PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فریمور کوک شده i8910 با پشتیبانیه کامل فارسی



H@DI
21-04-2010, 19:50
سلام دوستان این فریمور رو تو یک سایت عربی پیدا کردم اینطور که معلومه زبان فارسی هم واسه منو داره وهم واسه نوشتن هر کدوم از دوستان امتحان کرد به بقیه هم خبر بده.....

http://img94.imageshack.us/img94/5475/changelog.jpg
http://img249.imageshack.us/img249/6556/scr000005.png http://img697.imageshack.us/img697/4834/scr000004.pnghttp://img718.imageshack.us/img718/6157/scr000003.png
http://img19.imageshack.us/img19/7711/scr000001.png

با تسک منجر 3بعدی (http://rapidshare.com/files/378116234/n2o2_arabic_TASK3D.7z)
بدون تسک منجر 3بعدی (http://rapidshare.com/files/378125575/n2o2_arabic_NOTASK3D.7z)

H@DI
21-04-2010, 19:51
اینم لینک اصلی
http://www.mobile4arab.com/vb/showthread.php?t=731899

MFA
21-04-2010, 20:05
ممنون هادی جان
ان شاء الله فردا شب میریزم ببینم چجوریه

هر موقع تست کردی توضیحاتش رو هم بنویس واسه بچه ها ... مرسی

m-rasool
21-04-2010, 22:50
فریمور خوبی بنظر میرسه .
اگر سرعت خوب باشه وباگ کم داشته باشه به واسطه داشتن زبان فارسی میتونه فریمور منتخب همه باشه .

H@DI
22-04-2010, 08:59
یه لینک دیگه

http://www.storage.to/get/KCw3NxuT/n2o2_arabic_TASK3D.7z

H@DI
22-04-2010, 09:59
دوستان من این فریمور رو ریختم
این فریمور بر پایه فریمور هنگ کنگی zxjc1 است
سرعتش خیلی خوبه وفضای فون مموریشم 71 مگ است
زبان فارسی هم برای منو داره وهم نوشتن...
آیکونهای هوم اسکرین هم 3بعدی شده (طبق عکس پست اول)
تا الان مشکلی نداشتم حالا بیشتر کار میکنم خبرشو به دوستان عزیز میدم....

A.L.I.F.L.H
22-04-2010, 11:49
کیفیت عکس و فیلمبرداریش رو ببینید چطوره؟همینطور صدا.

echijon
22-04-2010, 11:50
جناب هادی خان لطف می فرمایید در مورد عکاسی و فیلمبرداری این فیرمور و همچنین اینکه آیا در منوها هم از کنیتکت اسکرولینگ استفاده می کنه یا نه توضیح بفرمایین
ممنون

یه نکته : و اینکه در سایت اصلی این کوکر به نشانی http://i8910tuning.com/ گفته که این فریمور برای زبان عربی هم میاد و فعلا در حالت بتا هست ولی تا این لحظه که من چک کردم چیزی نگذاشته بود !!!

H@DI
22-04-2010, 12:21
جناب هادی خان لطف می فرمایید در مورد عکاسی و فیلمبرداری این فیرمور و همچنین اینکه آیا در منوها هم از کنیتکت اسکرولینگ استفاده می کنه یا نه توضیح بفرمایین
ممنون

یه نکته : و اینکه در سایت اصلی این کوکر به نشانی http://i8910tuning.com/ گفته که این فریمور برای زبان عربی هم میاد و فعلا در حالت بتا هست ولی تا این لحظه که من چک کردم چیزی نگذاشته بود !!!

فیلمبرداری وعکاسیش مثل فریمورهای قبلیه زیاد تغییری نکرده
فکر نکنم این فریمور بتا باشه حالا در سایت خودش نگذاشته من نمیدونم...
لینک سایت عربی رو تو پست دوم گذاشتم....

falah20
22-04-2010, 20:33
اقا هادی 2 تا سوال
1:عکس تو پس زمینه(wallpaper) هنوز هم پیکسل دار هست؟
2:تو گالری که میری میخوای فایل انتخاب کنی هنوزم یه چند ثانیه گیر داره؟

H@DI
23-04-2010, 08:34
اقا هادی 2 تا سوال
1:عکس تو پس زمینه(wallpaper) هنوز هم پیکسل دار هست؟
2:تو گالری که میری میخوای فایل انتخاب کنی هنوزم یه چند ثانیه گیر داره؟

1.آره هنوز این مشکل است
2.مشکل به خوصی نیست وگیر نداره فقط بعضی مواقع باید دو سه بار بزنید روش تا عمل کنه....

H@DI
23-04-2010, 11:19
دوستان به نظرم این فریمور بهترین مصرف باتری رو داره ‏
من دیروز ساعت 10صبح فلش کردم باتری تقریبا فول بودتقریبا یه 2ساعتی طول کشید تابرنامه ها رو نصب کردم یه 1ساعت ونیم اینترنت کار کردم حدود 1ساعتم ویدیو وحدود نیم ساعت موزیک تو اسپیکر تازه بینشونم کارهای دیگری مثل مکالمه واس ام اس و...کردم الان 2خط باتری دارم
به هر حال من چون خیلی از فریمورهارو تست کردم ازنظر باتری از این فریمور خیلی راضیم
پست ارسال شده توسط موبايل

echijon
23-04-2010, 12:01
دوستان بالاخره لینک دانلود این فریمور در سایت اصلی این کوکر قرار گرفت لینکها به صورت مستقیم می باشند و کنیتکت اسکرولینگ در منو هم به این فیرمور اضافه شده
با تاسک منیجر سه بعدی : http://www.olcso-tarhely.com/faenil/n2o2_arab_KSMENU_TASK3D.7z
بدون تاسک منیجر سه بعدی : http://www.olcso-tarhely.com/faenil/n2o2_arab_KSMENU_NOTASK3D.7z
ممنون

masoomiyat
23-04-2010, 12:06
مثل فریمور های هایپر خودش فایل فریمور رو داره و کافیه Download رو بزنی یا باید آدرس فایل ها رو برای دانلود بدی؟

echijon
23-04-2010, 12:17
مثل فریمور های هایپر خودش فایل فریمور رو داره و کافیه Download رو بزنی یا باید آدرس فایل ها رو برای دانلود بدی؟
بله مثل فریمورهای هایپرایکس می مونه و یه فایل exe هستش که فقط باید اجرا بشه و بعد گوشی به کامپیوتر وصل بشه و دکمه download زده بشه تا کار فلش آغاز بشه

یه نکته : مثل اینکه بین hyper x و faenil کوکر این فیرمور جنگ لفظی در گرفته که البته متوجه نشدم دلیلش چیه :43:

ehsan2004
23-04-2010, 15:12
دوستان به نظرم این فریمور بهترین مصرف باتری رو داره ‏
من دیروز ساعت 10صبح فلش کردم باتری تقریبا فول بودتقریبا یه 2ساعتی طول کشید تابرنامه ها رو نصب کردم یه 1ساعت ونیم اینترنت کار کردم حدود 1ساعتم ویدیو وحدود نیم ساعت موزیک تو اسپیکر تازه بینشونم کارهای دیگری مثل مکالمه واس ام اس و...کردم الان 2خط باتری دارم
به هر حال من چون خیلی از فریمورهارو تست کردم ازنظر باتری از این فریمور خیلی راضیم
پست ارسال شده توسط موبايل

این به خاطره حدف تمامی برنامه هایی هست که موقع ران شدن گوشی بالا میان وگرنه روی فریمور کار خاصی انجام نداده :003::003:

echijon
23-04-2010, 16:47
عرض شود خدمت دوستان که :
این فیرمور رو نصب کردم ولی اصلا باهاش حال نکردم حالا چرا ؟
فیرمور قبلیه من HX-V3-29 بود پس لاجرم در مقام قیاس با این فیرمور که برآمدم
اولا توی صفحه home قابلیت اسکرول به چپ و راست حذف شده
ثانیا نشان نصب بودن حافظه میکرو اس دی حدف نشده که من باهاش اصلا حال نمی کنم
ثالثا سرعتش در لود قسمتهایی مثل phone , massage , contacts نسبت به فیرمور هایپر خیلی کمتره
رابعا کلی از برنامه های توی تولز یا اپلیکیشین رو حذف کرده
خامسا تم افکتش زیاد جالب نیست
ولی فیلمبرداری و عکاسیش در حد همون فیرمور هایپر هستش و تغییر خاصی نکرده
چیزای جالبی که توش اضافه شده کنیتکت اسکرول توی منوهای اصلی هستش و اینکه در حالت لند اسکیپ منو ها هم به کمک شتاب سنج می چرخند ولی در موقع sms دادن کنتاکت ها در حالت لنداسکیپ قرار نمی گیرند
ممنون

farzad_sh_2020
23-04-2010, 21:52
این فریمور نیاز به مودم هم داره ؟ یعنی باید قبلش فایل مودم خاصی رو بزنم ؟
الان فریمور احسان رو دارم

echijon
23-04-2010, 22:57
این فریمور نیاز به مودم هم داره ؟ یعنی باید قبلش فایل مودم خاصی رو بزنم ؟
الان فریمور احسان رو دارم
دوست عزیز همون مودم xxjb1 رو ابتیاع بفرمایین کفایت می کند
فکر می کنم فیرمور احسان خان هم از همون مودم استفاده کرده اند
ممنون

mobina83
23-04-2010, 23:43
من به این فریمو ر اپدیت کردم و فایل مودم رو نزدم فریمور قبلیم xxii2 بود ایل مشکلی ایجاد میکنه وکلا این فایلهای مودم ایا لازمند وکارشان چیه

fafarnana
24-04-2010, 09:17
سلام دوستان
من مطمئن هستم با حمايت همه جانبه از آقا احسان ، داشتن يك فريمور كوك شده ايراني بهتر از كوك شده عربي باشد.
من كه زياد به اين عربها اطمينان ندارم.
ممنون

blackrose4u4eve
25-04-2010, 16:50
دوستان من این فریمور رونصب کردم .اگه سوالی هست بگید براتون چک کنم.:50:

mobina83
25-04-2010, 20:56
سلام یکی از دوستان جواب منو بده
من به این فریمو ر اپدیت کردم و فایل مودم رو نزدم فریمور قبلیم xxii2 بود ایل مشکلی ایجاد میکنه وکلا این فایلهای مودم ایا لازمند وکارشان چیه

™LI@
25-04-2010, 23:20
سلام من اینو دانلود کردم ولی چیزی از نصبش دستگیرم نشد

اینم بگم که به تاپیک فرید خان هم سر زدم و همه ی پستارو تقریبا خوندم

blackrose4u4eve
26-04-2010, 00:53
دوست عزیز شما با فایل مودم xxjb1 و حتی قبل یا بعد از فلش میتوانید فلش کنید...البته قبلش باشه بهتره ...
و اون دوست عزیزی که مشکل نصب داشت این فایل خودش به تنهایی اجرا میشه و نرم افزار دیگه ای نمیخواد...

1malek
30-04-2010, 16:03
سلام دوستان
من هم این فریمور رو نصب کردم به نظر من کیفیت فیلمبرداریش خوبه ولی کیفیت عکسش اومده پایین . از دیروز تا حالا
هم که فلش کردم سه مرتبه گوشی ریستارت شده . ممکنه بخاطر این باشه که من مودم را فلش نکردم؟
فکر کنم بهتره برم سراغ فریمور آقا احسان . خدا را شکر که این بچه ها هستن وگرنه سامسونگ با این ساپورتش اصلا حال نمیده!!