PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش آپدیت گوشی Nokia N82 (وسایرگوشی های FP1) با خود گوشی



ho99
14-11-2010, 15:49
آموزش آپدیت گوشی Nokia N82 (وسایرگوشی های FP1) با خود گوشی

همانطورکه می دانید بیشتر گوشی های s60v3 در قسمت device manager دارای گزینه
check for update هستند و قابلیت آپدیت ازطریق خود گوشی رو دارند ولی بعضی گوشی ها این گزینه رو ندارند مثل N82 :welcomeswing:

(((
1) ابتدا باید به مسیر زیر رفته و تنظیمات مورد نظر را انجام دهید (قسمت های آبـی رنگ مهم هستند):
Menu>settings>Connection>Access points>Options>New access points

Update=Connection name
Packet data=Data bearer
Update=Access points name
nokiams=User name
yes=Prompt password
nokiamspass=password
=Authenticationاین مورد دلخواه است
Homepage= https://dms.update.nokia.com/dms/omadm

2)از داخل Menu وارد Search شوید(یا از standby گوشی که همون صفحه ی اول گوشیه)



3)به مسیر زیر رفته و گزینه Update رو انتخاب کنید( که در مرحله قبل درست کردیم) :
Options>settings>Connection>Access points=Update



4)برگردید و وارد Search the Internet شوید



5)گزینه Show avail. update را انتخاب کنید


6)و درآخــــر به اینترنت وصل شوید



حالا گوشی برای آپدیت شروع به جستجو میکنه و بعد از پیدا کردن آپدیت از شما سوال میکنه که میخواید آپدیت کنید یا نه؟ پس از تایید شما عملیات آپدیت آغاز میشه...

مزاياي آپديت از طريق خود گوشی
NSU , JAFو ...(1) راحتی كار نسبت به آپديت با برنامه هايی مثل
(حدود 4-5 مگابايت!!!) NSU حجم بسيار كم آپديت ها نسبت به آپديت با (2)
شدن گوشی Dead از بین رفتن احتمال (3)
(4) سرعت بسيار بالا تر!!!
و ...


آموزش از دوست عزیزم pedram76 در org.ir-tci


که یه کم خلاصه بود و من کاملش کردم.

mohammadi66
03-02-2011, 10:32
نمییشه من این اررور را دارمmake sure you have the corect access point

alishamsipur
08-01-2012, 21:46
با سلام من گوشی 5530دارم ورژن اولش که 30 بود به 40 ارتقا دادم ولی زبانش کلآ انگلیسی شد حالا باید چکار کنم

EmmaWLove
09-01-2012, 19:19
با سلام من گوشی 5530دارم ورژن اولش که 30 بود به 40 ارتقا دادم ولی زبانش کلآ انگلیسی شد حالا باید چکار کنم

باید فریمور فارسی رو دانلود کنی و دوباره با فونیکس فلش بزنی:bt:

hoomanyosefi
04-06-2012, 01:31
نشد
:sorry:

hoomanyosefi
04-06-2012, 01:32
خودم 82 دارم