PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Simple OS شبیه ساز یک سیستم عامل خوب برای پاکت پی سی ها!!!



saeedalipour20
28-09-2010, 23:17
امروز می خوام براتون یک سیستم عامل جدید معرفی کنم این سیستم عامل یه ایراد داره اونم اینه که سرعتش برا X1 خیلی پائینه. اگه دوستانی که دستی تو برنامه نویسی دارن بتونن یه حالی بدن به این سیستم من خودم ممنون می شم ازشون.
نحوه نصبش خیلی راحته. اول باید با استفاده از Active Sync وصل شی به کامپیوترت بعد روی فایلSimpleOS.msi دابل کلیک کنی و آخر سر GNU.txt رو که آپلود شده به فولدری که تو program files مموری گوشیتون به نام SimpleOS ایجاد شده کپی کنین.
این هم از ادرس upload

http://www.4shared.com/file/nTG0qmx-/SimpleOS.html
http://www.4shared.com/document/wyMiNnmu/GNU.htm
من این مطالب رو کپی کردم
تشکر یادتون نره
با تشکر از ahmadxatar

Gamer
28-09-2010, 23:36
لینوکسه ؟

saeedalipour20
28-09-2010, 23:45
لینوکسه ؟
میشه گفت شبیه برنامه هست .نه سیستم عامل

mohsen-unique
29-09-2010, 12:17
امروز می خوام براتون یک سیستم عامل جدید معرفی کنم این سیستم عامل یه ایراد داره اونم اینه که سرعتش برا x1 خیلی پائینه. اگه دوستانی که دستی تو برنامه نویسی دارن بتونن یه حالی بدن به این سیستم من خودم ممنون می شم ازشون.
نحوه نصبش خیلی راحته. اول باید با استفاده از active sync وصل شی به کامپیوترت بعد روی فایلsimpleos.msi دابل کلیک کنی و آخر سر gnu.txt رو که آپلود شده به فولدری که تو program files مموری گوشیتون به نام simpleos ایجاد شده کپی کنین.
این هم از ادرس upload

http://www.4shared.com/file/ntg0qmx-/simpleos.html
http://www.4shared.com/document/wyminnmu/gnu.htm
من این مطالب رو کپی کردم
تشکر یادتون نره
با تشکر از ahmadxatar
دوست عزیز در انتخاب عنوان تاپیک دقت کن
این چیزی که شما معرفی کردی سیستم عامل نیست یه برنامست که اجرا می شه
با تشکر از شما

THE.PUNISHER
29-09-2010, 13:54
سلام بچه ها تست كنيد لطفا اگه خوب بود بگيد منم نصب كنم

saeedalipour20
29-09-2010, 13:56
سلام بچه ها تست كنيد لطفا اگه خوب بود بگيد منم نصب كنم

کار میکنه

Lord©
09-10-2010, 16:05
...
..
.

...نام تاپیک ویرایش شد ...

.
..
...

meyteeee
09-10-2010, 20:21
رو امنیا جواب نمیده ارور میده ( license not found ) :ak:

H@DI
09-10-2010, 21:48
خب این به چه دردی میخوره یا بهتر بگم کارش چیه؟
پست ارسال شده توسط موبايل

saeedalipour20
10-10-2010, 12:08
خب این به چه دردی میخوره یا بهتر بگم کارش چیه؟
پست ارسال شده توسط موبايل

اين برنامه در عمل به هيچ دردي نميخوره .
و فقط يه سيستم عاملي رو شبيه سازي ميكنه

meyteeee
10-10-2010, 12:12
دوستان يكي ما رو راهنمايي كنه چي كار بايد بكنيم اين ارور رو نده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

saeedalipour20
10-10-2010, 20:21
دوستان يكي ما رو راهنمايي كنه چي كار بايد بكنيم اين ارور رو نده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
من خودم روي صفه نمايش wvga تست كردم بقيه گوشي ها رو نمي دونم .
كسي اين برنامه رو روي رزوليشن هاي ديقه تست كرده؟