PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : • آموزش اضافه کردن سیمبولها به فونتهای ترکیبی + نرم افزار در اینجا •



ali mogh
03-03-2010, 02:45
با سلام.امروز میخوام طریقه ی ویرایش فونت و همچنین اضافه کردن سیمبولهای جدید به فونت رو بهتون آموزش بدم.
برای شروع نرم افزار زیر رو دانلود کرده و اونو نصب کنید.نرم افزار در 7 پارت هستش به علاوه ی یک فونت که میتونید از سیمبول هاش استفاده کنید.خوب میریم سراغ آموزش.
1.اضافه کردن سیمبول
1.ابتدا فونتی که میخواهید سیمبولهاش رو به فونتتون منتقل کنید رو باز کنید.برای اینکار روی فونت مورد نظرتون کلیک راست کنید و گزینه ی open with font creator رو بزنید.
2.حالا سیمبولهایی که میخواهید به فونتتون منتقل کنید رو انتخاب.برای اینکار دکمه ی shift رو گرفته و رو سیمبول اول کلیک کنید و بدون اینکه کلیک و بدون اینکه shift و کلیک رو رها کنید موس رو روی بقیه ی سیمبول ها حرکت بدید.
3.بعد از انتخاب سیمبول ها رو یکی از اون کلیک کنید و گزینه ی copy رو انتخاب کنید.در زیر برنامه تعداد سیمبولهایی که انتخاب کردید رو یه جایی یادداشت یا به خاطر داشته باشید.
4.حالا فونتی که میخواهید سیمبول ها رو به اون اضاف کنید رو در برنامه باز کنید.
5.آخرین کاراکتر رو انتخاب کنید و از منوی بالای برنامه مسیر زیر رو برید و در منوی ظاهر شده تعداد کارکترهای که در مرحله ی 3 به یاد دارید رو وارد کنید و ok رو بزنید.
Insert-->Glyphs
6.الان از منوی بالا گزینه گزینه ی edit رو انتخاب کنید و past special رو انتخاب کرده و 4 گزینه رو تیک دار کنید و ok رو بزنید.
7.از منوی file گزینه ی save all رو بزنید و حاش رو ببرید.
8.در آخر هم اگه آموزشم بدردتون خورد تشکر فراموش نشه.

ali mogh
03-03-2010, 08:01
منظورم از سیمبول اینا هست.

Imperial
03-03-2010, 08:29
این سیمبل ها در گوشی هایی که این سیمبل ها رو هم ندارند نشون داده میشه؟؟؟؟؟

ali mogh
03-03-2010, 09:38
این سیمبل ها در گوشی هایی که این سیمبل ها رو هم ندارند نشون داده میشه؟؟؟؟؟

اینا رو باید به فونتی که استفاده میکنید اضاف کنید تا نمایش داده بشن.

Imperial
03-03-2010, 13:36
اینا رو باید به فونتی که استفاده میکنید اضاف کنید تا نمایش داده بشن.

منظورم اینه که اگه با اس ام اس برای کسی که این فونت روی گوشیش نصب نیست بفرستیم نشون داده میشه.

ali mogh
03-03-2010, 19:15
منظورم اینه که اگه با اس ام اس برای کسی که این فونت روی گوشیش نصب نیست بفرستیم نشون داده میشه.


نخیر؛نمایش داده نمیشه؛اینا فقط در خود گوشی قابل استفاده هست؛

ali mogh
04-03-2010, 18:59
برای اینکه نیاز نباشه یه ساعت بشینید لوگوهاتون رو تو یه فونت پیدا کنید همه ی لوگوها رو تو یه فونت گذاشتم.فقط کافیه select all بزنید و طبق روش بالا انتقال بدید.

playboy8
07-03-2010, 00:36
من انتقال دادم و چیزی توی گوشیم مشاهده نمیکنم این ها رو؟
کوجای گوشی میتونم ان لوگوها رو ببینم توی گوشیم

ali mogh
17-03-2010, 01:47
من انتقال دادم و چیزی توی گوشیم مشاهده نمیکنم این ها رو؟
کوجای گوشی میتونم ان لوگوها رو ببینم توی گوشیم

دوست عزیز در ضمیمه ی فونت فایلی به نام All Logos وجود داره .اونو در موبایل اجرا کنید.

chobin48
25-03-2010, 12:17
باسلام وتشکر من بااستفاده از آموزشی که قراردادین چندتا ار سیمبلهای all logos روبا یه فونت ترکیب کردم ولی داخل گوشی نمیاد باید چکار کنم ایراد کارمن کجاست که نمایش داده نمیشن:7:

mersad2010
16-05-2011, 17:57
سلام کمی بیشتر راهنمایی کن چیزی توی گوشی من پیدا نشد من تمام مراحل رو طی کردم
در قسمت درج علامت در پیامک باید باشد؟:dx:

mamaliss
16-05-2011, 18:31
سلام کمی بیشتر راهنمایی کن چیزی توی گوشی من پیدا نشد من تمام مراحل رو طی کردم
در قسمت درج علامت در پیامک باید باشد؟:dx:
نخیر.
دوست عزیز در ضمیمه ی فونت فایلی به نام All Logos وجود داره .اونو در موبایل اجرا کنید.