بنام خدا
با سلام خدمت دوستان موبایلستان
امروز میخوام آموزش فلش کردن گوشی نوکیا N900 رو قرار بدم که یکی از مهمترین و البته واجبترین آموزش های این گوشی هست
تا به امروز خودم گوشی بسیاری از بچه ها رو دیدم که به دلایلی بالا نمیومده و مجبور شدن فلش کنند
البته باید بگم من هیچ مسئولیتی در قبال خاموش شدن گوشیتون یا کرش شدن اون ندارم و هر کس با در نظر گرفتن ریسک های و مسئولیت های ناشی از عدم فلش درست این کار را بکند
آموزش:
1-اول از همه دو تا فایل ضمیمه رو دانلود و به ترتیب اونها رو نصب کنید
این روش برای ویندوز های زیر هستش: vista SP2 windows7 Xp SP3
2- یکی از فایلهای زیر را نسبت به انتخاب خود دانلود کنید(پیشنهاد من فایل آخره).فایل مورد نظر تقریبا 155 مگابایت حجم دارد.
ورژن آمریکا:
بعد از دانلود فایل اون رو در مسیر زیر قرار بدید:
البته این مسیر پیش فرض هستش و اگه تغییر داده باشید این مسیر نیز تغییر میکنهکد:%ProgramFiles%\maemo\flasher-3.5\
CMD ویندوز خود را اجرا کنید(همین نام را در قسمت run تایپ کنید)
دستور زیر را وارد کنید
برای روش بالا میتوانید از اجرای پنجره به صورت مستقیم از استارت ویندوز استفاده کنید(نیاز به وارد کردن دستور ندارد)کد:cd "%ProgramFiles%\maemo\flasher-3.5"
گوشی خود را با نگه داشتن کلید U و وارد کردن کابل USB به حالت فلش مود ببرید(کلید را تا زمانی که گوشی بالا آمده و علامت کابل در گوشی صفحه باشد نگه دارید)
دستور زیر را وارد کنید
البته به یاد داشته باشید که نام متانسب با فایل خود را وارد کنیدکد:flasher-3.5.exe -F RX-51_2009SE_1.2009.42-11_PR_COMBINED_MR0_ARM.bin -f -R
اگر تمام کار ها را بدون خطا انجام دهید در عرض 3-6 دقیقه گوشی شما فلش شده و صفحه بوت بالا می آید
امیدوارم که همگی بتونید از این روش بدون خطا استفاده کنید و گوشی خود را فلش کنید
دوباره میگم مسئولیت این کار به عهده خودتون هست
بازم مشکلی بود در خدمتم
دوستان در فایل ها مشکل بود باید دوباره چک کنم تا 2 ساعت میزارم
اینم از فایلهای لازم باری فلش
لطفا یکی از مدیران دو تا پست رو ادغام کنند

لطفا راهنمایی کنید