PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : .: آموزش شير كردن Gprs ايرانسل در كامپيوتر خود :.



Arash66
01-03-2007, 10:17
با سلام خدمت تمامي دوستان عزيزم !
اين آموزش رو براي كمك به دوستان عزيزم كه درخواست كرده بودند ، آماده كردم .... اميدوارم كمكي كرده باشم !
با خواندن و مطالعه اين آموزش شما قدر خواهيد بود با GPRS شبكه ايرانسل از كامپيوتر خود به شبكه جهاني اينترنت متصل شويد بدون اشغالي خط تلفن و خط موبايل !

نكته : تا 15 عيد كلا اين سرويس مجاني ارائه شده است !

پس شروع مي كنيم :

نكته : البته اين آموزش بيشتر براي گوشي هاي سوني اريكسون است ولي برند نوكيا و غيره هم بايد با برنامه مخصوص اتصال به شبكه گوشي خود اين كارها رو انجام دهند !

نكته : اول اينكه بايد كاملا درايو گوشي شما نصب شده باشد و همچنين بايد كابل گوشيتون سالم و به كامپيوتر نصب شده و توسط سيستم شناخته شده باشد ...!


http://i5.tinypic.com/2lj6ka1.jpg

مرحله اول : وارد اين گزينه از برنامه نصب شده گوشيتون بشويد ، همون پي سي سوئيت !

http://i9.tinypic.com/2nvciz4.gif

بعد از وارد شدن به اين برنامه گزينه mobile networking wizard را زده !

http://i16.tinypic.com/33jgzdg.gif

بعد كليك كردن گزينه مربوطه شما بايد new connection رو بزنيد ( باري ساختن اكانت متصل شدن به اينتر نت گوشي در كامپيوتر خود )

http://i2.tinypic.com/30t43ed.gif

در مرحله بعد شما بايد يا همون گزينه پيش فرض رو انتخاب كنيد يا گزينه اي رو انتخاب كنيد كه نوع گوشيتون رو با usb و مودم نشون ميده !

http://i13.tinypic.com/4ieteo2.gif

در مرحله بعد بايد در قسمت connection name يك اسم انتخاب كنيد براي كانكشن خود و بعد next یا انتخاب كرده !

http://i8.tinypic.com/2m2j6sm.gif

در قسمت APN حتما GPRS رو قيد كنيد و بعد next رو بزنيد !

http://i18.tinypic.com/2e5pidf.gif

و در مرحله بعد يك user name و password انتخاب كنيد به دلخواه !

http://i1.tinypic.com/4dpmmbc.gif

در مرحله بعد شما next رو ميزنيد تا كانكشن شما ساخته شود !
و بعد روي كانشكن ساخته شده GPRS گوشيتون كليك كرده و connect رو زده مطابق شكل !

http://i7.tinypic.com/339hd21.gif

بعد از اين مرحله روي dial كليك كرده منتظر باشيد و اينك روي گوشي شما هم زخnnect مياد متصل مي شودي به GPRS ايرانسل !

http://i5.tinypic.com/30deyhz.gif

هم اينك بايد با اين سرعت و كانكشن وصل شده باشيد !
اميدوارم آموزش راحتي شده باشه و همچنين ازش لذت ببريد ...

http://i10.tinypic.com/3zk5zt2.gif

نكته آخر : فقط يادتون باشه بايد آنتن موبايلتون پر باشه اونم از نوع خفنش تا بتونيد از سرعت خوبي برخوردار باشيد ...


:flower: :flower:
نويسنده : خودم __ عكسها خودم ....
منبع : موبايلستان -- click4u.blogfa.com

Mr'James
01-03-2007, 11:11
با این سرعت وصل می شیم ولی از DialUp هم سرعت پایین تره

miliomid
03-03-2007, 17:14
دوست عزیز ممنون از آموزشتون
گوشی من w500i هست برنامه PC Suite رو از داخل سی دی خود گوشی نصب کردم ولی گزینه ای به نام Mobile Networking Wizard وجود نداره :sad: و به جای اون Communication Center هست که نمی دونم چیه ... :coonfused:
آیا گوشی من چنین قابلیتی نداره یا اشکال از نرم افزار هست ؟ :coonfused:
ممنون

laleh1380
03-03-2007, 21:00
ممنون از آموزش خوبی که داده اید اما متاسفانه من از سیمکارت دولتی استفاده میکنم

mahyarSAMSUNG
04-03-2007, 02:55
تا یه جاهایشش شبیه سامسونگ بود ولی اون قسمتی رو که گفتی جی پی آر اس رو انتخاب میکنی در پی سی سوئیت سامسونک وجود نداره .

amin_radon
04-03-2007, 12:09
آقا این پست رو با اتصال gprs ایرانسل می زنم (یعنی با اون وصل شدم ).چه حالی میده والا.هم میشه تو موبایل وصل شد هم تو کامپیوتر. موبایلمم N80 است که صفحات اینترنت رو کامل(عین تو کامپیوتر) می یاره !همراه با یک نشانگر ماوز.از شب تا صبح وصلم .این موبایل IR-TCI رو ول کنید با اون امکاناتشون.خدا را شکر از انحصار در اومد!

mahyarSAMSUNG
05-03-2007, 03:04
یعنی شما فارسی میتونید بنویسسد ؟؟ با گوشیتون ؟؟؟

limitx
05-03-2007, 11:25
سلام ...
آقا تو برنامه pc suit وقتی Mobile network wizard رو میزنم قسمت new connection برای من فعال نیست .
همه درایورهای گوشی رو هم نصب کردم و pc suit هم به گوشیم وصل هست ...
لطفا راهنمایی کنین ...

مرسی

atomic
05-03-2007, 13:01
یعنی شما فارسی میتونید بنویسسد ؟؟ با گوشیتون ؟؟؟
مگه نباید بشه؟ من فکر کنم این دوستمون گوشیو به pc وصل کرده و فارسی تایپ کرده(از browser کامپبوتر استفاده کرده).

mamad_chagho
05-03-2007, 13:34
سلام ببخشید من دبلیو 800 دارم وقتی برنامه پی سی سوییت رو نصب مکنم اصلا چنین برنامه ای نصب نمیشه یه برنامه میاد رو دسکتاپ با اسم Sony Ericsson File Manager حالا نمیدونم دبلیو 800 این برنامه رو نداره!من درست نصبش نکردم و یا...

لطفا پاسخ دهید

® Ali
06-03-2007, 22:26
سلام ببخشید من دبلیو 800 دارم وقتی برنامه پی سی سوییت رو نصب مکنم اصلا چنین برنامه ای نصب نمیشه یه برنامه میاد رو دسکتاپ با اسم Sony Ericsson File Manager حالا نمیدونم دبلیو 800 این برنامه رو نداره!من درست نصبش نکردم و یا...

لطفا پاسخ دهید
دوست عزیز. فکر کنم اشکال از ورژن PC Suite باشه. نسخه جدیدش را از سایت خود SE دانلود کن احتمالا درست بشه.

ShahabSAMSUNG
06-03-2007, 22:48
تا یه جاهایشش شبیه سامسونگ بود ولی اون قسمتی رو که گفتی جی پی آر اس رو انتخاب میکنی در پی سی سوئیت سامسونک وجود نداره .


مهیار جون، این تنظمیات برای گوشی های سامسونگ با برنامه PC Studio خیلی خیلی راحته.
حتی فکر نکنم نیاز به آموزش داشته باشه. ولی اگه بخوای آموزشش رو می زارم.

خودم که امتحان کردم. سرعتش مالی نیست. مخصوصاً که خونه ما جاییه که آنتن ایرانسل ضعیفه.

Arash66
06-03-2007, 23:17
دوستان عزيز مشكلي نداريد كه ....
فقط يادتون باشه كانكت ميشيد گوشيتون رو يه جايي قرار دهيد كه آنتنش فول باشه !

mahyarSAMSUNG
07-03-2007, 01:49
مهیار جون، این تنظمیات برای گوشی های سامسونگ با برنامه PC Studio خیلی خیلی راحته.
حتی فکر نکنم نیاز به آموزش داشته باشه. ولی اگه بخوای آموزشش رو می زارم.

خودم که امتحان کردم. سرعتش مالی نیست. مخصوصاً که خونه ما جاییه که آنتن ایرانسل ضعیفه.

آقا شهاب پس چرا معطلی :w00t: :w00t: :w00t: من که نتونستم وصل بشم اگه میشه یاد بده . چون خونه ما خیلی خیلی آنتن ایرانسلش خوبه :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :praise:

sadegh khan
08-03-2007, 02:32
تشكر فراوان

limitx
09-03-2007, 12:17
دوستان عزيز مشكلي نداريد كه ....
فقط يادتون باشه كانكت ميشيد گوشيتون رو يه جايي قرار دهيد كه آنتنش فول باشه !

سلام ...
آقا تو برنامه pc suit وقتی Mobile network wizard رو میزنم قسمت new connection برای من فعال نیست .
همه درایورهای گوشی رو هم نصب کردم و pc suit هم به گوشیم وصل هست ...
لطفا راهنمایی کنین ...

مرسی

ahmad rayaneh
09-03-2007, 15:48
مرسی عالی بود
من با خط برادرم وصل شدم . از نظر سرعتم از دیال آپ خودمون چیزی کم نداره.

rehi1
13-03-2007, 09:37
سلام خواهشا اگه کسی میتونه کمکم کنه من صفحات رو میتونم تو گوشیم باز کنم اما وقتی با کامپیوتر شیر میکنم هیچ صفحه ای باز نمیشه کسی میدونه چرا؟؟؟

Arash66
13-03-2007, 09:51
سلام خواهشا اگه کسی میتونه کمکم کنه من صفحات رو میتونم تو گوشیم باز کنم اما وقتی با کامپیوتر شیر میکنم هیچ صفحه ای باز نمیشه کسی میدونه چرا؟؟؟
ريحانه خانم درسته اين چند روزه براي من هم هميطنوره فكر ميكنم مشكل از خود ايرانسله !! :exclaim:

javad-karimi
13-03-2007, 10:21
ريحانه خانم درسته اين چند روزه براي من هم هميطنوره فكر ميكنم مشكل از خود ايرانسله !! :exclaim:

تو كامپوترت برو به قسنت internet options و رو كنكشني كه ساختي كليك كن settings رو بزن use a ..... رو تيك بزن و اي پي 010.131.26.138 رو با پرت 8080 وارد كن

zx7
13-03-2007, 11:46
ربطی به ...... کامپیوتر نداره، برای من هم 2 روز هست با کامپیوتر کار نمیده.
تنظیمات ...... روی گوشی ذخیره شده.

ahmad rayaneh
13-03-2007, 21:55
ربطی به ...... کامپیوتر نداره، برای من هم 2 روز هست با کامپیوتر کار نمیده.
تنظیمات ...... روی گوشی ذخیره شده.
درسته واسه منم که خیلی عالی و بیدردسر (بدون تنظیم ...... در کامپیوتر) تا شنبه یکشنبه وصل میشدم ؛ دیگه به هیچ وجه صفحه ای رو باز نمیکنه .
هنوز یه هفته نشده کم آوردن !
اگه کسی راه حلی پیدا کرد سریعا بگه
مرسی

samanleader
31-03-2007, 20:44
خیلی عالی بود.هنوز امتحان نکردم.ولی آیا سرعت 115kbps واقعی است؟

Arash66
01-04-2007, 02:32
خیلی عالی بود.هنوز امتحان نکردم.ولی آیا سرعت 115kbps واقعی است؟
دوست عزيز اين سرعت رو نشون ميده ولي در عمل سرعت واقعي سند ريسيوش اين رقم نيست و خيلي پايينتره ...

rehek
03-03-2008, 22:57
سلام دوستان عزيز
من يه سوال داشتم . آيا اين امكان ( اتصال Gprs گوشي به كامپيوتر ) براي تمام گوشيهاي سوني اريكسون امكان پذيره يا در بعضي از مدلهاش نميشه ؟
با تشكر

Mahdi_1989
04-03-2008, 16:44
دوست عزیز برای گوشیهایی که قابلیت اتصال به pc دارن ! این امکان وجود داره !

به وسیله نرم افزارهای که برای گوشی ساخته شده ! (pc suit )

موفق باشید !

keramatimj
27-02-2009, 18:44
براي همراه اولي ها چي؟