PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : • الگوی اصلاح شده فونت کم حجم / Flipfont / FontRouter در اینجا •



M¤haMad®£zA
22-04-2010, 11:28
سلام دوستان !

امیدوارم خوب باشید !

الگوی جدید رو برای فونت هایی که فارسی دارن درست کردم.
که حجم خیلی کمتری داره و :

کاراکترهای انگلیسی (شامل تمامی علامت ها و حروف و ..) + کاراکترهای فارسی (عربی هم هست فقط اعراب رو اضافه نکردم)

همونطور که می دونید از این فونت هایی که الن تو انجمن هست نمیشه روی FlipFont استفاده کرد و FlipFont فقط اینگلسیی اونارو شناسایی میکنه...

برای همین 1 الگوی جدید درست کردم که هم روی FlipFOnt جواب میده و هم روی Fontrouter و ... (اگه چیزدیگه ی هم بیاد روش جواب میده... :003: )

این الگو رو قرار میدم تا دوستانی که برای اعضا فونت میسازن و ... از این به بعد از این الگو استفاده کنن . (فقط کافیه با FontCreator جاگذاری کنید..)


البته هنوز لوگوها رو بهش اضافه نکردم !

فعلا این ورژن بدون لوگو رو قرار میدم !

لوگو ها رو هم اضافه میکنم ! (باید براشون کد نویسی کنم..) تا استاندارد باشه... (دقیقا مثل همین کاری که برای فارسی انجام شد)


بعد از اتمام کار (اضافه کردن لوگوها) اونو هم تو این تاپیک قرار میدم !

موفق باشید !

mahdi-gh
22-04-2010, 11:39
خیلی عالی بود محمدرضا
خسته نباشی

M¤haMad®£zA
22-04-2010, 12:10
خیلی عالی بود محمدرضا
خسته نباشی

خواهش میکنم مهدی جان .
موفق باشید .


----------------------------------

در ضمن دوستان 1 نکته رو هم اضافه کنم :

برای تغییر فونت از برنامه FlipFont استفاده کنید ! چون هم استاندارد هست و هم رو سرعت گوشی تاثیر نمیذاره...
فقط هم تو برنامه هایی که لازم هست فونت رو تغییر میده !

قبل از ریستارت هم می تونید شمایلی از فونت مورد نظر رو ببینید (تو برنامه)
برای حذف فونت هم تو برنامه گزینه داره و ...

چندتا فونت هم برای این برنامه آماده کردم (با همین الگوی جدید) !

برای دریافت برنامه ی FlipFonts اینجا (http://mobilestan.net/showpost.php?p=1304071&postcount=1)کلیک کنید !

برای دیدن نمونه هایی که تا حالا درست کردم هم اینجا کلیک (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=95926&page=4)کنید ! (فعلا پست های 36 و 40)


موفق باشید !

HAMED
22-04-2010, 19:30
محمد رضا جان عالیه
+++ Rep Added

خسته نباشی %

MaKenZi
22-04-2010, 23:53
\خسته نباشی عزیز./

\ممنون و بسیار متشکر./

\منتظر لوگو ها هم هستیم./

:flower:

M¤haMad®£zA
23-04-2010, 08:32
محمد رضا جان عالیه
+++ rep added

خسته نباشی %

مرسی حامد جان ! :4:




\خسته نباشی عزیز./

\ممنون و بسیار متشکر./

\منتظر لوگو ها هم هستیم./

:flower:

مرسی دوست عزیز (شرمنده اسمتون ...) :16:



-------------------------------------------------------

دوستان عزیز در مورد لوگو ها باید بگم که واقعا وقت گیر هست..
برای هر کاراکتر که اضافه می کنم باید چندین مشخصه وارد کنم و ...

سعی میکنم روزی 20 الی 30 تا اضافه کنم... (اگه وقت باشه بیشتر اضافه میکنم)
تا کار به اتمام برسه...


موفق باشید !

j.00049
23-04-2010, 08:54
ممنون دوست عزیز جالبه!

دستت طلا

roxh58
17-05-2010, 02:49
محمدرضاجان این فونت جدید با سیمبل ها آماده نشده هنوز؟ منتظریم برادر

nike90
01-06-2010, 13:13
داداش بی صبرانه منتظریم

M¤haMad®£zA
03-06-2010, 11:18
سلام دوستان.

1 نکته رو باید یادآور بشم.
اگه فونت رو برای Font router بخواید درست کردنش فقط چند دقیقه زمان می بره...
کلا Font Router نرم افزار بیخودیه و سرعت گوشی رو هم پایین میاره و هر فونتی رو میشه بهش خوروند...

اما این نرم افزار طبق اصول هست و هر فونتی رو نمیشه بهش داد.
فقط فونت استاندارد و یه جورایی اورجینال.

این فونتی که درست کردم تو Font router و هر چیز دیگه ای (حتی کامپیوتر و ...) هم قابل استفاده هست اما فونت های Fontrouter رو نمیشه تو این برنامه استفاده کرد.
و اینم بخاطر اینه که از اول کد نویسی شده .

برای Symbol ها هم دقیقا به همین شکل هست.
اما دقت کنید که حروف فارسی و ... تعدادشون به اندازه ی سیمبل ها نیست...
در ضمن کد نویسی Symbol ها باید کاملا جدید باشه . چون فونت استاندارد Symbol نداره !!

پس کار وقت گیری هست. البته برای تست چند Symbol قرار داده بودم و تست کردم و جواب داده بود.
امل کار رو فعلا گذاشتم کنار تا 1 زمان مناسب تر که وقت آزاد بیشتری داشته باشم و انجامش بدم...

با تشکر از دوستان.
موفق باشید !

GOODARIANBOY
02-07-2010, 09:10
دوست عزیز میشه خواهش کنم این فونت رو واسه Flip Font تغییرش بدید ؟ یه جوری که نصبی باشه و بدون دردسر، ممنون میشم .

it_yashar
07-08-2010, 21:10
هم چنان منتظریم:hello:

salamseyed
12-08-2010, 00:31
سلام
چرا این مشکل من حل نمیشه
فونت هایی که دوستان ساختند رو من ریختم توی پوشه نرم افزار
اما
نمایش داده نمیشه
چرا ؟
___________

Hamid_Mol
16-08-2010, 02:43
سلام
استاد دمت گرم چه کردی . :ax:



اما نمی خوای شاهکارت رو تکمیل کنی ؟؟ (خواهشا)
آخه از قدیم "می گن کار را که کرد ؟ آن که تمام کرد ."

باز هم تشکر