PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فیرم ور HyperX-V3-Speed : I8910



JEskandari
26-03-2010, 20:34
بدون شرح http://web96.homer.kundenserver42.de/?page_id=964

HX-V3-Speed

Yeah, it´s late almost too late for my new SPEED-release, but now it´s finished, and as always, it´s faster then HELL ! Allmost all tweaks are integrated from the MAIN-Release of HX-V3, you can read the changelog here: DOWNLOAD (http://hyperx.garrettcullum.com/changelog.txt) the Differences are:




Everything tweaked for best Battery-life, so NO 3D-Nav as default, NO 3D-taskmanager (but like in HX-speed-2.11 i give you the FLASH-patch)
No kastor-effects, and All system-effects, reduced from “7” to “1”
Many many removed apps for max. free space on c:\ you will have from fresh-boot JC1: 105.1 MB and JB2: 105.2 MB
FULL T9 support (EN,DE,DUTCH, Italian,France,Spain)
English and GERMAN menu language
International Keyboard (Like in the main releases)
Universal-Theme is back !
Int. QWERTY keyboard (you have VOTED)
Samsung Widget-bar still present ! (YOU HAVE VOTED)
integrated patch (for rompatcher) to reboot your device when clicking on “reboot”
fixed Audio-sync values, now audio is fixed even after pause
changed caching values (probably 24 fps is more stable!)
same as HX-V3 main: Noise supressor disabled.
FULL FIXED JAVA on BOTH releases.
Extreme fast orientation values ! (maybe we can correct those settings with an patch if needed !)


http://img196.imageshack.us/img196/6278/scr000003m.jpg (http://i47.tinypic.com/eap0nl.jpg) http://img39.imageshack.us/img39/420/scr000002w.jpg (http://i48.tinypic.com/2cffdeg.jpg) http://img714.imageshack.us/img714/9785/scr000001m.jpg (http://i46.tinypic.com/jufryw.jpg)
For Countrys with 60 hz power-frequency: DOWNLOAD (http://hyperx.garrettcullum.com/Speed_JB2.rar)
For Countrys with 50 hz power-frequency: DOWNLOAD (http://hyperx.garrettcullum.com/Speed_JC1.rar) (most of the european users)
There are no other differences from JB2 to JC1 !
If you want to enable 3D-taskmanager from default, just FLASH THIS patch after you flashed one of the Speed-releases: DOWNLOAD (http://hyperx.garrettcullum.com/3D-Taskmanager_ENABLE.rar)
At the end ONE note: It seems, that if you reboot your phone, and then just want to record a 720p video, the FIRST seems out of sync ! But every video after that has a perfect sync !




ولی بطور خلاصه نسخه جاوا هم توی JB2 -60Hz و هم توی JC1 -50Hz بهبود پیدا کردن
مثل همه فایرمور های هایپر ایکس امکان تایپ فارسی هست
درایو C هم 105 مگ فضای خالی داره

masoomiyat
26-03-2010, 21:31
کلاک cpu گوشی که تغییر نکرده؟
دوربین هم مثل همون V3 معمولی هست کیفیتش عالی هست؟

m-rasool
27-03-2010, 00:20
متاسفانه برنامه نوکیا مپ در این فیرمور کار نمیکنه .

برای پچ 3D-taskmanager فلش نکنید چون گوشی برای لود کردن هوم اسکرین دچار مشکل میشه .

امیدوارم HYPERX این باگها را بر طرف کنه .

®.Mahdi
27-03-2010, 06:05
سلام علاوه بر از مواردی که m-rasool گفتند دوربین وضعش افتضاحه توjb2 سرعت هم فرق زیادی نکرده فقط مموری گوشی بیشتر شده است

®.Mahdi
27-03-2010, 13:07
http://www.sendspace.com/file/91l8vq

لینک nokia maps برای i8910

M E H D I
27-03-2010, 14:35
سلام علاوه بر از مواردی که m-rasool گفتند دوربین وضعش افتضاحه توjb2 سرعت هم فرق زیادی نکرده فقط مموری گوشی بیشتر شده است
دوربین افتضاحه یعنی چی؟بیشتر توضیح می دی؟

http://www.sendspace.com/file/91l8vq

لینک nokia maps برای i8910

الان این نوکیا مپی که گذاشتی با این فریمور کار می کنه؟

fayag1
27-03-2010, 14:58
اقا این فریمورای hxv3-xx تا حدودی سر کاریند بابا اخه 105 مگا بایت تو درایو سی خالی باشه ولی کلی امکانات و افکتهای زیبای سامسونگ حذف بشه چه دردی رو دوا میکنه
مشکل اصلی دوربین بود که با در نظر نگرفتن اتو فکوس اجباری اقای هایپر رفع شده به نظر من رو پورت کردن آندرویید رو i8910 کار بکنند بهتره
در ضمن من تا چند ساعت دیگه این فریمور رو فلش میکنم اگه بازم اتو فوکوس اجباری داشت بهتون میگم که نصب نکنید
همون طوری که تو پست hxv3-17 گفتم عمل کنید

m-rasool
27-03-2010, 16:57
اقا این فریمورای hxv3-xx تا حدودی سر کاریند بابا اخه 105 مگا بایت تو درایو سی خالی باشه ولی کلی امکانات و افکتهای زیبای سامسونگ حذف بشه چه دردی رو دوا میکنه
مشکل اصلی دوربین بود که با در نظر نگرفتن اتو فکوس اجباری اقای هایپر رفع شده به نظر من رو پورت کردن آندرویید رو i8910 کار بکنند بهتره
در ضمن من تا چند ساعت دیگه این فریمور رو فلش میکنم اگه بازم اتو فوکوس اجباری داشت بهتون میگم که نصب نکنید
همون طوری که تو پست hxv3-17 گفتم عمل کنید


همون hx-v3-17 در حال حاضر بهترینه . این اتو فوکوس که شما اینقدر ازش گله دارید فکر نکنم چیز بدی باشه . در ورژن هایی که که این قابلیت وجود نداره بطور پیشفرض فوکوس بین 3-2 متر تنظیم شده .برای این فریمور هم موقع فیلمبرداری میشه از همین فاصله شروع کرد.

در ضمن روی فریمور ایتالیا هیچ نوکیا مپی اجرا نمیشه یعنی بعد از چند ثانیه از برنامه خارج میشه .تایوان را تست نکردم.

M E H D I
27-03-2010, 20:20
اشتباه نمی کنی رسول جان؟
من الان HX 3.17 نسخه ایتالیا رو گوشیمه و نوکیا مپ رو بدون مشکل اجرا می کنم.

بعد از نصب نوکیا مپ اجراش نکن پوشه cities رو تو مموری بساز بعد پوشه diskcache رو کپی کن توش ...بعد برنامه رو اجرا کن ببین مشکلت حل میشه.

JEskandari
27-03-2010, 21:11
دوستان این اجرا نشدن نوکیا مپ چیه من خودم از JC1 استفاده میکنم ولی هیچ مشکلی در این ضمینه ندارم.
توصیه من اینه با اینکه HyperX گفته نمیخواهد موقع فلاش کردن گوشی را Format کنید ولی باز هم فرمت کردنش بهتره برای من که خیلی مشکلات را حل کرد.

در ضمن این فایرمور برای کسایی هست که سرعت میخواهند نه اونهایی که افکت لازم دارند. برای افکت فایرمور معمولی hyperX هست.
در ضمن هر افکتی را که خواستید خودتان بعدامیتونید اضافه کنید.

fayag1
27-03-2010, 22:03
اقا رسول جان شما اگه دقت کنید موقع فیلم برداری سمت چپ گزینه PF وجود داره که غیر فعاله ولی اگه میشد این گزینه رو فعال یا غیر فعال کنیم اون موقع پری فوکوس دست خودمون بود
در ضمن تو فریمورهای قبلی فکوس رو بی نهایته نه دو سه متر! یعنی فاصله کانونی لنز رو بینهایته در نتیجه دور و نزدیک از نظر وضوح مثل همند
علاوه بر این خود کدک(codec) فایل فیلم از نظر بیت ریت بطور بی معنی رو 10 مگه ولی کیفیت فیلم همانند 8 مگه خودتون هم میدوند که وقتی بیت ریت بالا باشه اندازه فایل هم بیشتر میشه
منظورم این نبود که hxv3-xx بده منظورم این بود که این ورژن سرعت بیشتر شبیه اینکه میخواد رکورد فضای خالی رو درایو c رو بشکنه حتی میخواست نوارwidget سامسونگ و یه سری چیزای دیگه رم حذف کنه ! ممکنه تو ورژن بعدی فضای درایو c بشه 180 مگ در عوض افیس و پی دی اف و گالری حذف بشه!

fayag1
27-03-2010, 22:46
اقا نصبش کردم کلی برنامه حذف شدند در عوض شورت کات dawnload اضافه شده!
در ضمن سرعت مرور بین منوها در حد 25 هزارم ثانیه بیشتر شده!
در مورد دوربین هم فقط موقع فیلم برداری اگه فلش رو خاموش کنید هنگام فکوس فلش روشن نمیشه
در ضمن درایو e تون هم به زور باید فرمت بشه ! اخه ما نمی تونیم خودمون فایلهای سیستمی رو قبل فلش حذف کنیم!
خلاصه اش بی خیال این فریمور

m-rasool
28-03-2010, 01:24
اشتباه نمی کنی رسول جان؟
من الان HX 3.17 نسخه ایتالیا رو گوشیمه و نوکیا مپ رو بدون مشکل اجرا می کنم.

بعد از نصب نوکیا مپ اجراش نکن پوشه cities رو تو مموری بساز بعد پوشه diskcache رو کپی کن توش ...بعد برنامه رو اجرا کن ببین مشکلت حل میشه.

با سلام .

مهدی جان من در مورد این فیرمور HX V3 speed گفتم که نوکیا مپ روش کار نمیکنه خودم امتحان کردم . ورژنهای دیگه مشکلی ندارند .