PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : منوی گوشیم غیر فعال شده !!!!!!



languard
21-11-2010, 11:07
سلام . من وقتی میخوام برم توی منوی گوشیم مینویسه ...Please Wait و هیچ کاری هم نمیشه کرد !!!!!!! کسی میتونه کمکم کنه ؟ :cm:

mr_next
21-11-2010, 11:12
ایا شما گوشیتون رو فلش کرده بودید و بعد از فلش lp خاصی رو گوشیتون ریخته بودید
به هر حال دلیل این مشکلتون هر چی باشه با فلش کردن درست میشه

languard
21-11-2010, 11:46
بله گوشیمو فلش کردم و هر بار برای کانفیگ و اعمال تغییرات جدید فلش شده گوشیمو ریست می کردم . ایندفه که خواستم برم تو منو این اتفاق برام پیش اومد . دوباره فلش کردم و فریمویر z-mod رو لود کردم ولی بازم این مشکل برطرف نشد. کدی هست که بشه از طریق اون گوشی رو ریست کرد تا مشکل برطرف بشه ؟

mr_next
21-11-2010, 17:07
اگه شما بعد از فلش کردن پک زبان رو میریزید این دفعه این کار رو نکنید وگه مشکلی نبود که زبان گوشی شما لاک هستش و نمیتونید زبان دیگه ای بریزید
ولی اگه بازم مشکل داشت پیشنهاد من اینه که فریمور دیگه ای نصب کنید