PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [آندروید 2.2.1] 2101.10.17 فرویو برای مایلستون....



acmilan308
18-10-2010, 14:51
سلام
دوستان بالاخره انتظارها تموم شد و فرویو هم توسط تیم g.o.t برای مایلستون آماده شد.
این رام تست شده و مشکلی نداره با این حال چندتا نکنه مهم وجود داره:

تمام مسئولیت این کار با خودتون هست.

نکته دیگه هم اینکه هنوز فارسی ساز برای این رام نیومده پس اگر احتیاج به فارسی دارین صبر کنین...

قابلیت move to sd هم داره که میتونید برنامه هاتون رو به مموری کارت منتقل کنید.
نصب با برنامه rsd lite

http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=451082&stc=1&d=1287389975

دانلود رام (http://www.multiupload.com/60B78PRKNY)

rman0
18-10-2010, 18:26
دستت درست شهاب جان منم لینک رو مستقیم کردم...
ازاینجا (http://rman34.dl.rapidbaz.com/c8oP/GOT_RTUK_2_2_1FULL.zip)بگیرید

mojtaba_mn
18-10-2010, 19:17
دستت درست شهاب جان منم لینک رو مستقیم کردم...
ازاینجا (http://rman34.dl.rapidbaz.com/c8oP/GOT_RTUK_2_2_1FULL.zip)بگیرید
لینک مستقیم کار نمیکنه

rman0
18-10-2010, 20:46
مجتبی جان والا من کلیک می کنم میاد !!!

mojtaba_mn
18-10-2010, 21:21
شرمنده ولی واسه من این eror رو میده
Not Found

The requested URL /free/2aWE4ioFxfLTpvc6Z21VNE3U0..bG6bENJOW8Izk0BAK4MIkIX jqS_friTmnYCUvq8XJCAkI_grRhsZCX..7qDHxBDq5KqM9SIqS KTn35pk7sbVwIMF3Bi/GOT_RTUK_2_2_1FULL.zip was not found on this server.
شاید مشکل از منه فردا دوباره امتحان میکنم

acmilan308
18-10-2010, 21:31
شرمنده ولی واسه من این eror رو میده
Not Found

The requested URL /free/2aWE4ioFxfLTpvc6Z21VNE3U0..bG6bENJOW8Izk0BAK4MIkIX jqS_friTmnYCUvq8XJCAkI_grRhsZCX..7qDHxBDq5KqM9SIqS KTn35pk7sbVwIMF3Bi/GOT_RTUK_2_2_1FULL.zip was not found on this server.
شاید مشکل از منه فردا دوباره امتحان میکنم
مجتبی جان روش کلیک کن کار میکنه...منظورم اینکه new tab نکن...

faraz_sm
19-10-2010, 11:30
اگر تست کردید و مشکلی نداره من هم رام عربی خودمو به این رام ارتقا بدم.

mojtaba_mn
19-10-2010, 15:25
همچنان برای من خطای 404 رو میده
محدودیت دانلود http://rapidbaz.com/error:4046:7596160

به جز مولتی اپلود جایه دیگه نیست؟ (اونم هر کاری میکنم دانلود نمیشه )

acmilan308
19-10-2010, 17:29
اگر تست کردید و مشکلی نداره من هم رام عربی خودمو به این رام ارتقا بدم.
مشکل که نداره فقط همون فارسی ساز هست که تا حالا روش کار نکرده ..البته فارسی رو به صورت
جدا جدا نشون میده...


همچنان برای من خطای 404 رو میده
به جز مولتی اپلود جایه دیگه نیست؟ (اونم هر کاری میکنم دانلود نمیشه

محدودیت به خاطر اینه که شما در رپیدباز عضو نیستید.
یعنی هیچکدوم از سایتها تو مولتی آپلود جواب نداد؟؟؟!!! چه پیغامی میده؟

mojtaba_mn
19-10-2010, 21:13
مشکل که نداره فقط همون فارسی ساز هست که تا حالا روش کار نکرده ..البته فارسی رو به صورت
جدا جدا نشون میده...



محدودیت به خاطر اینه که شما در رپیدباز عضو نیستید.
یعنی هیچکدوم از سایتها تو مولتی آپلود جواب نداد؟؟؟!!! چه پیغامی میده؟

تو اون سایتا تا چند درصد میره بعد قطع میشه دیگه ام دوباره اجازه دانلود تا چند ساعت نمیده بعد دوباره همون جوری میشه
سرتون رو درد نمیارم عضویت رپید باز میگیرم (ولی امتحان کردم رو هر لینک مستقیمی میزنم شروع به دانلود میکنه به جز این .....!!!)ممنون:hello:

rman0
19-10-2010, 21:55
شهاب جان این 2.2 برای من خیلی مصرف باتریمو زیاد کرده ..مال تو هم همینطوره؟؟

acmilan308
19-10-2010, 22:25
شهاب جان این 2.2 برای من خیلی مصرف باتریمو زیاد کرده ..مال تو هم همینطوره؟؟
والا حواسم نبوده آرمان جان ولی فکر نمیکنم فرقی با قبل کرده باشه ...حالا تا فردا حواسم بهش هست تست میکنم بهت خبر میدم.
راستی open recovery g.o.t 2 هم اومده تا فردا میزارمش.فکر کنم یکم بهبود بده این فرمویر رو...

lovee20002002
20-10-2010, 00:59
بیا داداش اینم لینک سر راست فقط سریع دانلود کن برش میدارن 72 ساعته
http://foxtrans.ch/rsdl/files/GOT_RTUK_2_2_1FULL.zip

lovee20002002
20-10-2010, 01:01
اینم یکی دیگه
http://www.picrapid.co.cc/leech/files/www.picrapid.co.cc_GOT_RTUK_2_2_1FULL_www.picrapid .co.cc.zip

deadfilmmaker
21-10-2010, 01:37
لینک فرویو برای مایلستون تمامی ویرایش ها:dz:

2.2.1 FIRMWARE FILES

DACH – GERMANY
http://www.multiupload.com/G9PP7JN78C

DACH AUSTRIA
http://www.multiupload.com/P8DDXCWW03

RETAIL EUROPE (RTEU)
http://www.multiupload.com/6X7H39HGCG

FRANCE RETAIL
http://www.multiupload.com/PK28LXE4SE

ITALY WIND
http://www.multiupload.com/3KYMZNRZW2

UK RETAIL (RTUK)
http://www.multiupload.com/60B78PRKNY

TELUS CANADA
http://www.multiupload.com/5S2CYGP3VW

mojtaba_mn
21-10-2010, 12:53
سلام شهاب جان اسکرین شات که گذاشتی به خاطر لانچرته که اون جوریه اخه مال من اون جوری نشد.....؟(تو صفحه home هیچ تفاوتی ایجاد نشد)

acmilan308
21-10-2010, 13:39
سلام شهاب جان اسکرین شات که گذاشتی به خاطر لانچرته که اون جوریه اخه مال من اون جوری نشد.....؟(تو صفحه home هیچ تفاوتی ایجاد نشد)
سلام
بله مجتبی جان به خاطر لانچری هست که توی open recovery هست آخرین ورژنشو میتونی تو تاپیکش بگیری

deadfilmmaker
22-10-2010, 15:29
تا حالا موقع فلش کردن کسی با این ارور برخورد کرده؟

Critical Error
FEBE
0047

mojtaba_mn
24-10-2010, 12:00
دوستان من فایل تصویری (mp4 و wmv ) رو گوشیم زیاد داشتم که با 2.1 به راحتی باز میشد اما با این رام تقریبا همش باز نمیشه یا اگه باز بشه force close میده کسی این مشکل رو داره ؟ xy player هم نصبه

acmilan308
05-11-2010, 00:53
دوستان من فایل تصویری (mp4 و wmv ) رو گوشیم زیاد داشتم که با 2.1 به راحتی باز میشد اما با این رام تقریبا همش باز نمیشه یا اگه باز بشه force close میده کسی این مشکل رو داره ؟ xy player هم نصبه
مجتبي جان rockplayer رو نصب كن كه بهت نه نميگه خيلي عاليه....توي بخش نرمافزارها هست.
ببخشيد دير شد.

faraz_sm
05-11-2010, 14:59
دو تا سوال... 1- می تونم مستقیم رام عربی خودم رو به تین ورژن تغییر بدم یا باید قبلش مثلا 2.01 و بعد 2.1 uk رو بریزم؟
2- من موقع روشن کردن گوشی هم نگه داشتن ولوم دان + پاور هم ولوک آپ+ پاور و هم دوربین + پاور و چیزایی که اینجوری بود رو امتحان کردم... هیچ مثلث یا خالت روتی نیومد! چکار کنم؟....

rman0
05-11-2010, 16:59
نه لازم نیست میتونی مستقیم این کارو بکنی!!
پاور+دوربین بعد که مثلث اومد... ول میکنی... اول vol up رو میگیری بعد دوربین رو فشار میدی..

Em-ty Box
11-11-2010, 10:54
سلام به همه بعده مدتها !

آقا شهاب و بقیه دوستان که تو این تاپیک زحمت کشیدید دمتون گرم - من سره یه سری مشکلات نبودم یه مدت و الان

که این تاپیک رو دیدم خیلی حال کردم ... ممنون از همتون .

فقط یه چیز - من تمام لینک هایی رو که گزاشتید رو تست کردم ولی موفق به دانلود نشدم - اکثرا page not found میده ...

ممنون میشم یه نفر لی لینک دانلود این رام رو بزاره .

acmilan308
11-11-2010, 13:47
سلام
محمد رضا جان الان تست كردم مشكلي نداشت....توي مولتي آپلود همون گزينه اولي رو بزن كار ميكنه.

Em-ty Box
16-11-2010, 17:10
ممنون شهاب جان - موفق شدم - ولی به نظرم رام جالبی نیست !

سرعت پایین - باگهای زیبا ! مصرف باتری بالا ! ...

کسای دیگه هم همچین مشکلی دارن ؟

faraz_sm
20-11-2010, 16:59
RSD lite 4.6 مستقیم لازم دارم....

faraz_sm
28-01-2011, 16:12
من تونستم رام عربیمو به این اپدیت کنم.... سرعت اجرای بعضی چیزا بهتر شده و گوشی به هر دو طرف روتیت داره... ولی مصرف باطری فوق الاده زیاده... ببینم کی می تونم به یه CyanogenMod بدون مشکل آپگرید کنم...

sithlord
01-02-2011, 00:32
دوستان با سلام به تازه گی یه Milestone گرفتم دوتا سئوال داشتم 1-از کجا بفهم چه ورِنی از Android روش نصبه 2-یه فایل بازی با پسوند swf. برام فرستاده با چی باید بازش کنم .
با تشکر

acmilan308
02-02-2011, 16:27
دوستان با سلام به تازه گی یه Milestone گرفتم دوتا سئوال داشتم 1-از کجا بفهم چه ورِنی از Android روش نصبه 2-یه فایل بازی با پسوند swf. برام فرستاده با چی باید بازش کنم .
با تشکر
سلام دوست عزيز
1-menu-->settings-->about phone-->firmware version
2-متاسفانه فعلا آندرويد با فايلهاي فلش مشكل داره ولي در ور‍ن هاي بالاتر مشكل حل ميشه.
البته ميتونيد فايلتون رو اينجا بذاريد تا دوستاني كه 2.2 دارند تست كنن.احتمالا كار بكنه.

saeedsafarzadeh
12-02-2011, 20:37
aghayon salam torokhoda yeki be man komak kone vasate flash ba rsd lite eroor mide

acmilan308
13-02-2011, 13:25
aghayon salam torokhoda yeki be man komak kone vasate flash ba rsd lite eroor mide
سلام
دوست من لطفا فارسي تايپ كنيد.
توي كدوم قسمت ارور ميده و چه اروري ميده؟
كدوم رام رو ميخواين بريزين؟ و rsd lite شما چه ورژني هست؟

alirezabehzad
17-02-2011, 21:10
سلام
این رام از رام iceandfire جدید تره چون تاریخ ها قدیمیه لطفا راهنمائی کنید

sithlord
20-03-2011, 02:11
با سلام من این رام رو نصب کردم ولی قابلیت Move to SD برام کار نمیکنه اصلا Move to SD خاکستریه یعنی غیر فعاله تو رام iceandfire درست بود ولی تو این رام غیر فعاله

salar_7
08-04-2011, 11:51
سلام. اقا خواهشن یکی جواب منو بده ! ایا با همین روش ا می شه xt720 رو از 2.1 به 2.2 اپدیت کرد؟ اونم مایلستونه دیگه:(
و اینکه بالاخره چجوری اپدیت کنیم. هر جایی یه جوری نوشتن . یکی میگه با این دوربین کار نمی کنه ، یکی میگه فارسی نمیشه! یه اپدیت خفن تکمیل نیست؟:bc:

acmilan308
08-04-2011, 14:54
سلام. اقا خواهشن یکی جواب منو بده ! ایا با همین روش ا می شه xt720 رو از 2.1 به 2.2 اپدیت کرد؟ اونم مایلستونه دیگه:(
و اینکه بالاخره چجوری اپدیت کنیم. هر جایی یه جوری نوشتن . یکی میگه با این دوربین کار نمی کنه ، یکی میگه فارسی نمیشه! یه اپدیت خفن تکمیل نیست؟:bc:
دوست من روش کار که یکی هست منتهی فایلهای آپدیت هر گوشی مخصوص خودش هست و نمیشه روی گوشی دیگه
ریخت.شما به بخش سایر گوشیها برید اونجا قسمت xt720 هست میتونید از دوستانی که
این گوشیو دارن بپرسید.
((رام2.2 زیاد هست ولی من چون این گوشیو ندارم و نمیتونم تست کنم برای همین نمیتونم نظری بدم ولی اگر خواستین میتونم بهتون لینک بدم)))

salar_7
08-04-2011, 20:31
اونجا خیلی ناقصه . فقط یه روش هست که یکی نظر داده با اون ویدیو نشون نمیده ! :-<

acmilan308
09-04-2011, 00:04
اونجا خیلی ناقصه . فقط یه روش هست که یکی نظر داده با اون ویدیو نشون نمیده ! :-<
دوست من گفتم که روش کار یکی هست یعنی ریختن رام توسط برنامه rsdlite که آموزشش کاملش هم توی بخش رامهای
مایلستون هست.
منتهی تفاوت در نوع فایل فلش یا همون رام هست.
من چندتا لینک رام براتون میزارم فردا آموزش ریختنش رو هم میگم.منتهی چون خودم تست نکردم از ایراداش خبری ندارم.
مسئولیتش با خودتون.
منتهی اگر هم مشکلی داشته باشه میتونید با ریختن یه رام اصلی همچیزو به روز اول برگردونید پس جای نگرانی نداره.

hamid873
13-04-2011, 07:31
بالاخره با استفاده از برنامه های open recovery و super one click تونستم رام 2.1 گوشی mileston xt720 را به رام 2.2 یا فرویو دستی ارتقا بدم ولی لازم به ذکر است که بعد از این آپگرید سرعت گوشی پایین آمد اینترفیس گوشی زیاد جالب نبود و حتی آیکن های تماس و پیام در منوی اصلی یا home screen وجود نداشت در کل اینترفیس قبلی 2.1 خیلی بهتره و من دوباره به حالت اول برگرداندم. و این هم محتویات فایل text راهنمای استفاده از برنامه ها :
instructions:
A: users with stock 2.1 can proceed to step 1 in instructions.
B: users with stock SBF korean 2.2 rom , need to flash stock 2.1 and goto step 1
C: Users with previous release of my beta with OpenRecovery you should just do Factory Reset, and a restore of the new nandroid backup included in the download link, and goto step 8.

1. root it (SuperOneClick ) - included with zip
2. install OpenRecovery , use included apk.
3. reboot phone once
4. copy the folder "nandroid" to root directory of your sdcard.
5. Make sure sdcard is not attached to pc using "mass storage share" to pc.
6. Run OpenRecovery app and "install Recovery".
7. Press Boot recovery
8. restore the backup "stock221"
9. wipe / factory reset in OpenRecovery
9. reboot


Thanks to all who have donated!
And to others, if you like my work, please press donate on my webpage.

Visit http://dext3r.komodin.org/ for more details and future updates.

Regards,
Dexter

sina489
10-05-2011, 18:57
salam dostan shoma mitonid ba download narm afzare [adobe.flashpl]tamamie file haye flash va bazihash ro ejra konid dostan mitonid be man begid ke milesonamo chejori be 2.2 ertegha bedam alam 2.1 hastam

acmilan308
11-05-2011, 02:23
salam dostan shoma mitonid ba download narm afzare [adobe.flashpl]tamamie file haye flash va bazihash ro ejra konid dostan mitonid be man begid ke milesonamo chejori be 2.2 ertegha bedam alam 2.1 hastam
سلام دوست من لطفا فارسی تایپ کنید...
با ارتقا به 2.2 شما میتونید آدوبی فلش رو روی گوشیتون نصب کنید و توی مرورگر اینترنتی از اون استفاده کنید
برای بازیها و فایلهای فلش احتیاج به فلش پلیر دارید.
-------------
برای رام میتونید این رامو دانلود کنید...البته رامهای دیگه ای هم هست:
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=142155
و روش نصب هم در تاپیک زیر دنبال کنید:
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=108767

acmilan308
11-05-2011, 02:24
salam dostan shoma mitonid ba download narm afzare [adobe.flashpl]tamamie file haye flash va bazihash ro ejra konid dostan mitonid be man begid ke milesonamo chejori be 2.2 ertegha bedam alam 2.1 hastam
سلام دوست من لطفا فارسی تایپ کنید...
با ارتقا به 2.2 شما میتونید آدوبی فلش رو روی گوشیتون نصب کنید و توی مرورگر اینترنتی از اون استفاده کنید
برای بازیها و فایلهای فلش احتیاج به فلش پلیر دارید.
-------------
برای رام میتونید این رامو دانلود کنید...البته رامهای دیگه ای هم هست:
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=142155
و روش نصب هم در تاپیک زیر دنبال کنید:
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=108767

vahidnazeri
25-05-2011, 17:00
آقا سلام. میشه یه کم به من اطلاعات بدین که روت کردن دقیقا چیه و چه فایده ای داره؟؟ و آیا نیازه گوشی مایلستونمو روت کنم؟(گوشیم رو از امریکا فرستادن) و در نهایت به نظرتون به 2.2 آپگرید کنم یا نه؟؟
بسیار سپاسگزارم

acmilan308
25-05-2011, 18:37
آقا سلام. میشه یه کم به من اطلاعات بدین که روت کردن دقیقا چیه و چه فایده ای داره؟؟ و آیا نیازه گوشی مایلستونمو روت کنم؟(گوشیم رو از امریکا فرستادن) و در نهایت به نظرتون به 2.2 آپگرید کنم یا نه؟؟
بسیار سپاسگزارم
سلام
ببینید روت کردن یا به نوعی هک کردن یه اصطلاح هست که توسط اون شما میتونید به فایلهای سیستمی گوشیتون
دسترسی داشته باشید و اونا رو تغییر بدین.
روت کردن لزومی نداره ولی وقتی شما خواسته باشین بعضی از رامهای غیر رسمی رو بریزید یا فونت گوشیتونو عوض کنید یا فارسی ساز بریزید و.....
اونموقع گوشیتون باید روت باشه..
در مورد 2.2 هم اختیار با خودتون هست. مهمترین برتریهای 2.2 نسبت به 2.1 قابلیت انتقال برنامه ها به مموری کارت و
پشتیبانی فلش در مرورگر هست...

vahidnazeri
26-05-2011, 10:28
ممنون از اطلاعات خوبت شهاب جان.

vahidnazeri
26-05-2011, 10:30
من یه روش خیلی عااااالی و ساده واسه آپگرید مایلستون به آندروید 2.2 پیدا کردم که براتون میذارم:

ابتدا برنامه 21 مگابایتی Motorola Software Update رو دانلود کنید از اینجا:

https://rsddownload.motorola.com/download/Motorola_Software_Update.exe

حالا برنامه را رو کامپیوتر نصب کرده و اجراش کنید. ازتون میخواد گوشی رو با USB متصل کنید به کامپیوتر. بعد از اتصال باید صبر کنید گوشیتونو بشناسه و بعد از چند دقیقه دکمه Next رو میزنید و همه چیز حله...
فقط یادتون باشه در طول مدت آپدیت باید به اینترنت وصل باشید و فرایند آپدیت شدن (که همراهش رامتون به 2.2 ارتقا پیدا میکنه) 2 - 3 ساعتی طول میکشه

vahidnazeri
17-06-2011, 09:15
سلام.
آقا یه مشکلی پیدا کردم من! وقتی میخوام یه مسیجی رو send کنم این error رو میده:
com.android.mms) the application has unexpectedly stopped, force close
اگه میشه راهنماییم کنید. نمیتونم مسیج بفرستم دیگه! :(
ممنون

acmilan308
17-06-2011, 10:55
سلام.
آقا یه مشکلی پیدا کردم من! وقتی میخوام یه مسیجی رو send کنم این error رو میده:
com.android.mms) the application has unexpectedly stopped, force close
اگه میشه راهنماییم کنید. نمیتونم مسیج بفرستم دیگه! :(
ممنون
سلام
یه دفعه wipe کنید درست میشه

lord of moto
17-06-2011, 21:30
سلام.
آقا یه مشکلی پیدا کردم من! وقتی میخوام یه مسیجی رو send کنم این error رو میده:
com.android.mms) the application has unexpectedly stopped, force close
اگه میشه راهنماییم کنید. نمیتونم مسیج بفرستم دیگه! :(
ممنون

از رم 2.2.1 عربی استفاده کن هم فارسی کامل پشتیبانی می کنه هم سرعت عمومیش بالاتره من که خودم تا حالا مشکلی باهاش نداشتم

:ea:

ali3993
03-09-2011, 10:21
فكر كنم sbf اشتباهي دادم ...الان گوشيم ، تو صفحه بوت گير كرده با اين تفاوت كه low battry و no program تو صفحه چشمك مي زنه
تو شارژ يا usb هم مي زنم فرقي نمي كنه و ضمناً RDS هم نمي شناستش؟!!!!

acmilan308
04-09-2011, 10:53
فكر كنم sbf اشتباهي دادم ...الان گوشيم ، تو صفحه بوت گير كرده با اين تفاوت كه low battry و no program تو صفحه چشمك مي زنه
تو شارژ يا usb هم مي زنم فرقي نمي كنه و ضمناً RDS هم نمي شناستش؟!!!!
سلام
یه نیم ساعتی بزنید به شارژ اگر درست نشد با یدونه از این شارژرها که خود باتری میره داخلش شارژش کنید و
بعد با rsd فلشش کنید.

aida8404
06-01-2012, 20:18
سلام
دوستان. من گوشیمو به 2.2 اپدیت کردم و یه مشکل بوجود اومده. وقتی با گوشیم تماس میگیرن نه زنگ میخوره و نه ویبره داره فقط روی گوشی عکس تماس ظاهر میشه مثل سکوت کامل عمل میکنه. ممنون میشم راهنمایی کنید. مرسی