PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاپیک نرم افزار • تغییر فونت گوشی های S60v3 بوسیله [ FontRouter.LT ] در اینجا •



baset70
08-09-2010, 13:01
:welcomeswing:سلام خدمت دوستان روش ساده برای تغییر فونت بدون دردسر
کافیست نرم افزار FontRouter.LT را بر روی حافظه گوشی نصب کنید. و فونت خود را در حافظه تلفن در قسمت DATA در پوشه Pyfonts کپی کنید و گوشی را ریستارت کنید و لذت ببرید تست شده روی گوشیهای 6120 و 6220 و N73 و N95
در فایل ضمیمه دوم فونت بسار زیبا قرار دادم حتما دانلود کنید

moslema
08-09-2010, 13:17
بابا ایول دمت گرم خداییش حال کردم
لطفا اگه میشه فونت های بیشتری بزاری ممنون

MoHaMaD
08-09-2010, 13:18
تاپیک به انجمن مربوطه انتقال داده شد !

dash_yaser24
19-12-2010, 20:17
سلام .من يه فونت فارسي خوب ميخوام.فونتي كه الان دارم mrn nokia font+shahab.ttf هستش.البته خوبه ولي يه بهترشو ميخوام.ممنون ميشم

samirajun
01-01-2011, 18:56
salam agh in font roter roo gooshi man nasb nemishe chekar konam?

®.Mahdi
03-01-2011, 14:14
salam agh in font roter roo gooshi man nasb nemishe chekar konam?

دوست عزیز لطفا فارسی تایپ کنید ... شما باید گوشی رو هک کنید تا بتونید فونت روتر رو نصب کنید .
با استفاده از تاپیک زیر گوشی رو هک کنید :
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=82103

Ramin Maleki
21-01-2011, 17:27
سلام,من این برنامه رو نصب کردم و بعد از ریستارت فونت گوشیم عوض شد ولی اون راهی رو که هم گفتید رفتم اما نمیتونم فونت رو تغییر بدم و همون فونتی که بعد نصب اومده دیگه عوض نمیشه
در ضمن گوشیم هم n95 معمولی است

dash_yaser24
21-01-2011, 18:21
سلام,من این برنامه رو نصب کردم و بعد از ریستارت فونت گوشیم عوض شد ولی اون راهی رو که هم گفتید رفتم اما نمیتونم فونت رو تغییر بدم و همون فونتی که بعد نصب اومده دیگه عوض نمیشه
در ضمن گوشیم هم n95 معمولی است


سلام دوست عزيز.ميتوني از FontRouter Man براي تعويض فونت وتغيير سايز استفاده کنيد.
FontRouterMan V1.06 RC3 FP1.zip (http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=230961&d=1236713801)
FontRouterMan V1.06 RC3 FP2.zip (http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=230962&d=1236713801)
Font Router Build 2007.11.09.zip (http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=230963&d=1236713801)
اول font router man رو نصب کن بعد هم font router.بعد از هر کدوم از فونت هاي زيباي آقا مهدي خواستي استفاده کن.

Ramin Maleki
21-01-2011, 23:25
این چی بود دیگه بعد از اینکه نصب کردم و یه فونت انتخاب کردم گوشیم رو ریستارت کردم وقتی بالا اومد همه نوشته ها مربع بود انگار زبان چینی برداشته بودم که نمیاورد بار دوم هم همینطور بار سوم وقتی ریستارت کردم اصلا گوشیم بالا نمیومد مجبور شدم رم رو در بیارم تا بالا بیاد,خواهش میکنم لطف کنید یه برنامه بذارید که به درد منم بخوره ,ممنون

®.Mahdi
21-01-2011, 23:31
این چی بود دیگه بعد از اینکه نصب کردم و یه فونت انتخاب کردم گوشیم رو ریستارت کردم وقتی بالا اومد همه نوشته ها مربع بود انگار زبان چینی برداشته بودم که نمیاورد بار دوم هم همینطور بار سوم وقتی ریستارت کردم اصلا گوشیم بالا نمیومد مجبور شدم رم رو در بیارم تا بالا بیاد,خواهش میکنم لطف کنید یه برنامه بذارید که به درد منم بخوره ,ممنون

مشکل از برنامه نبوده بلکه مشکل برمیگرده به فونت ... از یک فونت دیگه استفاده کنید تا مشکلی نداشته باشید ... شما از برنامه ی فلیپ فونت هم میتونید برای تغییر فونت استفاده کنید ، تمامی برنامه های برای تغییر فونت در تاپیک زیر موجوده :
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=124347

Hamed-Pc
31-01-2011, 00:55
برای نوکیا c5 کدامش بهتر عمل میکنه؟ آخه گوشی یکی از دوستانمه نمیخوام مشگلی پیش بیاد تو در د سر بیافتم؟
ممنونم

®.Mahdi
31-01-2011, 01:16
برای نوکیا c5 کدامش بهتر عمل میکنه؟ آخه گوشی یکی از دوستانمه نمیخوام مشگلی پیش بیاد تو در د سر بیافتم؟
ممنونم

لطفا در یک تاپیک سوالتون رو بپرسید و منتظر جواب باشید ... پاسخ شما در پست زیر داده شده :
http://mobilestan.net/showpost.php?p=1779140&postcount=65

ebram2
05-07-2011, 08:22
خیلی ممنون خیلی جالب بود

Rizio_16
13-07-2011, 15:54
داداش ادرس :Data/pyfonts واسه من ایجاد نشده

®.Mahdi
15-07-2011, 19:23
داداش ادرس :Data/pyfonts واسه من ایجاد نشده

از این برنامه استفاده کنید :
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=64946

ebi sat
22-08-2011, 18:02
سلام
من اومدم و چندیدن فونت رو در درایور e گوشی کپی کردم ولی وقتی گوشی بالا اومد خودش به انتخاب خودش یگیش رو انتخاب کرد؟چطور من میتونم با فونت روتر من فونت مورد نظرم رو انتخاب کنم؟توی تنظیمات برنانه رفتم ولی راهی برای دادن ادرس بهش نیست؟
یعنی فقط همیشه بایدیه فونت در پوشه ی فونت گوشی کپی کنم؟
گوشیم x6 هست

ebi sat
23-08-2011, 11:12
سلام
من اومدم و چندین فونت رو در درایور e گوشی کپی کردم ولی وقتی گوشی بالا اومد خودش به انتخاب خودش یگیش رو انتخاب کرد؟چطور من میتونم با فونت روتر من فونت مورد نظرم رو انتخاب کنم؟توی تنظیمات برنانه رفتم ولی راهی برای دادن ادرس بهش نیست؟
یعنی فقط همیشه بایدیه فونت در پوشه ی فونت گوشی کپی کنم؟
گوشیم x6 هست

دوستان مطلع لطفا کمک کنید.

mamaliss
23-08-2011, 11:37
دوستان مطلع لطفا کمک کنید.
وقتي برنامه رو آوردي بالا گزينه option رو بزن بعدش open font حالا آدرس فونت رو بهش بده.

sam-tanha
31-08-2011, 22:22
سلام اساتید خسته نباشید.
می خواستم فونت گوشیم رو عوض کنم e72 هست..
ار چه برنامه ای باید استفاده کنم. لطفا توضیح برای نصبش هم بدید اگر سخته

baset70
02-02-2012, 16:23
سلام اساتید خسته نباشید.
می خواستم فونت گوشیم رو عوض کنم e72 هست..
ار چه برنامه ای باید استفاده کنم. لطفا توضیح برای نصبش هم بدید اگر سخته

دوست عزیز به آدرس زیرمراجه فرمایید.
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=114247

lovesick9121
29-04-2012, 20:20
دوستان اینم یه لینک دیگه واسه دانلود همین نرم افزار؛سه تا فایله یکی فایل اصلی نرم افزاره؛دوتا فایله دیگه که تو اسمشون هم معلومه؛یکی واسه fp1و یکی واسه fp2
www.cell11.com/download/s60v3-software/Font%20Router%20Man.zip
این یکی به صورت نرم افزار تغیراتو انجام میدی نه به صورت تغیر نوشته ها

MAHYAR
27-11-2012, 21:41
سلام خسته نباشی ببخشی هر کاری میکنم فونت گوشیم عوض نمیشه چکار کنم گوشیم c7 هست

سلام دوست عزیز

از لینک زیر نرم افزار رو دانلود / نصب کنید و فونت گوشیتون رو تغییر بدید .


http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=3085215&postcount=8

هر سوالی بود در خدمتم ../

MAHYAR
12-12-2012, 09:23
سلام.من گوشیم نوکیاe52 هستش. وقتی فونت رو عوض میکنم کیفیت فونت میاد پایین.یعنی کلمه هاش توی فهرست یجوری میشه.صاف نیست.انگار کلمه هاش رو با دست نوشتن که دست هم میلرزیده.مثلا کج و کوله هستش داداش.حالاشمایه نرم افزار تغییر فونت و چندتافونت توپ بده که این مشکلم حل بشه. مرسی. یاحق

سلام دوست عزیز

برای تغییر فونت از نرم افزار Font Zoomer استفاده کنید / از لینک زیر دانلود کنید :


http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=3085215&postcount=8 (http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=3085215&postcount=8)

برای دانلود فونت هم به لینک زیر مراجعه کنید :


http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=180125 (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=180125)