سلام
آقایون من این برنامه Moboroo رو نصبیدم رو سیستم کامپیوترم بعدشم htc one x رو نصب کردم به سیستم بالا هم آوورد اما این SD Card رو نمی شناسه (می دونم SD کارد نداره htc onex) فقط Device گوشی رو برام میاره بالا یعنی اون حافظه داخلیه که برنامه های آندروید و اس ام اس و غیره روش هست / وقتی می خوام نرم افزار یا هر چیز دیگه ای بریزم پیغام میده که SC Card Not Found! آیا درایوری چیزی باید روی خود گوشی نصب باشه که این sdcard رو بشناسه یا نه؟؟
مدل گوشی htc one x
با تشکر.
مشکلمو خودم حل کردم از قدیم گفتن به هر چی ور بری یا خرابش می کنی یا درست :)
مشکلم این بود که تو این برنامه moboro فقط حافظه داخلی phone stroge رو می شناخت و sdcard رو نمی شناخت.
راه کارشم این بود که من خنگ unknown Source رو تیکشو نزده بودم. (گزینه اش هم تو آندروید 4 در قسمت security هست قبلاً تو آندروید 2 قسمت Apps بود. خیلی گشتم دنبالش).
بعدش هم باید گوشی رو بزاری رو مد only charg گزینه disk drive نباشه.![]()
اقا کامپیوترم گوشی رو شناخت!
با برنامه htc sync
یه اهنگ از به قسمت اهنگ ها درگ کردم (همین جوری باید اهنگ بریزم دیگه؟!) که این ارور رو داد
Fail to mount/unmount device storage card
؟؟
ممنون
نرم افزار رو نصب کردم میزنم بالا بیاد (Application GUI create fail) این پیام میاد بعدشم بسته میشه .
یکی ککککمممممککککمممم کنه؟؟؟؟؟؟
درود.
من وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل می کنم، تو قسمت کانکتینگ می مونه.
خیلی صبر کردم ولی کانکت نمیشه.
گوشیم Galaxy Ace است.
usb debugging هم فعاله.
درایور گوشی رو هم نصب کردم.
طبق این تصویر:
![]()
سلام دوستان چرا بعضی از برنامه ها به جایه یک فایل با پسوند .apk چند فولدر سیستمی داخلش هست باید چگونه نصب کنم مثل همین برنامه چگونه نصب میشه مرسی اینم عکس
![]()
سلام، گوشی HTC One v دارم و می خوام روش برنامه نصب کنم، HTC Sync رو سیستمم نصب هست و گوشیم رو که وصل میکنم میشناسه، ولی گزینه ای به اسم Instsll APK نداره، چه جوری باید برنامه فایل منیجرم رو نصب کنم؟ بازی هم همینطور چه جوری نصب کنم؟
آهنگ و عکس رو خودم مستقیم تو SD Card میریزم، مشکلی هم ندارم(فقط پوشه بندی هست که میخوام با همین فایل منیجر انجام بدم )
ممنون میشم توضیح بدین :)