PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ورژن جدید preenv 1.5



mhd07
22-02-2011, 12:21
سلام به همگی...

فقط خواستم بگم که این ورژن جدیدشه

برای نصب این نسخه جدید preenv یعنی 1.5 دو راه وجود داره:

راه اول اینه که ابتدا مخزن extra devel رو add کنید و بعد هم updateش کنید...حالا faster application رو اجرا کنید و upgrade application رو بزنید(البته در اینجا روی C بزنید بعد All packages ADVANCE رو بزنید)...اگه نسخه قبلی preenv رو داشته باشید خودش نسخه جدید رو پیدا میکنه حالا روش بزنید تا به روز بشه:dw:

-برای راه دوم و توضیحات بیشتر به اینجا (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=131798) بروید


در ضمن تشکر هم یادتون نره:bs:

Stalingrad
22-02-2011, 12:58
به کجا برویم؟:D

criss21
22-02-2011, 13:00
با دستور
root
apt-get install preenv

آپدیت نمیشه؟

SAJJAD
22-02-2011, 13:29
سلام

ممنون

فقط چند مورد :

1- ورژن 1.5 نیست بلکه 0.1.5 هست

2- این راه جواب نمیده



راه اول اینه که ابتدا مخزن extra devel رو add کنید و بعد هم updateش کنید...حالا faster application رو اجرا کنید و upgrade application رو بزنید...اگه نسخه قبلی preenv رو داشته باشید خودش نسخه جدید رو پیدا میکنه حالا روش بزنید تا به روز بشه


یعنی با آپدیت کردن کاتالوگ ها آپدیتی برای preenv ندارید چون این برنامه در لیست نرم افزار های

advanced هست

باید برای آپدیت حتما دستورات زیر رو توی ترمینال بزنید که به ورژن 0.1.5 آپدیت بشه




root



apt-get install preenv



----------------------------------

mhd07
22-02-2011, 13:34
سلام

ممنون

فقط چند مورد :

1- ورژن 1.5 نیست بلکه 0.1.5 هست

2- این راه جواب نمیده



یعنی با آپدیت کردن کاتالوگ ها آپدیتی برای preenv ندارید چون این برنامه در لیست نرم افزار های

advanced هست

باید برای آپدیت حتما دستورات زیر رو توی ترمینال بزنید که به ورژن 0.1.5 آپدیت بشه




root



apt-get install preenv



----------------------------------
سلام.اگه قسمت advance رو بزنیم میشه

چون خودم همینطوری نصبش کردم آقا سجاد

mhd07
22-02-2011, 13:38
به کجا برویم؟:d
روی خود اینجا که نوشتم لینکش رو گذاشتم دوست عزیز

SAJJAD
22-02-2011, 13:58
سلام.اگه قسمت advance رو بزنیم میشه

چون خودم همینطوری نصبش کردم آقا سجاد


بله حق با شماست ولی من زمانی اون پست رو دادم که شما پست اول رو ویرایش نکرده بودی

حالا زیاد مهم نیست این قضیه مهم اینه که مطلب خوبی منتشر بشه و بقیه استفاده کنن که شما این کار رو کردی و ممنون

sheytonak
22-02-2011, 20:19
سلام خسته نباشید.
من اپگرید کردم اما اسکریپت ها دیگه کار نمیکنه و تا اونجا که من دیدم بازی مثل skate nation صفحش سفید شده.
لطفا یه راهنمایی بکنید که درست بشه یا طریقه دانگرید کردن preenv رو برام توضیح بدید ممنون میشم.

sheytonak
23-02-2011, 10:41
لطفا به من بگید چطوری دانگرید کنم. یا طریقه حل مشکلش رو بهم بگید. هیچکدوم از بازیا رو نمیشه با کیبرد بازی کرد اسکریپت ها رو دوباره هم ریختم اما نشد.

mhd07
23-02-2011, 11:27
لطفا به من بگید چطوری دانگرید کنم. یا طریقه حل مشکلش رو بهم بگید. هیچکدوم از بازیا رو نمیشه با کیبرد بازی کرد اسکریپت ها رو دوباره هم ریختم اما نشد.
دوست عزیز چون شما نسخه جدید preenv رو نصب کردید به احتمال زیاد preenvات هم از حالت فول کیبورد خارج شده

برای حل این مشکل ابتدا فایل زیر رو دانلود کن.از حالت فشرده خارجش کن و بریزش توی گوشی

حالا برای زدن دستورات توی xterminal برو به تاپیک آقا سجادبرو...(اول preenv رو با دستورات فول کیبورد کن بعد با دستور بعدی بازی مورد نظرتو فول کیبورد کن.مثل قبلا)

تاپیک آقا سجاد (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=128594)

sheytonak
23-02-2011, 11:48
سلام دست شما درد نکنه مشکل کیبرد درست شد اما بازی skate nation هنوز سفید میاد

mhd07
23-02-2011, 11:56
سلام دست شما درد نکنه مشکل کیبرد درست شد اما بازی skate nation هنوز سفید میاد
شرمنده دوست عزیز من این بازی رو ندارم!!!:bn:

مشکلتو تو تاپیک هر سوالی رو نمیدونی کجا بپرسی مطرح کن شاید افراد ماهرتر بتونن جوابتو بدن

بازم شرمنده...:sorry:

sheytonak
23-02-2011, 12:06
نه خواهش میکنم همون که جواب دادین ممنونم شاید اونجا جواب اون رو هم بدن فقط برای اینکه اگه نشد میشه بگید برای دانگرید کردن preenv باید چی بزنم؟

my_enigma
23-02-2011, 12:47
نه خواهش میکنم همون که جواب دادین ممنونم شاید اونجا جواب اون رو هم بدن فقط برای اینکه اگه نشد میشه بگید برای دانگرید کردن preenv باید چی بزنم؟

دوست عزیز
بازی اسکیت دلیل اینکه اجرا نمیشه فایل lib اون هست
شما به تاپیک زیر برو و فایل رو بگیر و توی مسیر گفته شده قرار بده تا مشکلت رفع بشه

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=132745

sam24
11-03-2011, 21:13
0.1.6 هم امده از مخازن نصب کنید
البته با فستر

SAJJAD
12-03-2011, 08:14
0.1.6 هم امده از مخازن نصب کنید
البته با فستر

ممنون از اطلاع رسانی

تاپیک به بخش نرم افزار منتقل میشه


-----------

xavier
02-04-2011, 19:56
سلام من وقتي preenvرو نصب ميكنم اين ارور رو ميده incompatible application package
ميشه كمك كنيد

mehrad_ae
25-04-2011, 11:15
سلام من وقتي preenvرو نصب ميكنم اين ارور رو ميده incompatible application package
ميشه كمك كنيد

آخ آره ...
منم همین مشکل رو با این نرم افزار و یه سری دیگه دارم ..
ایراد از کجاست؟؟

hofi1870
25-04-2011, 12:11
آخ آره ...
منم همین مشکل رو با این نرم افزار و یه سری دیگه دارم ..
ایراد از کجاست؟؟

دوست من فکر کنم مخازن به صورت کامل آپدیت نشدن برای کامل آپدیت شدن freedom رو برروی گوشیت نصب کن بعد به اینترنت وصل شو بزار دونه دونه یا کامل مخازنت آپدیت بشه اگر صبح ساعت 7 یا 8 بری سرعتش هم بالا تره.
بعد با فستر نصبش کن.

djdjmon
25-04-2011, 12:37
0.1.7 preenv هم اومد
باید برای آپدیت حتما دستورات زیر رو توی ترمینال بزنید که به ورژن 0.1.7 آپدیت بشه


كد:

root

كد:

apt-get install preenv

rezasirish99
25-04-2011, 13:29
0.1.7 preenv هم اومد
باید برای آپدیت حتما دستورات زیر رو توی ترمینال بزنید که به ورژن 0.1.7 آپدیت بشه


كد:

Root

كد:

Apt-get install preenv

سلام این ورزن خیلی وقته که اومده

ALI BIKHIAL
17-05-2011, 15:52
سلام دوستان من وقتي دستورات بالا رو ميزنم مينويسه preenv is already newest version اما پايينش مينويسه 0 upgrade , 0 newly installed ,0 to remove and 1 not upgradet يعني چي؟اپديت شده يا نه؟

sam24
17-05-2011, 16:57
سلام دوستان من وقتي دستورات بالا رو ميزنم مينويسه preenv is already newest version اما پايينش مينويسه 0 upgrade , 0 newly installed ,0 to remove and 1 not upgradet يعني چي؟اپديت شده يا نه؟

preenv شما اپدیت هست و اپدیت جدیدی براش نیومده
البته اگه مخازن شما زمانی که دستور رو میزدید اپدیت بوده باشه

gh_vafa
21-05-2011, 12:08
من هر کاری میکنم preenv نصب نمیشه این پیغامها رو میده:
E: could not get lock /var/lib/dpkg/lock - open (11Resorce temporarily unavailable)

#JOMJOMEH#
21-05-2011, 19:11
من هر کاری میکنم preenv نصب نمیشه این پیغامها رو میده:
E: could not get lock /var/lib/dpkg/lock - open (11Resorce temporarily unavailable)

شما برایه نصبش با برنامه faster app manager برنامه nfs installer رو نصب کنید همه نیاز هایه بازی رو نصب میکنه...بعدشم استفاده از چیلتر شکن یادتون نره

ekhtiarovich
22-05-2011, 15:47
سلام.ميخوام preenv را نصب کنم یا nfs.installer ارور
system has broken pakages mide
چكار كنم اپديت بشه

rezasirish99
22-05-2011, 16:31
سلام.ميخوام preenv را نصب کنم یا nfs.installer ارور
system has broken pakages mide
چكار كنم اپديت بشه

مخازن رو add کنید و دوباره بزارید آپدیت بشه بعد preenv رو نصب کنید در ضمن باید از free dom
استفاده کنید

ekhtiarovich
22-05-2011, 16:44
این کارو کردم با freedom on میشم
بازم ارور میده . چه مخازنی باید اپدیت بشه ؟ اگه فایلاشو دارین ممنون میشم .
توی faster app manager برای preenv ارور داد freedom وصل بود منظورم ارورsystem has broken pakages

rezasirish99
22-05-2011, 16:52
این کارو کردم با freedom on میشم
بازم ارور میده . چه مخازنی باید اپدیت بشه ؟ اگه فایلاشو دارین ممنون میشم .
توی faster app manager برای preenv ارور داد freedom وصل بود منظورم ارورsystem has broken pakages

همه رو آپدیت کن چون ممکنه کن پیش نیاز توی مخازن دیگه باشه
کدوم فایل منضورتون هست

ekhtiarovich
22-05-2011, 17:01
من preenv لازم دارم .فقط
فایل preenv.dab که میریزم توی مموری بازم نصب نمیشه
من گوشیمو فلش زدم از فایلای اقا سجاد . الان گوشیم ورژن 2010

sam24
22-05-2011, 19:46
من preenv لازم دارم .فقط
فایل preenv.dab که میریزم توی مموری بازم نصب نمیشه
من گوشیمو فلش زدم از فایلای اقا سجاد . الان گوشیم ورژن 2010
preenv پیشنیاز میخواد و باید از فستر نصب کنید

HSM313
03-11-2011, 08:06
سلام
من حتی از فستر هم نمیتونم نصب کنم لطفا کمک کنید
یاعلی
313

mnr1459
03-11-2011, 09:30
سلام
من حتی از فستر هم نمیتونم نصب کنم لطفا کمک کنید
یاعلی
313

با سلام
اول فايل ضميمه رو دانلود كن ، از حالت فشرده خارجش كن ، محتوياتشو بريز تو حافظه اصلي گوشي و فايلهارو يكي يكي با تر مينال(dpkg -i /home/user/MyDocs/esme fil.deb) نصبشون كن