PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [26/04/15] - ویندوز موبایل 6.5.5 - دایموند 2 - FIRERIZN Leo W1 + WM6.5.X - Sense 2_5



S.A.E.I.D
26-04-2010, 18:24
خوب دوستان بعد از 5 روز طبق معمول رام جدیدم را منتشر کردم این سری جدید دارای ویندوز موبایل 6.5.5 هست :4:


hi my friends. :D



Welcome to the "FIRERIZN" thread !


This development thread is for my "FIRERIZN" custom firmware series for the HTC Diamond2 (Topaz) device.

The current build numbers and date can be seen in the title of this thread. I usually update the ROMs every few days, as new builds come down the pipe.

I also build my ROMs with four main goals.

* Eye candy ( I want my ROM to look great and for it to all flow together nicely)
* Speed !!!
* Software
* Stability through private beta testing before public release





http://megaimg.com/images/94248816435186987693.jpg


http://megaimg.com/images/85081319243144598217.png

last rom :

Build:
> 23563
Version:
> manila 2.5 | FIRERIZN Edition
Page Pool:
> 21 Mb
Ver Info:
> Tweaked for Speed & Very Fast Process & Very Stable!
> All Themes Toolbar is new design! (FIRERIZN Design)
> SMS Send Msg is htc messaging
> Standard Keyboard is included .
> Screen Font size: 900 Defaulted!
> Connection Setup is included!
> New Icons.
> New Design


------------------------------------------




MANILA2.5 Download links :


NEW ROM :


LEO_W_1

other information and fixes in POST3

http://megaimg.com/images/45518380274085941405.png (http://www.multiupload.com/BHZSX5BPN4)

or :


BeeGee's Disk Station (faster) (http://www.topaz.HTChack.com/diskstation.html) User xda Password xda =>Cooked_ROMs=>WM6.5=>Saeid
Topaz File Mirror (HTTP access) (http://www.topaz.HTChack.com/website.html) =>Cooked_ROMs=>WM6.5=>Saeid
FTP access (ftp://ftp.giesecke.tk) User xda Password xda =>Cooked_ROMs=>WM6.5=>Saeid


http://megaimg.com/images/31619801352959362998.pnghttp://megaimg.com/images/38881465443165559571.pnghttp://megaimg.com/images/49645198459900177833.pnghttp://megaimg.com/images/60394014930966605350.png

http://megaimg.com/images/20749700999016349475.pnghttp://megaimg.com/images/73559038727356890026.pnghttp://megaimg.com/images/90515036288592108413.pnghttp://megaimg.com/images/55028669111060722823.png

http://megaimg.com/images/13827420464563814616.pnghttp://megaimg.com/images/05877065067964075282.pnghttp://megaimg.com/images/91299358928030597297.pnghttp://megaimg.com/images/18789784669868714005.png



put another fixes in post 2 see it

:8:

S.A.E.I.D
26-04-2010, 18:25
fixes :

1- Opera 10 Default Browser.cab : for put opera as default

2- TF3D_1.3_Music_Tab_Fix.CAB : for fix music tab bugs in tf3d

3- Zenyee Disable HTC Messaging 1.2.CAB : for fix messaging problem in favorite people tab + ........ bug


Change Logs




LEO W1 :

*change build to 23563
*new design
*removed volume alert when you use hardware keys
*add new taskbar for wm 6.5.x
*add wallpaper for all tabs
*add landscape all tabs wallpaper
*add default wallpaper for manila tabs
*fix ........ engine
*add new icons
*add TCPMP
*add microsoft tag reader
*add opera mini
*add java
*add htc messaging (because i found one bug in 6.5.x windows messaging)
*add win 7 lockscreen
*change pp to 21


LEO C2 - Fix version :

*fix ........ bug
*organize start menu

LEO C2 :

*fix messaging in favorite tab in manila
*change taskbar to LEO R3 taskbar
*add final realese of resco explorer 2008 (no trial)
*disable many software because this rom is clean
*disable mobdiv 416
*add new wallpaper for lock screen and menu
*add new lock slider
*add button lock slider
*chage manila tabs slider
*add new icons
*update drivers
*add opera mobile 10
*very good battry life
*very very speedy rom !


LEO S1 :
*new theme
*add 8 icons in sence
*update drivers
*change all icons
*add botton lockslider
*add new lockslider
*add black touch pad
*add colored callhistory
*add wallpaper for al tab
*add win 7 message preview
*add mms
*fix landscape in lock mod



LEO C1 :

*change all bootloader (bootscreen + bootloader animation + installing rom + ... )
*change the build to 21897
*delete many software
*add some screen
*add orginal taskmanager
*fix media player voloum bar

LEO R5 + Landscape :

*add landscape for all software Except manila
*removed boot screen sound

LEO R5 :
*removed neon theme
*removed slider
*removed hd mini lockscreen
*change bootloader
*add change log tab
*Reduce battery consumption
*Increase manila speed
*fix password question
*add some software liks Basic Transparent Slider Icon SenseUI2_5


LEO R4:

*change taskbar
*fix battry icon
*delete copsrobbers game
*change in manila version
*some change in manila tabs
*fix people tab
*removed cooki home tab
*removed xperia dialer and commanegar
*change tab icons
*auto hide tab icons


LEO R3 :

*add xperia com manager
*add xperia dialer
*add cookie home tab and chediter
*add coler com manager
*some change in manila
*fix menu icons
*4 rows menu
*add color setting


FIXES :



Fix battry icon in taskbar in LEO R3

LEO R3-Fix Taskbar.rar



http://hotfile.com/dl/34031864/ccc38e2/LEO_R3-Fix_Taskbar.rar.html




Sms fix :



http://www.multiupload.com/X4RSFUXOKT


بقیه فیکس ها :




http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=5912849&postcount=3 (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=5912817#post5912817)

Amir-Ali2009
26-04-2010, 19:50
ممنون كارت خيلي درست
داش سعيد ويندوز 7 روي diamond2 نصب ميشه يا نه

S.A.E.I.D
26-04-2010, 20:30
ممنون كارت خيلي درست
داش سعيد ويندوز 7 روي diamond2 نصب ميشه يا نه

ممنون عزیز
نگه دسته خودشه !!! :19:

hamedpc007
26-04-2010, 22:04
داش سعید زبونم بند اومده بعدا مفصل ازت تشکر میکنم!!! :13:

S.A.E.I.D
26-04-2010, 22:19
داش سعید زبونم بند اومده بعدا مفصل ازت تشکر میکنم!!! :13:

ممنون داداش
آخه دیدم اینجا ایرانه ! بعد برای توپاز 3 تا آشپز هست بعد هی میان میگن انرزی اله انرزی بله اعصابم خورد شد گفتم یه رام باید درست کنم که دیگه هیچ کسی نتونه حرفی بزنه این بود که تصمیم گرفتم یه سری کاملا متفاوت به نام leo w1 را کوک کنم :001:

bargsar
26-04-2010, 22:28
سلام
ضمن تشکر. این یک کار اساسی و خوبه! باید مشتری مداری حفظ بشه. وقتی نیاز مشتریان شنیده و دیده بشه و بنا بر نیاز و درخواست مشتریان خدمات ارائه بشه دیگه حرفی نمیونه! بسیار عالی.....
حالا باید یک رام دیگه هم با مشخصات خاص کوک کنید برای قشر خاص و پیر مرد این فروم مثل من! :021:
حالا در مورد این رام جدید: آیا فارسی رو ساپورت میکنه؟
ممنونم.

S.A.E.I.D
26-04-2010, 22:40
سلام
ضمن تشکر. این یک کار اساسی و خوبه! باید مشتری مداری حفظ بشه. وقتی نیاز مشتریان شنیده و دیده بشه و بنا بر نیاز و درخواست مشتریان خدمات ارائه بشه دیگه حرفی نمیونه! بسیار عالی.....
حالا باید یک رام دیگه هم با مشخصات خاص کوک کنید برای قشر خاص و پیر مرد این فروم مثل من! :021:
حالا در مورد این رام جدید: آیا فارسی رو ساپورت میکنه؟
ممنونم.

نه عزیز بچه ها گفتن ما میخوایم از فارسی ساز ماکروسافت استفاده کنیم منم disable کردم mobdiv.416 را . ولی هر چی نصب کنی ساپورت میکنه ولی بهترینش mobdiv 416 است

masoud_gh
27-04-2010, 00:45
میشه مدل های ساعتو عوض کرد؟ (مثل انرژی)

S.A.E.I.D
27-04-2010, 11:16
میشه مدل های ساعتو عوض کرد؟ (مثل انرژی)

عزیز این سری w هست برای اون کار باید منتظر S2 باشید

Golmorad2007
27-04-2010, 15:13
[quote=s.a.e.i.d;1333292]خوب دوستان بعد از 5 روز طبق معمول رام جدیدم را منتشر کردم این سری جدید دارای ویندوز موبایل 6.5.5 هست :4:

سلام سعید جان، آقا کارت عالیه، اما از دستت خیلی ناراحتم جون داداش،خب داداش ازین کوکات یدونه هم واسه دایموند1 هم کوک کن، الماسم پوسید اینقدر که رامشو عوض نکردم.:4::41:

M.A.S.T.E.R
27-04-2010, 22:27
:
سلام
ضمن تشکر. این یک کار اساسی و خوبه! باید مشتری مداری حفظ بشه. وقتی نیاز مشتریان شنیده و دیده بشه و بنا بر نیاز و درخواست مشتریان خدمات ارائه بشه دیگه حرفی نمیونه! بسیار عالی.....
حالا باید یک رام دیگه هم با مشخصات خاص کوک کنید برای قشر خاص و پیر مرد این فروم مثل من! :021:
حالا در مورد این رام جدید: آیا فارسی رو ساپورت میکنه؟
ممنونم.


نه عزیز بچه ها گفتن ما میخوایم از فارسی ساز ماکروسافت استفاده کنیم منم disable کردم mobdiv.416 را . ولی هر چی نصب کنی ساپورت میکنه ولی بهترینش mobdiv 416 است
.
:atten:
.
ضمن تشکر از سعید آقا
.
این رام با توجه به اینکه فارسی ساز میکرو سافت را روش نصب هست :13:
به همین خاطر فارسی را ساپورت میکنه و نیاز به نصب فارسی ساز نداره . فقط برای نوشتن کیبورد مناسب نصب شود کافیست.

S.A.E.I.D
27-04-2010, 22:51
[quote=s.a.e.i.d;1333292]خوب دوستان بعد از 5 روز طبق معمول رام جدیدم را منتشر کردم این سری جدید دارای ویندوز موبایل 6.5.5 هست :4:

سلام سعید جان، آقا کارت عالیه، اما از دستت خیلی ناراحتم جون داداش،خب داداش ازین کوکات یدونه هم واسه دایموند1 هم کوک کن، الماسم پوسید اینقدر که رامشو عوض نکردم.:4::41:

عزیز من دایموند 1 را به یکی از دوستانم هدیه دادم و نمیتونم بدون گوشی براتون رام کوک کنم ! خوب اونجوری باگ داره ! :4:

S.A.E.I.D
27-04-2010, 22:52
:


.
:atten:
.
ضمن تشکر از سعید آقا
.
این رام با توجه به اینکه فارسی ساز میکرو سافت را روش نصب هست :13:
به همین خاطر فارسی را ساپورت میکنه و نیاز به نصب فارسی ساز نداره . فقط برای نوشتن کیبورد مناسب نصب شود کافیست.


من روش فارسی ساز نزاشته بودم خودمم الان چک کردم دیدم خودش داره :021:

M.A.S.T.E.R
27-04-2010, 23:34
من روش فارسی ساز نزاشته بودم خودمم الان چک کردم دیدم خودش داره :021:
.
البته این از محاسن این رام برای فارسی و عربی زبان ها محسوب میشود.
.

M.A.S.T.E.R
27-04-2010, 23:44
جهت یادآوری به change log در جاهائیکه این رام را معرفی کرده اید این مورد را اضافه نمائید بهتره

rezaashk
29-04-2010, 13:36
سعید جان من نتونستم رام رو دانلود کنم .
هیچکدوم از لینکا قابلیت resume نداره و بعد از چند دقیقه که دانلود شروع میشه خطا میزنه و فایل نیمه کاره دانلود میشه .

Cristiano7
29-04-2010, 17:12
سلام این fix ها برای چیه؟بعد نصب رام با این فیکس ها رو هم دانلود کنیم و نصب کنیم.

S.A.E.I.D
29-04-2010, 18:30
سلام این fix ها برای چیه؟بعد نصب رام با این فیکس ها رو هم دانلود کنیم و نصب کنیم.

عزیز فقط اونی را نصب کن که برای تب موزیک مانیلا هست ! بقیش بدردت نمیخوره


سعید جان من نتونستم رام رو دانلود کنم .
هیچکدوم از لینکا قابلیت resume نداره و بعد از چند دقیقه که دانلود شروع میشه خطا میزنه و فایل نیمه کاره دانلود میشه .

عزیز لینک ها درسته من چک کردم اگه مشکل داشتی از لینک مگاآپلود یا هاتفایل استفاده کن :003:

Cristiano7
29-04-2010, 19:06
خوب حالا این لینک فیکس میوزیک کجاست؟

S.A.E.I.D
29-04-2010, 23:35
خوب حالا این لینک فیکس میوزیک کجاست؟

عزیز تو ضمیمه لینک معرفی رام c2 هست

Cristiano7
30-04-2010, 13:12
آقا سعید 3 تا سوال:
اولا چطوری میشه استارت منو رو تو این رام برد بالا.
دوما چطوری میشه آیکون استارت رو عوض کرد.
سوما چطوری میشه کا ری کرد تا تب های مانیلا مخفی نشن.
ممنون میشم اگه جواب سوال من رو بدید.

kiaxseventh
30-04-2010, 15:44
تبریک می گم...
رام زیبا و پر کاربردی خلق کردی آقا سعید....

S.A.E.I.D
30-04-2010, 18:33
آقا سعید 3 تا سوال:
اولا چطوری میشه استارت منو رو تو این رام برد بالا.
دوما چطوری میشه آیکون استارت رو عوض کرد.
سوما چطوری میشه کا ری کرد تا تب های مانیلا مخفی نشن.
ممنون میشم اگه جواب سوال من رو بدید.

سلام عزیز
1-
عزیز این ویندوز خاصیتش همین استارت پایینش هست :021:
2-
میتونی یه تسکبار مخصوص ویندوز موبایل 6.5.5 یا 6.5.3 دانلود و نصب کنی
3-
عزیز بعد تداخل پیدا میکنه و زشت میشه ! ولی اگه خواستی فایلش هست


تبریک می گم...
رام زیبا و پر کاربردی خلق کردی آقا سعید....

ممنون داداش

svnnn
01-05-2010, 17:16
آقا سعید میدونم که میدونی کارت خیلی درسته.پس میرم سر اصل مطلب:
این رم جدید voice cammand داره.کاراییشو تست کردی؟
تو صفحه start وقتی lock میکنم دیگه unlock نمیشه.مگه قلمو بیرون بیارم.مشکل چیه؟
مخلص معرفتت

Cristiano7
01-05-2010, 18:07
آقا سعيد اگه ممكنه فايل مخفي نشدون تب ها رو آپلود كني ما دانلود كنيم.ممنون ميشم.

Lord©
01-05-2010, 19:47
سلام سلام سلام :35:
سلام به همه برو بچ موبایلستانی .... سلام به داش سعید خودم .... و سلام به .... خودم :021:
داش سعید قبل از هر چیزی میخواستم بابت این رام جدید هم بهت تبریک بگم و هم تشکر کنم ازت :merci:
والا من چند وقتی نبودم که این رام رو دانلود و تست و کیف کنم .... الان هم تا اینترنتم وصل شد در عرض 20 دقیقه اول رام تو رو دانلود کردم ... الانم دارم میریزم رو گوشی ... امیدوارم از همه لحاظ خوب باشه ... فقط یه چیزی داش سعید ... اینم این که این صفحه اول HTC که میاد ( مینویسه quiliti biriliant )اگه بشه همون سفید باشه با خط مشکی خیلی بهتر و قشنگتره و همینطور این عکس Firerizn هم اگه بطونی عوض کنی بهتر درمیاد .... ولی در کل بازم میگم دستت درد نکنه

S.A.E.I.D
01-05-2010, 21:10
آقا سعید میدونم که میدونی کارت خیلی درسته.پس میرم سر اصل مطلب:
این رم جدید voice cammand داره.کاراییشو تست کردی؟
تو صفحه start وقتی lock میکنم دیگه unlock نمیشه.مگه قلمو بیرون بیارم.مشکل چیه؟
مخلص معرفتت

ممنون داداش
1- کجا هست ؟
2-من تا حالا 1000000 بار لاک کردم و هیچ مشکلی نداشتم . فکر کنم به tweek ها دست زده باشی


آقا سعيد اگه ممكنه فايل مخفي نشدون تب ها رو آپلود كني ما دانلود كنيم.ممنون ميشم.

داداش تو اینجا بگرد هست :
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?goto=newpost&t=98370


سلام سلام سلام :35:
سلام به همه برو بچ موبایلستانی .... سلام به داش سعید خودم .... و سلام به .... خودم :021:
داش سعید قبل از هر چیزی میخواستم بابت این رام جدید هم بهت تبریک بگم و هم تشکر کنم ازت :merci:
والا من چند وقتی نبودم که این رام رو دانلود و تست و کیف کنم .... الان هم تا اینترنتم وصل شد در عرض 20 دقیقه اول رام تو رو دانلود کردم ... الانم دارم میریزم رو گوشی ... امیدوارم از همه لحاظ خوب باشه ... فقط یه چیزی داش سعید ... اینم این که این صفحه اول HTC که میاد ( مینویسه quiliti biriliant )اگه بشه همون سفید باشه با خط مشکی خیلی بهتر و قشنگتره و همینطور این عکس Firerizn هم اگه بطونی عوض کنی بهتر درمیاد .... ولی در کل بازم میگم دستت درد نکنه

ممنون داداش
داداش بوت را عوض کردم فقط چرا فایرریزن را عوض کنم این صفحه را با کلی دردسر طراحی کردم !

vrojak_123
02-05-2010, 03:58
سلام سعید جان منم نبودم
همه که از این رامت خوششون اومده منم درحال دانلودم از اس......ین شات و مشخصاتش معلومه رام خوبیه فقط خداکنه مثل r5 مصزف باتری و سرعتش هم خوب باشه
ممنون از زحمتات داداش

Behzad WM
02-05-2010, 10:45
سلام داش سعید .

بابا چیکار کردی ، راسیاتش من یه مدتی بیمارستان بودم و با موبایل میومدم و فقط تشکر ها رو میزدم ، الان دارم این رام رو دانلود میکنم . چند تا سوال ؛

1- مصرف باتری توی این رام چه جوریه ؟؟؟

2- برنامه ای هم توش نصب کردی ؟؟؟؟

3- یه برنامه تو رام انرژی بود ، تنظیم میکردم و وقتی دکمه POWER رو میزدم ، با Power شدن صفحه هم قفل میشد ، میشه برنامشو گیر بیاری و لینکشو بذاری ؟؟؟؟

4- راستی این فیکس موزیک ماله چی هست ؟؟؟؟ تو مموری داخلی نصب کنم یا خارجی ؟؟؟:4:


ممنون .

svnnn
02-05-2010, 16:22
`داش سعید:سلام
1.تو personalهست
2.ببین اوایل کار بعد start درست lockمیشه.با wallpaperویندوز 7.اما بعد چند ساعت کار کردن وقتی قفل میکنمش wallpaper مثل رم c2 میشه و براunlockکردن فقط باید قلمو بیرون آوردوآیکونه متحرکی رو صفحه نیست تا unlockکنی.بعد ری استارت باز درست میشه.

saeed987654
02-05-2010, 17:06
با سلام خدمت همه و دوست خوبمون آفا سعید
من بعد از اینکه فایل فیکس آدیو منیجر رو هم نصب می کنم باز هم آدیو منیجر داخل مانیلا کار نمیکنه این روی تمام رامها هم امتحان کردم c1,c2,s1,w1
اگر ممکنه کمکی هم به ما کن آقا سعید ممنون

S.A.E.I.D
03-05-2010, 13:15
`داش سعید:سلام
1.تو personalهست
2.ببین اوایل کار بعد start درست lockمیشه.با wallpaperویندوز 7.اما بعد چند ساعت کار کردن وقتی قفل میکنمش wallpaper مثل رم c2 میشه و براunlockکردن فقط باید قلمو بیرون آوردوآیکونه متحرکی رو صفحه نیست تا unlockکنی.بعد ری استارت باز درست میشه.

عزیز اینو چک کردم وقتی گوشی را روتیت میکنی و بعد قفل میکنی اینطوری میشه که فیکس کردمش


با سلام خدمت همه و دوست خوبمون آفا سعید
من بعد از اینکه فایل فیکس آدیو منیجر رو هم نصب می کنم باز هم آدیو منیجر داخل مانیلا کار نمیکنه این روی تمام رامها هم امتحان کردم c1,c2,s1,w1
اگر ممکنه کمکی هم به ما کن آقا سعید ممنون

داداش من چک کردم کار داد!!


سلام داش سعید .

بابا چیکار کردی ، راسیاتش من یه مدتی بیمارستان بودم و با موبایل میومدم و فقط تشکر ها رو میزدم ، الان دارم این رام رو دانلود میکنم . چند تا سوال ؛

1- مصرف باتری توی این رام چه جوریه ؟؟؟

2- برنامه ای هم توش نصب کردی ؟؟؟؟

3- یه برنامه تو رام انرژی بود ، تنظیم میکردم و وقتی دکمه power رو میزدم ، با power شدن صفحه هم قفل میشد ، میشه برنامشو گیر بیاری و لینکشو بذاری ؟؟؟؟

4- راستی این فیکس موزیک ماله چی هست ؟؟؟؟ تو مموری داخلی نصب کنم یا خارجی ؟؟

ممنون داداش
ایشالله زودتر خوب بشی ( حالا تا نزدیک کنکورتون که میشه هی قر بیاین :021: )

1-عزیز خیلی خوبه
2-این که معلومخ چون رام کلین نیست :4:
3-اونو چک میکنم
4-برای فیکس کوزیک تاچ فلو هست - داخلی


سلام سعید جان منم نبودم
همه که از این رامت خوششون اومده منم درحال دانلودم از اس......ین شات و مشخصاتش معلومه رام خوبیه فقط خداکنه مثل r5 مصزف باتری و سرعتش هم خوب باشه
ممنون از زحمتات داداش

ممنون داداش ولی اینم بگم که چون این رام اولین رام 6.5.5 من هست و بیلدش هم بتا یه 2 تا باگ کوچیک داره ولی تو چشم نیست :003:

svnnn
03-05-2010, 18:37
آقا سعید لطفا لینک مستقیم fixها رو میشه بذارید

jefri65
03-05-2010, 19:28
سلام آقا جدا خسته نباشین.
آقا این لینک های دانلود تونو internet explorer بهشون گیر میده میگه این سایتو ماکروسافت نا امن میشناسه نمیزاره باز بشه ما حالا چیکار کنیم با این همه rom خوشگل

mana_341
03-05-2010, 19:50
:41:سلام سعید جان دستت درست
آقا یه جایی توی یکی از پستها یکی از دوستان سوالی مطرح کردن ولی بیجواب موند حالا با تکرارش خواهش میکنم جواب بدین:praise:
دیاموند دو ویندوز هفت رو ساپورت میکنه؟ میشه روش ویندوز هفت ریخت؟:9:

Lord©
03-05-2010, 21:48
سلام داش سعید ... یه باگ فکر کنم دیده باشم من .... تو ویندوز میدیا پلیر وقتی داری به آهنگ گوش میدی اگه بخوای صدا رو بلند و کم کنی اون خط نمیاد که کم و زیاد بشه ... یعنی معلوم نیست که چندتا خط کم و زیاد میشه ... البته ویندوز میدیا پلیر رو من عوض کردم و 12 رو نصبیدم ... شایدم از اون باشه :35:

Behzad WM
04-05-2010, 08:09
:41:سلام سعید جان دستت درست
آقا یه جایی توی یکی از پستها یکی از دوستان سوالی مطرح کردن ولی بیجواب موند حالا با تکرارش خواهش میکنم جواب بدین:praise:
دیاموند دو ویندوز هفت رو ساپورت میکنه؟ میشه روش ویندوز هفت ریخت؟:9:

داش سعید که نوشته بود ، مگه دست خودشه ، بچه های xda یه کاری میکنن که بیاد .

Behzad WM
04-05-2010, 08:10
سلام داش سعید ... یه باگ فکر کنم دیده باشم من .... تو ویندوز میدیا پلیر وقتی داری به آهنگ گوش میدی اگه بخوای صدا رو بلند و کم کنی اون خط نمیاد که کم و زیاد بشه ... یعنی معلوم نیست که چندتا خط کم و زیاد میشه ... البته ویندوز میدیا پلیر رو من عوض کردم و 12 رو نصبیدم ... شایدم از اون باشه :35:

سلام .

آره این مشکل رو داشت که اگه براش یه فیکس بسازه خیلی مشتی میشه .

Lord©
04-05-2010, 09:37
سلام به دوستان گل .... یه سوال داشتم که شاید جاش اینجا نباشه ولی خب اگه جای دیگه میخواستم بپرسم شاید دیر تر جواب میگرفتم .... من امروز تقریبا کل سایت رو گشتم که یه چند تا فونت خوب که هم فارسی رو ساپورت کنه و هم همه ی قسمت های ویندوز ( منو و تاچ فلو ) رو تغییر بده پیدا نکردم ... البته برای تاچ فلو جدا موجود بود و فونت انگلیسی هم بود ولی فونتی که همه رو با هم داشته باشه پیدا نکردم ... لطفا یه ادرسی چیزی اگه دارید بدبد ممنون میشم ...اگه طریقه نصب خاصی هم داره بگید ممنون میشم... بازم عذر خواهی میکنم اگر جای نامناسب سوالم رو مطرح کردم

saeed987654
04-05-2010, 11:14
سلام
من هم چند تا مشکل تو این رام دیدم که اگر درست بشه دیگه این رام حرف نداره
1- اگر والپیپر انیمیشن یا معمولی رو فعال کنی دیگه نمیشه غیر فعالش کرد
2 - اگر تم های داخل today setting رو عوض کنی چند تا مشکل پیدا میشه
3-داخل مدیا پلیر یا موزیک تب مانیلا برای کم وزیاد کردن صدا خطی که کنار صفحه میاد درست نیست .
4-نبودن تسک منیجر در بالای صفحه
5 - بازی bubble breaker
با تشکر از زحمات آقا سعید

bargsar
04-05-2010, 11:50
سعید خان سلام
ممنون از زحماتی که میکشید.
به نظر من بهتر است از هر سری رام ,یک رام سبک بدون هرگونه برنامه اضافی زیباسازی که معمولا شامل ادیتورهای مانیلا و تیویکها میباشد و تنها نسخه اصلی یا بتای بیلد مورد نظر را تا حد امکان که از نظر برنامه های اصلی نیز دچار کمبود نشود سبک کرده و نیز تا حد امکان بدون باگ باشد ارائه دهید. مطمئنا سلایق کاربران با هم تفاوت دارد و این تفاوت شامل سلیقه کاربر با کوکر نیز میباشد و همین اختلاف سلیقه باعث ارائه نظرات کاملا متفاوت در مورد یک رام میباشد. از این رو اگر رام بدون این تشریفات باشد هر کاربر بر حسب سلیقه خود این نرم افزار های جانبی را نصب و نیز بر حسب سلیقه خود تنظیم میکند. بنابراین درصد رضایتمندی کاربران قطعا بالاتر خواهد رفت.
مثلا من خودم واقعا چند وقتیه دارم از رام 2.5-6.5 رسمی اروپا استفاده میکنم و با برنامه های جانبی هر بلایی که بخوام سرش میارم و خیلی هم راضیم . فقط همین رام جا داره تا حدودی سبک بشه که دیگه دست کوکر های عزیز را میبوسه.
اما در مورد این سری رام (w) نیز جدا منتظرم یه همنچنین رام سبک و بدون باگ پیدا کنم تا نصب کنم. البته منظورم از سبکی اصلا حذف برنامه های اصلی نیست و باید مخصوصا اچ تی سی مسیجینگ را داشته باشد و 3جی رو ساپورت کنه و ....از این قبیل.

این صرفا یک نظره!

S.A.E.I.D
04-05-2010, 12:55
سلام
من هم چند تا مشکل تو این رام دیدم که اگر درست بشه دیگه این رام حرف نداره
1- اگر والپیپر انیمیشن یا معمولی رو فعال کنی دیگه نمیشه غیر فعالش کرد
2 - اگر تم های داخل today setting رو عوض کنی چند تا مشکل پیدا میشه
3-داخل مدیا پلیر یا موزیک تب مانیلا برای کم وزیاد کردن صدا خطی که کنار صفحه میاد درست نیست .
4-نبودن تسک منیجر در بالای صفحه
5 - بازی bubble breaker
با تشکر از زحمات آقا سعید

سلام عزیز
1-این توی همه ی رام ها هست و کاری به رام من نداره
2-عزیز من تمام تغییرات تاچ فلو را روی تم اصلی انجام دادم واسه همین وقتی تم اصلی را عوض میکنی به مشکل بر میخوری
3-این بخاطر بتا بودن بیلد های سری 23 هست
4-عزیز این 6.5.5 هست کجاش تسک بزارم :4: جا نداره !
5-اونو یه بار گذاشتم اعتراضات زیاد بود برش داشتم


سعید خان سلام
ممنون از زحماتی که میکشید.
به نظر من بهتر است از هر سری رام ,یک رام سبک بدون هرگونه برنامه اضافی زیباسازی که معمولا شامل ادیتورهای مانیلا و تیویکها میباشد و تنها نسخه اصلی یا بتای بیلد مورد نظر را تا حد امکان که از نظر برنامه های اصلی نیز دچار کمبود نشود سبک کرده و نیز تا حد امکان بدون باگ باشد ارائه دهید. مطمئنا سلایق کاربران با هم تفاوت دارد و این تفاوت شامل سلیقه کاربر با کوکر نیز میباشد و همین اختلاف سلیقه باعث ارائه نظرات کاملا متفاوت در مورد یک رام میباشد. از این رو اگر رام بدون این تشریفات باشد هر کاربر بر حسب سلیقه خود این نرم افزار های جانبی را نصب و نیز بر حسب سلیقه خود تنظیم میکند. بنابراین درصد رضایتمندی کاربران قطعا بالاتر خواهد رفت.
مثلا من خودم واقعا چند وقتیه دارم از رام 2.5-6.5 رسمی اروپا استفاده میکنم و با برنامه های جانبی هر بلایی که بخوام سرش میارم و خیلی هم راضیم . فقط همین رام جا داره تا حدودی سبک بشه که دیگه دست کوکر های عزیز را میبوسه.
اما در مورد این سری رام (w) نیز جدا منتظرم یه همنچنین رام سبک و بدون باگ پیدا کنم تا نصب کنم. البته منظورم از سبکی اصلا حذف برنامه های اصلی نیست و باید مخصوصا اچ تی سی مسیجینگ را داشته باشد و 3جی رو ساپورت کنه و ....از این قبیل.

این صرفا یک نظره!

ممنون عزیز از نظرت
یعنی میگی مثل رام c2 باشه ولی 6.5.5 ؟



سلام سعید جان دستت درست
آقا یه جایی توی یکی از پستها یکی از دوستان سوالی مطرح کردن ولی بیجواب موند حالا با تکرارش خواهش میکنم جواب بدین
دیاموند دو ویندوز هفت رو ساپورت میکنه؟ میشه روش ویندوز هفت ریخت؟

عزیز گفتم وایسا یکم بگذره و اچ تی سی گوشیشو بده بیرون بعد میسازیمش ( البته اگه تا اون موقع دایموند 2 داشته باشم :001: ) تا حالا هیچ گوشی را 1 سال نگه نداشته بودم !


سلام به دوستان گل .... یه سوال داشتم که شاید جاش اینجا نباشه ولی خب اگه جای دیگه میخواستم بپرسم شاید دیر تر جواب میگرفتم .... من امروز تقریبا کل سایت رو گشتم که یه چند تا فونت خوب که هم فارسی رو ساپورت کنه و هم همه ی قسمت های ویندوز ( منو و تاچ فلو ) رو تغییر بده پیدا نکردم ... البته برای تاچ فلو جدا موجود بود و فونت انگلیسی هم بود ولی فونتی که همه رو با هم داشته باشه پیدا نکردم ... لطفا یه ادرسی چیزی اگه دارید بدبد ممنون میشم ...اگه طریقه نصب خاصی هم داره بگید ممنون میشم... بازم عذر خواهی میکنم اگر جای نامناسب سوالم رو مطرح کردم

عزیز هیچ فونتی وجود نداره که هم انگلیسی باشه هم فارسی ! اگه انگلیسی میخوای من تو xda یه فونت زیبا ضمیمه کردم


آقا سعید لینک مستقیم برای فیکس ها میزاری ؟

عزیز برو تو معرفی رام c2 همه را ضمیمه کردم

bargsar
04-05-2010, 14:07
ممنون عزیز از نظرت
یعنی میگی مثل رام c2 باشه ولی 6.5.5 ؟



دقیقا. ولی برنامه های اصلی رو داشته باشه. اچ تی سی مسیجینگ داشته باشه.3 جی فعال باشه
و فارسی ساز هم بشه روش نصب کرد...
اگر هم همچین رامی قبلا کوک شده ممنون میشم معرفی کنید. ولی ترجیح میدم کوک شده دوستان ایرانی رو نصب کنم.

S.A.E.I.D
04-05-2010, 22:42
دقیقا. ولی برنامه های اصلی رو داشته باشه. اچ تی سی مسیجینگ داشته باشه.3 جی فعال باشه
و فارسی ساز هم بشه روش نصب کرد...
اگر هم همچین رامی قبلا کوک شده ممنون میشم معرفی کنید. ولی ترجیح میدم کوک شده دوستان ایرانی رو نصب کنم.

عزیز C2 را باهاش کا نکردی ؟
3 جی را بهت برنامه میدم تا خودت فعالش کنی ولی بقیش ok هست

bargsar
05-05-2010, 08:00
عزیز C2 را باهاش کا نکردی ؟
3 جی را بهت برنامه میدم تا خودت فعالش کنی ولی بقیش ok هست

چرا با اون کار کردم.منظورم از این سری با بیلد ....23 و یا همین سری w شماست.
ممنون...

jefri65
12-05-2010, 22:59
سلام آقا جدا خسته نباشین.
آقا این لینک های دانلود تونو internet explorer بهشون گیر میده میگه این سایتو ماکروسافت نا امن میشناسه نمیزاره باز بشه ما حالا چیکار کنیم با این همه rom خوشگل

jefri65
02-09-2010, 22:24
آقا سلام وخسته نباشین،خدایش این لینک دانلود opera mini رو بزارید،بخداار بس تو این تایپیک ها التماس کردم ....
پیشاپیش تشکر میکنم

Behzad WM
05-09-2010, 11:22
آقا سلام وخسته نباشین،خدایش این لینک دانلود opera mini رو بزارید،بخداار بس تو این تایپیک ها التماس کردم ....
پیشاپیش تشکر میکنم

شما اگر برای ppc یا pc می خواهی , ربطی به مطرح کردن در اینجا نداره !

M.A.S.T.E.R
06-09-2010, 01:51
آقا سلام وخسته نباشین،خدایش این لینک دانلود opera mini رو بزارید،بخداار بس تو این تایپیک ها التماس کردم ....
پیشاپیش تشکر میکنم

چرا از سایت شرکت اپرا نمیگیرید؟

کلیک کنید (http://m.opera.com/)