البته الان یه نفر توی تلگرام بهم پیام داد که من شمارشو سیو دارم ولی توی تلگرام اسمشو نیاورد.فقط شمارشو میاره.
قبل اینکه تلگرامو دلت اکانت کنم و اکانت جدید بسازم این مشکل رو نداشتم.الان با همون خط و با همون گوشی اینجوری شده
البته الان یه نفر توی تلگرام بهم پیام داد که من شمارشو سیو دارم ولی توی تلگرام اسمشو نیاورد.فقط شمارشو میاره.
قبل اینکه تلگرامو دلت اکانت کنم و اکانت جدید بسازم این مشکل رو نداشتم.الان با همون خط و با همون گوشی اینجوری شده
رسالت سازمانی موسسه خیریه بهنام دهش پور
ارائه خدمات درمانی و حمایتی ، در سطح بین المللی ، به بیماران مبتلا به سرطان و خانواده آنان بدون محدودیت سنی ، ملیتی ، مذهبی ، جنسی ، نوع و مرحله بیماری سرطان و تجهیز بیمارستان های دانشگاهی
www.behnamcharity.org.ir
دستی که کمک می کند، از دستانی که برای دعا بالا می روند مقدس تر است
مدیران بخش iOS
آموزش ریستور / آپدیت آیفون یا آیپادتاچ یا آیپد به آخرین نسخه iOSrapidpars
آموزش های جیلبریک
تازه ها و مطالب جدید iOS
آموزش رفتن به حالت های Recovery
اموزش کامل بردن گوشی به حالت dfu
.I didn't fall, I attacked the floor
در اصل قسمت کانتکهای تلگرام اسم کانتکهارو میاره ولی همشون invite to telegram هستن ینی مثل اینکه توی تلگرام نیستن.در صورتی که هستن همشون و من شماره اونارو سیو دارم و اونا هم مال منو
ارائه خدمات درمانی و حمایتی ، در سطح بین المللی ، به بیماران مبتلا به سرطان و خانواده آنان بدون محدودیت سنی ، ملیتی ، مذهبی ، جنسی ، نوع و مرحله بیماری سرطان و تجهیز بیمارستان های دانشگاهی
www.behnamcharity.org.ir
www.behnamcharity.org.ir