PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تقويم فارسي روي touchwiz



hauny
15-06-2010, 02:27
بالاخره بعد از كلي گشتن و تقويم فارسي پيدا نكردن مجبور شدم خودم بر روي touchwiz تقويم فارسي رو بنويسم.

اين هم نسخه اول، خيلي زحمت كشيدم تا به نتيجه رسيد. بيش از 6 ساعت طول كشيد!

براحتي فايل پيوست را از حالت فشره خارج نماييد و فايل wgt را در يك فايل منيجر نصب نماييد تا به Widget هايتان اضافه ضود. بايد بر روي بقيه سامسونگ ها هم كار كند اما امتحان نكردم.

تازه فهميدم سامسونگ چقدر قابليت شخصي سازي كردن دارد!

البته خدمت بزرگي به سامسونگ كردم چون خيلي وقته گوشي آمده اما تقويم فارسي نداشت (-:

mas-atila
15-06-2010, 06:57
میشه بگید فایل منیجر کجاست؟یعنی در کجا کپی کنم.

M 3 H R D A D
15-06-2010, 13:20
میشه بگید فایل منیجر کجاست؟یعنی در کجا کپی کنم.

سلام.

فایل widget رو از حالت zip خارج کنید و به هر قسمت از گوشی که علاقه دارید انتقال بدید سپس رو فایل کلیک نمایید.به همین سادگی.

hauny
15-06-2010, 14:29
دوستان هر چي مشكل دارند مطرح كنند تا باگهاي برنامه رو رفع نمايم.

hd_20002
15-06-2010, 21:55
دوست عزیز دستت درد نکنه رو امنیا2 تست کردم جواب داد و عالی بود و لی رو امنیا اجرا نمیشه
اگه گرافیک آیکونش رو بیشتر کار کنی و قشنگتر باشه حرف نداره
بازم ممنون

hd_20002
15-06-2010, 22:08
راستی شما که این برنامه رو نوشتی میشه راهنمائی کنی که :

چطوری میشه از بخش پروگرام آیکون برنامه های مورد نیازو به تاچ ویز اضافه کرد؟؟؟؟
چون تو لیست خودش فقط برنامه های محدود خودش رو برای اضافه کردن داره

ممنون

Imenam
16-06-2010, 15:51
از شما دوست عزيز به خاطر اين برنامه بسيار خوب تشكر ويژه ميكنم
(دمت گرم گل كاشتي ، از اين كارها بازم بكن):41::003:

hauny
16-06-2010, 19:53
تاچ ويز ها همان فايل zip هستند. كافي است پسوند wgt را به zip تغيير بدين بعد به داخلش وارد شده و فايل html را ويرايش نماييد.
به همين سادگي.

فايل هاي wgt در اينترنت به وفور يافت مي شوند. حتي wgt هاي opera هم قابل استفاده هستند. مثل:
http://widgets.opera.com

سامسونگ عجب فكري كرده كه wgt هاش با مرورگر opera سازگار باشد و بتوانيم براي خودمان موبايل را خصوصي سازي نماييم.

hauny
16-06-2010, 20:05
دوستان از اين ورژن جديد استفاده نماييد.

1- داراي زمينه متناسب با ويدجك هاي سامسونگ
2- هر 5 ثانيه يك بار آپديت مي شود تا تغيير زمان را حس نمايد مشكلي كه در وزژن قبلي وجود داشت.

ديگر فكر نكنم كسي چيزي بخواد.

AmirSAMSUNG
16-06-2010, 20:27
خیلی ممنون دوست عزیز لطف بزرگی کردی.

hauny
16-06-2010, 21:04
اينم يك ويدجت ديگر كه تقويم فارسي با امكانات بسيار زياد است.
داراي مناسبت هاي روزها
داراي انيميشن
داراي تنظيمات متنوع
تقويم ميلادي
ساعت آنالوگ

ديگه چي ميخواهيد؟


اين ويدجت از ويدجت هاي اپرا بوده و من ننوشته ام.
فقط كمي ريز است.

hauny
16-06-2010, 21:17
امنيا داران يكي ديگه!

اين يكي ظاهري بسيار زيبا دارد و رقمهاي درشت و قشنگي دارد.

اما هيچ كدوم به اوني كه خودم نوشتم نمي رسند. چون تقويم بنده ظاهري ساده و خوانا دارد. اما انتخاب با خودتان.

nice_boyever
16-06-2010, 21:44
سلام . ممنون از اینکه برای ما امینا دار ها زحمت می کشین . بازم از این کارا بکنین ما خوشحال تر می شیم ...:4:

AmirSAMSUNG
16-06-2010, 22:36
خیلی کارت جالب بود. سامسونگی ها به شما افتخار میکنن عزیز.

hd_20002
16-06-2010, 23:12
اينم يك ويدجت ديگر كه تقويم فارسي با امكانات بسيار زياد است.
داراي مناسبت هاي روزها
داراي انيميشن
داراي تنظيمات متنوع
تقويم ميلادي
ساعت آنالوگ

ديگه چي ميخواهيد؟


اين ويدجت از ويدجت هاي اپرا بوده و من ننوشته ام.
فقط كمي ريز است.


ضمن تشکر تو پست قبلی هم سئوالی رو عنوان کردم
آیا راهی هستش که آیکن برنامه های مورد نیازمون رو به تاچ ویز اضافه کنیم
مثلا آیکن وورد یا برنامه جی پی اسی که نصبه یا ... مورد نیازو بیاریم تو تاچ ویز؟؟؟
یا مثلا تو اون قسمتی که برنامه های تاچ ویزو ادیت می کنیم آیکنهای برنامه ها اضافه شه تا قابل استفاده بشن؟؟

ممنون

hauny
17-06-2010, 04:18
البته گفتم كه باید یك ویدجت خالی را باز كرده و فایل html آنرا به نحوی ویرایش نمایید كه خواسته شما را براورده سازد.
در مورد خواسته شما باید لینك برنامه هارو توی html بدهید.

hd_20002
17-06-2010, 06:39
ضمن تشکر
میشه یه مقدار بیشتر توضیح بدین مثلا یکی از برنامه هارو عملا فایلش رو زحمت بکشین بزارین ( اپرا-فایل اکسپلورر -...) که عملا هم یاد بگیریم هم نمونه یه فایل رو واسه تغییر داشته باشیم

در ضمن چطوری میشه حذف شون کرد من تقویم اولی رو نصب کردم و حالا دومی رو هم نصب کردم حالا 2 تا شو باهم تو ویدجت هام دارم و نمی دونم کجا اولیه رو آن اینستال کنم

بازهم ممنون

hauny
17-06-2010, 11:58
1- اين widget اي كه مي خواهيد بطور استاندارد در widgetهاي سامسونگ وجود دارداسمش shortcut است و مي توانيد هر برنامه اي كه دوست داريد در صفحه اصلي بگذاريد.

2- براي پاك كردن يك widget به بالاترين آيكون كه widget manager است برويد. از menu قسمت delete mode را انتخاب كرده و widget را پاك كنيد.

3- براي widget نويسي بايد به برنامه نويسي html مسلط باشيد. بعد كه ياد گرفتيد از سايت http://widgets.opera.com يك widget كه با گوشي شما سازگار است دانلود كنيد و بعد در كامپيوترتان تغييراتي كه دوست داريد اعمال نماييد.

hauny
17-06-2010, 12:04
راستي HTC دارا جواب بدن كدامشان مي توانند مثل ما widget درست كنند؟ آيا رابط sense اجازه اينكارها را به ايشان مي دهد؟ مثلاً مي توانند تقويم فارسي online روي sense داشته باشند؟
مثلماً به اين راحتي نيست!

بله سامسونگ راهي انتخاب كرده كه براحتي اجازه شخصي سازي مي دهد.
فكر مي كنيد با اين كار آينده بازار دست كيست؟
جواب معلوم است. دست كسي كه اجازه بيشتري به كاربران مي دهد.

hd_20002
17-06-2010, 16:51
1- اين widget اي كه مي خواهيد بطور استاندارد در widgetهاي سامسونگ وجود دارداسمش shortcut است و مي توانيد هر برنامه اي كه دوست داريد در صفحه اصلي بگذاريد.

2- براي پاك كردن يك widget به بالاترين آيكون كه widget manager است برويد. از menu قسمت delete mode را انتخاب كرده و widget را پاك كنيد.

3- براي widget نويسي بايد به برنامه نويسي html مسلط باشيد. بعد كه ياد گرفتيد از سايت http://widgets.opera.com يك widget كه با گوشي شما سازگار است دانلود كنيد و بعد در كامپيوترتان تغييراتي كه دوست داريد اعمال نماييد.



اولا میخواستم تشکر کنم

درضمن آیکون شورت کات رو دیدم ولی منظور من این بود که آیکون برنامه مورد نظر مثل همین برنامه تقویم خودتون مستقیما بیاد تو نوار ویدجت ها برای این قضیه راهی هست؟؟
در ضمن یه مقدار آشنائی هم با html دارم

ممنون

MOHAMMED
17-06-2010, 18:36
دستت درد نکنه دوست عزیز

دارم داونلود میکنم و تست میکنم

اگه شما میتونید همچنین ودجیت هایی بسازید خب بی زحمت روی این پروژه هم فکر کنید »

تقویم هجری قمری

اوقات شرعی با امکان انتخاب کشورهای مختلف

hauny
17-06-2010, 19:49
آیكون برنامه با نصب براحتی در نوار می رود منظورتون چیست؟

hd_20002
17-06-2010, 23:12
آیكون برنامه با نصب براحتی در نوار می رود منظورتون چیست؟


درسته وقتی تقویم شمارو نصب میکنم مشکلی نیست و آیکونش به نوار کناری اضافه میشه میره کنار اونای دیگه
سئوال من اینه که اگر بخوام مثلا ایکون دیکشنری لینگوو یا آیکون ناوی کامپیوتر یا هر برنامه دیگه رو که رو گوشی دارم ببرم تو نوار کناری راهش چیه؟؟؟

ممنون

hauny
18-06-2010, 04:26
اون نوار ویدجت هاست، نوار برنامه خا نیست. اگر فایلتان ویدجت باشد آیكون آن در نوار نشان داده می شود. تا اونجایی كه من می دونم دیكشنری ویدجت نیست!

hd_20002
18-06-2010, 08:46
متوجه هستم دوست عزیز منظورم اینه که شاید با تجربه ای که شما دارید بشه ویدجتی ساخت که بره برنامه دلخواهی رو از پروگرامها اجرا کنه

میخوام ببینم میتونید ویدجتی بسازی که مثلا بره فوتو آلبوم یا فایل اکسپلورر و.... رو اجرا کنه؟ کلا بره یه برنامه رو از تو قسمت پروگرامها اجرا کنه.
اگه این کار شدنیه و شما هم میتونی قبول زحمت کنی ممنون میشم یه نمونه شو برام آپ کنی.
پیشاپیش از زحمتتون ممنونم

hauny
18-06-2010, 09:30
مي شود يك ويدجت نوشت كه وقتي آيكونش را از نوار به صفحه اصلي مي آوريد و بر روي آن كليك مي كنيد يك برنامه را صدا بزند. ولي اين همان Shortcut است كه قبلاً نوشته شده است.

hd_20002
18-06-2010, 12:15
میشه فایل نمونه رو با تنظیم روی فتو آلبوم برام بزارین
خیلی ممنون میشم

hauny
18-06-2010, 21:35
ورژن جديد برنامه Farsi Calender

1. تمام اعداد و حروف فارسي شده اند.
2. آيكون برنامه عوض شده تا نظر دوستان تامين گردد.

mamadkhan
19-06-2010, 10:49
سلام
دوست عزیز ضمن تشکر از زحماتتون اگر ممکن هست لطف بفرمایید و توضیح بدید که دقیقا چجوری میشه از این نرم افزار استفاده کردو نصبش کرد.
من راههایی که قبلا گفتید رو طی کردم اما نتیجه ای حاصل نشد و اصلا وقتی فایل رو لز حالت زیپ خارج و به وشی انتقال میدیم هنگام باز کردن ارور میده.
لطفا راهنمایی کنید
ممنونم

hd_20002
19-06-2010, 22:05
میشه فایل نمونه رو با تنظیم روی فتو آلبوم برام بزارین
خیلی ممنون میشم

هانی عزیز چی شد؟؟؟
کماکان منتظر هستم

ممنون

M 3 H R D A D
20-06-2010, 18:58
سلام.

دوستان ویجت مترجم گوگل ( Google Translator ) رو تست کردم و به خوبی روی گوشی جواب داد.

اینم عکس از گوشی خودم :

http://up.iranblog.com/Files/b61f6c1f4fc746ba9459.png


بعد از نصب میتونید از داخل setting ویجت اندازه فونت رو بزرگتر کنید.

فقط کافیه به GPRS متصل باشید البته خود ویجت این کار رو بصورت اتوماتیک انجام میده.

mjhamed
20-06-2010, 20:40
ممنون از دوستانی که در این تاپیک فعالیت میکنن

من یک پیشنهاد دارم که یک تاپیک مخصوص ویجت هایی که کاربردی هستند و بدون مشکل و به خوبی روی touchwiz کار میکنن ایجاد بشه.

M 3 H R D A D
20-06-2010, 21:06
سلام.

بله بنده هم با نظر شما کاملا موافق هستم.

پیشنهاد من این هست که مدیران اسم همین تاپیک رو به تاپیک ویجت های touchwiz مخصوص i8000 تغییر بدهند.

متشکرم.

majidadib
20-06-2010, 23:21
سلام.

بله بنده هم با نظر شما کاملا موافق هستم.

پیشنهاد من این هست که مدیران اسم همین تاپیک رو به تاپیک ویجت های touchwiz مخصوص i8000 تغییر بدهند.

متشکرم.

به نظر من هم خوب ميشه ولي مشكل اينه كه توي هر صحفه چند تا ويدجت هست
بايد يه ليست ازشون تهيه كنيم و تو پست اول قرار بديم و هر كدوم از ويدجت هاي تو ليست رو لينك كنيم به صحفه مورد نظر
اگه كسي نظر ديگه اي هم داره بگه

M 3 H R D A D
20-06-2010, 23:39
به نظر من هم خوب ميشه ولي مشكل اينه كه توي هر صحفه چند تا ويدجت هست
بايد يه ليست ازشون تهيه كنيم و تو پست اول قرار بديم و هر كدوم از ويدجت هاي تو ليست رو لينك كنيم به صحفه مورد نظر
اگه كسي نظر ديگه اي هم داره بگه


خب در این صورت باید هر مرتبه که یک ویجت جدید اضافه میشه بزاریم توی پست اول و این کار فقط از طریق پنل مدیریتی قابل اجرا هست که به نظر من احتیاجی به این کار نیست چون معمولا در اینطور تاپیک ها برنامه ها بصورت چند پست در میان معرفی میشن که دلیلش هم پست های دیگر کاربران هست که امکان داره بصورت سوال یا هر چیز دیگه ای باشه.

فکر میکنم همون تغییر نام تاپیک کافی باشه که راحتترین راه هم محسوب میشه و فقط یکی از مدیران بخش باید این زحمت رو بکشند.

در ضمن اگر نام تاپیک تغییر کنه باید پست اول تاپیک هم ویرایش بشه تا کاربران با ورود به اون متوجه محتوای تاپیک بشن.

این نظر من بود.

hd_20002
21-06-2010, 08:11
سلام.

دوستان ویجت مترجم گوگل ( Google Translator ) رو تست کردم و به خوبی روی گوشی جواب داد.

اینم عکس از گوشی خودم :

http://up.iranblog.com/Files/b61f6c1f4fc746ba9459.png


بعد از نصب میتونید از داخل setting ویجت اندازه فونت رو بزرگتر کنید.

فقط کافیه به GPRS متصل باشید البته خود ویجت این کار رو بصورت اتوماتیک انجام میده.



ضمن تشکر از مهرداد عزیز بابت این ویدجت کاربردی یه نکته کوچولو رو اضافه کنم که اگر با wifi - usb ( به هر شکلی ) رو گوشیتون اینترنت داشته باشید ویدجت مذکور باز هم کار میکنه و استفاده از این ویدجت فقط منحصر به داشتن gprs نیست.
البته اینو برای دوستانی نوشتم که شاید اطلاعات محدود تری داشته باشن.
با سپاس
پایدار باشین

hd_20002
21-06-2010, 08:18
من هم با نظر دوستان در رابطه با اسم تاپیک موافق هستم
اضافه کردن ویدجت های جدید به پست اول گرچه باعث زحمت مدیر محترم میشه ولی حسنش اینه که در دراز مدت یه بانک کامل میشه و کاربردی تره چون برای خود من پیش اومده که بدلیل تعداد زیاد صفحات بعضی تاپیک ها از دیدن کاملشون منصرف شدم و قطعا میدونم که شاید برنامه های خوبی رو از دست داده باشم این کار ( لیست کردن برنامه ها یا قرار دادن لینکشون تو صفحه اول) برای تاپیکهایی که به ارائه نرم افزار میپردازن به نظر من کار خوبیه
به هر حال برای همه دوستا آرزوی پیروزی دارم و از زحماتشون سپاسگذارم

M 3 H R D A D
21-06-2010, 09:36
سلام.

بله هومن جان با هر نوع اینترنتی کار میکنه من منظورم از gprs این بود که باید به اینترنت متصل باشید و چون در موبایل همیشه gprs در دسترس هست نام این اتصال رو نوشتم.

از تذکرتون متشکرم.

در مورد تاپیک هم ظاهرا مدیران خیلی کم از بخش امنیا بازدید دارند چه برسه به اینکه مرتب این تاپیک رو ویرایش کنند.

باید ببینیم کدوم یک از مدیران زحمت این کار رو قبول میکنند.

majidadib
21-06-2010, 11:45
سلام.


در مورد تاپیک هم ظاهرا مدیران خیلی کم از بخش امنیا بازدید دارند چه برسه به اینکه مرتب این تاپیک رو ویرایش کنند.

باید ببینیم کدوم یک از مدیران زحمت این کار رو قبول میکنند.

قرار شده تا چند مدت ديگه يه مدير اختصاصي به اين بخش اضافه شه اون موقع يه مدير هست ،منم كه همكارانجمن +شماها كه واقعا كم نميذاريد
فكر كنم ديگه بخش امنيا سر و سامان كلي بگيره

mamadkhan
22-06-2010, 11:49
سلام
دوست عزیز ضمن تشکر از زحماتتون اگر ممکن هست لطف بفرمایید و توضیح بدید که دقیقا چجوری میشه از این نرم افزار استفاده کردو نصبش کرد.
من راههایی که قبلا گفتید رو طی کردم اما نتیجه ای حاصل نشد و اصلا وقتی فایل رو لز حالت زیپ خارج و به وشی انتقال میدیم هنگام باز کردن ارور میده.
لطفا راهنمایی کنید
ممنونم

کسی نیست جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

hd_20002
22-06-2010, 11:55
کسی نیست جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

گوشیتون چیه؟ ورژن رام ؟
این ویدجتها فقط رو امنیا2 جواب میده و روی امنیا ارور میده

hauny
22-06-2010, 23:24
بنده اين تاپيك رو باز كردم و ويدجت رو ارائه نمودم بعد كسي از ما نمي پرسه و درخواست مي كنند اسم تاپيك عوض بشه جالبه!

ترجمه گوگل چه ربطي به موضوع اين تاپيك داره؟

M 3 H R D A D
23-06-2010, 00:11
بنده اين تاپيك رو باز كردم و ويدجت رو ارائه نمودم بعد كسي از ما نمي پرسه و درخواست مي كنند اسم تاپيك عوض بشه جالبه!

ترجمه گوگل چه ربطي به موضوع اين تاپيك داره؟

سلام.

با عذرخواهی فراوان از شما بنده تاپیک جدیدی برای ویجت ها باز میکنم.

از اینکه بدون اجازه شما ویجت معرفی کردم نهایت پوزش را دارم.

موفق باشید.

majidadib
23-06-2010, 12:15
بنده اين تاپيك رو باز كردم و ويدجت رو ارائه نمودم بعد كسي از ما نمي پرسه و درخواست مي كنند اسم تاپيك عوض بشه جالبه!

ترجمه گوگل چه ربطي به موضوع اين تاپيك داره؟

دوست عزيز ممنون از زحمتي كه كشديد
هدف همه ما توي اين سايت كمك كردن به همديگه و پيشرفت هست ، اگه كسي كاري انجام ميده پاداشي جز پاداش معنوي نخواهد داشت ، كه مطمئنم شما از آن بي بهره نبوديد فكر كنم همين كافي باشه

hauny
23-06-2010, 16:47
منظور بنده این بود به گسترش این برنامه كمك كنید و برنامه های مشابه را ارایه نمایید. اما انتخاب با خودتان به هر حال ما كمك می كنیم.

hd_20002
23-06-2010, 18:47
من هنوز منتظر ویدجت نمونه شما هستم ( hauny)
ممنون

hauny
23-06-2010, 20:48
از همان تقویم استفاده نمایید.

hauny
25-06-2010, 13:46
سلام

ورژن جديد جمع و جورتر و خوانا تر، لطفاً به اسكرين شات ها توجه فرماييد و نظرات خود را اعلام نماييد.:16:

هاني تحويل زاده

hd_20002
26-06-2010, 08:54
از همان تقویم استفاده نمایید.

ضمن تشکر باید عرض کنم که این دیگه گفتن نداشت مطمئنا اگه کارم رو راه مینداخت ازش استفاده میکردم.
من ویدجتی رو لازم دارم که یکی از برنامه های موجود مثل فتوآلبوم یا ... رو اجرا کنه ،
با نوع ارائه مطالبتون تو اول تاپیک فکر نمی کردم کار سختی براتون باشه
به هرحال از پیشنهادتون ممنون

موفق باشید

hauny
26-06-2010, 09:34
باور كنيد من هنوز متوجه منظورتون نشدم. اين برنامه قبلا توسط سامسونگ نوشته شده است. همان طوريكه قبلاً عرض نمودم اسمش shortcut است كه در widget ها مي باشد.

hd_20002
26-06-2010, 15:03
ببینید اون تو اون شورت کات شما یه سری برنامه رو انتخاب میکنی و تو یه جدول برات میاره .
خوب حالا من یه ویدجت کاملا اختصاصی میخوام که تو نوار کناری نصب بشه و مستقیما برنامه فتوآلبوم یا یه برنامه دیگه که تو قسمت پروگرامها هست ( دیکشنری - رهیاب و .... ) رو اجرا کنه در واقع همون کاری که شورت کات میکنه با این تفاوت که آیکون اون بجای اینکه بره تو جدول مربوطه به شورت کات بره تو نوار ویدجتها قرار بگیره

اصلا شما فکر کن همین تقویمی که ساختی در اصل یه برنامه هستش که باید از توی مموری اجرا بشه چطور یه ویجد میسازی که با اجرای اون بره برنامه تو اجرا کنه؟؟؟

من این ویجدت رو میخوام که بتونم روش کار کنم و برای برنامه های مختلف کاستومایزش کنم
دیگه واضح تر از این نمیتونم بگم.
برای مثال ویدجت اختصاصی فتوآلبوم یا بازی سپالت رو برام اگه ممکنه تهیه کن.

پیشاپیش ممنونم

hauny
02-07-2010, 16:41
بر فرض ساختم چه فرقي با short cut خواهد كرد؟
از اين واضح تر نمي تونم جواب بدم. لطفاً مجدداً سوال نفرماييد.

hd_20002
02-07-2010, 19:01
بر فرض ساختم چه فرقي با short cut خواهد كرد؟
از اين واضح تر نمي تونم جواب بدم. لطفاً مجدداً سوال نفرماييد.

شما اگه میساختید، فرقشو نو خودتون متوجه میشدید . در ضمن من سوال نکرده بودم که قرار باشه جوابش واضح باشه بلکه یه درخواست داشتم که با کمک هم یه سری ویدجت های کاربردی رو برای دوستان تهیه کنیم که گویا از توان علمی و حوصله حضرتعالی خارجه. شما خیلی واضح و راحت میتونستید به هر دلیل یه نه ساده بگید و خلاص
با این جواب شما (((( لطفاً مجدداً سوال نفرماييد )))) آدم یاد درب ورودی اداره جات و کیوسک اطلاعاتشون میوفته که شبیه همین عبارت رو روی شیشه دکشون نصب کردن و .....
درخت هرچی بارش بیشتره ..... هدف این سایت به اشتراک گذاری اطلاعات هستش و همکاری با این انجمن ها قبل از توان علمی نیاز به یه کمی حوصله و اخلاق علمی داره که با مرور پستهای قبلیه شما، خودتون متوجه میشید که .....

به هر حال به دل نگیرید قصد نداشتم تاپیک رو از مسیر اصلی خارج کنم ولی با توجه به پستهای قبلی لازم بود که یه پرانتز بازکنم.
موفق باشید
بازهم ممنون

khorzoookhan
04-07-2010, 03:02
با سلام من خیلی وقته دنبال یه راه واسه قرار دادن تقویم فارسی به جای تقویم گوشی روی i900 هستم.اگه کسی راهی داره لطف کنه آموزشش رو بزازه.ممنون.

Irandst
04-07-2010, 15:17
سلام ، دست شما درد نکند و فکرتان پر بار. جای این تقویم بسیار خالی بود.مرسی

Saeid.smxo
11-07-2010, 15:13
سلام.
من این ویدجتها رو توی i900 اجرا کردم . فقط مشکلی که هست رزولیشنه... این ویدجتها بزرگتر نمایش داده میشه!
دوست عزیز ممکنه برای 240x400 هم تعریف کنی؟

hauny
11-07-2010, 17:26
چشم بزودي الان در مسافرتم!

FANTOM-38
27-08-2010, 13:08
دوستان عزیز من فایلو از حالت زیپ خارج کردم و فایل با پسوند wgt رو به گوشیم انتقال دادم ولی وقتی روش کلیک میکنم ارور میده.ممنون میشم کمکم کنید.ویندوز موبایل 6.5

milad_a
27-08-2010, 13:20
دوستان عزیز من فایلو از حالت زیپ خارج کردم و فایل با پسوند wgt رو به گوشیم انتقال دادم ولی وقتی روش کلیک میکنم ارور میده.ممنون میشم کمکم کنید.ویندوز موبایل 6.5

درود

رامتون چیه؟ تاچ ویز رو داره ؟ پیام خطا چیه؟

FANTOM-38
27-08-2010, 18:22
درود

رامتون چیه؟ تاچ ویز رو داره ؟ پیام خطا چیه؟

سلام دوست عزیز ممنونم بابت جوابگویتون.
دوست عزیز رام گوشی من همون رام ارجینالیه که از اول روش نصب بود.تاچ ویزم داره.ویندوزم هم 6.5 هستش.فارسی ساز هم روی گوشیم نصبه.
ارور زیر رو میده:
the file farsi calendar v 1.3 cannot be opened.either it is not signed with a trusted certificate or one of its components cannot be found.if the problem persists try reinstalling or restoring this file.

milad_a
27-08-2010, 19:46
خوب بهتره که touchwiz رو از تاپیک نرم افزارهای ارجینال دانلود و دوباره نصب کنی ...

alikhavari
27-08-2010, 19:59
درود

رامتون چیه؟ تاچ ویز رو داره ؟ پیام خطا چیه؟

میلاد تو تاچ اچ دی چی؟ کار میکنه

FANTOM-38
27-08-2010, 21:30
خوب بهتره که touchwiz رو از تاپیک نرم افزارهای ارجینال دانلود و دوباره نصب کنی ...

میلاد جان مشخصات گوشی من بصورت زیر هستش:
csc:i8000jvja1
csc:i8000arbja2
phone:i8000xxja1
widge که شما در قسمت نرم افزارهای ارجینال قرار دادین بصورت زیر نوشتین:

i8000nxxje1
میخواستم بپرسم اگه نصب کنم مشکلی پیش نمیاد؟ممنون میشم جواب بدین

M@HDI
27-08-2010, 21:53
دوستان آيا اين تقويمها بر روي i8910 هم جواب ميده يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

M 3 H R D A D
27-08-2010, 21:58
دوستان آيا اين تقويمها بر روي i8910 هم جواب ميده يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟


شما تست کنید نتیجه رو اعلام کنید.

متشکرم.

FANTOM-38
30-08-2010, 11:46
میلاد جان مشخصات گوشی من بصورت زیر هستش:
Csc:i8000jvja1
csc:i8000arbja2
phone:i8000xxja1
widge که شما در قسمت نرم افزارهای ارجینال قرار دادین بصورت زیر نوشتین:

I8000nxxje1
میخواستم بپرسم اگه نصب کنم مشکلی پیش نمیاد؟ممنون میشم جواب بدین


دوستان عزیز کسی نمیتونه جواب این سوالمو بده.

majidadib
31-08-2010, 00:25
دوستان عزیز کسی نمیتونه جواب این سوالمو بده.

نه دوست عزیز مشکلی پیش نمیاد
فقط شاید کار نکنه

majidadib
31-08-2010, 00:25
دوستان عزیز کسی نمیتونه جواب این سوالمو بده.

نه دوست عزیز مشکلی پیش نمیاد
فقط شاید کار نکنه
ولی شما واسه اطمینان یه بک آپ بگیر که اگه مجبور شدی هارد ریست کنی شماره هات نپره

mehrx7
02-09-2010, 23:14
دوستان آيا اين تقويمها بر روي i8910 هم جواب ميده يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من تست كردم

كار نمي‌كنه

اگه كسي روشي تونست پيدا كنه كه اونجا هم كار كنه حتما بگه چون سيستم عامل i8910 سيمبيان سري 60 ورژن 5ه

pixel20091
12-09-2010, 19:29
اقا من رو امنیا لایت هرچی کلیک کپمیکنم رو ودگت هیچ اتفاقی برای نصب نمیفته؟
ایا روش خاصی داره؟

pixel20091
12-09-2010, 20:24
و یک سئوال دیگه نمیشه اینارو رو spbshell شرتکات کرد مخصوصا تقویم.
تقویم شما رو راه انداختم ولی از عرض صفحه نمایش اومنیا لایت بیشتر بود راه حلی داره؟

sodamehr
15-09-2010, 01:23
ممنون از زحماتت

mehdighasemi198
16-09-2010, 21:03
سلام.دوستان خوبی که دستی توی کار دارن یه لطفی بکنن اینو هم سایز با صفحه امنیا لایت هم بنویسن.ممنون میشم

ali1011
19-09-2010, 11:59
دوست عزیز میشه این ابزار کارآمد رو برای i900 هم درست کنید؟ ثواب داره
آخه خیلی بزرگ میشه

behrad707
19-09-2010, 13:12
سلام.... تشکر بخاطر کار جدیدتون
میخواستم بگم که من موفق نشدم تقویم شمارو نصب کنم ولی دو تا تقویم موجود در پست 11 و 12 رو براحتی نصب و استفاده کردم.... موقع نصب تقویم شما این اررور رو میده:
Already Installed Widget
درصورتی که من اولین باره میخوام نصب کنم تقویمتون رو.... اگر امکان داره کمک کنید
با سپاس

ali1011
19-09-2010, 13:23
سلام.... تشکر بخاطر کار جدیدتون
میخواستم بگم که من موفق نشدم تقویم شمارو نصب کنم ولی دو تا تقویم موجود در پست 11 و 12 رو براحتی نصب و استفاده کردم.... موقع نصب تقویم شما این اررور رو میده:
Already Installed Widget
درصورتی که من اولین باره میخوام نصب کنم تقویمتون رو.... اگر امکان داره کمک کنید
با سپاس

پسر خوب نصب شده که!:df: این پیغامی که میده یعنی نصب شده:dn:
آیکونشم روش نوشته تقویم

behrad707
19-09-2010, 13:37
پسر خوب نصب شده که!:df: این پیغامی که میده یعنی نصب شده:dn:
آیکونشم روش نوشته تقویم

ممنون که اینقدر زود جواب دادی...
ولی بار اول هم که میخواستم نصبش کنم همین پیغامو داد!!!
با اینحال اصلا توی Widget Manager نمیاد که بتونم انتخابش کنم:ci:
خودمم گیج شدم...اون دوتا تقویم خیلی راحت اومدن...ولی خیلی کوچیکن...میخواستم از این استفاده کنم:020:
اسم دقیقش توی widget manager چیه؟ taghvim? ya calendar ?

ali1011
19-09-2010, 13:56
ممنون که اینقدر زود جواب دادی...
ولی بار اول هم که میخواستم نصبش کنم همین پیغامو داد!!!
با اینحال اصلا توی Widget Manager نمیاد که بتونم انتخابش کنم:ci:
خودمم گیج شدم...اون دوتا تقویم خیلی راحت اومدن...ولی خیلی کوچیکن...میخواستم از این استفاده کنم:020:
اسم دقیقش توی widget manager چیه؟ taghvim? ya calendar ?

اسم دقیقش FarsiCalendarv1.3 هست. آیکون دقیقش هم شکل برگ تقویم رومیزیه که بالاش نوشته پنجشنبه و زیرشم نوشته تقویم
اگه نشون داده نمیشه یه ریستارت کن شاید درست بشه

behrad707
19-09-2010, 14:14
اسم دقیقش FarsiCalendarv1.3 هست. آیکون دقیقش هم شکل برگ تقویم رومیزیه که بالاش نوشته پنجشنبه و زیرشم نوشته تقویم
اگه نشون داده نمیشه یه ریستارت کن شاید درست بشه

اصلا نیومده :ak:
ریستارت هم کردم...
ویندوز موبایلم 6.5 هست...
به نظر من اصلا نصب نشده ... چون بار اول هم که میخواستم نصبش کنم همین پیغامو میداد!!
:dy:

M 3 H R D A D
19-09-2010, 14:17
سلام.... تشکر بخاطر کار جدیدتون
میخواستم بگم که من موفق نشدم تقویم شمارو نصب کنم ولی دو تا تقویم موجود در پست 11 و 12 رو براحتی نصب و استفاده کردم.... موقع نصب تقویم شما این اررور رو میده:
Already Installed Widget
درصورتی که من اولین باره میخوام نصب کنم تقویمتون رو.... اگر امکان داره کمک کنید
با سپاس

سلام.

با فایل اکسپلورر به قسمت زیر برید و فایل ویجت نصب شده رو پاک کنید :

My Device > Widgets

سپس فایل اصلی ویجت رو که در اختیار دارید از حالت zip خارج کرده و دوباره نصب کنید.

موفق باشید.

behrad707
19-09-2010, 14:28
سلام.

با فایل اکسپلورر به قسمت زیر برید و فایل ویجت نصب شده رو پاک کنید :

My Device > Widgets

سپس فایل اصلی ویجت رو که در اختیار دارید از حالت zip خارج کرده و دوباره نصب کنید.

موفق باشید.

با سلام....درست شد ...ممنون :ax:
بسیار تقویم خوبیست....مشکل تقویم من رو کامل حل کرد...

motreb3
19-09-2010, 23:14
شما می فرمایید که Wgt های pc هم رو گوشی نصب میشن؟من نصب کردم اما اجرا نشد از لینکی که دادید جناب هانی راهنما یی کنید لطفا

majidadib
20-09-2010, 02:03
این ویدجت ها فقط مخصوص گوشی امنیا 2 هست

hauny
21-09-2010, 11:58
شما می فرمایید که Wgt های pc هم رو گوشی نصب میشن؟من نصب کردم اما اجرا نشد از لینکی که دادید جناب هانی راهنما یی کنید لطفا

بله نصب ميشن. شما اول آخرين نسخه مروگر opera را روي pc نصب كن بعد اين ويدجت ها روي آن نصب مي شود. اصلاً كلي از اين ويدجت ها رو ما از سايت opera قسمت widgets آوريم.

motreb3
21-09-2010, 12:07
من می دونم تو اپرا کار می کنه اما تو گوشی چی؟یا بیش از حد بزرگه یا اینکه کار نمیکنه

moosakomar
22-09-2010, 21:26
خیلی ممنون از ویدجت خوبتون
من پیشنهادم این هستش که یه ویدجت هست که هم زمان رو نشون میده هم تاریخ رو اونو رو اگه فارسی کنین ممنون میشم.
فکر می کنم کاربردی تر باشه
یعنی همزمان هم تاریخ رو داریم هم زمان رو.

mehdighasemi198
24-09-2010, 11:28
سلام دستان خوبم,من قبلادرخواستتوموگفته بودم ولي جوابي نگرفتم,ميشه محبت كتيدواين تقويم روبراي رزولوشن امنيالايت هم حاضركنيد.ممنونم

hauny
24-09-2010, 13:07
من می دونم تو اپرا کار می کنه اما تو گوشی چی؟یا بیش از حد بزرگه یا اینکه کار نمیکنه

براي امنيا 2 طراحي كردم. براي امنيا واقعاً وقتشو ندارم. اگر علاقه منديد مي تونيد پسوند wgt رو به zip تغيير بديد و بعد به سورس برنامه درسترسي پيدا كنيد. بعد با فوتو شاب و تغيير اندازه فونت در سورس كه جاوا اسكريپت است براحتي براي امنيا ويدجت رو آماده نمايد.

گذاشتن ساعت هم كار سختي نيست. چون براي خودم كاربردي نيست ديگر وقت نگذاشتم ولي سورس آن در اينترنت پيدا ميشه. فقط اعداد را بايد با برنامه اسكريپت جاوا به فرسي تبديل نماييد.

sheyvan.ppc
04-02-2011, 18:26
تاچ ويز ها همان فايل zip هستند. كافي است پسوند wgt را به zip تغيير بدين بعد به داخلش وارد شده و فايل html را ويرايش نماييد.
به همين سادگي.




دوست عزیز پسوند wgt رو چطور به zip تغییر بدم .با برنامه خاصی هست؟و فایل html رو هم چطور ویرایش کنم.

mehrx7
20-02-2011, 18:11
دوست عزیز پسوند wgt رو چطور به zip تغییر بدم .با برنامه خاصی هست؟و فایل html رو هم چطور ویرایش کنم.

باید یا با نرم‌افزاری مثل Total Commander فرمت فایل رو عوض کنی یا اینکه بری توی از توی سربرگ View تو منوی Folder Option از توی مای کامپیوتر تیک گزینه‌ی Hide extensios for known file types رو خاموش کنی تا پسوند فایل رو بهت نشون بده، بعد با کلید F2 یا هر جوری که بلدی بری Rename کنی فایل رو و پسوند فایل رو که حالا نشون داده میشه عوض کنی.

برای ویرایش فایل html هم اگه کدنویسی‌شو بلد باشی که با Note pad هم میتونی تغییرش بدی ولی اگه بلد نیستی از نرم‌افزارهای خاص خودش باید استفاده کنی

armince
21-02-2011, 19:35
این داداشمون نمیتونه یه کار به سادگی تغییر پسوند انجام بده اونوقت میگی برو با جاوااسکریپت فایل رو مادیفای کن؟؟؟؟؟؟

mehrx7
24-02-2011, 21:05
این داداشمون نمیتونه یه کار به سادگی تغییر پسوند انجام بده اونوقت میگی برو با جاوااسکریپت فایل رو مادیفای کن؟؟؟؟؟؟

جالب بود :)) ولی ماها هم از اول همه چی رو بلد نبودیم!!

ای کاش برای استفاده از بعضی فروما یا شاید کلا اینترنت میشد یه چیزی مث گواهینامه‌ی رانندگی داشت!

مرشدی
20-05-2012, 14:48
سلام من این برنامه رو روی گوشی امنیا2 تست کردم نتیجه موفقیت آمیز بود جا داره جا داره از شما بخاطر ساخت و پیوست فایل تشکر کنم کار بسیار ارزشمندی انجام دادین:123: