• ورود

    عضويت در سايت موبايلستان ايميل فعال سازي ارسال نشده است ؟ کلمه عبور خود را گم کرده ايد ؟
  • ثبت نام

  • سوالات عمومی (مشکلات شما در برنامه نویسی)

    بستن این دسته بندی اطلاعيه ها


    سوالات عمومی (مشکلات شما در برنامه نویسی) سوالات عمومی (مشکلات شما در برنامه نویسی)
    صفحه 1 از 7 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 10 از 70

    برنامه‌نویسی

    1. Top | #1


      درجه : عضو ممتاز
      شماره كاربري : 445010
      نام : Banned 4ever
      نوشته ها: 1,044
      سپاس ها : 813
      سپاس از شما 3,740 بار در 724 پست
      جزئيات بيشتر

      پیش فرض سوالات عمومی (مشکلات شما در برنامه نویسی)

      دوستان عزیز این تاپیک رو با هدف رفع مشکلات برنامه نویسی دوستان در اینجا ایجاد میکنیم تا دوستان بتونن مشکلاتی رو که هنگام برنامه نویسی باهاش برخورد میکنن رو حل کنند.

      WARNING | اخطار

      دوستان عزیز لطف کنند جدا از دادن اسپم توی این تاپیک خودداری کنند چون فقط قرار اینجا سوالات و جواب ها باشه و نه چیز دیگه دوستانی که اطلاعاتشون کافی نیست بزرگواری کنند راهنمایی اشتباه نکنن و باعث کج روی تاپیک نشن


      با تشکر از همه دوستان

    2. 4 كاربر زير از شما hesamgta عزيز، سپاسگزاری كرده اند



    3. کسب و کار


    4. Top | #2
      سوالات عمومی (مشکلات شما در برنامه نویسی)
      سوالات عمومی (مشکلات شما در برنامه نویسی)سوالات عمومی (مشکلات شما در برنامه نویسی)


      درجه : عضو نيمه ممتاز
      شماره كاربري : 309103
      نام : .:. هیچکس .:.
      نوشته ها: 522
      سپاس ها : 886
      سپاس از شما 1,363 بار در 402 پست
      جزئيات بيشتر

      پیش فرض

      سلام دوستان
      نحوه ساخت فایلهای دیتابیس db رو میخواستم بدونم تا تو نرم افزار ازش استفاده کنم، مثل دیگشنری هایی که دیتابیس دارن، دقیقا همونجوری

      ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
      ::: این پست از طریق گوشی ارسال شده است :::
      [ Galaxy Ace ]
      ویرایش توسط hesamgta : 17-07-2012 در ساعت 11:49



    5. Top | #3


      درجه : عضو ممتاز
      شماره كاربري : 445010
      نام : Banned 4ever
      نوشته ها: 1,044
      سپاس ها : 813
      سپاس از شما 3,740 بار در 724 پست
      جزئيات بيشتر

      پیش فرض

      نقل قول نوشته اصلی توسط temporari7
      سلام

      من برنامه c4droid رو همراه پلاگینش نصب کردم ولی موقع کامپایل ارور میده، زود قطع میشه نمی تونم عکس بگیرم ، میگه مسیر موجود نیست،
      میخواستم بدونم کسی با این برنامه کار کرده?

      ممنون

      اگر هم اسپم بود پاک کنید#

      ممنون بابت توجهت

      کارایی که گفتی انجام دادم ولی نشد ،
      یه عکس تونستم بگیرم
      screenshot-1341578301795.png - 37.2 kb



      نه اشکال از اینا نیست ، با روت اکسپلورر رفتم تو اون مسیر 50 خورده مگ بود ،
      دستت درد نکنه ، بیخیال شدم ، همون کامپیوتر بهتره.

      پست ارسال شده توسط موبايل
      نقل قول نوشته اصلی توسط sajad431
      در تنظیمات نوع کامپایلر رو روی g++ گذاشتی؟

      روش کار رو کامل مینویسم
      اول هر دو تا نرم افزارو پاک کنید
      حالا به این ترتیب برید:

      اول پلاگین gcc رو نصب کنید
      اون رو باز کنید و اگر گوشی شما روت هست :
      Install to external memory
      و اگر روت نیست:
      Install to internal memory
      بزارید کارش تموم که شد پلاگین رو پاک کنید
      حالا خود c4droid رو نصب کنید
      در تنظیمات نرم افزار کامپایلر g++ رو سلکت کنید
      تمام.☺

      در ضمن از iostream استفاده کنید
      نه iostream.h

      using namespace std
      هم فراموش نشه

      در این صورت به نظر من یا در نصب gcc4droid اشتباه کردید و یا در preferences کامپایلر رو درست انتخاب نکردید
      دقت کنید که روی g++ گذاشته باشید.(سومی)
      نمونه مشکلات دوستان با راه حل های پیشنهادی



    6. Top | #4


      درجه : عضو ممتاز
      شماره كاربري : 445010
      نام : Banned 4ever
      نوشته ها: 1,044
      سپاس ها : 813
      سپاس از شما 3,740 بار در 724 پست
      جزئيات بيشتر

      پیش فرض

      نقل قول نوشته اصلی توسط PIVANDAA7K
      سلام.دوستان من یه مشکل دارم.تو برنامه میخوام از TableLayout استفاده کنم و سطرهاش گرادینت باشه.هر کاری میکنم فقط اولین سطر یا همون اسم ستون ها از گرادینت استفاده میکنه!!!سطرهایی که توی برنامه بهش اضافه میکنم چطور به صورت گرادینتی که واسه سطر تعریف شده اضافه کنم؟!
      برنامه رو با eclipse دارم مینویسم

      از Eclipse IDE for Java Developers

      Version: Indigo Service Release 2
      Build id: 20120216-1857
      قبلا یه کم با basic4droid کار کردم به نظرم محدود اومد ترجیح دادم با eclipse بنویسم به مشکلی نخورم!حالا هر کاریش میکنم سطرهایی که توی برنامه به TableLayout اضافه میکنم از گرادینت تعریف شده واسه اون لایوت استفاده نمیکنه!!!چطور باید این مشکل رو حل کرد؟
      نقل قول نوشته اصلی توسط hesamgta
      از چه ورژنی استفاده میکنید؟
      چرا با basic4droid نمی نویسید؟

      باید هر کدوم رو جداگانه تعریف کنی . جایی هست که مربوط به اد کردنش هست (توی بخش تنظیمات ) یه نگاهی هم به اونجا بنداز ولی اگر بازم مشکل از اونجا نبود میتونی از دوستمون (moalla) کمک بگیری
      (چون من بیشتر با phonegap و basic4droid برنامه نوشتم)
      نمونه2



    7. Top | #5


      درجه : عضو ممتاز
      شماره كاربري : 445010
      نام : Banned 4ever
      نوشته ها: 1,044
      سپاس ها : 813
      سپاس از شما 3,740 بار در 724 پست
      جزئيات بيشتر

      پیش فرض

      نقل قول نوشته اصلی توسط Afshin.Arani
      من می خوام یک دکمه در صفحه main که به صفحه دیگری برود و یک دکمه در این صفحه برای رفتن به صفحه ای دیگر لطفا کمک کنید
      نقل قول نوشته اصلی توسط iman-ss
      نمیدونم با چه نرم افزاری دارید برنامه نویسی اندروید رو انجام میدید . من به شخصه پیشنهاد میکنم با eclipse کار کنید .
      اگه بخوای یک layout be layout دیگر بری باید چند کار انجام بدی
      اول باید یک layout درست کنی بعدش یه فایل java درست کنی بعدش تو فایل جاوا باید activity که در در فایل manifest برنامه درست کردی اینجا فراخوانیش کنی .
      بعدش دیگه باید متدهای فراخوانی activity را بنویسی .
      نقل قول نوشته اصلی توسط abbasalim
      اینم آموزش فارسی یاخت کلیک
      قسمت اول
      http://androidcode.ir/post/Android-activities-lynda-1
      قسمت دوم
      http://androidcode.ir/post/Android-activities-lynda-2
      نمونه3



    8. Top | #6


      درجه : عضو ممتاز
      شماره كاربري : 445010
      نام : Banned 4ever
      نوشته ها: 1,044
      سپاس ها : 813
      سپاس از شما 3,740 بار در 724 پست
      جزئيات بيشتر

      پیش فرض

      نقل قول نوشته اصلی توسط mbzadegan
      از دوستان کسی تونسته اسکریپتهای Perl یا Python را توی Android اجرا کنه ؟
      من هنوز نتونسته ام با ابزارهای http://code.google.com/p/android-scr...downloads/list هیچ اسکریپتی را اجرا کنم !
      از اساتید ممنون میشم اگه راهنمایی بشم .
      نقل قول نوشته اصلی توسط prespolis
      دوست عزیز لطفا یک سری به تایپک زیر بزنید اگه کارتون درست نشد بهم بگین تا راهنماییتون کنم.

      http://forum.mobilestan.net/showthre...01:mobilestan:
      نقل قول نوشته اصلی توسط mbzadegan
      بسیار ممنون دوست عزیز.
      اتفاقا هفته پیش همین SL4A را هم نصب کرده ام و روی اسکریپتها خیلی خوب جواب گرفته ام .( هم پرل و هم پایتون ).
      مشکل جدید من اینه که توی محیط ترمینال ( پرل یا پایتون ) که صفحه Keyboard میاره هرکلیدی میزنم اون کلید نوشته نمیشه ، احتمال میدم در محیط ترمینال آن XT9 Mode فعال شده باشه ویا یک Setting خاصی در محیط ترمینالش فعال شده باشه که نمی تونم در محیط ترمینال SL4A هیچ اسکریپتی را بنویسم !!
      نمونه4



    9. Top | #7


      درجه : عضو ممتاز
      شماره كاربري : 445010
      نام : Banned 4ever
      نوشته ها: 1,044
      سپاس ها : 813
      سپاس از شما 3,740 بار در 724 پست
      جزئيات بيشتر

      پیش فرض

      نقل قول نوشته اصلی توسط smfazel
      سلام دوستان
      نحوه ساخت فایلهای دیتابیس db رو میخواستم بدونم تا تو نرم افزار ازش استفاده کنم، مثل دیگشنری هایی که دیتابیس دارن، دقیقا همونجوری

      ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
      ::: این پست از طریق گوشی ارسال شده است :::
      [ Galaxy Ace ]
      اکثر فایل های دیتابیس به صورت یک فایل txt هستن که شما میتونید اطلاعات رو توشون با خود برنامه ای که نوشتین ببینید ذخیره کنید ویا حتی ویرایش کنید خوب بستگی داره به اون برنامه و زبانی که باهاش برنامه نویسی میکنین دستورات لازم برای فراخوانی فایل txt متفاوته

    10. كاربران زير از شما hesamgta عزيز، سپاسگزاری كرده اند




    11. Top | #8
      سوالات عمومی (مشکلات شما در برنامه نویسی)
      سوالات عمومی (مشکلات شما در برنامه نویسی)سوالات عمومی (مشکلات شما در برنامه نویسی)


      درجه : عضو نيمه ممتاز
      شماره كاربري : 309103
      نام : .:. هیچکس .:.
      نوشته ها: 522
      سپاس ها : 886
      سپاس از شما 1,363 بار در 402 پست
      جزئيات بيشتر

      پیش فرض

      چطور میتونم روی شبیه ساز آندروید که تو کامپیوتر هست برنامه نصب و اجرا کنم؟ فایل apk رو کجا باید بریزم؟

      ::: این پست از طریق گوشی ارسال شده است :::
      [ Galaxy Ace ]



    12. Top | #9


      درجه : عضو ممتاز
      شماره كاربري : 445010
      نام : Banned 4ever
      نوشته ها: 1,044
      سپاس ها : 813
      سپاس از شما 3,740 بار در 724 پست
      جزئيات بيشتر

      پیش فرض

      نقل قول نوشته اصلی توسط smfazel
      چطور میتونم روی شبیه ساز آندروید که تو کامپیوتر هست برنامه نصب و اجرا کنم؟ فایل apk رو کجا باید بریزم؟

      ::: این پست از طریق گوشی ارسال شده است :::
      [ galaxy ace ]
      از چه شبیه سازی استفاده میکنی؟ (چه ربطی به مشکلات برنامه نویسی داره؟؟؟؟؟؟!)



    13. Top | #10
      سوالات عمومی (مشکلات شما در برنامه نویسی)
      سوالات عمومی (مشکلات شما در برنامه نویسی)سوالات عمومی (مشکلات شما در برنامه نویسی)


      درجه : عضو نيمه ممتاز
      شماره كاربري : 309103
      نام : .:. هیچکس .:.
      نوشته ها: 522
      سپاس ها : 886
      سپاس از شما 1,363 بار در 402 پست
      جزئيات بيشتر

      پیش فرض

      نقل قول نوشته اصلی توسط hesamgta
      از چه شبیه سازی استفاده میکنی؟ (چه ربطی به مشکلات برنامه نویسی داره؟؟؟؟؟؟!)
      خوب برنامه ای که نوشتم رو میخوام رو شبیه ساز تست کنم، خودش اتوماتیک رو شبیه ساز تست نمیکنه، کتاب هست
      سوال رو تو قسمت دانلود SDK هم مطرح کردم، اگه فکر میکنی مربوط به اونجاست جواب بده ممنون.

      ::: این پست از طریق گوشی ارسال شده است :::
      [ Galaxy Ace ]




    صفحه 1 از 7 123 ... آخرینآخرین

       توضیحاتی درباره این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •