PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک اسکریپت برای مشکل باطری



m3hran50
19-05-2010, 22:47
سلام
امیدوارم مطلبی که میخوام بگم تکراری نباشه

ظاهرا" نوکیا یک اسکریپت برای کم کردن مصرف انرژی ارائه داده
ابتدا این اسکریپت رو دانلود کنید

http://blog.adl.pl/wp-content/uploads/2010/05/power-saver.sh

سپس فایل دانلود شده رو در فولدر اصلی گوشی قرار بدین

بعد از طریق ترمینال دستورات زیر رو وارد کنید

sudo gainroot
sh /home/user/mydocs/power-saver.sh

حتما" میدونید که باید از مخازن نرم افزارهای روت و open sh رو نصب کرده باشید

من خودم الان دستور رو وارد کردم در صورتی که مراحل رو درست برین با پیغام
Going into power saving mode مواجه میشین

برای غیر فعال کردن هم کافیه در منو روت دستور زیر رو وارد کنید

sh /home/user/mydocs/power-saver.sh off

اینم لینک اصلی مطلب

http://www.nokian900applications.com/power-saved-for-nokia-n900/#more-742

یا حق

m3hran50
20-05-2010, 13:43
سلام
ظاهرا" این اسكریپت موثره چون در ١٥ ساعت گذشته باوجود مصرف همیشگی ازگوشی و امكاناتش فقط یك خونه از باطری كم شده این در حالی هست كه بطور معمول طی این مدت نصف ذخیره باطری من خالی میشد
بازم اطلاع میدم
یاحق

saeid.mousavi
20-05-2010, 17:45
sudo gainroot
sh /home/user/mydocs/power-saver.sh


ایا بعد از نوشتن خط اول باید اینتر زد وبرنامه open sh توی مخازن نیست

N900
20-05-2010, 20:57
سلام
امیدوارم مطلبی که میخوام بگم تکراری نباشه

ظاهرا" نوکیا یک اسکریپت برای کم کردن مصرف انرژی ارائه داده
ابتدا این اسکریپت رو دانلود کنید

http://blog.adl.pl/wp-content/uploads/2010/05/power-saver.sh

سپس فایل دانلود شده رو در فولدر اصلی گوشی قرار بدین

بعد از طریق ترمینال دستورات زیر رو وارد کنید

sudo gainroot
sh /home/user/mydocs/power-saver.sh

حتما" میدونید که باید از مخازن نرم افزارهای روت و open sh رو نصب کرده باشید

من خودم الان دستور رو وارد کردم در صورتی که مراحل رو درست برین با پیغام
Going into power saving mode مواجه میشین

برای غیر فعال کردن هم کافیه در منو روت دستور زیر رو وارد کنید

sh /home/user/mydocs/power-saver.sh off

اینم لینک اصلی مطلب

http://www.nokian900applications.com/power-saved-for-nokia-n900/#more-742

یا حق
ترمینال به بزرگ و کوچیک حساسه باین بنویسید :
sudo gainroot
sh /home/user/MyDocs/power-saver.sh

m3hran50
20-05-2010, 23:28
sudo gainroot
sh /home/user/mydocs/power-saver.sh


ایا بعد از نوشتن خط اول باید اینتر زد وبرناopen sh توی مخازن نیست

سلام
باتشكر از یاداوری جناب N900 بله باید اینتر كرد و نام كامل اون برنامه در مخازن هست open ssh clinet & server

بعد از گذشت بیش از 24 ساعت از اجرای این اسكریپت میزان مصرف باطری حدود40درصد كاهش پیدا كرده
یاحق

Dark Sector
21-05-2010, 01:09
با سلام و ضمن تشکر باطری گوشی من که 15 ساعت بیشتر دوام نمی آورد الان تقریبا 24 ساعت رو راحت دووم میاره چیزی حدود 40 تا 50 درصد از مصرف باطری رو کاهش میده!

mahdihaj
21-05-2010, 14:23
يه سوال؟
ايا بعدش مي تونيم x terminal رو بست يا بايد باز بمونه؟

alma3
21-05-2010, 15:03
يه سوال؟
ايا بعدش مي تونيم x terminal رو بست يا بايد باز بمونه؟

اسکریپت تغییراتی رو که انجام میده ، تو گوشی ذخیره میشه.
پس با خیال راحت ببند.

Sahand.Si
21-05-2010, 15:16
بله دقیقا میشه مثل فریمورد جدید که قراره بیاد که واقعا موقعی که من از اون فریمور استفاده می کردم مصرف باتری بی نهایت پایین بود با تشکر از دوست عزیزمون.

Samet_0866
21-05-2010, 17:25
دوستان این اسکریپت فقط واسه ی n900 کاربرد داره ؟
اون دو تا نرم افزار دیگه رو از کجا باید آورد ؟

pooreya_2008
21-05-2010, 17:29
بله فقط n900
کدام دو نرم افزار؟

fahd
21-05-2010, 22:50
اقا محل که فایلو باید بریزیم کجاست دقیقا.ما یکم کند ذهنیم کمک کنید

alma3
22-05-2010, 01:15
اقا محل که فایلو باید بریزیم کجاست دقیقا.ما یکم کند ذهنیم کمک کنید

دقیقاً توی حافظه اصلی ( 32 گیگ) گوشی.
توی هیچ فلدری نباشه.
البته اگه توی فلدر بزاریش باید تو دستور قید بشه.

fahd
22-05-2010, 12:09
برا من میزنه can"t open .این یعنی نمیتونه بازش کنه.اون برنامها رو دانلود کردم open ssh clinet & server

mahdihaj
22-05-2010, 15:25
يه جور ديگه دستور رو وارد كننيد :
open gainroot
cd MyDocs
sh power-saver.sh
يادتون باشه بعد هر خط enter رو بزنيد.
در ضمن اون طوريا هم نيست كه گوشيتون خيلي كم مصرف شه .

behroozer
23-05-2010, 10:12
مصرف گوشی من که خیلی کمتر شده

fahd
23-05-2010, 14:46
ممنون mahdihaj

sudo gainroot
cd MyDocs
sh power-saver.sh
با این مسیر درست شد

mbadboy2002
23-05-2010, 17:35
دوستان این دستور چک شد مصرف باطری من تا حدود 30 درصد کاهش پیدا کرده،اینو کاملا اطمینان دارم تلقین نیست.
ممنون از راهنمایی دوستان

mahdihaj
24-05-2010, 13:38
سلام.
د.ستان آره مثل اينكه يه كارايي كرد.
براي من كه به زور 1 روز دووم مياورد 2 شبانه روز و 15 ساعت دووم آورد با اين اسكريپت.
راستي دستور ساده تر هم شد :
فقط همين دو خط كافي ه و بعد هر خط enter بزنيد :
cd MyDocs
sh power-saver.sh
فقط يه سوال؟ شما ها كه مصرفتون كم شد بعد وارد كردن دستور x terminal رو بستيد يا باز گذاشتيد؟

alitaba1368
28-05-2010, 14:19
واسه من بعد از تایپ دستور و enter زدن میزنه not found

jeco
28-05-2010, 18:27
باسلام!
با اومدن ورژن جدید دیگه فکر نکنم نیازی به این کار باشه

blood eater
28-05-2010, 18:34
ورژن جدید مخصوصا اگه با روش ونیلا
آپدیت شده باشه خیلی شارژ نگه میداره

mahdihaj
29-05-2010, 20:35
نه بابا. من 2 روزه اپديت كردم .همون افتضاحي هست كه بود .
ببينم wifi switcheer رو در ورژن جديد نصب كنيم؟

m3hran50
30-05-2010, 13:19
نه بابا. من 2 روزه اپديت كردم .همون افتضاحي هست كه بود .
ببينم wifi switcheer رو در ورژن جديد نصب كنيم؟

بله نصب بشه بهتره

mahdihaj
30-05-2010, 16:56
اوكي. ولي حالا به اون اسكريپت نياز هست ؟ گوشي م اپديت ه.

vahid_solar
31-05-2010, 13:00
دوستان کسی امتحان کرده که با وجود آپدیت گوشی و وانیلا، بازم به اسکریپت احتیاجی هست یا نه؟

r_you168
31-05-2010, 13:10
دوستان کسی امتحان کرده که با وجود آپدیت گوشی و وانیلا، بازم به اسکریپت احتیاجی هست یا نه؟

این اسکریپ این 4 کار انجام میده که دستی هم میشه از ستینگ انجام داد

Sets internet connection mode to “Always ask” (available under Settings -> Internet connections -> Connect automatically).
Disconnects current internet connection.
Switches cellular radio into 2G-only mode.
Disables automatic email send&receive in Modest email client.

احتیاج به نصب نیست

vahid_solar
01-06-2010, 12:12
این که میگین مصرف باطری تون بعد از اپگرید فرمویر و کرنل کمتر شده، در حالتیه که از گوشی استفاده نمیکنین یا با استفاده ی زیاد هم کم شده؟ من روزای اول حس میکردم خیلی بهتر شده ولی الان احساس می کنم بدتر هم شده :(

mahdihaj
01-06-2010, 13:23
بهتر شده .2 روز رو دووم مياره .
بدون اسكريپت .
ولي اپديت جديد نوكيا كلا نا اميد كننده ظاهر شد.

N900
01-06-2010, 13:29
بهتر شده .2 روز رو دووم مياره .
بدون اسكريپت .
ولي اپديت جديد نوكيا كلا نا اميد كننده ظاهر شد.


چرا میگید اپديت جديد نوكيا كلا نا اميد كننده ظاهر شد ؟؟؟؟ :7::022:

vahid_solar
04-06-2010, 01:52
سلام به همه دوستان
من بعد از چندین روز کار کردن با گوشی م که به pr 1.2 آپدیت شده و وانیلا هم زده م به این نتیجه رسیدم که:
* برای استفاده عادی شارژ گوشی شاید بشه گفت به نصف کاهش پیدا کرده
* ولی از طرف دیگه استفاده از wifi شارژ گوشی رو نزدیک به 3 برابر قبل مصرف میکنه
شاید با هر 15-20 دقیقه وصل بودن به اینترنت از طریق wifi یک خط از شارژ گوشی کم میشه. کس دیگه هم این مشکل رو داره؟

mahdihaj
04-06-2010, 06:39
آره راست مي گي .من هم اين مشكل رو دارم .

r_you168
04-06-2010, 10:19
باتری ضعیف و مصرف سیستم بالاس باید باش ساخت تو 1.2 نهایتش 20 تا 30% بهتر شده روش زیاد حساب نکن مال منم همین

memol167851366
08-06-2010, 17:58
سلام
ظاهرا" این اسكریپت موثره چون در ١٥ ساعت گذشته باوجود مصرف همیشگی ازگوشی و امكاناتش فقط یك خونه از باطری كم شده این در حالی هست كه بطور معمول طی این مدت نصف ذخیره باطری من خالی میشد
بازم اطلاع میدم
یاحق
داد دمت گرم اینو انجام دادم . 1 سوال ایا شما از WiFi-Swicher هم اسستفاده میکنی ؟
:6:

unlimit
09-06-2010, 20:13
من نميدونم من كجوكوله ام يا ترمينالم؟!
هر كاري ميكنم ميگه can't open
من اسمه mass memoryimo عوض كردم.نكنه مشكل از اونجاست؟

m3hran50
16-06-2010, 09:33
داد دمت گرم اینو انجام دادم . 1 سوال ایا شما از WiFi-Swicher هم اسستفاده میکنی ؟
:6:

بله حتما"

jalal_sadeghi
02-07-2010, 19:30
سلام. من مشکل باتری دارم ولی نتونستم از مطلب شما استفاده کنم. موقع وارد کردن خط دوم برنامه در ترمینال ارور میده. من فایل پاور سیور را هم در پوشه data موبایل کپی کردم. میشه واسم در حد آماتور توضیح بدید لطفا.

MOHAMMAD 72
28-01-2011, 03:45
من وقتی از این حالت استفاده کردم بر عکس جواب داد و گوشیم سریع تر خالی میشه؛
غیر فعال هم کردم باز همینطوره!:ah:
!

jb_asim
31-01-2011, 17:03
سلام
فایل دانلود شده رو کجا باید قرار بدم؟منظور از فولدر اصلی گوشی کجاست؟چطوری باید بهش دسترسی داشته باشم؟

MOHAMMAD 72
01-02-2011, 00:42
سلام
فایل دانلود شده رو کجا باید قرار بدم؟منظور از فولدر اصلی گوشی کجاست؟چطوری باید بهش دسترسی داشته باشم؟
اگه گوشیتو با کابل به رایانه وصل کردی (mass strong) اونو copy و تو حافظه 32Gig ؛paste کن.
از داخل گوشی هم فایل رو copy و از طریق File manager توی Nokia N900 ؛paste کن
:bo:

aref_him_777
19-02-2011, 00:53
سلام گوشی من اول یکی دو هفته در حالت STAND BY شارژ داشت ولی حالا که از این اسکریپ استفاده کردم تو یک روز باطریم خالی میشه . کدی که نوشتی هم برام کار نکرد. با این کار کرد
sudo gainroot
cd MyDocs
sh power-saver.sh
کد قیر فعالش
sudo gainroot
cd MyDocs
sh power-saver.sh off

hadi.301
20-03-2011, 14:31
سلام بچه ها
اصلا وای فای سویچرلازم نیست شماتوقسمت سیتینگ گوشی توقسمت اینترنت کانکشن تب اولو بکنید الویز اسک می تب دومم بکنیدنور تادیگه خودبه خود نگرده دنبال اینترنت

#JOMJOMEH#
21-03-2011, 03:16
سلام بچه ها
اصلا وای فای سویچرلازم نیست شماتوقسمت سیتینگ گوشی توقسمت اینترنت کانکشن تب اولو بکنید الویز اسک می تب دومم بکنیدنور تادیگه خودبه خود نگرده دنبال اینترنت

دوست عزیز بازم سویچر بهتره...چون با اون کار بازم وای فای گوشی روشن میمونه...فقط سرچ نمیزنه

FARZAD_B13
21-03-2011, 19:31
دوستان این اسکریپت فقط واسه ی n900 کاربرد داره ؟
اون دو تا نرم افزار دیگه رو از کجا باید آورد ؟
میتنید از طریق app manager یا faster نصب کنید.

Ashkangorgsar
31-03-2011, 09:51
سلام
من هم وای فای سوییچر نصب کردم هم پاور سیوینگ از طریق ترمینال
برنامه های اضافیم پاک کردمو بستم اما بازم در حالت stanby گوشی داغ میکنه پشتش
و باطری خالی میکنه سره یکی دو ساعت بعدش خاموش میشه
باطریم عوض کردم بازم همین داستانه
انگار که همش گوشی داره کار میکنه تو حالت stanby حتی!!!
مشکل چیه؟؟ لطفا کمک!!!
:sign_help:

Ashkangorgsar
03-04-2011, 01:14
ویروس داشت.درست شد.با این برنامه هام خوب باطری نگه میداره.

hemaseh
16-05-2011, 11:01
سلام دوست عزیز من این برنامه رو فعال کدم ولی گوشیم کلی ایراد پیدا کرد موزیک و فیلم هام اجرا نمیشن حالا این که چیزی نیست گفتم گوشیم و خاموش روشن کنم شاید درست شه ولی گوشی دیگه بالا نیومد تا لوگویه نوکیا بالا میاد فقط بعد دوباره خاموش میشه یه دو سه بار خود گوشی همینو تکرار میکنه در نهایت خاموش میشه خواهش میکنم کمکم کنید باید چی کار کنم:bh::hello:

hemaseh
16-05-2011, 11:07
اشتباه شد منظورم از اون شکلکه help بود.کمکم کنید لطفا

kamanikati
16-05-2011, 12:47
سلام دوست عزیز من این برنامه رو فعال کدم ولی گوشیم کلی ایراد پیدا کرد موزیک و فیلم هام اجرا نمیشن حالا این که چیزی نیست گفتم گوشیم و خاموش روشن کنم شاید درست شه ولی گوشی دیگه بالا نیومد تا لوگویه نوکیا بالا میاد فقط بعد دوباره خاموش میشه یه دو سه بار خود گوشی همینو تکرار میکنه در نهایت خاموش میشه خواهش میکنم کمکم کنید باید چی کار کنم:bh::hello:
دوست عزیز اصلآ نباید اون اسکریپت رو میزدی خیلی ضرر داره برای گوشی

شما اموزش تایپک زیر رو بخون

http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=120976

اگر با این اموزش گوشی روشن نشد تنها راه فلش هست و طبق اموزش تایپک زیر باید گوشی رو فلش بزنی

http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=136969

#JOMJOMEH#
16-05-2011, 12:56
سلام
من هم وای فای سوییچر نصب کردم هم پاور سیوینگ از طریق ترمینال
برنامه های اضافیم پاک کردمو بستم اما بازم در حالت stanby گوشی داغ میکنه پشتش
و باطری خالی میکنه سره یکی دو ساعت بعدش خاموش میشه
باطریم عوض کردم بازم همین داستانه
انگار که همش گوشی داره کار میکنه تو حالت stanby حتی!!!
مشکل چیه؟؟ لطفا کمک!!!
:sign_help:

ببینید باتری مشکل داره؟اورکلاک کردید؟اگه اره کم کنید رو ۹۰۰ باشه اگه نه که باتری مشکل داره رو یه ۵۸۰۰ تست کنید باتریشو


ویروس داشت.درست شد.با این برنامه هام خوب باطری نگه میداره.

این گوشی ویروس نمی گیره...لینکوس که ویروس نمیگره اصلا انتی ویروس نداره برایه لینوکس:an:


سلام دوست عزیز من این برنامه رو فعال کدم ولی گوشیم کلی ایراد پیدا کرد موزیک و فیلم هام اجرا نمیشن حالا این که چیزی نیست گفتم گوشیم و خاموش روشن کنم شاید درست شه ولی گوشی دیگه بالا نیومد تا لوگویه نوکیا بالا میاد فقط بعد دوباره خاموش میشه یه دو سه بار خود گوشی همینو تکرار میکنه در نهایت خاموش میشه خواهش میکنم کمکم کنید باید چی کار کنم:bh::hello:


اشتباه شد منظورم از اون شکلکه help بود.کمکم کنید لطفا


خوب شما جایه سوال پرسیدنتون کاملا اشتباهه باید تو بخش پرسش و پاسخ سوال کنید و تاپیکه درستش...
شما باید گوشی تون رو با روشه سوم تاپیک اپدیت به ورژنه ۱.۳ که تو بخشه اموزشی هست فلش کنید تا گوشی درست شه...دقت کنید باتری تمام نکرده باشید

ddoser
21-05-2011, 10:35
چند تا کار جزیی انجام میده ولی ظاهرآ که موثره



#!/bin/sh

# Simple shell script created in order to preserve battery power in your N900

# Actions taken:
# 1. Sets internet connection mode 'Always ask' /(available under Settings -> Internet connections -> Connect automatically).
# 2. Disconnects current internet connection.
# 3. Switches cellular radio into 2G-only mode.
# 4. Disables automatic email send&receive in Modest email client.

# Created by Dawid Lorenz aka evad, http://adl.pl

if [ "$1" == "off" ]
then
echo "Restoring power suckers..."
gconftool-2 --set --type list --list-type string /system/osso/connectivity/network_type/auto_connect
gconftool-2 --set --type bool /apps/modest/auto_update true
run-standalone.sh dbus-send --system --type=method_call --dest=com.nokia.phone.net /com/nokia/phone/net Phone.Net.set_selected_radio_access_technology byte:0
else
echo "Going into power saving mode..."
gconftool-2 --set --type list --list-type string /system/osso/connectivity/network_type/auto_connect []
gconftool-2 --set --type bool /apps/modest/auto_update false
run-standalone.sh dbus-send --system --dest=com.nokia.icd /com/nokia/icd_ui com.nokia.icd_ui.disconnect boolean:true
run-standalone.sh dbus-send --system --type=method_call --dest=com.nokia.phone.net /com/nokia/phone/net Phone.Net.set_selected_radio_access_technology byte:1
fi

zamby2004
21-05-2011, 23:21
من امروز این مشکل داغ شدن گوشی رو پیدا کردم کمتر ازیک ساعت گوشی باطریش کم اورد روی 580 درجه بود نمیدونم چرا اینطوری شد.

#JOMJOMEH#
22-05-2011, 09:36
من امروز این مشکل داغ شدن گوشی رو پیدا کردم کمتر ازیک ساعت گوشی باطریش کم اورد روی 580 درجه بود نمیدونم چرا اینطوری شد.

شما از اورکلاک استفاده کردید؟

zamby2004
22-05-2011, 22:32
شما از اورکلاک استفاده کردید؟

بله 950 بود کمش کردم دماش اومد پایین .

#JOMJOMEH#
22-05-2011, 22:46
بله 950 بود کمش کردم دماش اومد پایین .

بیشتر ۹۰۰ نذارید هنگام شارژ یا اورکلاک نکنید با از گوشی استفاده نکنید شما از گوشی شدید کار کشیدید من خودم رو ۵۶ هم رفته برایه اینکه به این زبون بسته فشار میاوردم...سعی کنید اینطوری نشه تا باتری سالم بمونه ...

hemaseh
24-05-2011, 08:53
سلام دوست عزیز من این اسکریپ باتری رو رو گوشی نصب کردم ولی کلی مشکل برام درست کرد که مجبور شدم فلش بزنم باید چی کار کنم که درست رو گوشیم کار کنه ممنون میشم راهنماییم کنید.

AMIR ARSALAN
25-05-2011, 07:06
سلام دوست عزیز من این اسکریپ باتری رو رو گوشی نصب کردم ولی کلی مشکل برام درست کرد که مجبور شدم فلش بزنم باید چی کار کنم که درست رو گوشیم کار کنه ممنون میشم راهنماییم کنید.

دوست عزیز حتما" اشکال کار در جای دیگه ای بوده
1- فایل power-saver.sh رو دانلود کن
2- انتقالش بده به فولدر اصلی گوشی
3- از طریق ترمینال دستورات زیر رو وارد کنید
sudo gainroot
cd MyDocs
sh power-saver.sh
یه نکته ای هم که وجود داره : بعد از هر خط فرمانی که توی ترمینال وارد می کنی اینتر کن
وقتی پیغام Going into power saving mode ظاهر شد کار انجام شده است
موفق باشی
درضمن دوست عزیز این همون توضیحاتی هستش که توی تاپیک ابتدایی توسط دوستان گفته شده و من هم انجام دادم و به خوبی تنضیمات روی گوشیم اعمال شد :cd:

p0riya
26-06-2011, 02:56
با سلام
وقتی برای دانلود روی ادرس کلیک میکنم سایت باز نمیشه یا نمیتونه پیدا کنه درست مثل زمانیکه یه ادرس اشتباه رو وارد میکنیم.تو لینک اصلیش هم وقتی روی دانلود کلیک میکنم همین مشکل رو دارم.میشه خود فایل رو ضمیمه کنید؟لطفا راهنماییم کنید.:ac:

p0riya
26-06-2011, 03:11
با سلام
وقتی برای دانلود روی ادرس کلیک میکنم سایت باز نمیشه یا نمیتونه پیدا کنه درست مثل زمانیکه یه ادرس اشتباه رو وارد میکنیم.تو لینک اصلیش هم وقتی روی دانلود کلیک میکنم همین مشکل رو دارم.میشه خود فایل رو ضمیمه کنید؟لطفا راهنماییم کنید

mamad CJ
26-06-2011, 09:56
با سلام
وقتی برای دانلود روی ادرس کلیک میکنم سایت باز نمیشه یا نمیتونه پیدا کنه درست مثل زمانیکه یه ادرس اشتباه رو وارد میکنیم.تو لینک اصلیش هم وقتی روی دانلود کلیک میکنم همین مشکل رو دارم.میشه خود فایل رو ضمیمه کنید؟لطفا راهنماییم کنید


لینک مشکلی نداشت

در هر صورت خدمت شما

saken
04-07-2011, 00:12
سلام و خسته نباشید
میخواستم بدونم هرباری ک روشن خاموش میکنیم باید این کدرو تو ترمینال بزنیم یا نمی خواد

saken
04-07-2011, 00:16
سلام خسته نباشید میخواستم بدونم بعد از هر خاموش روشن کردن باید تو ترمینال دوباره کدهارو بزنیم یا نه و اینکه شما زدید چقدر موثر بوده و خطری نداره؟

golab3i
15-07-2011, 21:31
باهیچ کدوم از دستورانتونستم اجراش کنمroot نصبه ولی open sh رونمی دونم،با faster app هم پیداش نکردم...

AMIR ARSALAN
16-07-2011, 06:56
سلام و خسته نباشید
میخواستم بدونم هرباری ک روشن خاموش میکنیم باید این کدرو تو ترمینال بزنیم یا نمی خواد

سلام دوست عزیز
نیازی به این کار نیست چون اسکریپت تغیراتی رو که انجام می ده توی گوشی سیو می شه .
پس شما با انجام یک مرتبه این اسکریپت گوشیتون رو به حالت Going into power saving mode می برید :bq:

AMIR ARSALAN
16-07-2011, 07:23
باهیچ کدوم از دستورانتونستم اجراش کنمroot نصبه ولی open sh رونمی دونم،با faster app هم پیداش نکردم...

دوست عزیز واسه اینکه بفهمی که open ssh نصبه یا نه اول برو توی faster app وارد قسمت remove app شو و روی آیکون C کلیک کن و اون رو روی وضعیت addvanced قرار بده بعدشم بگرد دنبال برنامه open ssh clinet & server اگه دیدیش که نصبه وگر نه طبق آموزشای زیر نصبش کن .

برو توی faster app وارد قسمت Install app شو و روی آیکون C کلیک کن و اون رو روی وضعیت addvanced قرار بده بعدشم بگرد دنبال برنامه open ssh clinet & server اگه دیدیش نصبش کن.

اگه خواستی می تونی فایلی رو که توی ضمیمه هست دانلود کن و از طریق برنامه Winscp به مسیر home/user/MyDocs/ کپی کن و توی همین مسیر بمون . گوشیتو به اینترنت متصل کن . از توی برنامه Winscp قسمت open terminal دستور زیر رو وارد کن و روی گزینه Execute کلیک کن :
dpkg -i openssh-client+server.install

امیدوارم موفق باشی:bs:

golab3i
16-07-2011, 08:52
open shh رو نصب کردم ولی بازم not found میده!
وقتی دستور sudo gainroot رو میزنم این پیغام میاد
root is not in the sudoerfile.this incident will be reported
مشکل از چیه؟فایل power-saver رو هم تو 32 گیگ گذاشتم!

mamad CJ
16-07-2011, 12:49
open shh رو نصب کردم ولی بازم not found میده!
وقتی دستور sudo gainroot رو میزنم این پیغام میاد
root is not in the sudoerfile.this incident will be reported
مشکل از چیه؟فایل power-saver رو هم تو 32 گیگ گذاشتم!

برنامه rootsh (http://repository.maemo.org/extras-devel/pool/fremantle/free/r/rootsh/rootsh_1.8_all.deb) رو نصب کردید؟

golab3i
17-07-2011, 16:24
بله rootsh هم نصبه

جاوید10
27-07-2011, 23:57
سلام بر دوستان
من این اسکریپت رو زدم و تاثیرشو حس کردم اخه انگار میگفتن تو اپدیت 1.3 تاثیری نداره ولی من هم ورژنم 1.3 و هم home رو 8 کردم احساس کردم تاثیر داشته...
خلاصه دست اقایان واقعا زحمت کش درد نکند..:loveit:

sokootn
29-07-2011, 02:36
سلام چطوری موبایلمو به کام وصل کنم ؟و چرا برنامه که از کسی میگریم رو نمیتونم نصب کنم ؟ چکار کنم که برنامه های ای که با پسوند sisو... هست رو بخونه

#JOMJOMEH#
29-07-2011, 09:50
سلام چطوری موبایلمو به کام وصل کنم ؟و چرا برنامه که از کسی میگریم رو نمیتونم نصب کنم ؟ چکار کنم که برنامه های ای که با پسوند sisو... هست رو بخونه

شما مطمئنی دوست من که گوشید میمو هست؟گوشیه شما n900 هست؟
رو این گوشی برنامه ها sis نصب نمیشن...فقط deb همین..برایه اتصاله گوشی شما میتونی از پی سی سویت یا حالت مس استرانگ استفاده کنی به همین راهتی...
جایه سوالات هم تو بخشه پرسش و پاسخ هست