PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : pinch to zoom برای صفحه های مقاومتی در winmo حتی بدون ملتی تاچ !!



mehrdad-ati
13-06-2010, 21:31
یکی از کاربرای xda زده به سیم آخر و یه برنامه نوشته که تو گوشی های winmobile دار که تاچشون مقاومتیه pinch to zoom رو فعال میکنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!


الان من دارم یه لحظه فکر میکنم که پس الان ملتی تاچ ها بوق بودند ؟! :4:


خلاصه برید تست کنید ببینید جواب میده یانه !

mehrdad-ati
13-06-2010, 22:18
راستی ظاهرا باید یک انگشتتون ثابت باشه و فقط یک انگشت حرکت کنه .

Chalenger
13-06-2010, 23:55
test plz
پست ارسال شده توسط موبايل

blood eater
14-06-2010, 00:09
اپل آیفون های چینی یا تقلبی هم از همین روش برای زوم استفاده میکنن رفقیم جلوم انجام داد باورم نمیشد :021:

mosi2010
15-06-2010, 13:02
چجوری نصب میشه دو تا فایل exe هست که با اکتیو سینک نصبیده نشد تو گوشی هم کپی کردم بازم نشد

omnia 1990
29-06-2010, 08:35
mishe dagigan tozih bedin in barname ro goshi chekari anjam mide??

oghabe_bozorg
29-06-2010, 08:50
سلام به همه من خیلی وقت که دارم باهاش کار میکنم من هر دو فایل رو روی حافظه ی داخلی نصب کردم جواب هم داده چجورم جواب داده من حتی بازی اساسینس کرید 1 رو که hd هست و بازی کردم دقیقا مثل گوشی مولتی تاچ واقعا عالیه حرف نداره راستی گوشی من هم x1 هست با رام اورجینال اقا بقول دوستمون مولتی تاچ ها برن بق که چه عرض کنم.........بزنن:35::35::35::35::35:

omnia 1990
29-06-2010, 18:26
میشه در مورد کاراییش و در مورد برنامه کاملا توضیح بدین؟اصلا برای چی استفاده میشه؟

oghabe_bozorg
29-06-2010, 21:15
میشه در مورد کاراییش و در مورد برنامه کاملا توضیح بدین؟اصلا برای چی استفاده میشه؟
شما بدونه این برنامه میتونید فقط یک جای صفحه ی گوشی رو لمس کنید ولی با این برنامه میتونید هم زمان دو جارو(تا جایی که من امتحان کردم) لمس کنی:38::38::merci:

masoud206-16v
25-07-2010, 13:03
415539

محمد مزرعه
01-08-2010, 19:49
نرم افزار zoomبرای سونی ارکسون

the emperor
06-08-2010, 12:19
روی امنیا دو جواب نداد.

farredsky
06-08-2010, 22:46
فایل های زیپ شده فعال و غیرفعال کردن رو انجام میده ؟ اون برنامه چند پست بعد رو هم نصب کردم ،ولی در دیاموند2 در البوم ،عکس ها رو که زوم نمکنه .برنامه دیگه ای که توش کاربرد داشته باشه چیه ؟

LINE
09-08-2010, 14:06
سلام فایل دانلود نمیشه

N1M4
13-08-2010, 00:14
دوستان رو آمنیا 1 من جواب نمیده.راهنمایی plz.

seyaseya
26-09-2010, 12:22
مرسی .برنامه عالیه فقط کافیه به صورت term out نصب کنی کامل کار میکنه
سیامک

seyaseya
26-09-2010, 12:24
رو همه pocket pc ها جواب میده 2003 به بالا
سیامک

3FX
08-10-2010, 14:42
من رو omnia 2 تست کردم جواب نداد ...

HULK2646
08-10-2010, 19:26
رو Touch2 هم نصب کردم جواب نمیده

esmail69
08-10-2010, 20:41
باز هم X1 گل کاشت!
دوستان روی X1 تست شد جواب داد.
عالی بود.
اگر دو جا رو لمس کنید دقیقاً وسط اون دو نقطه رو لحاظ میکنه ولی در کل جالب بود.
اول فایل زیپ اتچ شده در پست اول رو اکسترکت کنید بعد اولین فایلش رو به PPC انتقال بدید سپس فایل کبی رو که چند پست پایین تر یکی از دوستان گذاشته رو دانلود کنید و نصب کنید بعد گوشی رو سافت ریست کنید.سپس Enjoy

مريوان
08-10-2010, 20:46
دوستان روی X1 تست شد جواب داد.
عالی بود.
اگر دو جا رو لمس کنید دقیقاً وسط اون دو نقطه رو لحاظ میکنه ولی در کل جالب بود.
اول فایل زیپ اتچ شده در پست اول رو اکسترکت کنید بعد اولین فایلش رو به PPC انتقال بدید سپس فایل کبی رو که چند پست پایین تر یکی از دوستان گذاشته رو دانلود کنید و نصب کنید بعد گوشی رو سافت ریست کنید.سپس Enjoy

اي داداش بازم شما من تست كردم جٍٍُواب نداد داداش .:bz: :by:

esmail69
09-10-2010, 00:17
اي داداش بازم شما من تست كردم جٍٍُواب نداد داداش .:bz: :by:

احتمالاً روی بعضی از گوشی ها جواب نمیده.

aezvenoos
03-12-2010, 18:33
اگر دو جا رو لمس کنید دقیقاً وسط اون دو نقطه رو لحاظ میکنه
Enjoy
فکر نکنم این که شما می گید ملتی تاچ باشه چون روی دیاموند 2 در برنامه notes چه با فعال بودن برنامه و چه غیر فعال بودن برنامه وقتی دو جا را با هم لمس می کردم وسط را لحاظ می کنه

majid.mosavi
06-01-2011, 01:28
سلام
يه سوال روي hd2 اندرييد دارم تو بازي هاي اندروييدم جواب ميده
يعني از wm داخل اندريد ميشم پس بايد جواب بده
درسته?

vahid_khtb
06-01-2011, 02:02
برا من رو تاچ پرو2 جواب داد همون راهی که اسماعیل گفتند انجام بدین

real-one
07-01-2011, 04:13
خوب تمام صفحه تاچ هايي كه مولتي تاچ نيستند اگه دو جارو لمس بكني وسط رو لحاظ ميكنه اين كه برنامه نميخواد شرط اينه كه هر دو جا رو همزمان لمس كنه

tarokh.
15-01-2011, 01:05
اصلا به چه دردی میخوره؟ خوب خودمون وسطو میزنیم! مولتی تاچ باشه مثلا بشه باش نرم افزار شبیه ساز پیانو رو بزنیم.نه؟