PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی: استفاده از اینتر نت گوشی با کامپیوتر



javid_saman
27-08-2010, 23:37
با سلام

از دوستا کسی میدونه:
راهی هست که بشه از اینترنت کامپیوتر برای گوشی استفاده کرد؟
یه برنامه دارم که میخوام آپدیتش کنم و خوب حتما اینترنت هم میخواد
با تشکر

Chalenger
27-08-2010, 23:57
شما اگه دقت کنید میبینید که عنوانه تایپیکی که زدی درست عکس توضیحاتی هست که دادی البته من منظورتو فهمیدم فقط با وای فای میشه و نه چیز یا برنامه ی دیگه ای

saeed_k750i
28-08-2010, 11:45
سلام اگه بخوای از اینترنت کامپیوتر تو گوشی استفاده کنی کافیه گوشیتو با Active Sync به کامپیوتر وصل کنی. :lol:

Chalenger
28-08-2010, 14:34
سلام اگه بخوای از اینترنت کامپیوتر تو گوشی استفاده کنی کافیه گوشیتو با Active Sync به کامپیوتر وصل کنی. :lol:
بی زحمت یکمی توضییح بده الان روی مود Active Synchronozation هستیم بعدش چیکار کنیم:bq:

jeco
28-08-2010, 14:41
باسلام!
برعکسش میشه ولی این چیزی که ایشون گفتن نمیشه

saeed_k750i
28-08-2010, 21:03
بی زحمت یکمی توضییح بده الان روی مود Active Synchronozation هستیم بعدش چیکار کنیم:bq:



باسلام!
برعکسش میشه ولی این چیزی که ایشون گفتن نمیشه

یعنی چی نمیشه من خودم 100 بار این کارو کردم فقط کافیه با Active Sync (نه Mass Storage ) گوشی رو به کامپیوتر وصل کنی و از اینترنت کامپیوتر رو گوشی استفاده کنی. :dj2:

Chalenger
28-08-2010, 23:07
منم که اول از همه گفتم نمیشه ولی شما میگی میشه توضییحم که خدا رو شکر نمیدی:bi:

saeed_k750i
29-08-2010, 00:09
توضیح چی رو بدم ؟بفرما :
1- اول تو گوشی برو به مسیر Settings->Connections->USB Connection بعد تیک رو روی Active Sync بزار.
2- کامپیوترت رو به اینترنت وصل کن.
3- Active Sync کامپیوتر رو باز کن تو تنظیماتش تیک "Allow Data Connections on Device When Connected to PC" رو بزن
4- حالا گوشی رو با کابل به کامپیوتر وصل کن.
بعد از 10 یا 15 ثانیه که کاملا با گوشی تبادل اطلاعات کرد می تونی از گوشی بری به اینترنت. به همین سادگی ،به همین خوشمزگی

javid_saman
29-08-2010, 22:46
توضیح چی رو بدم ؟بفرما :
1- اول تو گوشی برو به مسیر Settings->Connections->USB Connection بعد تیک رو روی Active Sync بزار.
2- کامپیوترت رو به اینترنت وصل کن.
3- Active Sync کامپیوتر رو باز کن تو تنظیماتش تیک "Allow Data Connections on Device When Connected to PC" رو بزن
4- حالا گوشی رو با کابل به کامپیوتر وصل کن.
بعد از 10 یا 15 ثانیه که کاملا با گوشی تبادل اطلاعات کرد می تونی از گوشی بری به اینترنت. به همین سادگی ،به همین خوشمزگی


متاسفانه یه همچین گزینه ای Allow Data Connections on Device When Connected to PC توی قسمت option پیدا نکردم
میشه راهنمایی بفرمایید
ضمنا عنوان پست هم اشباه زدم میبخشید
تشکر

saeed_k750i
29-08-2010, 23:40
تو Active Sync کامپیوتر قسمت Connection Settings
http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=430947&stc=1&d=1283114404

javid_saman
31-08-2010, 17:45
[QUOTE=saeed_k750i;1527083]تو Active Sync کامپیوتر قسمت Connection Settings
/QUOTE]

ولی دوست عزیز برای من یه همچین گزینه ای وجود نداره؟!
مشکل از کجاست؟
http://www.irupload.ir/images/4kyhr0dtw7eglyu9x01.jpg

saeed_k750i
31-08-2010, 18:01
خوب تو Active Sync باید گزینه ی "This computer connected to" و "Allow wireless connection on device when connected to desktop" رو بزنید که زده شده. مگه شما اینجوری وصل می کنید از گوشی نمیره اینترنت ؟؟ :an:

ali320m
31-08-2010, 20:14
سلام
من هم راجع به همین موضوع سوال داشتم و الان هم درگیرش هستم من گوشیم امنیا 2 هستش و میخوام از اینترنت کامپیتر برای گوشیم استفاده کنم اما نه با سیم .من مدم ادی اس ال دارم و یک بلوتوث روی کامپیتر راهی هست از طریق بلوتوث وصل شه؟برعکسش راحته میدونم .من تنظیمات گوشی add new modem..رفتم وبلوتوث را انتخاب کردم پیدام کرد اما
هیج خدماتی برای انتخاب سرویس نیاورد

saeed_k750i
31-08-2010, 20:43
سلام باید با بلوتوث به Active Sync کامپیوتر وصل بشید که تو ویست و سون راحته ولی تو Xp یکم کار داره

ali320m
31-08-2010, 23:06
سلام باید با بلوتوث به active sync کامپیوتر وصل بشید که تو ویست و سون راحته ولی تو xp یکم کار داره

یعنی امیدی هست؟:001:خیلی کارم را میفته اگه بشه چون سیمش خیلی کوتاه و اصلا نمیشه کار کرد شما امتحان کردید؟قول میدم سوال پیچتون نکنم اگه میشه یه توضیح بدید باید کجا برم تو گوشی و چی کار کنم من ویندوز xp دارم

ali320m
31-08-2010, 23:43
رفتم به active sync داخل گوشی connect via bluetooth بعد یه پیغام داد که کانشکی که active sync رو ساپورت کنه موجود نیست بسازم؟ گفتم اره بعد رفت تو تب mode تنظیمات بلوتوث ودیگر هیچ .من قبلا بلوتوث کامپیتر رو تو گوشی add کرده بودم اما وقتی روش کلیک میکنم گزینه conect خاموشه اینم برای این گفتم که فک نکنید هیچ تلاشی نکردم وفقط سوال میکنم.اگه کاره خاصی باید انجام بدم ونمیدونم ممنون میشم راهنمایی کنید .(تیک allow ...در activsync رو pc رو زدم)

javid_saman
01-09-2010, 09:38
متاسفانه نمیشه!
چیکار باید کرد؟

saeed_k750i
01-09-2010, 11:31
سلام وصل شدن با بلوتوث تو ویستا و سون راحته ولی توی XP باید این کارها رو بکنید :
ابتدا بلوتوس خود را به دستگاه وصل کرده و پس از نصب صحیح بلوتوس آیکونی بر روی نوار پایین مشاهده میشود که باید بر روی آن 2 کلیک کنید
بر روی Optinos رفته و Turn Discover On را تیک کنید
سپس در مرحله ی بعد بر روی COM Port رفته و Add را بزنید(باید کمی صبر کنید)"
و در مرحله ی بعد گزینه ی Incoming رو کلیک میکنید
سپس بر فرض مثال COM 11 برای شما Add می شود.ok را بزنید
سپس سراغ Active Sync می رویم بر روی File می رویم و Conntiones Settings را می زنیم و COM مورد نظر را با COM بدست آمده تطبیق میکنیم
سپس سراغ POCKET PC می رویم و بلوتوس را روشن کرده و به ستینگ Setting بلوتوس می رویم و جستجو را شروع می کنیم تا کامپیوتر را پیدا کند و به طور معمول مراحل Pair شدن را ادامه می دهیم.

ali320m
01-09-2010, 16:10
همه این کارهارو کردم وقتی جستجو میکنه و پیدا میکنه وقط Save میاره و کادر select services to use from this divace خالیه.شما امتحان کردید؟

ali320m
03-09-2010, 00:16
گوشیمو هارد ریست کردم ویک بار مراحل رو طی کردم و مشکل حل شد الان با بلوتوث وصل میشه و active sync شروع به کار میکنه واقعا لذت بخشه ممنون از کمکتون