PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Linuxmod Fusion 3 :: V8-2Gb | برای گوشی V8_2GB موتورولا::آپلود شده در سایت



Bluetooth man
13-04-2010, 10:03
سلام

قبلا در این بخش ورژن 2 همین فریمور رو دوستان قرار داده بودند که من الان ورژن 3 اون را براتون معرفی میکنم . طریقه فلش کردن هم مثل ورژن 2 هست که میتونید مطابقت بدهید .





LINUXMOD FUSION 3

By Triforce

http://i47.tinypic.com/20tnkmq.jpg




26/02/2010 , bugs fixed!!!!

MAIN FEATURES


• MPKG Manager new (Triforce) (kleto)
• Firmware R601_G_80.56.1BR
• Increased speed of the system (Triforce)
• NO RSA. (Russian-kleto)
• Auto Swap (kleto)
• Funlights on incoming calls (CepiPerez)
• Stable connection at all with Swap memory card and MMCB1 (kleto)
• Permanently install fonts (Triforce) (kleto)
• Multilanguage (Triforce)
• V8 Manager (new) (Triforce)
• Z6 Manager (new) (CepiPerez)
• Z6 Tweaker (CepiPerez)
• vInstaller (new) (vijushimpi)
• PictureFlowPlus (CepiPerez)
• vTaskMan (new) (Ant-On)
• WebServer (Sippey)
• CameraMod 352x288 pixeles (Skrilax_CZ)
• SD Partitioning System (Triforce)
• Three autorun orders (Triforce) (kleto)
• Motodesk ready (Triforce) (CepiPerez)
• Supports updates (Triforce) (kleto)
• Exclusive Skins (Faussto) (Maurizio Olimpisky)
• Support installation of skins by chm (Triforce)
• CPU Frequency
• vSYSInfo (letterb)(c_ro87)
• zLauncher 2.1 (BeZ)
• vTextViewer 2 (BeZ)
• View System Folders (kleto)
• Startup and Shutdown Sounds (Triforce)
• vBackupTools (Triforce)
• EFM
• Disabled SMS Unicode (kleto)
• System Rights for all java applications




IMPORTANT!!!!! ONLY FOR V8 - 2GB.

Images:


http://i48.tinypic.com/a2qkqt.jpg


VIRTUAL FOLDER WITH ALL MPKG AVAILABLE FOR THIS MOD

MPKG LIST
برنامه های این گوشی رو از این جا (http://www.4shared.com/dir/14248235/9dac681a/V8_MPKG.html) دریافت کنید



HOW TO FLASH:

Here is the most important thing, if you have or if you haven't the boot A3.CF_NORSA
You will find NoRSA bootloader in the RAR file. Now, follow these steps:

1 - Battery 100%
2 - Connect the mobile to the pc switched on
3 - Open RSD Lite 4.3 or higher
4 - Select the appropriate file for your bootloader, please pay attention here:
5 - If you have the boot A3.CC, you must first flash the boot A3.CF NORMAL (included in rar file)(Folder Step1).
6 - Once you have the Boot A3.CF Normal (if you don't have it, do not continue) you should flash the boot A3.CF_NORSA provided (Folder Step1)
7 - Once you have the boot A3.CF_NORSA , just now in these conditions flash Fusion 3.
8 - Select Fusion3.sbf file and flash Fusion 3 (folder step 2)
9 - Do not disconnect until the RSD Lite window says: PASS
10- The phone will reboot automatically.
11 - Ready, to enjoy LINUXMOD FUSION 3

WARNING: Do not try to downgrade the bootloader because it would kill the cell. Do not jump the order of the bootloaders it also kills the cell. 1º) A3.CC 2º) A3.CF 3º) A3.CF NoRSA









Flash at your own risk. If you follow these steps it is going to leave more than good. If you have any questions just ask in here please.

Greetings

موفق باشید...:30:



در پست 5 این فیرمور آپلود شد . به همراه نحوه فلش

Bluetooth man
03-06-2010, 12:04
دورد
راستی این فیرمور برای گوشی موتورولا v8_luxury_2GB هم قابل استفاده هست .
بدورد

پست ارسال شده توسط موبايل

Musketeer
10-06-2010, 17:45
فارسی داره این؟

MOJI3180
10-06-2010, 18:03
سلام

شما اول این فیرمور را روی گوشی فلش کن و بعد پک فارسی گوشی را که براتون گذاشتیم رو فلش کن روی گوشی تا فارسی هم بشه .

پک فارسی هم از اینجا میتونی دانلود کنی :

http://forum.mobilestan.net/forumdisplay.php?f=619


موفق باشید...

MOJI3180
20-06-2010, 04:02
سلام
از اونجایی که این فیرمور واقعا عالی و بی نقص هست تصمیم بر این شد که براتون در سایت آپلودش کنم .
در پک دانلودی یک فایل PDF از ویژگی های این فیرمور هم براتون گذاشتم حتما بخونیدش چون خیلی در اجرای برنامه ها کمکتون میکنه .

این Firmware به صورت13 پارت در همین پست ضمیمه شده و میتونید به راحتی و با خیالی آسوده در فرصت مناسب دانلود کنید و بعد بوسیله نرم افزار WinRAR فایل رو Extract کنید ! (تمام پارت ها را دانلود کرده رو درون یک فولدر قرار بدید و بعد روی یکی از فایلها راست کلیک کنید و گزینه Extract files... رو بزنید )

نسخه WinRAR v3.90 Final رو میتونید از اینجا (http://motorola.persiangig.com/Software/WinRAR%20v3.90%20Final.zip) دانلود کنید !




نحوه فلش کردن فیرمور LINUXMOD FUSION 3

فایل ضمیمه شامل 2 فولدر است :

فولدر Paso 1 که شامل فایل هایBoot A3.CF_NORMAL و Boot A3.CF_NORSA است
فولدر Paso 2 که شامل فایل فیرمور Fusion3s است .

حتما به تاپیک نحوه فلش کردن گوشی های لینوکس مد موتورولا (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=64291) برید و اونو به دقت مطالعه کنید


ورژن بوت لودر گوشی های V8 موتورولا در حال حاضر سه تا هستند :


ورژن A3.CF
ورژن A3.CC
ورژن A3.CD

برای فلش این فریمور روی گوشی حتما باید بوت لودر گوشی شما A3.CF_NORSA باشد .
اگر بوت لودر گوشی شما A3.CF_NORSA نیست به ادامه مطلب توجه کنید تا بگم چی کار کنید تا بتونید از این فریمور استفاده کنید

یادآوری :
نحوه فهمیدن ورژن بوت لودر :
1- گوشی را خاموش کنید
2- دکمه های # و * را با هم فشار دهید و بعدش دکمه پاور را برای چند ثانیه نگه دارید تا گوشی به حالت بوت لودر بره
3- ورژن بوت لودر را یادداشت کنید .


الف : اگر ورژن بوت لودر گوشی شما A3.CF هست
دو مرحله زیر را به ترتیب انجام بدهید :
1- فایل Boot A3.CF_NORSA را روی گوشی فلش کنید( موجود در فولدر Paso 1). بعد از فلش این فایل باید ورژن بوت لودر شما A3.CF_NORSA شود (گوشی را به حالت بوت لودر ببرید و چک کنید).
2- فریمور Fusion3s (موجود در فولدر Paso 2 ) روی گوشی فلش کنید .


ب: اگر ورژن بوت لودر گوشی شما A3.CC یا A3.CD هست :
سه مرحله زیر را به ترتیب انجام بدهید :

1- فایل Boot A3.CF_ NORMAL ( موجود در فولدر Paso 1) را روی گوشی فلش کنید .
بعد از فلش جهت اطمینان از صحت کار گوشی را به حالت بوت لودر ببرید که باید بوت لودر گوشی شما A3.CF شده باشد .
2- فایل Boot A3.CF_NORSA ( موجود در فولدر Paso 1) را روی گوشی فلش کنید تا بوت لودر گوشی A3.CF_NORSA بشه.
بعد از فلش جهت اطمینان از صحت کار گوشی را به حالت بوت لودر ببرید که باید بوت لودر گوشی شما A3.CF_NORSA شده باشد.
3- فریمور Fusion3s (موجود در فولدر Paso 2 ) را روی گوشی فلش کنید .








دوستان به شکل زیر هم دقت کنند .
بعد از فلش گوشی خودبوخود ریست میشود . بعد از ریست به هیچ چیز دست نزنید تا صفحه زیر خود بخود برود .

http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=402394&stc=1&d=1277170850


همچنان صبر کنید تا گوشی اتوماتیک ریست بشود . بعد از ریست شدن گوشی آماده است
لذت ببرید

http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=402395&stc=1&d=1277170850

در ضمن این فیرمور ی که من براتون گذاشتم بهترین فیرمور این گوشی هست . تا حالا حدود سه هزار دانلود داشته که آمار بسیار بالایی به حساب میاد
امیدوارم شما هم از این فیرمور زیبا و قدرتمند لذت ببرید

http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=402392&stc=1&d=1277170850http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=402393&stc=1&d=1277170850




http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=403415&stc=1&d=1277674972

un4g1v3n
25-06-2010, 11:52
این بلوتوثش مشکل داره.
روشن نمیشه
خیلی هم صبر کردم ولی زمان زیادی طول کشید.
ریستارت هم کردم درست نشد
>!>!؟!>!

MOJI3180
25-06-2010, 12:47
سلام
تا حالا تو سایت های خارجی هم کسی با بلوتوث این فیرمور مشکلی نداشته . ولی من پیگیری میکنم ببینم چی میشه ولی اگر من جای شما بودم یک بار دیگه فلش میزدم!

موفق باشید...

un4g1v3n
26-06-2010, 11:40
سلام
چند باز فلش زدم
ولی بلوتوث کار نمیکنه.

MOJI3180
26-06-2010, 14:43
un4g1v3n عزیز من چند سایت خارجی رو گشتم ولی هیچ کس مشکلی با بلوتوث این گوشی نداره .
شما مطمئنی که گوشیتون 2gb هست ؟!
حالا میتونی نسخه 2 این فیرمور رو فلش بزنی . تو همین بخش هستش
در ضمن پیغامی مبنی بر ارور میده یا نه ؟

un4g1v3n
27-06-2010, 08:23
un4g1v3n عزیز من چند سایت خارجی رو گشتم ولی هیچ کس مشکلی با بلوتوث این گوشی نداره .
شما مطمئنی که گوشیتون 2gb هست ؟!
حالا میتونی نسخه 2 این فیرمور رو فلش بزنی . تو همین بخش هستش
در ضمن پیغامی مبنی بر ارور میده یا نه ؟

آقا دست شما درد نکنه.:39: معلومه که گوشیم 2gb هست.
ارور نمیده فقط روی گزینه روشن کردن بلوتوث میمونه و هیچ کاری نمیکنه :7:
الان ورژن اصلیشو دانلود کردم مال 4 روز پیشه تازه ریلیز شده
دارم با اون کار میکنم.
فکر کنم این کاستوم ها بالاخره یه مشکلی توشون پیدا میشه

MOJI3180
28-06-2010, 10:40
دوست من

این ورژن (3.1speed )آخرین ورژن فیرمورLINUXMOD FUSION هست که من آپلود کردم . هنوز هم ورژن جدید این فیرمور معرفی نشده .!
حالا نمیدونم شما چی دانلود کردید...
حالا اگر خواستید تا یک فیرمور دیگه معرفی کنم ولی این فیرمور بهترین فیرمور مد شده این گوشی هست ...

un4g1v3n
29-06-2010, 07:58
دوست من

این ورژن (3.1speed )آخرین ورژن فیرمورLINUXMOD FUSION هست که من آپلود کردم . هنوز هم ورژن جدید این فیرمور معرفی نشده .!
حالا نمیدونم شما چی دانلود کردید...
حالا اگر خواستید تا یک فیرمور دیگه معرفی کنم ولی این فیرمور بهترین فیرمور مد شده این گوشی هست ...

سلام
ایراد این فیرمور هم مشخص شد.
اگه از تو منوی Connectivity برید و بخواهید بلوتوث را فعال کنید تا ابد باید منتظر بمونید :43::45:
ولی از تو منوی اصلی اگه بلوتوث رو فعال کنید مشکلی نداره.
اینم یه نوع باگه دیگه :merci:

eblis_exe
05-03-2011, 13:01
سلام
از اونجایی که این فیرمور واقعا عالی و بی نقص هست تصمیم بر این شد که براتون در سایت آپلودش کنم .
در پک دانلودی یک فایل pdf از ویژگی های این فیرمور هم براتون گذاشتم حتما بخونیدش چون خیلی در اجرای برنامه ها کمکتون میکنه .

این firmware به صورت13 پارت در همین پست ضمیمه شده و میتونید به راحتی و با خیالی آسوده در فرصت مناسب دانلود کنید و بعد بوسیله نرم افزار winrar فایل رو extract کنید ! (تمام پارت ها را دانلود کرده رو درون یک فولدر قرار بدید و بعد روی یکی از فایلها راست کلیک کنید و گزینه extract files... رو بزنید )

نسخه winrar v3.90 final رو میتونید از اینجا (http://motorola.persiangig.com/software/winrar%20v3.90%20final.zip) دانلود کنید !




نحوه فلش کردن فیرمور linuxmod fusion 3

فایل ضمیمه شامل 2 فولدر است :

فولدر paso 1 که شامل فایل هایboot a3.cf_normal و boot a3.cf_norsa است
فولدر paso 2 که شامل فایل فیرمور fusion3s است .

حتما به تاپیک نحوه فلش کردن گوشی های لینوکس مد موتورولا (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=64291) برید و اونو به دقت مطالعه کنید


ورژن بوت لودر گوشی های v8 موتورولا در حال حاضر سه تا هستند :


ورژن a3.cf
ورژن a3.cc
ورژن a3.cd

برای فلش این فریمور روی گوشی حتما باید بوت لودر گوشی شما a3.cf_norsa باشد .
اگر بوت لودر گوشی شما a3.cf_norsa نیست به ادامه مطلب توجه کنید تا بگم چی کار کنید تا بتونید از این فریمور استفاده کنید

یادآوری :
نحوه فهمیدن ورژن بوت لودر :
1- گوشی را خاموش کنید
2- دکمه های # و * را با هم فشار دهید و بعدش دکمه پاور را برای چند ثانیه نگه دارید تا گوشی به حالت بوت لودر بره
3- ورژن بوت لودر را یادداشت کنید .


الف : اگر ورژن بوت لودر گوشی شما a3.cf هست
دو مرحله زیر را به ترتیب انجام بدهید :
1- فایل boot a3.cf_norsa را روی گوشی فلش کنید( موجود در فولدر paso 1). بعد از فلش این فایل باید ورژن بوت لودر شما a3.cf_norsa شود (گوشی را به حالت بوت لودر ببرید و چک کنید).
2- فریمور fusion3s (موجود در فولدر paso 2 ) روی گوشی فلش کنید .


ب: اگر ورژن بوت لودر گوشی شما a3.cc یا a3.cd هست :
سه مرحله زیر را به ترتیب انجام بدهید :

1- فایل boot a3.cf_ normal ( موجود در فولدر paso 1) را روی گوشی فلش کنید .
بعد از فلش جهت اطمینان از صحت کار گوشی را به حالت بوت لودر ببرید که باید بوت لودر گوشی شما a3.cf شده باشد .
2- فایل boot a3.cf_norsa ( موجود در فولدر paso 1) را روی گوشی فلش کنید تا بوت لودر گوشی a3.cf_norsa بشه.
بعد از فلش جهت اطمینان از صحت کار گوشی را به حالت بوت لودر ببرید که باید بوت لودر گوشی شما a3.cf_norsa شده باشد.
3- فریمور fusion3s (موجود در فولدر paso 2 ) را روی گوشی فلش کنید .








دوستان به شکل زیر هم دقت کنند .
بعد از فلش گوشی خودبوخود ریست میشود . بعد از ریست به هیچ چیز دست نزنید تا صفحه زیر خود بخود برود .

http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=402394&stc=1&d=1277170850


همچنان صبر کنید تا گوشی اتوماتیک ریست بشود . بعد از ریست شدن گوشی آماده است
لذت ببرید

http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=402395&stc=1&d=1277170850

در ضمن این فیرمور ی که من براتون گذاشتم بهترین فیرمور این گوشی هست . تا حالا حدود سه هزار دانلود داشته که آمار بسیار بالایی به حساب میاد
امیدوارم شما هم از این فیرمور زیبا و قدرتمند لذت ببرید

http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=402392&stc=1&d=1277170850http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=402393&stc=1&d=1277170850




http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=403415&stc=1&d=1277674972
داداش سلام پارت یک خرابه 4.5 مگابایت نیست اینو خواهشن دروست کن

NEGRO
07-03-2011, 17:07
داداش سلام پارت یک خرابه 4.5 مگابایت نیست اینو خواهشن دروست کن
سلام دوست من
کامل چک شد
پارت یک هیچ مشکلی نداره
موفق باشید

jr65
12-04-2011, 21:24
سلام ببخشيدمن يه v8 gold معمولي(1 گيگ) دارم روگوشيم اين فريمور جواب ميده؟

الاغ مهربان
01-08-2013, 12:17
سلام.من چند بار فایل A3.CF_NO_RSA.sbf فلش زدم ولی هنوز بوت لودر گوشی تغیر نکرده و همون a3cf هستش A3.CF_NORMAL.sbf رو هم فلش زدم بعدش باز A3.CF_NO_RSA.sbf فلش زدم بازم تغیر نکرده بوت لودر rsd lite هم ورژن اخر یعنی 6.1.5 استفاده می کنم درایورها هم ورژن اخر رو لب تابم نصبه مشکل از کجاست؟؟

الاغ مهربان
01-08-2013, 19:09
دوستان کمممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممک:bz::bz: :bz::bz::bz::bz::bz::dg::dg::dg::dg::dg::dg::dg::d g::dg::dg:

lord of moto
10-08-2013, 11:56
سلام.من چند بار فایل A3.CF_NO_RSA.sbf فلش زدم ولی هنوز بوت لودر گوشی تغیر نکرده و همون a3cf هستش A3.CF_NORMAL.sbf رو هم فلش زدم بعدش باز A3.CF_NO_RSA.sbf فلش زدم بازم تغیر نکرده بوت لودر rsd lite هم ورژن اخر یعنی 6.1.5 استفاده می کنم درایورها هم ورژن اخر رو لب تابم نصبه مشکل از کجاست؟؟

سلام احتمالا گوشی شما رفرش هست !

گوشی های رفرش بعد از نصب no rsa نوشته ی بوتشون تغییر نمی کنه ولی می تونید فریمور رو نصب کنید