایی میکنین میدونین که اگه از برنامه Nokia editor استفاده کنن احتمال پریدن بوت وجود داره این گوشی علاوه بر تغییرات در فایل رام باید در کدهای xml هم دستکاری انجام میشه وگرنه ممکنه که اشتباهی فلش بشه...:29::29::29:


دوست عزیز توی توضیحات پست اول نوشتید که براتون ضمیمه کردم ولی من ضمیمه خاصی نمیبینم . موفق باشی

آره من شرمنده ام میبخشید:9::9::9:
اون فریمور Jvif2 هست که تنها فریمور فارسی رسمی هست علت گفتنم به این خاطر بود که از فایلهای این فریمور برای کوک کردن استفاده کنین نه اینکه فریمور ساخته باشم ضمیمه کرده باشم اینم لینک فریمور JVIF بازم عذر خواهی میکنم:9::9:
http://garrettcullum.com/i8910fw/I8910-JVIF2-Generic_United_Arab_Emirates.rar


ایا ساتیو رو هم به همین روش میشه فارسی کرد؟

آره عزیزم منتها شما برای باز کردن رام اون تنها باید از برنامه ای که من آموزششو دادم استفاده کنین و در قسمت انتخاب رام باید به sony ericsson تغییر بدین:003::003:

moh22
06-04-2010, 23:08
آره عزیزم منتها شما برای باز کردن رام اون تنها باید از برنامه ای که من آموزششو دادم استفاده کنین و در قسمت انتخاب رام باید به sony ericsson تغییر بدین:003::003:[/QUOTE]

خوب دوست من اگه میشه یکم منو وبقیه دوستانی رو که ساتیو دارند راهنمایی بفرمایید که از کجا شروع کنیم یکم توضیح اگه میشه بده تا ببینیم خدا چی میخواهد؟این رام سونی اریکسون رو باید از کدوم قسمت بدست بیاوریم ؟متشکرم:9:

ehsan2004
07-04-2010, 01:19
آره عزیزم منتها شما برای باز کردن رام اون تنها باید از برنامه ای که من آموزششو دادم استفاده کنین و در قسمت انتخاب رام باید به sony ericsson تغییر بدین:003::003:

خوب دوست من اگه میشه یکم منو وبقیه دوستانی رو که ساتیو دارند راهنمایی بفرمایید که از کجا شروع کنیم یکم توضیح اگه میشه بده تا ببینیم خدا چی میخواهد؟این رام سونی اریکسون رو باید از کدوم قسمت بدست بیاوریم ؟متشکرم:9:[/quote]

ماشاالله اشتهای خوبی هم داریا:4::4::4:

همون اول میخوای بری قسمت بوتو تغییر بدی؟:4::4:

حالا شما با این برنامه کار کن یواش یواش که یاد گرفتی اونوقت برو قسمت بوت لودر را دستکاری کن:4::4:

در مورده راهنمایی والا من این گوشیو ندارم و از دوستام همشون i8910 دارن و کسی ساتیو نخریده بهتره که خودتون دست به کار بشین توی کار که افتادین یواش یاوش سراغ برنامه نویسی هم میرین البته امیدورام که در این سیر تکاملی بوت گوشیت نپره که واویلا هست:4::4::4:

aassww
07-04-2010, 18:37
سلام دوست عزيز
با اين اموزش شما ايا ميشه 5800 زبان فارسي اضاقه كرد چون يه فريم كوك شده خارجي خوب پيدا كردم فقط انگليسي داره

ehsan2004
08-04-2010, 11:37
سلام دوست عزيز
با اين اموزش شما ايا ميشه 5800 زبان فارسي اضاقه كرد چون يه فريم كوك شده خارجي خوب پيدا كردم فقط انگليسي داره

آره دوست عزیز میشه شما فقط از پست اول هر چی من پست دادم را بخونین کاملا میتونین هر ورژنی از فریمور های 5800 را فارسی کنین:001::001:

aassww
08-04-2010, 12:02
سلام دوست عزيز
از رام فارسي 5800 كپي كنم يا از8910
من با اين قسمت10009df8 خيلي سركله زدم نتوستم درستش كنم z8 راپيدا كردم ولي نشد ببخشيدضميمه ميكنم اگه وقت داشتي درستش كن فقط انگليسي داره ميخوام فارسي هم اضافه بشه با تشكر

aassww
10-04-2010, 18:10
سلام دوست عزيز
از رام فارسي 5800 كپي كنم يا از8910
من با اين قسمت10009df8 خيلي سركله زدم نتوستم درستش كنم z8 راپيدا كردم ولي نشد ببخشيدضميمه ميكنم اگه وقت داشتي درستش كن فقط انگليسي داره ميخوام فارسي هم اضافه بشه با تشكر
متشكرم احسان جان
ميخواستم بگم فايل ضميمه رادرست نكن چون با برنامه اي كه محسن جان گذاشته استخراج زبان
مشكلم حل شد باتشكر

nejorat
17-05-2010, 08:52
آيا با اين روش ميشه n86 , rm-485 رو هم فارسي كرد اگه ميشه امكانش هست يكي اينكارو برام انجام بده ممنون ميشم چون من نه دانششو دارم نه وقتشو
پيشاپيش از شما تشكر ميكنم

hosseinrostam
19-05-2010, 18:53
دوستان یه سوال داشتم فریمور گوشی 6220 رو میشه کوک کرد یا نه خیلی برام مهمه

ehsan2004
20-05-2010, 11:43
آيا با اين روش ميشه n86 , rm-485 رو هم فارسي كرد اگه ميشه امكانش هست يكي اينكارو برام انجام بده ممنون ميشم چون من نه دانششو دارم نه وقتشو
پيشاپيش از شما تشكر ميكنم


دوستان یه سوال داشتم فریمور گوشی 6220 رو میشه کوک کرد یا نه خیلی برام مهمه

شما بهتره از nokia editor استفاده کنین این برنامه بیشتر برای گوشی I8910 و اریکسون هست و خیلی برای نوکیا جالب نیست اگرچه میشه باهاش کوک کرد.....6220 هم فعلا نمیشه تا ورژنهای بعدی..:001::001:

Ramzdar
02-06-2010, 15:02
باید صبر کنم امتحانام تموم شه تا دوباره شروع کنم ببینم چی میشه.

M.O.S.T.A.F.A
25-06-2010, 05:28
سلام
احسان خان من تمام مراحل رو میرم ولی پوشه plugins نیست تا اون دو تا فایلی که تو قسمت 5-6 توضیح دادین اضافه کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید

ehsan2004
25-06-2010, 20:12
سلام
احسان خان من تمام مراحل رو میرم ولی پوشه plugins نیست تا اون دو تا فایلی که تو قسمت 5-6 توضیح دادین اضافه کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید

گوشیتون چه مدلی هست بگین تا براتون توضیح بدم در هر صورت اگه نبود میتونین اون فایلها رو سرچ کنین تا فولدرش پیدا بشه:001::001:

Ramzdar
03-07-2010, 16:17
احسان جان مگه نمی بینی مدلش چیه؟؟؟
I8510 Innov8

ehsan2004
04-07-2010, 11:03
احسان جان مگه نمی بینی مدلش چیه؟؟؟
i8510 innov8

خوب شما اون فایلهایی که باید توی اون پوشه کپی بشن را توی رام سرچ کن ببین پیدا میکنی؟

خیلی عجیبه که نمیشه چون این پوشه حتما باید باشه...

بررسی کن نتیجرو بگو..