PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آپديت جدید نوکیا مپ , مسیریابی رایگان :Ovi Maps Beta v3.04(115) S60V3/v5



ha.yosef
19-03-2010, 09:57
آپديت جدید نوکیا مپ , مسیریابی رایگان! بدون نیاز به کرک:Ovi Maps Beta v3.04(115) S60V3/v5



در اين وژن برخي از باگهاي وژن قبل رفع شده كه به تدريج به ليست زير اضافه خواهد شد


ویژگی های این ورژن:


ورژن جدید نقشه یابی نوکیا
بدون نیاز به کرک
بدون نیاز به لاینسس
100% رایگان
بدون نیاز به ساین




http://up.iranblog.com/images/1269002468.jpg
ویژگی ها شناخته شده یا اعلام شده بعدی توسط نوکیا به تدریج به لیست بالا افزوده میشود
With the Ovi MapsBeta (v3.04) exploring new places and getting to your destination is easier and faster than ever. This new Beta release is all about performance improvement.





Get easily to destinations with Drive & Walk, FREE voice guided car and pedestrian navigation for over 70 countries. Preload maps for entire countries on your Nokia GPS phone with Map Loader and enjoy using all these features and services also offline.





Online you can check Weather forecasts & Events around your location or any other in the world. Find thousands of listings for sights, restaurants, hotels, shops, nightlife and more with free travel content by Lonely Planet and Michelin, available for over 1000 destinations. You can even book a hotel room via HRS Hotels, currently available in Germany and Finland, coming to more countries soon.


Share your location with friends on Facebook and let them know what you are up to, right from Ovi Maps. Your status update, photo and location appear on your Facebook page. Your location can be viewed on the map within the Ovi Maps Facebook Application.


Roadtrip? Roadtrip!


Watch the video from Jan 21st introducing FREE Drive & Walk navigation in over 70 countries, featuring our Product Managers, Richa and Justus




With Ovi Maps, you have many ways to explore and get aroun


* My position - find your location easier and faster.
* Search - find places and addresses with one-box search.
* Favourites - Save your favourite places and routes. Sign in to your Ovi account, and synchronise your personal favourites with maps.ovi.com and vice versa.
* Drive – free car navigation with voice and visual instructions, lane assistance and speed limit warners, available in over 70 countries.
* Walk - free pedestrian navigation with voice guidance and routing through dedicated pedestrian zones, shortcuts and pathways, available in over 70 countries.
* Weather – hyper-local real-time weather information including a 4-day forecast for your current location or any city found via search.
* Events – hyper-local real-time events listings for for your current location or any city found via search.
* Lonely Planet and Michelin guides - free premium editorial travel content for over 1000 destinations with thousands of listings for sights, restaurants, hotels, shops, nightlife, and more. Look these places up on the map, and get there with Walk or Drive navigation.
* HRS Hotels – book a hotel room straight from Ovi Maps. Currently available in Germany and Finland, coming to more countries soon.


Coverage for navigable maps in car and pedestrian navigation:
Andorra, Argentina, Australia, Austria, Bahrain, Belgium, Botswana, Brazil, Bulgaria, Canada, Chile, China / Hong Kong / Macau, Colombia, Croatia, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Gibraltar, Greece, Hungary, India, Indonesia, Ireland, Italy, Jordan, Kuwait, Latvia, Lesotho, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Malaysia, Mexico, Monaco, Morocco, Namibia, Netherlands, New Zealand, Nigeria, Norway, Oman, Poland, Portugal, Puerto Rico, Qatar, Romania, Russia, San Marino, Saudi Arabia, Singapore, Slovakia, Slovenia, South Africa, Spain, Swaziland, Sweden, Switzerland, Taiwan, Thailand, Turkey, United Arab Emirates, United Kingdom, USA, Vatican, Venezuela.


Traffic Coverage:
Austria, Australia,Belgium, Canada, Czech Republic, Denmark, Finland, France, Germany, Hungary, Italy, Luxembourg, Netherlands, Norway, Singapore, Slovenia, Spain, Switzerland, United Kingdom, USA


Safety Coverage:
Austria, Andorra, Belgium, Finland, France, Italy, Netherlands, Norway, Poland, Romania, Spain, Sweden, United Kingdom


Changelog: v3.04 Build115(18th March)
- Minor update - bug fixes


To get the latest map data, we recommend you to use Map Loader. It will detect which version of maps you have and update accordingly. Just follow the on-screen instructions.


Ovi MapsBeta (v3.04) works with the following compatible Nokia devices:


S60 3.2 Devices: E52, E55, E72, 6710 Navigator, 6730 Classic
S60 5.0 Devices: X6, N97 Mini, N97 (v2.*** onwards*), 5230, 5800 XM (v3.1*** onwards*)




دانلود مستقيم از سايت نوكيا براي s60 v3 (http://nds2.betalabs.nokia.com/Maps/maps_installer_3.04_10wk11_b01_s60_3.2.Nocs.sis)


دانلود مستقيم از سايت نوكيا براي s60 v5 (http://nds2.betalabs.nokia.com/Maps/maps_installer_3.04_10wk11_b01_s60_5.0.Nocs.sis)

majjidd
19-03-2010, 11:17
روی 8910 نصب نمیشه 002:

nokia n 800
19-03-2010, 11:58
سلام فرقش با ورژن قبلیش چیه؟؟
آیا مشکل سروته نوشتن زبان فارسی در بعضی از منوها حل شده؟؟؟

aassww
19-03-2010, 12:07
سلام دوستانه عزيز
روي 5800 بدون ساين وهك نصب شد مسير يابي هم فعلا مشكلي نداره
ولي من از همون قديمي.3.32 استفاده ميكنم نقشهاش فارسيه راحتم هست با تشكر

Venus_S
19-03-2010, 12:27
mamnoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooon

shadanpoor
19-03-2010, 13:04
روی 8910 نصب نمیشه 002:

من روی 5800 داشتم چیز خاصی نداره.

ha.yosef
19-03-2010, 14:15
من روی 5800 داشتم چیز خاصی نداره.

چيز جديدي اضافه نشده فقط باگهاي وژن قبلي رو رفع كرده تقريبا ميشه گفت ازوژن قبلي بهتره

majjidd
19-03-2010, 14:16
روی 8910 نصب نمیشه 002:

من ساینش کردم و نصب شد
الان معلوم نیست ایکنش کجا رفته هرچی میگردم پیداش نمیکنم :7:

ha.yosef
19-03-2010, 14:17
سلام فرقش با ورژن قبلیش چیه؟؟
آیا مشکل سروته نوشتن زبان فارسی در بعضی از منوها حل شده؟؟؟

در مورد فارسي نوشتن فكر كنم بايد خود گوشي فارسي باشه تا اين مشكل حل بشه

Rubina
19-03-2010, 15:45
من واسه اولین باره که میخوام این برنامه رو نصب کنم،ولی از بخت بد این ورژن رو ‏n82‏ نصب نمیشه.
کلا این برنامه با fp1 مشکل داره یا اشکال از ورژن موجود در تاپیکه؟
پست ارسال شده توسط موبايل

Rubina
20-03-2010, 20:49
خودم حلش کردم!!
پست ارسال شده توسط موبايل

xerxes38
20-03-2010, 22:59
ببخشید این با gps کار میکنه یا gprs ؟

reza a
21-03-2010, 08:46
روی n86نصب شد ولی همون ورژن قبلی دیده میشه و این ورژن وجود نداشت

ighs
21-03-2010, 13:29
رو 78 نصب نمشه حتی با هک نصب نشد من کرک شدش مصرف مکنم خوب

azad83
21-03-2010, 20:32
روی n95 نصب نشد... گوشی هک شدست

Rubina
22-03-2010, 17:59
طبق تحقیقات من در کالبدشکافی برنامه متوجه شدم این ورژن فقط با چند مدل خاص سازگاری داره که ظاهرا اکثرشونم تاچ هستند.
پست ارسال شده توسط موبايل

RASOOL
22-03-2010, 18:06
طبق تحقیقات من در کالبدشکافی برنامه متوجه شدم این ورژن فقط با چند مدل خاص سازگاری داره که ظاهرا اکثرشونم تاچ هستند.
پست ارسال شده توسط موبايل

عمو جو این تحقیقاتت چند ماه طول کشید.:4:

تو همون پست اول گوشی هایی که ساپورت می کنه مشخص شده.
S60 3.2 Devices: E52, E55, E72, 6710 Navigator, 6730 Classic
S60 5.0 Devices: X6, N97 Mini, N97 (v2.*** onwards*), 5230, 5800 XM (v3.1*** onwards*)

Rubina
22-03-2010, 19:42
اینجا همه به غیر از شما چشماشون فقط دنبال فایل ضمیمه میگرده ‏:دی
پست ارسال شده توسط موبايل

enartiti
22-03-2010, 21:31
تو 5230 ورژن v3.01.4401 که لازم بود کرک بشه رو نصب کرده بودم میرفت تو نقشه و میومد بیرون ولی این ورژن خیلی راحت نصب شد و با نقشه 44 مگی که از همین سایت گرفتم به خوبی کار میکنه . ممنون

younes55
23-03-2010, 07:48
عمو جو این تحقیقاتت چند ماه طول کشید.:4:

تو همون پست اول گوشی هایی که ساپورت می کنه مشخص شده.
S60 3.2 devices: E52, e55, e72, 6710 navigator, 6730 classic
s60 5.0 devices: X6, n97 mini, n97 (v2.*** onwards*), 5230, 5800 xm (v3.1*** onwards*)

تکليف بقيه گوشيها چي ميشه؟ قراره برنامه اونها بياد يا بندازيمشون دور؟:020:

alireza honda
23-03-2010, 16:09
صبر ایوب داشته باش عزیزم بالاخره اون گوشیها هم ساپورت خواهد کرد ولی فعلا بهترینش همون فایل کرک شده اقا امیر هستش.

DEVELOP
23-03-2010, 23:56
من نسخه 3 نوکیا مپس رو ترجیح میدم چرا که روان تر و البته کاربردی تر بنظر میرسه !
متاسفانه در نسخه جدید ارائه شده چند تا از منو ها حذف شده مثلا شما برای آنلاین شدن حتما باید وارد آپشن شوید و گزینه آنلاین رو فعال کنید و یکبار از برنامه خارج بشید و دوباره وارد شوید تا آنلاین باشید !!!!
ولی در نسخه قدیمی این مشکل وجود نداره وبا انتخاب سریع منوی آپشن دسترسی بهش دارید و بدون خارج شدن میتوانید سریعا هم آفلاین شوید

soheale
25-03-2010, 20:28
من 3.03 داشتم ولی گویا این ضعیف تره
و بر خلاف 3.02 قابلت سرچ ندارد

setaroo
26-03-2010, 16:08
بعضی از دوستان می گویند روی گوشی ما نصب نمی شود ، خوب معلوم است این ورژن مخصوص گوشیهایی است که خود نوکیا ذکر کرده و همچنین آقای ha.yosef در بالا به آن اشاره کرده اند.

البته یکی از دوستان می گفت روی N78 هم نصب میشود . نمی دانم چقدر این مساله درست است.

گوشی من n79 است امتحان کردم شاید روی n79 نصب شود که نشد.

MacTavish
26-03-2010, 20:43
روی n79 هم نصب نشد

Donald
26-03-2010, 20:54
روی گوشی من ورژن 3.01 هست ... فقط نقشه ایران رو نداره!

کسی میدونه از کجا میتونم نقشه ای که ایران هم شاملش باشه رو بگیرم؟

MacTavish
26-03-2010, 21:12
روی گوشی من ورژن 3.01 هست ... فقط نقشه ایران رو نداره!

کسی میدونه از کجا میتونم نقشه ای که ایران هم شاملش باشه رو بگیرم؟

دوست عزیز باید با نرم افزار Map Loader نقشه ها را دانلود کنی
لینک:
27.52
http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/NokiaMaploaderSetup_ENU.exe

mahdi1234567
27-03-2010, 08:51
روی هیچ کدوم از 9.2 یا 9.3 نصب نمی شه
من رو n95 8gb,n96,n85 امتحان کردم نصب نشد
موقع نصب می گه access نداری
فکر کنم فقط روی گوشهایی که نام برده نصب می شه
ورژن دیگه ایی نیست ؟؟

MacTavish
27-03-2010, 09:09
روی هیچ کدوم از 9.2 یا 9.3 نصب نمی شه
من رو n95 8gb,n96,n85 امتحان کردم نصب نشد
موقع نصب می گه access نداری
فکر کنم فقط روی گوشهایی که نام برده نصب می شه
ورژن دیگه ایی نیست ؟؟

ورژن 3.1 روی هم 9.2 و 9.3 نصب میشود

keyvan20
27-03-2010, 22:30
ba tashakor.
rooye n97 nasb shod
doostaE ham ke nemitoonan nasbeshkonand bayad versione gooshishono ba software updater update konand
male man v. 12.x.xxx bood ke be 21.x.xxx updatesh kardam va berahati nasb shod

sorino
28-03-2010, 22:14
سلام وخسته نباشید . در ضمن سال نو مبارک
من رو n79نصب کردم کار کرده . ممممممممممممممممممننننننن نننننننننننوووووووووووووو ووووووننننننننننننننننننن ننمممممممممم

5Vahid
29-03-2010, 16:20
روي n85 نصب نشد.

ostad-navid
29-03-2010, 16:36
يكي كاربرد اين برنامه را توضيح ميده؟؟؟؟؟؟بايد به اينترنت وصل بشيم؟؟؟؟؟؟؟؟؟بايد نقشه را بگيريم به برنامه اضافه كنيم؟؟؟نقشه ايران را كسي داره؟؟؟

GAMELAIN
29-03-2010, 20:26
با سلام من نقشه ورزن 3.4 را ریختم ولی اسم خیابانها را انگلیسی نوشته ولی در ورزن قبلی این طوری نبود چکار کنمپ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

MacTavish
29-03-2010, 20:44
سلام وخسته نباشید . در ضمن سال نو مبارک
من رو n79نصب کردم کار کرده . ممممممممممممممممممننننننن نننننننننننوووووووووووووو ووووووننننننننننننننننننن ننمممممممممم

دوست عزیز شما چه جوری نصب کردید
ما که گوشی را در حالت هک قرار دادیم باز نشد

mahdi1234567
01-04-2010, 10:58
ورژن 3.1 روی هم 9.2 و 9.3 نصب میشود

لینک دانلودشو بزارین ممنون می شم

behroozmobarak
01-04-2010, 11:34
سلام
من n97mini دارم كه آخرين ورژن از طريق Nokia Software Updater گوشيمو آپديت كردم به ورژن 11.0.054 و بعد از طريق برنامه pc suite اون قسمت نقشه ها آخرين ورژن ريختم با قسمت صداي فارسي حالا مشكل من اينه كه فقط يك بار تونست كار كنه و نقشه موقعيت پيدا كرد و مسير دادم برد و ديگه موقعيتو پيدا نميكنه دليلش چيه ؟
در اين قسمت كدوماش بايد تي داشته باشه
Application>Location>GPS Data>Option>Positioning Settings> Positioning Methods

mr.nazari
06-04-2010, 20:49
فایلش کو

fatehi313
06-04-2010, 21:29
يكي كاربرد اين برنامه را توضيح ميده؟؟؟؟؟؟بايد به اينترنت وصل بشيم؟؟؟؟؟؟؟؟؟بايد نقشه را بگيريم به برنامه اضافه كنيم؟؟؟نقشه ايران را كسي داره؟؟؟

این برنامه ورژن جدید همون نوکیا مپ روی خود گوشیه که یکسری تغییرات توش اعمال شده مثلا مسیریابیش رایگان شده و... و با جی پی اس گوشی کار میکنه و یا اینترنت گوشی و یا هردو. نقشه ها رو می تونی با نرم افزار نوکیا مپ اپلودر از سایت نوکیا بگیری یا توی همین سایت هم همه نقشه ها موجوده و باید نقشه هارو توی فلدری در مموری کارت گوشی بریزی تا نرم افزار بتونه ازش استفاده کنه

d.b
06-04-2010, 21:53
دوستان من بار اولیه که می خوام از gps استفاده کنم نوکیا مپ را نصب کردم نقشه هاشم ریختم حالا دو تا سوال دارم
1.اون صدای راهنما را فایلاشا باید کجا بریزم
2.وقتی می رم تو نرم افزار نقشه را میاره اما جایی که من هستم را نشون نمیده باید قبلش چیزی را فعال کنی؟

mehdiamiri2
07-04-2010, 08:06
با سلام

من گوشي را اپديت كرده بودم و نقشه نوكيا روي گوشي نصب شد و بعد از 3 ماه لايسنس ان تمام شد.
الان كه ميخواهم فايلي كه شما لينك ان را داده گذاشته بودين نصب كنم دستگاه پيغام خطاي زير را ميدهد:
unable to install.no access

ضمنا من نتوانستم نقشه نوكيا موجود روي گوشي را remove كنم.

لطفا راهنمايي كنيد.

soroosh1384
08-04-2010, 22:34
سلام وخسته نباشید . در ضمن سال نو مبارک
من رو n79نصب کردم کار کرده . ممممممممممممممممممننننننن نننننننننننوووووووووووووو ووووووننننننننننننننننننن ننمممممممممم

اگه میشه عکسهای آنرا مثل n95 که در صفحه اول بود بگذارید که ببینیم محل آنتن gps آن کجاست؟

zibaa
11-04-2010, 22:15
سلام
این لینک که برای من کار نمیکنه تو سایت آپ نشده تا از اونجا دانلود کنیم ؟:020:

رضااسمخانی
12-04-2010, 02:45
لینک کار نمیکنه.تکلیف چیه؟

zabih1370
12-04-2010, 07:45
لینک کار نمیکنه.تکلیف چیه؟



سلام رضا جان
من این لینک رو همین جا دانلود کردم و کار میکنه
شما که میگید کار نمیکنه واضح بگو دانلود نمیشه یا روی گوشی کار نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه رو گوشی کار نکنه مشکل از گوشی شما هستش

zabih1370
12-04-2010, 07:56
سلام
این لینک که برای من کار نمیکنه تو سایت آپ نشده تا از اونجا دانلود کنیم ؟:020:


سلام زیبا
شما که میگید این کار نمیکنه منظورتون چیه روی گوشی کار نمیکنه یا از توی سایت نمیتونی دانلود کنی؟؟؟؟/
این رو بگید تا راحت تر بتونیم کمک شما کنیم

Davood_titan
12-04-2010, 14:24
رو گوشی 6720 این برنامه رو داره v3 نیاز هست این برنامه رو نصب کنم
نقشه شهرهای ایران هم براش اومده

zibaa
12-04-2010, 19:45
سلام زیبا
شما که میگید این کار نمیکنه منظورتون چیه روی گوشی کار نمیکنه یا از توی سایت نمیتونی دانلود کنی؟؟؟؟/
این رو بگید تا راحت تر بتونیم کمک شما کنیم

سلام دوست عزیز
من نوشتم این لینک کار نمیکنه !!
لینکی که برای ورژن 5 هست کار نمیکنه . نه سایتی باز میشه و نه عکس العملی !!!:46:
در ضمن من مجتبی هستم کوچیکه همه بچه های سایت با نام کاربری زیباا(موقع ثبت نام میخواستم بنویسم زیبایی که اشتباه نوشتم زیباا !!!)

zabih1370
12-04-2010, 21:31
[QUOTE=Davood_titan;1316033]رو گوشی 6720 این برنامه رو داره v3 نیاز هست این برنامه رو نصب کنم
نقشه شهرهای ایران هم براش اومده[/QUO

داود جان اگه بخوای از مپ خود گوشی استفاده کنی باید این برنامه رو دانلود کنی
و در مورد نقشه شهر هاااا اگه از خود مپ گوشی که نوکیا گذاشته رو اون گوشی فقط نقشه دقیق تهران هست و نقشه راه های کشور هست
اگه هم بخوای از از برنامه مانند اسمارت جی پی اس استفاده کنی اره قشه کل شهر های کشور رو داره
اگه کمکی دیگه خواستی من رد خدمت هستم

zabih1370
12-04-2010, 21:34
رو گوشی 6720 این برنامه رو داره v3 نیاز هست این برنامه رو نصب کنم
نقشه شهرهای ایران هم براش اومده

+

داود جان اگه بخوای از مپ خود گوشی استفاده کنی باید این برنامه رو دانلود کنی
و در مورد نقشه شهر هاااا اگه از خود مپ گوشی که نوکیا گذاشته رو اون گوشی فقط نقشه دقیق تهران هست و نقشه راه های کشور هست
اگه هم بخوای از از برنامه مانند اسمارت جی پی اس استفاده کنی اره قشه کل شهر های کشور رو داره
اگه کمکی دیگه خواستی من رد خدمت هستم+

Gsm900
16-04-2010, 11:39
سلام.
آقا من 5800 دارم،ورژنشم 40.0.005. Ovi maps داره،اما سوالم اینه نیازی به GPRS داره؟ یا با GPS گوشی کار میکنه؟

ممنون.

bamdad2007
16-04-2010, 12:33
من یک سوال داشتم! من قبلا گوشی n82 داشتم الان گوشی 5230 خریدم آیا با نصب این ovi جدید میتونم از نقشه های قبلی که روی n82 داشتم استفاده کنم(راهنمای فارسی هم داشت) یعنی تو فولدر cities کپی کنم یا خیر؟!! اگر جواب خیر است لطفا راهنمایی کنید نقشه جدید رو از کجا دانلود کنم؟! ممنون

zibaa
16-04-2010, 19:39
سلام
من نقشه ها دانلود کردم و در فولدر مربوطه ریختم وقتی میخوام نقشه رو بالا و پایین کنم از برنامه میپره بیرون !!
رام پچر هام همه غیر فعالن.
در ضمن گه گداری به اینترنت وصل میشه !!
همینطور باید باشه ؟؟؟
ممنون

pro_mamad
16-04-2010, 20:14
سلام.
آقا من 5800 دارم،ورژنشم 40.0.005. Ovi maps داره،اما سوالم اینه نیازی به gprs داره؟ یا با gps گوشی کار میکنه؟

ممنون.
سلام دوست عزیز .. با جی پی اس تنها هم کار میکنه ..

ن یک سوال داشتم! من قبلا گوشی n82 داشتم الان گوشی 5230 خریدم آیا با نصب این ovi جدید میتونم از نقشه های قبلی که روی n82 داشتم استفاده کنم(راهنمای فارسی هم داشت) یعنی تو فولدر cities کپی کنم یا خیر؟!! اگر جواب خیر است لطفا راهنمایی کنید نقشه جدید رو از کجا دانلود کنم؟! ممنون
سلام دوست عزیز باید کار کنه نباید مشکلی داشته باشه


سلام
من نقشه ها دانلود کردم و در فولدر مربوطه ریختم وقتی میخوام نقشه رو بالا و پایین کنم از برنامه میپره بیرون !!
رام پچر هام همه غیر فعالن.
در ضمن گه گداری به اینترنت وصل میشه !!
همینطور باید باشه ؟؟؟
ممنون
سلام .. نباید بپره بیرون .. از یه ورژن دیگه استفاده کن ببین اون هم همینطوریه؟
اگه به اینترنت وصل شه سریعتر به ماهواره ها وصل میشید

aassww
16-04-2010, 20:26
سلام
من نقشه ها دانلود کردم و در فولدر مربوطه ریختم وقتی میخوام نقشه رو بالا و پایین کنم از برنامه میپره بیرون !!
رام پچر هام همه غیر فعالن.
در ضمن گه گداری به اینترنت وصل میشه !!
همینطور باید باشه ؟؟؟
ممنون

سلام مجتبي جان
برو توي رامپچر هك راغير فعال كن
با بت اينترنت هم كافيه سري اول وصل بشه ويه فايل35 كيلو بايتي دانلود ميكنه وبراي سري بعد خيلي زود ماهوارها راپيدا ميكنه وصل ميشه وبراي بعد ديگه نيازي به اينترنت نيست فقط اگر بخواهي هواشناسي كني از اينترنت استفاده كن وديگه نياز نداري درضمن پست خصوصيت غيرفعاله
باتشكر
باتشكر

zibaa
16-04-2010, 20:27
سلام .. نباید بپره بیرون .. از یه ورژن دیگه استفاده کن ببین اون هم همینطوریه؟
اگه به اینترنت وصل شه سریعتر به ماهواره ها وصل میشید

ممنون محمد جان
میرم امتحان میکنم انشاله که درست بشه
فقط این بحث اینترنت واسم مهمه چون خط همراه آخر اصلا معلوم نیست چقدر هزینه میندازه بابت اینترنتت!!

zibaa
16-04-2010, 20:33
سلام مجتبي جان
برو توي رامپچر هك راغير فعال كن
با بت اينترنت هم كافيه سري اول وصل بشه ويه فايل35 كيلو بايتي دانلود ميكنه وبراي سري بعد خيلي زود ماهوارها راپيدا ميكنه وصل ميشه وبراي بعد ديگه نيازي به اينترنت نيست فقط اگر بخواهي هواشناسي كني از اينترنت استفاده كن وديگه نياز نداري
باتشكر

ممنون دوست عزیز
ولی همه رام پچر ها غیر فعالن از همون فریموری که خودتون زحمتشو کشیدی استفاده میکنم(تو امضام هست)
مشکل اینجاست که فقط یکبار وصل نمیشه ، بلکه چندین بار خود به خود وصل و قطع میشه!!
به گفته دوستمون محمد ظاهرا باید از یک ورژن دیگه استفاده کنم.. تا ببینم
:merci::merci::merci:

pro_mamad
16-04-2010, 20:37
منون محمد جان
میرم امتحان میکنم انشاله که درست بشه
فقط این بحث اینترنت واسم مهمه چون خط همراه آخر اصلا معلوم نیست چقدر هزینه میندازه بابت اینترنتت!
خوب مجتبی جان غیر فعال کن خیالت راحت بشه ...

aassww
16-04-2010, 20:56
احتمال داره مشكل از نقشه ها باشه
1درست دانلود نشده باشند
2اسم پوشه را باحروف كوچك بنويس يا حروف بزرگ امتحان كن
من خودم ازورزن قديم استفاده ميكنم چون نقشه فارسي داره ولي الان دوباره اين ورزنو نصب كردم كه ببينم فريم مشكلي نداره كه خدا رو شكرمشكل نداشت
البته درست يادم نيست قديم چگونه نصب كردم ولي فكر كنم من اون پوشه citiesرا كامل توي درايوeكپي كردم نه داخلهcities
درضمن اين لينكرا هم بخون
http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=1171991&postcount=383

penguinsjr
16-04-2010, 21:27
اون فایلا رو کسی تو سایت آپ نکرد؟

zibaa
17-04-2010, 11:07
سلام
این لینک دانلود این برنامه برای سری 5 برای دوستایی که مثل خودم نتونستن از لینک گذاشته شده در سایت دانلود کنن. (http://rapidshare.com/files/376835272/maps_installer_3.04_10wk8_b02_s60_5.0.Nocs.rar.htm l)
آپلود شده در راپیدشیر

penguinsjr
18-04-2010, 22:22
اینم آپلود در سایت

ilovecomputer
12-05-2010, 23:07
سلام
سوالي دارم كه بعد از چند مدت هنوز نتونسم جواب درستي بگيرم.
از روزهاي ابتدايي كه نوكيا نقشه جديدش رو براي map 3 گذاشت انها را به همراه فايلهاي صوتي دانلود كردم. ولي زماني كه drive to را ميزنم بعد از چند ثانيه ارتباط قطع ميشه و مي نويسه ”online connection required to enter the shop. Connect now?” اين را تاييد مي كنم و بعد از اتصال به اينترنت دوباره پيامي را مانند “not available for this country/region” رو نشون ميده.
حالا بايد چكار كنم تا وقتي “drive to” را ميزنم تا مقصد مرا راهنمايي كند؟ و ارتباط قطع نشود؟ ممنون مي شم اگه مرا راهنمايي كنيد. با تشكر

azarpira
30-05-2010, 15:51
سلام. من وقتی می خواهم ovi map را آپدیت کنم (با برنامه nokia map updater) اخطار میدهد : خطای نا مشخص 3 و در باره گوشی نمیتوان اطلاعات کافی کسب کرد.. من این برنامه nokia map updaterرا آپدیت کرده ام ولی دوباره همین ارور می آید....
3ماه قبل من با همین برنامه توانسته بودم نوکیا مپ را آپدیت کنم ولی پون لایسنس آن تمام شد میخواستم دوباره آپدیت کنم که این ارور را میدهد....

کمکم کنید خیلی ممنون میشم باور کنید چند روزه دارم این ور اون ور سر میزنم توی این سایت ها......

baymohamadi
06-07-2010, 00:27
با سلام خدمت دوستان عزیز من هم مشکل بروز رسانی رو داشتم و خطای نمی توان اطلاعات کافی را از گوشی کسب کرد را داد بعداز گشت و گذار در اینترنت توی این سایت (http://www.mobilepc.ir/?p=217) تونستم مپ گوشی مورد نظر خودرا که ان 85 بود را دانلود کردم مشکل حل شد انشاالله که مشکل شما هم حل باشه البته با اجازه اساتید فن