سلام
امروز بعد از اتمام امتحانات ترم وقت کردم تا آموزش ارتباط وایرلس بین لپ تاپ و گوشی در ویندوز سون را بزارماین آموزش کاملا تصویری هست . روش کار به این صورت هست که اول ما یک کانکشن وایرلس می سازیم بعد اونو تو گوشی هم تعریف می کنیم و به گوشی و لپ تاپ IP دستی میدیم و در آخر اینترنت رو به اشتراک می گذاریم
خوب شروع کنیم و مرحله به مرحله جلو بریم
اول بریم سراق لپ تاپ ، طبق عکس بر روی گزینه 1 و سپس بر روی Open Network And Sharing Center کلیک کنید
بر روی گزینه Set up a new connection or network کلیک کنید
با حرکت اسکرول به پایین آمده و بر روی گزینه Set up a wireless ad hoc کلیک کنید
بر روی Next کلیک کنید
در این قسمت مراحل را به این ترتیب طی کنید : در قسمت Network name نام دلخواه و security type را روی حالت WEP قرار بدید و برای Security key یک رمز دلخواه از 10 رقم عدد انتخاب کنید و در آخر تیک مربوط به Save this network را بزنید و روی Next کلیک کنید
خوب کانکشن ساخته شد روی Close کلیک کنید
سیستم در حال انتظار ارتباط گوشی هست
خوب حالا بریم سراق گوشی ، از Settings به قسمت Internet Connection می رویم و بر روی گزینه Connections کلیک می کنیم
در این قسمت گزینه New را زده
بر روی Next کلیک کنید
نام دلخواهی را که در مرحله 5 انتخاب کردید بنویسید و Next بزنید
گوشی پیغامی مبنی بر اسکن وایرلس میده و Yes می زنیم و نام وایرلسی که ساختیم را انتخاب می کنیم و Next میزنیم
رمز وایرلس را وارد میکنیم و Next میزنیم
بر روی گزینه Advanced کلیک می کنیم
به قسمت IP Addresses میریم و هر دو تیک را بر میداریم ، در این قسمت ما می خواهیم Ip دستی به گوشیمون بدیم تا ارتباط ایمن تری داشته باشیم
این قسمت را مطابق با عکس پر کنید و save بزنید
من در اینجا DNS را 4.2.2.4 انتخاب کردم که عمومی تر هست می تونید از DNS های دیگه هم استفاده کنید مثل 4.2.2.1 یا 217.219.119.4 یا 217.219.119.1 یا از شرکتی که اینترنت ADSL خودتونو گرفتید سوال کنید تا بهتریت DNS را بهتون معرفی کنن
بر روی Finish کلیک می کنیم
در قسمت Select Connection نام وایرلس را انتخاب کنید و به آن کانکت شوید
خوب کارمون با گوشی تموم شدخسته شدید نه !! من که
:دی

این آموزش کاملا تصویری هست . روش کار به این صورت هست که اول ما یک کانکشن وایرلس می سازیم بعد اونو تو گوشی هم تعریف می کنیم و به گوشی و لپ تاپ IP دستی میدیم و در آخر اینترنت رو به اشتراک می گذاریم

خسته شدید نه !! من که
:دی

ای بابا

هنوز اینترنت نداریم