PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : webos game manager



FARZAD_B13
08-03-2011, 17:27
سلام به همه ی برو بچ
برنامه ای در مخازن هست به نام webos game manager خیلی خیلی باحاله.
با استفاده از این برنامه میتونید بازی های خودتون رو مدیریت کنید چه جوری؟همونجوری :4:
میتونید بازی هارو با استفاده از این برنامه نصب یا uninstall کنید.
دربارهی سبک و بازی به شما توضیحاتی داده شده است.
میتونید بازی هایی مثل nfs که فایل ipk دارند رو از روی مموری نصب کنید.
هیچ تغییری در فایل ها و دایرکتوری های برنامه نداره.
میتونید بازی هارو save کنید بکاپ ب...ید و restore کنید.
هماهنگ کردن بازی هایی که به مولتی تاچ نیاز دارن با keyboard keys
میتونید جدیدترین بازی های webos رو در این برنامه ببینید و کلی امکانات دیگه.
به نصبش میرزه فقط سغی کنید با faster نصب کنید چون پیشنیاز میخواد.
اینم شات از گوشیم.

فایل دب هم ضمیمه شد.

mor5360
08-03-2011, 23:18
میشه فایل deb یا install بزارید
توی مخازن من این برنامه نیست

#JOMJOMEH#
09-03-2011, 00:23
میشه فایل deb یا install بزارید
توی مخازن من این برنامه نیست

تازه اومده اپدیت کنید میاد...

rasoly
09-03-2011, 17:35
اگه ممکنه لینک بازیا رو هم بزارین عالی میشه
کسی لینک همه بازیا رو داره:bp:

#JOMJOMEH#
09-03-2011, 17:40
اگه ممکنه لینک بازیا رو هم بزارین عالی میشه
کسی لینک همه بازیا رو داره:bp:

شما تو بخش بگردید موجوده بازی ها

rasoly
09-03-2011, 18:29
ممنون
ولی فایل بازی با فرمت ipk. رو این نرم افزار کار میکنه
من فایلای دب بازیا رو دارم
اما با استفاده از این نرم افزار فک کنم بازیا تو مموری داخلی نصب میشه
یعنی بدون محدودیت ۲ گیگابایت
لطفا لینک بازیا با فرمت ipk. رو بزارین

aryajan
09-03-2011, 19:47
میشه فایل deb یا install بزارید
توی مخازن من این برنامه نیست

اینم فایل deb
http://repository.maemo.org/extras-devel/pool/fremantle/free/p/preenv/preenv_0.1.5_armel.deb

http://repository.maemo.org/extras-devel/pool/fremantle/free/w/wgames/wgames_0.6.7_armel.deb

#JOMJOMEH#
09-03-2011, 20:06
ممنون
ولی فایل بازی با فرمت ipk. رو این نرم افزار کار میکنه
من فایلای دب بازیا رو دارم
اما با استفاده از این نرم افزار فک کنم بازیا تو مموری داخلی نصب میشه
یعنی بدون محدودیت ۲ گیگابایت
لطفا لینک بازیا با فرمت ipk. رو بزارین

دوست عزیز هیچ برنامه ایی خارجه این ۲ گیگ نصب نمیشه...اگه دوست دارید می تونید این فضا رو به ۵ یا ۸ گیگ افزایش بدید..ازطریقه این تاپیک:
افزایش فضای home ( فضای نصب نرم افزارها ) به 5 یا 8 گیگابایت ( آپلود شده در سرور سایت ) (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=122786)

این ها هم فرقی با هم ندارن...فقط اونا دبن اینا با املاتور نصب میشه همین....

#JOMJOMEH#
09-03-2011, 20:08
اینم فایل deb
http://repository.maemo.org/extras-devel/pool/fremantle/free/p/preenv/preenv_0.1.5_armel.deb

http://repository.maemo.org/extras-devel/pool/fremantle/free/w/wgames/wgames_0.6.7_armel.deb

دوست عزیز پست اول ضمیمه شده...ویرایش شده پست توسطه مدیر و اضافه شد...دسته شما هم درد نکنه...ولی دقت کنید

FARZAD_B13
10-03-2011, 16:05
یکی از دوستان انگار در نصب فایل ipk نیاز به کمک داشتن.
ورد برنامه که شدین زیر عکس که مربوط به بازی ها هست نوشته ipk files که اگه اونو بزتید دوتا گزینه یکی از روی مموری و دیگری از روی سایت.اگه فایل بازی ipk دارید مثل nfs میتونید از روی مموری انتخابش کنین و از این راه نصبش کنید.

criss21
23-03-2011, 12:48
این ipk همون پسوند برنمامه های اندرویید نیست؟

shylord
23-03-2011, 23:45
این ipk همون پسوند برنمامه های اندرویید نیست؟

نه دوست عزیز
اندروید apk هست
ایفون فكر كنم ipa هست

criss21
24-03-2011, 22:17
کسی میدونه چجوری میشه باهاش کار کرد؟
من میخام برای بازی دکمه های کیبورد رو تعریف کنم چجوری میشه؟

FARZAD_B13
05-04-2011, 01:05
کسی میدونه چجوری میشه باهاش کار کرد؟
من میخام برای بازی دکمه های کیبورد رو تعریف کنم چجوری میشه؟
دوست گرامی قابلیت کیبورد با استفاده از اسکریپت ها انجام میشه و این برنامه باعث تطابق بیشتر این اسکریپتها با بازی هست.
من خودم با این نرم افزار بازی نصب نکردم ولی فکر کنم اگه با استفاده از این برنامه بازی نصب بشه کیبورد رو برای هر بازی اتومات set میکنه.

masoudm2
06-04-2011, 23:02
آقا یکی به دادم برسه من تقریبا بیشتر بازیا رو دانلود کردم ولی نتونستم کیبورد رو فعال کنم هم زمینه رو دانلود کردم هم rootsh و preenv رو دارم ولی وقتی تو اکسترمینالو آدرس زمینه بازیو میدم پیدا نمیکن این ارور رو می ده sh: cd: can"t cd to /home/user/mydocs/esme fail.sh رو می ده درست میزنم گوشیمم تازه بک آپ خودتون روش نصب دست گلتون درد نکنه از بابت زحماتتونم ممنون.:020::020::020::020::020:

FARZAD_B13
06-04-2011, 23:28
آقا یکی به دادم برسه من تقریبا بیشتر بازیا رو دانلود کردم ولی نتونستم کیبورد رو فعال کنم هم زمینه رو دانلود کردم هم rootsh و preenv رو دارم ولی وقتی تو اکسترمینالو آدرس زمینه بازیو میدم پیدا نمیکن این ارور رو می ده sh: cd: can"t cd to /home/user/mydocs/esme fail.sh رو می ده درست میزنم گوشیمم تازه بک آپ خودتون روش نصب دست گلتون درد نکنه از بابت زحماتتونم ممنون.:020::020::020::020::020:
دوست عزیز اگر همین دستور که اینجا نوشتید وارد میکنید اشتباست چون به کوچک بزرگ بودن حروف حصاص هست پس باید جای mydocs وارد کنید MyDocs
طبق اموزش ها هم دیش برید مشکلی به وجود نمیاد.

masoudm2
07-04-2011, 00:22
فرزاد جان میدونم باز هم همین ارور رو میده بیش از 100 بار واسه هر بازیو زدم اما نشد همون ارور رو میده:sign_help:

masoudm2
07-04-2011, 00:33
چجوری با faster نصب کنید من می زنم تا دانلود شه این ارور binutilsرو میده

FARZAD_B13
10-04-2011, 19:21
سلام به برو بکس
هم الان رفتم تو منیجرم اپدیت جدید برنامه رو نصب کردم بازیهای خیلی باحالی اضافه شده میتونید استفاده کنید.
بازس ها عبارت از:transformers,angry birds new vesion,battleship,casino,dear hunter 3d,gain robits,oragon tail,radiant و....
عکسلش که خیلی وسوسه انگیزه.

rezasirish99
10-04-2011, 22:16
سلام به برو بکس
هم الان رفتم تو منیجرم اپدیت جدید برنامه رو نصب کردم بازیهای خیلی باحالی اضافه شده میتونید استفاده کنید.
بازس ها عبارت از:transformers,angry birds new vesion,battleship,casino,dear hunter 3d,gain robits,oragon tail,radiant و....
عکسلش که خیلی وسوسه انگیزه.

سلام چه جوری میشه بازی ها رو با فرمت مخصوص خود برنامه دانلود کرد:sign_help:

FARZAD_B13
10-04-2011, 22:25
سلام چه جوری میشه بازی ها رو با فرمت مخصوص خود برنامه دانلود کرد:sign_help:
سلام
اگه برنامه رو داری واردش که میشی لیت بازیها رو میاره بغلش توضیحات داره اسکرول کن به پایین سایت دانلود رو زده واذد که میشی ورژن های مختلف برای اندروید مایمو ویندوز موبایل رو داره.

rezasirish99
10-04-2011, 22:39
میشه لینک رو سایتو بزارید. این ورژن چیزی جدید برای ورود به سایت نزده برنامه چیزی نزده ماله قبلیه ی بود

FARZAD_B13
10-04-2011, 22:44
میشه لینک رو سایتو بزارید. این ورژن چیزی جدید برای ورود به سایت نزده برنامه چیزی نزده ماله قبلیه ی بود
منظورتون رو متوجه نشدم؟چه لینکی رو بزارم؟یعنی الان شما ورژن جدید رو دارید ولی سایت های بازی رو ندارید؟

rezasirish99
10-04-2011, 22:51
منظورتون رو متوجه نشدم؟چه لینکی رو بزارم؟یعنی الان شما ورژن جدید رو دارید ولی سایت های بازی رو ندارید؟

توی اسکرین شات کاملا معلومه

FARZAD_B13
11-04-2011, 00:03
توی اسکرین شات کاملا معلومه
رضا جان شما مسیر رو اشتباه رفتی شما فایل ipk رو انتخاب کردی در صورتی که همه بازی ها با این پسوند نیستن.
شما برو به کادری که نوشته داره بیا سمت پایین به انتها که رسیدی ادرس یک سایت با رنگ بنفش مشخص شده.

rezasirish99
11-04-2011, 12:49
درود بر آقا فرزاد این ارور رو میده

FARZAD_B13
11-04-2011, 23:12
درود بر آقا فرزاد این ارور رو میده
رضا جان اسکرین از گوشی خودم هست و کاملا درسته.فکر میکنم اگه flash player رو اپدیت کنی درست بشه.منتها بکاپ داشته دباش.

mortezameskaria
13-04-2011, 09:49
salam
man har barname ya bazi ke mikham nasb konam peygham mide
ya peyghame some application packages reguired for the installation are missing mide ya peyghame catalog midee
chikar bayad anjam bedam?

FARZAD_B13
13-04-2011, 10:02
salam
man har barname ya bazi ke mikham nasb konam peygham mide
ya peyghame some application packages reguired for the installation are missing mide ya peyghame catalog midee
chikar bayad anjam bedam?
دوست عزیز ورود شما رو به انجمن تبریک میگم.
لطفا فارسی تایپ کنید و در ضمن این نکته هم توجه کنید که هر سوال باید در بخش مربوط به خودش پرسیده بشه.
ارور اولتون به دلیل اینکه شما یکسری از پیش نیازهای مربوط رو ندارید از منوی برنامه فستر وارد view log بشید ببینید چه پیش تیازی لازمه و به صورت دستی نصب کنید.
ارپر دوم به دلیل ..... بودن مخازن هست که شما همه ی مخازن رو فعال کردید به همین علت اخطار میده برای حل مشکل از لینک های زیر کمک بگیرید.
freedom (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=139462)

hotspot (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=135728)

NILOUFAR
13-04-2011, 10:07
salam
man har barname ya bazi ke mikham nasb konam peygham mide
ya peyghame some application packages reguired for the installation are missing mide ya peyghame catalog midee
chikar bayad anjam bedam?

سلام دوست من
ورودت رو به انجمن خوشامد میگم
اولا به قوانین سایت احترام بذارید و فارسی تایپ کنید
دوما این چیزی که شما نوشتی، یعنی اینکه پیش نیاز میخواد نرم افزارو احتمال 99% شما برنامه ی preenv رو نصب نکردید

electriceeli
13-04-2011, 10:10
سلام دوست من
ورودت رو به انجمن خوشامد میگم
اولا به قوانین سایت احترام بذارید و فارسی تایپ کنید
دوما این چیزی که شما نوشتی، یعنی اینکه پیش نیاز میخواد نرم افزارو احتمال 99% شما برنامه ی preenv رو نصب نکردید

این نکته رو فراموش کردینن که بگین باید به تاپیک برنامه freedom مراجعه کنن

electriceeli
13-04-2011, 10:11
سلام دوست من
ورودت رو به انجمن خوشامد میگم
اولا به قوانین سایت احترام بذارید و فارسی تایپ کنید
دوما این چیزی که شما نوشتی، یعنی اینکه پیش نیاز میخواد نرم افزارو احتمال 99% شما برنامه ی preenv رو نصب نکردید

این نکته رو فراموش کردین که بگین باید به تاپیک برنامه freedom مراجعه کنن

Raminazar
08-07-2012, 12:58
با سلام
من این برنامه رو نصب کردم
وقتی میخوام از طریق اون بازی ها رو نصب کنم ارور میده .لطفا دوستان راهنمایی کنن
متن ارور اینه:
can not parse json:/usr/bin/gnu/tar:removing leading '/' from member names /usr/bin/gnu/tar:skipping to next header /usr/bin/gnu/tar:exiting with failur status due to previous error

FARZAD_B13
08-07-2012, 18:53
با سلام
من این برنامه رو نصب کردم
وقتی میخوام از طریق اون بازی ها رو نصب کنم ارور میده .لطفا دوستان راهنمایی کنن
متن ارور اینه:
can not parse json:/usr/bin/gnu/tar:removing leading '/' from member names /usr/bin/gnu/tar:skipping to next header /usr/bin/gnu/tar:exiting with failur status due to previous error

من تا به حال با این ارور مواجه نشدم ولی به هر حال چک کنید که preenv رو نصب داشته باشید
برنامه رو هم یکبار پاک و مجدد نصب کنید تست کنید

b_shadpour
04-03-2013, 13:24
با سلام
من این برنامه رو نصب کردم
وقتی میخوام از طریق اون بازی ها رو نصب کنم ارور میده .لطفا دوستان راهنمایی کنن
متن ارور اینه:
Can not parse json:/usr/bin/gnu/tar:removing leading '/' from member names /usr/bin/gnu/tar:skipping to next header /usr/bin/gnu/tar:exiting with failur status due to previous error
من هم این مشکل رو دارم. (زمان نصب با فایل ipk موجود بر روی گوشی)

sisi_cj
23-04-2013, 11:32
درود
من نصب کردم اما بازی ها یا بر عکس اند یا نیم صفحه.چه جوری باید درست شن؟
من preenv 1.17 رو نصب دارم
سپاس

SenAtoR-rEZa
23-04-2013, 11:38
درود
من نصب کردم اما بازی ها یا بر عکس اند یا نیم صفحه.چه جوری باید درست شن؟
من preenv 1.17 رو نصب دارم
سپاس

preenv-HD رو نصب کردید؟اگر نصب نکردید خود preenv1.7 رو پاک کنید و دوباره نصب کنید درست میشه

xperia_j
25-04-2013, 07:26
با عرض سلام وخسته نباشید
دوستان من از بکابMelisa Queen Ft VALiIiANT Backupاستفاده میکنم.وقتی که میخوام برنامه رو نصب کنم پیشنیازbinutils رو میخاد تو فستر هم گشتم نبود لطفا راهنمایی کنید.

SenAtoR-rEZa
25-04-2013, 11:18
با عرض سلام وخسته نباشید
دوستان من از بکابMelisa Queen Ft VALiIiANT Backupاستفاده میکنم.وقتی که میخوام برنامه رو نصب کنم پیشنیازbinutils رو میخاد تو فستر هم گشتم نبود لطفا راهنمایی کنید.

به لینک مقابل رجوع کنید | Wgames 0.6.9 (http://maemo.org/packages/package_instance/view/fremantle_extras-devel_free_armel/wgames/0.6.9/) | از قسمت Depends هر پیشنیازی رو که نیاز داشتید دانلود کنید و درون گوشی قرار بدید و از طریق X Terminal نصبش کنید

tsp
25-04-2013, 14:55
با عرض سلام وخسته نباشید
دوستان من از بکابMelisa Queen Ft VALiIiANT Backupاستفاده میکنم.وقتی که میخوام برنامه رو نصب کنم پیشنیازbinutils رو میخاد تو فستر هم گشتم نبود لطفا راهنمایی کنید.

دوست عزیز خدمت شما اینم پیشنیاز : binutils


http://repository.maemo.org/pool/maemo5.0/free/b/binutils/binutils_2.18.50.20070820-4+0m5_armel.deb

درصورتی که پیشنیاز دیگری هم خواست اون لینکی که رضا گذاشتن رجوع کنید.
برای راحتی شما گذاشتم دوست عزیز پیشنیاز رو.
موفق باشید.

khorsandkh
23-06-2013, 22:03
آقا سلام خسته نباشید من الان خیلی از بازیهای IPK دانلود کردم که اصلا عکسشون نیست مثل،com.glu.app.lotr_1.3.1_all ، asphalt6_1.0.2_all.ipk ، برادرز 2 وخیلی بازیهای دیگه راهی وجود نداره اینا رو به WEBOS اصافه کنم ممنون