PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Fake FingerPrint LockScreen v1.50



loverx5
10-07-2010, 23:37
میخواید دوستانتون و سر کار بذارید ؟ می خواید برای مردم کلاس بذارید ؟
با این برنامه میتونید یک کاری کنید که مردم فکر کنند گوشیتون با اثر انگشت باز میشه
این برنامه در واقع به عنوان یک LockScreen برای ویندوز های دارای صفحه لمسی هست

ورژن جدید این برنامه که یک سری از باگ هاش درست شدن


http://www.imagewhale.net/images/ofd1t4.png


Features:

* Functional Lockscreen that is run when executing the file.
* TopBar Items:
o New Item Alerts: Featuring Icons that tell you when you have new Emails, Missed Calls, Voicemails, and Texts
o Battery Meter: A full battery meter that changes color based on battery charge.
o Clock: A Basic clock that displays the time of day.
o Signal Meter: A Mostly-Accurate signal meter that tells you how much phone signal you have
* Functioning Fake Fingerprint reader.
* Customization of some components of the program.

How to Use:

* To Customize: In the start menu go to CycloneApps / FFP_LockScreen and run the Customization EXE.
o Enter appropriate values into each field and click OK.
* To Use:
o Locking: Run the FFP_LockScreen EXE.
o Unlocking: This program unlocks based on a counter. When you put your finger down on the scan-zone it will start moving a scanner down and up. It starts at the top. When it hits the bottom, the counter will be at ONE, when it goes and hits the top, it will be TWO, and so forth. When you release your finger, if the counter value matches the programmed value (Default is 6, but it can be customized), it will unlock, otherwise it will not.

H@M!D
11-07-2010, 22:32
سلام :
به نظرم ورژن قبلی بهتر بود چون این ورژن اصلا دقت کافی رو نسبت به ورژن قبلی نداره ...
با اینکه آپدیت جدید هست اما من قبلی رو ترجیح میدم.

S I N A
13-07-2010, 12:12
با تشکر از شما



نام تاپیک ویرایش شد...

sm.khalili
03-10-2010, 22:17
اقا این بعد نصب میگه ورژن .Net گوشیم پایینه!! چیچی هست این؟ :dy: گوشیم ویواست راممم زده: 1.27.415.3wwe
ویندوزشم که 6.1

R.Haghighi
03-10-2010, 22:52
اقا این بعد نصب میگه ورژن .Net گوشیم پایینه!! چیچی هست این؟ :dy: گوشیم ویواست راممم زده: 1.27.415.3wwe
ویندوزشم که 6.1

شما نیاز به نصب برنامه Net Freamwork دارید ... از لینک زیر ورژن 3.5 رو میتنوید دانلود کنید



لینک دانلود:

http://download.microsoft.com/downlo...CFSetupv35.msi (لینک دانلود: http://download.microsoft.com/downlo...CFSetupv35.msi)

sm.khalili
04-10-2010, 10:44
شما نیاز به نصب برنامه Net Freamwork دارید ... از لینک زیر ورژن 3.5 رو میتنوید دانلود کنید



لینک دانلود:

http://download.microsoft.com/downlo...CFSetupv35.msi (لینک دانلود: http://download.microsoft.com/downlo...CFSetupv35.msi)


آقا من این لینکو نمیتونم باز کنم بی زحمت یه اصلاحی بنما!:df:
راستی دستتم خیلی درد نکنه! :dn:

loverx5
04-10-2010, 20:05
آقا من این لینکو نمیتونم باز کنم بی زحمت یه اصلاحی بنما!:df:
راستی دستتم خیلی درد نکنه! :dn:

net 3.5 تو همین سایت هست . یه سرچ بکنید پیدا میکنید