PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پرسش و پاسخ گوشی های نوکیا سری 40 (تاپیک قدیمی)



صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6]

2alis
25-08-2011, 19:38
سلام

ببخشید من یک گوشی نوکیا 7020a دارم وقتی روشنش میکنم مینویسه تلفن محدود شده است ولی بدون سیم کارت روشن میشه
در ضمن با هر سیم کارتی امتحان کردم روشن نشد کد محدودیت میخواهد ؟
:sorry::sorry:

گوشی شما قفل شبکه شده باید انلاک بشه باید به تعمیرگاه موبایل مراجعه کنید که فکر کنم چیزی حدود 30 تا 60 هزار توما ن واستون هزینه داره

Black_roze
26-08-2011, 12:10
کسی نیست جواب بده ؟

HH2BBB
29-08-2011, 10:55
سلام دوستان
يه نرم افزار براي قفل كردن مسيجهاي براي x3 ميحوام.

ebi sat
01-09-2011, 11:40
sghl
سلام
من یه گوشی نوکیا 7230 دارم دو روزه هر پیام فارسی که مینویسم و ارسال میکنم وقتی بدست طرف میرسه بصورت صفحه ی خالی میشه؟نمیدونم چرا چون اصلا دست به گوشی نزدم
ولی اگر انگلیسی بنویسم بخوبی روی گوشی طرف نمایش داده میشه،کسی میدونه مشکلش چیه و چیکارش باید بکنم؟

Reza_Bahrami01
04-09-2011, 16:24
سلام
1گوشی2700 نوکیا هست که ظاهرا" سالمه اما وقتی تماس میگیری یا باهات تماس میگیرن درست بعد از 1 دقیقه تماس قطع میشه در ضمن گوشی ریست فکتوری هم شده لطفا" اگر نیاز به فلش کردن داره فیرم ور مربوط به این گوشی رو تو لیست فیرمور های نوکیا(تاپیک مربوطه)قرار دهید سرچ کردم نبود گوشی ساخت هند وrm561مشکی هست البته الان فیرم ور فارسی دار داره
ممنون میشم راهنمایی کنید
:cr:
پیدا کردم ممنون

reza.aminpour
04-09-2011, 21:15
سلام دوست عزیز
چطوری میشه منوی 6300 رو فارسی کرد؟
و اینکه میشه اس مس های فارسی نوشت؟

reza sadeghi
08-09-2011, 17:27
دوستان nokia x3 - 02 قفل شده رمز میخواد.


چیکار باید بکنم.

لطفا زود راهنمایی بفرمایید

compres
09-09-2011, 00:09
سلام به دوستان اومیدوارم زود جوابمو بگیرم:دی

دوستان گوشی نوکیا n97 دارم ولی وقتی که سیم کارت تو گوشی نیس بلوتوث کار نمیکنه کسی راه حلی داره واسه درس کردنش؟

لیما
09-09-2011, 11:28
سلام گوشی من :::please:6303i classic nokia
1)چطورمیتونم GPRSشوفعال کنم؟
2)یه دیکشنری خوب هم اگه میشه بهم معرفی کنید لطفا طریقه نصبشو هم بگید؟

lord_theone
10-09-2011, 18:26
یک گوشی Nexus One دارم می خواهم کانتکت هام رو روی گوشی Nokia 5610 بریزم
از طریق بلوتوث نمی شه
راه دیگری سراغ دارید؟

MR.Bean
11-09-2011, 22:05
همین سوال در مورد گوشی c3-00
بعد از 4 سال پست دادم بی جواب نزاریدش

srjmoh
12-09-2011, 01:00
دوست عزیز سلام

من هم همین مشکل رو تا دیروز داشتم
همه راهارو امتحان کردم ولی هیچ چیزی نبود غیر سیم کارت
یه سری از سیم کارتهای همراه اول ایراد دارن و بدون دریافت هزینه تعویض میکنند

alexan
12-09-2011, 10:37
سلام دوستان
من نوکیا c6-01 دارم و مشکلم اینه که در قسمت دفترچه تلفن گوشی برای انتخاب و برقراری تماس حالت پیدا کردن سریع غیر فعال شده و نمی دونم چطوری به حالت اواش برگردونم. در ابتدا وقتی می خواستم با کسی تماس بگیرم و شمارش رو از دفتر تلفن پیدا کنم با زدن حرف اول اسمش بطور اتوماتیک رو اون اسم ها می رفت و با زدن حرف دوم براحتی پیداش می کردم ولی الان نمی دونم چی شده که با کلی مکافات باید اسم رو کامل بنویسم تا بره روی اسم موردنظرم.
اگه محبت کنین کمکم کنینو ممنون از دوستان

mostafait1
12-09-2011, 15:07
با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی...

می خواستم بدونم که این mms گوشی نوکیا 6300 چطوری فعال میشه؟! دارای سیم کارت ایرانسل!

راهنمایی کنید!

mostafait1
13-09-2011, 14:52
کسی راهنمایی نمیکنه!

saidnasiry_12
13-09-2011, 15:21
با عرص سلام .نوکیا ان 95 دارم .طریقه اتقال اطلاعات از سیم کارت به مموری وبلعکس را راهنمایی کنید ممنون.

Safavy2002
13-09-2011, 15:28
سلا دوستان
همونطور که می دونید در گوشیهای نوکیا با وارد کردن کد*#92702689# اطلاعات کاملی در مورد گوشی ارئه میشه که یکیش مدت زمانی هست که گوشی کار کرده . حالا چیزی که من نمی تونم ازش سر در بیارم از کجا باید بفهمیم گوشی چقدر کار کرده؟
یک گوشی تقریبا نو نوشته : 0000:18 این یعنی چی ؟ که مثلا فرداش زدم شده بود 0000:19 فرداش 0000:21 و امروز شده 0000:31 ! این تایمر چه چیزی رو نشون میده؟
و یک گوشی 1 سال و نیم کار کرده میزنه 0394:18 یعنی چی؟ :26:
هر چی فکر کردم رابطش رو کشف نکردم !

دوست عزیز این کد نشانه مدت زمانی است که از گوشی استفاده شده یعنی تماس گرفته شده و دو رقم سمت راست نشانه دقیقه است و بقیه رو به تفکیک ساعت


این کد نشان دهنده مدت زمانی هست که با گوشی صحبت کردی:003:

بله کاملا درسته ممنون


ممنون ! اصلا به این فکر نکرده بودم ! چون صورت مساله رو یه جور دیگه برای خودم طرح کرده بودم ! من فکر می کردم این مدت زمان کارکرد گوشی هست به این خاطر گیج شدم !

نه دوست عزیز این مدت زمان کارکردن گوشی فقط در حالت تماس است نه مدت طول عمر


با عرص سلام .نوکیا ان 95 دارم .طریقه اتقال اطلاعات از سیم کارت به مموری وبلعکس را راهنمایی کنید ممنون.

دوست عزیز جای سوال شما اینجا نیست
لطفا به بخش مربوطه پرسش و پاسخ رفته و جواب سوال خود را اونجا بیاید

موفق باشید:mobilestan:

qpalzm
15-09-2011, 22:56
--------------------------------------------------------------------------------

من تازگی یه گوشی c3-01 خریدم که متاسفانه wi-fi لب تاب رو پیدا نمیکنه !!!
یه گوشی C5-03 هم دارم که این پیدا میکنه.
لطفا راهنمایی کنید.
درضمن تمام تنظیمات گوشی و لب تاب رو هم انجام ، طبق آموزشهای داخل سایت:cm:

laleh1380
21-09-2011, 22:45
سلام

دوستان عزيز آيا نرم افزار و يا راهي براي ارسال فايلها (نرم افزارهاو ...) در گوشي x2 هست؟
مثلاً فايلهاي جاوا رو با بلوتوث براي كسي بفرستم.

hadi_sohrabi
22-09-2011, 13:08
با سلام
گوشی من فایل های حجیم رو از طریق بلوتوث دریافت نمیکنه.
فکر کنم چون phone memory protect هست دریافت نمیکنه.
چجوری این مشکل رو حل کنم؟

ArmenA
23-09-2011, 17:16
پست ارسال شده توسط موبايلسلام
۲۷۱۰خریدم!
اینترنت وصل میشه ولی مرورگر نداره!اوپرا داره که اونم کار نمیکنه یعنی هیچ سایتی رو بالا نمیاره!حالا چکار کنم؟

shabezakhmi131
23-09-2011, 19:54
دوستان من 5130 نوكيا دارم.به صورت پيش فرض فقط با اپراميني كه روگوشي نصب بود به اينترنت وصل ميشد كه از وقتي اپراتور اپرا رو بلوكه كرد ديگه نميشه برم اينترنت.اما نميتونم با هيچ برنامه ي ديگه اي كانكت شم.شما ميدونيد چطور ميتونم اپرا رو پاك كنم؟:dg:

ArmenA
24-09-2011, 20:13
پست ارسال شده توسط موبايلسلام
۲۷۱۰خریدم!
اینترنت وصل میشه ولی مرورگر نداره!اوپرا داره که اونم کار نمیکنه یعنی هیچ سایتی رو بالا نمیاره!حالا چکار کنم؟



پست ارسال شده توسط موبايل
جواب نمیدین؟ :(

akbar_1366
24-09-2011, 21:24
دوستان خسته نباشین.بنده برنامه بانک ملی (bni 2.1) رو میخواستم نصب کنم ولی اخرای نصب ارور registration faild میده.از دوستان میخوام راهنمایی کنن که مشکل از چیه اخه رو گوشی داداشم که c7هستش نصب شد.ممنون.

shabezakhmi131
26-09-2011, 18:30
دوستان من زياد به كار انجمن وارد نيستم.لطفا كمكم كنيد.من 5130 نوكيا دارم.به طور پيش فرض از اپرا ميني استفاده ميكنه.اما اپرا فيلتر شده.من ميخوام پاكش كنم اپرارو ام نميدونم كجاست.هيچ فايلي نداره

vooroj
28-09-2011, 14:56
سلام بچه ها میخواستم ببینم من هر کاری میکنم برنامه چتم وصل نمیشه مثل نیم بوز و یاهو اما ت اینترنت و وب میتونم برم کسی علت شو میدونه راهنمایم کنه !؟ مرسی:al::bz:

babakhad
29-09-2011, 12:11
با سلام خدمت اساتید انجمن.
در دفترچه راهنمای گوشی نوکیا 6303 نوشته شما می توانید یک حافظه جانبی USB را به گوشی خود با کابل سازگار متصل نموده و محتوای آنرا در قسمت گالری مشاهده کنید

از اونجا که کابل نوکیا این سری یک طرف usb 2.0 و طرف دیگر اتصال به گوشی micro usb است من یک تبدیل برای طرف usb2.0 خریدم که دو سر مادگی بود اما وقتی فلش رو بهش وصل کردم اتفاقی نیفتاد
اساتید راهنمایی کنن ممنون میشم

چرا از دوستان کسی جواب این سوال رو نداده ؟؟؟ منم کنجکاو شدم دوستانی دسترسی به کابل otg دارن لطفا تست کنن

SEDANEH
04-10-2011, 20:15
سلام به دوستان عزیز بخصوص مدیران عزیز.لطفا راهنمایی کنید.گوشی من ان هشت است از طریق همراه اول gprsگرفتم ولی نمی توانم آن را به لب تاب وصل کنم.می خواهم با لب تاب از اینترنت gprs استفاده کنم در تنظیمات اتصال مودم را انتخاب می کنم ولی می توانم استفاده کنم باید چی کار کنم:please:

SEDANEH
04-10-2011, 20:18
چرا از دوستان کسی جواب این سوال رو نداده ؟؟؟ منم کنجکاو شدم دوستانی دسترسی به کابل otg دارن لطفا تست کنن

سلام دوست عزیز این کار فقط برای گوشی سری جدید نوکیا مثل n8,c7,e7,c6,x7 , ...طراحی شده و 6303 از آن پشتیبانی نمی کند.دوست عزیز درسته ولی هر کابل درست کنی بزنی به گوشی که جواب نمی ده سیستم عامل هم باید از آن پشتیبانی کنه

SEDANEH
05-10-2011, 21:07
سلام به دوستان عزیز بخصوص مدیران عزیز.لطفا راهنمایی کنید.گوشی من ان هشت است از طریق همراه اول gprsگرفتم ولی نمی توانم آن را به لب تاب وصل کنم.می خواهم با لب تاب از اینترنت gprs استفاده کنم در تنظیمات اتصال مودم را انتخاب می کنم ولی می توانم استفاده کنم باید چی کار کنم:please:

کسی نیست؟:al: ببخشید لطفا.....

SEDANEH
05-10-2011, 23:33
مدیرانی که کلی سرشان می شود و خود را دیوانه این کارها می دانند کجایند:spam:؟؟؟؟کجایند مردان بی ادعا؟؟؟:spam:

Desperados373
08-10-2011, 16:26
دستتون درد نكنه اگه اين آموزشتون نبود من از غصه دق ميكردم....

rez@ dehgh@n
16-10-2011, 07:19
سلام من یه گوشی نوکیاx2خریدم,ولی اجازه نمیده نرم افزاراش با اینترنت کار کنند :dm:لطفا کمکم کنید
opera miniخود گوشییو نمیزاره به اینترنت وصل بشه من خیلی نرم افزار جاوا روش نصب کردم اون هایی که باید به اینترنت وصل بشن رونمیزاره به اینترنت وصل بشن تو opera miniپیام میده :برای شروع تست اتصال اینجارا کلیک کنیدوپایینش نوشته دوباره امتحان کنید .من رو تسته کلیک کردم ولی دوباره همون پیام اومد.
یه گوگل مپ روش نصب کردم نزاشت به اینترنت وصل بشه وارورداد واز برنامه خارج شد
ولی با مرور گر خود گوشی میره اینترنت.
با تشکر ازشما لطفا کمکم کنید

mehrnaaaz86
16-10-2011, 18:27
سلام بچه ها
خواهشا اگه ممکنه یکی کمک کنه بهم بگه چطور می تونم n900 رو با کامپیوتر به اینترنت وصل بشم یعنی از کارت شبکه.
ممنون میشم برام میل بزنید:df:
mehrnaaaz86@yahoo.com

jetdroid
16-10-2011, 18:50
سلام.
اینجا بخش گوشی های جاوای نوکیا هست و شما باید در بخش زیر سوالتون رو مطرح کنید:
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=139784

rez@ dehgh@n
17-10-2011, 07:00
سلام من یه گوشی نوکیاx2خریدم,ولی اجازه نمیده نرم افزاراش با اینترنت کار کنند لطفا کمکم کنید
opera miniخود گوشییو نمیزاره به اینترنت وصل بشه من خیلی نرم افزار جاوا روش نصب کردم اون هایی که باید به اینترنت وصل بشن رونمیزاره به اینترنت وصل بشن تو opera miniپیام میده :برای شروع تست اتصال اینجارا کلیک کنیدوپایینش نوشته دوباره امتحان کنید .من رو تسته کلیک کردم ولی دوباره همون پیام اومد.
یه گوگل مپ روش نصب کردم نزاشت به اینترنت وصل بشه وارورداد واز برنامه خارج شد
ولی با مرور گر خود گوشی میره اینترنت.
با تشکر ازشما لطفا کمکم کنید:ai:

tohid3881
29-10-2011, 18:34
ایراد گوشی x6ویبره می زنه ولی بالا نمی اد متشکرم

Mehran29
30-10-2011, 00:36
سلام به همگی . . . میخواستم بپرسم گوشیهای نوکیا رو چطور باید فلش کنیم ؟؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید . . .

tohid3881
31-10-2011, 16:07
فریمور کوک شه برای 6300 را چطوری پیدا کنم

noralaie
03-11-2011, 15:40
سلام به دوستان
يه گوشي نوكيا c2-00 خريدم كه همراهش سي دي نيست دو تا مشكل باهاش دارم يكي اين كه نرم افزار هاي جاوا كه مي خوان به اينترنت وصل بشن نمشه اما مرورگر خود گوشي به راحتي به اينترنت وصل ميشه دومين مشكلم اينه كه درايور مودم اين گوشي را واسه كامپيوتر مي خوام تا بتونم با كامپيوتر به اينترنت وصل بشم ولي هر چي گشتم پيدا نكردم به سايت نوكيا هم رفتم ولي بازم پيدا نكردم .
لطفا راهنمايي كنيد:al:

spay
08-11-2011, 16:31
فوری

mb2000
11-11-2011, 18:24
با سلام:


جدیدا روی گوشیهای x2 حالتی رو توی پروفایل فعال میکنند که اگه بهشون زنگ بزنید بدون وصل کردن تماس میتونند حرفهای شما رو پشت خط گوش کنند

http://up98.org/upload/server1/01/y/s9ouxnbhevkosc89ktq8.jpg


اگه کسی از دوستان این تنظیمات رو بلده لطفا همینجا آموزش رو بنویسه تا بتونیم استفاده کنیم با تشکر

pouyasystem
19-11-2011, 17:32
ان8 رو که فلش کردم دیگه روشن نشد نخسه ا ی که داشتم Symbian belleبود امدم 24 Symbiananna رو ش با Phoenix فلش کردم که بعدش 25.0.7Symbian anna



روش فلش کنم ولی دیگه گوشیم روشن نشد نه کامپیوتر میگره که usb dead فلش بزم

تا الان پیش هفت هشتا تعمیر کار بردم گفته گوشید بوت نمیشه اگه میشه راهنمایم کنید:au::au:

I.N.F.U.S.E
19-11-2011, 22:37
ان8 رو که فلش کردم دیگه روشن نشد نخسه ا ی که داشتم Symbian belleبود امدم 24 Symbiananna رو ش با Phoenix فلش کردم که بعدش 25.0.7Symbian anna



روش فلش کنم ولی دیگه گوشیم روشن نشد نه کامپیوتر میگره که usb dead فلش بزم

تا الان پیش هفت هشتا تعمیر کار بردم گفته گوشید بوت نمیشه اگه میشه راهنمایم کنید:au::au:

سلام دوست گلم
شما به بخش جاوا اومدید
باید برید به بخش سیمبین اونجا بهتون جواب میدن
به لینک زیر برید :
تاپیک جامع مسائل و مشکلات اپدیت و فلش گوشی (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=79316)

pouyasystem
24-11-2011, 14:40
دیروز بردم دادم به یک موبایلی ازاون هم که با باکس فلش زده بود گوشیم بوت نشده بود :ak:

cyrus great
25-11-2011, 00:03
سلام.من یه 2700 دارم که از صبح خودش خودش یهو پسورد افتاده رو مموری کارت هرکاری میکنم نمیتونم وارد مموریم بشم.نمیدونم چیکار کنم.با برنامه نیمباز چت میکنم احتمال داره کسی هکم کرده باشه؟!!!
چیکار کنم درست شه؟!!لطفا زود راهنماییم کنین...

behjooei
26-11-2011, 15:50
دوستان عزيز با سلام
من به تازگي با يه مشكل مواجه شدم. براي ديدن تمام صفحه برنامه هاي نصب شده جاوا مثل Ebook ها و حذف كليدهاي Navigation به اين ترتيب عمل مي‌كرديم:
ابتدا به منو رفته از آنجا به Setting بعد Applicatin mrg. بعد به قسمت Installed apps (تو اين مرحله يه چند ثانيه اي طول ميكشه، نميدونم چرا؟؟!!!) تا صفحه مربوطه كه نشان ميدهد چه برنامه هايي نصب است برود. روي يكي از برنامه هاي جاوا مثل يه كتاب الكترونيكي نصب شده رفته و Options را ميزنيم و بعد به Suite setting رفته تا بتوانيم با كليك آن كليدهاي نويگيشن رو حذف كرده و برنامه را تمام صفحه ببينيم كه مشكل من همينجا بروز ميكند: پيغام خطا با عنوان زير:
Memory full:Close some application and try again Later
به نظر شما اين پيغام خطا براي چيست؟ لطفا" راهنمايي بفرمائيد. شديدا" نيازمندم.

behjooei
26-11-2011, 15:52
دوستان عزيز با سلام
من به تازگي با يه مشكل مواجه شدم. براي ديدن تمام صفحه برنامه هاي نصب شده جاوا مثل Ebook ها و حذف كليدهاي Navigation به اين ترتيب عمل مي‌كرديم:
ابتدا به منو رفته از آنجا به Setting بعد Applicatin mrg. بعد به قسمت Installed apps (تو اين مرحله يه چند ثانيه اي طول ميكشه، نميدونم چرا؟؟!!!) تا صفحه مربوطه كه نشان ميدهد چه برنامه هايي نصب است برود. روي يكي از برنامه هاي جاوا مثل يه كتاب الكترونيكي نصب شده رفته و Options را ميزنيم و بعد به Suite setting رفته تا بتوانيم با كليك آن كليدهاي نويگيشن رو حذف كرده و برنامه را تمام صفحه ببينيم كه مشكل من همينجا بروز ميكند: پيغام خطا با عنوان زير:
Memory full:Close some application and try again Later
به نظر شما اين پيغام خطا براي چيست؟ لطفا" راهنمايي بفرمائيد. شديدا" نيازمندم.:dm:

end_boy_85
28-11-2011, 17:51
سلام . خسته نباشید دوستان .
من C3 گرفتم . گوشی جالبیه نسبت به قیمتش ، اما هرکاری می کنم نمی تونم لیست شماره هامو از رم وارد گوشی کنم . گوشی های مدل بالاتر این امکان رو داشت . آیا این مدل این امکان رو داره ؟
ممنون میشم کمکم کنید.:ck:

end_boy_85
29-11-2011, 14:48
کسی نبود کمک کنه ؟ :de:

end_boy_85
01-12-2011, 11:58
سلام . خسته نباشید . دوستان ، C3.00 گرفتم . با USB که به سیستم وصل می کنم توسط نرم افزار PC Suite نمیشناسه . ممنون میشم کمکم کنید که چطوری با PC Suite گوشی رو به سیستم متصل کنم . :loveit:
سپاس.
:mobilestan:
PC Suite هایی که تست شده : ورژن های : 5 _ 7 _ 7.1

ansarweb
02-12-2011, 12:35
سلام دوستان
من وقتی میخوام برنامه روی گوشیم نصب کنم وسط راه بدون هیچ پیغامی خارج میشه دفعه قبل که اینطور شد گوشیمو مستر ریست کردم و کاملا فرمتش کردم اما الان دو هفته نشده بازم همون مشکل رو دارم
باید چکار کنم؟

aship
02-12-2011, 13:47
اساتییییید محترم توروخدا راهنمایی و کمک کنییید!! من یک گوشی نوکیا c3 دارم بعد یک ماه استفاده یک روز دیدم تعدادی شماره که با من تماس گرفتن و یا من با ان ها تماس گرفتم در log گوشی هست که پاک نمیشود و وقتی delet میزنم مینویسه invalid item و پاک نمیشود هر کاری کردم پاک نشد گوشیو فرمت کردم بازم پاک نشدگوشیو فلش کردم به اخرین ورژن مشکل حل شد وای بازم بعد از 3 4 هفته دوباره دیدم که باز چند تا شماره ار log پاک نمیشه :an: دوباره با یک پروداکت کد دیگه فلش کردم ولی بازم بعد از چند هفته این مشکل امد سراقم و غیر از این مشکلات ریز دیگه مثلا بلوتوث گوشیو وقتی خاموش میکدم دوباره روشن میشد که باز باید خاموش میکردم یعنی دوبار باید خاموش میکرم!!عصاب واسم نمونده بود دوباره فلش کردم ولی الان ایندفه زیر یک هفته بازم هم دوباره شماره ها چندتاش پاک نمیشه هم گوشی وقتی سایلنت هست زنگ میزنن ویبره نمیخوره ولی اس ام اس میاد ویبره میزنه!خواهش میکنننننننننننننننم راهنمایی کنید

ansarweb
02-12-2011, 22:06
سلام دوستان
من وقتی میخوام برنامه روی گوشیم نصب کنم وسط راه بدون هیچ پیغامی خارج میشه دفعه قبل که اینطور شد گوشیمو مستر ریست کردم و کاملا فرمتش کردم اما الان دو هفته نشده بازم همون مشکل رو دارم
باید چکار کنم؟

کمک

aship
02-12-2011, 22:31
اساتییییید محترم توروخدا راهنمایی و کمک کنییید!! من یک گوشی نوکیا c3 دارم بعد یک ماه استفاده یک روز دیدم تعدادی شماره که با من تماس گرفتن و یا من با ان ها تماس گرفتم در log گوشی هست که پاک نمیشود و وقتی delet میزنم مینویسه invalid item و پاک نمیشود هر کاری کردم پاک نشد گوشیو فرمت کردم بازم پاک نشدگوشیو فلش کردم به اخرین ورژن مشکل حل شد وای بازم بعد از 3 4 هفته دوباره دیدم که باز چند تا شماره ار log پاک نمیشه :an: دوباره با یک پروداکت کد دیگه فلش کردم ولی بازم بعد از چند هفته این مشکل امد سراقم و غیر از این مشکلات ریز دیگه مثلا بلوتوث گوشیو وقتی خاموش میکدم دوباره روشن میشد که باز باید خاموش میکردم یعنی دوبار باید خاموش میکرم!!عصاب واسم نمونده بود دوباره فلش کردم ولی الان ایندفه زیر یک هفته بازم هم دوباره شماره ها چندتاش پاک نمیشه هم گوشی وقتی سایلنت هست زنگ میزنن ویبره نمیخوره ولی اس ام اس میاد ویبره میزنه!خواهش میکنننننننننننننننم راهنمایی کنید

مثل اینکه این انجمن اصلا کسی نیست جواب بده!!

amamshr
08-12-2011, 14:39
باoviیا پی سی سوئیت وصل کامپیوترشو ووکاپ بگیر تا بتوانی درکارت ذخیره کنی.

lord of moto
09-12-2011, 00:19
سلام
من یک گوشی 6303 دارم خیلی کند شده میخوام فورمتش کنم !
اما مشکل من شماره تلفن ها اونه !
480 تا شماره داره !

میخوا ببینم چطوری روی بک آپ بگیرم
روی سیم کارت جا نمیشه

چی کار کنم ؟

سلام برای خودت یه پا 118 هستیا !

من گوشی های نوکیا رو زیاد وارد نیستم اگه با PC Suite نتونستی بک آپ بگیری اگه گوشیت بر مبنای جاوا هست باید تو فابل های سیستمت دونبال یه فایل با پسوند db بگردی

در غیر این صورت باید از خط فرمان dos استفاده کنی که من زیاد وارد نیستم

Wolf021
10-12-2011, 21:26
سلام من با اپرای گوشی نمی تونم وارد اینترنت بشم یک سری تنظیمات بود زدم ولی نشد خطای کانکت می ده لطفا راهنمایی کنید

Sgwgo
11-12-2011, 19:37
سلام من یه گوشی 5310 نوکیا دارم که موقع ذخیره تنظیمات gprsخطای نبودن حافظه میده درصورتی که هم مموری کارت فضا داره و هم حافظه گوشی مشکل از کجاست؟

nima_gh911
16-12-2011, 11:43
سلام منم همین مشکلو دارم
اگه کسی راهی پیدا کرده کمک کنه

ali.angel1
16-12-2011, 23:25
سلام منم همین مشکلو دارم
اگه کسی راهی پیدا کرده کمک کنه

برو settings بعد config آخرین گزینه یادم نیس دقیقا چیه بازش کن از اپشن اد نیو acces pointo انتخاب کن
بعد تو همون منو config از گزینه 1 تا 3 شو حالت defult قرار بده

GOL_MARYAM_123
19-12-2011, 22:33
دوست عزیز سیم کارت شما چی هست؟

Ehsoon6630
20-12-2011, 20:16
برو settings بعد config آخرین گزینه یادم نیس دقیقا چیه بازش کن از اپشن اد نیو acces pointo انتخاب کن
بعد تو همون منو config از گزینه 1 تا 3 شو حالت defult قرار بده

سلام.منم با گوشیم این مشکل را دارم.برنامه هایی مثل Nimbuzz به اینترنت وصل نمیشن.این اقداماتی که گفتید را انجام دادم اما تو قسمت config گزینه آخر غیرفعال و غیر قابل انتخابه.مشکل از کجاست؟!

SAJJAD
20-12-2011, 20:27
برای فعال کردن اینترنت در نرم افزارهای جاوا مسیر زیر رو در گوشی طی کنید



menu->setting->configuration->personal config.sett


در اين مرحله درگزينه options گزينهadd new را انتخاب کنید

از گزينه هايي كه مشاهده ميكنيد گزينه access point را انتخاب كنيد

يك نام در قسمت account name به دلخواه انتخاب كنيد

در قسمت access point setting دو گزينه داريم

يكي data bearer كه از دو گزينه آن packet data را انتخاب ميكنيم (معمولا خودش پيشفرض هست)

در قسمت bearer setting گزينه هاي پيشفرض را تغيير نميدهيم

مخصوصا نام internet در قسمت pocket data acc.pt

دوباره به منوي setting گوشي برگرديد در قسمت connectivity گزينه pocket data را انتخاب ميكنيم

از گزينه هاي active access point يكي را انتخاب ميكنيم (فرقي نميكنه)

درقسمت edit active access pt باز دو گزينه داريم

نام گزينه pocket data acc.pt را برابر internet قرار ميدهيم (اگر در قسمت beare setting اين نام رو عوض كرديد بايد نام جديد رو وارد كنيد)

در پايان مطمئن شويد كه گزينه activ.def.in all apps در قسمت configuration فعال شده و بعد به راحتی از نرم افزارهای جاوا اینترنتی استفاده کنید

Ehsoon6630
21-12-2011, 17:55
برای فعال کردن اینترنت در نرم افزارهای جاوا مسیر زیر رو در گوشی طی کنید



menu->setting->configuration->personal config.sett


در اين مرحله درگزينه options گزينهadd new را انتخاب کنید

از گزينه هايي كه مشاهده ميكنيد گزينه access point را انتخاب كنيد

يك نام در قسمت account name به دلخواه انتخاب كنيد

در قسمت access point setting دو گزينه داريم

يكي data bearer كه از دو گزينه آن packet data را انتخاب ميكنيم (معمولا خودش پيشفرض هست)

در قسمت bearer setting گزينه هاي پيشفرض را تغيير نميدهيم

مخصوصا نام internet در قسمت pocket data acc.pt

دوباره به منوي setting گوشي برگرديد در قسمت connectivity گزينه pocket data را انتخاب ميكنيم

از گزينه هاي active access point يكي را انتخاب ميكنيم (فرقي نميكنه)

درقسمت edit active access pt باز دو گزينه داريم

نام گزينه pocket data acc.pt را برابر internet قرار ميدهيم (اگر در قسمت beare setting اين نام رو عوض كرديد بايد نام جديد رو وارد كنيد)

در پايان مطمئن شويد كه گزينه activ.def.in all apps در قسمت configuration فعال شده و بعد به راحتی از نرم افزارهای جاوا اینترنتی استفاده کنید

ببخشید دوست عزیز من گوشی نوکیا C2-00 دارم.وقتی به قسمت Configurations میرم اول اسم دو تا اپراتورها که مربوط به دوتا سیم کارتم هست میاد که من سیم کارت پیش فرض را که ایرانسل هستش انتخاب میکنم.بعدش سه تا گزینه میاد :Web,Multimedia Messaging و Access Point که گزینه Access Point غیر فعاله و من نمیتونم انتخابش کنم.باید چکار کنم؟

nima_gh911
23-12-2011, 13:49
دم همه گرم که راهنمایی کردن اما مشکل اینجاست که مثل گوشی های قدیمی نوکیا نیست مثلا 6300 که داشتم از همون configuration حل میشد.
در هر حال هر کسی راهی پیدا کرد اینجا مطرح کنه عالی میشه

azima13
26-12-2011, 09:56
با سلام به همه اساتید و دوستان عزیز
گوشی نوکیا c2-03 دارم ضربه خورده و تصویر برعکس نشون میده.
از دوستان کسی میتونه راهنماییم کنه؟
کارایی که انجام دادم به این ترتیب:
1- تعویض فلت
2- تعویض ال سی دی
3- تست نرم افزار (فلش)

azima13
26-12-2011, 13:31
از دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟

SAMIN58
01-01-2012, 16:56
سلام.در خواست کمک برای تغییر زبان ونوشتاری به روسی در گوشس نوکیا 3500c

S-3-P-3-H-R
05-01-2012, 10:50
گوشی c2-03 هست نه میتونم به کامپیوتر وصلش منم نه میشه بولوتوث بفرستم.

Soheil.DVBHS
06-01-2012, 18:31
گوشی c2-03 هست نه میتونم به کامپیوتر وصلش منم نه میشه بولوتوث بفرستم.

سلام.
داداش گوشیتو بر گردون به تنظیمات کارخونه.#7780#*
اگر هم وقتی بلوتوث گوشی رو روشن میکنی گوشیت خاموش یا ریست بشه آی سی بلوتوثت خرابه.
سلامت و موفق باشی.

S-3-P-3-H-R
08-01-2012, 11:32
سلام.
داداش گوشیتو بر گردون به تنظیمات کارخونه.#7780#*
اگر هم وقتی بلوتوث گوشی رو روشن میکنی گوشیت خاموش یا ریست بشه آی سی بلوتوثت خرابه.
سلامت و موفق باشی.

بلوتوث روشن میشه فایل هم میگیره ولی گوشی های دیگرو سرچ نمیکنه. یه سوال دیگهگ وقتی این کد را بزنم چی پاک میشه؟ عکس ها و شماره ها پاک میشن؟

seraj-90
10-01-2012, 13:50
:sign_help:

seraj-90
10-01-2012, 13:52
آقا من نوكيا 6300 دارم مموري كارت رو شناسايي نميكنه،لطفا كمك كنيد....

Sgwgo
10-01-2012, 19:46
سلام دوستان نمیدون واقعا قضیه چیه که من نمیتون نیم باز راه بندازم سر گوشی نوکیا 6303
همش میزنه conection filde
تنظیمات کانکشن رو هم دارم
این مشکل رو هم فقط در گوشی های جاوا دارم
مثلا همین نسخه جاوا رو روی گوشی خودم که نوکیا ان 82 هست به راحتی وصل شد


ممنون میشم کمک کنید

sauron313
10-01-2012, 19:53
duste aziz shoma ba gushie khodet be site http://get.nimbuzz.com morajee ... va noskhe jadid ro vase gushie javat danlod ...,moshkel hal mishe:ck:

Sgwgo
10-01-2012, 19:58
اینکار روهم کردم ولی بازم نتیجه نگرفتم
با پی سی دانلود کردم و انتقال دادم بازم نشد

Sgwgo
10-01-2012, 21:01
دوستان خیلی حیاتیه کسی نبود؟

artoor32
10-01-2012, 21:44
تتنظیمات gprs قبلی رو پاک کن دوباره با زدن کد *140*3*6# تنظیمات جدید رو ذخیره کن به احتمال زیاد مشکل حل بشه.

SQS619
23-01-2012, 15:44
با عرض سلام و خسته نباشید.میخواستم ببینم چرا Opera4.2 که نسخه اورجینال خود گوشی هست وصل نمیشه.بعضی وقتها یه دو سه روزی درست میشه ولی بعدا باز هم خراب میشه.لطفا راهنمایی کنید.در ضمن مدل گوشی من 6303i هستش.:ah:

HAM3D
23-01-2012, 17:50
اپرا میتی که چیلتر شکن هم هست کلا تو ایران کار نمی کنه

SQS619
24-01-2012, 09:38
ببخشین.می خواستم اگه بشه ورژن جدید Snaptu رو که کار کنه و جاوا هم با شه رو برام بذارین.چون اون هم مثل اپرا بعضی ورژن هاش کار نمیکنه.

SQS619
24-01-2012, 16:19
:al:ببخشین.می خواستم اگه بشه ورژن جدید Snaptu رو که کار کنه و جاوا هم با شه رو برام بذارین.چون اون هم مثل اپرا بعضی ورژن هاش کار نمیکنه.

farzad_mcse_200
29-01-2012, 18:24
سلام دوستان
یه نوکیا 5220 هست که به مشکل خورد ، ویروس داشت و دیگه روشن نمیشد ، به همین دیلیل چند متخصص توی سطح شهر گفتن باید فلش بشه و یکی به این موضوع اشاره کرد که میشه از Contact و SMS بکاپ گرفت و بعدش گوشی رو فلش کرد
حالا تمام این کارها انجام شده ، فقط SMS ها به صورت فایل TXT هست و میخوام دوباره به SMS تبدیل بشه روی همین گوشی
این مساله خیلی برام مهمه
خواهش میکنم کمکم کنید

sasanmob
04-02-2012, 18:12
سلام من یک نرم افزار انتی ویروس برای موبایلم میخوام

مدل موبایلم:c2-01


http://www.mobicares.com.au/images/201102/goods_img/646_P_1298250627284.jpg

جاوا باشه لطفا به موبایلم هم بخوره:sign_help::sign_help::mobilestan:

sasanmob
05-02-2012, 20:47
هیچ انتی ویروسی وجود نداره ؟؟؟؟

واسه e71 چی؟؟ واسه اونم نیست

reza5267
08-02-2012, 22:16
سلام شرمنده نمیدونم ک کجا باید مطرح میکردم
ی گوشی ایکس تیری دارم میخوام از اسام بک اپ بگیرم چطوری باید بک آپ بگیرم؟

arashtn
10-02-2012, 18:38
سلام دوستان برای نمایش ویدیو در تلوزیون با کابل تی وی چیکا کرد/
مدل گوشیم n9
کابل تی وی نوکیا خریدم چکار کنم؟؟

arashtn
10-02-2012, 19:08
سلام دوستان برای نمایش ویدیو در تلوزیون با کابل تی وی چیکا کرد/
مدل گوشیم n9
کابل تی وی نوکیا خریدم چکار کنم؟؟

اینجا حتما باید وی ای پی باشیم تا جواب بدن؟؟؟

aghanaser
11-02-2012, 12:17
باسلام
دوستان من یک x2 خریدم که زمان قفل صفحه کلیدش خیلی کمه (4-5 ثانیه) و زود قفل میشه ، من میخواستم این زمان رو افزایش بدم ولی وقتی به تنظیمات نمایشگر میرم اصلا همچین گزینه ای وجود نداره..!
ممنون میشم راهنمایی کنید

ahmadfononi
12-02-2012, 22:46
با سلام

گوشی من 6303 کلاسیک هست .

نمیدونم چرا بعضی مواقع خود به خود ریست میشه ، تمام حافظه تلفن پاک میشه و پیام ها هم پاک میشن . وقتیکه میخواد خاموش بشه صفحه سفید میشه این رو هم بگم که تقریبا یک ماه پیش فلشش کردم اما بازم این مشکلش حل نشده .

ممنون میشم راهنمایی کنید.

sayad_gsm
14-02-2012, 15:00
بفرما داداش با این ورژن مشکل حله

http://www.mediafire.com/?sontv8wssmd9g2m

projectile
16-02-2012, 17:30
با سلام، من nokia N900 دارم . جديدا برام SMS كه مياد همون لحظه ميتونم بخونمش ولي بعدش ديگه كلا هيچ اثري ازش نيست !!!

نمونونم حالا پاك ميشه يا جاي ديگه اي ميره ، كسي ميدونه مشكل چيه ؟؟! ممنون ميشم راهنمايي كنيد دوستان :please:

projectile
19-02-2012, 20:57
با سلام، من nokia n900 دارم . جديدا برام sms كه مياد همون لحظه ميتونم بخونمش ولي بعدش ديگه كلا هيچ اثري ازش نيست !!!

نمونونم حالا پاك ميشه يا جاي ديگه اي ميره ، كسي ميدونه مشكل چيه ؟؟! ممنون ميشم راهنمايي كنيد دوستان :please:


دوستان كسي نبود جواب بده ؟

1900
19-02-2012, 21:54
دوستان كسي نبود جواب بده ؟

دوست عزیز...
کسی بهتون پاشخ نداده به این دلیل که جای سوالتون اشتباست...
شما به لینک زیر برو و سوالت رو بپرس...
قوانین هم رعایت کنید...
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=180036

$.J@V@D.$
22-02-2012, 19:58
اگه توی سایتای دیگه بگردی شاید پیدا بشه

alireza1374
24-02-2012, 22:19
دوستان سلام
لطفا زود جواب منو بدید
من یه 6300 دارم میخام یه اس ام اس نسبتا طولانی یا حتی گاهی اوقات کوتاه به کسی بدم نصفه میره یا حتی میخوام دریافت هم بکنم نصفه میاد و بقیش حذف میشه!
چراااا اینطووووریه؟؟؟؟

mehdi_rezazadeh
27-02-2012, 08:11
سلام بر عزیزان
شاگرد جدیدم
آقا این همراه بانک ملت تو گوشی n8 فول اسکرین نیست
چرا ا ا ا ا ا ا؟؟؟؟؟
ممنونم:dq::dq::dq::dq::dq:

alireza1374
27-02-2012, 13:06
vaghean moteassefam hich ki nist inja yaniiii??? javabe mano bede!!!!!!!!!!!!!

lalik
01-03-2012, 16:08
بچه ها با عرض سلام خدمت همتون
برنامه فرهنگ لغت دهخدا میخواستم واسه موبایلم...شدیدا هم بهش نیاز دارم
توی یرنامه های سیمبین پیدا نکردم...لطفا نسخه جاواش اگه هست ممنون میشم.گوشیم هم نوکیا n81

lalik
01-03-2012, 16:11
سلام
چون ماله خودشو نصب نکردی داداشم...........
منم اشتباه نصب کردم کوچیک بود

Amin
02-03-2012, 00:45
از سایت زیر میتونی بگیری:
http://www.ghaemiyeh.com/dijital-library?catid=62

Amin
02-03-2012, 00:48
نرم افزار برای رزولوشن 320×240 نوشته شده و این سایز گوشی شمارو ساپورت نمیکنه
علاوه بر این مشکل چندین باگ هم داره
برنامه نویس این نرم افزار یا بار اولش بوده یا سر بانک رو کلاه گذاشته
نمیدونم چرا بانک نسخه آپدیت نمیده با این که خیلی ها مشکل دارند
موفق باشی