PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [Web OS Game] بازی جذاب FiFa 010 آپلود شده در سایت



SAJJAD
22-01-2011, 02:50
دانلود بازی FIFA با حجم 34 مگابایت (http://www.mediafire.com/?6v2rpm1g35xb5ca)

http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=494093&stc=1&d=1295653514

http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=494095&stc=1&d=1295653514

http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=494096&stc=1&d=1295653514

http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=494097&stc=1&d=1295653514


اسکریپت رو از ضمیمه دانلود کنید از زیپ خارج کنید انتقال بدید به مموری 32 گیگ و دستور زیر رو توی ترمینال بزنید ( root لازم نداره )



sh /home/user/MyDocs/fifa.sh

لینک دانلود اختصاصی _ مستقیم از سرور با سرعت بالا


http://iafst.ir/leech/dl/FiFa%20010_IAFST.IR%20Uploader.zip

Dallas1387
20-02-2011, 19:23
دوستان می تونند بازی رو در 8 پارت از سرور سایت با سرعت بالا دریافت کنند .

Dallas1387
20-02-2011, 19:52
میرور بر روی آپلود سنتر های معتبر - لینک اختصاصی موبایلستان


http://www.load.to/w8i3qoymxq/FiFa_010_IAFST.IR_Uploader.zip


http://www.filefactory.com/file/b5841a8/n/FiFa_010_IAFST.IR_Uploader.zip


http://www.rapidspread.com/file.jsp?id=m1k2ketmmd

ahoora.maemo
20-02-2011, 20:13
:atten: کسانی که با دکمه های پاس و شوت مشکل دارند توجه کنند :atten:

3روز پیش این بازی فوق العاده رو داونلود کردم که در ابتدا هیچکدوم از کلیدها کار نمیکرد...

با راه نمایی سجاد آقا و نصب فایل lib این مشکل حل شد ولی این بار دکمه ی پاس که همونA هست کار نمیکرد...

اصلا نمیشد بازی کرد...:bh:

خیلی ناراحت شدم :ak:

البته فک کنم تعداد کمی از دوستان این مشکل رو دارن ولی من و میلاد و جان و یه نفر دیگه این مشکلو داشتیم...

دیشب کلی فکریدم فکرم به جایی نرسید....

ایکیو سان فایل fifa.sh رو با word pad باز کردم و بله.... مشکل حل شد....

چطوری؟

خوب اگه یکم دقت کنید میبینید که بعد از کد مربوط به کلید A دوتا مختصات x و y که تو تصویر زیر هم مشخص کردم نوشته شده..



http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=521960&stc=1&d=1330772814

در اصل این مختصات .. همون مخصات صفحه شماست...به این صورت که وقتی که کلیدی روی کیبورد فشرده میشه رویه صفحه نمایش رویه چه قسمتی تاثیر بزاره...

پس من حدس زدم که جایه کلید ها رویه صفحه نمایش اشتباهه...


http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=521961&stc=1&d=1330772814

حدسم درست بود....:do:

رفتم تو تنظیمات بازی و layout رو تغییر دادم (با تغییر layout جایه کلیدهای a و b رویه صفحه عوض میشه)

و بله....:dm:


درست شد با کلید L کلید B فعال میشه و با کلید جهت نمایه سمت چپ (که در پایین L هست و جایه خوبی هم هست) کلید a فعال میشه.


http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=521962&stc=1&d=1330772814

پس شما فقط کافیه که layout رو از تنضیمات تغییر بدین... layout 1 و 2 هر دو کار میکنن.

من بازیهای دیگه رو نداشتم تا تست کنم ولی مشکل اینشکلی داشتید با این روش شاید حل بشه.
فک کنم asassins cread هم این مشکلو داشت.

فقط یه چیزی بگم دوستان من این رو خودم کشف کردم و از سایت خارجی در نیاوردم (اصلا انگلیسیم افتضاحه) یه خاطر همین دوستانی که با سایت maemo.org آشنایی دارن یه سرچی اونجا بزنن ببینن اگه اونجا نیست بزارن تا اونا هم یه استفاده ای بکنن.


یکبار گوشی رو ریبوت کنید
اگه ارور خاصی هم می ده عنوان کنید

گوشی رو ریبوت کردم برو روی آیکنش که میزنم صفحه سیاه میشه اما بعد پنجره بسته میشه؟

Dallas1387
20-02-2011, 20:16
سلام
بعده نصب اون اسکریپت روهم نصب کردم اما اجرا نمیشه؟؟

یکبار گوشی رو ریبوت کنید
اگه ارور خاصی هم می ده عنوان کنید

Dallas1387
20-02-2011, 20:54
فایل رو به چه صورت نصب کردید ؟

اگر دستی نصب کردید آنستال برنامه رو گوشی رو ریبوت کنید بعد فایل رو بریزید داخل مموری 32 گیگ گوشی و دستور زیر رو در ترمینال اجرا کنید



root
dpkg -i /home/user/MyDocs/name file.deb
به جای نام فایل اسم فایل بازی رو دقیق بنویسید ...

fcreal
21-02-2011, 09:24
فایل رو به چه صورت نصب کردید ؟

اگر دستی نصب کردید آنستال برنامه رو گوشی رو ریبوت کنید بعد فایل رو بریزید داخل مموری 32 گیگ گوشی و دستور زیر رو در ترمینال اجرا کنید



root
dpkg -i /home/user/MyDocs/name file.deb
به جای نام فایل اسم فایل بازی رو دقیق بنویسید ...

با این روش هم نشد:sign_help:

M_Erjenany
21-02-2011, 10:40
سلام
این کلید a و b که a پاس هست و b واسه ی شوت مال من a اصلا کار نمیکنه مشکل از چیه ؟

با تشکر

Dallas1387
21-02-2011, 12:15
سلام
این کلید a و b که a پاس هست و b واسه ی شوت مال من a اصلا کار نمیکنه مشکل از چیه ؟

با تشکر

دوست من اون فایلی که ضمیمه شده در پست اول رو باید اعمال کنید ...

با این روش هم نشد:sign_help:

عجیبه ... گوشی رو آپدیت کردید ؟ ورژن فعلی شما چیه ؟

M_Erjenany
21-02-2011, 12:49
دوست عزیز اون رو اعمال کردم ولی نشده دیگه کسی به این مشکل بر نخورده ؟

fcreal
21-02-2011, 13:16
بله گوشیم به اخرین ورژن اپدیته قبلا هم بازی های اینطوری رو نصب کردم اما نمیدونم این چرا اینجوری میشه و هنگام اجرا میپره بیرون

divooneh_sia
21-02-2011, 22:24
منم نمیتونم دکمه پاس رو پیدا کنم . فقط شوت کار میکنه

SAJJAD
22-02-2011, 09:26
من چون اهل فوتبال نیستم این بازی رو نصب کردم و تست کردم و پاکش کردم

ولی طبق چیزایی که من خوندم با کلید L ( ال مثل Live ) پاس میده ( بعد از اعمال اسکریپت پست اول )

نتیجه رو بگید

M_Erjenany
22-02-2011, 11:18
سلام

داداش l که شما میگی میشه همون کلید b و کلید b هم شوت میزنه این وسط کلید a اصلا نقشی نداره بازی فوتبال بدون پاس مگه میشه ؟ نمیشه که شوت شوتش کرد ؟

نصبش کن خودت ببن یه فکری به حالمون بکن .

دستت درست .

SAJJAD
22-02-2011, 11:29
خوب من خودم همین الان نصب کردم اسکریپت رو زدم

کلید l دقیقا پاس میده به یه یار دیگه !

یعنی کاملا درسته !

حتما شما یه جای کارت مشکل داره وگرنه اگر مشکلی وجود داشت تا حالا 100 نفر دادشون در اومده بود که چرا پاس نداره

اسکریپت پست اول 300 بار دانلود شده تا الان

چه جوریه که شما و یکی دیگه که میشید 2 نفر فقط این مشکل رو دارید ؟


شما یه بار preenv رو پاک کنید و دوباره نصب کنید همه مراحل رو از اول برید



------------

M_Erjenany
22-02-2011, 11:48
صبر کن داداش شما کلید l رو که میزنی روی تاچ گوشی کدوم کلید پر رنگ میشه a یا b ؟

از x-terminal چه طوری preevn رو پاک کنم که به مشکل بر نخورم ؟

ممنون

mor5360
26-02-2011, 17:47
گوشی رو ریبوت کردم برو روی آیکنش که میزنم صفحه سیاه میشه اما بعد پنجره بسته میشه؟

منم همین مشکلو توی نصب بازی (نسخه جدید angry birds )داشتم هر کاری کردم نشد
یه پیشنهاد میکنم اکه nfsuc رو نصب نکردی نصب کن اگه هم نصب کردی با برنامه منیجر اصلی گوشی پاک کن دوباره نصب کن چون همه ی پیش نیازها رو نصب میکنه
من یه بار شانسی angry birds اجرا کردم ولی دیگه نتونستم.روی آیکنش که میزدم صفحه سیاه میشد بعد پنجره بسته میشد.
مجبور شدم فلش بزنم و بعد از فلش اولین کاری کردم nfsuc رو نصب کردم و مشکلم برای اجرای تمام بازیهای پورت شده Web OS حل شد
فایل اصلی پیش نیاز preenv هست و همه فکر میکنن مشکل فقط از نبودن این فایل منشا میگیره
که آقاسجاد هم چند بار و از چند روش به نصب این فایل به بچه ها کمک کرد ولی مشکلشون حل نمیشد وباز پست میزدن و .....
چند تا فایل دیگه هم هست که در زیر بهشون اشاره میکنم
من که از لینوکس سرم نمیشه اگه آقا سجاد لطف کنه این فایلها رو که عکس لیست فایلها رو میزارم رو تبدیل به دستور ایکس ترمینال کنه فکر کنم مشکل اکثر بچه ها حل بشه
و به یه چیزی که توجه کردم فایلهای پیش نیاز بازی nfsuc قبلا (وقتی که مشکل اجرا داشتم) خیلی کمتر بود تا نصب بازی nfsuc بعد از فلش.
به فایلهای نصب نشده بازی nfsuc بعد از فلش توجه کنید شماهایی که این مشکل رو دارید به گوشی خودتون هم نگاه کنید متوجه میشید منظورم چیه
http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=518187&stc=1&d=1286634508

http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=518188&stc=1&d=1286634508

http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=518189&stc=1&d=1286634508

اگه نشد آخرین راه فلش هست

mehr.karem
04-03-2011, 21:07
آقا سلا لینک مدیا فایر ف*ی*ل*ت*ر شده لطفاً یه راه حل پیشنهاد بدین

mirzapour
10-03-2011, 11:46
mirzapourهستم برای من هرچه توی ترمینال دستور میزنم can not میکنه

mirzapour
10-03-2011, 15:35
mirzapourهستم برای من هرچه توی ترمینال دستور میزنم can not میکنه

:be::be::do::do:

EMINEM*
11-03-2011, 15:18
سلام دوستان.

GALAXAR
11-03-2011, 15:22
سلام دوستان.

این کار شما کاملا خلاف مقررات هست.لطفا دیگه تکرار نکنید :dx:

EMINEM*
14-03-2011, 12:14
این کار شما کاملا خلاف مقررات هست.لطفا دیگه تکرار نکنید :dx:

ببخشید دیگه تکرار نمیشه.

ARSALAN
20-03-2011, 21:54
سلام پیش من این ارور رو میده
http://www.irupload.ir/images/mcbm26goegcw1nrpx7jx.png


http://www.irupload.ir/images/j9dzpwlv5ukinm7wue67.png

http://www.irupload.ir/images/gjwficp5sd3srrvv3rin.png

لطفا راهنمای کنید

#JOMJOMEH#
21-03-2011, 03:11
سلام پیش من این ارور رو میده


لطفا راهنمای کنید

شما preenv رو نصب ندارید...میتونید با فستر برنامه nfs installer رو نصب کنید تا تمامه پیش نیاز هارو براتون نصب کنه به اخرین ورژن

maisamim
21-03-2011, 16:35
سلام خسته نباشی
این بازی نصب کردم ولی ان را اجرا می کنم بعد از3ثانیه از بازی اخراج میشه
:db::db::db::db::db::db::db::db::db::db::db::db::d b::db::db::db::db::db:

ARSALAN
30-03-2011, 13:38
شما preenv رو نصب ندارید...میتونید با فستر برنامه nfs installer رو نصب کنید تا تمامه پیش نیاز هارو براتون نصب کنه به اخرین ورژن

salam barnamh e ke gofte ro ndaram
komak koned

ARSALAN
31-03-2011, 08:42
شما preenv رو نصب ندارید...میتونید با فستر برنامه nfs installer رو نصب کنید تا تمامه پیش نیاز هارو براتون نصب کنه به اخرین ورژن

سلام من این برنامه رو که گفتی ندارم تو فستر هم هرچی گشتم نبود .آپدیت هم کردم ولی بازم نیومد
باید چه کار کنم؟

jalal_sadeghi
01-04-2011, 08:27
اسکریپت رو از ضمیمه دانلود کنید از زیپ خارج کنید انتقال بدید به مموری 32 گیگ و دستور زیر رو توی ترمینال بزنید ( root لازم نداره )



sh /home/user/MyDocs/fifa.sh


سلام
من این کد را میزنم
اما مینویسه not found باید چیکار کنم
تازه کجای مموری باید بریزم
هم تو .document ریختم هم تو قسمتی که مموری را باز میکنم
تشکر
تشکر:bi:

Aklis89
01-04-2011, 10:09
اسکریپت رو از ضمیمه دانلود کنید از زیپ خارج کنید انتقال بدید به مموری 32 گیگ و دستور زیر رو توی ترمینال بزنید ( root لازم نداره )



sh /home/user/MyDocs/fifa.sh


سلام
من این کد را میزنم
اما مینویسه not found باید چیکار کنم
تازه کجای مموری باید بریزم
هم تو .document ریختم هم تو قسمتی که مموری را باز میکنم
تشکر
تشکر:bi:
سلام دوست عزیز:ax:
شما باید قبلا فول کیبورد کنی بعدا اسکریپت رو اجرا کنی
برای فول کیبورد کردن به لینک زیر مراجعه کنید
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=128594
برای انتقال فایل اسکریپت هم باید به مموری اصلی اتقال بدید بیرون از هر چی پوشه هست
تو وارد کردن دستور هم دقت کنید به بزرگی وکوچکی حروف
sh /home/user/MyDocs/fifa.sh
ارزوی موفقیت:bs:

FARZAD_B13
04-04-2011, 23:35
سلام من این برنامه رو که گفتی ندارم تو فستر هم هرچی گشتم نبود .آپدیت هم کردم ولی بازم نیومد
باید چه کار کنم؟
احتمالا مخازن اصلی رو add نکردین که ندارید تو منیجر.مخازنتون رو یکبار چک کنید.

David23400
26-04-2011, 20:44
من اون کد رو که تو xterm وارد می کنم میگه
Permission denied
یا یه همچین چیزی
خود بازی هم آخر نصب میگه unable
ممنون از کمکتان

Nasir1381
13-07-2011, 07:58
بنده هر کاری میکنم که بتوانم نصبش کنم یه برنامه پیش نیاز میخواد واسه نصب و فایل اصلی فیفا که 37 مگه نصب نمیشه .

SAJJAD
13-07-2011, 08:10
بنده هر کاری میکنم که بتوانم نصبش کنم یه برنامه پیش نیاز میخواد واسه نصب و فایل اصلی فیفا که 37 مگه نصب نمیشه .

آموزش نصب PreenV و اجرا شدن تمامی بازی ها (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=157548)

Nasir1381
13-07-2011, 09:22
اصلا" هیچکدام از این Preenv ها هم نصب نمیشه .

Alireza Nama
18-08-2011, 13:15
با این روش هم نشد:sign_help:

سلام دوست عزیز من هم همین مشکل رو دارم
فک کنم preenv درست نصب نشده o<(نصب شده ولی درست نصب نشده):cg: چون موقع نصب از روی xter.. یه ارور در مورد preenv میزنه بعد نصب می شه اما...
asphalt5 هم همین مشکل رو داره
منم هنوز درستش نتنستم بکنم:bc:

shamih
19-11-2011, 23:46
سلام.من همهpart ها رو دانلود کردم .و انزیپ کردم واخر طبق گفته شما داخل ترمینال زدم ولی نصب نشده.میشه کمک کنید

SenAtoR-rEZa
19-11-2011, 23:59
سلام.من همهpart ها رو دانلود کردم .و انزیپ کردم واخر طبق گفته شما داخل ترمینال زدم ولی نصب نشده.میشه کمک کنید

دوست عزیز این لینک (http://www.mediafire.com/?6v2rpm1g35xb5ca) پارت یکجا و مستقیم و اینم لینک (http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=1829246&postcount=2) 8پارت در سرور سایت
شما اگه از 8 پارت استفاده کردی باید همه رو sellect all کنید بعد کلیک راست و گزینه extract here رو بزنید که نهایتن یه فایل deb به شما میده و درون گوشی قرار میدی یا از طریق ترمینال نصب میکنی و یا از طریق منیجر گوشی