PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : روش ریست کارخانه ای (Hard Reset) گوشی HTC Trophy



tighoor
24-10-2010, 10:51
روش ریست کارخانه ای (Hard Reset) گوشی HTC Trophy


درود ...
برای ریست کارخانه ای (hard resert) گوشی خود اول سعی کنید که طبق دستور العمل این تاپیک از طریق خود ویندوز گوشی خود رو Hard Reset کنید:
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=119180

چنانچه ویندوز گوشی شما بالا نمیاید و این امکان نیست که از طریق خود ویندوز گوشی را هارد ریست کنید این کار را انجام دهید:



گوشی خاموش باشد...
دکمه ی VOLUME UP و VOLUME DOWN را با همدیگر نگه دارید...
در حالی که آن دکمه ها را نگه داشتید با دکمه ی power گوشی خود را روشن کنید...
وقتی صفحه ی دستور العمل Hard Reset نمایش داده شد دو دکمه ی VOLUME UP و VOLUME DOWN را رها کنید
بعد از آن دستور العمل نشان داده شده روی صفحه را انجام دهید تا Hard Reset شود....


توجه کندی که Hard Reset باعث میشود که گوشی به حالت کارخانه ای برگردد و تمامی فایل ها در رم شما، اس ام اس ها، کانتکت ها و تمامی تنظیمات شما پاک خواهد شد.

uvwx211
18-05-2011, 01:04
Tudun sneaked wow gold (http://www.ugamesale.com) region, and makes a canvas . His buy wow gold (http://www.ugamegold.com) exclusive poorness to wow gold (http://www.ugamegold.com) explore whether, and only the maplestory mesos (http://www.goldmvp.com/maplestory-mesos/) wear clouds above it, this approximate wow power leveling (http://www.ugamegold.com/wow-powerleveling/) was. But that was exclusive .

cradle00
19-07-2011, 10:32
سلام
اگر هارد ريست كنيم گوشيمونو چون اينا ديگه storage جدا نمي خورند كل اطلاعات روي sdcard ‌رو پاك ميكنه يا فقط اطلاعات روي rom رو ؟

sadeghbabaei
14-09-2011, 12:01
من میخاستم گوشیمو آپ کنم ولی به مشکل بر خوردم الان فقط علامتی که به کامپیوتر وصل باشه رو صفحه گوشیمه این ریستم کردم ولی جواب نداد چه کار باید بکنم با زون هم error 101002e میده هیچکارم نمیشه کرد چکار باید بکنم لطفا کمک کنید

tighoor
14-09-2011, 22:39
من میخاستم گوشیمو آپ کنم ولی به مشکل بر خوردم الان فقط علامتی که به کامپیوتر وصل باشه رو صفحه گوشیمه این ریستم کردم ولی جواب نداد چه کار باید بکنم با زون هم error 101002e میده هیچکارم نمیشه کرد چکار باید بکنم لطفا کمک کنید

گوشی رو خاموش کنید... دکمه ی Vol- رو نگه دارین روشن کنید وقتی صفحه 3 رنگ اومد دکمه vol- رو ول کنید... حالا به همون تاپیک رام های استخراج شده برای htc trophy برید. و رام رو دانلود کنید و گوشی رو تو همین حالت صفحه 3 رنگ گوشی رو به pc وصل و رام رو نصب کنید...
دقت کنید که باید نرم افزار windows mobile device center که برای ویندوز موبایل 6 هست باید روی pc نصب باشه

sadeghbabaei
14-09-2011, 23:44
شرمنده عزیز جان من یه کوچولو سر رشته ندارم میشه بیشتر توضیح بدین مثلا رام رو باید از کجا دانلود کنم یکم کامل تر توضیح بدین یه دنیا ممنونت میشم

kousha001
15-09-2011, 07:33
شرمنده عزیز جان من یه کوچولو سر رشته ندارم میشه بیشتر توضیح بدین مثلا رام رو باید از کجا دانلود کنم یکم کامل تر توضیح بدین یه دنیا ممنونت میشم

برای دانلود رام به اینجا مراجعه کن:

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=119859

برای آموزش نصبش هم به اینجا مراجعه کن:

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=145206&highlight=%D9%86%D8%B5%D8%A8+%D8%B1%D8%A7%D9%85

ضمنا به این هم احتیاج دارید.باید روی سیستمتون باشه.


http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=14

sadeghbabaei
15-09-2011, 17:30
سلام من این کاراکه گفتینو انجام دادم خدارا شکر درست شد فقط میخواستم ازتون تشکر کنم واقعا سایت خوبو حرفه ای دارین من که عاشقش شدم

kousha001
15-09-2011, 18:21
سلام من این کاراکه گفتینو انجام دادم خدارا شکر درست شد فقط میخواستم ازتون تشکر کنم واقعا سایت خوبو حرفه ای دارین من که عاشقش شدم

خوب دوست من خدارو شکر که مشکلت بر طرف شد. ما د خدمتگزاری حاضریم

فقط ی عرض کوچولو. ازین به بعد خواستید از کسی تشکر کنی از http://forum.mobilestan.net/images/burak/buttons/post_thanks.gif استفاده کن.ممنون

sadeghbabaei
15-09-2011, 23:15
جونم برات بگه دکمه تشکرو زدم عزیزم بازم ممنون