PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : روش ریست کارخانه ای (Hard Reset) گوشی HTC Mozart



tighoor
24-10-2010, 10:32
روش ریست کارخانه ای (Hard Reset) گوشی HTC Mozart



درود ...
برای ریست کارخانه ای (hard resert) گوشی خود اول سعی کنید که طبق دستور العمل این تاپیک از طریق خود ویندوز گوشی خود رو Hard Reset کنید:
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=119180

چنانچه ویندوز گوشی شما بالا نمیاید و این امکان نیست که از طریق خود ویندوز گوشی را هارد ریست کنید این کار را انجام دهید:



گوشی خاموش باشد...
دکمه ی VOLUME UP و VOLUME DOWN را با همدیگر نگه دارید...
در حالی که آن دکمه ها را نگه داشتید با دکمه ی power گوشی خود را روشن کنید...
وقتی صفحه ی دستور العمل Hard Reset نمایش داده شد دو دکمه ی VOLUME UP و VOLUME DOWN را رها کنید
بعد از آن دستور العمل نشان داده شده روی صفحه را انجام دهید تا Hard Reset شود....



توجه کندی که Hard Reset باعث میشود که گوشی به حالت کارخانه ای برگردد و تمامی فایل ها در رم شما، اس ام اس ها، کانتکت ها و تمامی تنظیمات شما پاک خواهد شد

hamed-infinit
21-04-2011, 12:46
ممنون بابت آموزش.
یک سوال، آیا این گوشی Death هم میشه که این روش هم نتونه گوشی رو بالا بیاره ؟

tighoor
21-04-2011, 12:49
ممنون بابت آموزش.
یک سوال، آیا این گوشی Death هم میشه که این روش هم نتونه گوشی رو بالا بیاره ؟


تا حالا جایی گزارش نشده..

hamed623
28-07-2011, 13:13
سلام من به 7392 آپدیت کردم بعد حواسم نبود روی Chevron زدم relock دیگه unlock نشد :((( حالا اگه هارد ریست کنم دقیقا میشه مثل روز اول اول که آپدیت نشده بوود ؟؟؟ بعضیا میگن باید رام جدید نصب کنم !!

aaf1st
10-11-2011, 19:04
آقا spl گوشی هم بر میگرده به قبل یا نه؟:dl:

Sir.Daryanavard
11-11-2011, 13:41
آقا spl گوشی هم بر میگرده به قبل یا نه؟:dl:
نه بر نمیگرده

arash_2751
11-11-2011, 16:54
آقا spl گوشی هم بر میگرده به قبل یا نه؟:dl:

بله اگه رام اورجینال 7004 بزنید ورژنتون به قبل برمیگرده

adooki
07-12-2011, 16:50
سلام من یه مشکلی دارم گوشی دوستم اچ دی 7 هست وقتی روشنش میکنی یه عکس میاد که میگه گوشیرو به کامپیوتر وصل کن وصل میکنی هم زون یه اروری میده حتی با گرفتن ولومها و روشن کردن بازم همین عکس میاد گیج شدم

dark_eagle
10-04-2012, 19:42
عمل نمیکنه؟؟!!

LEO K
10-04-2012, 22:47
عمل نمیکنه؟؟!!

دوست من مطمئن هستید ؟ شاید دکمه ی ولومتون مشکل پیدا کرده ، یکم محکم تر فشار بدیدش

mnbvmnbv
23-04-2012, 07:20
سلام من یه مشکلی دارم گوشی دوستم اچ دی 7 هست وقتی روشنش میکنی یه عکس میاد که میگه گوشیرو به کامپیوتر وصل کن وصل میکنی هم زون یه اروری میده حتی با گرفتن ولومها و روشن کردن بازم همین عکس میاد گیج شدم

گوشي من هم دقيقا همين مشکل رو داره. ريست هم نميشه. چي کار ميشه کرد؟

mnbvmnbv
23-04-2012, 08:07
سلام

گوشي من رو صفحه اتصال به کامپيوتر ثابت ميشه. وقتي به کامپيوتر وصل ميکنم ميشه restore کرد اما بازم همونطوريه صفحه. ظاهراً 4 مورد اينطوري هم تو سايت ماکروسافت گزارش شده.

mnbvmnbv
23-04-2012, 09:00
من تو ماکروسافت سرچ کردم و مشکلم حل شد. دکمه دوربينش گير کرده بود که با يه سوزن کشيدمش بيرون و درست شد.

okaliptoosx
16-04-2013, 15:34
من هم ریست کردم ولی دیگه گوشی به کامپیتر وصل نمیشه زون دیگه نمیشناستش؟مشکل چیه چیکار کنم ؟
:sign_help: