PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش آنلاک کردن و نصب Official Roms و Cooking Roms سری (Willow (Snap



Mr.zeus WM
13-01-2011, 13:16
آموزش آنلاک کردن و نصب Official Roms و Cooking Roms سری (Willow (Snap


http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=487474&stc=1&d=1294913451

در این تاپیک به آموزش کامل آنلاک (Unlock) کردن و نصب رامهای رسمی (Official) و غیر رسمی (Cook) سری Willow میپردازیم که رایج ترین آن در ایران Snap است.



شما برای آپدیت رام نرم افزارهای زیر را نصب کنید:

- اگر از ویندوز XP استفاده میکنید حتما آخرین نسخه نرم افزار ActiveSync را دریافت و روی کامپیوتر خود نصب کنید.
- اگر از ویندوز Vista استفاده میکنید حتما آخرین نسخه نرم افزار WMDC را دریافت و روی کامپیوتر خود نصب کنید.
- برای ادامه کار حتما آخرین نسخه نرم افزار Net FrameWork. را دریافت و بر روی گوشی خود نصب کنید.

نکات زیر را حتما رعایت کنید:

- حتما گوشیتون بالای 50% شارژ داشته باشد.
- در طول آپگرید رام هرگز کابل را از گوشی جدا نکنید.
- در حین انجام آپگرید برای اطمینان برنامه دیگری را اجرا نکنید.
- در حین انجام آپگرید حتما دقت کنید که کامپیوترتون به حالت StandBy نرود.


طريقه بردن گوشي هاي سري Willow به حالت BootLoader :

ابتدا دكمه Volume Down را نگه داريد و با قلم گوشي را ريست كنيد و تا بالا آمدن صفحه 3 رنگ Volume Down را رها نكنيد.


طریقه ریختن رام های رسمی (Official) :

برای ریختن رام رسمی باید دستورالعمل زیر را اجرا کنید:

گوشی خود را بوسیله ActiveSync یا WMDC با کامپیوتر متصل کنید و بعد از دریافت رام رسمی، آن را اجرا کرده و در محیط (RUU (Rom Upgrade Utility دستورات موجود رو اجرا کرده و رام خود را نصب کنید.
بعد از نصب گوشی به صورت اتوماتیک Reset شده و بعد از راه اندازی دوباره از رام جدید خود لذت ببرید.

*پيشنهاد ميشود قبل از نصب گوشي به كامپيوتر آنرا به حالت BootLoader ببريد و بعد با كامپيوتر Sync كنيد تا كلمه USB روي صفحه 3 رنگ ديده شود.


طریقه ریختن رام های غیر رسمی (Cook) :

برای ریختن رام های غیر رسمی همون طور که در تاپیک راهنما مطالعه کردید گوشی باید آنلاک (Unlock) شود تا رام های غیر رسمی بر روی گوشی نصب شود.

طریقه آنلاک (Unlock) کردن سری snap و نصب رام :

قبل از انجام کار مموری sd و سیم کارت را خارج نمایید

1- فایل Snap S511 HardSPL از ضمیمه دریافت و در کامپیوتر از حالت فشرده خارج کنید.

2- JumpSPL را از پوشه ی SSPL با جزییات به گوشی منتقل کرده و را اجرا کنید.

3-در پنجره ی باز شده yes را بزنید و trackball را تایید کنید.حالا صفحه سیاه میشود.

4-بعد برنامه ی romupdate tool اجرا میشه و spl شما رو به 0.34.Hard تغییر میده.

توجه:اگر jumpSPL کار نکرد برنامه ی auto را از پوشه اجرا کنید

3- صفحه زیر برایتان نمایان میشود، تیک قسمتی که در شکل زیر مشخص شده را بزنید و بر روی Next کلیک کنید.


http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=487475&stc=1&d=1294913451

4-دوباره next بزنید.
5- در صفحه بعد روی گزینه Update کلیک کنید و بر روی Next کلیلک کنید.
6- در این صفحه نیز بر روی Next کلیلک کنید.
7- در این صفحه آپدیت شروع میشود ، صبر کنید تا %100 کامل شود و بر روی Finish کلیک کنید.(صفحه سياه و گوشي ريستارت ميشود)
8- بعد از اطمينان از Hard SPL ، گوشي را با كامپيوتر اتصال دهيد و رام غير رسمي خود را با RUU نصب كنيد.


ساختjockyw2001 (http://forum.xda-developers.com/member.php?u=487710)

نقل قول از مدیر انجمن snap

In Jocky's intructions (point 4, I attached below) it says that your screen will turn black.

"follow all instructions given on screen: first the sspl is copied to the device and executed. You must confirm running JumpSPL on the device: first time you must click Yes to allow it to run, you also must click the trackball to continue execution of JumpSPL.The device display will turn dark and after that the romupdate tool will install the hardspl on your device. (the identification string in the tri-color bootloader screen is "0.34.Hard


با مسیولیت خود نصب کنید

Mozilla Firefox
25-06-2012, 13:43
سلام ، متاسفانه یک مرحله رو جا گذاشتین که باعث شد نیم ساعت وقت من رو توی سرچ بگیره ، اونم آنلاک کردن هست برای رام غیر رسمی ، آپلود میکنم و اینجا میذارم !

dariushkho
20-10-2012, 15:01
سلام من htc snpam rome 6.1 داشت اومدم یه رام رسمی 6.5 بریزم روش روی 27 درصد گیر کرد بعد هم خطای 262 دادو قطع شد چندبار دیگم با یه رام رسمیه دیگم امتحان کردم همینطوری میشه الان گوشیمو که روشن میکنم رو صفحه 3 رنگ بوت لودر بالا میاد لطفا راهنمایی کنید.