مراسم پیشواز محرم با مداحی حاج محمود کریمی
تاریخ : 86/10/19
دریافت مداحی:
قسمت اول
قسمت دوم
قسمت سوم
قسمت چهارم
قسمت پنجم
قسمت ششم
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مراسم اول محرم با مداحی حاج محمود کریمی
تاريخ: 20/10/86
دریافت مداحی:
قسمت اول
قسمت دوم
قسمت سوم
قسمت چهارم
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مراسم دوم محرم با مداحی حاج محمود کریمی
تاريخ: 21/10/86
دریافت مداحی:
قسمت اول
قسمت دوم
قسمت سوم
مراسم سوم محرم 86 با مداحی حاج محمود کریمی
دریافت مداحی:
قسمت اول
قسمت دوم
قسمت سوم
اینم ابتدا مداحی ها:
1- آروم آروم اشکام میریزه الهی که زینب فدات شه تو غریب و تنها بمونی مگه خواهرت مرده باشه
2- از این غروب بی کسی دلم چقدر خسته شده به سینه برادرم راه نفس بسته شده (خود حاج محمود نمیخونه یکی از بروبچ دیگه میخونه)
3- سالار زینب سالار زینب
مراسم چهارم محرم 86 با مداحی حاج محمود کریمی
دریافت مداحی:
قسمت اول
قسمت دوم
قسمت سوم
قسمت چهارم
قسمت پنجم
مراسم پنجم محرم 86 با مداحی حاج محمود کریمی
دریافت مداحی:
قسمت اول
قسمت دوم
قسمت سوم
قسمت چهارم
1- اولش روضه هستش
گل زهرا بیا به بزم ماتم عشق که بینم ها دو چشم همچو زمزمه ای عشق
2- همه از نعره تو فهمیدن کارد با پور بوتراب افتاد تا حریف نبرد تو نشدن بارش سنگ در شتاب افتاد گوییا زخم آتشین خوردی یا عمو گفتی و زمین خوردی
3- عمو حسین سروپا مستم عمو حسین یاورت هستم عمو حسین
4- پسر شیر حیدر از فرس افتاده به دم تیغ لشکر از نفس افتاده ماه شبهای حسن افتاده زیر دست و پا عمو جان پیش پای تو در کنار من امده بابا ای عمو جان میشوم من فدایت به پایت عمو جان میزنم صدایت فدایت عمو جان (خیلی زیباست و جدید هم هستش)