PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [Web OS Game] بازی جذاب Asphalt 5 با لینک مستقیم اختصاصی



SAJJAD
27-01-2011, 10:54
سلام

طی هماهنگی هایی که بین کادر مدیریتی انجام گرفت در نهایت تصمیم بر این شد که برای هر بازی WebOS تاپیکی جداگونه زده بشه که سوالات و مشکلات هر بازی توی همون تاپیک خودش پرسیده بشه همچنین پست اول هم اختصاص داده میشه به بازی و لینک دانلود بازی و اسکرین شات ها بازی .

لطفا دوستانی که قصد معرفی بازی جدید دارن هم به همین صورت عمل کنن

با بازی Asphalt 5 که آشنا هستید و baashi عزیز قدیم زحمت معرفیشو کشیده بود . این بازی از طریق سنسور عمل می کرد حالا دوستانی که دوست دارن بازی رو کاملا از طریق کیبورد بازی کنن می تونن از این تاپیک استفاده کنن

نکته جالب : بعد از اجرای این اسکریپت فیلم ورود بازی بعضی مواقع نمایش داده میشه


حتما باید کنترل بازی رو روی حالت SCREEN TAP بذارید


دانلود بازی asphalt 5 با حجم 103 مگابایت (http://www.mediafire.com/?jb4n2qpalygt22l)


http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=497782&stc=1&d=1296114247

http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=497783&stc=1&d=1296114247

http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=497784&stc=1&d=1296114247


اسکریپت رو از ضمیمه دانلود کنید از زیپ خارج کنید انتقال بدید به مموری 32 گیگ و دستور زیر رو توی ترمینال بزنید




sh /home/user/MyDocs/asphalt.sh

mohamadkiani
01-02-2011, 12:44
حل مشکل سیو asphalt 5 در n900 را توضیح دهید

mrf24
01-02-2011, 13:35
دوست عزیز تمام مراحلی که گفتی انجام دادم اما باز با کیبرد نمیشه کار کرد. دستوری رو که دادید چه با root و بدون root هم انجام دادم اما باز حرکت ماشین با کیبرد صورت نگرفت

hossein1980
01-02-2011, 19:44
دوست عزیز تمام مراحلی که گفتی انجام دادم اما باز با کیبرد نمیشه کار کرد. دستوری رو که دادید چه با root و بدون root هم انجام دادم اما باز حرکت ماشین با کیبرد صورت نگرفت

دوست عزیز شما این پست رو کامل بخونید . قبل از این که دستور مربوط به این بازی رو بزنید preenv شما باید کیبورد رو ساپورت کنه . چند تا دستور باید تو اکسترمینال بزنید که این کار انجام بشه . بعد هم که هر بازی دستور مربوط به خودش رو داره که کیبورد تو اون بازی پشتیبانی بشه .


http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=1759054&postcount=1

mrf24
02-02-2011, 01:29
دوست عزیز شما این پست رو کامل بخونید . قبل از این که دستور مربوط به این بازی رو بزنید preenv شما باید کیبورد رو ساپورت کنه . چند تا دستور باید تو اکسترمینال بزنید که این کار انجام بشه . بعد هم که هر بازی دستور مربوط به خودش رو داره که کیبورد تو اون بازی پشتیبانی بشه .


http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=1759054&postcount=1

با تشکر از راهنمایی شما مشکل حل شد

greatarab1
02-02-2011, 04:22
لینک مستقیم واسه دانلود نداره ؟
ممنون میشم اگه کسی بزاره .

anjel_space
02-02-2011, 18:10
لینک دانلود قبلا گذاشته شده یخورده بگردین بد نیست دوست عزیز

greatarab1
03-02-2011, 01:29
میدونم عزیزم . لینک مستقیم منظورم بود .

shahe bi dast
09-02-2011, 07:50
سلام:
روی ویندوزموبایل هم نصب میشه؟باتشکر.

یاعلی(ع)...

MeeGoo
09-02-2011, 13:34
سلام:
روی ویندوزموبایل هم نصب میشه؟باتشکر.

یاعلی(ع)...


نه دوست عزیز ....لطفا دقت کنید اینجا فقط مخصوص N900 هستش سیستم عامل N900 بر پایه لینوکسه و مال شما ویندوز 2تا رقیب دیرینه... پس هیچ وقت به هم نمیخورن:an:

omidtale
14-02-2011, 10:18
میدونم عزیزم . لینک مستقیم منظورم بود .

مرد مومن از mediafire مستقیم تر گیرت میاد بازم خدارو شکر کن تو rapid یا سایتای دیگه اشتراک گذاری نبودش دمه همه اونای که تو این سایت آپ میکنن گرمم ممنون از لطفشون

iranianboy1404
14-02-2011, 13:39
:hello::hello:
سلام
آقا این بازی چطور save میشه؟؟؟؟؟؟
:sign_help::sign_help:
:an::an:

ali_khalili
15-02-2011, 20:49
سلام
منpreenv رو پیدا نمی کنم
مخزن devel هم دارم ولی پیدا نمیشه چیکار کنم نصب شه؟

bahmann900
15-02-2011, 21:03
سلام
منpreenv رو پیدا نمی کنم
مخزن devel هم دارم ولی پیدا نمیشه چیکار کنم نصب شه؟
مخزن devel رو add کن و به اینتر نت وصل باش یعد به ترتیب دستورات زیر رو تو ترمینال بزن


root


apt-get install preenv

mohammad 619
17-02-2011, 11:53
سلام سجاد جون دستت درد نکنه ترکندی!بابت همه چی ممنون:loveit:

iranianboy1404
17-02-2011, 17:53
سلام
من این دستوراته تو ترمینالم زدم.

root

mkdir -p /home/opt/preenv/usr/palm/gamesave

ln -s /home/opt/preenv/usr/palm/gamesave /media/interna
rebbot
ولی هنوزمsave نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:sig n_help::sign_help::atten::atten::atten::atten::att en::atten::atten::atten:

iranianboy1404
21-02-2011, 12:26
سلام
من این دستوراته تو ترمینالم زدم.
كد:

root

mkdir -p /home/opt/preenv/usr/palm/gamesave

ln -s /home/opt/preenv/usr/palm/gamesave /media/interna
rebbot

ولی هنوزمsave نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:sig n_help::att en:
تورو خدا یکی جواب بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!:please::please::please::cg::cg::cg::cg: :cg:

bahmann900
21-02-2011, 14:38
سلام

دوستانی که مشکل سیو بازی رو دارن کد هایی رو میگم رو در ایکس ترمینال بزنن


sudo gainroot
cd /home/opt/preenv/usr/palm/applications/com.gameloft.app.asphalt5
chmod 777 Asphalt5/data.sav

Mehdi-73
07-03-2011, 23:14
سلام

لينك دانلود فيل تره .

Sherytto
13-03-2011, 17:57
سلام

لينك دانلود فيل تره .

از لینک زیر دانلود کنید:

اینجا (http://cdn.mediafire.com/?jb4n2qpalygt22l)

Sherytto
13-03-2011, 18:20
من preenV رو نصب کردم ولی نمیدونم باز چرا موقع نصب میگه نیاز به Preen v دارد! مشکل از کجا میتونه باشه!؟

اینم تصویر پیشنیاز هنگام نصب:

http://up.iranblog.com/images/d7b63imo0f26ctjeyds.png

اینم اسکرین شات از نصب Preenv:

http://up.iranblog.com/images/kicrqscxxelnear490.png

hofi1870
15-03-2011, 13:38
من هنوز مشکل سیو دارم دو تا روش رو تو x terminal وارد کردم ولی هنوز سیو نمیشه
باید چیکار کنم؟:sign_help:

FARZAD_B13
16-03-2011, 01:24
من preenV رو نصب کردم ولی نمیدونم باز چرا موقع نصب میگه نیاز به Preen v دارد! مشکل از کجا میتونه باشه!؟

اینطور که مشخصه نیاز به پیش نیاز هست.با faster نصب کنید پیش نیازهارو هم نصب میکنه.

Sherytto
16-03-2011, 10:06
من هنوز مشکل سیو دارم دو تا روش رو تو x terminal وارد کردم ولی هنوز سیو نمیشه
باید چیکار کنم؟:sign_help:

دوست عزیز با وارد کردن کد زیر نباید مشکلی داشته باشید!


sudo gainroot
cd /home/opt/preenv/usr/palm/applications/com.gameloft.app.asphalt5
chmod 777 Asphalt5/data.sav

kakaee71
24-03-2011, 18:50
سلام همه لينكهاي دانلود فيلتره اگه ميشه تو خود سايت آپلود كنيد ممنون

EMINEM*
28-03-2011, 10:35
اینکه فیلتره.

EMINEM*
28-03-2011, 10:37
هرجا میرم ..... شده!

Aklis89
28-03-2011, 15:10
من preenV رو نصب کردم ولی نمیدونم باز چرا موقع نصب میگه نیاز به Preen v دارد! مشکل از کجا میتونه باشه!؟

اینم تصویر پیشنیاز هنگام نصب:

http://up.iranblog.com/images/d7b63imo0f26ctjeyds.png

اینم اسکرین شات از نصب Preenv:

http://up.iranblog.com/images/kicrqscxxelnear490.png

با سلام:ax:
توی اسکرین شات اکسترم نوشته اصلا نصب نشده
دوست عزیز مشکل شما مربوط به مخازن شماست
شما مخازن devel و extra رو add کنین همه چی ردیفه
اگه قبلا add کردین شاید ناقص add شده باشه دوباره امتحان کنین
موفقیت شما را ارزومندیم:bt:

AraSh_HighFire
08-04-2011, 10:28
یا الله
دستتون درد نکنه سجاد جان
اما من که نتونستم دانلود کنم.همون مشکل چند سال اخیر.چیلترینگ
اگه میشه تو سایت های دیگه یا خود موبایلستان اپ کنید.

AraSh_HighFire
08-04-2011, 15:09
http://dc213.4shared.com/download/2wzc-QKP/Asphalt_5_N900.rar?tsid=20110408-080047-e2110911
اینم یه لینک برا دانلودش

java_system
11-04-2011, 07:47
با سلام
من از وقتی preenv 1.6 روی گوشیم نصبه داخل بازی صدا ندارم.
فقط موقع نمایش دمو بازی صدا داره....

NILOUFAR
11-04-2011, 16:08
با سلام
من از وقتی preenv 1.6 روی گوشیم نصبه داخل بازی صدا ندارم.
فقط موقع نمایش دمو بازی صدا داره....

منم همین مشکل رو دارم و با اور کلاک هم حل نشد
ضمنا هیچکدوم از فایلای سیستمی مربوط به بازی رو هم پاک نکردم

GunDolf
11-04-2011, 18:31
منم همین مشکل رو دارم و با اور کلاک هم حل نشد
ضمنا هیچکدوم از فایلای سیستمی مربوط به بازی رو هم پاک نکردم

اگه تمامه تنظیمات رو که در مورد بازی سجاد جان اول فرمودن انجام بدین مشکلی پیش نمیاد البته من با تاچش بازی کردم و یه مزه دیگه میده که وصف نشدنیه:ag: اما اگه دموی اول بازی رو نمیبینید باید کیبورد باز باشه تا دموی اول بیاد برای من که اینجوری میاد :dc:

NILOUFAR
11-04-2011, 18:39
اگه تمامه تنظیمات رو که در مورد بازی سجاد جان اول فرمودن انجام بدین مشکلی پیش نمیاد البته من با تاچش بازی کردم و یه مزه دیگه میده که وصف نشدنیه:ag: اما اگه دموی اول بازی رو نمیبینید باید کیبورد باز باشه تا دموی اول بیاد برای من که اینجوری میاد :dc:

دوست عزیز ماها هم یه چیزایی از نوکیا ان900 سرمون میشه
همه ی این کارا رو کردیم اما صدا نداره
لطفا " اساتید "کمک کنن

GALAXAR
11-04-2011, 18:46
دوست عزیز ماها هم یه چیزایی از نوکیا ان900 سرمون میشه
همه ی این کارا رو کردیم اما صدا نداره
لطفا " اساتید "کمک کنن


گوشی اگر سایلنت باشه صدا نداره تو بازی.اگرم درست نشد پاک کن دوباره نصب کن

FARZAD_B13
11-04-2011, 19:23
با سلام
من از وقتی preenv 1.6 روی گوشیم نصبه داخل بازی صدا ندارم.
فقط موقع نمایش دمو بازی صدا داره....
فکر میکنم مشکل از preenv هست بازی رو پاک کن تو اکسترمینال وارد کن
root

apt-get install preenv

تا اپدیت انجام بشه بعد بازی رو از ابتدا نصب کن.

NILOUFAR
11-04-2011, 20:24
فکر میکنم مشکل از preenv هست بازی رو پاک کن تو اکسترمینال وارد کن
root

apt-get install preenv

تا اپدیت انجام بشه بعد بازی رو از ابتدا نصب کن.

با عرض معذرت از دوستان، همه ی این کارا رو کردم، بازم نشد
به کل از فکرش در اومدم

GunDolf
11-04-2011, 20:32
با عرض معذرت از دوستان، همه ی این کارا رو کردم، بازم نشد
به کل از فکرش در اومدم

من که نگفتم شما ناواردید اگه ناوارد بودید که ان 900 دست نمیگرفتید چون گوشیه فوق العاده تخصصی و حرفه ای هست من عرض کردم احتمال داره اررور از این باشه که کیبورد باز نیست همین وگرنه قصد توهین نداشتم به هیچ یک از عزیزان...!:dk: و اگر اشتباه نکنم در مورد preenv 1.6 چندتا از دوستان مشکل داشتن با 1.5 بهتر کار میکنه...

sam24
11-04-2011, 22:43
بله . preenv 0.1.6 مشکل داره
شما یا باید 0.1.5 استفاده کنی یا 0.1.7 که صدای asphalt درست میشه

NILOUFAR
12-04-2011, 05:06
من که نگفتم شما ناواردید اگه ناوارد بودید که ان 900 دست نمیگرفتید چون گوشیه فوق العاده تخصصی و حرفه ای هست من عرض کردم احتمال داره اررور از این باشه که کیبورد باز نیست همین وگرنه قصد توهین نداشتم به هیچ یک از عزیزان...!:dk: و اگر اشتباه نکنم در مورد preenv 1.6 چندتا از دوستان مشکل داشتن با 1.5 بهتر کار میکنه...


بله . Preenv 0.1.6 مشکل داره
شما یا باید 0.1.5 استفاده کنی یا 0.1.7 که صدای asphalt درست میشه

با تشکر از دوستای عزیزم
مشکل حل شد

Mohammad_mehdi
15-04-2011, 10:15
سلام دوستان
من بازی آسفالت 5 رو دانلود کردم ولی توش فایل DEB نداره که نصب کنم.
پوشه ی applications توشه و داخلش پوشه ی آسفالت 5 و آیکون بازی.
چیکار کنم.
لطفا کمک کنید.
ازلینک فورشیرد که یکی از دوستان گذاشته بودن گرفتم.

NILOUFAR
23-04-2011, 09:37
سلام دوستان
من بازی آسفالت 5 رو دانلود کردم ولی توش فایل deb نداره که نصب کنم.
پوشه ی applications توشه و داخلش پوشه ی آسفالت 5 و آیکون بازی.
چیکار کنم.
لطفا کمک کنید.
ازلینک فورشیرد که یکی از دوستان گذاشته بودن گرفتم.

اگه از آدرسی که آقا سجاد گذاشتن استفاده کردید، مشکلی نیست....
اما در غیر این صورت اگه فایلش واقعا خراب باشه، باید دوباره از خود سایت دانلودش کنید

نیتروژن
23-04-2011, 12:49
سلام چه طوری میشه reenv 1.5برگردونم که صدای بازی اسفالت بیاد

rezasirish99
23-04-2011, 12:55
سلام چه طوری میشه reenv 1.5برگردونم که صدای بازی اسفالت بیاد

این فایل deb
preenv1.5

desmond
24-04-2011, 00:09
سلام بعد از اجرا بازی صدا نداره! چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ARSALAN
24-04-2011, 06:55
سلام بعد از اجرا بازی صدا نداره! چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

برای اینکه صدای بازی در بیاد باید گوشی رو از روی سایلنت در بیاری
اگه بازم صدا نداشت preenv 1.5 رو از لینک زیر دانلود و نصب کن

http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=549491&d=1303552543

sam24
24-04-2011, 10:26
دوستان عزیز لازم به نصب preenv 1.5 نیست در preenv 1.7 هم این مشکل بر طرف شده

NILOUFAR
24-04-2011, 17:20
دوستان اگه با این روش ها مشکل صدای asphalt حل شده، بگن و یه خانواده رو از نگرانی برهانند
چون من خودم منتظر شنیدن صداش توی ان900 هستم

sam24
24-04-2011, 17:32
دوستان اگه با این روش ها مشکل صدای asphalt حل شده، بگن و یه خانواده رو از نگرانی برهانند
چون من خودم منتظر شنیدن صداش توی ان900 هستم

:ck:شما که گفتین مشکلتون حل شده

NILOUFAR
24-04-2011, 17:42
:ck:شما که گفتین مشکلتون حل شده

گوشی رو به یه دلیل فلش کردم
بازی رو نصب کردم دوباره پرید
این دفعه هیچ جوری صداش در نمیاد

sam24
24-04-2011, 17:58
گوشی رو به یه دلیل فلش کردم
بازی رو نصب کردم دوباره پرید
این دفعه هیچ جوری صداش در نمیاد

شما از ورژن preenv تون یه اسکرین شات بذارید
من باز هم معتقدم مشکل از ورژن preenv شماست

نیتروژن
24-04-2011, 19:07
نه بابا با preenv 1.7 هم صداش در نمیاد واقعا حیفه که صدا ندارهpreenv1.5:dg: هم نصب نشد

NILOUFAR
24-04-2011, 20:11
شما از ورژن preenv تون یه اسکرین شات بذارید
من باز هم معتقدم مشکل از ورژن preenv شماست

دست شما درد نکنه دیگه سام جان
ما خودمون عمریه اسکرین شات میگیریم از دوستان
به نظر من دوستا ی عزیز ماجرای صدای آسفالت رو فراموش کنن
بازی به غیر از صداش... مشکل دیگه ای نداره

sam24
24-04-2011, 21:01
دست شما درد نکنه دیگه سام جان
ما خودمون عمریه اسکرین شات میگیریم از دوستان
به نظر من دوستا ی عزیز ماجرای صدای آسفالت رو فراموش کنن
بازی به غیر از صداش... مشکل دیگه ای نداره

اخه من هم مشکل شمارو داشتم . ولی من فلش زدم و preenv 1.5 رو از بکاپم ریختم . تا زمانی که preenv 1.7 امد صبر کردم و مستقیم از 1.5 به 1.7 اپدیت کردم . و صدای اسفالت ok بود .
:dz:حالا نمیدونم مشکل شما چیه

lidarasool
08-05-2011, 18:35
نمیشه صداشو درست کرد واقعا خیلی حیف

sam24
08-05-2011, 18:44
نمیشه صداشو درست کرد واقعا خیلی حیف

شما پاکش کنید و preenv رو به 1.7 اپدیت کنید و بعد نصبش کنید صداش اوکی میشه

lidarasool
08-05-2011, 21:37
preenv من .1.7 کردم نصب کردم بازم صدا نداشت

sam24
08-05-2011, 21:49
preenv من .1.7 کردم نصب کردم بازم صدا نداشت

تنها راهی که در انجمن مایمو مطرح شده همین هست
شما بازی رو پاک کنید از app manager خود گوشی
و به این ادرس برید با فایل باکس یا winscp

opt/preenv/usr/palm/applications/

و پوشه com.gameloft.app.asphalt5 رو کامل پاک کنید

بعد گوشی رو ریبوت کنید و بالا امد بازی رو دوباره نصب کنید . گوشی هم در حالت جنرال باشه .
شما مطمئن هستید preen 1.7 رو نصب دارید ؟ چون اگه 1.6 باشه صدا در نمیاد

Dani 9007
12-05-2011, 15:58
سلام
من در هنگام نصب بازی با پیغام های زیر مواجه میشم که تصویرش رو گذاشتم
خواهشن هرچه سریعتر جواب دهید
با تشکر
http://hdgruop.persiangig.com/image/screenshot00.png
http://hdgruop.persiangig.com/image/screenshot04.png
http://hdgruop.persiangig.com/image/screenshot02.png

sam24
12-05-2011, 16:03
سلام
من در هنگام نصب بازی با پیغام های زیر مواجه میشم که تصویرش رو گذاشتم
خواهشن هرچه سریعتر جواب دهید
با تشکر
http://hdgruop.persiangig.com/image/screenshot00.png
http://hdgruop.persiangig.com/image/screenshot04.png
http://hdgruop.persiangig.com/image/screenshot02.png

عکس هارو در جای دیگه ای اپلود کنید
باز نمیشن

Dani 9007
12-05-2011, 16:51
الان که داره نمایش میده
بازم من آدرس ها رو میزارم به ترتیب :sign_help:
http://hdgruop.persiangig.com/image/screenshot00.png
http://hdgruop.persiangig.com/image/screenshot04.png
http://hdgruop.persiangig.com/image/screenshot02.png

sam24
12-05-2011, 17:13
الان که داره نمایش میده
بازم من آدرس ها رو میزارم به ترتیب :sign_help:
http://hdgruop.persiangig.com/image/screenshot00.png
http://hdgruop.persiangig.com/image/screenshot04.png
http://hdgruop.persiangig.com/image/screenshot02.png

Please Try Again in a Few Minutes..

برای من که نمایش نمیده
ولی خوب یکی از عکس هارو سرور به سرور زدم و دیدمش
این عکس رو
http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=559467&stc=1&d=1305209332

اگر منظور شما از نصب بازی نصب nfsu-installer هست که باید از faster app manager نصبش کنید
چون پیش نیاز میخواد . اگه مشکل دیگه ای هم دارید بفرمائید

Dani 9007
14-05-2011, 09:12
من دارم از اینترنت همراه اول استفاده میکنم
هنگام به روز آوری Erorr میده
چی کار کنم :sign_help:

sam24
14-05-2011, 09:18
من دارم از اینترنت همراه اول استفاده میکنم
هنگام به روز آوری Erorr میده
چی کار کنم :sign_help:

بعضی از مخازن ..... هست . بخاطر همون باید وی پی ن بزنی که رو gprs جواب نمیده .
شما از این روش امتحان کنید ببینید جواب میده
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=135728

mk92
31-05-2011, 08:09
salam man tebghe dastor code ro to xterminal dadam ammam badesho nemidonam ke bayad chikar konam lotfan behem begin bad az dadan code chikar konam

mk92
31-05-2011, 08:22
بعد از دادن کد تو xterminal چیکار کنم

sam24
31-05-2011, 10:13
salam man tebghe dastor code ro to xterminal dadam ammam badesho nemidonam ke bayad chikar konam lotfan behem begin bad az dadan code chikar konam

منظور شما کدام دستورات هست و اینکه کجای کار مشکل دارید ؟

Dr.SAHA
02-06-2011, 03:40
سلام دوستان....منم مث خیلیا با نصب preenv مشکل داشتم تا اینکه......
http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=2053317&postcount=68

p78
02-06-2011, 14:34
سلام دوستان من وقتی فرمان اول رو برای نصب asphat.sh اجرا می کنم هیچ اتفاقی نمی افته و بازی نصب علت چیه؟ با تشکر

#JOMJOMEH#
02-06-2011, 14:38
سلام دوستان من وقتی فرمان اول رو برای نصب asphat.sh اجرا می کنم هیچ اتفاقی نمی افته و بازی نصب علت چیه؟ با تشکر

هیچ اتفاقی هم نباید بیقته درست که عمل کرده باشه میره خطه بعدی برای دستور جدید و این یعنی درست نصب شده:bz:

p78
02-06-2011, 23:00
ممنون از پاسختون اما چیزی به آیکون های من اضافه نشده میشه لطف کنید با جزئیات بیشتر مراحل رو برام توضیح بدین با تشکر

p78
03-06-2011, 10:44
دوست عزیز شما گفتی که هیچ اتفاقی نمی افته میره خط بعد برای گرفتن فرمان بعدی من تا همین جا فقط تونستم پیش برم از اینجا به بعد باید چکار کنم؟

sam24
03-06-2011, 10:50
دوست عزیز شما گفتی که هیچ اتفاقی نمی افته میره خط بعد برای گرفتن فرمان بعدی من تا همین جا فقط تونستم پیش برم از اینجا به بعد باید چکار کنم؟

شما مطمئنی خود بازی رو نصب کردید ؟ فایل sh برای کیبورد هست که این بازی نیازی نداره
شما اگه بازی رو که با فایل deb هست نصب کرده باشید ایکونش در منو قرار میگیره

p78
03-06-2011, 11:59
نه بازی نصب نمیشه این ارور رو میده
unable to install com-gameloft-app-asphalt5
some application packages required for the installation are missing
چه کنم؟

sam24
03-06-2011, 13:22
نه بازی نصب نمیشه این ارور رو میده
unable to install com-gameloft-app-asphalt5
some application packages required for the installation are missing
چه کنم؟

preenv رو نصب کردید ؟

p78
03-06-2011, 13:27
نه هرکار می کنم نصب نمیشه فایلش رو ریختم روی حافظه 32 گیگابایتی اما موقع نصب ارور داد انگار یه پیش نیاز می خواد برای نصب الان داشتم پستهای قبلی رو می خوندم یکی از دوستان گفته بود با برنامه freedom انگار میشه یه کارایی کرد الان دارم فایل هارو دانلود میکنم ببینم میشه یا نه یعنی بنظر شما هیچ راه دیگه ای نیست تا بشه این preenv رو نصب کرد؟ من تمام راه هایی رو که گفته بودین امتحان کردم اما با ارور مواجه شدم با تشکر از پاسخگویی سریعتون

sam24
03-06-2011, 14:27
نه هرکار می کنم نصب نمیشه فایلش رو ریختم روی حافظه 32 گیگابایتی اما موقع نصب ارور داد انگار یه پیش نیاز می خواد برای نصب الان داشتم پستهای قبلی رو می خوندم یکی از دوستان گفته بود با برنامه freedom انگار میشه یه کارایی کرد الان دارم فایل هارو دانلود میکنم ببینم میشه یا نه یعنی بنظر شما هیچ راه دیگه ای نیست تا بشه این preenv رو نصب کرد؟ من تمام راه هایی رو که گفته بودین امتحان کردم اما با ارور مواجه شدم با تشکر از پاسخگویی سریعتون

شما preenv رو باید از faster نصب کنید و فکر کنم freedom به فستر ناهماهنگ باشن . برای من که اینجوری بود . بهتره از این اموزش از ساعت 1 یا 2 شب به بعد استفاده کنید
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=135728

چون اون موقع سرعتش خوب هست . و به راحتی میتونی فستر رو اپدیت کنی و preenv رو نصب کنی

p78
03-06-2011, 14:35
ممنون از راهنماییتون دوست عزیز

FARZAD_B13
03-06-2011, 15:23
شما preenv رو باید از faster نصب کنید و فکر کنم freedom به فستر ناهماهنگ باشن . برای من که اینجوری بود . بهتره از این اموزش از ساعت 1 یا 2 شب به بعد استفاده کنید
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=135728

چون اون موقع سرعتش خوب هست . و به راحتی میتونی فستر رو اپدیت کنی و preenv رو نصب کنی
سلام
فکر نکنم ناهماهنگ باشن چون من خودم استفادش میکنم راحت دانلود میکنه با فریدوم فقط طبق اموزشش باید پرو کسی رو در فستر فعال و بهش پورت و ادرس بدی حله.کانکشنم باید همین کار رو انجام بدی روش.

sam24
03-06-2011, 16:03
سلام
فکر نکنم ناهماهنگ باشن چون من خودم استفادش میکنم راحت دانلود میکنه با فریدوم فقط طبق اموزشش باید پرو کسی رو در فستر فعال و بهش پورت و ادرس بدی حله.کانکشنم باید همین کار رو انجام بدی روش.

بله . برای من هم روزهای اول کار میکرد ولی بعد یک هفته از کار افتاد :dp:

FARZAD_B13
03-06-2011, 16:54
بله . برای من هم روزهای اول کار میکرد ولی بعد یک هفته از کار افتاد :dp:
مشکل از خودت بوده حتما عزیزه دل:4::df:

50Cent
09-06-2011, 23:10
من هر کاری میکنم بازی صدا نداره ؟
فقط اول که فیلم داره صدا میاد بعد قطع میشه مشکل چیه ؟

sam24
10-06-2011, 02:24
من هر کاری میکنم بازی صدا نداره ؟
فقط اول که فیلم داره صدا میاد بعد قطع میشه مشکل چیه ؟

preenv رو به 1.7 اپدیت کنید .

ehsan1100
12-06-2011, 21:43
سلام میشه فایل بازی رو چندتا فایل کم حجم تر کنی بذاری تو زیب سجاد جان...ما که ایترنت بر سرعت نداریم خوب..

p78
13-07-2011, 12:24
با سلام خدمت دوستان عزیز من نتونستم فایل رو از این لینکهایی که گذاشته بودین دانلود کنم میشه لطف کنید لینک دیگه ای بزارین باتشکر

mamad CJ
13-07-2011, 13:23
با سلام خدمت دوستان عزیز من نتونستم فایل رو از این لینکهایی که گذاشته بودین دانلود کنم میشه لطف کنید لینک دیگه ای بزارین باتشکر

از این لینک استفاده کردید؟


http://www.uploadbaz.com/96cvr3k995e1


.......................................

hemaseh
07-09-2011, 19:38
سلام دوستان من بازی رو نصب کردم اجرا هم میشه ولی لودینگ آخرو که میخواد وارد فضای بازی بشه انجام میده از بازی خارج میشه مشکل کجات لطفا توضیح بدین ممنون.

nicebax
14-10-2011, 11:54
فکر میکنم مشکل از preenv هست بازی رو پاک کن تو اکسترمینال وارد کن
root

apt-get install preenv

تا اپدیت انجام بشه بعد بازی رو از ابتدا نصب کن.

تورو خدا یکی بگه چجوری میتونم این بازیو از گوشیم پاک کنم؟!!:bn:

rasoly
14-10-2011, 12:10
با سلام
پس از پاک کردن توسط app manager یا faster

برو ادرس زیر و پوشه بازی رو پاک کن
/opt/preenv/usr/palm/applications/com.gameloft.app.asphalt5

sky-hell
25-10-2011, 16:18
سلام
چجوری بازی سیو میشه.من کلی مرحله رفتم .خواستم دوباره وارد بازی بشم همه چی از اول بود.
با سپاس

#JOMJOMEH#
25-10-2011, 20:28
سلام
چجوری بازی سیو میشه.من کلی مرحله رفتم .خواستم دوباره وارد بازی بشم همه چی از اول بود.
با سپاس

بازی باید خودش خود به خود سیو بشه...اگه نشد تو تاپیک سوالات بازی ها بپرسید قبلا روشی بود...
ولی در کل باید خودش ذخیره بشه

hosseinz1992
31-01-2012, 19:07
سلام
من هنگام نصب بازی با چنین مشکلی روبرو میشم.
و چنین پیش نیازی رو میخواد:
libgles1-sgx-img
تو سایت خود maemo هم گشتم ولی پیداش نکردم.
لطفا اگه میشه یه کمکی بکنید.
اگه خود فایلشو بذارید که خیلی خیلی ممنون میشم.
باتشکر

ARSALAN
03-02-2012, 09:02
سلام دوستان
من وقتی میخوام این بازی رو نصب کنم این خطا رو میده
مشکل از چیه ؟

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=683526&stc=1&d=1328290352

hessamodin
28-06-2012, 10:33
جرا وقتی وارد بازی میشه تمام صفحه نیست؟ یه تیکه، گوشه ی lcd میشه

FARZAD_B13
28-06-2012, 11:33
جرا وقتی وارد بازی میشه تمام صفحه نیست؟ یه تیکه، گوشه ی lcd میشه

شما از preenv معمولی استفاده میکنی یا hd?
چون اگه hd باشه این مشکل هست اونم به خاطر نریختن لیبهاش هست در غیر این صورت نباید مشکلی داشته باشه تو اجرا

hessamodin
28-06-2012, 14:05
شما از preenv معمولی استفاده میکنی یا hd?
چون اگه hd باشه این مشکل هست اونم به خاطر نریختن لیبهاش هست در غیر این صورت نباید مشکلی داشته باشه تو اجرا

هم preenv 1.7نصب هست و هم preenv-hd 1.7 , وقتی فایل deb نصب میشه نمیدونم از کدام استفاده میکنه. برای نصب preenv-hd و ibهاش طبق تاپیک مرجع farzad-b13عمل کردم.

FARZAD_B13
28-06-2012, 14:09
هم preenv 1.7نصب هست و هم preenv-hd 1.7 , وقتی فایل deb نصب میشه نمیدونم از کدام استفاده میکنه. برای نصب preenv-hd و ibهاش طبق تاپیک مرجع farzad-b13عمل کردم.

اون بنده خدا خودمم:4:
شما یکبار بازی رو پاک کن مجدد از طریق منیجر گوشی نصبش کن ببین مشکلت حل میشه
اولین بار هست که میبینم این بازی اینطور اجزا میشه

hessamodin
28-06-2012, 14:58
اون بنده خدا خودمم:4:
شما یکبار بازی رو پاک کن مجدد از طریق منیجر گوشی نصبش کن ببین مشکلت حل میشه
اولین بار هست که میبینم این بازی اینطور اجزا میشه

با منیجر گوشی درست شد.مرسی

abrozi
13-07-2012, 23:17
سلام.واسه من نصب نشد هرکاری کردم

tsp
13-07-2012, 23:51
درود..................

دوسته من abrozi آیا شما preen v رو به طوره کامل نصب کردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگه نصب نداری از لینکه زیر
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=157548
طبقه آموزش نصبش کن باید مشکلت حل بشه.:bb:
یه سوال دیگه ؟ آیا وقتی نصب میکنیدتو appگوشی بازی رو ببین تو قسمته detalis اون تیک رو میزنی تو قسمته گوشی ببین problem نوشته اگه نوشته بی زحمت اسکرین شات بزار ...... تا ببینیم مشکلش چیه ؟؟؟:ce:
اسکرین شات هم با ctrl+shitf+pهست محظه اطلاع...:bt:
شما از همون لینکی که گذاشتم نصبش کن preenv رو باید مشکلت حل بشه

موفق او سر بلند باشید:af:

juggler_71
26-07-2012, 23:00
خسته نباشید!exit این بازی کجاست؟؟چجوری میشه از بازی خارج شد!؟؟

arashsilent
26-07-2012, 23:13
خسته نباشید!exit این بازی کجاست؟؟چجوری میشه از بازی خارج شد!؟؟

دوست عزیز اولین کلید کیبرد از سمت چپ و اولین دکمه از سمت راست رو با هم فشار دهید مینیمایز میشه و با زدن علامت زربدر ان را ببندید میتونید از این روش در تمامی بازی ها و برنامه ها استفاده کنید

دکمه ها sym ctrl+فلش سمت چپ

موفق باشید

20د20
29-07-2012, 14:00
سلام به اساتید و دوستان من بازی رو دانلود کردم preenv 1.7 هم دارم ولی موقعه ی نصب پیشنیاز می خواد تو فستر هم که نیم ساعت پیش آبدیت کردم این نبود چه جوری نصبش کنم

SenAtoR-rEZa
29-07-2012, 18:47
سلام به اساتید و دوستان من بازی رو دانلود کردم preenv 1.7 هم دارم ولی موقعه ی نصب پیشنیاز می خواد تو فستر هم که نیم ساعت پیش آبدیت کردم این نبود چه جوری نصبش کنم

شما وارد برنامه application manager بشید و به قسمت uninstall برید و پکیج preenv رو سرچ کنید اگر بود یعنی نصب هست،اگر نبود باید نصب کنید

به هنگام نصب اون ارور که بهتون میده ازش اینجا عکس ضمیمه کنید

20د20
30-07-2012, 10:35
من منظورم preenv نبود خود بازی رو می گم پیشنیاز می خواد از کجا نصبش کنم

KEYHAN
30-07-2012, 10:50
من منظورم preenv نبود خود بازی رو می گم پیشنیاز می خواد از کجا نصبش کنم

سلام ،

دوست عزیز ،
چون با app manager اقدام به نصب می کنید ،

شما باید فایل ضمیمه ، (asphalt.zip) رو دانلود و از زیپ خارج کنی و همراه با فایل خود بازی منتقل کنی تو MyDocs

home/user/MyDocs

بعد ترمینال رو باز کنید و دستورات زیر رو تایپ کنید :


root
sh /home/user/MyDocs/asphalt.sh



موفق باشید.../ :dn:

20د20
31-07-2012, 18:27
سلام ،

دوست عزیز ،
چون با app manager اقدام به نصب می کنید ،

شما باید فایل ضمیمه ، (asphalt.zip) رو دانلود و از زیپ خارج کنی و همراه با فایل خود بازی منتقل کنی تو mydocs

home/user/mydocs

بعد ترمینال رو باز کنید و دستورات زیر رو تایپ کنید :


root
sh /home/user/mydocs/asphalt.sh



موفق باشید.../ :dn:

بعدش چیکار کنم دوست خوبم آخه بازم پیش نیاز خواست

KEYHAN
31-07-2012, 21:26
بعدش چیکار کنم دوست خوبم آخه بازم پیش نیاز خواست

دوست من ،
از اروری که تو ترمینال ، هنگام نصب میده ، یه اسکرین شات قرار بدین ، تا ببینیم مشکل از کجاست ،

:dn:

20د20
01-08-2012, 09:39
دوست من ،
از اروری که تو ترمینال ، هنگام نصب میده ، یه اسکرین شات قرار بدین ، تا ببینیم مشکل از کجاست ،

:dn:

دوست خوبم فایل ضمیمه مشکلی نداره و نصب می شه خود بازی پیش نیاز می خواد

FARZAD_B13
03-08-2012, 11:25
دوست خوبم فایل ضمیمه مشکلی نداره و نصب می شه خود بازی پیش نیاز می خواد

من متوجه نشدم الان بازی پی نیاز میخواد؟
شما از طریق منیجر اصلی اقدام به نصب بازی کن بعد از زدن تیک در قسمت details اگه پیش نیاز بخواد در قسمت problem میزنه شما اسم پیش نیاز رو بگو یا اسکرین شات بزار

20د20
04-08-2012, 18:10
من متوجه نشدم الان بازی پی نیاز میخواد؟
شما از طریق منیجر اصلی اقدام به نصب بازی کن بعد از زدن تیک در قسمت details اگه پیش نیاز بخواد در قسمت problem میزنه شما اسم پیش نیاز رو بگو یا اسکرین شات بزار

مگه preenv می خواد درصورتی که نصبه و به غیر از اون هم چند تا بازی اچ دی دارم که هموشون به درستی اجرا می شن

MOHAMAD N900
21-08-2012, 12:14
سلام دوستان من این بازی رو نصبیدم ولی بازی به این شکل اجرا میشه
راستی چند تا بازی دیگه که نصبیدم هم همینطوره دوستان مشکل از کجاست:af:

FARZAD_B13
21-08-2012, 13:11
سلام دوستان من این بازی رو نصبیدم ولی بازی به این شکل اجرا میشه
راستی چند تا بازی دیگه که نصبیدم هم همینطوره دوستان مشکل از کجاست:af:

مشکل از preenv تون هست که بازی ها رو اینطور نشون میده شما preenv hd رو هم نصب کن لیب هاش رو هم جایگزین کنی درست میشه

MOHAMAD N900
21-08-2012, 13:43
مشکل از preenv تون هست که بازی ها رو اینطور نشون میده شما preenv hd رو هم نصب کن لیب هاش رو هم جایگزین کنی درست میشه

سلام فرزاد جانpreenv hd فکرکنم نصبه چون angry bird hd روگوشیم نصبه راستی از بکاپ yazdansaاستفاده میکنم
:bn:

farzan_deyhim
21-08-2012, 18:31
سلام فرزاد جانpreenv hd فکرکنم نصبه چون angry bird hd روگوشیم نصبه راستی از بکاپ yazdansaاستفاده میکنم
:bn:

محمد جان شما یک بار preenv hd از نو نصب کن مشکلت حل میشه
بعضی مواقع اینطور میشه

rezashamsi
14-09-2012, 23:24
سلام
هر کار میکنم نمیتونم اسکریپت رو نصب کنم.وقتی محل اسکریپت رو وارد ایکس ترمینال میکنم ارور cant find میده.در ضمن من از بکاپ farzad-b13 استفاده میکنم

tsp
16-09-2012, 08:16
سلام
هر کار میکنم نمیتونم اسکریپت رو نصب کنم.وقتی محل اسکریپت رو وارد ایکس ترمینال میکنم ارور cant find میده.در ضمن من از بکاپ farzad-b13 استفاده میکنم

سلام دوسته عزيز در بكاپه فرزاد مولتي تاچ رو فعال نكرده شما از لينكه زير مولتي تاچ رو فعال كنيد.
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=133308
وبعد وارد اكسترمينال شويد واسكريپته مربوطه رو فعال كنيد.
موفق باشيد:bz:

rezashamsi
21-09-2012, 20:58
سلام دوسته عزيز در بكاپه فرزاد مولتي تاچ رو فعال نكرده شما از لينكه زير مولتي تاچ رو فعال كنيد.
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=133308
وبعد وارد اكسترمينال شويد واسكريپته مربوطه رو فعال كنيد.
موفق باشيد:bz:


همه این کارا رو کردم اما درست نشده هنوز.
آقا فرزاد تونسته اسکریپت asphalt5 رو نصب کنه؟؟؟؟؟

FARZAD_B13
21-09-2012, 21:59
همه این کارا رو کردم اما درست نشده هنوز.
آقا فرزاد تونسته اسکریپت asphalt5 رو نصب کنه؟؟؟؟؟

من متاسفانه زیاد اهل بازی نبودم و نصب نکردم ببینم چه طوره در مورد اسفالت ولی شما بازی دیگه ای امتحان کن اگه مولتی رو فعال کرده باشی نباید مشکلی داشته باشه ممکنه از فایل اسکریپت شما باشه مشکل

b_shadpour
10-04-2013, 09:21
سلام
از این سایت هم فایل deb و هم فایل apk قابل دانلود هست.
فایل deb دانلود و تست شده.
با تشکر
http://meegos.ru/forum/viewtopic.php?id=3108&p=3