PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برنامه ی شماره دانشجویی بده عکس بگیر!!!



mohsen-unique
22-07-2010, 18:00
با سلام خدمت دوستان عزیز
امروز داشتم سیستم دانشگاه رو تست می کردم:39: دیدم خیلی ضعف داره:010: برای اثبات اینکه این سیستم خود باگه (نه اینکه باگ داره) این برنامه رو نوشتم:023:
این برنامه این طوری کار می کنه که شما ادرس سیستم آموزش دانشگاه رو توی قسمت اول وارد می کنید و سپس توی قسمت دوم شماره دانشجویی رو وارد می کنید و این برنامه عکس طرف رو نشون می ده :13:
فقط حواستون باشه برای وارد کردن ادرس سیستم آموزش فقط ادرس رو بزنید یعنی اینطوری

78.39.200.210نه اینطوری

http://78.39.200.210/من تست نکردم اما فکر می کنم اگه شماره ی پرسنلی استاد رو هم بدید عکسش رو میاره:19:
این برنامه روی سیستم هایی که مثل سیستم عکس زیر هست کار می کنه(اسم سیستم رو نمی دونم دقیقا اما می پرسم اینجا اعلام می کنم)

http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=413961&stc=1&d=1279809892
http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=413981&stc=1&d=1279810702

من خودم روی سایت دانشگاه های ماهشهر امتحان کردم و جواب گرفتم:16:
راستی این برنامه رو با جاوا نوشتم تا روی همه ی گوشیا اجرا بشه
دوستان هرکی تست کرد توی این تاپیک اعلام کنه

lotfalian
22-07-2010, 18:25
يعني اين رو pc كار نميكنه ؟ حتما بايد رو گوشي اجراش كنيم؟

*عیسی*
22-07-2010, 18:30
من نصب کردم . اما وقتی دکمه ی بارگذلری رو می زنم بعد از وصل شدن به اینترنت Application Error می ده که تو Details ش نوشته :
Illegal Argument
java.lang.
IllegalArgumentException
Bad Image Format

البته سیستم دانشگاه ما گلستان هست : 78.39.184.25 . دانشگاه تربیت معلم تهران
گوشیم هم Nokia N86 هست.

ali_disslove
22-07-2010, 18:47
این شماره که گفتی به جا آدرس بزنیم رو از کجا بیارم ؟من همین جوری آدرس رو زدم جواب نداد

برم تو قسمت اعلام نمران ؟با انخاب واحد؟من که تو قسمت آموزش چیزی به نام شماره دانشجویی بخوادو اینا ندیدم

mohsen-unique
22-07-2010, 22:51
يعني اين رو pc كار نميكنه ؟ حتما بايد رو گوشي اجراش كنيم؟
من ابتدا می خواستم این برنامه رو برای pc بنویسم اما دیدم که نمی شه همه جا با خودمون ببریمش پس این برنامه رو برای گوشی نوشتم تا هر وقت نمره ای زدن و فقط شماره دانشجویی بود درجا عکس طرف رو بیارم و ببینم نمره ی کیه:19:

من نصب کردم . اما وقتی دکمه ی بارگذلری رو می زنم بعد از وصل شدن به اینترنت application error می ده که تو details ش نوشته :
Illegal argument
java.lang.
Illegalargumentexception
bad image format

البته سیستم دانشگاه ما گلستان هست : 78.39.184.25 . دانشگاه تربیت معلم تهران
گوشیم هم nokia n86 هست.
دوست عزیز این برنامه روی سیستم گلستان کار نمی کنه من که گفته بودم توی پست اول مخصوص سیستم دانشگاه ازاده


این شماره که گفتی به جا آدرس بزنیم رو از کجا بیارم ؟من همین جوری آدرس رو زدم جواب نداد

برم تو قسمت اعلام نمران ؟با انخاب واحد؟من که تو قسمت آموزش چیزی به نام شماره دانشجویی بخوادو اینا ندیدم
شما به عکسی که از سیستم آموزش دانشگاه خودم توی پست اول دادم نگاه کن اگه سیستم آموزش شما هم مثل همینه ادرسی که برای شما نشون میده رو توی برنامه وارد کن
اگه نتونستی پیداش کنی همینجا آدرس سایت دانشگاهت رو بده من یه نگاه بندازم

behnamelec
22-07-2010, 23:05
سلام دوست عزیز روی گوشی من نصب نمیشه . hd2

mohsen-unique
22-07-2010, 23:15
سلام دوست عزیز روی گوشی من نصب نمیشه . Hd2
یعنی چی نصب نمی شه؟
شما روی گوشیتون برنامه ی شبیه ساز جاوا دارید؟

pesarebaba2006
22-07-2010, 23:42
کار نمیکنه . سایت دانشگاه ما از SSL استفاده میکنه . فکر میکنم واسه همین جواب نداد . گوشی من : Sony Ericsson T650i

behnamelec
23-07-2010, 09:01
بله دوست عزیز از jblend استفاده میکنم . هر چند بار هم که امتحان کردم آخر نصبش ارور میده . من فقط فایل جار رو کپی کردم و نصبکردم .
ارورش اینه :
installation failed , errno = 904 jar size mismatch

mohsen-unique
23-07-2010, 09:32
بله دوست عزیز از jblend استفاده میکنم . هر چند بار هم که امتحان کردم آخر نصبش ارور میده . من فقط فایل جار رو کپی کردم و نصبکردم .
ارورش اینه :
installation failed , errno = 904 jar size mismatch
شما ورژن جدید برنامه ی jblend رو نصب کن احتمالا مشکل حل می شه برات توی سایت اپ کردم

behnamelec
23-07-2010, 10:00
ممنون دوست عزیز . برای خودم ورژن 20090918.2.1 هست که فکر کنم از اینی که آپ کردی جدید تره

mohsen-unique
23-07-2010, 10:02
ممنون دوست عزیز . برای خودم ورژن 20090918.2.1 هست که فکر کنم از اینی که آپ کردی جدید تره
والا من با همین ورژن تست کردم مشکلی نداشت
باشه سعی می کنم نسخه ی مخصوص ویندوز موبایل رو بنویسم

Mehdi-UIQ3
23-07-2010, 10:59
www.iauestahban.ac.ir
اینم یه نگاه بنداز چجوری اون شماره هایی که توی آدرس میزنیم پیدا کنم ؟؟؟

™‎SHAHRAM
23-07-2010, 11:04
سلام محسن جان
من هر کاری می کنم میزنه
unhandled exception

با ای پی دانشگاه خودتونم چک کردم باز همینو نوشت.
ای پی من اینه 217.219.58.101
شدیدا بهش نیاز دارم اگه ادرس خاصی داره برام پست خصوصی کن.مرسی

mohsen-unique
23-07-2010, 11:11
www.iauestahban.ac.ir (http://www.iauestahban.ac.ir)
اینم یه نگاه بنداز چجوری اون شماره هایی که توی آدرس میزنیم پیدا کنم ؟؟؟
شما به جای ادرس mark.iauestahban.ac.ir رو بزن

mohsen-unique
23-07-2010, 11:19
من یه توضیحی درباره ی این باگ بدم
این باگ توی قسمت صدور کارت امتحانی است یعنی جایی که کارت ورود به امتحان براتون صادر می شه به جای اینکه براساس session ثبت شده شماره دانشجویی رو تشخیص بده و عکس رو نمایش بده اومدن مستقیم ادرس خود عکس رو دادن که شما به راحتی با وارد کردن ادرس عکس بدون لوگین شدن توی سایت اون عکس رو می تونید ببینید
دوستان توجه کنید این باگ توی بعضی از دانشگاه ها برطرف شده و دلیل کار نکردن توی بعضی دانشگاه ها همینه

null
23-07-2010, 13:15
سلام
خیلی باحاله!
منم دانشجوی ماهشهرم. کارشناسی ناپیوسته کامپیوتر 86
بسوزه پدره عاشقی که حتی شماره دانشجویی طرف رو هم حفظم:8::8:
حالا عکس پرسنلیش رو هم دارم:003:

sajad perspolis
23-07-2010, 13:20
سلام
خیلی باحاله!
منم دانشجوی ماهشهرم. کارشناسی ناپیوسته کامپیوتر 86
بسوزه پدره عاشقی که حتی شماره دانشجویی طرف رو هم حفظم:8::8:
حالا عکس پرسنلیش رو هم دارم:003:
دمت گرم :41::41::41:

برو شماره رندم بزن ببین چی میاد شاید چیز بهتری پیدا کردی:015::015:

null
23-07-2010, 13:29
دمت گرم :41::41::41:

برو شماره رندم بزن ببین چی میاد شاید چیز بهتری پیدا کردی:015::015:

مرسی:merci:
آره دیگه. الان 15دقیقه میشه دارم شماره رندوم میزنم.:16:
چقدر چهره ها آشناست:021: از نزدیک که میدیدمشون خیلی بهتر بودن:021:

راستی با راهنمایی که آقا محسن تو پست 16 کرده دیگه نیازی به استفاده از برنامه ای که نوشتن نیست. با همون مرورگر هم میشه عکس ها رو در آورد.

برا سلامتی آقا محسن:103:

sajad perspolis
23-07-2010, 13:37
آقا محسن برای ما فکر نکنم بشه آدرس عکس اینه


http://80.75.5.121/print_form/pic.aspx
ما چیکار کنیم عکس دوستان رو ببینیم:43:
دانشگاه تهران شرق!

mohsen-unique
23-07-2010, 13:41
آقا محسن برای ما فکر نکنم بشه آدرس عکس اینه


http://80.75.5.121/print_form/pic.aspxما چیکار کنیم عکس دوستان رو ببینیم:43:
دانشگاه تهران شرق!


این همون چیزیه که می گفتم توی این سایت این باگ برطرف شده و کاریش نمی شه کرد002:

sajad perspolis
23-07-2010, 13:56
پس بریم ماله دانشگاه شمارو یه نیگا بندازیم:010:
آدرس نمونه بده ما که جاوا نمیتونیم اجرا کنیم رو گوشیمون..

راستی آخرین عدد سایتتون رو بالا ببر ببین چی میشه مثلا بزن
http://78.39.200.212/

ماله دانشگاه ما ادمینش فکر کنم آخرش 6 باشه!!
http://80.75.5.126

سیدارو بشه هک کرد چه صفایی داره نمرات رو دست کاری کنیم

اینم بگم پسورد های سایت های دولتی بیشترشون اسم همون سازمانه....

null
23-07-2010, 14:20
آقا محسن برای ما فکر نکنم بشه آدرس عکس اینه


http://80.75.5.121/print_form/pic.aspx
ما چیکار کنیم عکس دوستان رو ببینیم:43:
دانشگاه تهران شرق!




http://80.75.5.121/print_form/xxx.jpg

بجای xxx شماره دانشجویی خودتو بزن بببین نمیاد. برای دانشگاه ماهشهر که اینطوریه

MEHR@N
23-07-2010, 14:46
سلام.من روی 6220 امتحان کردم.وقتی کانکشن رو مشخص میکنی و میزنی ارور زیر رو میده :

application will be closed

details رو که میزنی مینویسه :

Illegal Argument
java.lang.
IllegalArgumentException
bad image format
مشکل از سامانه ما هست؟
80.191.224.98

mohsen-unique
23-07-2010, 14:51
سلام.من روی 6220 امتحان کردم.وقتی کانکشن رو مشخص میکنی و میزنی ارور زیر رو میده :

application will be closed

details رو که میزنی مینویسه :

Illegal Argument
java.lang.
IllegalArgumentException
bad image format
مشکل از سامانه ما هست؟
80.191.224.98
شما این رو تست کن ببین جواب می ده

http://80.191.224.98/print_form/xxx.jpg (http://80.75.5.121/print_form/xxx.jpg)

MEHR@N
23-07-2010, 15:37
شما این رو تست کن ببین جواب می ده

http://80.191.224.98/print_form/xxx.jpg (http://80.75.5.121/print_form/xxx.jpg)
سلام محسن جان.
متاسفانه جواب نداد.
راه دیگه ای؟نمیشه تغییرات توی برنامه بدی؟

ممنون میشم.

mohsen-unique
23-07-2010, 16:13
سلام محسن جان.
متاسفانه جواب نداد.
راه دیگه ای؟نمیشه تغییرات توی برنامه بدی؟

ممنون میشم.
نه دیگه راهی نیست

phalls
24-07-2010, 15:37
اقا برای دانشگاه ما هم نمیاد !!
پــــــــــــــــــــــــ ــــرند

mehdiman
25-07-2010, 21:23
نميشه متاسفانه

kamran_613
27-07-2010, 00:02
من تو پیدا کردن آدرس دانشگاه آزاد مشهد مشکل دارم.اگه میشه یک نفر به من کمک کنه.ممنونم

!Cell Phone
27-07-2010, 00:26
من هم تهران مرکز هستم ، جوابی نگرفتم متاسفانه.

yoldash
01-08-2010, 10:45
پست ارسال شده توسط موبايل

yoldash
01-08-2010, 10:49
رو گوشی منم نصب نشد
size to nat match
گوشی N79

SAEED.S.i.S
01-08-2010, 12:52
روی hd mini هم کار نکرد.................

sorshianet
10-10-2010, 01:11
سلام رو hd mini من هم کار نکرد
زحمت میکشی این سایت دانشگاهمونه چک کنی؟اگه بابتش مزدی هم بخوای حاضرم بدم
http://80.191.149.140:3000
فقط جواب بده برنامش مرسی

saeedalipour20
18-10-2010, 15:54
دانشگاه تبریز رو یه نگاهی بنداز
من بلد نیستم ادرس سایت رو به صورت عدد بنویسم
این هم از ادرس سایت
www.iaut.ac.ir
ممـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــنون

majid009
14-12-2010, 11:04
80.191.210.251

این هم ماله تبریز که گفتی:dn:

romantikeshargh
15-12-2010, 15:24
کسی نمیدونه دانشگاه آزاد خراسگان اصفهان شمارش چنده ؟؟؟

Safavy2002
15-12-2010, 15:34
دوست عزیز بنده روی hd2 نصب کردم
فقط آیا باید با اینترنت وصل بشه یا خیر
بعد شماره دانشجویی وارد میکنم چیزی انجام نمیده دوست عزیز
ای پی ادرس ر.و بهش دادم ولی هیچ

Mr.Mobile
04-02-2011, 14:13
کسی نمیدونه دانشگاه آزاد خراسگان اصفهان شمارش چنده ؟؟؟

توی run کامپیوتر سایت دانشگاه رو ping کن آی پی رو نشون میده دیگه

mohsen-unique
04-02-2011, 14:52
دوستان عزیز من این باگ رو به دانشگاه گزارش دادم و تا آخر امسال این باگ به طور کامل برطرف میشه

heydarian
20-02-2012, 14:01
agha man uni mahshahr dars mikhoonam ama barnamat kar nemikone

shahabshadow
13-01-2013, 17:24
عاقا من سایت دانشگاهم اینه
edu.sepahan.ac.ir
صفحه ورودی کاربرانمونم اینه
http://edu.sepahan.ac.ir/StudentLoginForm.aspx?Language=Fa&Status=Students& lr=lang_fa
میتونی کمک کنی بگی چطوری این کارو بکنم