PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش فلش گوشی از نوع Hard Reset



Sahand.Si
07-05-2010, 11:43
باز سلام خدمت همه ی بچه های گل موبایلستان.
در اموزش فلش که اقا پدرام عزیز گزاشتن و کاملا با این اموزش منطبق هستش فلش گوشی از نوع Soft هست و برای مواقعی که گوشی کرش کرد و یا دچار مشکل شد عالیه ولی همینطور که می دونید میر برنامه ها پاک نمیشه و یا عکساتون و یا شماره ها ولی در این اموزش گوشی شما طوری فلش خواهد شد که انگار مثل روز اول از مغازه خریدید!!!!
اول از همه از گوشی خودتون پک اپ بگیرین چون دیگه این دفعه همه چی پاک میشه عکس ها اس ام اس هاتون و شماره ها هرچی که به ذهنتون می رسه.
البته تو فروم های انگلسی این فلش رو به اسم فلش Vannila میشناسن پس هرجا دیدین نوشته Vannila منظور همینه.
اول از همه شما همون فریمورد اول که برای گوشیتون اومده بود همونی که اقا پدرام گزاشته اونو دانلود می کنین به اسم:
RX-51_2009SE_1.2009.42-11_PR_COMBINED_MR0_ARM.bin (http://tablets-dev.nokia.com/nokia_N900.php)
بعد از اینکه این فریموزد دانلود کردین این فریمور رو هم دانلود کنین.
RX-51_2009SE_1.2009.41-1.VANILLA_PR_EMMC_MR0_ARM.bin (http://tablets-dev.nokia.com/nokia_N900.php)
1-اول از همه گوشی خودتون رو کامل شارژ کنید.
2-Flasher 3.5 (http://tablets-dev.nokia.com/maemo-dev-env-downloads.php) رو دانلود و نصب کنین.
3-فایل اول رو که با اسم RX-51_2009SE_1.2009.42-11_PR_COMBINED_MR0_ARM.bin (http://tablets-dev.nokia.com/nokia_N900.php?f=RX-51_2009SE_1.2009.42-11_PR_COMBINED_MR0_ARM.bin) بود رو در مسیر زیر قرار بدین:

ProgramFiles%\maemo\flasher-3.5\
و بعد در قسمت Run ویندوزتون کلمه CMD رو تایپ کنین.
و دستور زیر رو وارد کنین:

cd "%ProgramFiles%\maemo\flasher-3.5"
البته برای کسایی که ویندوز وستا و یا 7 دارن در قسمت Search کلمه Cmd رو تایپ کنن خودش پیدا میکنه.
گوشیتون رو خاموش کنین و با نگه داشتن کلید U کابل usb گوشیتون رو نصب کنین تا به فلش مود بره و علامت یه کابل بالای گوشیتون بیاد.
و بعد این دستور رو وارد کنین:

flasher-3.5.exe -F RX-51_2009SE_1.2009.42-11_PR_COMBINED_MR0_ARM.bin -f
با ایت تفاوت که در فلش معمولی در اخر جمله R- بود و در این دستور وجود نداره که از ریستارت گوشی بعد از فلش جلوگیری می کنه.
البته بعد از اتمام مراحل فلش کابل گوشی رو جدا نکنید و یا گوشی رو روشن نکنید.
سپس فایل RX-51_2009SE_1.2009.41-1.VANILLA_PR_EMMC_MR0_ARM.bin (http://tablets-dev.nokia.com/nokia_N900.php?f=RX-51_2009SE_1.2009.41-1.VANILLA_PR_EMMC_MR0_ARM.bin)
رو جایگزین فریمور قبلی در مسیر زیر بکنید:

ProgramFiles%\maemo\flasher-3.5\
و در cmd تایپ کنید:


flasher-3.5.exe -F RX-51_2009SE_1.2009.41-1.VANILLA_PR_EMMC_MR0_ARM.bin -f -R
اگر تمامی مراحل رو درست رقته باشین با این پیغام ها مواجه میشین:

Image 'mmc', size 241163 kB
Version RX-51_2009SE_1.2009.41-1.VANILLA
و بعد:


USB device found found at bus 001, device address 006.
Found device RX-51, hardware revision 2101
NOLO version 1.4.13
Version of 'sw-release': RX-51_2009SE_1.2009.42-11.002_PR_002
Booting device into flash mode.
Suitable USB device not found, waiting.
USB device found found at bus 001, device address 007.
Raw data transfer EP found at EP2.
[writing 74 % 179200 / 241163 kB 13180 kB/s]
Image(s) flashed successfully in 26.848 s (8982 kB/s)!

بعد از این مراحل گوشی شما ریستارت میشه و به احتمال زیاد انتن ندارین که با اپدیت به اخرین ورژن رسمی انتنتون بر میگرده حتی اینکار باعث میشه تمامی ویدیو های سمپل گوشی و یا اهنگ هایی که نوکیا گزاشته بود برگرده تمامی مسیر های فایل هایی که نصب کرده بودین پاک شده و گوشی شما مثل روز اول هست.
نکات:
1-حتما با ورژنی که اینجا معرفی شده یعنی ورژن اول فلش کنید و با نسخه های بالاتر این کار رو انجام ندید.
2-گوشی رو در بین مراحل فلش روشن و یا کابل رو جدا نکنید.
3- هیچ مسئولیتی در قبال خاموش شدن گوشی و یا کرش گوشی نداشته تمامی خطر ها بر عهده خودتون هست.

pedram_noei_a
07-05-2010, 11:57
با تشکر از سهند عزیز
دوستان فقط بعد این کار یه فلش کامل هم بزنید

m3hran50
07-05-2010, 20:31
با تشکر از سهند عزیز
دوستان فقط بعد این کار یه فلش کامل هم بزنید

سلام استاد
یعنی آپدیت توسط خود مخازن کفایت نمیکنه و باید با آخرین فریمور فلش بشه ؟

ممنون

blood eater
07-05-2010, 21:21
ممنون دوست من

arbaba20
07-05-2010, 21:40
دوست عزیز sahand.si جان
آقا دست گلت درد نکنه واقعا که کار مارو راه انداختی . خیلی وقت بود که به همچین فورمتی نیاز داشتم .از راهنمایت بسیار سپاسگذارم. همچنین از تلاشهای دوست بسیار عزیزم پدرام جان خیلی ممنونم.

star2006
08-05-2010, 15:15
با سلام دوست عزيز گوشي من اخرين اپديته اگر اين فايل كه ورزن پايينه رو بزنم مشكلي پيش نمياد

m3hran50
08-05-2010, 18:33
سلام استاد
یعنی آپدیت توسط خود مخازن کفایت نمیکنه و باید با آخرین فریمور فلش بشه ؟

ممنون

ممنون انجام دادم اما هنوز مردد موندم که با استفاده از مخازن آپدیت کنم یا با آخرین فریمور فلش کنم چون بعضی از دوستان میگن اگر آپدیت بشه دیگه نمیشه خیلی از نرم افزار ها رو نصب کرد

ممنون میشم راهنمایی کنید

pedram_noei_a
08-05-2010, 22:31
ممنون انجام دادم اما هنوز مردد موندم که با استفاده از مخازن آپدیت کنم یا با آخرین فریمور فلش کنم چون بعضی از دوستان میگن اگر آپدیت بشه دیگه نمیشه خیلی از نرم افزار ها رو نصب کرد

ممنون میشم راهنمایی کنید
دوست عزیز
شما اگه از روش توضیحی آقا سهند استفاده کنی گوشیت درست بالا نمیاد که بتونی کاری بکنی و مجبور هستی یه بار به آخرین ورژن موجود فلش بزنی

m3hran50
08-05-2010, 22:46
دوست عزیز
شما اگه از روش توضیحی آقا سهند استفاده کنی گوشیت درست بالا نمیاد که بتونی کاری بکنی و مجبور هستی یه بار به آخرین ورژن موجود فلش بزنی

استاد به سلامت باد
هم اینکه ما رو قابل به یاری میدونین ما را بس
والله با همون روش آقا سهند رفتیم و بالا اومد منتهی آنتن نداره ولی از حول و ترس اینکه بعد از آپدیت نشه نرم افزار ها رو نصب کنیم هرچی که قبلا" مشکل داشتیم مث رادیو اف ام یا ریموت کنترل رو نصب کردیم حالا موندیم برای بازگشت آنتن با استفاده از مخازن فریمور رو آپدیت کنیم یا با استفاده از آموزش آپدیت شما ؟

یا حق

ketone2006
09-05-2010, 07:55
با سلام دوست عزيز گوشي من اخرين اپديته اگر اين فايل كه ورزن پايينه رو بزنم مشكلي پيش نمياد
با سلام خدمت دوستان عزيز من هم همين مشكلو دارم گوشيم اخرين اپديته مشكلي پيش نمياد اگه ورژن پايين بزنم بعد ونيلا رو بزنم ...
لطفا راهنمايي بفرمايين.

arbaba20
09-05-2010, 08:14
[QUOTE=ketone2006;1349125]با سلام خدمت دوستان عزيز من هم همين مشكلو دارم گوشيم اخرين اپديته مشكلي پيش نمياد اگه ورژن پايين بزنم بعد ونيلا رو بزنم ...
لطفا راهنمايي بفرمايين.[
با سلام به دوستان عزیز
نه هیچ مشکلی پیش نمیاد ولی همونطوری که استاد عزیز آقا پدرام گفتن بعد از انجام همه مراحل پست اول وقتی که گوشی ریستارت میشه سیم کارت رو نمیشناسه که باید در مرحله بعد گوشی را با آخرین ورژن فریمور مجددا فلش بکنی.من این کا رو بدون مشکل انجام دادم و گوشی مثل روز اول که خریدم شد.
باز اگه سوالی بود در خدمتتم
موفق باشی

arbaba20
09-05-2010, 08:17
با سلام خدمت دوستان عزيز من هم همين مشكلو دارم گوشيم اخرين اپديته مشكلي پيش نمياد اگه ورژن پايين بزنم بعد ونيلا رو بزنم ...
لطفا راهنمايي بفرمايين.

با سلام به دوستان عزیز
نه هیچ مشکلی پیش نمیاد ولی همونطوری که استاد عزیز آقا پدرام گفتن بعد از انجام همه مراحل پست اول وقتی که گوشی ریستارت میشه سیم کارت رو نمیشناسه که باید در مرحله بعد گوشی را با آخرین ورژن فریمور مجددا فلش بکنی.من این کا رو بدون مشکل انجام دادم و گوشی مثل روز اول که خریدم شد.
باز اگه سوالی بود در خدمتتم
موفق باشی

m3hran50
09-05-2010, 12:03
با سلام خدمت دوستان عزيز من هم همين مشكلو دارم گوشيم اخرين اپديته مشكلي پيش نمياد اگه ورژن پايين بزنم بعد ونيلا رو بزنم ...
لطفا راهنمايي بفرمايين.

سلام گوشی من هم آخرین آپدیت بود ولی بعضی نرم افزارهای روتین مثل رادیو fm روش نصب نمیشد و بعضی نرم افزارها هم از روش پاک نمیشد مثل wifi eye در ضمن صفحه کلید مجازی هم از کار افتاده بود با استفاده از همین روش آقا سهند فلش کردم همه چی خوب بود فقط آنتن نداشت بعد نرم افزارها رو نصب کردم و بعد هم با استفاده از wifi و توسط خود گوشی فریمور رو به آخرین ورژن آپدیت کردم که الحمدالله رفع مشکل شد و آنتن هم اومد

star2006
10-05-2010, 09:09
سلام گوشی من هم آخرین آپدیت بود ولی بعضی نرم افزارها روش نصب نمیشد فلش پايين رو زدم و بعد اتمام كامل فلش دستور ونيلا رو دادم و فايلو شناخت تا بياد فلش بزنه ديگه يو اس بي رو نشناخت و توي wating موند باطري رو در اوردم دوباره زدم همينطوري موند ديگه گوشي هم بالا نيومد كه با ورزن بالا تونستم گوشي رو بالا بيارم ..كسي از دوستان ميتونه كمك كنه.كه مشكل كار من كجاست؟؟؟؟؟؟

Sahand.Si
11-05-2010, 13:26
سلام گوشی من هم آخرین آپدیت بود ولی بعضی نرم افزارها روش نصب نمیشد فلش پايين رو زدم و بعد اتمام كامل فلش دستور ونيلا رو دادم و فايلو شناخت تا بياد فلش بزنه ديگه يو اس بي رو نشناخت و توي wating موند باطري رو در اوردم دوباره زدم همينطوري موند ديگه گوشي هم بالا نيومد كه با ورزن بالا تونستم گوشي رو بالا بيارم ..كسي از دوستان ميتونه كمك كنه.كه مشكل كار من كجاست؟؟؟؟؟؟
دوست من گفته بودم گوشی رو فول شارژ کنین و کابل رو نکنی یا r- رو نزنین شما مراحل رو دوباره برو بدون مشکل کارت راه میفته.

mirage_sat
12-05-2010, 22:43
با سلام. البته من این روش رو قبلا در تاپیک دیگه ای عنوان کرده بودم. با تشکر
لینک (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=95441&page=2 (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=95441&page=2)
نحوه فلش کردن eMMC :

اخطار !!!!!: بايد از eMMC كپي گرفته شود. چون شماره تلفنها و مسيجها و فايلهاي نقشه كاملا پاك مي‌شوند
1- موبايل رو كاملا شارژ كنيد. (بسيار مهم)
2- كابل USB از موبايلتان جدا باشد.
3- دستگاه خاموش باشد.
4- نرم افزار Flasher 3.5 رو از لينك زير دريافت كنيد.
http://tablets-dev.nokia.com/maemo-d...-downloads.php
5- فايل Vanilla eMMC image را كه با پسوند (bin.) هست را از لينك زير با وارد كردن سريال گوشي دريافت كنيد. (image اصلي و اوليه گوشي)
http://tablets-dev.nokia.com/nokia_N900.php
6- بريد به شاخه اي كه فايل Vanilla eMMC image رو قرار داديد.
7- كابل USB را به كامپيوتر وصل كنيد. (به موبايل وصل نباشد)
8- دستورهاي زير را وارد كنيد.

cd "%ProgramFiles%\maemo\flasher-3.5"

اين در واقع دستور اول فلش نمودن گوشي است كه مسير نرم افزار flasher-3.5 را بر حسب اينكه فايل فلش را كجا قرار داده ايد در قسمت RUN وارد مي‌نماييد

flasher-3.5.exe -F RX-51_2009SE_1.2009.41-1.VANILLA_PR_EMMC_MR0_ARM.bin -f -R

9- شما بايد مانند پيغام زير رو دريافت كنيد.

flasher v2.5.2 (Oct 21 2009)

Image 'mmc', size 241163 kB
Version RX-51_2009SE_1.2009.41-1.VANILLA
Suitable USB device not found, waiting.

10- كابل USB را به گوشي N900 وصل نماييد.
11- در صفحه موبايل نقطه‌هاي متوالي لودينگ ظاهر مي‌شوند و پيغام زير را در صفحه كامپيوتر مشاهده مي‌ نماييد.

USB device found found at bus 001, device address 006.
Found device RX-51, hardware revision 2101
NOLO version 1.4.13
Version of 'sw-release': RX-51_2009SE_1.2009.42-11.002_PR_002
Booting device into flash mode.
Suitable USB device not found, waiting.
USB device found found at bus 001, device address 007.
Raw data transfer EP found at EP2.
[writing 74 % 179200 / 241163 kB 13180 kB/s]
Image(s) flashed successfully in 26.848 s (8982 kB/s)!

12- اين فلش حدود 1 دقيقه طول مي‌كشه و بعد گوشي ريستارت مي‌شود
13- آرم نوكيا در وسط صفحه و علامت USB در قسمت بالا سمت راست ظاهر مي‌شود كه در پي آن نقاط لودينك در صفحه و چراغ LED به رنگ زرد چشمك زن پديدار مي‌شود. كه در اين حالت گوشي خاموش شده و به حالت شارژ رفته و LED مجددا با رنگ زرد شروع به چشمك زدن مي‌كند. (هشدار: اگه گوشي شروع به ريستارت كرد كابل USB را از گوشي فورا جدا كنيد).
14- كابل USB را از گوشي جدا كرده صبر كنيد تا گوشي كاملا خاموش شود. (در اين حالت شما صداي مانند (punk) خواهيد شنيد.
15- eMMC در اين حالت فلش شده.
لطفا با آگاهي كامل و به كمك كسي كه وارد و تجربه اين كار را داشته باشد انجام شود. اين روش فقط براي سيستم عامل ويندوز مي‌باشد.لطفا نتيجه رو اعلام نماييد. باتشكر

Sahand.Si
12-05-2010, 23:35
شرمنده من این رو ندیده بودم و با تشکر از اینکه قبلا اموزشو گزاشته بودین البته فرقش با ماله من اینه که ماله من دیگه کلا از ته همه چیو می کنه!!!!!!

zeineddini
12-05-2010, 23:46
salam man motorola zn5 daram va mikham bebinam chetor farsi mishe merc

Sahand.Si
13-05-2010, 00:43
دوست من اشتباه اومدی اینجا بخش مایمو هست برای این کار به بخش موتورولا مراجعه کن.

blood eater
13-05-2010, 09:42
دوستان اینجا بخش مایمو هست
نه گوشی های دیگه هر کسی از هر جا میرسه یه سوال میپرسه :13:

mirage_sat
13-05-2010, 12:36
شرمنده من این رو ندیده بودم و با تشکر از اینکه قبلا اموزشو گزاشته بودین البته فرقش با ماله من اینه که ماله من دیگه کلا از ته همه چیو می کنه!!!!!!

با تشكر از شما البته من منظور خاصي نداشتم و ممنون از اينكه بررسي كرديد و ضعف نوشته من را اعلام كرديد. موفق باشيد

blood eater
13-05-2010, 13:48
با تشكر از شما البته من منظور خاصي نداشتم و ممنون از اينكه بررسي كرديد و ضعف نوشته من را اعلام كرديد. موفق باشيد

اینقدر حال میکنم بچه های بخش مایمو اینقدر قشنگ با هم صحبت و از هم تشکر میکنن :011:

jeco
13-05-2010, 16:58
باسلام!
گفتگو بهترین راه حل مسائل و مشکلات
:101::Paf::fouet:

star2006
14-05-2010, 09:59
دوست من گفته بودم گوشی رو فول شارژ کنین و کابل رو نکنی یا r- رو نزنین شما مراحل رو دوباره برو بدون مشکل کارت راه میفته.
با سلام و تشكر از دوست خوب وزحمتكش سايت
من تمام مراحلو چند بار امتحان كردم تومرحله waiting ميمونه
مشكل من تو هارد درايو گوشيه
چون هارد گوشي توسط pcباز ميشه ولي گوشي نميشناسه و علامت خراب است رو ميده
پس براي همينه فلش نميخوره...
كسي از دوستان راه حلي داره ..
شرمنده جاي مطرح كردنش اينجا نبود ولي چون به فلش مربوط ميشه اينجا مطرح كردم

ketone2006
16-05-2010, 10:04
با سلام و تشكر از دوست خوب وزحمتكش سايت
من تمام مراحلو چند بار امتحان كردم تومرحله waiting ميمونه
مشكل من تو هارد درايو گوشيه
چون هارد گوشي توسط pcباز ميشه ولي گوشي نميشناسه و علامت خراب است رو ميده
پس براي همينه فلش نميخوره...
كسي از دوستان راه حلي داره ..
شرمنده جاي مطرح كردنش اينجا نبود ولي چون به فلش مربوط ميشه اينجا مطرح كردم
با تشكر از دوستان خوب من مشكل هارد ندارم ولي تمامي مراحلو هم درست ميرم طوري كه فلش اول و دوم رو راحت ميزنم فقط تو ونيلا تويweating ميمونه.
لطفا راهنمايي بفرماييد

Sahand.Si
16-05-2010, 10:54
فلش اول و دوم نداره که فلش اول بصورت نرمال و بدون r- هست و دومی وانیلا و نباید ایراد داشته باشه مگه اینکه درایور ها رو نریخته باشی.

ketone2006
16-05-2010, 11:04
سلام دوست عزيز كدوم درايورها رو بايد نصب كنم lip usb يا چيز ديگه اي هست

ketone2006
16-05-2010, 11:50
فلش اول و دوم نداره که فلش اول بصورت نرمال و بدون r- هست و دومی وانیلا و نباید ایراد داشته باشه مگه اینکه درایور ها رو نریخته باشی.
سلام اقا سهند ساده تر بگم
من فلش اول كه RX-51_2009SE_1.2009.42-11_PR_COMBINED_MR0_ARM
اين هست رو ميزنم كامل ميزنه بدون r- بعد ونيلا رو ميزنم فليلو ميشناسه رو
weating همين طور ميمونه چراغشم زرد ثابت ميمونه روي علامت لودينگ ميمونه .
تا اينكه با ورژن 3 فلشش ميكنم گوشي بالا مياد چند بار با 2 تا pcانجام دادم ولي هردو همين ارورو ميده.
لطفا كمكم كنيد

Sahand.Si
16-05-2010, 13:20
سلام اقا سهند ساده تر بگم
من فلش اول كه RX-51_2009SE_1.2009.42-11_PR_COMBINED_MR0_ARM
اين هست رو ميزنم كامل ميزنه بدون r- بعد ونيلا رو ميزنم فليلو ميشناسه رو
weating همين طور ميمونه چراغشم زرد ثابت ميمونه روي علامت لودينگ ميمونه .
تا اينكه با ورژن 3 فلشش ميكنم گوشي بالا مياد چند بار با 2 تا pcانجام دادم ولي هردو همين ارورو ميده.
لطفا كمكم كنيد
این ارور عجیبه شما پورت usb تو عوض کن شاید درست شه.

blood eater
16-05-2010, 16:22
این ارور عجیبه شما پورت usb تو عوض کن شاید درست شه.

سهند جان فکر نکنم مربوط به پورت usb باشه آخه دوستمون گفت روی دو تا سیستم امتحان کرده نشده :8:

Sahand.Si
16-05-2010, 21:43
به حرحال تو یه چیزی ایراد داره من کسی رو ندیدم این ایراد رو داشته باشه با اینحال تو فروم ها رو می گردم ببینم اگه مشکل مشابه بود راهشو پیدا می کنم.

arckilis
17-05-2010, 14:33
می‌شه بگید کدوم flasher ۳.۵ رو باید از سایت دانلود کنیم؟

Sahand.Si
17-05-2010, 15:39
اگه به اموزش فلش معمولی که اقا پدرام گزاشتن بری اونجا اپلود شده.

blood eater
17-05-2010, 17:52
اگه به اموزش فلش معمولی که اقا پدرام گزاشتن بری اونجا اپلود شده.

بیا داداش اینم لینک فلاشر و فایلهای مورد نیاز
http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=338615&d=1262630333

http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=338614&d=1262630333

Sahand.Si
17-05-2010, 18:01
دست شما درد نکنه من امروز اینترنتم مشکل داره ممنون که لینک گزاشتین.

blood eater
17-05-2010, 18:08
دست شما درد نکنه من امروز اینترنتم مشکل داره ممنون که لینک گزاشتین.

سهند جان شما هم مثل من سرعتت رفته :020::020::020:
فکر کنم دوباره یه کشتی رفته روی فیبر نوری :021::021::021:

Sahand.Si
17-05-2010, 18:27
اره این کابلای ما همیشه تو دست و پای کشتیان!!!!

jeco
17-05-2010, 18:34
باسلام!
نه بابا صبح اومدنی از بندر کاکو یه سر رفتیم ته اب کوسه بگیریم ای اره برقیمونا گرف به یه چیزی
په همو بوده کابل اینتر نت بود پاره شده

Dark Sector
20-05-2010, 21:22
سلام
دوستان من تمامی مراحل رو درست طی کردم منتها از خود گوشی به آخرین ورژن هم آپدیت کردم ولی الان هر کاری میکنم آنتن ندارم خواهشا یکی به من کمک کنه!

با تشکر

Sahand.Si
20-05-2010, 21:33
امکان نداره شما انتن نداشته باشی اگر اخرین ورژن رو بهش بزنی باید انتن بیاد مگر اینکه از ورژن 1.2 که اومده بود زده باشی که اونوقت فرق می کنه شما از اموزشی که امضای من هست اموزش دانگرید استفاده کن اخرش برای اومدن انتن هستش.

arckilis
21-05-2010, 11:26
سلام دوستان مال منم همش مینویسه waiting

Sahand.Si
21-05-2010, 11:38
شما ویندوزت چیه؟اگر Xp هست باید دو درایور رو نصب کنی اگر بازم نشد کابل رو بکن با نگه داشتن کلید U دوباره وصل کن.

arckilis
22-05-2010, 18:47
windows 7

r_you168
22-05-2010, 19:23
شما اول نوکیا pc suite نصب کن بعدش online باش گوشی وصل کن به کامپیوتر تا درایور گوشی کامل نصب شه.باید تو کانکشنات nokia n900 usb modem بیاد.بعدش فقط flasher-3.5نصب کن وقتی خواستی فلش شروع کنی باید اجراش کنی. برو اینجاProgram Files\maemo\flasher-3.5 روش کلیک کن 1 ثانیه باز میشه بعدش بسته میشه بعدش برو واسه فلش ..........منم بار اول 1 ساعت waiting بودم سره کار

arckilis
23-05-2010, 16:11
سلام آقا سهند دست گلت درد نکنه فقط یک سوال!بنظر شما با گوشی فریمور رو آپدیت کنیم یا با کامپیوتر؟

blood eater
23-05-2010, 16:20
سلام آقا سهند دست گلت درد نکنه فقط یک سوال!بنظر شما با گوشی فریمور رو آپدیت کنیم یا با کامپیوتر؟

با گوشی حجم آپدیت ها کمتره نسب به وقتی که با کامپیوتر آپدیت میکنید

Sahand.Si
23-05-2010, 20:33
با گوشی برنامه ها تون پاک نمیشه ولی با کامپیوتر پاک میشه من به شخصه گوشی رو پیشنهاد می کنم.

jeco
24-05-2010, 09:11
باسلام!
خب پس با سیستم که بهتره چون من دوس دارم وقتی ابدیت می کنم گوشی پاک پاک بشه مثل روز اول

blood eater
24-05-2010, 09:39
باسلام!
خب پس با سیستم که بهتره چون من دوس دارم وقتی ابدیت می کنم گوشی پاک پاک بشه مثل روز اول

داداش اگه بخوای که همه چی بشه مثل روز اول
اول باید ونیلا بکنی

jeco
24-05-2010, 10:08
باسلام!
در اون حدهم نه منظورم اینبود که یکم سبک شه گوشیم برای همین هم هست که ابدیت از طریق گوشیو قبول ندارم
فقط خواهشا در این مورد دیگه بحث نکنیم چون قبلا بحث شده

blood eater
24-05-2010, 10:17
میدونم چی میگی داداش میخوای فقط یخورده گوشی حال بیاد :4:

vahidnoori
24-05-2010, 16:15
من فلش کردم و بعد فلش آپدیت کردم ولی بازم سیم کارتو نمیشناسه
یکی کمک کنه

jeco
24-05-2010, 16:33
باسلام!
اگه مطالبو دقیق دنبال کنید نباید هیچ مشکلی پیش بیاد
یک بار دیگه کامل مراحلو مرور کنید تا ببینیو مشکل از کجاست

blood eater
24-05-2010, 17:15
باسلام!
اگه مطالبو دقیق دنبال کنید نباید هیچ مشکلی پیش بیاد
یک بار دیگه کامل مراحلو مرور کنید تا ببینیو مشکل از کجاست

دوستان در تایپ هم دقت کنند یه وقت اشتباه مینویسند
برای همین کار نمیکنه

vahidnoori
24-05-2010, 18:41
باسلام!
اگه مطالبو دقیق دنبال کنید نباید هیچ مشکلی پیش بیاد
یک بار دیگه کامل مراحلو مرور کنید تا ببینیو مشکل از کجاست

دوست عزیز دوباره امتحان کردم ولی بازم همون طوره
لازم به ذکره که گوشی فلش شده

Sahand.Si
24-05-2010, 20:47
اگه به اخرین فریمور اپدیت کرده باشین 100 درصد میاد مگر اینکه از 1.2 استفاده کرده باشین.

vahidnoori
25-05-2010, 13:11
اگه به اخرین فریمور اپدیت کرده باشین 100 درصد میاد مگر اینکه از 1.2 استفاده کرده باشین.

ممنون سهند جان
الان که دیدم اخرین اپدیت نیست
باید یه بار دیگه اپ کنم

shahhnam
03-06-2010, 09:57
سلام.آقا من تو وارد کردن دستورها تو cmd دچار مشکل میشم .همون خطی که تو آموزش هست رو کپی پیست میکنم جواب نمیده . آیا تو تایپ دستی هم اون % ها و " باید باشن ؟ یعنی عین همون عبارت تو آموزشو تایپ کنیم یا % و " معنی دیگه ای داره ؟

Sahand.Si
03-06-2010, 11:44
سلام.آقا من تو وارد کردن دستورها تو cmd دچار مشکل میشم .همون خطی که تو آموزش هست رو کپی پیست میکنم جواب نمیده . آیا تو تایپ دستی هم اون % ها و " باید باشن ؟ یعنی عین همون عبارت تو آموزشو تایپ کنیم یا % و " معنی دیگه ای داره ؟
شما باید همشو وارد کنی بدون هیچ کم و کسری.

star2006
27-06-2010, 11:53
فلش اول و دوم نداره که فلش اول بصورت نرمال و بدون r- هست و دومی وانیلا و نباید ایراد داشته باشه مگه اینکه درایور ها رو نریخته باشی.
من اویسویت رو با کانکشن درایوره7.1.17.0 نصب کردم که فلش معمولی رو میزنه ولی توی ونیلا گیر میده که دیوایس رو نمیشناسه و یواس بی درایو خاصی میخاد
لطفا کمک کنین. ممنون

star2006
28-06-2010, 09:30
من اویسویت رو با کانکشن درایوره7.1.17.0 نصب کردم که فلش معمولی رو میزنه ولی توی ونیلا گیر میده که دیوایس رو نمیشناسه و یواس بی درایو خاصی میخاد
لطفا کمک کنین. ممنون

با سلام خدمت دوستان یعنی کسی نیست که بتونه مشکل waiting رو حل کنه

r_you168
28-06-2010, 09:53
با سلام خدمت دوستان یعنی کسی نیست که بتونه مشکل waiting رو حل کنه

اخه حداقل هر نفر دوبار این سوال جواب داده قبلا.رو هم 20 باری میشه این سوال جواب داده شده یه کشتی بزنی تو بخش پیدا می کنی

msaneit
21-07-2010, 07:19
آقا یه سوال من اول با خود گوشی آپدیت کردم هالا اگه به خواهم با vanilla آپدیت کنم مشکلی واسم پیش می یاد ؟
آخه هر کردم نشد

arckilis
21-07-2010, 09:06
سلام دوست عزیز میخواید حتما vanilla باشه؟اگه میخواید فقط فلش باشه میتونید از طریقه کامپیوتر آپدیت کنید که در امضای آقا سهند هست

Sahand.Si
21-07-2010, 09:19
با سلام خدمت دوستان یعنی کسی نیست که بتونه مشکل waiting رو حل کنه
مشکل waitig کاملا به کامپیوتر شما ارتباط داره تنها اقداماتی که میشه انجام داد ایناست:
نصب تمامی درایور های کامپیوتر.
نصب ویندوز ویستا و بالاتر.

Sahand.Si
21-07-2010, 09:19
آقا یه سوال من اول با خود گوشی آپدیت کردم هالا اگه به خواهم با vanilla آپدیت کنم مشکلی واسم پیش می یاد ؟
آخه هر کردم نشد
نه اقا مشکلی پیش نمیاد شما براحتی می تونید با کامپیوتر فلش کنید اموزشش تو امضام هست اموزش اپدیت به ورژن 1.2 و اگر می خواید قفط وانیلا باشه اموزش فلش از نوع hard reset با فرق اینکه باید فایلهای ورژن 1.2 رو استفاده کنید.

Kourosh_Jal
03-08-2010, 02:14
سلام دوستان من یه سوال دارم:
من بعد از اینکه گوشیو فلش کردم و رفتم به حالتی که آنتن ندارم میتونم مستقیم توی app manager برم و maemo 5 رو نصب کنم دیگه؟یعنی ایسنکارو بکنم آنتن برمیگرده درسته؟

Moha2mad
16-08-2010, 06:06
سلام دوستان من هم میخوام گوشیمو یه ریست کامل بکنم چون لاک کد گوشیم رو فراموش کردم . اگه من با این روش گوشیمو هارد ریست کنم لاک کد هم به حالت کارخانه ایش بر میگرده ؟ حالا یه سوالی برام پیش اومده . من از فایل ها و تنظیمات کلاً یه بک آپ گرفتم . سوالم اینه که من این فایل بک آپ رو کجا نگهداری کنم یعنی از گوشی خارج کنم یا بمونه تو گوشی ؟ تو گوشی پاک نمیشه ؟

N900
17-08-2010, 21:14
سلام دوستان من هم میخوام گوشیمو یه ریست کامل بکنم چون لاک کد گوشیم رو فراموش کردم . اگه من با این روش گوشیمو هارد ریست کنم لاک کد هم به حالت کارخانه ایش بر میگرده ؟ حالا یه سوالی برام پیش اومده . من از فایل ها و تنظیمات کلاً یه بک آپ گرفتم . سوالم اینه که من این فایل بک آپ رو کجا نگهداری کنم یعنی از گوشی خارج کنم یا بمونه تو گوشی ؟ تو گوشی پاک نمیشه ؟
لاک کد این گوشی به دلیل استفاده از لینوکس تغییر و یا با فلش به حالت اولیه بر نمیگرده ، تنها راهتون اینه که کدتونو باز یابی کنید که تو همین بخش مایمو آموزشش هست بگردید پیدا میکنید .

Moha2mad
17-08-2010, 22:36
یعنی با هارد ریست کردن لاک کد به حالت کارخانه ایش بر نمیگرده ؟ خب من چیکار کنم . میشه لطف کنین لینک بدین آموزش رو بذارین ؟

santormp3
17-08-2010, 23:13
[QUOTE=Kourosh_Jal;1480226]سلام دوستان من یه سوال دارم:
من بعد از اینکه گوشیو فلش کردم و رفتم به حالتی که آنتن ندارم میتونم مستقیم توی app manager برم و maemo 5 رو نصب کنم دیگه؟یعنی ایسنکارو بکنم آنتن برمیگره


اقا من هم آپدیت کردم به روش سهند جان...اما انتن ندارم.....لطفا کمکمون کنید

Sahand.Si
18-08-2010, 01:06
امکان نداره شما فریمور رو اشتباه دانلود کردین

Moha2mad
19-08-2010, 03:40
سلام آقا سهند بابا شما داد ما برس من لاک کد گوشیمو فراموش کردم . دوستان میگن با هارد ریست , لاک کد به حالت کارخانه ایش بر نمیگرده . خب من باید چیکار کنم . اگه آموزشش تو فروم هست لینکشو اینجا بذارین . ممنون :sign_help:

Amir.A
19-08-2010, 04:07
سلام آقا سهند بابا شما داد ما برس من لاک کد گوشیمو فراموش کردم . دوستان میگن با هارد ریست , لاک کد به حالت کارخانه ایش بر نمیگرده . خب من باید چیکار کنم . اگه آموزشش تو فروم هست لینکشو اینجا بذارین . ممنون :sign_help:

سلام
متاسفانه چون سیستم بر پایه لینوکس هست ،
یه راه بیشتر نداره اونم فلش از طریق باکس هست ! :al:
شما باید بدید گوشیتون رو با باکس فلش کنن !

santormp3
19-08-2010, 09:32
:
امکان نداره شما فریمور رو اشتباه دانلود کردین

سهند جان....قربونت برم.....به جون خودم با همون فایل ها و با همون روش سوم اپدیت کردم...اما انتن ندارم....چیز جالب اینه که وقتی اپدیت میکنم...ولی توی about product میزنه ورژنش همون ورژن 2009 هست...چیکار کنم؟؟؟؟؟:dg::dg:

behzad1982
27-09-2010, 03:33
باز سلام خدمت همه ی بچه های گل موبایلستان.
در اموزش فلش که اقا پدرام عزیز گزاشتن و کاملا با این اموزش منطبق هستش فلش گوشی از نوع soft هست و برای مواقعی که گوشی کرش کرد و یا دچار مشکل شد عالیه ولی همینطور که می دونید میر برنامه ها پاک نمیشه و یا عکساتون و یا شماره ها ولی در این اموزش گوشی شما طوری فلش خواهد شد که انگار مثل روز اول از مغازه خریدید!!!!
اول از همه از گوشی خودتون پک اپ بگیرین چون دیگه این دفعه همه چی پاک میشه عکس ها اس ام اس هاتون و شماره ها هرچی که به ذهنتون می رسه.
البته تو فروم های انگلسی این فلش رو به اسم فلش vannila میشناسن پس هرجا دیدین نوشته vannila منظور همینه.
اول از همه شما همون فریمورد اول که برای گوشیتون اومده بود همونی که اقا پدرام گزاشته اونو دانلود می کنین به اسم:
rx-51_2009se_1.2009.42-11_pr_combined_mr0_arm.bin (http://tablets-dev.nokia.com/nokia_n900.php)
بعد از اینکه این فریموزد دانلود کردین این فریمور رو هم دانلود کنین.
rx-51_2009se_1.2009.41-1.vanilla_pr_emmc_mr0_arm.bin (http://tablets-dev.nokia.com/nokia_n900.php)
1-اول از همه گوشی خودتون رو کامل شارژ کنید.
2-flasher 3.5 (http://tablets-dev.nokia.com/maemo-dev-env-downloads.php) رو دانلود و نصب کنین.
3-فایل اول رو که با اسم rx-51_2009se_1.2009.42-11_pr_combined_mr0_arm.bin (http://tablets-dev.nokia.com/nokia_n900.php?f=rx-51_2009se_1.2009.42-11_pr_combined_mr0_arm.bin) بود رو در مسیر زیر قرار بدین:

programfiles%\maemo\flasher-3.5\
و بعد در قسمت run ویندوزتون کلمه cmd رو تایپ کنین.
و دستور زیر رو وارد کنین:

cd "%programfiles%\maemo\flasher-3.5"
البته برای کسایی که ویندوز وستا و یا 7 دارن در قسمت search کلمه cmd رو تایپ کنن خودش پیدا میکنه.
گوشیتون رو خاموش کنین و با نگه داشتن کلید u کابل usb گوشیتون رو نصب کنین تا به فلش مود بره و علامت یه کابل بالای گوشیتون بیاد.
و بعد این دستور رو وارد کنین:

flasher-3.5.exe -f rx-51_2009se_1.2009.42-11_pr_combined_mr0_arm.bin -f
با ایت تفاوت که در فلش معمولی در اخر جمله r- بود و در این دستور وجود نداره که از ریستارت گوشی بعد از فلش جلوگیری می کنه.
البته بعد از اتمام مراحل فلش کابل گوشی رو جدا نکنید و یا گوشی رو روشن نکنید.
سپس فایل rx-51_2009se_1.2009.41-1.vanilla_pr_emmc_mr0_arm.bin (http://tablets-dev.nokia.com/nokia_n900.php?f=rx-51_2009se_1.2009.41-1.vanilla_pr_emmc_mr0_arm.bin)
رو جایگزین فریمور قبلی در مسیر زیر بکنید:

programfiles%\maemo\flasher-3.5\
و در cmd تایپ کنید:


flasher-3.5.exe -f rx-51_2009se_1.2009.41-1.vanilla_pr_emmc_mr0_arm.bin -f -r
اگر تمامی مراحل رو درست رقته باشین با این پیغام ها مواجه میشین:

image 'mmc', size 241163 kb
version rx-51_2009se_1.2009.41-1.vanilla
و بعد:


usb device found found at bus 001, device address 006.
Found device rx-51, hardware revision 2101
nolo version 1.4.13
version of 'sw-release': Rx-51_2009se_1.2009.42-11.002_pr_002
booting device into flash mode.
Suitable usb device not found, waiting.
Usb device found found at bus 001, device address 007.
Raw data transfer ep found at ep2.
[writing 74 % 179200 / 241163 kb 13180 kb/s]
image(s) flashed successfully in 26.848 s (8982 kb/s)!

بعد از این مراحل گوشی شما ریستارت میشه و به احتمال زیاد انتن ندارین که با اپدیت به اخرین ورژن رسمی انتنتون بر میگرده حتی اینکار باعث میشه تمامی ویدیو های سمپل گوشی و یا اهنگ هایی که نوکیا گزاشته بود برگرده تمامی مسیر های فایل هایی که نصب کرده بودین پاک شده و گوشی شما مثل روز اول هست.
نکات:
1-حتما با ورژنی که اینجا معرفی شده یعنی ورژن اول فلش کنید و با نسخه های بالاتر این کار رو انجام ندید.
2-گوشی رو در بین مراحل فلش روشن و یا کابل رو جدا نکنید.
3- هیچ مسئولیتی در قبال خاموش شدن گوشی و یا کرش گوشی نداشته تمامی خطر ها بر عهده خودتون هست.

سلام خیلی ممنون از توضیح خوبت همه چیز گوشیم درست شد فقط آنتن ندارم
به هر حال عالی بود و ممنون

diego
08-10-2010, 00:41
سلام آقا سهند بابا شما داد ما برس من لاک کد گوشیمو فراموش کردم . دوستان میگن با هارد ریست , لاک کد به حالت کارخانه ایش بر نمیگرده . خب من باید چیکار کنم . اگه آموزشش تو فروم هست لینکشو اینجا بذارین . ممنون :sign_help:





سلام
متاسفانه چون سیستم بر پایه لینوکس هست ،
یه راه بیشتر نداره اونم فلش از طریق باکس هست ! :al:
شما باید بدید گوشیتون رو با باکس فلش کنن !

با اجازه آقا سهند عزیز باید به اطلاع دوستان برسه که این پسورد هم براحتی پیدا میشه:

این هم لینک تاپیک و پست آموزش کامل:


http://mobilestan.net/showpost.php?p=1582855&postcount=55

msinreza
01-11-2010, 00:08
با سلام و خسته نباشید . ببخشید از بس اعصابم خورد شده حوصله نداشتم بگردم تا تاپیک مخصوصو پیدا کنم شرمنده .
من امروز با کلی زحمت تونستم میگو رو نصب کنم . بار اولو درست نصب شد . اما بار دوم فایل ایمیج رو روی حافظه اصلی گوشی نصب کردم . از اون موقع تاحالا هرچی دارم گوشیو فلش میکنم فلشو رد میکنه و حتی حافظه اصلی رو نمیشناسه .حتی چند بار با کامپیوتر خود گوشی رو فرمت کردم اما فایده نداشت . لطفا راهنمایی کنین

vahid3r2n1
09-12-2010, 16:45
با تشكر از دوستان خوب
من تمامي مراحلو هم درست ميرم طوري كه فلش اول راحت ميزنم فقط تو ونيلا usb پيدا نميكنه توي weating ميمونه.
باتري فول بود
فايل هارو كامل و درست دانلود و نصب كردم
قبل از فلش دوم مجبور ميشم آخرش كابل در بيارم و باتر از نو درآورده و جابزن بعداز روشن شدن گوشي آپديت كرد ولي ram گوشي فول شده بود الان ديگه flasher-3.5 گوشيمو نميشناسه و پورت usb پيدا نشد تا دوباره امتحان كنم .
درضمن flasher-3.5 مجبور شدم unistall كنم و دوباره نصبش كنم ولي بازم نشد ...

لطفا راهنمايي بفرماييد
:bw::bw::bw::bw: