PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رام اصلی HTC Touch2 (WWE Asia - 1.28.707.3)



mohsen-unique
18-08-2010, 09:06
با سلام
خیلی از دوستان به دنبال رام اصلی این گوشی بودن
می تونید از لینک زیر دانلود کنید
http://rapidshare.com/files/300103939/RUU_Mega_hTC_Asia_WWE_1.28.707.3_Radio_Signed_61.4 1t.25.31_3.48.25.27_Ship.exe
برای نصب هم هیچ فرقی نمی کنه با نصب رام معمولی فقط دیگه Hard Spl نمی خواد
سوال داشتید بپرسید در خدمت هستم:df:

karkuti
14-12-2010, 21:21
سلام
من رامم اینه: 1.28.707.3 (66092)

رادیو : 3.49.25.05

ولی نه از دوام شارژش راضیم نه از سرعتش ! آیا رام ارجینال از این بهتر سراغ دارید؟؟

mohsen-unique
17-12-2010, 12:50
سلام
من رامم اینه: 1.28.707.3 (66092)

رادیو : 3.49.25.05

ولی نه از دوام شارژش راضیم نه از سرعتش ! آیا رام ارجینال از این بهتر سراغ دارید؟؟
رادیوی گوشی رو به ورژن جدید ارتقا بده از لینک زیر دانلود کن
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=102634

mami8817
20-12-2010, 14:56
سلام
من که اینو قبلا تو همین پست آپلود کردم:bf:

arsham65
25-12-2010, 17:21
با سلام خدمت دوستان
اگه ميشه اين رام جاي ديگه اي غير از rapidshare آپلود کنيد .ممنون ميشم
اگه سري باشه

behzad_zn
28-12-2010, 19:00
با سلام خدمت دوستان
اگه ميشه اين رام جاي ديگه اي غير از rapidshare آپلود کنيد .ممنون ميشم
اگه سري باشه

دوست عزیز حجم این رامها بالاست و تو ایران آپلودش سخته!

esh-mobile
12-01-2011, 15:06
سلام
ببخشید من خیلی تلاش کردم نشد از راپید دانلود کنم.چیکار کنم.....؟
در ضمن میخواستم فایل فارسی ساز و بگیرم که پیغام داد یا اجازه دسترسی ندارم یا اسم کاربریم اشتباه. باید چی کار کنم....؟
ممنونم

esh-mobile
13-01-2011, 13:12
سلام
از تعداد جواب های زیاد دوستان کمال تشکر را دارم... خیلی خسته شدید..واقعا:atten:
حالا اطلاعات گوشیم این چه رام و فارسی ساز وبرنامه ای نصب کنم.. گوشیم قاته..
rom ver :1.30.415.1 (68045
rom date : 10/12/09
radio ver: 3.49.25.05
protocol ver : 61.4t.25.31h

mohsen-unique
13-01-2011, 22:32
سلام
ببخشید من خیلی تلاش کردم نشد از راپید دانلود کنم.چیکار کنم.....؟
در ضمن میخواستم فایل فارسی ساز و بگیرم که پیغام داد یا اجازه دسترسی ندارم یا اسم کاربریم اشتباه. باید چی کار کنم....؟
ممنونم
این لینک مستقیم
http://leech.vbiran.ir/vbiran/%5BLeech.VBIran.Ir%5D_RUU_Mega_hTC_Asia_WWE_1.28.7 07.3_Radio_Signed_61.41t.25.31_3.48.25.27_Ship_VBI ran.Ir.exe

mhd_bab
24-01-2011, 01:30
سلام دوستان عزیز.
اول این که خیلی با مرامید.
دوم این که یه سوال داشتم اینه که گوشی من ساخت چینه و میخوام hard spl کنم اما سوالم اینه که اگه به هر شرایطی در حین کار hard spl نشد گوشی دچار چه مشکلی میشه؟
آیا رام گوشی خراب میشه؟
با تشکر

zagros198
24-01-2011, 08:36
اين رام هم انتن دهي معمولي داري هم سرعتش با بقيه رام ها فرقي نداره ..
رام اصلي هم هست ولي اين رام كه t-mobile اونو واسه touch 2 درست كرده استفاده كنيد .
انتن دهي بالا و سرعت بالا و جديدترين ورژن هم هست استفاده كنيد اينم لينك اون برنامه


http://forum.mobilestan.net/showthread.php?p=1763925&posted=1#post1763925


توي اين پست گذاشته شده :please::please::please::please::please:

smsjok3
26-05-2011, 22:22
اینم لینک مستقیم آپلود باز
http://www.uploadbaz.com/iat1aij19kaa

smsjok3
27-05-2011, 18:19
اقا من دانلودش کردم اما نمیدونم باید باهاش چیکار کنم ممکنه یه نفر برای من مبتدی توضیح بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

MEH D
27-05-2011, 19:55
اقا من دانلودش کردم اما نمیدونم باید باهاش چیکار کنم ممکنه یه نفر برای من مبتدی توضیح بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Iباید نصب کنین
مراجعه کنید به ----)))) http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=99294

arzhin
30-05-2011, 02:39
سلام دوستان عزیز این رام میشه برای htc viva گذاشت

MEH D
30-05-2011, 09:03
سلام دوستان عزیز این رام میشه برای htc viva گذاشت

خیر این رام مخصوص تاچ 2 هست
برای موبایل شما : http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=73059

manji1366
16-05-2012, 22:49
نصب این رام تاچ 2 چطوریه من دکمه ولوم کناره گوشیم خراب شده

LEO K
17-05-2012, 15:54
نصب این رام تاچ 2 چطوریه من دکمه ولوم کناره گوشیم خراب شده

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=99294

n3m
12-10-2012, 21:41
با سلام خدمت اساتید محترم. رامی که الان روی گوشی من است 1.28.707.3 با radio ver.3.49.25.05 می باشد که به دلیل پاره ای مسائل از قبیل بروز موقتی مشکلاتی در touch گوشی که با هارد ریست هم درست نشد تصمیم گرفتم آنرا update کنم ,البته با یک رام رسمی .خیلی جستجو کردم رام رسمی جدیدتر از همین که روی گوشی نصبه را پیدا نکردم.البته با یک تفاوت در radio ver. که 48 است.بر طبق روشهای ارائه شده در همین سایت activesync 4.5 و رام رسمی مزبور را به حجم 126M دانلود کردم .activesync را روی pc نصب کردم به گوشی connect شد رام را از روی pc اجرا کردم تمام مراحل ok بود تا مرحله آخر همین که نوار پیشرفت نصب ظاهر می شود ارتباط گوشی با pc قطع می گردد .چند بار تکرار کردم همین اتفاق افتاد. منتظر راهنمایی شما عزیزان هستم.

nnn17l
17-10-2012, 00:43
با سلام خدمت اساتید محترم. رامی که الان روی گوشی من است 1.28.707.3 با radio ver.3.49.25.05 می باشد که به دلیل پاره ای مسائل از قبیل بروز موقتی مشکلاتی در touch گوشی که با هارد ریست هم درست نشد تصمیم گرفتم آنرا update کنم ,البته با یک رام رسمی .خیلی جستجو کردم رام رسمی جدیدتر از همین که روی گوشی نصبه را پیدا نکردم.البته با یک تفاوت در radio ver. که 48 است.بر طبق روشهای ارائه شده در همین سایت activesync 4.5 و رام رسمی مزبور را به حجم 126M دانلود کردم .activesync را روی pc نصب کردم به گوشی connect شد رام را از روی pc اجرا کردم تمام مراحل ok بود تا مرحله آخر همین که نوار پیشرفت نصب ظاهر می شود ارتباط گوشی با pc قطع می گردد .چند بار تکرار کردم همین اتفاق افتاد. منتظر راهنمایی شما عزیزان هستم.

:ch:مهندس بايد ازwindows mobile conter استفاده كني.وبراي نصبش نياز به ويندوز 7 داري.