PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فیرم ور کوک شده 5800 ورژن Viva-S^3|C6 V20) 51) توسط vivanina (تاریخ 17-08-89)



VIVA
12-11-2010, 20:29
به نام خدا



Firmware C6-00 v20.0.038 For 5800v51

By Vivanina

ورژن 20 فریمور نوکیاC6 برای نوکیا 5800 V51



http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=460533&stc=1&d=1284317268

http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=460516&stc=1&d=1284311780



تغییرات اصلی ورژن 20 نوکیا C6 :

1.بهبود وضعیت باتری .
2.بهبود وضعیت سرعت و پایداری گوشی .
3.کارایی بیشتر سنسور ها .
4.تغییر وضعیت شماره گیر گوشی به سیمبن 3 با قابلیت سرچ .
5.اضافه شدن 2 تم زیبا : Fuchsia Pink, Blue petrol
6.بهبود باگ های سیستم .
7.ورژن جدید ovi مپ (3.04) .
8.آپدیت شدن بخش جاوا .



تغییرات اضافه شده در فریمور پورت شده :

1.هک کامل گوشی :

اضافه شدن رام پچر + Installserver .
به صورت اتومات پچ ها داخل درایو C ریخته میشوند .
به صورت اتومات تنها پچ نمایش فایل های سیستمی روشن میباشد .

2.اضافه شدن نرم افزار های مهم و جدید :

Best Screensnap
FreeiSMS-v1.10
InstantMenu
KillMe.v1.36
MusicStopper v1.60
notifierui
SmartMovie v.4.15
webcamv3
X-plore_v.1.51-Ovi icons

تمامی نرم افزار ها به صورت اتومات بعد از راه اندازی گوشی نصب میشوند و این قابلیت رو به شما میده که نرم افزار ها اگر خواستید پاک کنید و به ورژن جدیدتر آپدیت کنید .

برای آوردن این برنامه Notifications شما باید روی صفحه یک ویجت رو پاک کنید و add content رو زده و Notifications رو انتخاب کنید .

کارایی این برنامه : میس کال و sms های جدید رو نمایش میده .(popup) .

3. اضافه شدن :

تم جدید و زیبای Nokia theme Orange by LA .
Shortcut 3
Shortcut 4
Shortcut 5 به ویجت ها .
زبون فارسی در قسمت رایت لنگویج .(زبون فارسی به اسم Francais مجود هست. ) .

4.تمام چراغ ها + کیبورد + دوربین + بلوتوث + مدیابار + و ... همه و همه فیکس شده .

5.حالت hidden هوم اسکرین همراه با حذف ساعت .

و تغییرات جزئی دیگر ...



این فریمور از چهارشنبه تا امروز 11-12 در حال تست بوده و مشکلی نداشته .



قبل از فلش :

یا مموری کارت رو فرمت و یا پوشه های Private Resource System Sys را پاک کنید .

شما میتونید به ورژن 11 و یا ورژن اصلی 51 گوشی 5800 برگردید و فلش بزنید .

بعد از فلش :

حدود 40 ثانیه صبر کنید تا تمام نرم افزار ها نصب شوند .
اگر سوالی پرسیده شد برای اتصال به انترنت شما Cancel را بزنید و صبر کنید تا پیغام بدهد 9 تا فایل نصب شد و شما باید ok بزنید تا گوشی ریست بشه و بعدش میتونید از گوشی استفاده کنید .

دوستان خودشون میتونند به صورت کامل این فریمور رو کوک کنند .


فایل MCU رو از پست زیر دانلود کنید:



http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=1527349&postcount=2
بعد از دانلود تمام فایلهای اضافی رو حذف کنید و فقط فایل MCU رو بذارید که بمونه!

فایل ape رو هم از ضمیمه دانلود کنید .



کپی برداری در سایت های دیگر با ذکر نام Vivanina و سایت تخصصی موبایلستان مانعی ندارد .


دانلود :

ابراهیم پارسایی
12-11-2010, 21:40
ممنون.عالیه.اما سوال مهم اینجاست،
آیا باگ ها واقعا بر طرف شدن ؟
باگ قاطی کردن اس ام اس ها
باگ روشن موندن چراغ ها
باگ مشکل قفل با کد پنج رقمی
و دیگر مشکلاتی ک الآن تو ذهنم نیست.
اگه تست کردین،لطفا خبرشو بدین
ممنون

RASOOL
12-11-2010, 22:35
آقا وحید خسته نباشید و خدا قوت میگم.
موبایلستان همیشه به نیروهای با دانشی مثل شما تکیه داشته.

VIVA
13-11-2010, 11:18
ممنون.عالیه.اما سوال مهم اینجاست،
آیا باگ ها واقعا بر طرف شدن ؟
باگ قاطی کردن اس ام اس ها
باگ روشن موندن چراغ ها
باگ مشکل قفل با کد پنج رقمی
و دیگر مشکلاتی ک الآن تو ذهنم نیست.
اگه تست کردین،لطفا خبرشو بدین
ممنونبیشتر باگ ها رفع شده .
والا من تا الان مشکل قاطی شدن اسم ها رو توی هیچ پورت شده ای نداشتم .
چراغ هارو تا جایی که تونستم درست کردم حتی موقع شارژ فقط موقعی که باطری لو میزد مشکل داشت که اونم تا جایی که شد درست کردم امیدوارم حل شده باشه .
منظورت از قفل چیه ؟

M@HDI
13-11-2010, 14:35
با سلام
لطف کنید یه لینک مستقیم با قابلیت رزوم قرار بدید!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه امکانش هست فایل mcuرو هم جداگانه قرار بدید!!!!!!!!!!!!
و آیا کلید سبز در هنگام زنگ خوردن گوشی کار میکنه و باگش برطرف شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ابراهیم پارسایی
13-11-2010, 17:03
سلام
مشکل قاطی شدن اس ام اسا،توی تموم پورت شده ها بوده و هنوز برطرف نشده.نمیدونم شما چجوری میگین که...
قفل هم ک گفتم،یکی از بچها توی یه تایپیک گفت وقتی میذاره روی حالت قفل خودکار پنج رقمی،بعد چند روز خودکار از حالت قفل خارج میشه

VIVA
13-11-2010, 19:47
سلام
مشکل قاطی شدن اس ام اسا،توی تموم پورت شده ها بوده و هنوز برطرف نشده.نمیدونم شما چجوری میگین که...
قفل هم ک گفتم،یکی از بچها توی یه تایپیک گفت وقتی میذاره روی حالت قفل خودکار پنج رقمی،بعد چند روز خودکار از حالت قفل خارج میشه

والا من تنها تا الان از فریمور پورت شده ی خود Pnht (ورزن 10-11) استفاده کردم و هیچ مشکلی در قسمت مسیجم وجود نداشت .

در مورد قفل باید بگم که اینجوری که شما میگین من هنوز گوشیم رو قفل نکردم برای چند روز تا برگردم ببینم قفل مونده یا نه :4: حالا دوستان تست کنن خبر بدن .

اگه مشکلی وجود داشته باشه به جز مشکلات پست 1 اون مشکل از طرف خود فریمور هست و نه پورت اون .

دوستانی که فلش کردن روی گوشیشون بیان نظر بدن و اگه باگ داره اطلاع بدن .

ابراهیم جان فکنم شما هم وقتش باشه یه امتحانی بکنی روی گوشیت .


با سلام
لطف کنید یه لینک مستقیم با قابلیت رزوم قرار بدید!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه امکانش هست فایل mcuرو هم جداگانه قرار بدید!!!!!!!!!!!!
و آیا کلید سبز در هنگام زنگ خوردن گوشی کار میکنه و باگش برطرف شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟


جالبه این باگ هایی که دارین نام میبرین من هیچوقت نداشتم . توی این فریمور هم امروز چک کردم مشکل نداشت جواب میداد دوستان دیگه هم تست کنن .

2تا سوال اولتم شرمنده من لینک مستقیم ندارم اینو باید دوستان زحمت بکشن البته اگه MCU رو بخواین میتونم داخل خود سایت آپ کنم .

M@HDI
13-11-2010, 20:17
اگه زحمتشو بکشین ممنون میشم!!!!!!!!!!

Mora66
15-11-2010, 07:17
من آخر نفهمیدم فایل mcu که برای C6 اومده با اینی که برای N97 mini اومده فرق میکنه یا نه!!
یکی بیاد اینو توضیح بده واسه همه..

VIVA
15-11-2010, 07:57
من آخر نفهمیدم فایل mcu که برای C6 اومده با اینی که برای N97 mini اومده فرق میکنه یا نه!!
یکی بیاد اینو توضیح بده واسه همه..

یه توضیحی برای دوستان بدم تا متوجه بشید .

در واقع Mcu در فریمور های پرت شده یکی هست و دارای یک تم و اصل موضوع یعنی Rm و مدل گوشی هست .

یعنی چی : یعنی در حال حاظر این MCU باعث میشه گوشی شما خونده بشه به عنوان 5800 و ادامه فلش به راحتی انحام بشه . شاید اینجوری براتون بهتر باشه شما میتونید فکر کنید که MCU در فریمور های پرت شده جاش رو با CNT مدل های قبل جایگزین شده البته با این اختلاف که تمام فایل های موجود در MCU و PPM در داخل فایل PPM قرار میگیرین.

امیدوارم دوستان متوجه شده باشن .

در آخر شما دوستان میتونین برای تست و فهمیدن موضوع خودتون فایل های فلش 5800 خودتون رو هم یه این حالت درست کنید و فلش کنید .
برای این کار شما باید : ابتدا فایل MCU 5800 رو باز کنید یک جا بریزید و بعد فایل PPM که مخصوص زبون هست رو هم باز کنید و توی همون جایی که MCU رو ریختید بریزید (کپی کنید روشون ) خوب بعدش کافیه شما یک بار یکی از فایل های کوک شده PNHT رو استفاده کنید یعنی بیاید یکی از این PPM های پورت شده رو باز کنید و تمام فایل های داخلش رو پاک کنید بعد این فایل هایی که اول کپی کردین رو جایگزین کنین و کوک کنین .
یعنی شما در این جالت دیگه به جای داشتن PPM MCU CNT فقط PPM MCU دارید که PPM شما دارای 112 مگ میباشد .
این روش تست شده هست من خودم تست کردم برای همین بهتون گفتم .
اگه فلش کنین میبینید که بدون هیچ مشکلی گوشیتون بالا میاد با فریمور اورجینال .

یادتون باشه داخل فایل MCU فریمور پورت شده مدل گوشی و RM آن همراه با ورژن ذکر شده که بسیار برای فلش خوردن گوشی مهم هست .

نتیجه کلی که دوستان میتونن بگیرن با گفته های بالا : این که در فریمور های پرت شده MCU یکی هست و اختلاف در PPM وجود داره .

خیلی شد اما بازم توضیح بیشتر بهتره در قسمت های کوک بیان بشه .

Mora66
15-11-2010, 08:14
ممنون آقا وحید
متوجه منظورتون شدم.
فقط اگه میشه یه لینک بدین واسه mcu ورژن 20 C6 پورت شده
آخه همه ی لینکا ماله ورژن 11 هست!

ostad-navid
15-11-2010, 10:07
viva جان الان اين فيرمور كه گذاشتي realplayer c6 را داره؟ اخه فرمت هاي بيشتري را پخش ميكنه! ورژن realplayer را اگر بگين معلوم ميشه!

atila720
15-11-2010, 10:47
کاش لااقل هم درباره تغییرات خوب و مزیتهای مهمی که توی گوشی بعداز نصب ایجاد میشه میگفتی، و یکی هم اینکه یه لینک از آموزشهای لازم برای انجام یه چنین کاری رو میگذاشتی.
بازم مرسی

VIVA
15-11-2010, 10:59
ممنون آقا وحید
متوجه منظورتون شدم.
فقط اگه میشه یه لینک بدین واسه mcu ورژن 20 C6 پورت شده
آخه همه ی لینکا ماله ورژن 11 هست!

شما از همون لینکی که توی پست 1 هست استفاده کنید مشکلی نداره .


viva جان الان اين فيرمور كه گذاشتي realplayer c6 را داره؟ اخه فرمت هاي بيشتري را پخش ميكنه! ورژن realplayer را اگر بگين معلوم ميشه!

بله من به realplayer دست نزدم و مال خودش هست اما فکر نمیکنم فرمت بیشتری رو پخش کنه .


کاش لااقل هم درباره تغییرات خوب و مزیتهای مهمی که توی گوشی بعداز نصب ایجاد میشه میگفتی، و یکی هم اینکه یه لینک از آموزشهای لازم برای انجام یه چنین کاری رو میگذاشتی.
بازم مرسی

تمام آموزش ها داخل همین بخش کوک موجود هست برای کوک کردن و برای فلش هم که بازم داخل همین بخش وجود داره .
تغییرات اصلی برنامه هم داخل پست 1 نوشتم تغییرات اصلی خود فریمور یکی از خوبیهاش همین دایلرش هست که مانند سیمبین 3 شده .

sam_handsome
15-11-2010, 16:13
سلام و بابت کوک خوبت ممنون
viva جان من میخوام این فایل 200009FE رو جایگزین کنم با این; درسته ؟


دستورایی که تو این فایل هست عکس رو از این فولدر ها از درایو E اجرا نمیکنه درست میگم؟
اگه بخوام تعیین کنم که از بعضی فولدر های درایو C هم عکس رو تو گالری نشون نده باید چه دستورایی رو بهش اضافه کنم؟ برای C هم فایلش 200009FE هست دیگه؟

bahahs
15-11-2010, 16:41
دوستان یک سوال کمی بی ربط(دیدم تاپیک در حال پیگیریه گفتم شاید اینجا مناسب باشه)

میخواستم بدونم آیا احتمال پورت شدن سیمبیان 3 در آینده به روی c6 وجود داره؟
ممنون

ابراهیم پارسایی
15-11-2010, 17:27
فید بک من.منیا
.مالس

من خودم هنوز فلش نزدم.اما یکی از دوستام که من فایلا رو بهش دادم و فلش زد،میگه بروزرش مشکل داره.
میل ها از توی مسیجینگ باز نمیشه و باید از توی ایمیل باز کنی.و مشکل زمانبندی اس ام اس هم وجود نداره.
با تشکر

VIVA
15-11-2010, 19:39
سلام و بابت کوک خوبت ممنون
viva جان من میخوام این فایل 200009FE رو جایگزین کنم با این; درسته ؟
دستورایی که تو این فایل هست عکس رو از این فولدر ها از درایو E اجرا نمیکنه درست میگم؟
اگه بخوام تعیین کنم که از بعضی فولدر های درایو C هم عکس رو تو گالری نشون نده باید چه دستورایی رو بهش اضافه کنم؟ برای C هم فایلش 200009FE هست دیگه؟

بله همین فایل هست . تا اونجایی که من اطلاع دارم برای درایو C کد 0x40001 که برای هر یکی که میخواید اضافه کنید آخر کد رو تغییر بدین 1 2 3 و ...


میخواستم بدونم آیا احتمال پورت شدن سیمبیان 3 در آینده به روی c6 وجود داره؟
ممنون

گروه PNHT که امیدوارن اما فکر نکنم به این زودیها خبری بشه معلوم نیست .


فید بک من.منیا
.مالس

من خودم هنوز فلش نزدم.اما یکی از دوستام که من فایلا رو بهش دادم و فلش زد،میگه بروزرش مشکل داره.
میل ها از توی مسیجینگ باز نمیشه و باید از توی ایمیل باز کنی.و مشکل زمانبندی اس ام اس هم وجود نداره.
با تشکر

مشکل وب رو اگه میشه بیشتر توضیح بدین .
برای مسیجینگ که خود نوکیا در این گوشی مثلا ایمیل منیجر گزاشته که برای کاربر بهتر باشه و این کار کار خود نوکیا هست و باگ نیست .

ابراهیم پارسایی
16-11-2010, 09:34
الان دوستم میگه فکر میکنه رم گوشیش مشکل پیدا کرده.میگه وقتی سه تا نرم افزار رو با هم باز میکنه،خودکار یکیشون بسته میشه.در حالی که هنوز رم خالی داره.
اگه رم فول شه باید پیام جنرال مموری فول بیاد،نه خودکار نرم افزار بسته شه.
فکر نمیکنین این یکی از اون مساعلی باشه که عنایت جان توی تایپیک کوک خودش بهش اشاره کرد ؟؟
ایشون گفته چون فریمورهای پورت شده مخصوص سخت افزار گوشی دیگه ای هستن،ممکنه به علت ناسازگاری با قطعات سخت افزاری،به مرور روی گوشی تاثیر بد بذارن.
.
در مورد بروزر هم گفت که فقط مشکل داره.گفت بعضی وقت ها نوار پایین ک آپشن و اگزیت روش هست ناپدید میشه،اما نوار شرتکات بالایی جای خودش میمونه

VIVA
16-11-2010, 12:39
الان دوستم میگه فکر میکنه رم گوشیش مشکل پیدا کرده.میگه وقتی سه تا نرم افزار رو با هم باز میکنه،خودکار یکیشون بسته میشه.در حالی که هنوز رم خالی داره.
اگه رم فول شه باید پیام جنرال مموری فول بیاد،نه خودکار نرم افزار بسته شه.
فکر نمیکنین این یکی از اون مساعلی باشه که عنایت جان توی تایپیک کوک خودش بهش اشاره کرد ؟؟
ایشون گفته چون فریمورهای پورت شده مخصوص سخت افزار گوشی دیگه ای هستن،ممکنه به علت ناسازگاری با قطعات سخت افزاری،به مرور روی گوشی تاثیر بد بذارن.
.
در مورد بروزر هم گفت که فقط مشکل داره.گفت بعضی وقت ها نوار پایین ک آپشن و اگزیت روش هست ناپدید میشه،اما نوار شرتکات بالایی جای خودش میمونه

نمیدونم والا این حرف عنایت جان احتمال داره درست باشه اما من فکر میکنم این گوشیها سخت افزارشون یکی هست منظورم اصلیشونه یعنی cpu ram در کل احتمال داره .
دوستان با کوک کردن میتونن اگه مشکلی باشه رفعش کنن .

aassww
16-11-2010, 14:34
سلام وحيدجان

من الان 2روزه كه دارم ازاين فيرمور شما استفاده ميكنم خيلي عاليه بيشتر رو باگها تمركز كردي من كه باگي نديدم راضي هستم.
مزايا اين فيرمور نظر شخصي
يكي ازمزيا اين فيرمور اينه كه باگها احتمالي رفع شده
ومزايا ديگر اين فيرمور شلوغ نيست واز برنامه هايي كه قابليت ابديت دارند دراين فيرمور استفاده نشده ودوستان ميتونند به راحتي نصب كنند ..
با تشكر

VIVA
16-11-2010, 15:54
ایشالا تا یکی دو روز آینده یا اگه مشکلی نداشته باشم امشب شاید بتونم کوک شده ی خوبی رو براتون بزارم تا استفاده کاملا بهینه ای از گوشی بشه بدون هیچ مشکلی .

af6900
16-11-2010, 16:25
من تنها تا الان از فریمور پورت شده استفاده نکردم می تونید راهنمایی بکنید ممنون
فایل هاشو دانلود کردم ولی چه جور باید نصب بکنم

VIVA
16-11-2010, 16:40
من تنها تا الان از فریمور پورت شده استفاده نکردم می تونید راهنمایی بکنید ممنون
فایل هاشو دانلود کردم ولی چه جور باید نصب بکنم

تا حالا فلش کردی گوشیرو ؟

af6900
16-11-2010, 16:46
تا حالا فلش کردی گوشیرو ؟

بله فلش کردم

VIVA
16-11-2010, 17:55
بله فلش کردم

ببین دوست عزیز شما تا اینجا باید 3 تا فایل mcu ppm uda داشته باشی یعنی دانلود کرده باشی .

فقط کافیه شما وقتی که گوشی رو میخوای فلش کنی mcu و ppm و uda رو به جای فایل های اصلیتون قرار بدی و فلش کنی گوشیرو دیگه cnt نداریم و شما هم چیزی نزارید در جف .

چون گفتین فلش کردین فکر میکنم همین یکم کافیه .
موفق باشید .

BehrouzKhan
16-11-2010, 18:33
زبان نوشتاری فارسی نداره و این مشکل بزرگی هست به نظر من

ابراهیم پارسایی
16-11-2010, 20:57
ایشالا تا یکی دو روز آینده یا اگه مشکلی نداشته باشم امشب شاید بتونم کوک شده ی خوبی رو براتون بزارم تا استفاده کاملا بهینه ای از گوشی بشه بدون هیچ مشکلی .

پس یعنی با این فلش نکنم صبر کنم جدید بیاد ؟

VIVA
16-11-2010, 22:58
زبان نوشتاری فارسی نداره و این مشکل بزرگی هست به نظر من


داره دوست عزیز به اسم فرانسه هست .


پس یعنی با این فلش نکنم صبر کنم جدید بیاد ؟

آره درست کردمش دارم تستش میکنم اگه شد شاید امشب آپش کنم دارم روی uda کار میکنم .

siamak18
16-11-2010, 23:16
vivanina جان این کوک جدید که می خوای انجام بدیswipe to unlock داره ؟؟

VIVA
16-11-2010, 23:32
vivanina جان این کوک شما swipe to unlock داره ؟؟


بله دوست عزیز این مخصوص خود c6 هست پس اینجا هم وجود داره .

hastam
17-11-2010, 00:17
زبان نوشتاری فارسی نداره و این مشکل بزرگی هست به نظر من

گفته بودن که francies رو انتخاب کنید تا کیبورد فارسی بیاد

مشکلی که داشتم با این فریم ویر این بود که ریست های عجیبی میکرد!
مثلا با باز شدن nimbuzz گوشی ریست میکرد، که مجبور شدم پاک کنمش دوباره بریزم
یا وقتی یکی برام چیزی بلوتوث میکرد، ریست میکرد!

af6900
17-11-2010, 12:41
من می خوام با فونیکس فلش بزنم ولی فونیکس فایل هارو پیدا نمی کنه
چی کار کنم؟؟؟؟
ممنون

طلا
17-11-2010, 14:19
من می خوام با فونیکس فلش بزنم ولی فونیکس فایل هارو پیدا نمی کنه
چی کار کنم؟؟؟؟
ممنون

با فونيكس نميشه، بايد با jaf و در حالت خاموش فلش بزني.

majid3354
18-11-2010, 00:49
گفته بودن که francies رو انتخاب کنید تا کیبورد فارسی بیاد

مشکلی که داشتم با این فریم ویر این بود که ریست های عجیبی میکرد!
مثلا با باز شدن nimbuzz گوشی ریست میکرد، که مجبور شدم پاک کنمش دوباره بریزم
یا وقتی یکی برام چیزی بلوتوث میکرد، ریست میکرد!

چرا تو کوکتون از این کیبوردها استفاده نکردین http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=118769

siamak18
18-11-2010, 03:47
داره دوست عزیز به اسم فرانسه هست .



آره درست کردمش دارم تستش میکنم اگه شد شاید امشب آپش کنم دارم روی uda کار میکنم .


پس چی شد vivanina جان؟ من این رو دانلود نکردم چون شما گفتی جدیده رو زود آپ میکنی!!!

af6900
18-11-2010, 08:20
دستت درد نکنه کوک جالبی بود
یک سوال؟
فارسی نداره

VIVA
18-11-2010, 13:47
پس چی شد vivanina جان؟ من این رو دانلود نکردم چون شما گفتی جدیده رو زود آپ میکنی!!!ایشالا به زودی آپش میکنم آخه عید بودو وقت کم :4:


چرا تو کوکتون از این کیبوردها استفاده نکردین http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=118769خیلی وقتمو داشت می گرفت تا خودم فارسی رو اضافه کنم اینو ندیده بودم ممنون که گزاشتین اگه مشکلی نداشته باشه حتما از این توی ورژن بعدی استفاده میکنم .


فارسی ندارهنه هنوز چون نوکیا ورژن فارسی رو برای ورژن 20 اراثه نکرده هنوز .

VIVA
18-11-2010, 15:48
پس چی شد vivanina جان؟ من این رو دانلود نکردم چون شما گفتی جدیده رو زود آپ میکنی!!!

تموم شد میتونید ورژن جدید رو در لینک زیر ببینید :

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=121561

MaKenZi
18-11-2010, 15:58
با تشکر از آقا وحید ،
چون کوک جدید ، بهینه شده و آپدیت شده ، کوک این تاپیک هست ، پس این تاپیک رو قفل میکنم.

همونطور که آقا وحید گفت برای دریافت کوک جدید به تاپیک زیر برید:


http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=121561