PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [Web OS Game] بازی جذاب Assassins Creed با لینک مستقیم اختصاصی



SAJJAD
22-01-2011, 03:04
http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=494105&stc=1&d=1295654443

http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=494106&stc=1&d=1295654443


اسکریپت رو از ضمیمه دانلود کنید از زیپ خارج کنید انتقال بدید به مموری 32 گیگ و دستور زیر رو توی ترمینال بزنید



sh /home/user/MyDocs/assassins.sh

لینک مستقیم اختصاصی از سرور iafst.ir


http://iafst.ir/leech/dl/AssassinsCreed-Upload%20By%20Dallas1387_Mobilestan.net.rar

Dallas1387
20-02-2011, 20:11
لینک مستقیم اختصاصی از سرور iafst.ir


http://iafst.ir/leech/dl/AssassinsCreed-Upload%20By%20Dallas1387_Mobilestan.net.rar

میرور بر روی آپلود سنتر های معتبر


http://www.filefactory.com/file/b5841a8/n/FiFa_010_IAFST_IR_Uploader_zip



http://www.rapidspread.com/file.jsp?id=yyvegvyade



http://www.load.to/wvnvTIkfKD/AssassinsCreed-Upload_By_Dallas1387_Mobilestan.net.rar

niko2010
15-05-2011, 08:49
با عرض سلام و خسته نباشي و تشكر از معرفي بازي خوب و جذاب assassins Creed اما اين بازي نياز به مولتي تاچ داره و در همون اوايل گير مي افته يعني براي پرش به ديوار مقابل و نمي توا كاري كرد آيا راهي است تا بتوان از سنسور براي هدايت اون استفاده كرد ؟؟؟ ممنون مي شم اگه راهنمايي كنين

sam24
15-05-2011, 10:48
با عرض سلام و خسته نباشي و تشكر از معرفي بازي خوب و جذاب assassins creed اما اين بازي نياز به مولتي تاچ داره و در همون اوايل گير مي افته يعني براي پرش به ديوار مقابل و نمي توا كاري كرد آيا راهي است تا بتوان از سنسور براي هدايت اون استفاده كرد ؟؟؟ ممنون مي شم اگه راهنمايي كنين

سلام
اسکریپت رو برای همین موضوع قرار دادن .
شما با اسکریپت میتونید از کیبورد استفاده کنید

50Cent
09-06-2011, 22:42
اسکریپ رو ریختم ولی وقتی با d میخوای راه بری یک قدم نصفه برمیداره مشکل کجاست ؟

sam24
09-06-2011, 22:58
اسکریپ رو ریختم ولی وقتی با d میخوای راه بری یک قدم نصفه برمیداره مشکل کجاست ؟

این بازی همینجوری هست . شما با تاچ راه برید پرش رو با کیبورد انجم بدید

mk92
14-06-2011, 13:10
سلام.ممنون از بازی
من بازی رو نصب کردم ولی موقع که میخوام با تاچش بازی کنم نمیتونم اکه میشه منو راهنمایی کنید چطوری اسکریپت رو نصب کنم

sam24
14-06-2011, 16:12
سلام.ممنون از بازی
من بازی رو نصب کردم ولی موقع که میخوام با تاچش بازی کنم نمیتونم اکه میشه منو راهنمایی کنید چطوری اسکریپت رو نصب کنم

از این تاپیک کمک بگیرید
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=133308

cjmoon
15-06-2011, 20:31
دانلود نیشهههههه پلیز هلپ می :dg:

sam24
16-06-2011, 01:51
دانلود نیشهههههه پلیز هلپ می :dg:

تمامی بازی ها با لینک مستقیم در تاپیک زیر موجود است
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=147099

tichismor
17-06-2011, 21:53
سلام من یه مشکل تو بازی دارم
همون اوایل بازی این صفحه که میاد دیگه نمی تونم جلو تر برم
راه حل چیه ؟

Arashmp64
08-02-2012, 21:50
یه لینک دانلود جدید بدین.

KEYHAN
08-02-2012, 21:59
یه لینک دانلود جدید بدین.

خدمت شما دوست عزیز :
http://www.mediafire.com/?z782f3097th06ad

سرچ کنید خودتون هم به راحتی می تونید پیدا کنید :dn:

tsp
24-03-2012, 12:57
لینک مشل دارز با ارورInvalid or Deleted Fileمواجه میشم

KEYHAN
24-03-2012, 13:04
لینک مشل دارز با ارورInvalid or Deleted Fileمواجه میشم

دوست من ،
لینک رو پست بالا هم گذاشتم ،
خدمت شما : http://www.mediafire.com/?z782f3097th06ad

چون مدیافایر چیلتره ، از سایت زیر استفاده کنید :
http://www.p4y.ir/

اینم لینک ریدایرکت شده :
http://199.91.152.180/pxjt9lsja6ag/z782f3097th06ad/Assassins+Creed.deb

:bt:

ghoranih
08-04-2012, 18:44
سلام من یه مشکل تو بازی دارم
همون اوایل بازی این صفحه که میاد دیگه نمی تونم جلو تر برم
راه حل چیه ؟

منم همین مشکل رو دارم ممنون میشم اگه کمکمون کنین

nex
31-08-2012, 13:39
بازی را نصب کردم سریع باز میشه بعد بسته میشه لطف کننین راهنماییم کنید

FARZAD_B13
31-08-2012, 16:30
بازی را نصب کردم سریع باز میشه بعد بسته میشه لطف کننین راهنماییم کنید

preenv مشکل داره دوست عزیز مجددا نصبش کنید

nex
01-09-2012, 13:59
نصب کردم کوچیک و عمودی نشون میده کمکم کنید مرسی

mohammad_amin
01-09-2012, 17:54
مشکل من هنگام نصب.
با تشکر از همه دوستان خوب

tsp
01-09-2012, 20:32
مشکل من هنگام نصب.
با تشکر از همه دوستان خوب

سلام عزيز پيغامي كه بهت ميده يعني preenv رو نصب نكردي شما از لينكه زير preen vرو نصب كن مشكلت حل ميشه
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=157548
موفق باشي:ag:

FARZAD_B13
01-09-2012, 21:52
نصب کردم کوچیک و عمودی نشون میده کمکم کنید مرسی

شما preenv hd نصب دارید یا نه؟

saybat
01-05-2013, 00:51
منم همین مشکل رو دارم ممنون میشم اگه کمکمون کنین

سلام دوست عزیز شما ctrl + backspace رو یک بار بزن بعد وقتی صفحه کوچک شد دوباره روش لمس کن.حالا یک صفحه سیاه می بینی روی این صفحه هم دوباره لمس کن وارد منوی بازی میشه.

:001: