PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست مونسترپک برای v3t



mobiestanjma
09-11-2010, 12:10
با سلام
دیدم که خیلی با حوصلا و کامل به همه درخواست ها جواب میدین برای همین من هم عضو سایتتون شدم.
راستش مشخصات گوشی من با اینایی که شما در سایت به اونا پرداختین فرق میکنه و من هم از موتورولا هیچی بلد نیستم. برای همین مشخصات گوشیم رو اینجا میذارم و امیدوارم دوستان لطف کنند و یه مونسترپک کامل (منظورم اینه که فارسی هم باشه. ) که مناسب این گوشیم باشه رو برام تو همین سایت بذارن.(البته من مطالب رو خوندم ولی یخورده گیج شدم . اگه یکی این مطالب رو یکجا و مرتب کنه خیلی خیلی عالی میشه.)

Boot Loader: A.52
SW Version: R3443H3_G_0E.C4.21R
ّFlex Version: GSUSLQAT678MT004
Technology: Quad-Band GSM
DSP S/W Version: 63292900
Language List: 0032

منتظر کمکتون هستم...

NEGRO
09-11-2010, 12:50
سلام دوست عزیز ...
خوش آمدید ...
خدمت شما عرض شه که تا جایی که من می دونم هنوز مونسترپکی برای گوشی v3t ریلیز نشده ...
موفق باشید !

mobiestanjma
09-11-2010, 14:47
خوب پس یه اسکین 12 آیکونی برای این مدل سراغ دارین؟دمتون گرم
ممنون میشم اگه بتونید یه آموزش برای نحوه صحیح نصب اسکین های 12 آیکونی بذارید.(آخه اسکین هایی دارم که درست نصب نمیشن. البته از 12 ایکونی بودنشون هم مطمئنم.)

NEGRO
09-11-2010, 14:59
سلام
البته باید عرض کنم که برای v3t ما یک فیرمور داریم به این آدرس :
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=95603
ولی برای ورژن بوت لودر شما نیستش!
البته پیشنهاد می کنم به این تاپیک برید ...
مجتبی عزیز تبدیل v3t رو به v3I گذاشتن ولی کاملا شانسی و با ریسک بالا هست ! که اصلا توصیه نمیشه! (اصلا)
موفق باشید

mobiestanjma
12-11-2010, 09:39
چی شد پس؟ کسی ما رو راهنمایی نمی کنه؟...
Help me...

mobiestanjma
16-11-2010, 11:07
کمک !!!!

NEGRO
16-11-2010, 12:37
کمک !!!!
سلام
دوست عزیز خدمتتون که عرض کردم فقط محض اطلاعتون باید بگم طی مطالبی که خوندم بعضی ها تونستن با قبول ریسک بالا این بوت لودر رو به 0A.30 تغییر بدن و بعد هم به v3i فلش کنن که باز هم ریسک خیلی بالایی داره و توصیه نمیشه
البته باید بگم که تو بخش مقالات آموزشی مقاله ای رو مجتبی عزیز برای تبدیل v3t ورژن 0A.30 به v3i گذاشتن ولی گوشی شما رو شامل نمیشه

امیدوارم کافی باشه
موفق باشید

MOJI3180
16-11-2010, 18:29
سلام دوست عزیزم
عضویت شما رو تبریک میگم !

mobiestanjma عزیز

گوشی شما همونطور که اشاره کردید v3t هست ! برای این گوشی فریمور _مونسترپک مناسبی وجود نداره ! مخصوصا به اینکه ورزن بوت لودر گوشی شما یه چیز زاقارتی هست !! پس دنبال فیرمور برای این گوشی نباشید !

در مورد اسکین !

هیچ تفاوتی بین اسکین ها وجود نداره و همگی میتونن هم 9 آیکونه باشن و یا 12 آیکونه ! چیزی که مشخص و تعیین میکنه فایل mma_ucp هست ! اگر شما این فایل رو عوض کنید میتونید هم اسکین 9 آیکونه در گوشی داشته باشید و هم 12 آیکونه !

این تاپیک رو مطالعه فرمایید !
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=15241
هر چند که روش آسونتری هم هست ولی فعلا وقت ندارم که بطور کامل توضیحش بدم !


حالا برای نصب اسکین :
ز پنجره ای که در برنامه SKIN MAN باز میشه شما تیک قسمت 3*4 را بزن . منظورم قسمت 3 شگل زیر هست . دو مدل داره . یکی آیکونها به هم نزدیک ترن و دومی از هم دورتر . هر کدوم که خواستید میتونید انتخاب کنید !

3*4 یا 9 آیکونه بودن گوشی به فایل MMA-UCP بستگی داره . معمولا اگر 12 آیکونه باشید میتونید 14 آیکونه هم استفاده کنید . با استفاده از قسمت 2 شکل زیر . 14 آیکونه کردن گوشی مدل های مختلف داره . خودتون میتونید تست کنید و از هر کدوم خوشتون اومد استفاده کنید !
http://www.irupload.ir/images/z8e8upkcpxioawlxpb8.jpg
روش نصب اسکین :
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=8518