PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رفع مشکل HardSPL در همه Touch2 ها



mhd_bab
04-02-2011, 03:09
Touch2 هایی که Hard spl نمیشدند نمیخواد رام اصلی رو نصب کنند بعد HardSPL کنند . روش زیر رو انجام بدند. مال من که درست شد:bo:.
از طریق رجیستری به آدرس زیر برید:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\BuiltIn\EXT_FLASHDRV]
به dll برید و در قسمت دوم OEM_FLASHDRV.dll رو به OEM_FLASHDRVXXX.dll تغییر بدید.
گوشی رو Soft Reset کنید و از همون برنامه flash-hardspl.bat گوشی رو HardSPL کنید.
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
بالاخره اولین پست مفیدمو دادم.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!:bp:

xelement
08-04-2011, 13:49
یعنی چی از طریق رجیستری؟
بیشتر توضیح بده!plz

mhd_bab
09-04-2011, 00:03
رجیستری قسمتی از قسمت های پنهان ویندوزه.
با استفاده از برنامه رجیستری ادیتور Registry Editor میتونید به رجیستری برید.
برنامه رو در تاپیک معرفی نرم افزار معرفی میکنم.
موفق باشید.

EMP3ROR
09-04-2011, 00:15
تاچ 2 دوست ما هارد اس پی ال میشه اما رام کوک شده روی صفر میمونه!!! رام آفبشال نصب میشه!
راه حل این چیه؟

mhd_bab
09-04-2011, 23:56
یا برنامه اکتیو سینک روی کامپیوتر نصب نیست.
یا گوشیتون هارد اسپیل نشده.

پیشنهاد میکنم گوشی رو به بوت لودر ببرید.برای این کار گوشی رو خاموش کنید بعد دکمه ولوم پایین رو نگه دارید و بعد گوشی رو روشن کنید.در این حالت یه صفحه سه رنگ میاد.
اگه تو خط دوم SPL 1.28 Hard رو نوشته باشه یعنی هارد اسپیل شده.
اگه هارد اسپیل شده بود گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید با کابل.
بعد صبر کنید تا در پایین صفحه گوشی usb رو بنویسه.
بعد رام رو نصب کنید.
دقت کنید در طول نصب رام کامپیوتر به Standby یا Hibernet نره چون در این صورت فاتحه گوشی رو باید بخونید.

در ضمن رام اصلی هم برای هر منطقه فرق میکنه.
اگه گوشی شما مال خاور میانه باشه نمیشه رام چین رو روش بزنید.
برای این کار نیاز به هارد اسپیل دارید.

سوالی بود در خدمتم.
موفق باشید.

EMP3ROR
10-04-2011, 00:13
توی بوت لودر گزینه SPL 1.28 Hard رواطمینان دارم که داشت!
بنده هم دوتا رام کوکشده امتحان کردم اما از صفر بالا تر نرفتکه نرفت!
اما رام اصلی روکه بههمون روش ریختم خیلی راحت 100 شد!

mhd_bab
10-04-2011, 18:47
شما یه بار یه رام اصلی بزن بعد به این کاری که تو اول پست گفتم بکن.
بعد گوشی رو هارد اسپیل کن.وقتی هارد اسپیل شد دوباره به رجیستری برو و به حالت اولش برگردون.
حالا رامت رو بزن.
در ضمن اون کاری که گفتم به بوت لودر برید و کابل رو بزنید رو انجام دادید؟

shei2nak
12-06-2012, 16:45
من تو ریجستری دست بردم نشد چیکار کنم؟
Flash HardSPL to Mega Touch2
brought to you by JockyW (jockyw2001) March 20, 2010
Phone must be application unlocked !!
If not, add the Registry value "HKLM/Security/Policies/Policies/0000101B" with D
WORD = 1
A subdirectory or file 1 already exists.
'pdocread' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.
'pdocwrite' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.
'pdocread' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.
'preboot' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.
"HardSPL flashed, original SPL backup (spl-backup.bin) and verification data wri
tten to subdirectory 1"
Press any key to continue . . .

LEO K
12-06-2012, 17:08
من تو ریجستری دست بردم نشد چیکار کنم؟
flash hardspl to mega touch2
brought to you by jockyw (jockyw2001) march 20, 2010
phone must be application unlocked !!
If not, add the registry value "hklm/security/policies/policies/0000101b" with d
word = 1
a subdirectory or file 1 already exists.
'pdocread' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.
'pdocwrite' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.
'pdocread' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.
'preboot' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.
"hardspl flashed, original spl backup (spl-backup.bin) and verification data wri
tten to subdirectory 1"
press any key to continue . . .

دوست من تو یه کامپیوتر دیگه تست کنید و ترجیحا سیستم عاملش سون باشه

موفق باشید