PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاپیک مشکلات zn5



...ALI...
10-05-2010, 21:39
با سلام به همه
من این گوشی رو تازه گرفتم که پر از مشکلاته.
گفتم این تاپیک رو بزنم تا راه حل ها یک جا جمع بشه.و به مشکلات پاسخ داده شه.
اینا مشکلاتی هست که من بعد از فلش کردن گوشی به مونستر پک symbiosis v 5 video دارم.

1. نوسان نور ال سی دی گوشی در منوها که می تونه باعث خرابی اون بشه.
2.اضافه نشدن عکس های گرفته شده به gallary
3.ساپورت نکردن مموری 8 gb
4.پایین بودن سرعت در باز کردن این فولدر ها:
connection
phonebook
sms
theme
calender
...

امیدوارم این تاپیک زنده بمونه و مفید باشه و به روز.

Bluetooth man
11-05-2010, 07:47
علی آقای عزیز

تاپیک مشابه به همین در بخش پرسش و پاسخ موتومگس هست .

اصولا کسی با این فریمور تا کنون مشکلی نداشته و همگی ازش تعریف میکنند.
ماشالله این همه فریمور معرفی شده . شما از یکی دیگه استفاده کنید اگر با این مشکل داری .
در ضمن برای بالا بردن سرعت گوشی میتونی swap را فعال کنی . البته همیشه فعالش نکن چون به مموری آسیب میزنه.

...ALI...
11-05-2010, 10:00
علی آقای عزیز

تاپیک مشابه به همین در بخش پرسش و پاسخ موتومگس هست .

اصولا کسی با این فریمور تا کنون مشکلی نداشته و همگی ازش تعریف میکنند.
ماشالله این همه فریمور معرفی شده . شما از یکی دیگه استفاده کنید اگر با این مشکل داری .
در ضمن برای بالا بردن سرعت گوشی میتونی swap را فعال کنی . البته همیشه فعالش نکن چون به مموری آسیب میزنه.

من به ناچار از بس که با این گوشی مشکل دارم این تاپیک رو زدم. چون که کلا کسی به سوالاته در تاپپیک های مربوطه جواب نمی ده.
کاش به بقیه سوالاتم جوابی می دادین.
مثلا اینکه آیا این مونستر پک مموری 8 گیگ رو ساپورت می کنه یا نه؟

Bluetooth man
11-05-2010, 10:50
اینجا خیلی از دوستان این گوشی رو دارند ولی انگار بدلایل مشغله های زندگی! به سایت سر نمیزنن وگرنه مطمئنا بهتون جواب میدادن ولی نباید با مموری 8 گیگ مشکل داشته باشه . این گوشی میتونه 32 گیگابایت مموری ساپورت کنه .

شما از ورژن 4.5 همین فریمور استفاده کن ببین باز مشکل داری یا نه ؟ تو بخش فریمور ها این ورزن هست .

...ALI...
11-05-2010, 18:49
آقا بالکل قاطی کرده اساسی.
اول اینکه توی عکس های دوربینش یه نقطه ی سیاه وجود داره.
که می دونم لکه نیست.
دوم اینکه دیگه به کامپیوتر با یو اس بی وصل نمی شه هی کنسل می کنه.
من اونو به فریم ور استاک آپدیت کردم بازم همین مشکلات رو داره.
من نمی دونم چرا برا هیشکی این مشکلات تا حالا رخ نداده.
فقط برا من اینطوری شده.
امکانش هست که من bootloader اشتباه رو فلش کرده باشم؟
می خواین یه ورژن دیگه رو امتحان کنم.
مشکلی پیش نمی یاد؟:12:

Bluetooth man
11-05-2010, 18:57
نه عزیز امکان نداره بوت لودر دیگه فلش کرده باشین چون گوشی در صورت فلش با فایل بوت لودر متفاوت دیگه بالا نمیاد و گوشی dead میشه و نابود ....

به هیچ وجه شما فایل بوت لودر دیگه روی گوشی فلش نکن فقط فایل مطابق با بوت لودر گوشی خودت را فلش کن وگرنه گوشیت نابود...

ولی میتونی تمام فریمور های معرفی شده برای بوت لودر مطابق با گوشی خودتون را روی گوشی فلش کنید . یعنی 4.5 یا هرچی دیگه . ولی دقت کن که بعضی هاشون فارسی رو ساپورت نمیکنند .

...ALI...
12-05-2010, 08:08
هیچ راه دیگه ی برای فلش گوشی جز این روش نیست؟
نمی دونم یه راهی که تمامه مشخصاب گوشی کاملا به حالت قبلی بر گرده حتی بوت لودرش؟
عجیبه دوربینه این گوشی که بعد از فلش کردن داغون شده؟
آقا اگه درست نمی شه برم ببینم چی کار می تونم کنم؟ بفروشمش، پسش بدم

MOTO MAN
12-05-2010, 08:24
هیچ راه دیگه ی برای فلش گوشی جز این روش نیست؟
نمی دونم یه راهی که تمامه مشخصاب گوشی کاملا به حالت قبلی بر گرده حتی بوت لودرش؟
عجیبه دوربینه این گوشی که بعد از فلش کردن داغون شده؟
آقا اگه درست نمی شه برم ببینم چی کار می تونم کنم؟ بفروشمش، پسش بدم

سلام

والا برای من عجیبه که شما همچین مشکلاتی پیدا کردید!!!!!!!!!!!!!!!!!

یاید با فلش به فیرمور اورجینال تمام این مشکلات حل می شد.

پیشنهاد می کنم به فیرمور اورجینال گوشیتون با همون sw اولیه ی گوشیتون فلش کنید.

موفق باشید...

...ALI...
12-05-2010, 08:44
EFEM reciever error
چی هستش؟
این پیغام رو فریم ور simbiosis 5 میداد و ریست می شد؟
sw رو از کجا می تونم پیدا کنم می شه لینکشو بدید؟
من دوتا از فریمور های استاک رو آزمایش کردم ولی فرقی نکرد.

ivanhoe
15-05-2010, 10:59
درود
بعد از فلش کردن zn5 با simbiosis (تمامی نسخه ها) سرعت گوشی افت شدیدی کرده!
دوربین خیلی دیر فعال شده!
با باز کردن قسمت هایی مثل موزیک،گوشی هنگ شدیدی می کنه!
ضمنا این گوشی با مانسترپک های زیادی این مشکل را داره!
طبق گفته سازنده این گوشی نهایتا 4 گیگابایت حافظه جانبی رو پشتیبانی میکنه نه 32 گیگا بایت!
آیا مشکل از نحوه پارتیشن بندی حافظه است؟ ویا مراحل فلش کردن به درستی انجام نمیشه؟(1-بوت لودر 2-مانسترپک 3-پک زبان)

سپاس

MOJI3180
15-05-2010, 12:46
EFEM reciever error
چی هستش؟
این پیغام رو فریم ور simbiosis 5 میداد و ریست می شد؟
sw رو از کجا می تونم پیدا کنم می شه لینکشو بدید؟
من دوتا از فریمور های استاک رو آزمایش کردم ولی فرقی نکرد.


سلام

علی جان این ارور مربوط به چند چیز میشه :

1- امکان داره به تنظیمات برنامه Rockbox مربوط بشه . پس اگر تنظیمات رو تغییر دادین برگردونید همه رو سر جای خود در غیر اینصورت برنامه را پاک کنید و دوباره نصب کنید . این برنامه در بخش نرم افزار ها موجوده

2- امکان داره بخاطر تنظیمات بخش engineering گوشی باشه اگر on باشه . پس به این هم توجه کنید . یا میتونید این بخش رو از Usermenutree گوشی پاک کنید. به همین خاطره که این منو همیشه در گوشی ها off هست .

این بند 2 رو nikhil در یکی از فریمور هاش داشته :


Its a normal error that is caused because engineering option is still ON in my fw i have just removed it from the Usermenutree

ولی این ارو هر چی هست نباید سخت افزاری باشه .



فریمور استوک با ورژن 0dr رو میتونید از اینجا دانلود کنید :

R6637_g_81.03.0dr فریمور استوک گوشی موتورولا zn5 با سرعت عالی

http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=92272



درود
بعد از فلش کردن zn5 با simbiosis (تمامی نسخه ها) سرعت گوشی افت شدیدی کرده!
دوربین خیلی دیر فعال شده!
با باز کردن قسمت هایی مثل موزیک،گوشی هنگ شدیدی می کنه!
ضمنا این گوشی با مانسترپک های زیادی این مشکل را داره!
طبق گفته سازنده این گوشی نهایتا 4 گیگابایت حافظه جانبی رو پشتیبانی میکنه نه 32 گیگا بایت!
آیا مشکل از نحوه پارتیشن بندی حافظه است؟ ویا مراحل فلش کردن به درستی انجام نمیشه؟(1-بوت لودر 2-مانسترپک 3-پک زبان)

سپاس

سلام

شما برنامه swap رو فعال کن به احتمال مشکلاتت حل میشه . البته در مواقعی که لازم نداری برنامه را off کن .

این گوشی حداکثر میتونه 32 گیگ رو ساپورت کنه(به گفته سازنده و مدر ها ) ولی در بعضی از فریمور ها مقدار مطلوب و مجاز ذکر میشه .

ربطی به مراحل فلش نداره ...

کلا این گوشی مشکل سرعت داره . بخاطر اینکه گوشی های zn5 ای که وارد ایران میشن اکثرا رم 64 دارند و نه 120 ! به همین خاطره که کمی اذیت میکنه ولی همه تعریف از فریمور simbiosis میکنند . حالا عجیبه که برای شما مشکل سرعت داره ...

به نظرم به بخش فیرمور ها برید و فیرمور های دیگه رو تست بزنید . حالا چه استوک و چه مد شده . اگر استوک میخواید همینی که در بالا لینک دادم خوبه .


آیا مشکل از نحوه پارتیشن بندی حافظه است؟
امکان داره ولی نه خیلی ...:26:

موفق باشید...

ivanhoe
17-05-2010, 13:44
این گوشی حداکثر میتونه 32 گیگ رو ساپورت کنه(به گفته سازنده و مدر ها ) ولی در بعضی از فریمور ها مقدار مطلوب و مجاز ذکر میشه .

ربطی به مراحل فلش نداره ...

کلا این گوشی مشکل سرعت داره . بخاطر اینکه گوشی های zn5 ای که وارد ایران میشن اکثرا رم 64 دارند و نه 120 !

:merci:
در کدام دسته از فریمور ها ZN5 از حافظه جانبی بالا(16 یا 32 GB ) پشتیبانی میکنه؟
از چه طریق میشه به مقدار حقیقی رم (64 یا 120 ) پی برد؟

سپـــاس

Bluetooth man
17-05-2010, 17:13
در کدام دسته از فریمور ها ZN5 از حافظه جانبی بالا(16 یا 32 GB ) پشتیبانی میکنه؟
از چه طریق میشه به مقدار حقیقی رم (64 یا 120 ) پی برد؟


من بگم؟!

1- تا اونجا هم که من میدونم گفته شده ولی دسته بندی نشده/معمولا در گوشی های موتورولا با اعمال یک پچ میشه ظرفیت مموری را بالا برد. مثلا گوشی v3i حداکثر512 هست ولی فریمور های مد شده جدید با اعمال یک پچ به راحتی 2 گیگابایت رو ساپورت میکنند. و همچنین گوشی a1200

2-بهتر بگم که اوایل موتورولا این گوشی را با رم64 معرفی کرد و بعد از دیدن مشکلات سرعت این گوشی در نسخه های بعد از 120 استفاده کرد تا مشکل را حل کنه .ولی هر چی هست اینه که در خود آمریکا و اروپا همگی 120 هستند و این کشورهای دیگه هستند که از 64 استفاده میکنند که البته فریمور های جدید که در بالا هم مجتبی لینکش رو داده سرعت مطلوبی دارند و میشه گفت سرعت این گوشی ها هم رفته به رفته داره درست میشه . مطمئنا این گوشی هنوز جای پیشرفت خیلی زیادی داره چون سیستم آن لینوکس/موتومگس هست

SDC110
18-05-2010, 09:59
سلام
خدمت دوستان عزیزی که این گوشی رو دارند عرض کنم که...

مشکل سرعت: با اینکه حافظه این گوشی 64 مگابایت هست ولی شما با فرکانس حتی 300 مگاهرتز برای cpu و فعال کردن swap میتونید مشکل سرعت رو حل کنید.. اگه نگران از دست رفتن حافظه هستید ابتدا مموری رو با برنامه ای که وجود داره به سه پارتیشن تقسیم کنید و swap رو روی پارتیشن سوم فعال کنید... من همیشه swap رو فعال نگه میدارم چون اگه فعال نباشه سرعت به شدت میاد پایین

مشکل مموری: من الان از 8 گیگ استفاده میکنم... ومطمئن هستم تمامی ورژ« های symbiosis حافظه 8 گیگ رو پشتیبانی میکنند

نوسان نور ال سی دی: به مقدار خیلی ناچیزی این مورد مشاهده میشه... انگار که نور ال سی دی کم و زیاد میش... ولی این موضوع اگه روش دقت کنید میفهمید... اشکالی نداره و واسه من هم اینجوریه ... الآن با گذشت چند ماه فراموشش کرده بودم که شما دوباره به یادم انداختید! D:

من با وجود گذشت تقریبا 8 ماه از خرید این گوشی هنوز نظرم عوض نشده و اگه مجدد 300 داشته باشم همین zn5 رو میخرم... اصلا نگران نباشید چرا که گوشی فوق العاده ای هست... باید گوشی های دیگه رو دستتون بگیرید تا به متفاوت بودن این گوشی پی ببرید

...ALI...
23-05-2010, 22:33
:merci:
در کدام دسته از فریمور ها zn5 از حافظه جانبی بالا(16 یا 32 gb ) پشتیبانی میکنه؟
از چه طریق میشه به مقدار حقیقی رم (64 یا 120 ) پی برد؟

سپـــاس

بالاخره یکی پیدا شد مشکلات مارو داشته باشه.
شما تونستید مشکل رو حل کنید؟
به همین طریقی که دوستان گفتند؟
البته در مورد مموری باید ذکر کنم که این گوشی مموری بالای 4 رو ساپورت می کنه ولی در خود گوشی 3.5 گیگ نشون می ده ولی وقتی به کامپیوتر وصل کنی درست حجم رو نشون می ده.

...ALI...
25-05-2010, 17:05
دوستان سوالی در مورد فریم ور استاک این گوشی دارم.
در مورد تماش:
من وقتی تم رو عوض می کنم و مثلا یه چیزی به جز تم kodak می زارم فقط ظاهر صفحه ی اول تم عوض می شه و منو ها همون رنگ روی تم kodak رو دارن. یعنی توی منوی اول همون background سیاه kodak هست و بقیه ی منوها هم.
کلید ها هم ماله همون تم kodak می مونه.
باید اینجوری باشه؟

M.TALAIE
25-05-2010, 17:30
من با اين گوشي زياد آشنا نيستم
ولي يه چيز ميگم مال گوشي هاي مد لينوكسه شايد رو اين هم كار داد
شما تم رو كاملا پاك كنيد و بعد تم دلخواه رو نصب كنيد
و اگر قابليت پاك كردن نداره تم ديفالت گوشي رو انتخواب كنيد و بعد تم مورد نظر رو نصب كنيد

خدا رو چه ديدي شايد كار داد

...ALI...
26-05-2010, 12:01
من با اين گوشي زياد آشنا نيستم
ولي يه چيز ميگم مال گوشي هاي مد لينوكسه شايد رو اين هم كار داد
شما تم رو كاملا پاك كنيد و بعد تم دلخواه رو نصب كنيد
و اگر قابليت پاك كردن نداره تم ديفالت گوشي رو انتخواب كنيد و بعد تم مورد نظر رو نصب كنيد

خدا رو چه ديدي شايد كار داد

ممنون ولی سواله من راجع به تم های روی گوشی هستش.
همینایی که از همون اول بودن.
آیا درست اینجوری باشه؟

SDC110
26-05-2010, 14:32
دوستان سوالی در مورد فریم ور استاک این گوشی دارم.
در مورد تماش:
من وقتی تم رو عوض می کنم و مثلا یه چیزی به جز تم kodak می زارم فقط ظاهر صفحه ی اول تم عوض می شه و منو ها همون رنگ روی تم kodak رو دارن. یعنی توی منوی اول همون background سیاه kodak هست و بقیه ی منوها هم.
کلید ها هم ماله همون تم kodak می مونه.
باید اینجوری باشه؟
یه ریستارت کنی گوشی رو خوب میشه

™ALI
28-05-2010, 11:37
سلام به همگی دوستان...

من یه توضیح در مورد مشکلاتش میدم ، شاید هم راه حل توش باشه !

1- نوسان نور LCD برایاین گوشی طبیعیه ! تمام ZN5 ها این مورد رو دارند ! ولی خیلی محسوس نیست و این فقط در زمانی رخ میدکه که تایم نور LCD توی مد کم نور رفته ! و الا توی عکس و فیلم و کارای عادی این موضوع پیش نمیاد ! (شخصا" با این موضوع مشکلی ندارم..)

2- اضافه نشدن عکس های گرفته شده به گالری به دو عامل مموری و فیرمویر گوشی بستگی داره ! مموری رو کاملا" فرمت کنید ! و قبل از اینکه مموری رو توی گوشی بذارید ، گوشی رو با یک مونسترپک مناسب فلش کنید و مجددا تست کنید ! پیشنهاد من اینه که از Symbiosis V استفاده کنید !

3- همین علی آقای خودمون (SDC110) مموری 8 گیگ دارن ! منم مموری یکی از آشناهامون که از اونور آورده بود رو تست کردم ! 16 گیگ بود ! روی Symbiosis V جواب داد ! مموری 8 گیگ گوشی 5800 نوکیا هم کاملا" تست کردم و به راحتی و بدون افت سرعت همه مموری ها روجواب داده...

4- حق با شماست ! خود منم به این موضوع مشکل دارم ! ولی باز کردن منوی SMS توی Symbiosis V سرعت بسیار خوبی داره ! کلاک CPU رو روی 532 بذارین و overclock time رو روی Fast بذارین ! مشکل تا حدودی حل میشه !

------------------------

مشکل سرعت با فعال کردن Swap و افزایش کلاک CPU و استفاده از یک مونسترپک پر سرعت ، کاملا" راضی کنندست !

------------------------

برای گوش کردن موزیک فقط و فقط از RockBox استفاده کنید !

http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=1109373&postcount=13

------------------------

مشکلاتی که در مورد USB و فلش و این دسته موارد هست به نوع درایور و ورژن RSDLite و فلش گوشی و ویندوزتون مربوط میشه !

دوستان من بارها عرض کردم که ویندوز نقش خیلی مهمی رو توی این دسته از مشکلات بازی میکنه... متاسفانه توی کشوری زندگی میکنیم که منبع درآمدمون اجازه خرید ویندوز های Original رو بهمون نمیده... قطعا" استفاده از یک ویندوز بسیار خوب و حتی مادربورد مناسب ، مشکلات رو تا حدودی برطرف میکنه !

------------------------

نمیدونم به این مسئله اعتقاد دارین که نرم افزار هم میتونه خسته بشه و بازده واقعی خودش رو از دست بده یا خیر ؟ حتما" کسانی که ویندوز عوض میکنن متوجه این موضوع شدن که ویندوزی که تازه عوض شده از نظر سرعت و کارایی خیلی بالاتر از ویندوزی هستش که 1 ماه کار کرده !

فلش موبایل هم همینطوره ! مموری هم به همین شکل !

من ماهی یک بار مموری گوشی رو فرمت میکنم و گوشی رو فلش میکنم ! حتی اگه گوشی مشکلی نداشته باشه ! ولی بعد از انجام این کار سرعت گوشی کاملا" رضایت بخش میشه و اصلا" با قبلش قابل مقایسه نیست !

این مورد در تمام گوشی ها صدق میکنه و اصلا" مختص موتورولا نیست !

------------------------

از پورتی (USB Port) که برای فلش کردن گوشی استفاده میکنید ، به هیچ عنوان برای دیدن محتویات مموری گوشی استفاده نکنید ! سعی کنید پورت رو عوض کنید تا درایورهای مربوطه با هم قاطی نشن و هر پورت وظیفه خودش رو داشته باشه... و حتی از اتصال وسایل دیگه برای اون دو پورت استفاده نکنید...

------------------------

فروختن گوشی های موتو = پشیمانی !

------------------------

این گوشی تازه داره میوفته رو غلتک ! (غلطک هم میگن ! هر دو مورد رو توی کتابای روسازی راه دیدم :| )

------------------------

فعلا" همینا در مورد گوشی به ذهنم اومد...

همگی موفق و شاد و سلامت باشین...:8:

MOJI3180
28-05-2010, 13:58
علی جان خیلی ممنون . جواب همه رو تو یه پست دادین . اومدم تشکر کنم دیدم دارم از استایل موبایل موبایلستان استفاده میکنم و دکمه تشکر ندارم !! گفتم این جوری ازت تشکر کنم !(استایل موبایل چه حالی میده !)

در ضمن غلط املایی هم نداشتی !! :d

موفق باشید....

ivanhoe
25-06-2010, 19:50
درود و سپاس از راهنمایی دوستان
گاهی اوقات از دورZN5 را دید می زنم، طفلک گویی با خود درگیری داره! پی در پی ریستارت میشه!
آنقدر اینکار را تکرار میکنه که احساس گناه می کنم و باطری اش را خارج کرده و دوباره جا میزنم!
گاهی هم خوش را در پوشه رسانه ها گم می کند و مدت ها نمی دانم به دنبال چه می گردد!
وقتی skin جدیدی برایش انتخاب می کنم خیلی خودش را میگیره و به قول معروف سنگین میشه!
حافظه اصلی خودش را به من نشان نمیده! یه جورایی خیلی خسیسه!

خلاصه پسر خوبی نیست! بهتره با کمربند سیاه و کبودش کنم!!!:45: و بعدش ...:ambulance:

بدرود


ایران آباد،ایرانی آزاد

MOJI3180
25-06-2010, 20:00
سلام

حتما باهاش راه نمیای اونم باهات راه نمیاد به قولی با هم تفاهم ندارید !

شما اول گوشی را مستر ریست کن . مموری رو فرمت کن . باز فلش بزن . درست نشد حالا همون بلایی که میخوای رو سرش در بیار . البته از فیرمور های در پیتی هم استفاده نکن .



موفق باشید...