PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قویترین نرم افزار جاوا کار با Trekbuddy v0.9.99 GPS



ali_enj
09-09-2010, 00:19
خب دوستان ، حالا که هنوز سامسونگ نرم افزار درست و حسابی جی پی اسی واسه این گوشی معرفی نکرده ، گفتم خالی از لطف نیست که با یه نرم افزار جاوای قوی از جی پی اس گوشیمون استفاده کنیم .هر دو فایل jar و jad و به گوشی منتقل کنید و فایل jad رو اجرا کنید . این آخرین نسخه ی این نرم افزاره و کاملا با گوشی سازگاره .

http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=435420&stc=1&d=1283980567

راهنمای کامل نرم افزار(vmoghiti) (http://mobilestan.net/showpost.php?p=1522770&postcount=25)
آخرین نقشه ها تا اردیبهشت 89 (vmoghiti) (http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=1339525&postcount=186)

AkSamsunG
09-09-2010, 09:26
دوستان این برنامه همه نقشها رو داره؟
اگه نداره بگید من بزارم

omid_juve
19-09-2010, 21:46
من استارت رو زدم ولی در قسمت بالای برنامه رنگش قرمز میمونه و بنظر نمیاد به ماهواره ای وصل شده باشه و زمانیکه کلید 5 رو هم میزنم اتفاقی نمیفته که بیاد رو موقعیت فعلی من و مکانم رو روی نقشه نشان بده اینم بگم که من نقشه شیراز رو روش ریختم مورد خاصی هس که باید تنظیم کنم تا بتونه به ماهواره وصل بشه؟

selejwest
21-09-2010, 08:30
نقشه هاي شهرهاي مكختلف رو از كجا ميشه گرفت؟

AmirSAMSUNG
21-09-2010, 09:30
از اینجا بگیر دوست عزیز:
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=81250

omid_juve
21-09-2010, 13:14
برنامه رو که توی wave نصب میکنیم آیکن اجراییش کجا میره یعنی هر دفعه که میبندیم و دوباره نرم افزار رو میخایم باز کنیم باید دوباره install کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

behroozer
21-09-2010, 17:40
برنامه رو که توی wave نصب میکنیم آیکن اجراییش کجا میره یعنی هر دفعه که میبندیم و دوباره نرم افزار رو میخایم باز کنیم باید دوباره install کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نه عزیزم تو منو اون آیکنی که شکل دسته بازی هست اونو اجرا کن داخلش نرم افزار قرار داره

ali_enj
25-09-2010, 14:38
من استارت رو زدم ولی در قسمت بالای برنامه رنگش قرمز میمونه و بنظر نمیاد به ماهواره ای وصل شده باشه و زمانیکه کلید 5 رو هم میزنم اتفاقی نمیفته که بیاد رو موقعیت فعلی من و مکانم رو روی نقشه نشان بده اینم بگم که من نقشه شیراز رو روش ریختم مورد خاصی هس که باید تنظیم کنم تا بتونه به ماهواره وصل بشه؟

بهتره اول با برنامه ي gps status به ماهواره وصل بشي بعد كه رفتي تو trek boddy بدون معطلي نشونت ميده

ksol
07-10-2010, 18:44
با سلام و خسته نباشيد به شما دوستان

من اين دو فايل را دانلود كردم و هر دو را داخل رم گوشي ريختم ولي فقط يكي از آنها قابليت نصب داشت در هر صورت نصب كردم و نرم افزار هم اجرا شد ولي نميتونم مسير مربوط به ريختن فايلهاي نقشه در نرم افزار را پيدا كنم ضمنا گوشي من رم micro sd ندارد لطفا بفرماييد در حقيقت هر چه داخل رم گوشي را گشتم فولدر نصب شده را نتونستم پيدا كنم كه نقشه ها را به آن اضافه كنم لطفا كمك كنيد با تشكر

rezakazerani
10-10-2010, 21:25
سلام اقا این اصلا کانکنت نمیشه دایره سمت راست بالا یا نارنجی یا آبی توی فضای باز امتحان کردم خبری نشد در ضمن پس از خارج شدن از حالت زیپ فولدر ست را در پوشه مپ گذاشتم نقشه را لود کردم تصاویر میاید ولی کاری انجام نمیشود در ضمن پسوند فایر تار نیست gmi است در ضمن می خواستم بدونم چطور میشه این برنامه رو انیستال کرد باید دلت کرد یا راه خاصی دارد s8500wave ممنون میشم اگر کسی جواب بده

Soltan Shah Ali
11-10-2010, 14:27
یک سوال که شاید احمقانه باشه.
این برنامه gprs میخواد؟ از اینترنت گوشی استفاده میکنه؟

M O H A M M E D
11-10-2010, 16:09
یک سوال که شاید احمقانه باشه.
این برنامه gprs میخواد؟ از اینترنت گوشی استفاده میکنه؟

استفاده از gps گوشی در صفحه اول هم ذکر شده قوی ترین نرم افزار کار با gps

ali_enj
11-10-2010, 21:26
سلام اقا این اصلا کانکنت نمیشه دایره سمت راست بالا یا نارنجی یا آبی توی فضای باز امتحان کردم خبری نشد در ضمن پس از خارج شدن از حالت زیپ فولدر ست را در پوشه مپ گذاشتم نقشه را لود کردم تصاویر میاید ولی کاری انجام نمیشود در ضمن پسوند فایر تار نیست gmi است در ضمن می خواستم بدونم چطور میشه این برنامه رو انیستال کرد باید دلت کرد یا راه خاصی دارد s8500wave ممنون میشم اگر کسی جواب بده

دوست عزيز گفتم كه بهتره اول با gps status به ماهواره وصل بشي بعد بري تو نرم افزار . واسه حذف برنامه هم كافيه تو game and more ديليت بزني و بعد برنامه رو انتخاب كني

ali_enj
11-10-2010, 21:29
با سلام و خسته نباشيد به شما دوستان

من اين دو فايل را دانلود كردم و هر دو را داخل رم گوشي ريختم ولي فقط يكي از آنها قابليت نصب داشت در هر صورت نصب كردم و نرم افزار هم اجرا شد ولي نميتونم مسير مربوط به ريختن فايلهاي نقشه در نرم افزار را پيدا كنم ضمنا گوشي من رم micro sd ندارد لطفا بفرماييد در حقيقت هر چه داخل رم گوشي را گشتم فولدر نصب شده را نتونستم پيدا كنم كه نقشه ها را به آن اضافه كنم لطفا كمك كنيد با تشكر

شما نقشه ها رو تو يه پوشه مثلا vedio بريز بعد از داخل برنامه برو اونجا و نقشه رو انتخاب كن

jetdroid
11-10-2010, 23:42
یک سوال که شاید احمقانه باشه.
این برنامه gprs میخواد؟ از اینترنت گوشی استفاده میکنه؟
سلام.
اولا که این طرز حرف زدن در شان شخصیت شما نیست دوما سوال هر چی هم که باشه باید جواب داده بشه.
اولش برای وصل شدن سریع تر چند ثانیه از gprs استفاده میکنه و بعد دیگه از ماهواره اطلاعات رو میگیره.

zamani12814
12-10-2010, 11:12
سلام
من فایلها رو گرفتم موقع نصب trekbuddy.jad پیغام invalid file رو میده ,و با trekbuddy.jar هم که نصب میشه اولا پوشه هایی رو که فرمودین ایجاد نمیشه ، ثانیا بعد از اجرا میشه نقشه ها رو از جای دیگه لود کرد ولی اصلا نرم افزار استارت نمیشه و چراغ بالا همواره قرمز می باشد . در صورتیکه GPS گوشی سالم بوده و در my position خود گوشی مختصات مکان فعلی رو نشون میده .
اگه کسی موفق شده اونو رو s8500 با موفقیت نصب کنه لطفا بصورت مرحله به مرحله توضیح بده .

ksol
13-10-2010, 10:44
شما نقشه ها رو تو يه پوشه مثلا vedio بريز بعد از داخل برنامه برو اونجا و نقشه رو انتخاب كن


با تشکر از پاسخ شما دوست عزیز ممکنه در این رابطه توضیح بیشتر به همراه مثال بگذارید ممنون میشم

mohandes66
13-10-2010, 12:48
شما نقشه ها رو تو يه پوشه مثلا vedio بريز بعد از داخل برنامه برو اونجا و نقشه رو انتخاب كن


سلام
من فایلها رو گرفتم موقع نصب trekbuddy.jad پیغام invalid file رو میده ,و با trekbuddy.jar هم که نصب میشه اولا پوشه هایی رو که فرمودین ایجاد نمیشه ، ثانیا بعد از اجرا میشه نقشه ها رو از جای دیگه لود کرد ولی اصلا نرم افزار استارت نمیشه و چراغ بالا همواره قرمز می باشد . در صورتیکه GPS گوشی سالم بوده و در my position خود گوشی مختصات مکان فعلی رو نشون میده .
اگه کسی موفق شده اونو رو s8500 با موفقیت نصب کنه لطفا بصورت مرحله به مرحله توضیح بده .


با تشکر از پاسخ شما دوست عزیز ممکنه در این رابطه توضیح بیشتر به همراه مثال بگذارید ممنون میشم

سلام
اين مشكل اكثر بچه ها دارن به پست زير مراجعه كنيد به اميد اينكه مشكلتون حل بشه :df:

http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=1587725&postcount=1576

موفق باشيد :bz:

zamani12814
16-10-2010, 08:20
من آخرین ورژن Trekbuddy رو از سایت اصلی گرفتم اونو رو s8500 نصب کردم ، پوشه های مورد نیاز خودش رو هم ساخت نقشه هم لود شد با GPS Status هم به ماهواره وصل شدم ولی باز برنامه Start نشد ، یه موردی که هست اینه که موقع نصب پیغام Content not Signed داده می شه و با دکمه contin ادامه نصب انجام میشه ، می تونه دلیلش این باشه ؟ لطفا راهنمایی کنید .

mohandes66
17-10-2010, 00:46
من آخرین ورژن Trekbuddy رو از سایت اصلی گرفتم اونو رو s8500 نصب کردم ، پوشه های مورد نیاز خودش رو هم ساخت نقشه هم لود شد با GPS Status هم به ماهواره وصل شدم ولی باز برنامه Start نشد ، یه موردی که هست اینه که موقع نصب پیغام Content not Signed داده می شه و با دکمه contin ادامه نصب انجام میشه ، می تونه دلیلش این باشه ؟ لطفا راهنمایی کنید .

شما توي نصب مشكلي نداشتين و برنامه را درست نصب كردبد
فايل زير را كه توسط بچه هاي خودمون تهيه شده مطالعه كن ( راهنماي استفاده از نرم افزار )

http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=450349&d=1287218036

zamani12814
18-10-2010, 13:34
دوستان از اینکه لطف می کنید و پاسخ میدین ممنونم ، ولی با وجود اینکه من تمام روشهای موجو در این تایپیک رو امتحان کردم ولی باز Trekbuddy استارت نشد .آیا کسی واقعا اینو روی s8500 راهندازی کرده اگه هست لطفا دقیق و مرحله به مرحله راهنمایی کنه ، در ضمن چون نرم افزار نگارشهای مختلفی برای سیستم عاملهای مختلف داره لطفا نوع نگارش آن را (جدا از ورژن) اعلام کنید.
:hello::hello::hello::hello::hello::hello::hello:
:hello::hello::hello::hello::hello:

AmirSAMSUNG
18-10-2010, 15:12
سلام دوست من.

شما نمیتونی اجراش کنی یا کلا نصب نمیشه؟

شاید این تاپیک کمکتون کرد:
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=81250

اگه نتونستید نصب کنید اطلاع بدید تا بیشتر راهنمایی بشید.

zamani12814
19-10-2010, 06:56
سلام
از اینکه راهنمایی فرمودین ممنونم ولی من در نصب مشکلی ندارم بلکه نرم افزار استارت نمی شه . البته هنگام نصب پیغام content not signed رو میده ولی نصب میشه نمی دونم علت عدم استارت شدن همینه یا چیز دیگه لطفا راهنمایی بفرمائید .:hello::hello:
:hello::hello:
:hello::hello:
:hello::hello:
:hello::hello:

abradat41
15-11-2010, 09:19
سلام خدمت آقا امیر ،

با تشکر از راهنمائیهای شما. من نرم افزار و نصب کردم و در گوشی فولدرهای خودشو ساخت. ولی از تمام نقشه های موجود در سایت فقط نقشه تهران 88 را اجرا می کنه. بقیه را پیغام خطا میده. نکته دیگه اینکه موقعیت واقعی منو روی نقشه نشان نمیده.

paradise_is4u
16-11-2010, 08:09
بعضي از نقشه ها map نيستند، اطلس هستند و بايد با Load Atlas باز بشن.
شما اين pdf رو بخون، ان شاء الله كه كمك كنه.
http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=450349&d=1287218036
:123:

m-s-rayaneh
24-11-2010, 11:18
سلام دوستان
تفاوت بین نقشه های گوگل مپ و گوگل مپ میکر و گوگل ارث چیه؟ در ضمن در ویو تمام نقشه ها در گالری اومده!!! میشه یه کاری کرد که گالری نشون نده؟
برنامه های الحاقیTrekbuddy را کجا دانلود کنم؟مسیر یابی داره این برنامه؟

mahyar1212
26-11-2010, 00:57
با سلام خدمت همه دوستان یه موردو بگم که حتما ورژن 0.99 نصب کنید و پس از نصب اجازه دهید خود نرم افزار فولدر خودشو در رم نصب کنه و بعد هم کانکت شین من که مشکلی ندارم با این نرم افزار ولی زور داره این گوشی جی پی اسش این باشه دوستانی که بازیهای بادا هک شده هاشو میزارن یه دونه برنامه جی پی اس درست و حسابی هم بزارند تا همه استفاده کنن با سپاس

abradat41
30-11-2010, 13:49
سلام خدمت همه دوستانی که مشکل gps دارند. من با استفاده از راهنمائیهایی که در فایل های pdf ارئه شدند، تونستم پس از نصب نرم افزار در گوشی و استفاده از نرم افزار trekbuddy atlas maker (که اونهم در سایت ارائه شدن)بالخره gps رو راه بیاندازم.

نکته مهم : 1 - انجام تنظیمات مربوطه در گوشی برای فعال سازی gps
2- دانلود و نصب gps status از samsung Apps در گوشی
3- دانلود ونصب Trekbuudy از سایت(البته آخرین ورژن 0.9.9) در گوشی
4- دانلود ونصب Trekbuddy Atlas Creator در کامپیوتر و ساخت نقشه از محل های مورد نظر با استفاده از راهنمائیهای فایل راهنمای pdf که در سایت ارائه شده
5- کپی کردن نقشه ها در فولدر maps از ساب فولدرهای Trekbuddy در گوشی
6- کار کردن با نرم افزار طبق راهنمائیهای فایل راهنما

در آخر اینهمه پرچانگی بازهم از راهنمائیهای همه دوستان تشکر میکنم. من زیاد سفر می کنم و gps گوشی خیلی بهم حال داده.

arshid
03-12-2010, 23:02
خب حالا برای 5250 که برنامه ی gps status نیومده باید چی کار کنیم؟
کم کم دارم از خرید این گوشی پشیمون میشم . نه ویجت داره . نه 2 تا تم درست و حسابی داره . نه 2 تا برنامه قوی داره .
امیدوارم سامسونگ زودتر یه فکری برای گوشی های qwvga خودش بکنه و فقط wvga رو ساپورت نکنه

saeid-m
03-12-2010, 23:05
دوستان من قصد خرید ویو دارم و تنها شکی که دارم در مورد همین gps هستش. میخوام بدونم این برنامه در حد برنامه smart com تو گوشیای نوکیا هستش یا نه؟

jetdroid
04-12-2010, 01:02
خب حالا برای 5250 که برنامه ی gps status نیومده باید چی کار کنیم؟
کم کم دارم از خرید این گوشی پشیمون میشم . نه ویجت داره . نه 2 تا تم درست و حسابی داره . نه 2 تا برنامه قوی داره .
امیدوارم سامسونگ زودتر یه فکری برای گوشی های qwvga خودش بکنه و فقط wvga رو ساپورت نکنه
دوست عزیز مطمئن باش به زودی برنامه های مخصوص GPS برای گوشی های با سیستم عامل بادا
تولید میشه و برای اون چیزهایی هم که گفتی راه حل های زیادی هست فقط یه سرچ توی نت بزن و به سایت های مربوط به خودش سر بزن حتما اطلاعات بهتری میگیری.

دوستان من قصد خرید ویو دارم و تنها شکی که دارم در مورد همین gps هستش. میخوام بدونم این برنامه در حد برنامه smart com تو گوشیای نوکیا هستش یا نه؟
دوست عزیز این برنامه درحد smartcom نیست ولی فعلا کار راه بندازه تا زمانی که برنامه ی Gps برای سیستم عامل بادا تولید بشه

saeid-m
06-12-2010, 23:13
واقعاً جای تعجب داره که سامسونگ اینهمه به موارد متعدد در گوشیهاش اهمیت داده ولی از ارائه یک برنامه gps رایگان غافل شده. با توجه به استفاده روزافزون از این برنامه حیفه که یک گوشی با این کیفیت بالا نمیتونه خدمات gps به کاربراش بده. به نظرتون امیدی هست؟!:bw:

javad333
07-12-2010, 01:36
کی گفته اهمیت نداده؟ اینهمه نرم افزار قدرتمند جی پی اس داره!!! حالا چون ایران رو ساپورت نمیکنه که نباید شما کلی نتیجه بگیری!

paradise_is4u
07-12-2010, 12:01
واقعاً جای تعجب داره که سامسونگ اینهمه به موارد متعدد در گوشیهاش اهمیت داده ولی از ارائه یک برنامه gps رایگان غافل شده. با توجه به استفاده روزافزون از این برنامه حیفه که یک گوشی با این کیفیت بالا نمیتونه خدمات gps به کاربراش بده. به نظرتون امیدی هست؟!:bw:

دوست عزيز، همين Samsung LBS كه با همكاري كمپاني معروف Route66 بر روي بسياري از گوشيهاي سامسونگ قرار داره يكي از بهترين برنامه هاي Navigation دنيا هست كه با پرداخت مبلغ اندكي پشتيباني مادام العمر خواهد شد.
ضمناً كمپاني معتبر Sygic هم، نرم افزار Navigation مخصوص bada رو معرفي كرده. براي اطلاعات بيشتر، اين پست رو از تاپيك اخبار بادا ببينيد:
http://mobilestan.net/showpost.php?p=1658259&postcount=91
منتها چون اين نرم افزار ها نرم افزارهاي معتبر بين المللي هستند، نقشه هاي ايران به علت تحريم، براشون منتشر نميشه.
فكر مي كنم مثل GarminXT بشه براش نقشه سازي كرد. بايد ببينيم دست اندركاران داخلي چكار خواهند كرد.
ضمناً سامسونگ موبايل با همكاري ژابين در حال انتشار نرم افزار Navigation فارسي هست كه گرچه پلتفرمش جاواست، ولي قراره امكانات زيادي در اختيار كاربر قرار بده، شايد اون رو به بادا هم بسط بده.
:123:

rnameh
12-12-2010, 09:10
ممنون از راهنمائی همه دوستانو فقط مشکل اینجاست که گوشیه من، Wave 723 هست که نسبتا تازه به بازار اومده و سیستم عامل بادا هم روش نصبه. ولی توی Samsungapp نرم افزار GPS STATUS که دوستان برای اتصال به ماهواره اونو پیشنهاد کردن، فقط برای Wave 8500 موجوده و این گوشی رو ساپورت نمیکنه! به نظرتون چیکار میشه کرد؟ GPS Locator رو هم تست کردم، ولی اون هم جواب نداد. ممنون از راهنمائیتون.

M O H A M M E D
12-12-2010, 09:28
ممنون از راهنمائی همه دوستانو فقط مشکل اینجاست که گوشیه من، wave 723 هست که نسبتا تازه به بازار اومده و سیستم عامل بادا هم روش نصبه. ولی توی samsungapp نرم افزار gps status که دوستان برای اتصال به ماهواره اونو پیشنهاد کردن، فقط برای wave 8500 موجوده و این گوشی رو ساپورت نمیکنه! به نظرتون چیکار میشه کرد؟ gps locator رو هم تست کردم، ولی اون هم جواب نداد. ممنون از راهنمائیتون.

فعلا راه جدیدی یافت نشده است باید منتظر بمانید متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.
موفق باشید.

abradat41
21-12-2010, 16:05
دوستان من قصد خرید ویو دارم و تنها شکی که دارم در مورد همین gps هستش. میخوام بدونم این برنامه در حد برنامه smart com تو گوشیای نوکیا هستش یا نه؟

دوست من،

من الان wave8500s دارم و با نرم افزار ترک بادی و اخیرا" با گوگل مپز که در کیز ارائه شده از امکانات gps استفاده می کنم و کاملا" جواب داد. فقط مراحل نصب و نقشه سازی را دقیق اجرا کن .گوشی خیلی توپیه. موفق باشی.

nefrin
29-12-2010, 21:51
سلام ، ورژن جدید ترک بادی تازه اومده ، من تغییر بخصوصی توش ندیدم و اینقدر مهم ندیدمش که بخوام براش تاپیک جداگانه ای بسازم ، بخاطر همین همینجا میزارم تا بروبکس توپ موبایلستان راحت دریافت کنند.
لطفاً اگه تغییری مشاهده کردید ذکر کنید با تشکر. :bq:

outfox
30-12-2010, 20:00
سلام به همه
راستش من 3 روزه ویو 8500 خریدم ولی سر از جی پی اسش در نمیارم
همۀ راهنمایی ها رو خوندم ولی.............:db:
من همه چی رو گرفتم مثل: gpa status & trekbuddy v.1.0.0 و نقشۀ شهر مورد نظر
اون فایل پی دی اف که به کل هیچ کمکی بهم نکرد
1. برنامه رو نصب میکنم مشکلم اینه که مموری کارت ندارم و یه ارور میده که DataDir پیدا نشد برو fix کنش و بعد restart کن (البته دوستان دیگه هم به نحوی پرسیدن ولی جواب قانع کننده ای داده نشده)
مثلاً گفته شد وقتی اجراش کردین توو بخش setting و بعد info مسیرش هست، درسته ولی این مسیر رو چطور پیدا کنم؟؟؟ :cr: چطوری وارد فولدر DataDir بشم و پوشۀ maps رو پیدا کنم که نقشه ها رو بریزم توش؟؟؟
من خیلی دپرسم، چرا هیچ برنامه ای اجرا نمیشه :dl: تا حالا فقط یه برنامه قطب نما از بین برنامه های سایت اصلی اجرا شده :cz:

2. یکی هم در راه خدا یه راهنمایی کنه که چرا gps statusای که نصب کردم کار نمیکنه؟ منظورم اینه موقعیت رو نشون نمیده و فقط برنامه اجرا میشه ولی همه چی صفره

3. یه سوال دیگه هم اینکه میشه بگین توو بخش connectivity در settings تنظیمات gps در location چیه؟ کدوما باید فعال باشه

خیلی خیلی خیلی سپاسگزار میشم اگه به همۀ سوالام جواب بدین :cs:

nefrin
30-12-2010, 20:28
سلام به همه
راستش من 3 روزه ویو 8500 خریدم ولی سر از جی پی اسش در نمیارم
همۀ راهنمایی ها رو خوندم ولی.............:db:
من همه چی رو گرفتم مثل: gpa status & trekbuddy v.1.0.0 و نقشۀ شهر مورد نظر
اون فایل پی دی اف که به کل هیچ کمکی بهم نکرد
1. برنامه رو نصب میکنم مشکلم اینه که مموری کارت ندارم و یه ارور میده که DataDir پیدا نشد برو fix کنش و بعد restart کن (البته دوستان دیگه هم به نحوی پرسیدن ولی جواب قانع کننده ای داده نشده)
مثلاً گفته شد وقتی اجراش کردین توو بخش setting و بعد info مسیرش هست، درسته ولی این مسیر رو چطور پیدا کنم؟؟؟ :cr: چطوری وارد فولدر DataDir بشم و پوشۀ maps رو پیدا کنم که نقشه ها رو بریزم توش؟؟؟
من خیلی دپرسم، چرا هیچ برنامه ای اجرا نمیشه :dl: تا حالا فقط یه برنامه قطب نما از بین برنامه های سایت اصلی اجرا شده :cz:

2. یکی هم در راه خدا یه راهنمایی کنه که چرا gps statusای که نصب کردم کار نمیکنه؟ منظورم اینه موقعیت رو نشون نمیده و فقط برنامه اجرا میشه ولی همه چی صفره

3. یه سوال دیگه هم اینکه میشه بگین توو بخش connectivity در settings تنظیمات gps در location چیه؟ کدوما باید فعال باشه

خیلی خیلی خیلی سپاسگزار میشم اگه به همۀ سوالام جواب بدین :cs:

سلام دوست عزیز ، اصلاً خودشو نارحت نکن تمام مشکلاتی که گفتی حل میشه بدون استثنا ، فقط یکم بیشتر میگشتی به خیلی از جوابایی که میخوای میرسیدی ، این بخش هم جای درستی برای ارائه سوالاتت نبود چون بخش پرسش و پاسخ شامل همین موارده عزیزم ، ولی اونجا هم خواستی سوالی رو مطرح کتی ویرایش سیستم عامل گوشیت رو اعلام کن تا درصورت لزوم اول اون رو بروز کنی بعد شروع به نصب نرم افزار و بازی کنی....
اینم بدون منم روزای اول مشکلای زیادی با گوشی داشتم ولی الان قثط میتونم بگم فوق العادست همین ...
بچه های موبایلستان توی هر زمینه ای اصلاً کم نمیزارن و مطمئن باش توی همین انجمن ها تو هم کاملاً مشکلات برات هموار میشن.

پیشنهاد میکنم حتماً یه رم 8 یا نهایت 4 براش بگیر واقعاً نیاز داره...:cc:

موید باشی

ladygaga2012
31-12-2010, 13:05
سلام به همه
راستش من 3 روزه ویو 8500 خریدم ولی سر از جی پی اسش در نمیارم
همۀ راهنمایی ها رو خوندم ولی.............:db:
من همه چی رو گرفتم مثل: gpa status & trekbuddy v.1.0.0 و نقشۀ شهر مورد نظر
اون فایل پی دی اف که به کل هیچ کمکی بهم نکرد
1. برنامه رو نصب میکنم مشکلم اینه که مموری کارت ندارم و یه ارور میده که DataDir پیدا نشد برو fix کنش و بعد restart کن (البته دوستان دیگه هم به نحوی پرسیدن ولی جواب قانع کننده ای داده نشده)
مثلاً گفته شد وقتی اجراش کردین توو بخش setting و بعد info مسیرش هست، درسته ولی این مسیر رو چطور پیدا کنم؟؟؟ :cr: چطوری وارد فولدر DataDir بشم و پوشۀ maps رو پیدا کنم که نقشه ها رو بریزم توش؟؟؟
من خیلی دپرسم، چرا هیچ برنامه ای اجرا نمیشه :dl: تا حالا فقط یه برنامه قطب نما از بین برنامه های سایت اصلی اجرا شده :cz:

2. یکی هم در راه خدا یه راهنمایی کنه که چرا gps statusای که نصب کردم کار نمیکنه؟ منظورم اینه موقعیت رو نشون نمیده و فقط برنامه اجرا میشه ولی همه چی صفره

3. یه سوال دیگه هم اینکه میشه بگین توو بخش connectivity در settings تنظیمات gps در location چیه؟ کدوما باید فعال باشه

خیلی خیلی خیلی سپاسگزار میشم اگه به همۀ سوالام جواب بدین :cs:

سلام. من هم مردم و زنده شدم تا تونستم با GPS کار کنم ! واقعاً راهنمایی‌ها تو این مورد کارآمد نبودند ! در ضمن به نظرم سوالتون روی جای خوبی پرسیدید.

Trekbuddy بعد از نصب تو رم یه پوشه به اسم خودش می‌سازه که باید نقشه ها رو اونجا تو پوشه Map ریخت. حالا که شما رم ندارید نمی‌دونم باید چی‌کار کنید !

GPS <= Connectivity <= Setting همه گزینه‌ها به جز AGPS روشن باشه.
GPS Status رو تو فضای باز و بدون سقف اجرا کنید ؛ چند دقیقه صبر کنید تا به چندتا ماهواره وصل بشه.
Trekbuddy رو اجرا کنید ، Menu و بعد Load Atlas رو بزنید و آدرس نقشه رو بهش بدید و مقدار زوم رو انتخاب کنید. حالا وقتی چراغ بالای برنامه سبز شد ، علامت وسط نقشه رو لمس کنید تا موقعیت فعلی رو نشون بده.

outfox
31-12-2010, 14:40
دوستان خیلی ممنون از پاسختون
nefrin جان خیلی خیلی گشتم ولی میبینی که جواب دقیق داده نشده، بله باید یه مموری کارت بخرم ولی فعلاً نیاز ندارم :db: ببخشید سوالمو اینجا مطرح کردم، چون دیدم بقیه هم مشکلات مربوط به این برنامه رو اینجا مطرح کردن فکر کردم مشکلی نداره :cg:
Ladygagaی عزیز ممنون از راهنماییت، بله دقیقاً مشکلم همین بود :da: خیال میکردم همین که کامپیوترم نزدیک پنجره اس کافیه :ap: دیشب با یکی از دوستام صحبت میکردم اون گفت که باید بری فضای باز (خب همه که هر چیو نمیدونن :bw:)
مشکل مسیر نصب trekbuddy رو گوشی هم به این شکل حل کردم:
برنامه رو نصب می کنیم (بدون توجه به ارور fix & restart)
بعد میریم مسیر settings>info بخش DataDir رو پاک میکنیم و مسیر دلخواه می نویسیم (مثلاً من نوشتم: Phone/Music)
البته قبلش با اتصال usb فولدر نقشه ها رو میریزیم تو مسیر دلخواهمون
میریم تو یه فضای باز برنامه gps status رو اجرا میکنیم وقتی که فعال شد بدون اینکه ببندیمش trekbuddy رو اجرا میکنیم
بعدش دیگه حله دیگه:ag:، با زدن دکمه start جاییکه هستیمو نشون میده :cp:

babakg
23-01-2011, 13:35
با سلام من ترک بادی رو نصب کردم gps status هم نصب کردم ولی gps status ماهواره پیدا نمیکنه تا ترک بادی کار کنه چیکار کنم

maral55
24-01-2011, 16:42
با اين برنامه ميشه سرعت ماشين و مسافت راه رو حساب كرد؟

m_salimi
26-01-2011, 12:13
با سلام من برنامه رو نصب کردم نقشه هم ریختم ایکون برنامه هم سبز میشه نقشه هم میاد اما موقعیت رو نشون نمیده روی ایکون وسط هم کلیک میکنم یه ویبره میزنه و تغییری در کار نیست ممکنه نقشه ها کالیبره نباشن ؟ از همین تاپیک گرفتم

aruanah_88
02-02-2011, 17:33
دوستان این برنامه همه نقشها رو داره؟
اگه نداره بگید من بزارم

داداش قربون دستت نقشه اردبیل رو داری؟:up: یا حداقل جایی که بشه پیداش کرد؟:bc:

Mr.AlirezAa
04-02-2011, 10:54
سلام ببخشید این navigation system این چجوری کار میکنه ؟
مثلا یه جا رو مارک کنی مسیر بده بت یا نقشه با کیفیت ترش که کوچه ها رو هم داشته باشه

cruel
08-02-2011, 14:12
سلام
یه سوال..
اصولا برنامه های جاوا در اکثر موارد پدر آدم رو در میارن بس که "yes" میگیرن!!
و تقریبا آدم رو بیخیال میکنن..
آیا این برنامه هم اینجوریه یا اینکه قابل استفادس؟

paradise_is4u
09-02-2011, 12:57
سلام ببخشید این navigation system این چجوری کار میکنه ؟
مثلا یه جا رو مارک کنی مسیر بده بت یا نقشه با کیفیت ترش که کوچه ها رو هم داشته باشه

سلام دوست عزيز،
در TrekBuddy امكان مسيريابي وجود نداره. ولي نقشه ها و اطلس هاي با كيفيت و با جزئيات بيشتر رو ميشه براش تهيه كرد. حتي خود شما هم ميتونيد نقشه مورد نظرتون رو كاليبره كرده و استفاده كنيد.


سلام
یه سوال..
اصولا برنامه های جاوا در اکثر موارد پدر آدم رو در میارن بس که "yes" میگیرن!!
و تقریبا آدم رو بیخیال میکنن..
آیا این برنامه هم اینجوریه یا اینکه قابل استفادس؟

سلام دوست عزيز،
يكي دو جا ازتون تاييد استفاده از سخت افزار رو ميگيره ولي بعدش ديگه به كار ميفته! اذيتش در حدي نيست كه پشيمونتون كنه!

:123:

mfarzanegan
16-02-2011, 18:53
سلام.

آیا راهی برای راه اندازی GPS گوشی Wave 525 هست؟

jetdroid
17-02-2011, 01:01
سلام.

آیا راهی برای راه اندازی GPS گوشی Wave 525 هست؟
سلام دوست عزیز.
شما از این قسمت Settings>Connectivity>Location همه گزینه هارو On کن بعد این برنامه رو بریز و برو توی فضای باز تا برای بار اول سریع ماهواره هارو پیدا کنه بعد تمام به همین راحتی.

h_starboy
19-02-2011, 17:42
از اینجا بگیر دوست عزیز:
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=81250

والا این لینک باز نمیشه واسه گرفتن نقشه ها .
از کجا میشه نقشه هارو گرفت ؟

jetdroid
20-02-2011, 00:52
والا این لینک باز نمیشه واسه گرفتن نقشه ها .
از کجا میشه نقشه هارو گرفت ؟
چون اون انجمن در حال انتقال هست باید صبر کنید تا انتقال تموم بشه بعد نقشه هارو دانلود کنید.
به زودی تموم میشه

leon-s-kennedy
23-02-2011, 16:13
آقا یکی لینک دانلود نقشه تهران اطلسش رو بده به ما لازم داریم اینم که کار نمی کنه لینکش اول گذاشتید
البته بهترین نقشه رو می خوام
حجمش برام مهم نیست فقط درست و حسابی و عالی باشه

آقا یک هفته شده این انجمن در حال انتقاله ها

aminmars
23-02-2011, 16:29
سلام
گوشی من wave 525هست من با googlemapsراحت دارم کار مینم.
میخواستم بدونم مگهgooglemapsمشکل داره شما با trekbuddy میخواین وصل بشید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mohsensayadan
23-02-2011, 18:12
سلام
گوشی من wave 525هست من با googlemapsراحت دارم کار مینم.
میخواستم بدونم مگهgooglemapsمشکل داره شما با trekbuddy میخواین وصل بشید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز نه مشکلی نداره . فقط اینکه در گوگل مپ شما باید نقشه ها رو دانلودکنید که اینخودشه هزینه اضلفی میطلبه . یااگر هم بخواهید نقشه ها رو برای گوگلمپ درست کنید به علت سرعت اینتر نت در ایران و و مسائل قیل ترینگ کمی مشکل خواهدبود .

اما ترکبودی تقریبا اثر نقشه هاش هست و در واقع کار باهاش یوزر فرندلی تره (البته به نظر من).

aminmars
24-02-2011, 01:41
دوست عزیز نه مشکلی نداره . فقط اینکه در گوگل مپ شما باید نقشه ها رو دانلودکنید که اینخودشه هزینه اضلفی میطلبه . یااگر هم بخواهید نقشه ها رو برای گوگلمپ درست کنید به علت سرعت اینتر نت در ایران و و مسائل قیل ترینگ کمی مشکل خواهدبود .

اما ترکبودی تقریبا اثر نقشه هاش هست و در واقع کار باهاش یوزر فرندلی تره (البته به نظر من).

ممنون ولی تو یکی از آموزشهای سایت طریقه ی ساخت mapرو داره که کار میکنه فقط باید vپی Nداشته باشی!!!!!!!یه سوال دارم مگه گوشی corby هم gps داره آخه ماله یکی از دوستام دستم بود توش google maps داشت؟؟؟؟؟تو همه سایا نوشه نداره!!!!!!با تشکر:sorry:

jetdroid
24-02-2011, 01:53
ممنون ولی تو یکی از آموزشهای سایت طریقه ی ساخت mapرو داره که کار میکنه فقط باید vپی Nداشته باشی!!!!!!!یه سوال دارم مگه گوشی corby هم gps داره آخه ماله یکی از دوستام دستم بود توش google maps داشت؟؟؟؟؟تو همه سایا نوشه نداره!!!!!!با تشکر:sorry:
کوربی GPS نداره و احتمالا از GPRS استفاده میکنه.
ولی فکر نکنم روی کوربی google maps به صورت پیش فرض داشته باشه شاید دوستت خودش نصب کرده(دقیق نمیدونم)

aminmars
24-02-2011, 02:01
کوربی GPS نداره و احتمالا از GPRS استفاده میکنه.
ولی فکر نکنم روی کوربی google maps به صورت پیش فرض داشته باشه شاید دوستت خودش نصب کرده(دقیق نمیدونم)

آخه دقیقا میگفت کجاست؟(البته من اینو ندیدم دوستم میگفت)
بله از gprsاستفاده میکرد.

hejazi_r03
28-02-2011, 19:49
سلام من درخواست راهنمايي در رابطه نصب ديكشنري و دانلود آن براي نصب بر روي سامسونگ s8003 jet

MISAGH
28-02-2011, 19:51
سلام من درخواست راهنمايي در رابطه نصب ديكشنري و دانلود آن براي نصب بر روي سامسونگ s8003 jet

باید به بخش جاوای مراجعه کنید اینجا بخش بادا هست

shelman867
04-03-2011, 15:36
chera roye wave525 kar nemikone??

MehdiSAMSUNG
04-03-2011, 15:41
chera roye wave525 kar nemikone??

داداش گلم قوانین رو رعایت کنید

لطفا فارسی تایپ کنید

ممنون

MehdiSAMSUNG
04-03-2011, 16:36
♦♦♦ ورژن جدید برنامهTrekbuddy همراه نقشه ایران در اینجا (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?p=1856417&posted=1#post1856417) ♦♦♦

daeiali
07-03-2011, 14:14
سلام
من دیروز یک s8003 خریدم ، کلا هنوز سر در نیاوردم چیکارش باید بکنم
این نرم افزار trekbuddy از کجا باید بگیرم ؟
نصبشم مثل اینکه مشکل دار!
بعد از نصبش چطور بفهم کی و کجا بذارم ؟!
gps position هم هیچی نمی زنه ، اینو کجای دلم بزارم:sorry:

MehdiSAMSUNG
07-03-2011, 17:25
سلام
من دیروز یک s8003 خریدم ، کلا هنوز سر در نیاوردم چیکارش باید بکنم
این نرم افزار trekbuddy از کجا باید بگیرم ؟
نصبشم مثل اینکه مشکل دار!
بعد از نصبش چطور بفهم کی و کجا بذارم ؟!
Gps position هم هیچی نمی زنه ، اینو کجای دلم بزارم:sorry:

سلام داداش گلم

این برنامه همراه با نقشه های ایران تو امضام هست(برنامه های تاپ جاوا)

و واسه استفاده ازش هم شما از اول همین تاپیک و بخونید همه چی دستگیرتون میشه

fattah62
07-03-2011, 17:34
دوستان عزیز
من نیاز مبرم به نرم افزار کرک شده Navitel برای ویندوز CE ترجیحا از زبان فارسی پشتیبانی کند دارم دوستان اگر کسی لینک این نرم افزار بگذارد از ایشان تقدیر می کنم

paradise_is4u
10-03-2011, 12:22
دوست عزيز، متاسفانه Navitel براي بادا به صورت كرك نشده هست و فعلاً براي كاربراي ايراني، كاربردي نداره.

:123:

lariyazdi
10-03-2011, 16:34
نقشه زاهدان خرابه چکار کنم ؟

MehdiSAMSUNG
10-03-2011, 17:00
نقشه زاهدان خرابه چکار کنم ؟

بفرما عزیز

شما یه سر به اینجا بزن ونقشه های اینجا رو دانلود کن

http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=1339525&postcount=186

lariyazdi
10-03-2011, 17:24
بفرما عزیز

شما یه سر به اینجا بزن ونقشه های اینجا رو دانلود کن

http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=1339525&postcount=186

از همینجا دانلود کردم ولی موقع لود این ارور رو میده :
Null: Invalid map exception
null: Failedto load tile
:java.lang.illegalarguamenexception
bad escapd format

MehdiSAMSUNG
10-03-2011, 17:28
از همینجا دانلود کردم ولی موقع لود این ارور رو میده :
Null: Invalid map exception
null: Failedto load tile
:java.lang.illegalarguamenexception
bad escapd format

شما می خوای نقشه ها و برنامه رو پلک کن و دوباره نصب کن

ولی دوباره که داری نقشه ها رو میریزی بیشتر دقت کن . . .

lariyazdi
10-03-2011, 17:30
صد بار پاک کردم فقط با نقشه زاهدان مشکل داره نقشه ایرانو باز میکنه کارم میکنه ؟

MehdiSAMSUNG
10-03-2011, 22:01
صد بار پاک کردم فقط با نقشه زاهدان مشکل داره نقشه ایرانو باز میکنه کارم میکنه ؟

داداش گلم

شما اگه ورژن 0.9 رو نصب کردی پاک کن و 1 رو بریز

اگرم 1 که 0.9

اگه با این کار مشکلتون برطرف نشد که شاید مشکل از نقشه باشه

ولی بعید می دونم

lariyazdi
11-03-2011, 08:57
درست شد از نقشه ی دیگه ای استفاده کردم

civil.scholar
12-03-2011, 14:16
سلام دوستای گل
کسی نقشه تربت حیدریه رو داره واسه من بذاره؟ من کلی سرچ زدم نتونستم گیر بیارم (البته شایدم بلد نبودم چون اطلاعات gps من خیلی کمه )

jetdroid
12-03-2011, 15:04
سلام دوستای گل
کسی نقشه تربت حیدریه رو داره واسه من بذاره؟ من کلی سرچ زدم نتونستم گیر بیارم (البته شایدم بلد نبودم چون اطلاعات gps من خیلی کمه )
سلام.
من تاپیک زیر رو گشتم نقشه تربت داخلش نبود باز حالا خودت یه نیگا بنداز شاید نقشه های مشهد به دردت بخوره
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=102716
یا میتونی از تاپیک زیر استفاده کنی و خودت نقشه هاش رو درست کنی و توی اون تاپیک اولی قرار بدی که همه استفاده کنن
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=102719