PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : معرفی و مشخصات گوشی Vivaz pro از شرکت سونی اریکسون



Negar
07-01-2010, 18:32
http://img.gsmarena.com/vv/pics/sonyericsson/se-kanna-0.jpg




اطلاعات کلی
باند فرکانس : GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 / HSDPA 900 / 2100

مشخصات ظاهری
ابعاد : -
وزن : -

صفحه نمایش
نوع: TFT با قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ
اندازه : 3.2 اینچ , 360x640 پیکسل
حسگر شتابسنج برای چرخش اتوماتیک
صفحه کلید QWERTY

مشخصات حافظه
دفترچه تلفن: نامحدود , Photo call
ذخیره تماس: نامحدود
حافظه مموري كارت : (microSD (TransFlashقابل ارتقا تا 32GB

ابزار ارتباطي گوشي
GPRS : Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
EDGE : Class 10, 236.8 kbps
3G : HSDPA; HSUPA
WLAN : Wi-Fi 802.11 b/g, DLNA
بلوتوث : v2.1 با A2DP
اینفرارد: ندارد
v2.0 microUSB : USB

دوربین
نوع: 5 مگاپیکسل
ابعاد عكس : 2560х1920 پیکسل
قابليت فيلمبرداري: 1280x720 پیکسل
دوربین دوم: ندارد
اتوفوکوس , فوکوس لمسی , فلاش LED , قابلیت تشخیص چهره و لبخند , Geo-tagging

سایر مشخصات
OS : Symbian Series 60, 5th edition
CPU : 725 MHz processor
Messaging : SMS, MMS, Email
مرورگر اینترنت: WAP 2.0 / xHTML
رادیو : رادیو FM استریو با RDS
GPS : دارد با پشتیبانی A-GPS
قابلیت پخش WMV/RV/MP4/3GP/ MP3/WMA/WAV/RA/AAC/M4A
Gesture control
Google maps
Facebook and Twitter apps
....... and Picasa integration
Organizer
Voice memo
T9

مشخصات باتري
Standard battery, Li-Po
زمان آماده به كار: -
زمان مكالمه مداوم: -

f.a.r.i
07-01-2010, 18:48
برای دیدن تصاویری از این گوشی بر روی این لینک کلیــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــک (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?p=1219181#post1219181)کنید.

alivana
19-11-2010, 01:48
روش اتصال به اندوید مارکت

MOoHAMMAD
19-11-2010, 17:14
سلام
این گوشی اسمش ویواز پرو است لطفا اصلاح کنید

mehdimghi
19-11-2010, 22:46
اسم دیگرش Kanna هست که به Vivaz pro تغییر کرده
ویرایش شد

http://img.gsmarena.com/vv/pics/sonyericsson/vivaz-pro-1.jpg

mehdionline7
13-12-2010, 15:31
این گوشی قلم نداره ؟

mehdimghi
13-12-2010, 17:46
تو برخی پکیج ها بوده و برخی نه
ولی جای قلم نداره
به نظرم اصلا نیاز نیست

dark touch
31-12-2010, 16:53
ببینم این گوشی رو کسی استفاده کرده که بدونه مشکلی یا چیزی که کار باهاش سخت باشه داره یا نه؟

mehdimghi
31-12-2010, 20:51
مشکل خاصی نداره ولی الان بهتره با این قیمت c7 نوکیا رو بگیری که ورژن جدید هست و تاچش مثل آیفون

bromideh
10-01-2011, 17:42
چقدر اين تاپيك خلوت و بي روحه...بابا كمي هم از نحوه آپديت كردن ... ورژن آن..برنامه هاش و .... بگيد.

mehdimghi
10-01-2011, 23:16
اینجا بخش هست همه چی هست
http://forum.mobilestan.net/forumdisplay.php?f=207

navid52000
21-01-2011, 22:18
هک کردنش که مشکلی نداره؟
بعضی ها گفته بودن نمیشه هکش کرد و فلان .....:az:

MR.A King
04-02-2011, 09:15
درود

گوشی ویواز پرو به طور معمول چقدر شارژ باطری نگه میداره؟

در حالت استفاده زیاد

در حالت استفاده معمولی

mehdimghi
05-02-2011, 09:52
معمولی 3 تا 4 روز
زیاد اگه پشت سر هم منظورته 3-4 ساعت و اگه پشت سر هم نه . 1.5 تا 2 روز

R.reza.A
09-03-2011, 13:52
هک کردنش که مشکلی نداره؟
بعضی ها گفته بودن نمیشه هکش کرد و فلان .....:az:

آره تا حالا راهی برای هک کردنش نیست
منم عصابم خورد شده
حالا باید صبر کنیم ببینیم راهی میشه پیدا کرد یا نه؟!!!:cr:

keyvan087
18-03-2011, 16:44
با چه نرم افزاری به کامپیوتر وصل میشه ؟
Ovi pc suite ?

mehdimghi
18-03-2011, 19:39
http://forum.mobilestan.net/forumdisplay.php?f=207

bibak_fa
04-05-2011, 17:27
با سلام.
دوستان به نظره شما ویواز پرو هنوز ارزش خرید داره؟

mehdimghi
04-05-2011, 20:49
نظر من x6 بین این دو

bibak_fa
04-05-2011, 21:54
ولی بنده نیاز شدید به کیبرد دارم

mehdimghi
05-05-2011, 09:08
شما اصلا سیستمی که میخواین رو مشخص کردید ؟ اندروید میخواین یا سیمبیان ؟
انتظاراتتون و قیمت مورد نظرتون رو در بخش مشاوره بگید بهتون معرفی کنن

bibak_fa
05-05-2011, 11:47
بنده قصد خرید یک گوشیه کیبرد دار با باطریه قوی دارم و انتظراتم اینا هستن:
1)باطریه قوی
2)کیبرد خوب و کارامد
3)سیستم عامل خوب به همراه نرم افزار های کاربردی(مانند دیکشنری های خوب و نرم افزار های ماشین حساب-مهندسی) و تا حدودیم بازی.همچنین مهمترین مورد اینه که سیستم عاملش حالا حالا ها رو دور باشه و از دور خارج نشه
4)بدنه ی قوی
5)سکوت 3/5 و با کیفیت(با هندسفری خیلی اهنگ گوش میدم)
6)گوشی را در جیب راحت جا بدم و قابل حمل باشه

دوست عزیز میخوام که انتظارات بالا کامل براورده بشن

mehdimghi
05-05-2011, 15:10
در اون یکی تاپیک پاسخ دادم

ALI 1997
17-05-2011, 15:50
سلام دوستان 2سوال داشتم
1ايا اين گوشي ملتي تاچ هست?
2ايا بازي ها يا برنامه هاي symbian^3رو ميخونه?
mer30

MoHaMaD
17-05-2011, 18:28
سلام دوستان 2سوال داشتم
1ايا اين گوشي ملتي تاچ هست?
2ايا بازي ها يا برنامه هاي symbian^3رو ميخونه?
mer30
1 - خیر دوست گلم . تاچ این گوشی از نوع resistive یا مقاومتی هستش و مولتی تاچ نیست
2 - نه متاسفانه . فقط برنامه های سری 60 ورژن 5 و همچنین برنامه های مشترک با سیمبین S60 ورژن 3 رو میخونه !

mohsenshahidi
08-07-2011, 06:58
سلام روش نصب برنامه سیمبیان را بر روی گوشی توضیحدهید

mehdimghi
08-07-2011, 10:51
1- بخش سیمبیان اینجا هست و ماله شما s60v5 هست
http://forum.mobilestan.net/forumdisplay.php?f=207
2-اینجا هم پیغام های مربوط به نصب هست
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=35237
3-اینجا هم درخواست نرم افزار و مشکلات نرم افزار هست
http://forum.mobilestan.net/forumdisplay.php?f=941
4- شما باید روی رم بریزید و روی آن کلیک کنید در گوشی و اگر پیغامی نده نصب میشه و اگر بده باید ببینید مشکلش چیه شاید باید ساین بشه که اگر خواست انتهای این صفحه آموزشش هست
http://forum.mobilestan.net/forumdisplay.php?f=127

molana01
24-10-2011, 17:28
با سلام
من چند ماهه اين گوشي رو دارم
و بدترين مشكلي كه باهاش دارم اينه كه وقتي زنگ خورد و صحبت كردي بخاطر تماس با صورت خيلي از برنامه ها باز ميشه و بعد از قطع كردن بايد يكي يكي از اونا رو ببندي
كسي راه حلي داره ممنون ميشم راهنماييم كنين

shovaliye2
27-10-2011, 12:50
سلام دوستان . چه طوری میشه از vivaz اسکرین شات گرفت ؟
ممنون

*lesner*
30-11-2011, 22:07
با سلام
من چند ماهه اين گوشي رو دارم
و بدترين مشكلي كه باهاش دارم اينه كه وقتي زنگ خورد و صحبت كردي بخاطر تماس با صورت خيلي از برنامه ها باز ميشه و بعد از قطع كردن بايد يكي يكي از اونا رو ببندي
كسي راه حلي داره ممنون ميشم راهنماييم كنين

* صفحه ی این گوشی که مقاومتیه ! در تماس با صورت نباید اثری بذاره ...
* فکر کنم شما باید یه تجدید نظر تو گرفتن گوشی هنگام صحبت کردن داشته باشید ...
* سعی کنید گوشی رو فشار ندید رو گوشتون ... این تنها راهه ...


سلام دوستان . چه طوری میشه از vivaz اسکرین شات گرفت ؟
ممنون

* به تاپیک زیر مراجعه کرده و درخواست برنامه ی ScreenSnap رو بدید ...


درخواست نرم افزار و حل مشکلات مربوط به نرم افزارهای S60v5 (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=126177)

salam iran
10-01-2012, 18:17
دوستان این گوشی منوی فارسی داره؟

*lesner*
10-01-2012, 19:13
دوستان این گوشی منوی فارسی داره؟

* بله .....

ArmenA
11-07-2012, 20:56
دوستان نیم باز برای این گوشی میخواستم.
آخرین ورپنش نباشه البته.

Kamy-R
11-07-2012, 21:07
دوستان نیم باز برای این گوشی میخواستم.
آخرین ورپنش نباشه البته.

سلام
اگه میشه سوالتون رو یکجا بپرسید
اینجا (http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=3063830&postcount=4873)جوابتون رو دادم