در این قسمت تمام سوالات و مشکلات درباره ی بازی ها قرار می گیرد
لطفا از پرسیدن سوال در بقیه تاپیک ها خودداری کنید
در این قسمت تمام سوالات و مشکلات درباره ی بازی ها قرار می گیرد
لطفا از پرسیدن سوال در بقیه تاپیک ها خودداری کنید
/.,zxc ,abrar ,acmilan308 ,AlirezaDesire ,asadpouri ,™ AMIN ,®.TiTAN ,babak_1374 ,behzad_estakhri ,blakmak2000 ,dr_voroojak ,E B I ,fed.da ,hamed2si ,HF273 ,HOSSEIN 7 ,Javad_TNT ,KingKiaAppLe ,Labkh4nd ,m.j.y ,m40857 ,mahdi.m78 ,majid5566 ,MAMAD*50 CENT ,mehdi.love.2 ,moji777 ,NOKIA TITAN ,Omid ,pars71 ,pedramsanan ,Power OS ,rahpak ,Rapster ,rezatommy ,sabzefosfori ,saeed_zer0 ,shylord ,TASNIM ,TiTAN ,UnBelievable Boy ,unname47 ,مهراد 2002 ,نمکدون ,_IMMORTAL_ ,ساناز ,طوقی
دوست عزیز این بازیرو خیلی ها امتحان کردن و گفتن جواب داد و حتی رام جدیدی که برای x1 امد و توش 3d به خوبی کار می کنه خود سازندش گفته که این بازی رو تست کرد و جواب داد
نمی دونم چرا شما که تست نکردین همش می گید جواب نمی د
خوب شما مدیر هستین تا مشکل دیگران رو حل کنید نه اینکه همش ایه ی یعس بخونید
در هر حال مشکل من که حل شد و بازی به خوبی توی x1 جواب داد
دوست عزیز من مشکلی با شما ندارم که میگم کار نمی کنه
بازیهایی که با گرافیک هستند مثل بازیهای گیم لافت
پیش نیازشون cpu 1ghz هست که همشون دارای چیپ گرافیکی هستند
وهم چنین گوشی مثل n900 و mileston دارای cpu 600mhz هستند دارای چیپ گرافیکی قویتر از نکسس هستند
برای همین هست که بیشتر بازیهای با گرافیک روی گوشیهایی مثل هیرو و لجند کار نمی کنه
سلام دوستان من هرچی گشتم یه آموزش کلی از نصب بازی روی آندروید نتونستم پیدا کنم.اگه جایی هست که آموزش داده ممنون میشم لینکشو برام بذارید یا اگرم نیست ممنون میشم راهنماییم کنید
عزیزم هیچ گونه آموزش خاصی نمیخوات شما مثله برنامه که نصب میکنین بازی را هم نصب کنین خیلی راحت ..
فقط یه سری بازی های پر حجم هست که علاوه بر خوده بازی یه فایل دیتا هم داره که همه بازی های معرفی شده مسیر فایل دیتا را بهتون میگن و کافیه شما به مسیر گفته شده منتقل کنین...
اگر بازی های gameloft باشه توی پوشه ای به همین اسم ذخبره میشه