PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مانيلا دو بعدي big براي تاچ ويوا



real-one
07-01-2011, 02:07
با سلام
اابتدا ميرم سراغ خصوصيات اين مانيلا:
1)سرعت گوشي رو پايين نمياره

2)گوشي بعد از نصب و كار كشيدن از اون هنگ نميكنه
3)كاملا با ويوا سازگاره
4)هيچ باگ وكمبودي نداره و با نصب يك فايل كابينت ميتونين از اون استفاده كنين.

بريم سراغ نحوه نصب:
1) برين از گوشي به ادرس start>setting>today>item
2)تيك رو از تاچ فلو بردارين(اگه تو گوشيتون بود) و روي يه چيز ديگه بزارين
3)برين سراغ فايل كابينت مانيلا و اون رو در حافظه اصلي گوشي نصب كنين.
5)يك سافت رست و لذت ببريد از اين مانيلاي خوب.

روي رام Evolotion 2.5A تست شد و به خوبي كار كرد.



تشكر چيز گراني نيست فقط يك كليك است

real-one
07-01-2011, 03:10
دوستان به دليل سرعت فوق العاده كم اينترنتم اونو تو چند بخش براتون اپ كردم.
شرمنده

قسمت اول

real-one
07-01-2011, 03:53
قسمت دوم

Mr.zeus WM
07-01-2011, 18:41
دوست عزیز خیلی ممنون اما شما روی رامی تست کردی که جزییات دیگر مانیلا رو هم داشته
مثل htc-album و htc audio manager و htc weather updater و... که هیچ کدوم توی این cab نیست

در ضمن بعد از نصب شما باید تغییراتی توی رجیستری انجام بدید که اجرا بشه.علت اینکه شما تونستید اجرا کنید, وجود داشتن از قبل فایل ها در خود رام هست

با تشکر اما لطف کنید کامل توضیح بدید. ضمنا اجرای TF2D v2 روی 6.1 کار آسونی نیست...به زودی توی رام جدیدم میبینید

real-one
07-01-2011, 21:03
با تشكر در اسرع وقت اموزش كلي اون رو در اختيار عزيزان قرار مي دم

real-one
07-01-2011, 21:04
راستي شما مي خواين رام كوك كنين؟ اگه تصميم دارين ما بي صبرانه منتظريم. اميدوارم موفق باشين

Mr.zeus WM
08-01-2011, 15:51
آقایون رم کامپیوترم سوخت
به خدا نمیخوام اذیتتون کنم تازه مشکلم حل شده بود...میخواستم امروز آخریش رو بسازم آپلود کنم اما رمم سوخت
اگه کسی میتونه تهران یه رم ddr2 هرچقدر که باشه امانت بده تا من بسازم, پ.خ بده

ساسان جان این رو هم بعدا پاک کن

real-one
09-01-2011, 22:27
اگه تو تبريز بود من ميدادم چون چند تا رم دارم ولي افسوووووووووووووووس

A.Plus
11-01-2011, 18:15
بابا یه رم دسته دو گیر بیار بزار روش. مردم این قدر این evo رو تحمل کردم. همه کوکرا هم که گرفتن خوابیدن! چی کار میکنن معلوم نیس. اوو التیمیت رو هم که نداد بیرون!

Mr.zeus WM
12-01-2011, 12:20
بابا یه رم دسته دو گیر بیار بزار روش. مردم این قدر این evo رو تحمل کردم. همه کوکرا هم که گرفتن خوابیدن! چی کار میکنن معلوم نیس. اوو التیمیت رو هم که نداد بیرون!

کارت گرافیک سوخته ... بچه ها من الان با shift افسانه ای اومدم
بیشتر هم نمیتونم بمونم...شرط درست کردن کامپیوتر گرفتن معدل بالای 19 بید (چه جوکی بشه)
یه مدت خیلی طولانی نیستم.. خدا حافظ:bs:

ساسان جان بی زحمت...

Mr.J
14-01-2011, 16:19
سلام. من یه پک کامل از تمام نرمافزارهایی که برای فعال سازی این مانیلا لازم هست رو دارم و همین الان دارم روی evo ultimate ازش استفاده میکنم.اگر میخواین آپ کنم؟!

elyas.6316
16-01-2011, 16:26
با سلام
اابتدا ميرم سراغ خصوصيات اين مانيلا:
1)سرعت گوشي رو پايين نمياره

2)گوشي بعد از نصب و كار كشيدن از اون هنگ نميكنه
3)كاملا با ويوا سازگاره
4)هيچ باگ وكمبودي نداره و با نصب يك فايل كابينت ميتونين از اون استفاده كنين.

بريم سراغ نحوه نصب:
1) برين از گوشي به ادرس start>setting>today>item
2)تيك رو از تاچ فلو بردارين(اگه تو گوشيتون بود) و روي يه چيز ديگه بزارين
3)برين سراغ فايل كابينت مانيلا و اون رو در حافظه اصلي گوشي نصب كنين.
5)يك سافت رست و لذت ببريد از اين مانيلاي خوب.

روي رام Evolotion 2.5A تست شد و به خوبي كار كرد.



تشكر چيز گراني نيست فقط يك كليك است
سلام.من روی تاچ ویوا امتحان کردم یه سری از جا ها چت میزنه مثلا میری تو تب اس ام اس و گزینه new رو میزنی عمل نمی کنه و اینترنتشم (Browse) عمل نمی کنه شارژم میخوره .به چی این میگید خوبه تست شده؟!!:

Mr.zeus WM
16-01-2011, 18:48
سلام.من روی تاچ ویوا امتحان کردم یه سری از جا ها چت میزنه مثلا میری تو تب اس ام اس و گزینه new رو میزنی عمل نمی کنه و اینترنتشم (Browse) عمل نمی کنه شارژم میخوره .به چی این میگید خوبه تست شده؟!!:

سلام
یه برنامه با حجم کم هست برای evo 2.5a به اسم sms tab la... که گزینه new رو دست میکنه (توی قسمت رام هست)
توی تب اینترنت هم یا با برنامه M2DC بگیر و برنامه پیشفرض رو دست کن
یا opera 9.5 رو نصب کن

real-one
30-01-2011, 21:18
با سلا م عزيز من اون مشكل در اوو هست مشكل مانيلا نيست با اون برنامه اي كه دوستمون معرفي كردند ميتونيد حل كنيد

Chieftain
21-02-2011, 13:19
دست شما درد نکنه اما اگه نتونم استفاده کنم نفرینتون می کنم

Mr.zeus WM
21-02-2011, 13:27
دست شما درد نکنه اما اگه نتونم استفاده کنم نفرینتون می کنم

اول ببینید رام شما چیه و خلاصه خیلی چیز ها میخواد برای اجرا
و قبلش مطمئن بشید دانشش رو دارید اگر نشد ...

با تشکر فراوان به دوست خوبمون که برامون آپلود کردند

alinateghi
19-03-2011, 16:32
کسی مانیلا 3d واسه ویوا سراغ داره ؟

viva89
12-05-2011, 00:00
مانیلا چیست؟(خصوصیات)

alinateghi
14-05-2011, 14:28
مانیلا چیست؟(خصوصیات)
رابط کاربری یا همون تاچ فلو تو htc
مانیلای اصلی تو ویوا 2d v1 هست ولی میشه v2 هم روش نصب کرد تو ورژن2 آب وهوا میاد تو صفحه اصلی (home weather ) حالا من دنبال 3d بودم که مثل اینکه شدنی نیست چون ویوا درایور 3 بعدی نداره

mehdi_ameri
21-06-2011, 13:10
با سلام اقا من اینو رو دیاموند نصب کردم نصب شد ولی صفحش کوچیکههههههههههههه؟

mehdi_ameri
24-06-2011, 23:27
سلام کسی نیست جواب بده؟

alinateghi
30-07-2011, 12:57
با سلام اقا من اینو رو دیاموند نصب کردم نصب شد ولی صفحش کوچیکههههههههههههه؟

من فکر کنم که واسه رزولیشن گوشیتونه این مانیلا واسه QVGA (320*240( هست شما یه سر به انجمن تخصصی Diamond بزن شاید یه چیزی پیدا کردی

پست ارسال شده توسط موبايل

omid_king
31-07-2011, 16:14
با سلام
برنامه مانيلا دو بعدي big میشه رو ویندوز 6.1 گوشی تاچ ویوا نصبش کرد؟