PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تماشای تلویزیون با نرم افزار SPB tv



hossein1980
31-12-2010, 20:52
بالاخره یه تلوزیون کامل هم واسه n900 اومد . این نرم افزارو مستقیم از ovi میشه گرفت البته با هیتلر شکن و اکانت ovi که استفاده از هیتلر شکن خیلی ساده و ساختن اکانت ovi که ساده تره .


موقع دانلود از ovi فقط یه مقدار ممکنه AP گوشی کاری انجام نده ولی بعد از 30 40 ثانیه دانلود شروع میشه . فقط برای بار اول که برنامه رو باز میکنید یه مقدار دانلود داره (مقدار کم ) بعدش هم حدود 150 کانال باز میکنه که خودتون میتونید کیفیتشون رو بر اساس سرعت اینترنتتون کم یا زیاد کنید . حتی رو بعضی از کانال ها تنظیم دیدن به صورت HD هم وجود داره . این عکس ها رو هم از گوشی خودم گرفتم . امکانات زیادی از جمله تصویر در تصویر هم تو معرفیش خوندم ولی خودم هنوز موفق نشدم انجامش بدم .

البته اینم بگم که خیلی از کانال هاش خبریه ولی کلی شبکه هم داره که موزیک ویدیو و فیلم های روز پخش میکنن . سایز برنامه هم خیلی کمه حدود 400 کیلو بایت .
بعضی از کانال ها حتی تله تکست هم دارن که میتونید زمان دقیق برنامه ها رو ببینید .

nokalkal
31-12-2010, 23:03
برای من بعد از یک آپدیت دور و بر 15 کانال بیشتر نداره
چرا؟

hossein1980
01-01-2011, 01:50
برنامه SPB TV که از ovi دانلود کردم ورژنش 34-1.0 هست که فایل deb این ورژن رو هر چی گشتم پیدا نکردم این فایل deb که براتون گذاشتم ورژنش 31-1.0 که جایی خوندم با دستور زیر میشه آپدیتش کرد همینطور کانال ها رو هم میشه بیشتر کرد . اگه نشد یه بار برنامه رو Uninstall کنید ودوباره نصب کنید . در غیر اینصورت از ovi که بگیرید مشکل دیگه حله چون خودم 147 کانال دارم . سعی میکنم فایل deb آخرین ورژنش رو براتون پیدا کنم و بزارم .

خودم هنوز این فایل ضمیمه رو تست نکردم اگر کسی تست کرد وجواب گرفت لطفا اعلام کنه . ممنون


apt-get update
apt-get upgrade

baashi
01-01-2011, 03:23
برنامه SPB TV که از ovi دانلود کردم ورژنش 34-1.0 هست که فایل deb این ورژن رو هر چی گشتم پیدا نکردم


سلام حسین جان
مرسی از معرفی نرم افزار
فایل deb ورژن 34 رو ضمیمه کردم
خودم نصبش کردم و مشکلی نداشت

SAJJAD
01-01-2011, 05:33
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=119893

با یه بار نصب دیگه همیشه تموم آپدیت ها رو میگیرید

jaro0obarghi
02-01-2011, 01:23
با تشکر فراوان از حسین عزیز بخاطر معرفی و تو ضیحات کامل در مورد برنامه و تشکر از baashi عزیز بخاطر فایل deb که گذاشتین تست شد و من 146 کانال رو بدون گیر و قطع شدن گرفتم

:bo:

sam24
02-01-2011, 21:19
دوستان من وقتی میزنم پخش بشه ارور میده
video erorr
video straem erorr
could not read from resource

hossein1980
02-01-2011, 21:43
دوستان من وقتی میزنم پخش بشه ارور میده
video erorr
video straem erorr
could not read from resource

بعضی از کانال ها همینطوره از تو برنامه خارج بشید دوباره برید تو برنامه خودم هم این مشکلو داشتم با بعضی کانال ها ( بعضی مواقع نمیتونه از مرکز پخش برنامه تلوزیونی دانلود کنه(مشکل کنونی شما) بعضی مواقع هم یه مقدار سرعت اینترنت افت پیدا میکنه که error مبنی بر time out میده ) اگه نشد بعدا از یه زمان کوتاه دوباره امتحان کنید احتمالا درست میشه . (تجربه شخصی )

sam24
02-01-2011, 23:24
من هر کانالیو میزنم ارورر میده از wi fi استفاده میکنم 128kb

jaro0obarghi
03-01-2011, 00:29
من هر کانالیو میزنم ارورر میده از wi fi استفاده میکنم 128kb

دوست عزیز ما همگی تست کردیم و هیچ مشکلی نداشت
شاید بخاطر اینه که سرعت اینترنتت یکم پایینه:ds:

milad-x
16-01-2011, 09:26
من که نصبش کردم هر بار چند ساعت اسکن میکنه آخرش هم اسکنش تموم نمیشه !! هیچ کانالی رو نتونستم باهاش ببینم!!

حذفش کردم اشکال کار از کجاست؟!

hamed_repoblic
17-01-2011, 11:45
این برنامه مشکلات زیادی داره هنگ میکنه و.....
دلیلش هم این هست که این برنامه روی n900 پورت شده و در اصل برای این گوشی نیست
سایت برنامه خودش گویای این مطلبه
www.spb.com

SAJJAD
17-01-2011, 12:00
این برنامه مشکلات زیادی داره هنگ میکنه و.....
دلیلش هم این هست که این برنامه روی n900 پورت شده و در اصل برای این گوشی نیست
سایت برنامه خودش گویای این مطلبه
www.spb.com

سلام دوست من

منظورت از پورت شدن چیه ؟ !

فکر می کنم شما مطلع نیستی که این برنامه از سری برنامه های سایت ovi ( برنامه های free ) برای نوکیا N900 هستش

اگر در مورد حرف بنده شک دارید بهتره به لینک زیر مراجعه کنید

http://store.ovi.com/content/59540

و اگه امکان مراجعه به لینک بالا رو ندارید اسکرین شات زیر کاملا گویای مطلب هستش

و در مورد مشکلاتی که شما و دوستان دیگه گفتید بنده و چند تا از دوستان دیگه همچین مشکلی نداریم و کار و معرفی استارتر تاپیک قابل تقدیره



http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=490596&stc=1&d=1295254822

milad-x
17-01-2011, 23:11
سلام دوست من

منظورت از پورت شدن چیه ؟ !

فکر می کنم شما مطلع نیستی که این برنامه از سری برنامه های سایت ovi ( برنامه های free ) برای نوکیا n900 هستش

اگر در مورد حرف بنده شک دارید بهتره به لینک زیر مراجعه کنید

http://store.ovi.com/content/59540

و اگه امکان مراجعه به لینک بالا رو ندارید اسکرین شات زیر کاملا گویای مطلب هستش

و در مورد مشکلاتی که شما و دوستان دیگه گفتید بنده و چند تا از دوستان دیگه همچین مشکلی نداریم و کار و معرفی استارتر تاپیک قابل تقدیره



http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=490596&stc=1&d=1295254822



خب راهنمائی کنید چجور بر این مشکل فائق بیایم؟!

دلم میخواد از این برنامه استفاده کنم!!:(

jaro0obarghi
17-01-2011, 23:23
خب راهنمائی کنید چجور بر این مشکل فائق بیایم؟!

دلم میخواد از این برنامه استفاده کنم!!:(

دوست من من به شخصه از این برنامه استفاده میکنم و هیچ مشکلی هم باهاش ندارم..:bw:
شما حتما سرعت اینترنتتون پایینه!
بعضی از کانال هاش باز نمیشه که اونم یه بار برنامه رو باز و بسته کنی درست میشه..
من تقریبا 140 تا از این کانالهارو دارم:ab:

hossein1980
18-01-2011, 00:06
خب راهنمائی کنید چجور بر این مشکل فائق بیایم؟!

دلم میخواد از این برنامه استفاده کنم!!:(


دوست عزیز اینجا توضیح دادم اگه مشکلی بود برنامه رو uninstall و دوباره نصب کنید

http://mobilestan.net/showpost.php?p=1713051&postcount=3

بعدش هم که baashi عزیز فایل deb مربوط به اخرین ورژن رو گذاشتن :

http://mobilestan.net/showpost.php?p=1713069&postcount

به احتمال زیاد اشکال از سرعت اینترنتتون هست شما فایل اخرین ورژن رو بگیرید و با اون تست کنید .

hossein1980
18-01-2011, 00:15
این برنامه مشکلات زیادی داره هنگ میکنه و.....
دلیلش هم این هست که این برنامه روی n900 پورت شده و در اصل برای این گوشی نیست
سایت برنامه خودش گویای این مطلبه
www.spb.com
دوست عزیز شما دقت کنی این صفحه سایت مربوط به maemo هست :

http://www.spb.com/maemo-software//

و این صفحه نوشته که مستقیم از ovi و به طور رایگان میتونید ازش استفاده کنید :

http://www.spb.com/maemo-software/tv/

milad-x
18-01-2011, 08:27
دوست عزیز اینجا توضیح دادم اگه مشکلی بود برنامه رو uninstall و دوباره نصب کنید

http://mobilestan.net/showpost.php?p=1713051&postcount=3

بعدش هم که baashi عزیز فایل deb مربوط به اخرین ورژن رو گذاشتن :

http://mobilestan.net/showpost.php?p=1713069&postcount

به احتمال زیاد اشکال از سرعت اینترنتتون هست شما فایل اخرین ورژن رو بگیرید و با اون تست کنید .



اینترنتم GPRS هست!!

من همین رو نصبش کردم !!

باز هم چشم امتحانش میکنم

:ax:

milad-x
19-01-2011, 08:59
نشد!!!!!!!
یک ساعت گذاشتم هرچی میخواد دانلود کنه کلی از اکانت gprs ام رفت اما آب از آب تکون نخورد!!!!

SAJJAD
19-01-2011, 09:05
نشد!!!!!!!
یک ساعت گذاشتم هرچی میخواد دانلود کنه کلی از اکانت gprs ام رفت اما آب از آب تکون نخورد!!!!

دوست عزیز این برنامه با gprs کار نمی کنه و نمی تونه با این سرعت کانال ها رو لود کنه

لا اقل با gprs ای که توی ایران وجود داره و توسط اپراتورهای ما ارائه میشه کار نمی کنه

milad-x
17-03-2011, 01:59
آیا این قابلیت رو داره که کانالی رو به لیست کانال هاش اضافه کنیم؟

amir mclaren
17-04-2011, 21:59
دوستان عزیز این برنامه با gprs کار نمیکنه
با wifi هم بستگی به سرعت اینترنت داره که اغلب قطع و وصل میشه

FARZAD_B13
17-04-2011, 22:07
دوستان عزیز این برنامه با gprs کار نمیکنه
با wifi هم بستگی به سرعت اینترنت داره که اغلب قطع و وصل میشه
من با ایرانسل امتحان کردم کانکت شد و نمایش داد ولی به دلیل پایین بودن سرعت قطعیش زیاد هست.

s.e.v.e.n.k.h.a.n
05-07-2011, 09:35
سلام.
باوایرلس خیلی قطع ووصل میشه ولی خیلی جالبه.ممنون

60armin
10-08-2011, 01:17
سلام
من که از این نرم افزار راضیم فقط یه مشکلی که دارم و اگه لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم اینه که بعضی وقتها مخصوصا شبها وقتی کانالی را میزنم اونجا که buffering میکنه همینجور صفحه سیاه میمونه وقتی ناامید میشم و دکمه کنسل را میزنم یه لحظه از شبکه را پخش میکنه.
نمیدونم مشکل از کجاست. شبکه های زیادی را امتحان میکنم همین مشکل را دارن.
سرعت اینترنتم مشکل نداره و راحت میاره
ممنون میشم راهنمایی کنید.

niko2010
29-09-2011, 07:58
با سلام
میشه به این برنامه کانال مورد نظرمون رو اضافه کنیم مثلا فارسی 1 اگه امکان داره لطفا راهنمایی کنید. با تشکر

peyman nj
25-01-2012, 01:54
salam in barname az hajme GB e ADSL cheghad estefade mikone?
hodudan dar daghighe chand KB estefade dare?

NOORALLAH
17-03-2012, 17:14
سلام دوستان منم مشکل اقا میلاد رو دارم ولی قبلا که نصبش کرده بودم این مشکلو نداشتم و جدیدا که بعد از فلش زدن گوشی و استفاده از پک آپ دوستان الان این برنامه اینجوری شده و هرچقدر پاک کردم و دوباره نصبش کردم درست نشد و این اخطار زیرین رو داد از اون اسکرین شات گرفتم . به نظر خودم یکی از پیش نیازهاش کمه من اسکرین شاتی از صفحه پیشنیازهاش میگذارم لطف کنید یکی از دوستان ببینه من چه پیشنیازی رو نصب ندارم . و یا اسکرین شاتی از پیشنیازهای برنامه بذاره . امیدوارم مشکلم همین باشه و حل بشه .البته اینو هم بگم که خود برنامه با تمام شبکه هاش برام میاد و در صفحه اصلی هم به صورت عکس تصویر پخش میشه ولی وقتی میخوام شبکه رو تماشا کنم و روش کلیک میکنم با این اخطار ها مواجه میشم.

703679
703680
703681