PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوالات، مشکلات و موارد مهم در مورد خرید آیفون

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6

M.i.L.@.D
28-06-2012, 20:01
سلام من یه 4 خریدم دست دوم 750
فکر کنم لاک هست
mc318ll
5.1.1
فعلا سیم اعتباره جواب نمید طرف گفته درست میکنه
نظر شما چیه پس بدم نخرم
خوبه

سلام
دوست عزيز گوشي هاي لاك مشكلات زيادي دارن!كلا دردسرشون زياده!
به نظر من انلاك فكتوري بگيريد بهتره

I-Reza
28-06-2012, 20:02
پسش بده دوست من چرا گوشی لاک؟؟؟
4 انلاک دست دو دورو بره 850 - 900 گیر میاد

M.i.L.@.D
28-06-2012, 20:05
سلام قیمت آیفون 4 8 گیگ یا 16 چند هست الان حدوداً ؟ هرجا میرم ندارن ! قیمت 4اس خیلی بالا هستش 1300 !!

سوالتون رو اينجا مطرح كنيد
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?goto=newpost&t=228469

Altek
30-06-2012, 13:28
سلام
علاوه بر چین ، تایوان هم گوشی های اپل رو میزنه؟
اگه تایوان بزنه پشتش نوشته اسمبل تایوان؟
مرسی

mahammaham
30-06-2012, 13:29
سلام
اساتيد ميخواستم بدونم گوشى آيفون 4s آنلاک از امرىکا بيارى تو ايران رجيستر ميشه و کار ميکنه با اپراتورهامون؟
ممنون

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

I-Vahied
30-06-2012, 13:31
سلام
اساتيد ميخواستم بدونم گوشى آيفون 4s آنلاک از امرىکا بيارى تو ايران رجيستر ميشه و کار ميکنه با اپراتورهامون؟
ممنون

sent from my galaxy nexus using tapatalk 2

اگه آنلاک فکتوری باشه بله میشه

I-Vahied
30-06-2012, 13:32
سلام
علاوه بر چین ، تایوان هم گوشی های اپل رو میزنه؟
اگه تایوان بزنه پشتش نوشته اسمبل تایوان؟
مرسی

خیر غیر از شرکت فاکسکان چین هیچ شرکت دیگه ای محصولات اپل رو تولید نمیکنه

مجتبی طالب
06-07-2012, 02:30
webmaster@mobilestan.net

Message flagged

Friday, July 6, 2012 1:45 AM

سلام

با عرض خسته نباشید خدمت کلیه افراد فعال در سایت

از مطالبی که گذاشتید بسیار استفاده کردم

یه سوال داشتم من که گوشیم جیلبریک شده هست برای اپدیت کردنش به مشکل می خورم ؟؟؟

اصلا می تونم اپدیتش رو انجام بدم ؟؟

در این مورد مطلبی پیدا نکردم در سایت

متشکر می شوم راهنمایم کنید

majid.mosavi
06-07-2012, 14:26
webmaster@mobilestan.net

Message flagged

Friday, July 6, 2012 1:45 AM

سلام

با عرض خسته نباشید خدمت کلیه افراد فعال در سایت

از مطالبی که گذاشتید بسیار استفاده کردم

یه سوال داشتم من که گوشیم جیلبریک شده هست برای اپدیت کردنش به مشکل می خورم ؟؟؟

اصلا می تونم اپدیتش رو انجام بدم ؟؟

در این مورد مطلبی پیدا نکردم در سایت

متشکر می شوم راهنمایم کنید

سلام عزیز

نه برای اپدیت به هیچ مشکلی نیست خیلی ها گوشیشون جیل هست و اپدیت میکنن فقط حتما یه بکاب با ایتونز بگیر

چرا نتونی سعی کن کارهای گوشیت رو خودت انجام بدی سادس
تازه اگرم به مشکل بخوری اینجا دوستان کمکت میکنن
ببین شما اول تو سیدیا برو ببین اون بالا از چه ورژن های shsh داری
shsh چیه؟
این یه فایل هست که بهت اجازه میده دانگرید کنی
چون الان گوشیم رو فروختم نمیدونم دقیق اخرین فریمور چیه
و اپدیت های ایفون انلاین هست یعنی اگه این فایل رو نداشته باشی حتما باید به اخرین فریمور بری این یه توضیح مختصر
فکر میکنم الان 5.1.1 باشه که جیلبرکش اومده
حالا دوستان اگه درست گفته باشم تایید مکنن:cy::lol:
یا علی

TAAW
09-07-2012, 15:55
سلام / برای فهمیدن این که گوشی آنلاک فکتوری هست چیکار باید بکنیم؟یه روش که همون جا تو مغازه زود چک کنیم...همچنین از پارت نامبر چگونه میشه فهمید پارت نامبر کجاست؟

ho33einfi
09-07-2012, 16:07
سلام / برای فهمیدن این که گوشی آنلاک فکتوری هست چیکار باید بکنیم؟یه روش که همون جا تو مغازه زود چک کنیم...همچنین از پارت نامبر چگونه میشه فهمید پارت نامبر کجاست؟

شما ببین با سیمکارت های ایران انتن میده یا نه. بعد سدیا رو چک کن ultrasnow روش نباشه. و موقع جا زدن سیمکارت توی خشاب بین سیم کارت خالی توی خشاب بره نه با ۱ وسیله الکترونیکي به نام سیم انلاکر.
بعضی پارت نامبر ها انلاک هستن مثل e/a که برا اماراته یا zp/a که برا هنگ کنگ هستن باقیش باید از اینترنت چک بشه

TAAW
09-07-2012, 17:43
شما ببین با سیمکارت های ایران انتن میده یا نه. بعد سدیا رو چک کن ultrasnow روش نباشه. و موقع جا زدن سیمکارت توی خشاب بین سیم کارت خالی توی خشاب بره نه با ۱ وسیله الکترونیکي به نام سیم انلاکر.
بعضی پارت نامبر ها انلاک هستن مثل e/a که برا اماراته یا zp/a که برا هنگ کنگ هستن باقیش باید از اینترنت چک بشه

با اینترنت از کجا چک کنم دقیقا؟ادرس میدین

I-Vahied
09-07-2012, 17:53

دوست عزیز بهترین روش اینه که بینید تو چه ورژنی هستش و اینکه همون جا جلوی روی شما گوشی و اکتیو کنه
اگه انتن داد یعنی انلاک کتوری هستش

TAAW
09-07-2012, 19:02
دوست عزیز بهترین روش اینه که بینید تو چه ورژنی هستش و اینکه همون جا جلوی روی شما گوشی و اکتیو کنه
اگه انتن داد یعنی انلاک کتوری هستش

ممنون...اما این که پارت نامبر کجا باشه توقیمت تاثیر نداره؟تو کارکردها میبینم این مورد رو خیلی میپرسن...چطوری میتونم این مورد رو چک کنم؟؟

I-Vahied
09-07-2012, 19:12
ممنون...اما این که پارت نامبر کجا باشه توقیمت تاثیر نداره؟تو کارکردها میبینم این مورد رو خیلی میپرسن...چطوری میتونم این مورد رو چک کنم؟؟

هیچ تاثیری چه در قیمت و چه در کیفیت سخت افزاری ندارن
اینم زاده ذهن ما ایرانیاست واسه گرفتن پول بیشتر از مشتری

TAAW
09-07-2012, 19:26
هیچ تاثیری چه در قیمت و چه در کیفیت سخت افزاری ندارن
اینم زاده ذهن ما ایرانیاست واسه گرفتن پول بیشتر از مشتری

من هم دقیقا میدونم هیچ تفاوتی در کیفیت ندارند...اما به هر حال اینجا زندگی میکنیم و بعدا اگه بفروشیم هم برا همین چیزا کلی بهانه میارن...مرجع یا سایتی رو که میشه پارت نامبر رو چک کرد لطف میکنید؟

I-Vahied
09-07-2012, 19:29
من هم دقیقا میدونم هیچ تفاوتی در کیفیت ندارند...اما به هر حال اینجا زندگی میکنیم و بعدا اگه بفروشیم هم برا همین چیزا کلی بهانه میارن...مرجع یا سایتی رو که میشه پارت نامبر رو چک کرد لطف میکنید؟

شما همین جا هم اعلام کنیدش ما بهتون پارت نامبر رو میگیم
اگه شماره سریالش رو هم بدید که کل مشخصاتشو میگیم دوست عزیز

TAAW
09-07-2012, 19:39
شما همین جا هم اعلام کنیدش ما بهتون پارت نامبر رو میگیم
اگه شماره سریالش رو هم بدید که کل مشخصاتشو میگیم دوست عزیز

دوست عزیز من میخوام وقتی رفتم بخرم همون جا چک کنم...ینی میگین بگم آقا وایسا تا پست بزنم تو موبایلستان جوابم رو بدن؟محرمانست ما نباید بدونیم این مورد رو؟؟؟؟؟

I-Vahied
09-07-2012, 19:42
دوست عزیز من میخوام وقتی رفتم بخرم همون جا چک کنم...ینی میگین بگم آقا وایسا تا پست بزنم تو موبایلستان جوابم رو بدن؟محرمانست ما نباید بدونیم این مورد رو؟؟؟؟؟

توی همین بخش اگه بگردی نحوه نام گذاری پارت نامبر ها رو معین عزیز توضیح دادن بخونیش راه میفتی داداشم

kharg20
05-08-2012, 16:33
سلام به همه دوستان من میخوام یه ایفون 4s بخرم ولی نمیدونم چند گیگ مناسبه که کیفیتش نیاد پایین و چه رنگی زیبا تر و با کیفیت تر هست و کی بخرم اخه میگن اگه نسل بعدی ایفون بیاد 4s هم قیمتش میاد پایین ایا ارزش صبر کردن داره یا اینکه همین الان بخرم/در ضمن در یک کلام میخواستم بفهمم که ایفون 4s بهتره یا galexi 3 /پیشاپیش هم از پاسختون ممنون.

I-Vahied
05-08-2012, 16:51
سلام به همه دوستان من میخوام یه ایفون 4s بخرم ولی نمیدونم چند گیگ مناسبه که کیفیتش نیاد پایین و چه رنگی زیبا تر و با کیفیت تر هست و کی بخرم اخه میگن اگه نسل بعدی ایفون بیاد 4s هم قیمتش میاد پایین ایا ارزش صبر کردن داره یا اینکه همین الان بخرم/در ضمن در یک کلام میخواستم بفهمم که ایفون 4s بهتره یا galexi 3 /پیشاپیش هم از پاسختون ممنون.

به نظر من ۳۲ گیگ کافیه دوست عزیز
اگه خوره گیم و مولتی مدیا هستی برو سراغ ۶۴ گیگش
رنگ سفیدش به نظرم یه کم زنونست و مشکیش خوشگلتره
دوست عزیز محصولات اپل افت قیمت بسیار کمی دارن و اونقدرا ارزون نمیشه که صبر کنید
اونم بستگی به شما داره که با اندروید راحت ترید یا ios و یه نظر شخصیه ولی من ۴اس رو پیشنهاد میدم

warmin
07-08-2012, 19:27
سلام دوستان این ماجرای انلاک گوشی چیه که همین سایت موبایلستان هم تبلیغشو گذاشته یعنی گوشیو انلاک میکنن میشه عین انلاک فکتوری؟پس چرا یه سری افراد گوشی لاکشون رو به قیمت پایین میفروشن خب برن انلاک کنن به قیمت بالا بفروشن؟

I-Vahied
07-08-2012, 19:30
سلام دوستان این ماجرای انلاک گوشی چیه که همین سایت موبایلستان هم تبلیغشو گذاشته یعنی گوشیو انلاک میکنن میشه عین انلاک فکتوری؟پس چرا یه سری افراد گوشی لاکشون رو به قیمت پایین میفروشن خب برن انلاک کنن به قیمت بالا بفروشن؟

دوست عزیز لطفا قوانین انجمن رو رعایت کنید یه بار پست دادید و جوابتون داده شد لطفا رعایت کنید

hosein 2012
13-08-2012, 19:51
: این ارور آیتونز مال چیه؟

we could not complete your itunes store request. you do not have premission to access the requested resource

there was an error in itunes store please try again later

هر کاری میکنم اون نوشته های بالاش نمیاد! داره دیوونم میکنه.
راستی من قبلا بازی dead space رو
از app store خریده بودم رایتیدمش تو dvd بعد تو آیتونز نوشته 6 دلار قیمت داره باید بخریش. اصولا وقتی app ی رو میخری بارهای بعد میشه free دانلودش کرد .
پس برای چی باز باید بخرمش .
مشکل از کجاست!؟اینم بگم که اکانتمو به هیچکی هم ندادم و فقط روی 2 تا پی سی اتورایز کردم.

tarfan1364milad
16-08-2012, 16:58
با سلام..یه آیفون 4s گیرم اومده 32 گیگ میخوام بخرم..سالم هست بدون خط و خش..چند میرزه بخرم بعد یه سوال اساسی اینکه من از طرف پرسیدم که آنلاک هست یا نه؟گفتش که اره هر سیم کارتی بندازی جواب میده منتهی واسه نصب نرم افزار باید قفل سینک رو بشکنی!!!ینی چی؟طرف اصن سرش نمیشد ازش منم دسترسی ندارم که از نزدیک ببینمش..منظورش اینه که باید جیلبریک بشه؟اگه آره تا چه ورژنی کاملا جیل شده؟لطفا هرچه زودتر خبر بدین چون میخوام زودتر از آندرویید کوچ کنم به ios....ممنون

viprol71
16-08-2012, 17:42
با سلام..یه آیفون 4s گیرم اومده 32 گیگ میخوام بخرم..سالم هست بدون خط و خش..چند میرزه بخرم بعد یه سوال اساسی اینکه من از طرف پرسیدم که آنلاک هست یا نه؟گفتش که اره هر سیم کارتی بندازی جواب میده منتهی واسه نصب نرم افزار باید قفل سینک رو بشکنی!!!ینی چی؟طرف اصن سرش نمیشد ازش منم دسترسی ندارم که از نزدیک ببینمش..منظورش اینه که باید جیلبریک بشه؟اگه آره تا چه ورژنی کاملا جیل شده؟لطفا هرچه زودتر خبر بدین چون میخوام زودتر از آندرویید کوچ کنم به ios....ممنون

در مورد اينكه چند بخري خوبه نميدونم در مورد اين كه انلاك هست شما بايد پارت نامبرش رو بدي من ببينم انلاك هست يا نه در مورد اينكه ميگه بايد سينك رو بشكني منظورش جليبريك هست
شما اگر خريدي بهتره بري به اخرين ورژن يعني 5.1.1 توي اين ورژن جليبريك دائمي داره امكاناتش هم از ورژن ديگه بهتره

I-Reza
16-08-2012, 19:37

ب نظر من اینجور ک گفتن بله منظورش جیلبریک بوده
تا ورژن 5.1.1 هم برای 4اس اومده
فقط دقت کنید ک گوشی لاک بهتون ندن ب جایه انلاک(با گیوی یا ... انلاک نشده باشه)

behrad wave
19-08-2012, 09:22
Mc605zp/a این پارت نامبر کدوم کشور هست؟

I-Vahied
19-08-2012, 09:25
mc605zp/a این پارت نامبر کدوم کشور هست؟

آیفون ۴ ۳۲ گیگ
مشکی
پارت نامبر هنگ کنگ و آنلاک فکتوری

fazel1989
27-08-2012, 23:12
درود
دوستان این قضیه پارت نامبر چیه؟
مگه پارت نامبر تا پارت نامبر فرق میکنه!!!
یعنی شرکت عظیمی مثل اپل گوشی های با کیفیت های مختلف میزنه!
مثلا چرا پارت نامبر آمریکا خیلی خاطرخواه داره و پارت نامبر امارت رو کسی خریدار نیست!!!!
قضیه زردی صفحه نمایش چیه؟
از کجا بدونیم گوشی مشکل زردی داره؟
ممنون

I-Vahied
27-08-2012, 23:22
درود
دوستان این قضیه پارت نامبر چیه؟
مگه پارت نامبر تا پارت نامبر فرق میکنه!!!
یعنی شرکت عظیمی مثل اپل گوشی های با کیفیت های مختلف میزنه!
مثلا چرا پارت نامبر آمریکا خیلی خاطرخواه داره و پارت نامبر امارت رو کسی خریدار نیست!!!!
قضیه زردی صفحه نمایش چیه؟
از کجا بدونیم گوشی مشکل زردی داره؟
ممنون

ببینید دوست عزیز پارت نامبر نشون میده که اون گوشی آیفون تو کدوم اپل استور فروخته شده و از لحاظ سخت افزاری هیچ تفاوتی نمیکنه حتی کوچکترین تفاوتی
این یه باور غلط بین ما ایرانیا مخصوصا گوشی فروش هاست واسه گرفتن پول بیشتر وگرنه من همین الان یه دیوایس پارت نامبر امارات دستمه
قضیه زردی هم خیلی کم پیش میفته و به گفته خود شرکت اپل نرم افزاری هستش

Resume
28-08-2012, 19:45
سلام

دستم خورد روی Import SIM Contacts و از سیم کارت کانتکت های زیادی وارد گوشی شد

که الان حدود 200 تاش تکرارین

چطوری پاکش کنم ؟

بکاپ ندارم

کنار مخاطبین که از سیم کارت وارد شده یه دونه ; هست

یه نرم افزار میخوام این علامت ; رو سرچ کند و دست جمعی همه رو پاک کنه

راه دیگه ای به نظرتون میرسه بفرمایید

سپاس

I-Vahied
28-08-2012, 19:52
سلام

دستم خورد روی Import SIM Contacts و از سیم کارت کانتکت های زیادی وارد گوشی شد

که الان حدود 200 تاش تکرارین

چطوری پاکش کنم ؟

بکاپ ندارم

کنار مخاطبین که از سیم کارت وارد شده یه دونه ; هست

یه نرم افزار میخوام این علامت ; رو سرچ کند و دست جمعی همه رو پاک کنه

راه دیگه ای به نظرتون میرسه بفرمایید

سپاس

از نرم افزار itools استفاده کنی خیلی راحت میشه پاکشون کرد باهاش

feryjam
05-09-2012, 13:36
ه مشکلی که دیشب برام پیش اومد که جالب برام
من فایل deb روتیت شدن صفحه
رو ریختم رو گوشیم و ریست کردم
گوشی رو Safemode بالا اومد هر کاریم کردم نشد رو همین حالت هی بالا میاد
ریست فقط داره respring هم کار نمی کنه اصلا
چیکار کنم ؟

hoomanb1985
05-09-2012, 13:42
ه مشکلی که دیشب برام پیش اومد که جالب برام
من فایل deb روتیت شدن صفحه
رو ریختم رو گوشیم و ریست کردم
گوشی رو Safemode بالا اومد هر کاریم کردم نشد رو همین حالت هی بالا میاد
ریست فقط داره respring هم کار نمی کنه اصلا
چیکار کنم ؟

تو حالت safemode برید تو سیدیا و برنامه ریخته شده رو پاک کنید

A@K@B
07-09-2012, 13:45
سلام خسته نباشی

hoomanb1985
07-09-2012, 15:43
سلام خسته نباشی

سلام دوست خوبم، شما هم خسته نباشی
لطفا از زدن اسپم در تاپیک ها خوددای کنید

ممنون که همکاری می کنی

درضمن با این پست زدن های بیجا درست نیست تعداد ارسال های خود را برای ساخت اکانت آیتیونز بالا ببرید

evilshiraz666
22-09-2012, 09:54
سلام دوستان
امروز پستچی به اشتباه برام به ایفون 5اورد .مال شرکت اسپرینت حالا این گوشی را میخوام بفرستم ایران واسه دوستم سوالم این هست تو ی ایران میشه ازش استفاده کرد چون لاکه؟

inter77
22-09-2012, 11:25
سلام دوستان
امروز پستچی به اشتباه برام به ایفون 5اورد .مال شرکت اسپرینت حالا این گوشی را میخوام بفرستم ایران واسه دوستم سوالم این هست تو ی ایران میشه ازش استفاده کرد چون لاکه؟

خير مگه شما اونجا براش انلاكش كني كه تقريبا ٣٠٠ تومان هزينه داره ببين اپراتورش چيه بعد با شركتش تناس بگير ببين انلاك ميكنن.

mehdi789
03-10-2012, 18:16
سلام به همه و مدیران گروه واقعا خسته نباشید و به کمکهای سازنده تون ادامه بدین.
من امکان خرید iphone 4s از کانادا رو دارم و سوالم اینه که
1.آیا با توجه به تفاوت قیمت lock و unlock در کانادا و همچنین امکان unlock در ایران کدوم حالت رو خریداری کنم؟
2. کدامیک از شبکه های FIDO ROGERS BELL TELUS KOODO در ایران راحتتر unlock میشوند (آیا اصلن unlock میشوند) ؟
3. حدود قیمت unlock در ایران (شبکه های فوق) چقدر است؟
4. اگر بخوام کارکرده بگیرم چطور میتونم بیشترین چک رو برای سلامت گوشی انجام بدم ( کجاها رو چک کنم ) ؟

inter77
05-10-2012, 12:49
سلام به همه و مدیران گروه واقعا خسته نباشید و به کمکهای سازنده تون ادامه بدین.
من امکان خرید iphone 4s از کانادا رو دارم و سوالم اینه که
1.آیا با توجه به تفاوت قیمت lock و unlock در کانادا و همچنین امکان unlock در ایران کدوم حالت رو خریداری کنم؟
2. کدامیک از شبکه های FIDO ROGERS BELL TELUS KOODO در ایران راحتتر unlock میشوند (آیا اصلن unlock میشوند) ؟
3. حدود قیمت unlock در ایران (شبکه های فوق) چقدر است؟
4. اگر بخوام کارکرده بگیرم چطور میتونم بیشترین چک رو برای سلامت گوشی انجام بدم ( کجاها رو چک کنم ) ؟

خوب دوست عزیز شما قبل اینکه گوشیتو بفرسنت بگید برات انلاکش کنن خوب اونجا که از اینجا راحتتره تازه هزینه کمتری هم داره.
مثلا اپراتور t-mobile و at&t

TheRaSMuS
09-10-2012, 15:06
سلام
میدونم خیلی سوالم مبتدیه ولی می خواستم بدونم من برنامه cydia رو نصب دارم الان اپدیت 6 امده
گوشیمو با ایتونز اپدیت کنم cdya دیگه کار نمیکنه ؟

shoeib
09-10-2012, 15:11
سلام
میدونم خیلی سوالم مبتدیه ولی می خواستم بدونم من برنامه cydia رو نصب دارم الان اپدیت 6 امده

بله اگه آپدیت کنید سیدیا حذف میشه

I-Vahied
09-10-2012, 15:13
سلام

اگه آپدیت کنید گوشیتون دیگه بالا نمیاد
ولی اگه ریستور کنید بله سیدیا پاک میشه و گوشیتون مثل روز اولش نو میشه

amirr_m
15-10-2012, 00:28
سلام .یکی از آشناهام قراره از انگلیس برام ی آیفون5 برام بفرسته لطفا راهنمایی کنید که آیا آنلاک این مدل هست؟اگه بخواد آنلاک برام بگیره از کجا بفهمه که آنلاکه؟

ho33einfi
15-10-2012, 00:31
سلام .یکی از آشناهام قراره از انگلیس برام ی آیفون5 برام بفرسته لطفا راهنمایی کنید که آیا آنلاک این مدل هست؟اگه بخواد آنلاک برام بگیره از کجا بفهمه که آنلاکه؟

از مبلغ پرداختی کاملا معلومه که لاک هست یا انلاک
انلاک حدود 700یورو میشه ولی لاک 200 یورو . و اینکه لاک قراردادی هست و سیمکارت داره

zeraata
16-10-2012, 23:33
سلام دوسته عزیز
شرمنده وقتتون رو میگیرم و اینجا جاش نیست ولی چون شما متخصص هستین نظرتون برام خیلی مهمه
اقا یک اشغال یعنی یه نقطه بسیار سفید ریز که یه جسم خارجیه زیره lcd هست.من این گوشیو اکبند از اشنا گرفتم تا اینو دیدم گوله رفتم پیشش کلی قسم خورد گفت به خدا پلمپ بوده و جلو خودت باز کردم و ... .از یکی از دوستام که 2 تا اپل داره پرسیدم گفت ماله منم داره چندتا.این چیه؟یعنی اپل تو گوشیاش اشغال میره؟گوشی به جز این هیچ نشانه ای از کارکرده بودن و یا باز شدن نداره.
جوون من دقیق بگین این چیه و شما هم از این مورد داشتین؟

Mic Mic
17-10-2012, 01:17
سلام دوسته عزیز
شرمنده وقتتون رو میگیرم و اینجا جاش نیست ولی چون شما متخصص هستین نظرتون برام خیلی مهمه
اقا یک اشغال یعنی یه نقطه بسیار سفید ریز که یه جسم خارجیه زیره lcd هست.من این گوشیو اکبند از اشنا گرفتم تا اینو دیدم گوله رفتم پیشش کلی قسم خورد گفت به خدا پلمپ بوده و جلو خودت باز کردم و ... .از یکی از دوستام که 2 تا اپل داره پرسیدم گفت ماله منم داره چندتا.این چیه؟یعنی اپل تو گوشیاش اشغال میره؟گوشی به جز این هیچ نشانه ای از کارکرده بودن و یا باز شدن نداره.
جوون من دقیق بگین این چیه و شما هم از این مورد داشتین؟
داداش اون اشغال نیستش پیکسل سوخته هستش
گاهی پیدا میشه چیز زیاد مهمی نیستش
:4:

ho33einfi
17-10-2012, 01:21
داداش اون اشغال نیستش پیکسل سوخته هستش
گاهی پیدا میشه چیز زیاد مهمی نیستش
:4:

معین جان گوشی ایشون نو هست من 1 بار جواب ایشون رو دارم گرد و غبار رفته زیر lcd

Ma3ouD
18-10-2012, 22:36
سلام دوستان.
من یک 4 اس 5.1 جیلبریک شده دارم.
می خوام به ios 6 آپدیت کنم.
لطفا راهنمایی فرمایید

I-Vahied
18-10-2012, 22:40
سلام دوستان.
من یک 4 اس 5.1 جیلبریک شده دارم.
می خوام به ios 6 آپدیت کنم.
لطفا راهنمایی فرمایید

از لینک زیر استفاده کنید

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=73093

Ma3ouD
19-10-2012, 00:18
دستت درد نکنه.
روش ساخت اپل آی دی می خواستم.
ممنون

ho33einfi
19-10-2012, 00:46
دستت درد نکنه.
روش ساخت اپل آی دی می خواستم.
ممنون

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=235407
خدمت شما
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=170241

Ma3ouD
19-10-2012, 02:34
من اپل آی دی ساختم .
ایمیلشم اومد و زدم.
موقع ورود این پیغام را میده:

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=784041&stc=1&d=1350599653

مشکل از کجاست دوستان؟

I-Vahied
19-10-2012, 08:59
من اپل آی دی ساختم .
ایمیلشم اومد و زدم.

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=784041&stc=1&d=1350599653

مشکل از کجاست دوستان؟

دوست عزیز یا آدرس ایمیل و یا پسوردی که انتخاب میکنید مطابق پارمتر های در خواستی شرکت اپل نیست و باید درست انتخاب کنید این تا رو

shoeib
19-10-2012, 11:16
من اپل آی دی ساختم .
ایمیلشم اومد و زدم.

مشکل از کجاست دوستان؟

خب رمز اپل آیدی رو اشتباه میزنید حتما

farshad gator
24-10-2012, 12:56
سلام
1مشکل من رو گوشیم iphone 4 5.1.1 دارم و سیری روش نصب کردم بعد که restaring sprongboard دادم رو لوگو اپل میمونه و چیکار کنم بلا نمیاد و وقطی که ایتونز و ifunbox باز میکنم همه چیزای گوشیم نشون میده و ایا راهی هس که بشه با ifunbox سیری یا سیدیارا پاک کرد که بالا بیاد

84104
24-10-2012, 12:59
سلام
1مشکل من رو گوشیم iphone 4 5.1.1 دارم و سیری روش نصب کردم بعد که restaring sprongboard دادم رو لوگو اپل میمونه و چیکار کنم بلا نمیاد و وقطی که ایتونز و ifunbox باز میکنم همه چیزای گوشیم نشون میده و ایا راهی هس که بشه با ifunbox سیری یا سیدیارا پاک کرد که بالا بیاد

شدن كه ميشه ... شما توي ifunbox سمت راست يه عكس سايديا داري روش بزن و پكيج نصب شدرو پاك كن ... بنظر من يه بك اپ بگيريد تا گوشيتون شماخته ميشه ... در اخر هم دكمه ي هوم و پاور رو باهم ١٥ ثانيه نگه دار

farshad gator
01-11-2012, 14:42
سلام نمیدونم اینجا جاش هس یا نه ولی اگه نیس شرمنده
1سوال من جند ماه پیش دسه 1کی 1قاب ستیوه جابز دیدم و تازه من ایفون 4 گرفتم و هر جا میرم برا قاب ستیو جابز میگن نداریم و میخاسم بدونم که کسی داره و یا کیا دارند و ایا تو سایتی هس که بفروشن؟؟

I-Vahied
01-11-2012, 15:10
سلام نمیدونم اینجا جاش هس یا نه ولی اگه نیس شرمنده
1سوال من جند ماه پیش دسه 1کی 1قاب ستیوه جابز دیدم و تازه من ایفون 4 گرفتم و هر جا میرم برا قاب ستیو جابز میگن نداریم و میخاسم بدونم که کسی داره و یا کیا دارند و ایا تو سایتی هس که بفروشن؟؟

تو بخش فروشگاه سایت مطرح کنید شاید پیدا بشه

farshad gator
01-11-2012, 15:25
من خیلی گشتم کجارا میگین میشه لینکشا بدین

I-Vahied
01-11-2012, 15:27
من خیلی گشتم کجارا میگین میشه لینکشا بدین

خدمت شما دوست عزیز

http://forum.mobilestan.net/forumdisplay.php?f=333

hashemi.ie
05-11-2012, 22:28
سلام
چطور می تونم روی آیفون صفحه کلید فارسی بریزم؟؟؟
iphone 4
4.3.3

مرسی

I-Vahied
05-11-2012, 22:57
سلام
چطور می تونم روی آیفون صفحه کلید فارسی بریزم؟؟؟
iphone 4
4.3.3

مرسی

جیلبریک هستید یا نه

hashemi.ie
05-11-2012, 23:10
جیلبریک هستید یا نه

بله!

I-Vahied
05-11-2012, 23:45
بله!

برید به سورس insanelyi و توئیک enable persian keyboard رو نصب کنید

neo2010
07-11-2012, 01:54
سلام
دوستان من رویه ایفونه 4 ام google voice search رو نصب کردم
بخوبی کار میکنه هر چی میپرسم خوب میفهمه و جواب میده ولی به صورت صوتی جوابمو نمیده مثل سیری
در صورتی که مطمعنم که این قابلیت رو داره
کلی دمو ازش دیدم و اینو مطمعنم لطفا دوستان اگر شما امتحان کردید و دیدید که حرف هم میزنه رویه ایفون 4
منم راهنمایی کنید
یا اگر تا حالا امتحانش نکردید امتحان کنید به ما هم بگید
خیلی جالبه چیزی از سیری کم نداره واقعا

hashemi.ie
07-11-2012, 20:13
برید به سورس insanelyi و توئیک enable persian keyboard رو نصب کنید

مرسی
میشه بگید چطور از سیدیا سورس insanelyi رو پیدا کنم؟؟؟؟

shoeib
07-11-2012, 20:45
مرسی
میشه بگید چطور از سیدیا سورس insanelyi رو پیدا کنم؟؟؟؟

Cydia>manage>sources>edit>add

cydia.mobile4persian.net

توی این سورس هم موجوده

neo2010
07-11-2012, 20:59
سلام
بخوبی کار میکنه هر چی میپرسم خوب میفهمه و جواب میده ولی به صورت صوتی جوابمو نمیده مثل سیری
کلی دمو ازش دیدم و اینو مطمعنم لطفا دوستان اگر شما امتحان کردید و دیدید که حرف هم میزنه رویه ایفون 4
منم راهنمایی کنید

دوستان کسی امتحان نکرد؟؟؟

neo2010
08-11-2012, 22:29
سلام
منم راهنمایی کنید

دوستان امتحان کنیدد پسس
بابا این همه دنبال سیری گشتیم و با بدبختی نصب میکردیم

حالا این برنامه مثل سیریه
شما هم امتحانش کنید و به ما هم بگید حرف میزنه واسه شما یا نه

shoeib
08-11-2012, 23:43
دوستان امتحان کنیدد پسس
بابا این همه دنبال سیری گشتیم و با بدبختی نصب میکردیم

حالا این برنامه مثل سیریه
شما هم امتحانش کنید و به ما هم بگید حرف میزنه واسه شما یا نه

بله دوست عزیز روی 4اس حرف میزنه

neo2010
09-11-2012, 00:36
بله دوست عزیز روی 4اس حرف میزنه

ای بابا پس چرا روی ایفون 4 حرف نمیزنه

ما ایفون 4 ها شانس نداریم اااا

shoeib
09-11-2012, 12:08
ای بابا پس چرا روی ایفون 4 حرف نمیزنه

ما ایفون 4 ها شانس نداریم اااا

خب شاید به همون دلیلی که سیری روی گوشیتون جواب نمیده!

Hamid.Manteghi
17-11-2012, 19:21
سلام دوستان ios
من میخوام ایفون 4s 32GB بخرم.چطور بفهمم اصل هست؟
انلاک اصلش هست یا لاک؟چطور این موضوع رو بفهمم.؟
ساخت کجا باشه بهتره؟
میشه راهنمایم کنید.ممنون میشم

ho33einfi
17-11-2012, 19:35
سلام دوستان ios
من میخوام ایفون 4s 32GB بخرم.چطور بفهمم اصل هست؟
انلاک اصلش هست یا لاک؟چطور این موضوع رو بفهمم.؟
ساخت کجا باشه بهتره؟
میشه راهنمایم کنید.ممنون میشم

اصل بودن رو که از روی سیستم عامل راحت میشه فهمید.
انلاک یا لاک رو از روی پارت نامبر سریال نامبر و imei میشه فهمید. اگه گیوی سیم هم نداشته باشه روی 4s یعنی انلاک هست.
ساخت گشور ها فرقی نداره. پارت نامبر یا سفارش امارات که اخرش ea داره فقط فیس تایم نداره همین

Hamid.Manteghi
18-11-2012, 00:56
اصل بودن رو که از روی سیستم عامل راحت میشه فهمید.
انلاک یا لاک رو از روی پارت نامبر سریال نامبر و imei میشه فهمید. اگه گیوی سیم هم نداشته باشه روی 4s یعنی انلاک هست.
ساخت گشور ها فرقی نداره. پارت نامبر یا سفارش امارات که اخرش ea داره فقط فیس تایم نداره همین

ممنون دوست عزیز
میشه کاملتر توضیح بدی.
گیوی سیم یعنی چی؟

84104
20-11-2012, 12:38
ممنون دوست عزیز
میشه کاملتر توضیح بدی.
گیوی سیم یعنی چی؟

ببينيد دوست عزيز
اصل بودن يا تقلبي بودن كه كاملا واضح هست از كيفيت ساخت و سيستم عامل
لاك يا انلاك بودن رو از طريق سريال نامبر يا وصل كردن به ايتونز يا اپديت يا اينكه موقع خريد گوشي برنامه سايديا نصب نشده باشه و گيوي نداشته باشه
گيوي چيه حالا ؟! گيوي به زبان ساده جاي سيم كارت هست كه سيم درون اون ميزاري بعد ميزاري تو گوشي كه با جاي سيم اصلي ايفون متفاوت است

dariush6464
08-12-2012, 01:02
آخرین ورژن iosچنده؟از کجا باید بگیرم؟

krg.0rg
08-12-2012, 01:13
آخرین ورژن iosچنده؟از کجا باید بگیرم؟

اخرین ورژن ای او اس 6 هست که اونم هنوز جیلبریکش نیومده !!!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

dariush6464
08-12-2012, 02:32
اخرین ورژن ای او اس 6 هست که اونم هنوز جیلبریکش نیومده !!!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

منظورم ios 6.0.1یا 6.1.1?

citrix
08-12-2012, 09:20
با سلام خدمت دوستای عزیز
من میخوام بیام سمت محصولات اپل و میخوام آیفون بخرم... تا الان همش اندروید داشتم و خسته شدم از اینکه هرآپدیتی میاد فقط برای یه سری گوشیا میاد ... از اینکه اپل یه آپدیتی میده همه می تونن استفاده کنن خیلی خوشم اومد.... واقعاً کارش درسته... میخوام 4اس بخرم... دلیوری اس ام اس هم داره ؟ بلوتوس هم نداره برای انتقال فایل درسته ؟

shoeib
08-12-2012, 10:59
با سلام خدمت دوستای عزیز
من میخوام بیام سمت محصولات اپل و میخوام آیفون بخرم... تا الان همش اندروید داشتم و خسته شدم از اینکه هرآپدیتی میاد فقط برای یه سری گوشیا میاد ... از اینکه اپل یه آپدیتی میده همه می تونن استفاده کنن خیلی خوشم اومد.... واقعاً کارش درسته... میخوام 4اس بخرم... دلیوری اس ام اس هم داره ؟ بلوتوس هم نداره برای انتقال فایل درسته ؟

سلام
مطمئن باش پشیمون نمیشی

اما باید با محدودیت هاش بسازی. اولش ممکنه کمی اذیت بشی اما عادت میکنی :bf:

دلیوری اس ام اس نداره و بلوتوث هم در حالت عادی باهاش نمیشه فایل فرستاد یا گرفت. اما اگه جیلبریک بشه (باید کمی صبر کنی تا جیل واسه ورژن ۶ بیاد) اکثر محدودیت ها از بین میرن. (به غیر از دلیوری که فعلا راهی واسش نیست)

shoeib
08-12-2012, 11:00
منظورم ios 6.0.1یا 6.1.1?

۶.۰.۱ آخرین ورژن هست

dariush6464
08-12-2012, 13:54
6.0.1رو از همین سایت نتونستم دانلود کنم اگه جای دیگه ای هست بگید

I-Vahied
08-12-2012, 14:42
6.0.1رو از همین سایت نتونستم دانلود کنم اگه جای دیگه ای هست بگید

چک شد مشکلی نداره لینک های سایت دوست عزیز

dariush6464
08-12-2012, 15:04
چک شد مشکلی نداره لینک های سایت دوست عزیز

پس چرا من نمیتونم بگیرم؟

dariush6464
08-12-2012, 15:10
پس چرا من نمیتونم بگیرم؟

ببین الان رفتم دقت کردم دیدم بالای صفحه سمت راست نوشته قفل شد

I-Vahied
08-12-2012, 15:54
ببین الان رفتم دقت کردم دیدم بالای صفحه سمت راست نوشته قفل شد

به اون ربطی نداره دوست عزیز
شما برید فایلتون رو دانلود کنید

ali santor
12-12-2012, 16:30
با سلام خدمت دوستان عزیز. امروز با ارور ۱۰۰۹ در زمان دانلود از اپ استور مواجه شدم. چجوری از شر این ارور خلاص بشم؟ ممنون

cotole
12-12-2012, 16:41
با سلام خدمت دوستان عزیز. امروز با ارور ۱۰۰۹ در زمان دانلود از اپ استور مواجه شدم. چجوری از شر این ارور خلاص بشم؟ ممنونسلام دوست عزيز .
بعضى اوقات اينجورى ميشه ولى نه هميشه .
از كپل مپل شكن بايد استفاده كنى .
وقتى رفت تو مرحله Loading ميتونى دانلود Pause كنى كپل مپل شكن قطع كنى بزارى دوباره ادامه دانلود بره .

shayan_niazi
24-12-2012, 14:29
سلام خسته نباشید من آیفونم رو 3 روزه خریدم و دست دوم بود و مشکلم این بود که به آیتونز کانکت نمیشد و بالاخره با ریست فکتوری و پاک کردن همه برنامه هایی که توش بود درست شد و کانکت شد اما امروز یه اتفاق عجیب افتاد که وقتی برام اس ام اس اومد فلش گوشی خود به خود به کار افتاد و چند بار فلش زد من گوشی رو خاموش روشن کردم اما وقتی روشن کردم دوباره برگشت بود به تنظیمات کارخانه یعنی تنظیم زبان و بقیه موارد دوستان من خیلی نگرانم چون این آیفون رو دست دوم خریدم میترسم مشکل سخت افزاری داشته باشد اینم مشخصات گوشی
iphone 4s 16gig white
version 5.1.1(9B206 )
model MD239ZP
لطفا کمکم کنید و راهنمایی بفرمایید با تشکر

cotole
24-12-2012, 15:02
سلام خسته نباشید من آیفونم رو 3 روزه خریدم و دست دوم بود و مشکلم این بود که به آیتونز کانکت نمیشد و بالاخره با ریست فکتوری و پاک کردن همه برنامه هایی که توش بود درست شد و کانکت شد اما امروز یه اتفاق عجیب افتاد که وقتی برام اس ام اس اومد فلش گوشی خود به خود به کار افتاد و چند بار فلش زد من گوشی رو خاموش روشن کردم اما وقتی روشن کردم دوباره برگشت بود به تنظیمات کارخانه یعنی تنظیم زبان و بقیه موارد دوستان من خیلی نگرانم چون این آیفون رو دست دوم خریدم میترسم مشکل سخت افزاری داشته باشد اینم مشخصات گوشی
iphone 4s 16gig white
version 5.1.1(9B206 )
model MD239ZP
لطفا کمکم کنید و راهنمایی بفرمایید با تشکر
سلام دوست عزيز .
در مورد فلش كه جاى هيچ نگرانى نيست برو به اين مسير off كن :
settings > general > accessibility > led flash for alerts
اينو off كنى حل ميشه .

ttlking1
25-12-2012, 07:55
سلام.من 1 ایفون 3g دارم بدون جیلبریک کردن به هدست وصل میشه ولی وقتی جیلبریک میکنم اصلا هدست رو پیدا نمی کنه.ایپادم هم همین طور.چطوری درست میشه؟
ممنون:bk:

sahand26
25-12-2012, 15:10
با سلام خدمت دوستان و اساتید

اگه اجازه بدین می خواهم واقعیتی رو بگم واقعا ببینید .پول بیشتر برای محصولات اپل واقعا ارزش داره

من خودم تا یه مدتی بدجوری گوشی های اندرویدی مدل بالا رو می خریدم و امتحان می کردم

اما قسم می خورم وقتی که اولین دستگاه اپل رو گرفتم که iPodTouch نسل چهارم بود کلا نظرم عوض شد

سخت افزار ضعیفی داشت اما بازی ها و برنامه های رو اجرا می کرد که آدم کلا تعجب می کرد .. که با این سخت افزار هیچ کاری

نمی شه تو اندروید کرد ... یا مثلا بعد از مدتی یه 3gs خریدم که واقعا راضی بودم ...

کلا من به کسانی که اهل سرعت .. اهل بهترین بازی ها بدون هنگ و تیک زدن هستن حتما برن سراغ محصولات اپل

اون هم فقط به خاطر سیستم عاملش هستش فقط همین نه به خاطر کلاس این ها چون که انسان برای خودش زندگی

می کنه نه برای دیگران ....

بخشید که زیاد شد .... خواستم یه راهنمایی بکنم از تجربیاتم ....

با آرزوی موفقیت برای همه شما دوستان و اساتید

cotole
25-12-2012, 15:52
سلام دوست عزيز
در مورد اجرا بازى يه مثال ساده ميزنم :
شما ios يه (xbox يا ps3) حساب كن و android يه (pc) .
بازى كه براى ios ساخته ميشه مشخصه بايد رو چه دستگاهى اجرا بشه به همين دليل به بهترين شكل برا اون بهينه ميشه .
ولى آندرويد به دليل تعدد بى شمار دستگاه ها با config هاى مختلف مثل يه pc ميمونه كه هرچقدرم از لحاظ سخت افزارى بالا باشه تو اجراى يه بازى مشترك با xbox يا ps3 ممكنه افت فريم داشته باشه .
فك كنم بيشتر كسايى كه ميان سراغ محصولات اپل به دلايل زيره :
١) سرعت
٢) سادگى سيستم عامل در ظاهر (در باطن پيچيده)
٣) ساپورت فوقالعاده
٤) تعدد بازى و برنامه
٥) كيفيت ساخت بالاى محصولات
و ......
البته يكى از مهمترين دلايلى ام كه بيشتر افراد سراغ محصولات اپل نميان ( قيمت بالاى محصولات اپل در ايران )

hroohbakhsh
25-12-2012, 17:27
سلام
دوستان من گيج شدم بين آيفون 4S و 5 ؟چون بعضي از دوستان ميگن 5 خيلي خوبه ولي مشكلاتي هم داره (مشكل دوربين كه در نور زياد بنفش ميشه ، تاچش تويه بعضي بازيها خوب كار نميكنه و از همه مهمتر اين كه خط رو بدنش ميوفته و تابلو هست خيلي ضده حاله) و بعضي از دوستان ميگن 4s خوبه چون هم اينكه مشكل نداره و هم امتحانش رو پس داده و از همه مهمتر خطي كه رو بدنش ميوفته مثل 5 تابلو نيست؟؟؟؟؟؟؟
دوستان بين اين دو مدل كدوم رو انتخاب كنم ؟؟ آيا منتظر بمونم تا 5s بياد يا همون 5 يا 4s رو بخرم با توجه به اينكه بنده اين هزينه اي رو كه دارم ميدم حداقل تا 5 سال ديگه نميتونم گوشي بخرم تو رو خدا كمكم كنين كلا قاط زدم

shoeib
25-12-2012, 17:29
سلام.من 1 ایفون 3g دارم بدون جیلبریک کردن به هدست وصل میشه ولی وقتی جیلبریک میکنم اصلا هدست رو پیدا نمی کنه.ایپادم هم همین طور.چطوری درست میشه؟
ممنون:bk:

وقتی جیل میکنین چیز خاصی از سیدیا نصب میکنین؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

cotole
25-12-2012, 17:42
سلام
دوستان من گيج شدم بين آيفون 4S و 5 ؟چون بعضي از دوستان ميگن 5 خيلي خوبه ولي مشكلاتي هم داره (مشكل دوربين كه در نور زياد بنفش ميشه ، تاچش تويه بعضي بازيها خوب كار نميكنه و از همه مهمتر اين كه خط رو بدنش ميوفته و تابلو هست خيلي ضده حاله) و بعضي از دوستان ميگن 4s خوبه چون هم اينكه مشكل نداره و هم امتحانش رو پس داده و از همه مهمتر خطي كه رو بدنش ميوفته مثل 5 تابلو نيست؟؟؟؟؟؟؟
دوستان بين اين دو مدل كدوم رو انتخاب كنم ؟؟ آيا منتظر بمونم تا 5s بياد يا همون 5 يا 4s رو بخرم با توجه به اينكه بنده اين هزينه اي رو كه دارم ميدم حداقل تا 5 سال ديگه نميتونم گوشي بخرم تو رو خدا كمكم كنين كلا قاط زدم
سلام دوست عزيز .
اينكه 4s امتحانشو پس داده كاملا درسته .
چيزيم كه واضحه در مورد مشكلات 5 iphone به نظر من بيشتر بدنه ميتونه مشكل ساز باشه چون به شخصه حاضر نيستم برا گوشى كاور كيف از اين جور چيزا بخرم . تمام لذت كار كاردن با گوشى به نظر من بدون كاور كيفه .
الانم قيمتا دوباره رفته بالا .
اگه براى اولين بار مى خواى آيفون بخرى به نظر من 4s گزينه خوبى ميتونه باشه .
يه چيزم كه يكم در مورد آيفون 5 تو ذوق مى زنه كشيده شدن صفشه به نظرم بى قواره شده نسب 4s .
با همه اين شرايط تصميم گيرنده خود شمايى .
مراقب باش قيمتا روز به روز داره بالا ميره هرچه زودتر بخرى سود كردى .
موفق باشيد .

hroohbakhsh
31-12-2012, 23:18
سلام دوستان
من از یکی از عزیزان تو موبایلستان واسه خرید آیفون5 مشورت کردم و ایشون گفت واسه اطمینان از اینکه مشکل نداشته باشه از این شرکت بخر( ) البته چون بنده ساکن مشهد هستم این رو معرفی کردن.
من از این شرکت قیمت گرفتم گفت 5 ->16گیگ سفید 2.490 و اینکه انلاکه و ورژن ios هم 6.1 هست.
حال میخام بدونم آیا قیمتش درسته و گرون نیست ؟یا قیمت تویه مشهد همینه
ممنون میشم کامل جواب بدین

partovei
31-12-2012, 23:46
سلام دوستان
من از یکی از عزیزان تو موبایلستان واسه خرید آیفون5 مشورت کردم و ایشون گفت واسه اطمینان از اینکه مشکل نداشته باشه از این شرکت بخر( ) البته چون بنده ساکن مشهد هستم این رو معرفی کردن.
من از این شرکت قیمت گرفتم گفت 5 ->16گیگ سفید 2.490 و اینکه انلاکه و ورژن ios هم 6.1 هست.
حال میخام بدونم آیا قیمتش درسته و گرون نیست ؟یا قیمت تویه مشهد همینه
ممنون میشم کامل جواب بدین

اول اینکه ارسال اسم سایت دیگه تبلیغ محسوب میشه که خلاف قوانین هست.
به گمونم کمی گرون میده قیمت تو تهران اونم تو پایتخت و طبقه ششم علاالدین از یکی از بچه ها قیمت گرفتم ۱۶ش حول و حوش ۲۳۰۰الی ۲۳۵۰بود.

hroohbakhsh
01-01-2013, 09:18
سلام دوستان
دوستان يك نفر چند مورد واسه خريد آيفون به من گفت : 1. اصلا پلمپ T شكل مهم نيست فقط پلمپ باشه و پلپش جلويه خودم باز بشه 2. از سيم كارت ايرانسل يه اس ام اس بفرست به يه خط ديگه اگه فرستاد يعني درسته 3. ايشون گفت اپراتورش هم at &t باشه و ....... verson نباشه (البته versoin رو فهميدم ولي يه كلمه ديگه هم آورد باهاش كه متوجه نشدم يعني چي ؟ )راستي ايشون يه سايت معرفي كرد كه گفت اگه از بيرون ميخاي بخري و مطمئن نيستي اين سايت مطمئن هست ولي قيمت آيفون 5 16 گيگ سفيد رو ميداد 2.490 كه تو پست قبلم هم گفتم ولي گرون ميده فك كنم؟
حالا ما ميخايم يه آيفون بخريم ولي هر كسي يه چيزي ميگه در مورد اصلي يا غير اصلي بودنش .
كسي هست از مشهد كه وارد باشه و چند ساعت وقتش رو به ما بده و بياد تا بريم يه آيفون ما بخريم ؟؟؟؟
بخدا اصلا نميتونم اطمينان داشته باشم از خريد آيفون ،ميترسم اين فروشنده هاي نامرد كلاه سرم بزارن.
ممنونم اگه بتونين كمكم كنين

hossain
06-01-2013, 17:48
سلام دوستان یه سوال داشتم!؟
آیا ارزش داره من خودم یه گوشی لاک سفارش بدم با هر اپراتوری که میشه توی آیفون 4 و 4 اس..
بگم برام بیارن.
و اینجا بدمشون برام با این روشای که انلاک می کنن دائمی...بدم برام آنلاک کنن؟!
ارزشش و داره؟
و کسی جایی رو می شناسه بخوایم این کار و بکنیم.
گوشی لاک بخریم؟
و اخلاف قیمت گوشی لاک و4 و 4اس چه قدر هستش؟
با آلاکشون؟
ممنون میشم.
یکی اینا رو برام توضیح بده!

A.L.I
12-01-2013, 15:05
سلام دوستان
می خواستم ببینم ارزش داره الان ایفون 4 بگیرم یا نه؟ ایا همه بازی ها و برنامه ها روش نصب میشن وتا چه ورژنی براش اپدیت ios میاد؟ و در هنگام خرید دست دوم به چه نکاتی توجه کنم لطفا تا عصر راهنماییم کنید.

shoeib
12-01-2013, 17:40
سلام دوستان
می خواستم ببینم ارزش داره الان ایفون 4 بگیرم یا نه؟ ایا همه بازی ها و برنامه ها روش نصب میشن وتا چه ورژنی براش اپدیت ios میاد؟ و در هنگام خرید دست دوم به چه نکاتی توجه کنم لطفا تا عصر راهنماییم کنید.

سلام
ارزش داشتنش کاملا بستگی به بودجتون داره. اما اگه گوشی های جدیدترشو نمیتونین بگیرین باز هم نسبت بقیه برندها بهترین انتخابه
همه بازی ها رو اجرا میکنه و احتمالا تا ios های 7 و 8 ازش پشتیبانی میشه

موقع خرید دست دومش هم مطمئن بشید آنلاک فکتوری هست. برای فهمیدنش کافیه ببینید جای سیمکارتش gevey نداره (که یک قطعه الکترونیکی که سیمکارت روش سوار میشه هست) و اینکه حتما مهلت تست بگیرید و آنتن wifi و دوربین و فلاشش رو چک کنید.

A.L.I
12-01-2013, 17:58
ممنون دوست عزیز من گلکسی نکسوس دارم و می خوام ios رو تحربه کنم و فعلن نمیتونم بیش از یک و دویست هزینه کنم.

A.L.I
13-01-2013, 09:25
لطفا دوستان بیشتری نظرشون رو اعلام کنن تا بتونم بهتر تصمیم بگیرم.

I-Mehdi
13-01-2013, 15:38
سلام
تجربه داشتن آیفون چیزیه که قطعا ازش پشیمون نمیشین
در مورد کارکردش من الان ۳جی اس دارم و هنوز فریمور ۶ براش اومده و بالای ۹۰ درصد برنامه ها روش اجرا میشند
منظور اینکه حالا حالا ها قدیمی نمیشه.

در مورد دست دوم گرفتن هم مواردی که بالا شعیب عزیز گفتن رو رعایت کنی حله

benyamin939
17-01-2013, 00:30
سلام دوستان
میخواستم بدونم ایفون از ایران بخرم (از نظر هزینه) بهتره یا وارد کنم بعد تو ایران مشکل سیمکارت و جیلبریکش رو حل کنم؟؟؟
و این که هزینه این کار تو ایران چقدره؟؟؟
ممنون از همگی

Mic Mic
17-01-2013, 00:34
سلام دوستان
میخواستم بدونم ایفون از ایران بخرم (از نظر هزینه) بهتره یا وارد کنم بعد تو ایران مشکل سیمکارت و جیلبریکش رو حل کنم؟؟؟
و این که هزینه این کار تو ایران چقدره؟؟؟
ممنون از همگی

داداش ایران بگیری ارزون تر میوفته ارز بالاست

از نظر انتن اگه انلاک بگیری مشکلی نداره

era
23-01-2013, 09:47
سلام
اخیراً شماره تلفن های روی گوشی تکرار شده ، یعبارتی شماره تلفن ها تکراری شده و دو فعه نشان میده ! ممکن راهنمائی کنید چکار باید کنم ؟ باسپاس

I-Vahied
28-01-2013, 18:28
سلام
اخیراً شماره تلفن های روی گوشی تکرار شده ، یعبارتی شماره تلفن ها تکراری شده و دو فعه نشان میده ! ممکن راهنمائی کنید چکار باید کنم ؟ باسپاس

بهترین راه اینه که اونایی رو که اضاف شدن پاک کنید

ebi631
31-01-2013, 20:19
سلام
آقا آیفون سیمش همراه اول اینترنتش هم وصله ولی وقتی از اینترنت سه ساعت استفاده نکنم کلا قطع میشه تا گوشیو خاموش کنم روشن بشه درست میشه
تو گوشی هم قسمت apn نیست هرچی میگردم نبود برافعال کردن اینترنت هم بایدتوقسمت موبایل دیتا فعال کنم
ولی تو آیفون دیگه که سیلور دار apn هست

alijoon251
12-02-2013, 14:46
سلام بر عزیزان من این سوالمو تو بخش ایفون4 پرسیدم ولی جوابی ندیدم. یه سوال داشتم من تا حالا فقط اندروید داشتم خسته شدم از مشکلات نصب بازی حالا میخوام ایفون بخرم ولی پولم به 4s نمیرسه میخوام بپرسم الان بازیهای با گرافیکی که موجوده کدوم رو ایفون نمیکشه و لگ میزنه؟ و مشکلات نصب بازی و برنامه تو ایفون چجوره؟ سخته ؟ ممنون یکی راهنماییم کنه سریعتر

84104
12-02-2013, 19:54
سلام بر عزیزان من این سوالمو تو بخش ایفون4 پرسیدم ولی جوابی ندیدم. یه سوال داشتم من تا حالا فقط اندروید داشتم خسته شدم از مشکلات نصب بازی حالا میخوام ایفون بخرم ولی پولم به 4s نمیرسه میخوام بپرسم الان بازیهای با گرافیکی که موجوده کدوم رو ایفون نمیکشه و لگ میزنه؟ و مشکلات نصب بازی و برنامه تو ایفون چجوره؟ سخته ؟ ممنون یکی راهنماییم کنه سریعتر

دوست عزيز فعلا بازي خاصي نيومده كه اعلام بشه رسما كه ايفون ٤ نميتونه اجراش كنه
فرق اجراي بازي ها توي ٤ و ٤اس و حتي ٥ بيشتر توي سرعت اجرا و امدن توي بازي هست
من هنوز روي بازي ها ( روي ٤ ) لگ نديدم
دير تر اجرا ميكنه ولي لگ نداره
برنامه ريختن روي ايفون فلسفش با اندرويد جداست و سختي يا اسونيش بستگي به تسلط شما داره
اگر به مدت روي ايتونز كار كنيد كاملا نرمال و راحته

84104
12-02-2013, 19:57
سلام
آقا آیفون سیمش همراه اول اینترنتش هم وصله ولی وقتی از اینترنت سه ساعت استفاده نکنم کلا قطع میشه تا گوشیو خاموش کنم روشن بشه درست میشه
تو گوشی هم قسمت apn نیست هرچی میگردم نبود برافعال کردن اینترنت هم بایدتوقسمت موبایل دیتا فعال کنم
ولی تو آیفون دیگه که سیلور دار apn هست

ورژن ابفونتونو مرحمت كنيد دوست عزيز ...
ولي معمولا تو اين مسيره :
Setting > general > network > celluar > celluar data network
يا اگر ورژنتون قديمي تر باشه :
Setting > general > network > celluar network

84104
12-02-2013, 19:59
سلام

يكي از اين دوراه :
١- بريد به ستينگ و در قسمت اي كلاد گزينه كانتكت را خاموش كنيد
٢- با itools از روي كامپيوتر پاك كنيد ( چون از روي گوشي به مراتب سخت تره )

Behnood
19-02-2013, 23:02
سلام دوستای خوبم.
من یه سوال داشتم.من اگه از اونور یه آیفون لاکبرام بگیرن و با این روشهای جدید که آنلاک میکنن اینکارو کنم به صرف هست؟
مثلا برای انگلیس زده 25 پوند.
بعد اینکه اگه 25 پوند رو بدی و گوشی رو بگیری و از کشور خارج کنی برای شخص خریدار که تو انگلیسه مشکل پیش نمیاد؟؟؟

I-Mohammad
20-02-2013, 11:06
سلام دوستای خوبم.
من یه سوال داشتم.من اگه از اونور یه آیفون لاکبرام بگیرن و با این روشهای جدید که آنلاک میکنن اینکارو کنم به صرف هست؟
بعد اینکه اگه 25 پوند رو بدی و گوشی رو بگیری و از کشور خارج کنی برای شخص خریدار که تو انگلیسه مشکل پیش نمیاد؟؟؟

برای طرف مشکل پیش میاد چون قراردادی میخره و هر ماه باید قسط بده

I-Vahied
20-02-2013, 11:25
سلام دوستای خوبم.

دوست عزیز اپراتور های انگلیسی با هزینه بالایی انلاک میکنن و اصلا به صرف نیست که انلاک بشن
خیر مشکلی واسش پیش نمیاد

Behnood
20-02-2013, 17:13
بلاخره میاد یا نه؟!
هزینش رو حساب کردم خیلی کمتر از ایران در میاد.من فقط مشکلم برای اون طرفه که براش مشکل ساز نشه یه وقت.

I-Vahied
20-02-2013, 18:08
بلاخره میاد یا نه؟!
هزینش رو حساب کردم خیلی کمتر از ایران در میاد.من فقط مشکلم برای اون طرفه که براش مشکل ساز نشه یه وقت.

خیر مشکل ساز نمیشه
فقط اوشون باید قسطاشون رو بدن

parviz.bahri
02-03-2013, 01:36
دوستان من می خواستم یه 4s 64 بگیرم می خواستم بدونم الان چه ورژنی از iOS روش نصبه؟ بعد هر ورژنی باشه جیل میشه؟
این 6.1.3 کی قراره بیاد چون میگن مثل اینکه فعلا ها جیل نمیشه می خواستم بدونم قبل از اینکه بیاد و روی همه ی گوشی هاش نصب بشه یه آیفون بگیرم چون آیفون بدون جیل تحملش برام سخته ممنون./

I-Mohammad
02-03-2013, 01:47
دوستان من می خواستم یه 4s 64 بگیرم می خواستم بدونم الان چه ورژنی از ios روش نصبه؟ بعد هر ورژنی باشه جیل میشه؟
این 6.1.3 کی قراره بیاد چون میگن مثل اینکه فعلا ها جیل نمیشه می خواستم بدونم قبل از اینکه بیاد و روی همه ی گوشی هاش نصب بشه یه آیفون بگیرم چون آیفون بدون جیل تحملش برام سخته ممنون./

اولا به این زودی ها نمیاد

دوما همه ورژن ها تا الان جیل میشه

خیالت راحت اگر هم بیاد رو گوشی ها حالا حالاها به صورت پیش فرض نیست

بخر خیالت راحت

seydali
03-03-2013, 19:35
سلام من میخواستم آیفون 5 -16 گیگ بخرم چند تا سوال داشتم که انتظار دارم دوستان متخصص کمک کند گول نخروم تو مغازه :

1"_چه جوری بفهمم گوشی واقعا پلمپ بوده و دست نخوردس ( راه تشخیص!

2"_چه جوری بفمم گوشی ریفر نشدس و اورجیناله (راه تشخیص!

3"_ چه جوری گوشیو تست کنم که سالمه ( چیشو تست کنم ؟!

4"_چه جوری بفمم لوازم گوشی کامله و فروشنده دودر نکرده ( فابریک چی توشه ؟

5"_تو مغازه فروشنده گفت برنامه باید بریزم و گوشیت خامه و گارانتی نرم افزاری و قفل شبکه و هزارتا چیز دیگه . . . (جریان چیه ؟

6"_من میخوام گوشیو 24 ماه (2سال) نگه دارم کدام رنگش مقوام تره و نرگ پرونی نداره

کلا هیچ وقت من آیفون نداشتم یعنی گوشی هوشمند نداشتم و اولین بارمه میخوام بخرم مبتدی هستم و بی تجربه واقیتش
به راهنمایی شما دوستان متخصص و مجرب کاربلد نیاز دارم
خواهش میکنم جواب 5 تا سوال آمو بدید و اگه نکته نظری نصحیتی هم دارید خدایی مسه دادش بزرگه راهنماییم کنید 1سال کارکردم تا پولش جور شده نمیخوام گول بخورم و . . .

I-Mohammad
03-03-2013, 19:42
سلام من میخواستم آیفون 5 -16 گیگ بخرم چند تا سوال داشتم که انتظار دارم دوستان متخصص کمک کند گول نخروم تو مغازه :

1"_چه جوری بفهمم گوشی واقعا پلمپ بوده و دست نخوردس ( راه تشخیص!

2"_چه جوری بفمم گوشی ریفر نشدس و اورجیناله (راه تشخیص!

3"_ چه جوری گوشیو تست کنم که سالمه ( چیشو تست کنم ؟!

4"_چه جوری بفمم لوازم گوشی کامله و فروشنده دودر نکرده ( فابریک چی توشه ؟

5"_تو مغازه فروشنده گفت برنامه باید بریزم و گوشیت خامه و گارانتی نرم افزاری و قفل شبکه و هزارتا چیز دیگه . . . (جریان چیه ؟

6"_من میخوام گوشیو 24 ماه (2سال) نگه دارم کدام رنگش مقوام تره و نرگ پرونی نداره

کلا هیچ وقت من آیفون نداشتم یعنی گوشی هوشمند نداشتم و اولین بارمه میخوام بخرم مبتدی هستم و بی تجربه واقیتش
به راهنمایی شما دوستان متخصص و مجرب کاربلد نیاز دارم
خواهش میکنم جواب 5 تا سوال آمو بدید و اگه نکته نظری نصحیتی هم دارید خدایی مسه دادش بزرگه راهنماییم کنید 1سال کارکردم تا پولش جور شده نمیخوام گول بخورم و . . .

1- گوشی پلمپ باشه و سلفون روش باز نشده باشه و محل اتصال سلفون گوشی از بغل های کارتن شبیه t انگلیسی میباشد دقت کن t انگلیسی صاف باشه و کج نباشه

2- راه اول کفایت میکنه

3- حتما قید کن انلاک فکتوری یا انلاک اپراتور باشه که اپدیت کردی لاک نشه و آنتنش بپره تو فاکتور قید کنه

4- پلمپ باشه دیگه این حرفارو نداره(شارژر + کابل + هندزفری)

5- اصلا اینکارو نکن و از مغازه بزن بیرون همش دروغه بگو پلمپ بده بگیر و پول و بده و خداحافظی کن

6- شک نکن سفید

پیشاپیش مبارک

پلمپ اصلی

http://www.mobilestan.biz/attachment.php?attachmentid=823844&stc=1&d=1362325709

غیر اصلی

http://www.mobilestan.biz/attachment.php?attachmentid=823845&stc=1&d=1362325709

http://www.mobilestan.biz/attachment.php?attachmentid=823843&stc=1&d=1362325709

seydali
03-03-2013, 19:46
1- گوشی پلمپ باشه و سلفون روش باز نشده باشه و محل اتصال سلفون گوشی از بغل های کارتن شبیه t انگلیسی میباشد دقت کن t انگلیسی صاف باشه و کج نباشه

2- راه اول کفایت میکنه

3- حتما قید کن انلاک فکتوری یا انلاک اپراتور باشه که اپدیت کردی لاک نشه و آنتنش بپره تو فاکتور قید کنه

4- پلمپ باشه دیگه این حرفارو نداره(شارژر + کابل + هندزفری)

5- اصلا اینکارو نکن و از مغازه بزن بیرون همش دروغه بگو پلمپ بده بگیر و پول و بده و خداحافظی کن

6- شک نکن سفید

پیشاپیش مبارک

مرسی داشی فقط من نمیدونم کدوم t رو میگی اگه امکان داره عکس آپلود کن

I-Mohammad
03-03-2013, 19:52
مرسی داشی فقط من نمیدونم کدوم t رو میگی اگه امکان داره عکس آپلود کن

پست ویرایش شد :aj::aj::cv::cv:

seydali
05-03-2013, 16:32
من آیفون 4اس نمیخوام
آیفون 5 قراره بخرم 25 اسفند یا جعبشون مسه همینه ؟

I-Vahied
05-03-2013, 17:58
من آیفون 4اس نمیخوام
آیفون 5 قراره بخرم 25 اسفند یا جعبشون مسه همینه ؟

فرقی نمیکنه
این نوع بسته بندی تو تمام محصولات اپل مشترک هستش

f.karimi6990
13-03-2013, 21:58
سلام دوستان من تاحالا هيچ كدوم از محصولات اپل رو نداشتم و مبتدي هستم قراره از آمريكا واسم يه آيفون 5 آنلاك بيارن مي خواستم بدونم كه به چه مواردي بايد توجه كنم كه حين استفاده ازش در ايران مشكل ساز نشه واسم
ممنون اگه راهنمايي كنيد:sign_help:

I-Mohammad
13-03-2013, 22:44
سلام دوستان من تاحالا هيچ كدوم از محصولات اپل رو نداشتم و مبتدي هستم قراره از آمريكا واسم يه آيفون 5 آنلاك بيارن مي خواستم بدونم كه به چه مواردي بايد توجه كنم كه حين استفاده ازش در ايران مشكل ساز نشه واسم
ممنون اگه راهنمايي كنيد:sign_help:

دوست عزیز عضویتت رو تو سایت تبریک میگم

3 تا پست تو انجم دادی هر 3 سوالت همین سوال بوده بخش های مختلف

رعایت کن عزیزم

صبر داشته باش حتما جواب داده میشه سوالتون

ممنون :as:

ALLINONE
21-03-2013, 16:03
سلام یه آیفون 5 از استرالیا برام آوردن که تا روشنش میکنم منوی انتخاب زبان میاد بعدش هم میخواد دنبال شبکه موبایل بگرده اما هیچ رقمه بیخیال نمیشه
نمیدونم چیکارش کنم
من میخوام بدون سیمکارت بازش کنم اعصابمو خرد کره ، کمکم کنید
ممنون

I-Mohammad
21-03-2013, 17:55
سلام یه آیفون 5 از استرالیا برام آوردن که تا روشنش میکنم منوی انتخاب زبان میاد بعدش هم میخواد دنبال شبکه موبایل بگرده اما هیچ رقمه بیخیال نمیشه
نمیدونم چیکارش کنم
من میخوام بدون سیمکارت بازش کنم اعصابمو خرد کره ، کمکم کنید
ممنون

قربونت بشم اون شبکه موبایل نیست

دنبال وای فای میگرده

باید برا اولین بار به اینترنت وصل بشی به سرور اپل وصل شی گوشی اکتیو بشه

ALLINONE
22-03-2013, 15:33
ایول ، دمت گرم ، اینترنت شیر کردم و اکانت ساختم حالا کارای عادی رو انجام میده
بازم سوال دارم این سیم کارتای ما که بزرگه چیکار کنیم حالا؟
بعدشم این چون مال ودافون بوده باید چیکار کنیم که با ایرانسل و رایتل و همراه اول کار کنه؟؟؟

Pedram ag
22-03-2013, 15:53
ایول ، دمت گرم ، اینترنت شیر کردم و اکانت ساختم حالا کارای عادی رو انجام میده
بازم سوال دارم این سیم کارتای ما که بزرگه چیکار کنیم حالا؟
بعدشم این چون مال ودافون بوده باید چیکار کنیم که با ایرانسل و رایتل و همراه اول کار کنه؟؟؟
براي سيمكارت ميتوني خودت ببري(اگه حوصله داري،آموزششم يه سرچ كني پيدا ميشه)يا اينكه بدي بيرون بگو برات پانچش كنن.و سيمتو تبديل ميكنن به نانو.دور سيمكارتتن نگه دار كه توي گوشياي ديگه ميندازي لازم ميشه.
اگه گوشي لاك هست بايد انلاك بشه و اگه انلاك هست سيم كارتتو نانو كن بنداز تو گوشي و لذت ببر

malek a
24-03-2013, 14:55
دوستان يه فرق كوچولو بين ايفون٥مشكي باسفيد هست اين كه اسپيكر بغل دوربين چه دوربين پشت چه دوربين جلو از سفيد كوچكتر وباريكتر

HAMID HTC
24-03-2013, 18:53
سلام دوستان
من یه مشاوره میخواستم
راهی هست که بشه ایفون 4اس لاک at&t رو خرید بدون اینکه برای شخص خریدار مشکل پیش نیاد
چون شنیدم اگه کسی بخره هم باید شهروند باشه هم 2 سال استفاده بکنه که رابط من هیچکدوم هست توریسته
در ضمن پول خرید انلاک رو هم ندارم
از عواقب لاک بودن هم مطلع هستم و مشکلی ندارم
یه راهنمایی میخوام ممنون

Hamed.godfather
25-03-2013, 00:48
سلام دوستان
من یه مشاوره میخواستم
راهی هست که بشه ایفون 4اس لاک at&t رو خرید بدون اینکه برای شخص خریدار مشکل پیش نیاد
چون شنیدم اگه کسی بخره هم باید شهروند باشه هم 2 سال استفاده بکنه که رابط من هیچکدوم هست توریسته
در ضمن پول خرید انلاک رو هم ندارم
از عواقب لاک بودن هم مطلع هستم و مشکلی ندارم
یه راهنمایی میخوام ممنون

تا اونجا که من میدونم این مشکلات وجود نداره برا من1.5 سال پیش 4 at&t وردن به صورت مسافرتی و مشکلی هم نداشته....
مگر اینکه قانون جدید داشته باشه:ci:
حالا چرا 4s بگو 5 بیاره دیگه فرقش 100 دلاره هزینه آنلاکشون هم یکیه

zeraata
25-03-2013, 14:35
سلام دوستان گلم
اقا من امروز دنباله اپل5 امار قیمت اینا بگیرم رفتم پیشه دوستم داشت گفت به تو نمیفروشم خیلی گوشی مزخرفی تو که غریبه نیستی و ازین حرفا...
گفت 10 گرفتم پلم 4 تاش روشن نمیشه پارت نامبر همشونم MD293ll/a بود یعنی ماله امریکا دیگه.اقا این قضیه چیه واقعا گوشی مشکل داریه ایفون 5؟بهد میگفت کافیه یه بار محافظ بندازی روش و در بیاری رنگش میریزه کفه دستت:ai: اینجوریه واقعا؟میگفت اصلا کیفته 5 در به سریهای قبلی نمیرسه:dy::be:
به خدا اگه اپل بخواد اینجوری باشه که دیگه من میرم 1100 دستم میگیرم.خدابیامرز استیو جان مرد اپل رو گند ورداشت فکر کنم.
نظرات سازندتون رو بهم بگین اپل بازای گل
مرسی

Mic Mic
25-03-2013, 15:46
سلام دوستان گلم
اقا من امروز دنباله اپل5 امار قیمت اینا بگیرم رفتم پیشه دوستم داشت گفت به تو نمیفروشم خیلی گوشی مزخرفی تو که غریبه نیستی و ازین حرفا...
گفت 10 گرفتم پلم 4 تاش روشن نمیشه پارت نامبر همشونم md293ll/a بود یعنی ماله امریکا دیگه.اقا این قضیه چیه واقعا گوشی مشکل داریه ایفون 5؟بهد میگفت کافیه یه بار محافظ بندازی روش و در بیاری رنگش میریزه کفه دستت:ai: اینجوریه واقعا؟میگفت اصلا کیفته 5 در به سریهای قبلی نمیرسه:dy::be:
به خدا اگه اپل بخواد اینجوری باشه که دیگه من میرم 1100 دستم میگیرم.خدابیامرز استیو جان مرد اپل رو گند ورداشت فکر کنم.
مرسی
اولا باید در یک جا سوال کنید دوست عزیز در صورت تکرار برخورد خواهد شد
پست سایر تاپیک ها پاک شدند
بعدش این اولین بار میشنوم فکر نکنم اینطوری باشه

I-SINA
25-03-2013, 16:27
سلام دوستان گلم
گفت 10 گرفتم پلم 4 تاش روشن نمیشه پارت نامبر همشونم MD293ll/a بود یعنی ماله امریکا دیگه.اقا این قضیه چیه واقعا گوشی مشکل داریه ایفون 5؟بهد میگفت کافیه یه بار محافظ بندازی روش و در بیاری رنگش میریزه کفه دستت:ai: اینجوریه واقعا؟میگفت اصلا کیفته 5 در به سریهای قبلی نمیرسه:dy::be:
مرسی

آقا بیخیال خودکار تبلیغاتی نیست که ناخن بکشی روش تبلیغات+رنگ خودکار بره که!!:bm:
بعد هم اگه پارت نامبر239 باشه که آنلاک فکتوری رسمی هست خیلی هم خوبه که.
احتمالا دوستت نمیخواسته کلا به شما آیفون 5 بده که اینا رو گفته یا شوخی کرده باحاتون:4:
درسته بدنه 5 احتیاج به مراقبت خوب داره ولی نه در این حد:db:

zeraata
25-03-2013, 20:15
اولا باید در یک جا سوال کنید دوست عزیز در صورت تکرار برخورد خواهد شد
پست سایر تاپیک ها پاک شدند
بعدش این اولین بار میشنوم فکر نکنم اینطوری باشه

سلام داداشم
مخلصم
اقا رو چشم بازم شرمندم اشتباه از من بود چون نمیدونستم دقیقا سوالم به کجا مربوط میشه تو هر 2 جا پرسیدم و در اون یکی مورد هم فکر کردم اگه اسمو نیارم مشکلی نیست که بازم شرمندم و دیگه تکرار نمیشه.مرسی از توجه شما عزیزه دل
حالا داداشم من اپل 5 رفته تو موخم اصلا بیرونم نمیاد یعنی فکر کنم اگه نوت 2 هم مجانی بهم بدن دستم نگیرم نمیدونم چرا 5 اینقدر منو تحت تاثیر قرار داده.حالا پارت نامبرای کجا رو بگیرم بهتره میشه چندتاشو بگین
مرسی

Mic Mic
26-03-2013, 01:39
سلام داداشم
مخلصم
اقا رو چشم بازم شرمندم اشتباه از من بود چون نمیدونستم دقیقا سوالم به کجا مربوط میشه تو هر 2 جا پرسیدم و در اون یکی مورد هم فکر کردم اگه اسمو نیارم مشکلی نیست که بازم شرمندم و دیگه تکرار نمیشه.مرسی از توجه شما عزیزه دل
حالا داداشم من اپل 5 رفته تو موخم اصلا بیرونم نمیاد یعنی فکر کنم اگه نوت 2 هم مجانی بهم بدن دستم نگیرم نمیدونم چرا 5 اینقدر منو تحت تاثیر قرار داده.حالا پارت نامبرای کجا رو بگیرم بهتره میشه چندتاشو بگین
مرسی
داداش ایفون خیلی تاپ تر از سایر گوشی ها هستش
از اون بابت خیالت راحت
بعدش ایفون کلا تو دل برو و رو مخ برو هستش:4:
پارتشم زیاد مهم نیستش به نظر من ولی کاندا خوبه:4:
البته قیمتشم قطعا فرق میکنه

TONYPB
28-03-2013, 22:32
سلام...
دوستم میخواد آیفون 5 بخره...
تو فکرشه که از مکه بخره...خیلی اسرار داره.
به نظرتون کار درستی میکنه؟؟؟

Hamed.godfather
29-03-2013, 01:44
سلام میخوام یه 4 لاک بخرم از کجا بفهمم که بلک لیست نیست؟؟؟؟:sign_help:

I-Vahied
29-03-2013, 13:36
سلام...
دوستم میخواد آیفون 5 بخره...
تو فکرشه که از مکه بخره...خیلی اسرار داره.
به نظرتون کار درستی میکنه؟؟؟

توی بخش مشاوره مطرح کنید

سلام میخوام یه 4 لاک بخرم از کجا بفهمم که بلک لیست نیست؟؟؟؟:sign_help:

باید به سایت هایی که کار آنلاک رو انجام میدن مراجعه کنید

TONYPB
29-03-2013, 16:32
توی بخش مشاوره مطرح کنید

سلام.آخه مورد بزرگی نیست که بخوام براش تاپیک باز کنم.فقط از اونجا بخره یا از ایران؟؟؟

I-Mohammad
29-03-2013, 16:53
سلام.آخه مورد بزرگی نیست که بخوام براش تاپیک باز کنم.فقط از اونجا بخره یا از ایران؟؟؟

منظورشون باز کردن تاپیک نبود

بخش مشاوره پرس و پاسخ هم داره

جنس های مکه همه اشغال هستن از نظر من

ایران خیلی بهتره

I-Vahied
29-03-2013, 21:43

واسه همین گفتم به بخش مشاوره برید اونجا کمک بهتری بهتون میکنن
در ضمن دیوایس های اپل همشون در یک کارخونه تولید میشن و موردی ندارن فقط باید پلمپشو خرید

hoomanutd99
13-04-2013, 23:29
سلام به همه دوستان برادر من و خانومش قراره یه سفر به آلمان داشته باشن و حالا سوال من اینکه میارزه من پول بهشون بدم یه چندتایی ایفون واسم بیارن؟ اصلا تو گمرک تا چندتا گوشی رو بدون مشکل میتونن بیارن؟
با تشکر از همگی

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2

I-SAEED
13-04-2013, 23:56
سلام به همه دوستان برادر من و خانومش قراره یه سفر به آلمان داشته باشن و حالا سوال من اینکه میارزه من پول بهشون بدم یه چندتایی ایفون واسم بیارن؟ اصلا تو گمرک تا چندتا گوشی رو بدون مشکل میتونن بیارن؟
با تشکر از همگی

sent from my htc hd2 using tapatalk 2

داش محدودیتی نداره وای میخای گمرکی ندی قکر کنم باید از تو قاب در بیاری و بزاری تو جیبت
که اونم با کسایی که ازونور میارن صحبت کنید

hoomanutd99
14-04-2013, 00:10
مرسی دوست عزیز نگفتی که اصلا میارزه مثلا برای 4s 32gig چقدر نسبت به داخل ارزونتر نیافته واسم؟
با تشکر

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2

ho33einfi
14-04-2013, 00:31
مرسی دوست عزیز نگفتی که اصلا میارزه مثلا برای 4s 32gig چقدر نسبت به داخل ارزونتر نیافته واسم؟
با تشکر

توی کشور های اروپایی چون باید به یورو خرج کرد اصلا به صرفه نیست و گاهی بیشتر از ایران هم میوفته. مگر اینکه دست دو به قیمت خوب از امازون یا ابای خرید کنن

shoeib
14-04-2013, 00:41
با تشکر

راستش خیلی نباید فرقی بکنه

توی آلمان چیزی حدود 100 یورو مالیات میگیرن
اما جنسی که از اونجا خارج میشه شنیدم توی فرودگاه مالیات رو برمیگردونن
اگه بتونن مالیاتش رو توی فرودگاه پس بگیرین 200-300 تومن از اینجا ارزونتر میشه

Hamed.godfather
14-04-2013, 10:49
راستش خیلی نباید فرقی بکنه

توی آلمان چیزی حدود 100 یورو مالیات میگیرن
اما جنسی که از اونجا خارج میشه شنیدم توی فرودگاه مالیات رو برمیگردونن
اگه بتونن مالیاتش رو توی فرودگاه پس بگیرین 200-300 تومن از اینجا ارزونتر میشه

سلام من میخوام ار آمریکا 5 بیارم میخوام ببینم هزینه هایی کهدارم چقدر تموم میشه
1.خرید گوشی که 199 دلار از at&t
2.unlock که یکی از دوستام با 70t انجام میده
3.مالیات ؟؟؟؟؟ که نمیدونم چقدر میگیرن و آیا گزینه 4و5 هم وجود داره یا نه؟:sign_help:

I-Mohammad
14-04-2013, 13:56
3.مالیات ؟؟؟؟؟ که نمیدونم چقدر میگیرن و آیا گزینه 4و5 هم وجود داره یا نه؟:sign_help:

المان با امریکا فرق داره

از امریکا بیاری اگه با این قیمت که میگی خیلی برات ارزون تر در میاد

راحت هم انلاک میشه

jilibilina
20-04-2013, 00:18
سلام
کسی میتونه در مورد گیوی یه کم راهنماییم کنه؟
1- اینکه هرمدلش فقط ورژنای خاصی رو آنلاک میکنن؟
2- برای 4 و 4s با هم فرق دارن یا یکی هستن؟
3- قبلش نیاز به جیلبریک داره ؟به بیس باند هم ربط داره یا فقط ورژن دستگاه مهمه؟
4- اپراتورهای خاصی رو آنلاک میکنن یا فرقی نداره؟
5- تا چه ورژنی رو میشه با گیوی آنلاک کرد؟
6- حدود قیمتش الان چنده؟
اگه توضیح مختصری هم لازمه بیزحمت لطف بفرمایید
خیلی خیلی ممنون

shoeib
20-04-2013, 01:46
سلام
کسی میتونه در مورد گیوی یه کم راهنماییم کنه؟
1- اینکه هرمدلش فقط ورژنای خاصی رو آنلاک میکنن؟
2- برای 4 و 4s با هم فرق دارن؟
3- قبلش نیاز به جیلبریک داره ؟به بیس باند هم ربط داره یا فقط ورژن دستگاه مهمه؟
4- اپراتورهای خاصی رو آنلاک میکنن یا فرقی نداره؟
5- تا چه ورژنی رو میشه با گیوی آنلاک کرد؟
6- حدود قیمتش الان چنده؟
اگه توضیح مختصری هم لازمه بیزحمت لطف بفرمایید
خیلی خیلی ممنون

1. بله
2. بله
3. خیر. بله
4. خیر فرقی نداره
5. توی سایت www.gevey.com برید برای هر مدل نوشته
6. 100-150

nayuop
26-04-2013, 19:23
بعید میدونم 199 دلار تموم شه...
مال منم لاک at&t بوده برام کادو اوردن...حدود 600 دلار یکم بالا پایین براشون تموم شد...البته از همونجا آنلاک کردم.. 199 دلار برای کسایی که اونجا زندگی میکنن و از at&t خدمات میگیرن و ماهانه یه پولی باید بدن... اگر خودشون یه اپل داشته باشن و به فرض بگن گم شد میتونن یکی دیگه با مقدار کمی پول بگیرن. و یکیشو بیارن. اینطوری به صرفه تر تموم میشه

alikhavari
03-05-2013, 19:16
سلام
من میخواهم تازه وارد دنیای اپل بشوم
اولین ایفونی که دست گرفتم 4s بود و دیروز - پریروزها هم، ایفون 5 را دیدم که یه جهش بزرگ هست
حالا هم میخواهم حدود مهر ماه، که 5s می اید بخرم اما چند سوال:
1- اگر ایتیونز نباشد، نمی توانیم اهنگهای mp3 یا فیلم را اصلا به ایفون انتقال دهیم؟ و گوش کنیم؟
یعنی مثلااگر کسی mp3 برایم ن بلوتوث کند، نمی توانم گوش کنم؟
2- ایا با جیل برک مصرف باطری زیاد میشود؟
3- ایا اگر گوشی را جیل برک نکنیم، همه نرم افزارها را باید پول بخریم؟

Adel
03-05-2013, 19:36
سلام
من میخواهم تازه وارد دنیای اپل بشوم
اولین ایفونی که دست گرفتم 4s بود و دیروز - پریروزها هم، ایفون 5 را دیدم که یه جهش بزرگ هست
حالا هم میخواهم حدود مهر ماه، که 5s می اید بخرم اما چند سوال:
1- اگر ایتیونز نباشد، نمی توانیم اهنگهای mp3 یا فیلم را اصلا به ایفون انتقال دهیم؟ و گوش کنیم؟
یعنی مثلااگر کسی mp3 برایم ن بلوتوث کند، نمی توانم گوش کنم؟
2- ایا با جیل برک مصرف باطری زیاد میشود؟
3- ایا اگر گوشی را جیل برک نکنیم، همه نرم افزارها را باید پول بخریم؟

1نیاز نیست حتما با ایتونز بریزید
نرم افزارهای جانبی مثل iTools و i-funbox هم هستن که کارو خیلی راحت میکنن
در مورد بلوتوث هم باید اول گوشیتون جیلبریک باشه که البته یه خورده تاجیلببریک شدن گوشیهای جدید طول میکشه
2معمولا نه مگر اینکه چیز خاصی از سیدیا نصب کنین که مشکل به وجود بیاره ولی معمولا نه
3خیر راههایی هستن که بدون جیلبریک میشه نرم افزار کرک نصب کرد در قسمت اموزش های مرجع موجود هستن اموزشها

alikhavari
04-05-2013, 20:01
عادل عزیز ممنون از راهنماییتون.
ایا بدون استفاده از نرم افزار جانبی نمیشود mp3 در داخل اپل داشت؟ مثل حالتی که روی بقیه گوشی ها هست؟
ممنونم

Adel
04-05-2013, 21:04
عادل عزیز ممنون از راهنماییتون.
ایا بدون استفاده از نرم افزار جانبی نمیشود mp3 در داخل اپل داشت؟ مثل حالتی که روی بقیه گوشی ها هست؟
ممنونم

اگه منظورتون اینه که گوشی رو به pc متصل کنید و فایلها رو بریزید داخل گوشی ؛ خیر نمیشه
باید نرم افزار جانبی داشته باشید

yadolla
04-05-2013, 21:48
سلام دوستان خسته نباشد
من امروز گوشیم(ایفون 4 ) اسپیکرش دچار مشکل شد یعنی وقتی زنگ میخورد ی بوق از اسپیکرش بلند می شد ولی بعد سایلنت می شد!
بردم تعمیرگا گفتن از اسپیکرشه
عوضش کردن امشب الان اوردم خونه کلا قاط زده
وقتی زنگ میزنم به ایفون اصلان هیچ اتفاقی نمیفته هیچ چیزی نمیاد ک گوشی رو برداری !!!همینجوری نه ویبره میزنه نه اسم طرف میاد ن صدایی! ولی اونور پشت خط بوق میخوره
وقتی ام ک میخایی باههاش شماره بگیری همینجوری میمونه شماره ایم نمیگیره
چیکارش کنم

I-Mohammad
04-05-2013, 23:32
سلام دوستان خسته نباشد
من امروز گوشیم(ایفون 4 ) اسپیکرش دچار مشکل شد یعنی وقتی زنگ میخورد ی بوق از اسپیکرش بلند می شد ولی بعد سایلنت می شد!
بردم تعمیرگا گفتن از اسپیکرشه
عوضش کردن امشب الان اوردم خونه کلا قاط زده
وقتی زنگ میزنم به ایفون اصلان هیچ اتفاقی نمیفته هیچ چیزی نمیاد ک گوشی رو برداری !!!همینجوری نه ویبره میزنه نه اسم طرف میاد ن صدایی! ولی اونور پشت خط بوق میخوره
وقتی ام ک میخایی باههاش شماره بگیری همینجوری میمونه شماره ایم نمیگیره
چیکارش کنم

مشکله حادی به نظر میاد

کلا دو راه داری به نظر من یا بری دوباره پیش طرف

یا یه بار ریستور کنی

salar97
13-05-2013, 14:44
سلام به همگی
من تازه آیفون 5 خریدم چند تا سوال داشتم
1.برای انتقال اطلاعات از pc به گوشیم باید چیکار کنم ؟
2.بلوتوث من کار نمیکنه باید چیکار کنم؟اصلا این جیلبیریک چیه؟
ممنون میشم اگه جواب بدین

cotole
13-05-2013, 15:05
سلام به همگی
ممنون میشم اگه جواب بدین
سلام .
مبارك باشه .
اموزش كار با iTunes (انتقال اطلاعات به گوشى) :
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=81325
بلوتوث به صورت پيشفرض رو آيفون مثه ساير گوشيا نيست نميشه فايل انتقال داد . براى انتقال فايل با بلوتوث بايد دستگاه جيلبريك بشه .
يكى ديگه از قابليتى مهم جيلبريك نصب برنامه هاى كرك شدش .
اگه دستگاتون ios 6.1.2 يا پايينتر باشه ميشه جيلبريكش كرد :
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=265972

Adel
13-05-2013, 15:05
سلام به همگی
ممنون میشم اگه جواب بدین

سلام دوست عزیز
مبارک باشه
شما اول این تاپیکها رو بخونید هز سوالی داشتید بعد از اون مطرح کنید

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=257954
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=171224
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=80536

x_zarbat
27-05-2013, 22:07
سلام دوستان برای خرید ایفون ۵ گلد باید چه نکاتی توجه کرد؟؟؟ و اینکه از کجا بفهمیم اصل هست و روکش نیست و بدل نیست و این حرفا...

I-SAEED
27-05-2013, 22:27
سلام دوستان برای خرید ایفون ۵ گلد باید چه نکاتی توجه کرد؟؟؟ و اینکه از کجا بفهمیم اصل هست و روکش نیست و بدل نیست و این حرفا...

خوب ایفون اصل اولین نشونش سیستم عاملشه !!!
دومیش دوربین و کیفیتشه
سومین همون جعبه و بسته بندیش هستش که شباهتهای به 4س داره (( منظورم شکل پلاستیک هستش ))
چهارمیش وسایل توشه که شامل
شارژر - هندسفری- دفترچه و...
اخرین مورد هم برای اینکه بتوین باهاش کار کنی باید اکتیوش کنی اونم با ایتونز
و...

x_zarbat
28-05-2013, 02:24

دوستان منظورم اینه که از کجا بفهمم طلاش اصله مثلا خود طرف نرفته باشه روکش گوشی عوض کرده باشه بعد بیاد بده 18 میلیون به جای اورجینال!!! منظورم متوجه شدید؟؟

I-Mohammad
29-05-2013, 13:03
دوستان منظورم اینه که از کجا بفهمم طلاش اصله مثلا خود طرف نرفته باشه روکش گوشی عوض کرده باشه بعد بیاد بده 18 میلیون به جای اورجینال!!! منظورم متوجه شدید؟؟

وای ریسکش خیلی بالاست!!!

فکر کنم باید سریالش رو چک کنی ببینی این گوشی واقعا گلد هست یا نه

به طلا فروش هم باید نشون بدی

x_zarbat
29-05-2013, 14:12
وای ریسکش خیلی بالاست!!!

فکر کنم باید سریالش رو چک کنی ببینی این گوشی واقعا گلد هست یا نه

به طلا فروش هم باید نشون بدی

سریال رو کجا چک کنم؟؟؟

I-SINA
29-05-2013, 15:05

دوستمن همون طور که بچه ها گفتن مشخصات (اکتیو کردن- سیستم عامل -جعبه و.. )رو چک کن
بعد هم من یه دونه 4S گلد دیدم شناسنامه و گارانتی داشت
به طلا فروش هم نشون بده
ولی تو جایی مثل ایران ریسکش بالاست!:di:

x_zarbat
30-05-2013, 12:17
دوستمن همون طور که بچه ها گفتن مشخصات (اکتیو کردن- سیستم عامل -جعبه و.. )رو چک کن
بعد هم من یه دونه 4S گلد دیدم شناسنامه و گارانتی داشت
به طلا فروش هم نشون بده
ولی تو جایی مثل ایران ریسکش بالاست!:di:
شناسنامه دارش رو میده 18 میلیون اما همون بدون شناسنامه رو میده 5900

I-Mohammad
31-05-2013, 13:13
شناسنامه دارش رو میده 18 میلیون اما همون بدون شناسنامه رو میده 5900

به نظرم اگه شناسنامه دارش واقعا اصل باشه میارزه

چون آیفون 5 با کارتن هم میدن 2.5 میلیون بدون کارتن 400 تومن:ca:

mr.poker
01-06-2013, 16:37
با سلام دوستان

ببخشید یه سوالِ فنی‌ داشتم یه آیفون ۴ از خارج به دستم رسیده که لاک فکتوری هستش شرکتِ at&t بعد این آیفون قابش ترکیده هم از جلو هم از عقب و اینکه دکمهٔ home هم خراب شده می‌خوام بدونم که ارزش داره درستش کنم و استفاده کنم؟!؟!

و اینکه قیمتِ قابِ اصلیش چندِ و آنلاک کردن و این دکمهٔ HOME

(ممنون از همتون ببخشید که این سوال‌های غیرِ حرفه‌ای رو پرسیدم :) )

cotole
01-06-2013, 16:56
با سلام دوستان

ببخشید یه سوالِ فنی‌ داشتم یه آیفون ۴ از خارج به دستم رسیده که لاک فکتوری هستش شرکتِ at&t بعد این آیفون قابش ترکیده هم از جلو هم از عقب و اینکه دکمهٔ home هم خراب شده می‌خوام بدونم که ارزش داره درستش کنم و استفاده کنم؟!؟!

و اینکه قیمتِ قابِ اصلیش چندِ و آنلاک کردن و این دکمهٔ HOME

(ممنون از همتون ببخشید که این سوال‌های غیرِ حرفه‌ای رو پرسیدم :) )
سلام .
به نظر من كه ارزش نداره .
هم اينكه كلا شايد بالاى ٥٠٠ ٦٠٠ خرج داشته باشه و ميشه مثه يه ماشين تصادفى كه تعمير شدس مثل روز اولش نميشه ( اخه با اين تفاسير كه گفتين كلا به يه لاشه شباهت داره :-) بنده خدا هيچى از گوشى باقى نمونده )

mr.poker
01-06-2013, 17:38
آره واقعا مثه یه لاشه بود :ca: واس همین پرسیدم :ca:

amirdelta24
01-06-2013, 18:43
سلام .
به نظر من كه ارزش نداره .
هم اينكه كلا شايد بالاى ٥٠٠ ٦٠٠ خرج داشته باشه و ميشه مثه يه ماشين تصادفى كه تعمير شدس مثل روز اولش نميشه ( اخه با اين تفاسير كه گفتين كلا به يه لاشه شباهت داره :-) بنده خدا هيچى از گوشى باقى نمونده )

داداش مگه جنگه این همه ؟ :دی
50-60 تومن هزینه انلاکش میشه حدودا
قاب پشت اصلی 80 تومنه ، قاب جلو یا همون تاچش 120-30 دکمه هوم هم 35 تومنه

cotole
01-06-2013, 18:52
داداش مگه جنگه این همه ؟ :دی
50-60 تومن هزینه انلاکش میشه حدودا
قاب پشت اصلی 80 تومنه ، قاب جلو یا همون تاچش 120-30 دکمه هوم هم 35 تومنه
سلام .
حق با شماست فك كردم كردم هزينه آنلاكش ٢٠٠ ٣٠٠ ميشه ( البته برا بعضى اپراتورا تا ٥٠٠ زدن ) در صورتى كه همين ٥٠ ٦٠ تو سايت زده برا at&t .

amirdelta24
01-06-2013, 18:58
سلام .
حق با شماست فك كردم كردم هزينه آنلاكش ٢٠٠ ٣٠٠ ميشه ( البته برا بعضى اپراتورا تا ٥٠٠ زدن ) در صورتى كه همين ٥٠ ٦٠ تو سايت زده برا at&t .

اونا مال وقتیه که هنوز تاریخ قرار دادشون مونده باشه که تاریخ همشون 3 ساله است دیگه واسه 4 خیلی وقته تموم شده

mr.poker
01-06-2013, 20:15
یعنی ارزش داره درست کنم :ca: بعدش بفروشم؟؟؟؟

cotole
01-06-2013, 20:19
یعنی ارزش داره درست کنم :ca: بعدش بفروشم؟؟؟؟
اگه قصدتون فروشه كه بلاخره روش يه سودى مى كنيد .
ولى نامردى نكنى به خريدار بگى چى بوده چى شده :ca:

mr.poker
01-06-2013, 20:36
ممنون از راهنمایتون دوستان

yadolla
08-06-2013, 14:47
بچه ها خسته نباشید
دوستم ایفونش گم شده الان خاموشه امکانش هس که بشه ردیابیش کرد یا از طریق مخابرات بتونیم پیداش کنیم

amirdelta24
08-06-2013, 15:19
بچه ها خسته نباشید
دوستم ایفونش گم شده الان خاموشه امکانش هس که بشه ردیابیش کرد یا از طریق مخابرات بتونیم پیداش کنیم

اگه برنامه find my iphone رو نصب و فعال کرده باشه گوشی روشن شه میشه پیداش کرد اما در غیر اینصورت شما باید سریال نامبر گوشی رو بدید که اگه سیم کارتی رو بهش انداختن بفهمن و به طرف زنگ بزنن

reza_jamali
14-06-2013, 14:33
سلام دوستان .اگه اینجا جای سوالم نیست ببخشید..من یک ایفن 4 دارم که فلشش شکسته عکس خوب نمیگیره.اگه بخوام عوضش کنم چقدر هزینه اش میشه؟خواهش میکنم جواب بدین

shoeib
14-06-2013, 17:05
سلام دوستان .اگه اینجا جای سوالم نیست ببخشید..من یک ایفن 4 دارم که فلشش شکسته عکس خوب نمیگیره.اگه بخوام عوضش کنم چقدر هزینه اش میشه؟خواهش میکنم جواب بدین

اگه اشتباه نکنم کلا دوربین باید عوض بشه که حدود 200 تومن درمیاد

reza_jamali
15-06-2013, 04:03
دوست عزیز من سوال کردم گفتن 20 تومن میشه.گیج شدم.کسی نیست هزینه دقیقش رو بگه؟

reza_jamali
15-06-2013, 15:13
عزیز زنگ زدم تهران من بوشهرم چه جوری بدم درست کنن

amirdelta24
15-06-2013, 15:35
عزیز زنگ زدم تهران من بوشهرم چه جوری بدم درست کنن

اونجا هیچ تعمیر کاری نیست یعنی؟

reza_jamali
15-06-2013, 15:52
اونا قیمت ندارن.میگن باید قیمت بگیریم.میترسم بهم کلک بزنن

amirdelta24
15-06-2013, 15:56
اونا قیمت ندارن.میگن باید قیمت بگیریم.میترسم بهم کلک بزنن

خب بگو قیمت بگیرن اگه برات میصرفید بده درست کنن

era
18-07-2013, 09:56
سلام
میخواستم بدونم اگه بخواهم فونت فارسی اس ام اس و نوت و ... گوشی را عوض کنم به کدوم مسیر باید برم ؟

shoeib
18-07-2013, 11:13
دوست عزیز من سوال کردم گفتن 20 تومن میشه.گیج شدم.کسی نیست هزینه دقیقش رو بگه؟
با ۲۰ تومن دکمه هومشم عوض نمیشه قربونت برم. من پرسیدم گفتن دوربین جنس خوبش ۷۰ تومن کمتر نیست. ۱۰ - ۲۰ تومنم باید هزینه دستمزد باشه دیگه!

I-Mohammad
18-07-2013, 23:47
سلام
میخواستم بدونم اگه بخواهم فونت فارسی اس ام اس و نوت و ... گوشی را عوض کنم به کدوم مسیر باید برم ؟

مسیر نداره عزیزم

باید جیلبریک باشی و فونت از سیدیا نصب کنی

Altek
18-07-2013, 23:58
سلام
چطوری موقع خرید میشه فهمید که هنذفری اصلی تو کارتون ایفون هست ؟(البته ایفون 5)
چون الان تو مغازه ها high copy رو 25 تومن میدن ولی من تو اصفهان همین هنذفری ولی کارتونیشو (اصلی) 150 تومن قیمت گرفتم

I-Vahied
19-07-2013, 00:11
سلام
چطوری موقع خرید میشه فهمید که هنذفری اصلی تو کارتون ایفون هست ؟(البته ایفون 5)
چون الان تو مغازه ها high copy رو 25 تومن میدن ولی من تو اصفهان همین هنذفری ولی کارتونیشو (اصلی) 150 تومن قیمت گرفتم

فقط و فقط کارتن رو با پلمپ تی شکل مخصوص اپل بگیرید دوست عزیز

Altek
19-07-2013, 00:21
فقط و فقط کارتن رو با پلمپ تی شکل مخصوص اپل بگیرید دوست عزیز
یعنی عملا هیچ راهی نداره؟
پس اگه دسته دوم باشه باید به درستیه طرف مقابل اطمینان کرد:ag:

I-Mohammad
19-07-2013, 01:41
یعنی عملا هیچ راهی نداره؟
پس اگه دسته دوم باشه باید به درستیه طرف مقابل اطمینان کرد:ag:

فعلا راهش همینه که گفتی

یه سری لوازمشو دارم جمع اوری میکنم اینجا http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=215135

سعی میکنم به زودی طریقه اصل بودن هندزفری 5 رو مشخص کنم

era
21-07-2013, 07:28
سلام
ضمن تشکر ، یادم میاد قبلاً یک مسیری توی برنامه IfunBox بود میرفتیم و فونت را اضافه میکردیم ، منظورم فوت فارسی بود . الآن دست یادم نیست این آدرس چی بود ؟

I-Mohammad
22-07-2013, 01:24
سلام
ضمن تشکر ، یادم میاد قبلاً یک مسیری توی برنامه IfunBox بود میرفتیم و فونت را اضافه میکردیم ، منظورم فوت فارسی بود . الآن دست یادم نیست این آدرس چی بود ؟

system / library / font

بدون جیلبریک هم بعید میدونم بشه

B.e.H.r.O.u.Z
07-08-2013, 02:51
سلام دوستان خسته نباشین :df:
اقا حالا یا اینجا جاش هست یه به عبارتی نیست :4:
ولی به خاطر این که یه کلکی بزنیم که جاش اینجا باشه اینجوری میپرسم :
آیا کسی میتونه یه اپل ای دی واسم درست کنه ؟! خودمو کشتم نشد که نشد
با تشکر :cv:

Mic Mic
07-08-2013, 03:14
سلام دوستان خسته نباشین :df:
اقا حالا یا اینجا جاش هست یه به عبارتی نیست :4:
ولی به خاطر این که یه کلکی بزنیم که جاش اینجا باشه اینجوری میپرسم :
آیا کسی میتونه یه اپل ای دی واسم درست کنه ؟! خودمو کشتم نشد که نشد
با تشکر :cv:

از این اموزش استفاده کنید
مهم : اموزش ساخت اکانت ایتونز (روش جدید) (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=235407)

psezarq
12-08-2013, 03:24
سلام
من کیبرد فارسی ندارم
عربی دارم
میشه روی گوشی کیبرد فارسی بریزم؟

Mic Mic
12-08-2013, 03:29
سلام
من کیبرد فارسی ندارم
عربی دارم
میشه روی گوشی کیبرد فارسی بریزم؟

داواش رویه حرف ج ک ب ر دستت رو نگه داره میشه چ پ ژ گ

فارسی میشه
اگه جلبریک هستش برنامه persian keybord رو نصب کن

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4

m40857
15-08-2013, 01:24
سلام
من دو هفته پیش یه آیفون ۵ گرفتم به قیمت آن لاک فکتوری .
فعال شد و خیلی هم خوب کار می کنه . پلمپ هم بود ولی یه دونه سیم کارت version روش بود .
ماجرای این سیم کارتو کسی می دونه چیه؟

Mic Mic
15-08-2013, 02:10
سلام
فعال شد و خیلی هم خوب کار می کنه . پلمپ هم بود ولی یه دونه سیم کارت version روش بود .

مهم : سوال درخصوص لاک یا آنلاک فکتوری بودن فقط از طریق اعلام پارت نامبر (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=171835)
تو تاپیک بالا پارت نامبرش رو اعلام کن ببین لاک هستش یا نه
باید لاک باشه انلاک سیم کارت نداره روش

m40857
15-08-2013, 23:29
نوشته اصلی توسط m40857
سلام

مهم : سوال درخصوص لاک یا آنلاک فکتوری بودن فقط از طریق اعلام پارت نامبر (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=171835)
تو تاپیک بالا پارت نامبرش رو اعلام کن ببین لاک هستش یا نه
باید لاک باشه انلاک سیم کارت نداره روش

بچه های موبایلستان تو اون قسمت که هنوز جوابمو ندادن
اطلاعاتی که خودم از جای دیگه گرفتم اینه
Free Apple check: 990002880864598
IMEI: 990002880864598
Model: iPhone 5
Activated: Yes
Telephone Technical Support: 23.10.2013
Repairs and Service Coverage: 24.07.2014
Purchase Date:
Contract Until: Unknown
Blacklist Korea Networks:
Blacklist Australia Networks:
Blacklist Japan Networks:
Blacklist Telenor (Sweden):
Carrier: Buy carrier check!
SIM lock: Unlocked
غیر از اون سیم کارت وریزون ( verison ) که روش بود دیگه هیچ شاهدی بر لاک بودنش نیست
خیلی نگرانم آخه من پول گوشی آنلاک رو دادم
میشه که اکتیو بشه سیم کارت رو بشناسه خوب کار کنه آپدیت بشه ولی آنلاک نباشه؟؟؟

I-Mohammad
16-08-2013, 00:58
نوشته اصلی توسط m40857
سلام

بچه های موبایلستان تو اون قسمت که هنوز جوابمو ندادن
اطلاعاتی که خودم از جای دیگه گرفتم اینه
Free Apple check: 990002880864598
IMEI: 990002880864598
Model: iPhone 5
Activated: Yes
Telephone Technical Support: 23.10.2013
Repairs and Service Coverage: 24.07.2014
Purchase Date:
Contract Until: Unknown
Blacklist Korea Networks:
Blacklist Australia Networks:
Blacklist Japan Networks:
Blacklist Telenor (Sweden):
Carrier: Buy carrier check!
SIM lock: Unlocked
غیر از اون سیم کارت وریزون ( verison ) که روش بود دیگه هیچ شاهدی بر لاک بودنش نیست
خیلی نگرانم آخه من پول گوشی آنلاک رو دادم
میشه که اکتیو بشه سیم کارت رو بشناسه خوب کار کنه آپدیت بشه ولی آنلاک نباشه؟؟؟

نه عزیزم گوشیت انلاکه خیالت راحت

من خودمم تو گوشیم سیم کارت امریکا بود

m40857
22-08-2013, 00:52
نه عزیزم گوشیت انلاکه خیالت راحت

من خودمم تو گوشیم سیم کارت امریکا بود

ببخشید که باز مزاحم می شم اگه آن لاک اپراتور باشه برای آپدیت یا مورد دیگه ای مشکل پیدا نمی کنه ؟
این نوع آن لاک دایمی است یا می تونه موقت هم باشه؟
فروشنده به عنوان آن لاک فکتوری بهم داده ، آیا کلاهبرداری کرده؟

I-Mohammad
22-08-2013, 01:08
ببخشید که باز مزاحم می شم اگه آن لاک اپراتور باشه برای آپدیت یا مورد دیگه ای مشکل پیدا نمی کنه ؟
این نوع آن لاک دایمی است یا می تونه موقت هم باشه؟
فروشنده به عنوان آن لاک فکتوری بهم داده ، آیا کلاهبرداری کرده؟

نه عزیز دلم فروشنده درست گفته

مشکلی نداره عزیزم

انلاک اپراتور با انلاک فکتوری فرق نداره

mahangoogoolii
04-09-2013, 02:53
باسلام
من یه مطلبی رو تو سایت سافت گذر خوندم ولی اینجا پیداش نکردک(لینک نمیدم چون خلاف قوانینه)
نوشته بود که که دستگاه های مجهز به iOS 6 وقتی یه متن عربی رو باز میکنن قاطی میکنن.میخواستم ببینم کسی از دوستان این مشکل براش پیش اومده؟؟؟
متن عربی مذکور:
سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ

I-Mohammad
06-09-2013, 11:48
باسلام
من یه مطلبی رو تو سایت سافت گذر خوندم ولی اینجا پیداش نکردک(لینک نمیدم چون خلاف قوانینه)
نوشته بود که که دستگاه های مجهز به iOS 6 وقتی یه متن عربی رو باز میکنن قاطی میکنن.میخواستم ببینم کسی از دوستان این مشکل براش پیش اومده؟؟؟
متن عربی مذکور:
سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ

یک جا سوال کنید

بله ظاهرا درسته

m40857
15-09-2013, 20:53
نه عزیز دلم فروشنده درست گفته

مشکلی نداره عزیزم

انلاک اپراتور با انلاک فکتوری فرق نداره

ببخشید که سوالم مبتدیانه است. لطفا ابهام من رو برطرف کنید.
قیمت گوشی لاک 350 دلار از گوشی آنلاک ارزونتره ( می تونین از سایت apple ببینید ) و توی موبایلستان یه آگهی هست که گوشی لاک شرکت verison رو با 185 هزار تومان به آنلاک تبدیل می کنه و اگه گوشی آنلاک فکتوری با آنلاک اپراتور فرقی نداره با خرید یه گوشی لاک و آنلاک کردن آن به همین روش میشه یه گوشی آنلاک با نصف قیمت داشت.لطفا راهنمایی کنید

I-SAEED
15-09-2013, 21:16
ببخشید که سوالم مبتدیانه است. لطفا ابهام من رو برطرف کنید.
قیمت گوشی لاک 350 دلار از گوشی آنلاک ارزونتره ( می تونین از سایت apple ببینید ) و توی موبایلستان یه آگهی هست که گوشی لاک شرکت verison رو با 185 هزار تومان به آنلاک تبدیل می کنه و اگه گوشی آنلاک فکتوری با آنلاک اپراتور فرقی نداره با خرید یه گوشی لاک و آنلاک کردن آن به همین روش میشه یه گوشی آنلاک با نصف قیمت داشت.لطفا راهنمایی کنید

من یه توضیح بدم در مورد لاک :
معمولا اینا اینطوری قرار داد میبندن
مثلا شما یه گوشی میخری اینا بهت میدن 299 دلار بعد باید تا 2 سال یعنی 24 ماه هر ماه 10 تا 20 دلار پول بدید به اپراتور و اونا هم برای شما اپشن هایی قرار میدن نظیر تعمیر رایگان گوشی یا اینترنت 4g -3g و یا چیزهای دیگه حالا اگه شما به هر دلیلی پولو ندی اینا گوشیو میندازن بلک لیست بعد شما دیگه فقط میتونید با گوشی بازی کنید اولین باری که گوشی بخاد سینک بشه یا ریستور بشه با مشکل میخورید .../
حالا شما به نظر من بری همون انلاک بخری بهتره شاید 100ت گرونتر ببشه ولی اینهمه درد سر نداری درضمن هیچوقت لاک توی ایران به کار نمیاد چون اینترنت رایگان فقط برای سیمکارت همون شرکته ...
امیدوارم مفهوم رسیده باشه

farsad_14
16-09-2013, 23:29
من ی آیفون 4S دارم که روش نسخه 6.1.3 نصبه ، آیا میتونم گوشبم رو جلبریک کنم؟؟؟؟ و اگه نه چرا؟؟؟؟، در ضمن ی سوال دیگه داشتم که پسورد Apple ID که تو گوشی وارد کردم رو فراموش کردم و ی ID جدید رو ایجاد کردم حالا چطور میتونم آی دی جدید رو تو گوشی وارد کنم؟؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید ....

I-SAEED
17-09-2013, 00:02
من ی آیفون 4S دارم که روش نسخه 6.1.3 نصبه ، آیا میتونم گوشبم رو جلبریک کنم؟؟؟؟ و اگه نه چرا؟؟؟؟، در ضمن ی سوال دیگه داشتم که پسورد Apple ID که تو گوشی وارد کردم رو فراموش کردم و ی ID جدید رو ایجاد کردم حالا چطور میتونم آی دی جدید رو تو گوشی وارد کنم؟؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید ....

نمیشه جیل کرد چون جیلی براش نیمومده .///
برید setting / app store اونجا وارد کن

Mic Mic
17-09-2013, 00:03

لطفا طبق قوانین فقط تو یه تاپیک پست ارسال کنید نه تاپیک های دیگه رو هم شلوغ کنید
در صورت تکرار برخورد خواهد شد%

در جایی دیگر به سوال شما جواب دادم

bashirsat2000
30-09-2013, 20:47
سلام دوستان

آخرین ورژن Iphone 4 من 6.1.3 بود تا Ios 7 برای آپدیت اومد از طریق گوشی آپدیت کردم که بعد از دانلود موقع نصب لحظه verify پیغام connection lost میداد

به همین خاطر فریمور مربوطه رو دانلود کردم و از طریق itunes ریستور کردم که باز ارور 3194 رو داد

این بار با برنامه های خاص تو dfu بردیمو 6.1.3 رو پاک کردیم . بعد از طریق itunes ریستور کردیم ، ایندفعه ارور نداد و تا لحظه verify جلو رفت ( حدود 3/4 loading ) اما باز ارور 3194 داد !

حالا گوشیم ios نداره و روش نصب هم نمیشه ! با تمام ....... ها هم امتحان کردم ، امیدم به 7.0.2 بود که اومد امتحان کردیمو نشد !

خواهش میکنم اگه راه حلی میدونین راهنماییم کنین !

I-Mohammad
01-10-2013, 00:19
سلام دوستان

آخرین ورژن Iphone 4 من 6.1.3 بود تا Ios 7 برای آپدیت اومد از طریق گوشی آپدیت کردم که بعد از دانلود موقع نصب لحظه verify پیغام connection lost میداد

به همین خاطر فریمور مربوطه رو دانلود کردم و از طریق itunes ریستور کردم که باز ارور 3194 رو داد

این بار با برنامه های خاص تو dfu بردیمو 6.1.3 رو پاک کردیم . بعد از طریق itunes ریستور کردیم ، ایندفعه ارور نداد و تا لحظه verify جلو رفت ( حدود 3/4 loading ) اما باز ارور 3194 داد !

حالا گوشیم ios نداره و روش نصب هم نمیشه ! با تمام ....... ها هم امتحان کردم ، امیدم به 7.0.2 بود که اومد امتحان کردیمو نشد !

خواهش میکنم اگه راه حلی میدونین راهنماییم کنین !

7.0.2 هم زدی نشد؟؟

چه اروری داد؟

bashirsat2000
02-10-2013, 15:58
ارور 3194

I-Mohammad
20-10-2013, 11:03
ارور 3194

با یه سیستم دیگه تست کن عزیزم

aakg
07-11-2013, 08:49
سلام
من یه ۴s دارم و جیلربک نشده

یه سوال
با itools وقتی موزیک میریزم مشکلی نیست ولی هر عکسی میریزم عکس قبلی باک میشه

میشه لطفا راهنمایی کنید

I-Mohammad
07-11-2013, 15:22
سلام
من یه ۴s دارم و جیلربک نشده

یه سوال
با itools وقتی موزیک میریزم مشکلی نیست ولی هر عکسی میریزم عکس قبلی باک میشه

میشه لطفا راهنمایی کنید

با itools نباید این مشکل باشه

فقط عکس اینجوری میشه؟

aakg
07-11-2013, 20:14
با itools نباید این مشکل باشه

فقط عکس اینجوری میشه؟

بله موزیک ریختم و چندتا نرم افزار مشکلی نبود ولی هر عکسی میریزم قبلی پاک میشه......چیکار باید بکنم؟؟؟؟

طبق این اموزش رفتم
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=245132

I-Mohammad
08-11-2013, 01:35
بله موزیک ریختم و چندتا نرم افزار مشکلی نبود ولی هر عکسی میریزم قبلی پاک میشه......چیکار باید بکنم؟؟؟؟

طبق این اموزش رفتم
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=245132

عکس های جدیدت رو تو قسمت photo با موس درگ کن تو اون بخش تست کن

aakg
08-11-2013, 14:13
عکس های جدیدت رو تو قسمت photo با موس درگ کن تو اون بخش تست کن

ببخشید اگه اذیتت میکنم sorry
نشد

موزیک و ویدیو و کلی نرم افزار ریختم هیچ مشکلی نداشت ولی عکس میریزم قبلی پاک میشه !!!!!!!!

هم داخل all photos ریختم پاک کرد و هم بیرون all photos فولدر درست میکنم دوباره فولدر بعدی که میریزم قبلی پاک میشه

نرم افزار دیگه ای هست بتونم راحت عکس انتقال بدم

ممنون میشم

ehsan2004
08-11-2013, 16:19
ببخشید اگه اذیتت میکنم sorry
نشد

موزیک و ویدیو و کلی نرم افزار ریختم هیچ مشکلی نداشت ولی عکس میریزم قبلی پاک میشه !!!!!!!!

هم داخل all photos ریختم پاک کرد و هم بیرون all photos فولدر درست میکنم دوباره فولدر بعدی که میریزم قبلی پاک میشه

نرم افزار دیگه ای هست بتونم راحت عکس انتقال بدم

ممنون میشم

سیستمنون ویندوز هس؟
اگه اره وقتی گوشی رو به پی سی وصل میکنید یه قسمت media devices برای ریختن عکس میاد براتون از اون قسمت میتونید خیلی راحت بدون اینکه قبلیها پاک بشه بریزید داخل گوشیتون
البته من تا حالا این مشکلو نداشتم چه با itunes چه با itools

x_zarbat
25-11-2013, 13:25
سلام من اگر بخوام از اونور ایفون 5اس لاک امریکا بگیرم راحت انلاک میشه؟
at&t بهتره یا Verizon ؟؟؟

اخه at&t نزدیک 350 خرج انلاکش هست
اما Verizon حدود 150

از ظرفی شنیدم at&t راحت تر انلاک میشه
به نظرتون چه کار کنم و کدوم بگیرم؟

84104
25-11-2013, 14:44
سلام من اگر بخوام از اونور ایفون 5اس لاک امریکا بگیرم راحت انلاک میشه؟
at&t بهتره یا Verizon ؟؟؟

اخه at&t نزدیک 350 خرج انلاکش هست
اما Verizon حدود 150

از ظرفی شنیدم at&t راحت تر انلاک میشه
به نظرتون چه کار کنم و کدوم بگیرم؟

راحت و غیر راحت نداره
اتفاقا att یک هفته طول داره تا انلاک شه
ولی به صرفه نیست برای یک ایفون که لاک بگیرید

x_zarbat
25-11-2013, 15:08
راحت و غیر راحت نداره
اتفاقا att یک هفته طول داره تا انلاک شه
ولی به صرفه نیست برای یک ایفون که لاک بگیرید

یعنی بگم verizon بیارند؟؟

LiBeRaL
08-12-2013, 20:11
لطفاً چندتا راه حل درست و درمون برای تشخیص اصل و فیک بودن گوشیهای آیفون بخصوص آیفون 4 و 4s بگید!

همونطور که خودتونم دیدید، این روزا تشخیص گوشی اصلی و رفرش (فیک) برای افراد مبتدی سخت هست و ممکنه کلاه سرشون بره...!!!

دوستانی که تجربه دارند و روشهایی رو میدونند برای تشخیص اصل/فیک بودن، لطفاً در اینجا ذکر کنند تا استفاده کنیم...

84104
08-12-2013, 20:16
لطفاً چندتا راه حل درست و درمون برای تشخیص اصل و فیک بودن گوشیهای آیفون بخصوص آیفون 4 و 4s بگید!

همونطور که خودتونم دیدید، این روزا تشخیص گوشی اصلی و رفرش (فیک) برای افراد مبتدی سخت هست و ممکنه کلاه سرشون بره...!!!

دوستانی که تجربه دارند و روشهایی رو میدونند برای تشخیص اصل/فیک بودن، لطفاً در اینجا ذکر کنند تا استفاده کنیم...

دوست عزیز رفرش با فیک فرق داره
رفرش اصلی هست
ولی فیک یعنی تقلبی
رفرش ها قابل تشخیص از روی ظاهر نیستن
مگر اینکه در بازار داخلی تعمیر شده باشند که از روی پیچ های پایین معلومه
فیک ها هم اصلا فلسفشون جداس
و شما با یکبار لمس متوجه فیک بودن میشید
رزولوشن تصویر
سیستم عامل
قسمت ساینگ
قسمت تماس
قسمت عکس ها
حساسیت لمس
در کل شما میتونید یکبار به ایتونز وصل کنید متوجه بشید اصل هست یا فیک
در مورد رفرش هم در این سایت imei رو بزنید ببینید کی اکتیو شده :
Iphoneimei.info

LiBeRaL
08-12-2013, 20:34
دوست عزیز رفرش با فیک فرق داره
رفرش اصلی هست
ولی فیک یعنی تقلبی
رفرش ها قابل تشخیص از روی ظاهر نیستن
مگر اینکه در بازار داخلی تعمیر شده باشند که از روی پیچ های پایین معلومه
فیک ها هم اصلا فلسفشون جداس
و شما با یکبار لمس متوجه فیک بودن میشید
رزولوشن تصویر
سیستم عامل
قسمت ساینگ
قسمت تماس
قسمت عکس ها
حساسیت لمس
در کل شما میتونید یکبار به ایتونز وصل کنید متوجه بشید اصل هست یا فیک
در مورد رفرش هم در این سایت imei رو بزنید ببینید کی اکتیو شده :
Iphoneimei.info

بسیار بسیار ممنون آقا سید.

حالا اینکه رفرش هست یا نیست رو ... یعنی میفرمایید از تاریخ اکتیو شدن باید فهمید؟؟؟!

چطور؟! میشه بیشتر راهنمائی کنید؟؟؟

I-SAEED
08-12-2013, 22:19
بسیار بسیار ممنون آقا سید.

حالا اینکه رفرش هست یا نیست رو ... یعنی میفرمایید از تاریخ اکتیو شدن باید فهمید؟؟؟!

چطور؟! میشه بیشتر راهنمائی کنید؟؟؟

برادر گلم وقتی شما دیروز خریدی امروز وصل کردی به ایتونز و اکتیو کردی یعنی توی قسمت اینفو imei میزنه مثلا 12.8.2013 ولی اگه بزنه 12.8.2011 یا یه چیزی جز تاریخی که شما وصلیدی به ایتونز بدونید که رفرش شده و قبلا مورد استفاده قرار گرفته

™LEO
25-12-2013, 22:37
دوستان من میخوام یک آیفون 4s دست دوم از کسی بخرم.
موقع خرید،باید یه چه چیزایی رو تست کنم تا مطمئن بشم مشکلی نداره؟
این آیفونه،جیل هست.مشکلی که از اون لحاظ واسه آپدیت و اینا نداره؟

من یک شخص بسیار مبتدی در زمینه idevice ها هستم.:4:لطفا قدم به قدم راهنمایی کنید

پیشاپیش ممنون

Blackra1n
25-12-2013, 23:00

پیشاپیش ممنون

شما از سیدیا ببینید برنامه radsnow نصب هست یا نه اگر نصب باشه گوشی لاک هست دی غیر اینصورت انلاک هست برای اینکه مطمئن بشید لاک هست یا انلاک در قروم لاک و انلاک شماره imei را بفرستید تا مطلع بشید .

™LEO
25-12-2013, 23:17
شما از سیدیا ببینید برنامه radsnow نصب هست یا نه اگر نصب باشه گوشی لاک هست دی غیر اینصورت انلاک هست برای اینکه مطمئن بشید لاک هست یا انلاک در قروم لاک و انلاک شماره imei را بفرستید تا مطلع بشید .
ها؟http://freesmile.ir/smiles/68098_eskelet_69.gifhttp://freesmile.ir/smiles/22048_eskelet_70.gif

ehsan2004
26-12-2013, 19:36

پیشاپیش ممنون

احسان جان مبارک باشه:4:
در خصوص لاک یا انلاک بودن باید از پارت نامبر متوجه بشید
پارت نامبر هم پشت کارتون نوشته
در خصوص روشی هم که دوستمون گفتن در پست قبلی یه برنامه هست اسمش اونه تو لیست برنامه ها چک کنید
البته بهترین راه چک کردن پارت نامبر هست
بقیه موارد مثل ظاهر و تست فنی هم که خودتون بلدید

alimami
08-01-2014, 08:01
سلام

من قصد دارم تمام اس ام اس ها و شماره ها رو از روی گوشی قبلیم که اندروید بود منتقل کنم رو آی فون.
چه جوری میشه این کار رو کرد؟ اصلا امکانش هست؟

I-Vahied
08-01-2014, 12:13
سلام

من قصد دارم تمام اس ام اس ها و شماره ها رو از روی گوشی قبلیم که اندروید بود منتقل کنم رو آی فون.
چه جوری میشه این کار رو کرد؟ اصلا امکانش هست؟

روی جیمیلت کنتاکت هات رو ذخیره که و بعد بریز توی ایفونت

alimami
08-01-2014, 22:15
روی جیمیلت کنتاکت هات رو ذخیره که و بعد بریز توی ایفونت

اس ام اس ها چی؟

I-Mohammad
09-01-2014, 00:20
اس ام اس ها چی؟

نمیشه کاریش کرد تا جایی که میدونم

foladi67
10-01-2014, 22:41
سلام دوستان یه سوال:
گوشی آیفون بخوام بگیرم میگن آنلاک فاکتوری با آنلاک اپراتور فرقی نداره، سیم کارت توش بندازی بیاد بالا حله...
حالا من یه سول برام پیش اومده دوستان عزیز. ممکنه این آنلاک بودن (گوشی های آنلاک اپراتور) به هر دلیلی بپره...یعنی به حالت لاک در بیاد و دچار مشکل بشیم؟

I-Mohammad
10-01-2014, 22:43
سلام دوستان یه سوال:
گوشی آیفون بخوام بگیرم میگن آنلاک فاکتوری با آنلاک اپراتور فرقی نداره، سیم کارت توش بندازی بیاد بالا حله...
حالا من یه سول برام پیش اومده دوستان عزیز. ممکنه این آنلاک بودن (گوشی های آنلاک اپراتور) به هر دلیلی بپره...یعنی به حالت لاک در بیاد و دچار مشکل بشیم؟

خیرفرقی نداره

همیشگیه

saeid_cyber
26-01-2014, 10:17
سلام

من قصد خرید 5s 16gig (سفید) برای شخصی رو دارم

طرف زیاد اهل موزیک و فیلم نیست ولی زیاد بازی میکنه:cc:

میخواستم بدونم که 16 گیگ واسه سیستم عامل ios کافیه؟

بزرگترین بازی های ios چقدر حجم میگیرن؟

چند نوع از نوع انلاک این گوشی تو بازار هست؟

اگه مورد خاصی هم داره ممنون میشم توضیح بدید

I-Mohammad
26-01-2014, 11:43
سلام

من قصد خرید 5s 16gig (سفید) برای شخصی رو دارم

طرف زیاد اهل موزیک و فیلم نیست ولی زیاد بازی میکنه:cc:

میخواستم بدونم که 16 گیگ واسه سیستم عامل ios کافیه؟

بزرگترین بازی های ios چقدر حجم میگیرن؟

چند نوع از نوع انلاک این گوشی تو بازار هست؟

اگه مورد خاصی هم داره ممنون میشم توضیح بدید

شما پلمپ بخر هیچ مشکلی نداره

16 گیگ کمه من بازی 4 گیگی هم دارم

16 گیگ 13.5 در دسترس دارد