دیکشنری Pmd ورژن 2
دوستانی که موتورولا دارند برای نصب به امضای من (نصب بازی ها و برنامه هایی که به درستی روی موتورولا کار نمی کنند) مراجعه کنند.
موفق باشید.
دیکشنری Pmd ورژن 2
دوستانی که موتورولا دارند برای نصب به امضای من (نصب بازی ها و برنامه هایی که به درستی روی موتورولا کار نمی کنند) مراجعه کنند.
موفق باشید.
A.M.!.N, alpha1, amindvm, amir_itc, ™ALI, coloop, Dariush_Shahyar, ebu, em10, eshgheabadi, fanoosezard, fatemehm, firewall, First.Last, goostaw, hosseind, hrahere, imann73, javad_9864, khabat61, korn, lovlyforyou123, majid85147, mazzi, mesgar, micr0bb, MOJI3180, MOTO MAN, mrhafez, pedramakhavan, s.farzam, saeeddjx, setareh05, shaZdeh23, sia.eagle72, tree
ممنون
سلام .منظور از امضای من کجاست؟
سلام دوست عزیز...
به سایت موبایلستان و جمع دوستانه ما خوش اومدین...:flower:
تاپیک زیر رو ببینید ! این همون تاپیکی عستش که جناب mri به امضاشون اشاره کردند ! امضای ایشون ویرایش شده و فعلا آدرس این تاپیک در امضای ایشون نیست...
آموزش نصب بازي ها و نرم افزارهايي كه به درستي روي موتورولا كار نمي كنند
موفق و پیروز باشید...:flower:
!? Only
سایز v3i رو کسی داره؟
تست شده باشه
سلام دوستان عزیز
اولاً تشکر میکنم از برنامه ای که معرفی کردید.
من این برنامه را روی V3i نصب کردم، برنامه اجرا میشه و کلیدها هم درست است اما مشکلی که وجود دارد سرعت بسیار پایین برنامه هست. مثلا وقتی یه کلمه را تایپ می کنم حروف بسیار کُند روی صفحه میان. طوری که در اغلب موارد کلمه را چون نمی بینم غلط تایپ میشه و مجدداً باید تایپ کنم. میخواستم ببینم علتش چیه؟
مشخصات گوشی:
Flex Version: GSPSLQAT677PT09B
S/W Version: R479_G_08.B4.85R
DSP S/W Version: 63242400
Language List : 0034
مشکل از گوشی شما هستش دوست عزیز منم یه 4 سال پیش v3i داشتم باید قبول کنی که گوشی خیلی کندی هستش و تو برنامه های جاوا مخصوصا اگه سنگین باشه خیلی گیر و هنگی داره
سلام دوستان عزیز
اولاً تشکر میکنم از برنامه ای که معرفی کردید.
من این برنامه را روی V3i نصب کردم، برنامه اجرا میشه و کلیدها هم درست است اما مشکلی که وجود دارد سرعت بسیار پایین برنامه هست. مثلا وقتی یه کلمه را تایپ می کنم حروف بسیار کُند روی صفحه میان. طوری که در اغلب موارد کلمه را چون نمی بینم غلط تایپ میشه و مجدداً باید تایپ کنم. میخواستم ببینم علتش چیه؟
مشخصات گوشی:
Flex Version: GSPSLQAT677PT09B
S/W Version: R479_G_08.B4.85R
DSP S/W Version: 63242400
Language List : 0034
سلام
شما به یکی از دو مونستر زیر فلش بزن شاید مشکلت حل بشه
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=84951
یا
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=74643
موفق باشید....
ممنون