PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاپیک راهنما • آموزش تغییر فونت گوشی های s^3 در اینجا •



reza50cent
13-12-2010, 11:57
به نام او

آموزش نحوه تعویض فونت در گوشی S^3

سلام با توجه به اینکه گوشی های سری جدید سیمبیان 3^ به تازگی وارد بازار شدند
و کاربران اونها مایل به تعویض فونت هستند . دیدم لازم این تاپیک رو بزنم تا دوستان مشکلشون حل بشه . کاربران N8 , E7 , C6-01 .....
برنامه های موجود فعلا قادر به تعویض فونت نیستند !



1. احتیاج به مموری کارت دارید !! هرگز این کار رو با مس مموری یا هارد داخلی گوشی انجام ندید
2. فونت مورد نظرتون رو پیدا کنید ! یا از قسمت فونت های انجمن مخصوص سیمبیان 3 دانلود کنید
3.مموری رو به رایانه متصل کنید و حالا داخل پوشه F:/Resource یک پوشه جدید بسازید به نام Fonts
4. حالا وارد این پوشه که ساختین بشین F:/Resource/Fonts
5. فونت مورد نظرتون رو کپی و الصاق کنید در این پوشه Fonts
6. در همون پوشه 4 کپی از همون فایل فونت بگیرید . و اسم هر کدوم رو مطابق


nosnr60.ttf
nssb60.ttf
nstsb60.ttf
S60ZDIGI.ttf


تغییر بدید .


7. گوشیتون رو خاموش کنید و مموری کارد رو وارد گوشیتون کنید و بعد گوشیتون
رو روشن کنید . شما شاهد فونت جدید خواهید بود !!
8. اگر احیانا فونتتون مشکل داشت و گوشی بالا نیومد میتونید مموری کارت رو بردارید !
و از طریق رایانه اون فونت ها رو پاک کنید !

تست شده روی N8


منبع : ir-tci.org/forum

s.mina.1369
15-12-2010, 14:16
سلام

این روشی که گفتین مثل ۵۸۰۰ هست . من ۳۰ ۴۰ فونت از گوشی ۵۸۰۰ قبلی دارم . از این فونتها میشه برای n8 استفاده کرد ؟؟؟:cu::cu:

tolooei
15-12-2010, 15:05
سلام

این روشی که گفتین مثل ۵۸۰۰ هست . من ۳۰ ۴۰ فونت از گوشی ۵۸۰۰ قبلی دارم . از این فونتها میشه برای n8 استفاده کرد ؟؟؟:cu::cu:
سلام
دوست عزیز بعضی اوقات فونت ها کار میکنن ولی همشون نه اینطور نیستش....

s.mina.1369
15-12-2010, 15:24
سلام دوست عزیز من از این برنامه الان استفاده کردم اما مشکل اینجاست که تو این برنامه فقط ۱ فونت هست چجوری میشه فونت اضافه کرد ؟؟؟

s.mina.1369
15-12-2010, 19:21
این روش اصلا جواب نمیده چون اصلا همیچین پوشه Resource وجود نداره و میخوای بسازی هم بهت اجازه ساخت نمیده :123:

®.Mahdi
16-12-2010, 01:55
سلام دوست عزیز من از این برنامه الان استفاده کردم اما مشکل اینجاست که تو این برنامه فقط ۱ فونت هست چجوری میشه فونت اضافه کرد ؟؟؟

شما هر فونتی رو که در این روش بخواهید استفاده کنید باید از روی آن چهارتا فونت با نام هایی که بالا ذکر شده بسازید و در f\resource\font بریزید و بعد گوشی رو ریستارت کنید .


این روش اصلا جواب نمیده چون اصلا همیچین پوشه Resource وجود نداره و میخوای بسازی هم بهت اجازه ساخت نمیده :123:

شما باید گوشی رو هک کرده باشید تا بتونید پوشه فونت رو داخل resource بسازید ... گوشی رو هک کنید درست میشه .
.
.
.
دوست عزیز این مطلبی که شما در بخش قرار دادید قبلا هم آموزشش برای گوشی های دیگه وجود داشته فقط با عنوان s^3 نبوده ، طبق قوانین این تاپیک باید از بخش پاک بشه ولی فعلا بدلیل اینکه برنامه های تغییر فونت روی این گوشی ها جواب نمیدن این تاپیک پاک نمیشه تا همه سوالات و ابهامات دوستان برطرف بشه ...
دوستان لطفا از انجمن های دیگه مطلبی که در خود سایت هست رو قرار ندهند .
با تشکر .

Hamid_Mol
17-12-2010, 11:19
این روش اصلا جواب نمیده چون اصلا همیچین پوشه Resource وجود نداره و میخوای بسازی هم بهت اجازه ساخت نمیده :123:

گوشی رو با حالت Mass Storage به کامپیوتر وصل کن و بعد با کامپیوتر بساز و فونت ها رو کپی کن!

babi_rich
19-12-2010, 16:52
فونت هایی که مخصوص n8 هست رو از کجا باید بگیرم؟

®.Mahdi
19-12-2010, 23:27
فونت هایی که مخصوص n8 هست رو از کجا باید بگیرم؟

این گوشی فونت مخصوص نداره و تمامی فونت هایی که با فرمت ttf باشند میتونید در گوشی اجرا کنید به جز فونت هایی که از نظر ارتباط حروف به چند شکل هستند مثل فونت ایران نستعلیق ... البته این روشی که آموزش در این تاپیک هست همه فونت ها رو جواب نمیده ، شما باید امتحان کنید و ببینید چه فونتی روی گوشی جواب میده و کدوم جواب نمیده . :df:

Abbasjoon
24-12-2010, 19:11
به نام او

آموزش نحوه تعویض فونت در گوشی S^3

سلام با توجه به اینکه گوشی های سری جدید سیمبیان 3^ به تازگی وارد بازار شدند
و کاربران اونها مایل به تعویض فونت هستند . دیدم لازم این تاپیک رو بزنم تا دوستان مشکلشون حل بشه . کاربران N8 , E7 , C6-01 .....
برنامه های موجود فعلا قادر به تعویض فونت نیستند !



1. احتیاج به مموری کارت دارید !! هرگز این کار رو با مس مموری یا هارد داخلی گوشی انجام ندید
2. فونت مورد نظرتون رو پیدا کنید ! یا از قسمت فونت های انجمن مخصوص سیمبیان 3 دانلود کنید
3.مموری رو به رایانه متصل کنید و حالا داخل پوشه F:/Resource یک پوشه جدید بسازید به نام Fonts
4. حالا وارد این پوشه که ساختین بشین F:/Resource/Fonts
5. فونت مورد نظرتون رو کپی و الصاق کنید در این پوشه Fonts
6. در همون پوشه 4 کپی از همون فایل فونت بگیرید . و اسم هر کدوم رو مطابق


nosnr60.ttf
nssb60.ttf
nstsb60.ttf
S60ZDIGI.ttf


تغییر بدید .


7. گوشیتون رو خاموش کنید و مموری کارد رو وارد گوشیتون کنید و بعد گوشیتون
رو روشن کنید . شما شاهد فونت جدید خواهید بود !!
8. اگر احیانا فونتتون مشکل داشت و گوشی بالا نیومد میتونید مموری کارت رو بردارید !
و از طریق رایانه اون فونت ها رو پاک کنید !

تست شده روی N8


منبع : ir-tci.org/forum

سلام
گوشی من 5800 هست . هکشم کردم.یعنی اصلا با فریمور هک شده خود 5800 فلشش زدم و پچهای install server RP+و open4All رو هم فعال کردم .اینکارا رو هم که گفتید انجام دادم و اسم 4تافونت که کپی کردم روهم به همون اسامی که گفتید تغییر دادم ولی فونت گوشیم تغییری نکرد!!!!!:ak:
میشه منو راهنمایی کنید....
همین کارا که گفتید کافیه یا برنامه خاصی هم باید بعلاوه اینکارا روی گوشی نصب کرد ؟
ممنون

Hamid_Mol
24-12-2010, 21:10
سلام
گوشی من 5800 هست . هکشم کردم.یعنی اصلا با فریمور هک شده خود 5800 فلشش زدم و پچهای install server rp+و open4all رو هم فعال کردم .اینکارا رو هم که گفتید انجام دادم و اسم 4تافونت که کپی کردم روهم به همون اسامی که گفتید تغییر دادم ولی فونت گوشیم تغییری نکرد!!!!!:ak:
میشه منو راهنمایی کنید....
همین کارا که گفتید کافیه یا برنامه خاصی هم باید بعلاوه اینکارا روی گوشی نصب کرد ؟
ممنون

سلام
هر فونتی با این روش کار نمی کنه ! فقط فونت های خاص که از الگوی فونت های نوکیا پیروی می کنه کار می کنه !

Abbasjoon
25-12-2010, 18:38
سلام
هر فونتی با این روش کار نمی کنه ! فقط فونت های خاص که از الگوی فونت های نوکیا پیروی می کنه کار می کنه !

سلام
ممنون .پس حالا بیزحمت بگید که این نوع فونتها چه مشخصه ای دارن ؟ یا اینکه بگید از کجا باید اینجور فونتها رو تهیه کنم که هم از الگوی فونتهای نوکیا پیروی کنن و هم اینکه فارسی و انگلیسی رو ساپورت کنن و در اخرهم شیک و در عین حال کاربردی باشند.
خیلی ممنون:cv:
موفق باشید

®.Mahdi
25-12-2010, 23:52
سلام
ممنون .پس حالا بیزحمت بگید که این نوع فونتها چه مشخصه ای دارن ؟ یا اینکه بگید از کجا باید اینجور فونتها رو تهیه کنم که هم از الگوی فونتهای نوکیا پیروی کنن و هم اینکه فارسی و انگلیسی رو ساپورت کنن و در اخرهم شیک و در عین حال کاربردی باشند.
خیلی ممنون:cv:
موفق باشید

این فونت ها مشخصه ی خاصی ندارند ... شما باید فونت ها رو امتحان کنید و ببینید کدوم با این روش روی گوشی جواب میده .
شما با استفاده از برنامه فلیپ فونت به راحتی میتونید فونت گوشی رو عوض کنید ... فقط کافیه از تاپیک زیر نرم افزار رو بگیرید و نصب کنید و مطابق آموزش ها پیش برید:
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=124347

mrmostafa
27-12-2010, 08:20
این فونت ها مشخصه ی خاصی ندارند ... شما باید فونت ها رو امتحان کنید و ببینید کدوم با این روش روی گوشی جواب میده .
شما با استفاده از برنامه فلیپ فونت به راحتی میتونید فونت گوشی رو عوض کنید ... فقط کافیه از تاپیک زیر نرم افزار رو بگیرید و نصب کنید و مطابق آموزش ها پیش برید:
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=124347

دوست عزيز اين بنرامه رو ان 8 هم جواب ميده؟؟؟؟ در ضمن خود بنرامه روي مموري داخلي گوشي نصب بشه مشكل نداره ؟؟؟ يا روي مموري نصب بشه كه مشكلي پيش اومد مموري رو در بيارم؟!
اين فونت رو ميخوام اسمش چيه:
http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=350200&stc=1&d=1266296439

samirajun
27-12-2010, 20:36
salam agha man gooshim n73as
hichjure in fonta ru gushim nasb nemi9sge shayadam man balas nistam
lotfan 1 rahnameie kolli konid mr30

diego
28-12-2010, 01:38
دوست عزيز اين بنرامه رو ان 8 هم جواب ميده؟؟؟؟ در ضمن خود بنرامه روي مموري داخلي گوشي نصب بشه مشكل نداره ؟؟؟ يا روي مموري نصب بشه كه مشكلي پيش اومد مموري رو در بيارم؟!
اين فونت رو ميخوام اسمش چيه:
http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=350200&stc=1&d=1266296439

تست شد.اصلا نصب نمیشه.

mrmostafa
28-12-2010, 08:11
اين فونت اسمش چيه يكي بزاره حداقل از طريق آموزش تغيير فونت دستي خودم انجام بدم. ممنون

mrmostafa
28-12-2010, 10:59
من طبق آموزش فونت ها رو عوض كردم. مموري كارت گذاشتم داخل گوشي روشنش كردم و يه سري فولدر رو خودش اضافه ميكنه ولي فولدر Resource موجود نبود كه خودم ساختم و فولدر Fonts رو داخلش گذاشتم فقط من اسم ها رو كه تغيير دارم آخرش .ttf رو هم گذاشتم نميدونم نياز هست يا نه ولي گوشي رو خاموش روشن كردم هيچ تغييري در فونت ها داده نشد.
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.

®.Mahdi
28-12-2010, 13:53
دوست عزيز اين بنرامه رو ان 8 هم جواب ميده؟؟؟؟ در ضمن خود بنرامه روي مموري داخلي گوشي نصب بشه مشكل نداره ؟؟؟ يا روي مموري نصب بشه كه مشكلي پيش اومد مموري رو در بيارم؟!
اين فونت رو ميخوام اسمش چيه:


فعلا هیچ برنامه تغییر فونتی قادر به تعویض فونت گوشی های S^3 نیست ... تنها راهش استفاده از شیوه ای هست که در پست اول موجوده .


اين فونت اسمش چيه يكي بزاره حداقل از طريق آموزش تغيير فونت دستي خودم انجام بدم. ممنون

میرم تو فونت ها یه نگاهی میندازم و اسمش رو پیدا میکنم . کمی صبر کنید .


من طبق آموزش فونت ها رو عوض كردم. مموري كارت گذاشتم داخل گوشي روشنش كردم و يه سري فولدر رو خودش اضافه ميكنه ولي فولدر Resource موجود نبود كه خودم ساختم و فولدر Fonts رو داخلش گذاشتم فقط من اسم ها رو كه تغيير دارم آخرش .ttf رو هم گذاشتم نميدونم نياز هست يا نه ولي گوشي رو خاموش روشن كردم هيچ تغييري در فونت ها داده نشد.
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.

شما نباید پوشه Resource رو خخودتون بسازید ... این پوشه حتما در گوشی وجود داره اگه در جایی به جز Resource اصلی خود گوشی اینکار رو انجام بدید فونت عوض نمیشه یا در بعضی مواقع گوشی مشکل هم پیدا میکنه . :df:

* MEMCO *
18-01-2011, 18:51
سلام.مشکلم رو کامل میگم بی زحمت کامل راهنماییم کنید.می خوام با n8 وقتی فیلم میبینم زیرنویس های فارسی فیلم رو هم مشاهده کنم.من یجورایی تازه کارم واسه همین نمیدونستم از چه فونتی باید استفاده کنم.ممنون میشم راهنماییم کنید.گوشیم رو آپدیت کردم ولی زیرنویس فارسی رو نمایش نمیده.بازم ممنون

s.mina.1369
18-01-2011, 19:05
سلام.مشکلم رو کامل میگم بی زحمت کامل راهنماییم کنید.می خوام با n8 وقتی فیلم میبینم زیرنویس های فارسی فیلم رو هم مشاهده کنم.من یجورایی تازه کارم واسه همین نمیدونستم از چه فونتی باید استفاده کنم.ممنون میشم راهنماییم کنید.گوشیم رو آپدیت کردم ولی زیرنویس فارسی رو نمایش نمیده.بازم ممنون


دوست عزیز ربطی به فونت نداره . شما اخرین نسخه ovi suite را نصب کنین . سپس برین قسمت اپدیت یک اپدیت به اسم ویدئو هست اونو بگیرین بعدش فیلم و زیرنویس را یک اسم بزارید میتونین ببینین رو گوشی

* MEMCO *
18-01-2011, 19:19
دوست عزیز ربطی به فونت نداره . شما اخرین نسخه ovi suite را نصب کنین . سپس برین قسمت اپدیت یک اپدیت به اسم ویدئو هست اونو بگیرین بعدش فیلم و زیرنویس را یک اسم بزارید میتونین ببینین رو گوشی
من آپدیت کردم.زیرنویس هم میاد ولی زیرنویس فارسی رو نمایش نمیده.به جای کلمات مربع مربع نشون میده!!!

Hamid_Mol
18-01-2011, 20:58
سلام
گوشی من 5800 هست . هکشم کردم.یعنی اصلا با فریمور هک شده خود 5800 فلشش زدم و پچهای install server rp+و open4all رو هم فعال کردم .اینکارا رو هم که گفتید انجام دادم و اسم 4تافونت که کپی کردم روهم به همون اسامی که گفتید تغییر دادم ولی فونت گوشیم تغییری نکرد!!!!!:ak:
میشه منو راهنمایی کنید....
همین کارا که گفتید کافیه یا برنامه خاصی هم باید بعلاوه اینکارا روی گوشی نصب کرد ؟
ممنون

سلام

این روش برای بعضی فونت ها روی بعضی گوشی ها جواب نمی ده !

مثلا من یه فونت رو روی c7 تست کردم جواب داد اما روی 5800 جواب نداد و یه فونت دیگه دقیقا برعکس !

شما گوشیت 5800 است راحت می تونی از نرم افزار های این کار مثل فونت روتر استفاده کنی ، چرا از این راه ؟

reza_243
22-01-2011, 20:07
دوست عزیز ربطی به فونت نداره . شما اخرین نسخه ovi suite را نصب کنین . سپس برین قسمت اپدیت یک اپدیت به اسم ویدئو هست اونو بگیرین بعدش فیلم و زیرنویس را یک اسم بزارید میتونین ببینین رو گوشی

برخلاف فرمایش شما، دقیقاً به فونت مربوط می شود.

تعداد قلیلی از فونت های رایج در سیستم عامل ها، فونت های Unicode هستند که یکی از معروفترینهایشان Tahoma است.

مموری را به کامپیوتر متصل کنید (با مود Mass Storage در تنظیمات USB هم می شود و نیازی به کارد ریدر نیست)

به مسیر زیر بروید :
C:\Windows\Fonts

در این مسیر فایل Tahoma.ttf را می یابید که باید آنرا Drag&Drop کنید به مموری کارد در مسیر :

F:\Resource\Fonts

سپس از آن 4 کپی تهیه فرمایید و نام هریک را طبق پست اول همین تاپیک نامگذاری کنید.

گوشی را از کامپیوتر جدا کنید و آنرا ریستارت کنید.

یک فیلم با زیرنویس که هردو دقیقاً هم نام باشند، در فولدر ویدئو بریزید
فیلم را پخش کنید و شاهد زیرنویس فارسی باشید.

تذکر مهم :

مشکل : ممکن است حالا بجای مربع، حروف عجیب و غریبی بجای فارسی ببینید

دلیل : چون فایل شما Arabic است نه Unicode و اکثر فایل های SRT همین مشکل را دارند.

راه حل : فایل را در کامپیوتر با Notepad باز کنید و همه محتویات آنرا کپی کنید.
یک فایل New Text Document.txt بسازید و این محتویات را در آن Paste کنید.
فایل را save as کنید ولی یادتان باشد که Encoding را به Unicode تغییر دهید.
فایل بدست آمده را بطور صحیحی* Rename کنید.

*یعنی اگر نام فیلم شما هست movie-01.avi آنگاه نام فایل زیرنویس هم باید باشد movie-01.srt

s_neshani
26-01-2011, 00:42
همهٔ این کارایی که گفتینو کردم . اما نشد. هم با فونت ویندوز امتحان کردم ، هم فونتی‌ که قبلا رو ۵۸۰۰ داشتم.چی‌ کار کنم ؟

s.mina.1369
26-01-2011, 00:48
همهٔ این کارایی که گفتینو کردم . اما نشد. هم با فونت ویندوز امتحان کردم ، هم فونتی‌ که قبلا رو ۵۸۰۰ داشتم.چی‌ کار کنم ؟

من حرف نزنم بهتره , بعضیها خوب راهنمایی بلدن و خوب به کارشون وارد , راهنمایی میکن

s_neshani
26-01-2011, 01:18
من حرف نزنم بهتره , بعضیها خوب راهنمایی بلدن و خوب به کارشون وارد , راهنمایی میکن

! ! !

reza_243
29-01-2011, 20:19
همهٔ این کارایی که گفتینو کردم . اما نشد. هم با فونت ویندوز امتحان کردم ، هم فونتی‌ که قبلا رو ۵۸۰۰ داشتم.چی‌ کار کنم ؟

ضمن درخواست از دیگر دوستان جهت خویشتن داری و حفظ آرامش در فضای فروم، از شما استدعا دارم این جمله "اما نشد" رو توضیح بدید
ما در مدیریت خطا جمله "اما نشد" نداریم که !!
کلاً زیرنویس نشان داده نمی شود ؟ (حالا به هر زبانی)
زیر نویس دارید ولی فارسی ندارید ؟
اصلاً آپدیت نوکیا برای Video Player را نصب کرده اید که بصورت پیش فرض زیرنویس انگلیسی را نمایش دهد ؟

باید شفاف سخن بگویید تا همگی بتوانیم به هم کمک کنیم

مراحل را هم یکبار با دقت پیش روید، شاید مطلبی را جا انداخته باشید

s_neshani
29-01-2011, 21:18
ضمن درخواست از دیگر دوستان جهت خویشتن داری و حفظ آرامش در فضای فروم، از شما استدعا دارم این جمله "اما نشد" رو توضیح بدید
ما در مدیریت خطا جمله "اما نشد" نداریم که !!
کلاً زیرنویس نشان داده نمی شود ؟ (حالا به هر زبانی)
زیر نویس دارید ولی فارسی ندارید ؟
اصلاً آپدیت نوکیا برای video player را نصب کرده اید که بصورت پیش فرض زیرنویس انگلیسی را نمایش دهد ؟

باید شفاف سخن بگویید تا همگی بتوانیم به هم کمک کنیم

مراحل را هم یکبار با دقت پیش روید، شاید مطلبی را جا انداخته باشید

من اصلا زیر نویس نمیخوام ! ! ! ! ! ! ! !
من راجع به بحث اصلی تاپیم حرف زدم ! " آموزش نحوه تعویض فونت در گوشی "
که نشدم معنی همون نشد رو میده !

reza_243
29-01-2011, 23:19
من اصلا زیر نویس نمیخوام ! ! ! ! ! ! ! !
من راجع به بحث اصلی تاپیم حرف زدم ! " آموزش نحوه تعویض فونت در گوشی "
که نشدم معنی همون نشد رو میده !

البته دارم زیادی وقت می ذارم ولی عادت دارم اصولاً "بهتر" رفتار کنم

دوست گرامی، نشد یعنی اینکه فونت تغییر نکرد یا فونت جدید ناخوانا بود ؟

اگر فونت تغییری نکرده ممکنه از نامگذاری غلط باشه
کافیه یکی از اون 4 تا رو درست نامگذاری نکرده باشید

مسئله دیگه هم خود فونت هست
من یکی دوتا از فونت های ویندوز رو ریختم جواب داد
یکیش Report 1942 بود که فونت زیبایی هست ولی خواندنش مشکل
اما جهت تست ریختم و کار کرد
فونت تاهوما هم بخوبی کار می کند و الان مدتی است که با همان کار می کنم اما با کاراکتر Next Line یا همان Enter در تایپ کردن مشکل دارد

نهایتاً یکبار دیگر مسیر را چک کنید که آن 4 فایل دقیقاً در f:\resource\fonts باشند

sadd
09-02-2011, 23:26
بچه ها برنامه flipfont که روی 5800 خیلی خوب کار میکرد به N8 نمیخوره جسارتا !؟
به نظر در اینده نزدیک واسه N8 هم بیاد درسته !؟

davod-20
07-04-2011, 19:23
1-اول گوشیتونو با کابل usb بصورت mass storage به pc وصل کنید
2-از pc واردمموری کارتتون بشید و پوشه جدیدی بسازید با نام resource داخل آن باز پوشه جدید بسازید با نام fonts داخل پوشه fonts فونت ها تونو قرار بدین و تمام ! حالا گوشیتونو ریستارت کنید و از فونت جدید لذت ببرید:ag:

s_neshani
12-04-2011, 14:16
سلام . . .
من هر کاری میکنم نمیتونم فونت گوشیو عوض کنم.
مطمئنا درست انجام میدم.چون فقط یه جای گوشی فونتش عوض میشه که اونم تو قسمت تایپ تو برنامه ماشین حسابه ! ! !
انگار یه برنامه جلو تغییرو میگیره . . . اگه میدونید کدوم برنامه هست یا راهی واسه حل دارید ممنون میشم بگید.
خواهشا یه راهی جز فرمت پیشنهاد کنید . چون واقعا ارزش نداره که بخاطر تغییر فونت فرمت کنم
http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=542886&d=1302593633
http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=542887&d=1302593633

sajad_n90
22-04-2011, 20:23
سلام
آقا برای e7 که مموری کارت نداره چه راهکاری میدین؟؟؟
همه دوستان هشدار میدن که روی مموری خود گوشی و مس مموری انجام ندین و روی کارت مموری فونت بریزین حالا e7 که مموری کارت نمیخوره باید چه کار کنیم؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

arsinnn
01-05-2011, 07:46
سلام
آقا برای e7 که مموری کارت نداره چه راهکاری میدین؟؟؟
همه دوستان هشدار میدن که روی مموری خود گوشی و مس مموری انجام ندین و روی کارت مموری فونت بریزین حالا e7 که مموری کارت نمیخوره باید چه کار کنیم؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

علت اینکه باید در مموری کارت باشه اینه که وقتی این پوشهresorce رو ساختی رم گوشی باهاش درگیر میشه چون میخواد فونت رو بخونه .حتما هم میدونید مادامی که که یک پوشه یا برنامه در حال اجرا و درگیر با رم هست دیگه نمیشه حذف یا حتی ویرایشش کرد.پس اگه شما در مس مموری یا حافظه تلفن اینکارو انجام بدی فونت عوض میشه امادیگه نمیتونی هیچ وقت حذف یا عوضش کنی چون تا گوشی روشن نباشه به حافظه دسترسی نیست.حالا تصور کن فونت اشکال هم داشته باشه دیگه فقط مجبوری فرمت کنی که کلی دردسره.ولی مموری کارتو میشه راحت خارج کرد و با کامپیوتر ترتیبشو داد.دیگه هم نام چهار فایل رو که عوض میکنید اون پسوند ttf رو نباید توی نام اضافه کنید .چون خود فایل چون پسوندش همینه خود به خود اضافه خواهد شد .اگه تو نام اضافه کنید نهایتا دوتا .ttf در پایان نام فایل میاد که تعویض فونت انجام نخواهد شد.:af:

حمیدها
01-05-2011, 09:13
سلام دوست عزیز من از این برنامه الان استفاده کردم اما مشکل اینجاست که تو این برنامه فقط ۱ فونت هست چجوری میشه فونت اضافه کرد ؟؟؟
آقا من ازین شیلد های n8 میخام چجوری باهاتون تماس بگیرم؟؟؟

sajad_n90
01-05-2011, 13:10
علت اینکه باید در مموری کارت باشه اینه که وقتی این پوشهresorce رو ساختی رم گوشی باهاش درگیر میشه چون میخواد فونت رو بخونه .حتما هم میدونید مادامی که که یک پوشه یا برنامه در حال اجرا و درگیر با رم هست دیگه نمیشه حذف یا حتی ویرایشش کرد.پس اگه شما در مس مموری یا حافظه تلفن اینکارو انجام بدی فونت عوض میشه امادیگه نمیتونی هیچ وقت حذف یا عوضش کنی چون تا گوشی روشن نباشه به حافظه دسترسی نیست.حالا تصور کن فونت اشکال هم داشته باشه دیگه فقط مجبوری فرمت کنی که کلی دردسره.ولی مموری کارتو میشه راحت خارج کرد و با کامپیوتر ترتیبشو داد.دیگه هم نام چهار فایل رو که عوض میکنید اون پسوند ttf رو نباید توی نام اضافه کنید .چون خود فایل چون پسوندش همینه خود به خود اضافه خواهد شد .اگه تو نام اضافه کنید نهایتا دوتا .ttf در پایان نام فایل میاد که تعویض فونت انجام نخواهد شد.:af:


بیچاره e7

sajad_n90
09-05-2011, 20:25
به نظر شما اگه از فونت های تست شده همین سایت که روی n8 تست شدن استفاده کنیم مشکلی پیش میاد؟؟؟
اگه گوشی بالا بیاد میشه با برنامه هایی مثل Font Zoomer و FontRouter Man تغییرش داد؟؟؟
آخه حیفه برای E7 راه حلی پیدا نشه.

didii
08-06-2011, 09:48
سلام
آقا تورو خدا یه نفر ما رو درست راهنمایی کنه.بعضی از دوستان میگن فایل resource رو باید خودمون بسازیم بعضیا میگن نه خود گوشی میسازه!من گوشیم هک شده ولی نه گوشی روی مموری کارت اون فایل رو میسازه نه اجازه میده خودت بسازی و ارور میده.خواهشآ یه نفر ما رو راهنمایی کنه.اصلا تنها راه عوض کردن فونت n8 همین راهه؟کار دیگه ای نمیشه انجام داد؟

mamadeb
17-06-2011, 17:25
سلام.میخواستم بدونم هرموقع که بخواهیم میتونیم به حالت اولش برگردونیم؟

®.Mahdi
17-06-2011, 20:58
به نظر شما اگه از فونت های تست شده همین سایت که روی n8 تست شدن استفاده کنیم مشکلی پیش میاد؟؟؟
اگه گوشی بالا بیاد میشه با برنامه هایی مثل Font Zoomer و FontRouter Man تغییرش داد؟؟؟
آخه حیفه برای E7 راه حلی پیدا نشه.

کسی هنوز از این روش روی E7 تست نکرده تا جواب قطعی بهتون بدم !

خودتون میدونید یه تستی بزنید ببینید چی میشه ... اگر مشکل ساز بود گوشی رو فلش بزنید تا درست بشه .


سلام
آقا تورو خدا یه نفر ما رو درست راهنمایی کنه.بعضی از دوستان میگن فایل resource رو باید خودمون بسازیم بعضیا میگن نه خود گوشی میسازه!من گوشیم هک شده ولی نه گوشی روی مموری کارت اون فایل رو میسازه نه اجازه میده خودت بسازی و ارور میده.خواهشآ یه نفر ما رو راهنمایی کنه.اصلا تنها راه عوض کردن فونت n8 همین راهه؟کار دیگه ای نمیشه انجام داد؟

پوشه resource رو خود گوشی میسازه و دستی ساخته نمیشه ... گوشی رو یه مستر ریست بزن بعدش باید بیاد .
بله فعلا" تنها راه همین روش هست و برنامه ها برای گوشی های 3^ عمل نمی کنند .


سلام.میخواستم بدونم هرموقع که بخواهیم میتونیم به حالت اولش برگردونیم؟

بله میتونید ... فقط فونت هایی که درست کردید رو پاک کنید و گوشی رو ریستارت کنید تا فونت به حالت اول برگرده .


دوستان ببخشید که دیر جواب گرفتید مدتی نبودم ...

LOTUS
24-06-2011, 01:26
سلام من گوشیم C7هستش ، از وقتی سیمبین گوشیم رو به سیمبین آنا آپدیت کردم دیگه این روش کپی فونت ها تو فولدر Resources مموری کارت جواب نمیده یعنی هیچ تغییری تو فونت گوشی ایجاد نمیشه در حالی که تو ورژن قبلی سیمبین^3 تونسته بودم با همین روش فونت رو تغییر بدم! چه راهی رو پیشنهاد میدید؟ آیا ریختن فایل های فونت توی فولدر Resources تو Mass Memory یا درایو Z جواب میده؟

salehbt
29-09-2011, 15:24
سلام،
رو مموری کارت من چنین پوشه ای نیست،یادم نیست فکر کنم به اشتباه پاک کردم،چطور میشه خودش دوباره درست کنه؟

shahab_dvb s2
07-10-2011, 14:00
سلام خسته نباشید

من یه گوشی 5800 دارم
من به یه سری فایل TEXT دارم که نوشتش فارسیه و میخوام اونو به گوشیم انتقال بدم

بعد از این کار فایل TEXT توی گوشی باز میشه اما نوشته داخل فایل TEXT قرو قاتی میشه

اگه میشه من راهنمایی کنید که چکار کنم که بتونم نوشته ها رو داخل فایل TEXT در گوشیم
ببینم ( البته به زبان فارسی ) :bc:

ممنون میشم راهنماییم کنید

sameer1
07-10-2011, 14:40
سلام خسته نباشید

من یه گوشی 5800 دارم
من به یه سری فایل TEXT دارم که نوشتش فارسیه و میخوام اونو به گوشیم انتقال بدم

بعد از این کار فایل TEXT توی گوشی باز میشه اما نوشته داخل فایل TEXT قرو قاتی میشه

اگه میشه من راهنمایی کنید که چکار کنم که بتونم نوشته ها رو داخل فایل TEXT در گوشیم
ببینم ( البته به زبان فارسی ) :bc:

ممنون میشم راهنماییم کنید


سلام دوست عزیز
من جزء مدیران سایت نیستم ولی فک کنم سوالتو نباید اینجا مطرح میکردی!
به هر حال

برای اینکار از پنجره TXT رو SAVE AS کلیک کن
بعد یه اسم بهش بده
قسمت پایینش هم یه گزینه داره که بصورت پیش فرض رو Encoding:ANSI
شما باید ANSI را به Unicode تغییر بدی...
همین

shahab_dvb s2
07-10-2011, 23:47
سلام دوست عزیز
من جزء مدیران سایت نیستم ولی فک کنم سوالتو نباید اینجا مطرح میکردی!
به هر حال

برای اینکار از پنجره TXT رو SAVE AS کلیک کن
بعد یه اسم بهش بده
قسمت پایینش هم یه گزینه داره که بصورت پیش فرض رو Encoding:ANSI
شما باید ANSI را به Unicode تغییر بدی...
همین

با تشکر از راهنمایی شما
دوست عزیز من گشتم ولی جای مناسب برای این سوال پیدا نکردم اگه شما میدونید کجا لطف کنید لینکشو بزارید ممنون میشم
به هر حال خیلی ممنون از راهنماییتون:dn:

lalik
13-06-2012, 11:27
با سلام...حالا ما که مموری اکسترنال نداریم باید بیخیال تعویض فونت بشیم؟؟؟؟؟؟

MAHYAR
13-06-2012, 12:15
با سلام...حالا ما که مموری اکسترنال نداریم باید بیخیال تعویض فونت بشیم؟؟؟؟؟؟

http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=2983837&postcount=104