PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رادیوی جدید برای افزایش آنتن دهی(Redio 3.53.25.20)



behzad_zn
02-06-2010, 19:25
با سلام خدمت دوستان
با فلش کردن گوشیتون توسط این رادیو

آنتن دهی گوشی افزایش پیدا میکنه
عمر باطری افزایش پیدا میکنه
جی پی اس گوشی زئدتر به ماهواره قفل میشه


(این مطالب ادعای سازنده ی این رادیو است)

برای نصب باید از Activesync استفاده کنید

فراموش نکنید برای نصب قبلش باید گوشی Hspl کرده باشید


http://rapidshare.com/files/367221851/Radio_Mega_3.53.25.20.exe

vahidbm
02-06-2010, 22:17
من که نصب کردم
حالا ببینم اینای که میگه راسته یا نه

vahidbm
14-06-2010, 15:16
تو آنتن دهی گوشی فرق خاصی احساس نکردم:46:
عمر باطری کم شده
چند روزه این جوری شده از اول اینجوری نبود
یه روز در میون باید باطری رو شارژ کنم:17:

جی پی اس یکم بهتر شده

چجوری میشه پاکش کرد؟
بجز هارد ریست کردن

un4g1v3n
14-06-2010, 16:17
فقط مجبور به هارد ریست هستید چون رادیوتون باید دانگرید بشه.
متاسفم :16:

S.A.E.I.D
14-06-2010, 17:04
فقط مجبور به هارد ریست هستید چون رادیوتون باید دانگرید بشه.
متاسفم :16:

!!!
عزیز رادیو با هارد ریست دانگرید نمیشه !!
برای دانگرید باید ورزن دلخواه را دانلود کنین و اونو بنصبین !

un4g1v3n
14-06-2010, 17:11
راست میگی. من با چیز دیگه ای قاطی کرده بودم.
ممنون :4:

vahidbm
14-06-2010, 17:42
من که هارد ریست کردم:020:
حالا ورژن اصلی گوشی رو از کجا پیدا کنم؟؟

S.A.E.I.D
14-06-2010, 18:25
من که هارد ریست کردم:020:
حالا ورژن اصلی گوشی رو از کجا پیدا کنم؟؟

اینو هر چی گشتم تو xda پیدا نکردم !
ولی همه جا داشتن از این رادیو تعریف میکردن !

babialex
15-06-2010, 14:36
حالا ورژن های دیگه رادیو برای این گوشی رو از کجا میشه گیر آورد چون منم نصب کردم اما تغییری نکرده !!!

جایی که نوکیا خوب آنتن میده گوشی من اصلا آنت نداره و از دسترس خارجه !!!!!


این رادیو به گوشی ما میخوره ؟
http://www.4shared.com/file/170087662/d825742a/RUU_Leo_Radio.html

S.A.E.I.D
15-06-2010, 15:09
حالا ورژن های دیگه رادیو برای این گوشی رو از کجا میشه گیر آورد چون منم نصب کردم اما تغییری نکرده !!!

جایی که نوکیا خوب آنتن میده گوشی من اصلا آنت نداره و از دسترس خارجه !!!!!


این رادیو به گوشی ما میخوره ؟
http://www.4shared.com/file/170087662/d825742a/ruu_leo_radio.html

عزیز فعلا فقط همین یه ورزن رادیو آمده

خیر این رادیو مال اچ دی 2 هست

Unknown_2517
17-06-2010, 19:40
دوستانی که از پست هارد اسپیل رام دانلود کردن خود به خود رادیوشون رو این ورژن هست. اگه رامتون کوک شدست دیگه این رادیو رو نصب نکنید چون گوشی به هم میریزه...
در ضمن تاثیر چندانی در آنتن نداره!

babialex
29-06-2010, 13:11
یه رادیوی جدید واسه حل مشکل آنتن دهی این گوشی نیومد آخرش؟

S I N A
07-07-2010, 13:01
دوست عزیز

من تو تاپیک آموزش تغییر ورژن رادیو یکی از اولین نکاتی که نوشتم این هست که ورژن فعلی رادیو خود رو یادداشت کنید که اگه خواستید برگردونید به همون بدونید چی هست.

موفق باشید

mami8817
21-12-2010, 12:16
سلام
من از این ورژن راضییم ولی ورژن جدیدش نیومده؟

رضادست
21-12-2010, 14:00
اقا بهزاد دستت درد نكنه عالي قبلان هر 20ثانيه سرچ ميكرد براي پيدا كردن انتن الان هر 4 ثانيه يك بار انتن دهي هم توپ در ضمن رام گوشيمم كوك شده هست
عالي بود:123:

mohsen-unique
23-12-2010, 16:37
سلام
من از این ورژن راضییم ولی ورژن جدیدش نیومده؟
نه در حال حاضر خبری از رادیوی جدید نیست

bluechalenger
04-02-2011, 03:41
اقا این رادیو خیلی خیلی عالیه همه دوستان که مشکل انتن داشتن نصب کنن !!!! مشکل انتن دهی گوشیه من کامل حل شد ..الان عین نوکیا انتن میده حتی ورژن بعدی که اومده مثل این خوب نیسسسسستتت

دستت درد نکنه !!!!!!!!